Top 5 fogszabályzó irrigátorok

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakértővel.

A fogszabályozó fogszabályozóval végzett foghigiénia nem nélkülözheti az irrigátort. Az ételmaradékok a fogszabályzó között maradnak fogmosás és fogselyem használata után is. Megoldja a problémát a pulzáló vízsugaras vízsugaras fogmosóval, amely hatékonyan távolítja el a szájban megrekedt részecskéket. Az Expertology szerkesztőségének szakértői elmondják, hogyan kell használni, és melyiket érdemes választani.

Milyen típusok vannak?

Évek óta hordanak rögzített fogszabályozó készülékeket az igazításhoz. Az eszközöket nem lehet eltávolítani és alaposan megtisztítani. Ez megnehezíti az ellátást, és a lepedék, a fogszuvasodás és az ínygyulladás kockázatát jelenti. A helyzetet a speciális fúvókával ellátott vízsugaras fogmosó készülék menti meg, amely nagy nyomással mossa a fogakat és a szájat. ezt a készüléket 6 éves kortól használhatják a gyermekek.

A gyártók kínálnak átfolyós modelleket víztartály nélkül és csapcsatlakozással. Ezek a modellek azonban mára elavultak – a gyakorlatban ritkán használják őket. A beépített tartályokkal, több üzemmóddal, a permetezési nyomás beállítására szolgáló teljesítménykapcsolókkal ellátott helyhez kötött és hordozható gépek sokkal kényelmesebbek. Az eljárások elvégzéséhez különböző fúvókákkal vannak felszerelve:

 1. nyelvterjesztővel;
 2. fogszabályozó fejek bolyhos végekkel;
 3. rugalmas szélű parodontális kefék a lepedék és a baktériumok eltávolítására az ínyzsebekből;
 4. egy egyszerű ecsettel.

Hogyan működik az öntözőberendezés?

A nyomást egy beépített akkumulátoros vagy hálózati hidraulikaszivattyú biztosítja. A vizet egysugarú, állandó áramlású és pulzáló, változó áramlási sebességű vízsugárként alkalmazzák. A mikrobuborékos technológia, amely apró légbuborékokkal telíti a fúvókát, alkalmas a fogszabályzó ápolására. Amikor megérinti a zománcot, felrobban, és kilöki a nehezen hozzáférhető helyekről a megragadt ételmaradékot. A nagynyomású áramlás tisztít a fogszabályozó készülékek, implantátum koronák, hidak alatt, és eltávolítja a lepedéket a szabadon hagyott gyökerekről.

Hogyan kell használni?

Az irrigátort fogkefével történő kézi tisztítás után kell használni. Használat előtt töltse fel a tartályt szűrt vízzel, fertőtlenítő oldattal, fluoridos oldattal, vérzéscsillapító oldattal vagy gyógyteával. Következő:

 1. a szájüreg tisztítása a higiéniai kezelés előtt;
 2. A fúvókát 60-90 fokos szögben közelítse a rágógumihoz;
 3. Hajoljon a mosogató fölé, és kapcsolja be a készüléket;
 4. Tisztítsa meg a rendszert, ügyelve a zárakra;
 5. Irányítsa a fúvókát az ínyre és a fogak közötti résbe
 6. a vestibuláris felület kezelése.

5 legjobb irrigátor fogszabályzóhoz

A csúcsmodellek kiválasztása a következő kulcsfontosságú kritériumok alapján történik: áramlás és nyomás, üzemmódok száma, fúvókák, tartálykapacitás, használhatóság, ár-érték arány.

JelölésHelyszínNévÁr
Az 5 legjobb irrigátor a fogszabályzóhoz1Donfeel OR-8304 850 €
2WaterPik WP-100 E2
  tra
6 120 €
3Revy
 • ne RL500
 • 5 190 €
  4B.WI-933 kút4 290 €
  5CS Medica KIDS CS-323 430 €

  Donfeel OR-830

  Értékelés: 5.0

  Donfeel OR-830

  Az egyik legjobb modell a piacon a mikrobuborék-technológiával, amely megfelel a 73/23/EGK irányelvnek. Állandó fogászati eszköz tapadókorongokon még gyermekek számára is. 8 tisztítófejjel rendelkezik: 3 standard, egy fogszabályzóhoz; egy parodontológiai, gumírozott hegyű, egy ortodontiai, a hegy szélén sörtés kefével ellátott. Az orrszívó megjelenése a teljes készletben új lehetőségeket nyit meg az orrgarat higiéniájára és a nátha megelőzésére a tengervízzel való kimosás révén. Az OR-830 kompatibilis az összes OR-820D Compact és OR-840 Air tisztítófejjel.

  Az öntözőberendezés 10 üzemmóddal rendelkezik. A kapcsolási teljesítmény lehetővé teszi a 100 és 650 kPa közötti kényelmes permetezési nyomás kiválasztását. Pulzációs sebesség akár 1700 percenként. Mérsékelt szivattyú- és motorzaj a gumipuffereknek köszönhetően. 1000 ml-es víztartályt biztosít a víz számára. Elegendő kapacitás a család minden tagja számára a fogak ápolásához. A tárolóegységbe integrált UV-fény. Kék fény világít a billenőkapcsoló elfordításakor, és fertőtleníti a kefefejeket használat közben. Utasítások 7 percig, 6 naponta egyszer.

  Előnyök

  • Sokoldalúság és funkcionalitás;
  • az összes fúvóka egy készletben;
  • Vízvédelem IPX4,
  • UV fertőtlenítés;
  • hosszú hálózati kábel (1,5 m);
  • ajtó nyitás-zárás érzékelő;
  • Kényelmes használat;
  • Garanciakártya.

  Hátrányok

  • Nincs permetezési mód;
  • A fúvókák nem forognak 360°-ban.

  WaterPik WP-100 E2
   tra

  Score : 4.9

  WaterPik WP-100 E2 <ul></div><p>tra” src=”/wp-content/uploads/2023/03/77416666196871-475-.jpg” height=”435″ title=”WaterPik WP-100 E2 </p><ul>tra”></p><p>Az amerikai márka technikai újdonságot kínál – egy innovatív kialakítású, helyhez kötött tapadókorongos, családi modellt. A 70-690 kPa közötti mikrobuborék-hatásnak köszönhetően a jellemzők kombinációja teszi ezt a modellt bestsellerré. Akár 1400 pulzációt bocsát ki percenként, és sikeresen eltávolítja a sárga lepedéket, javítja a vérkeringést az ínyben, tisztítja a fogközöket és a fogszabályzóban megrekedt ételt, amire a kézi fogkefe nem képes. A fogszabályozó fúvóka klinikailag bizonyítottan 3-szor több bakteriális lepedéket távolít el, mint a fogselyem.</p><p>7 tippet tartalmaz érzékeny fogak, rögzített implantátumok, hidak és műfogsorok tisztítására. A készüléket a parodontitis és a parodontális betegségek megelőzésére, a rossz lehelet megszüntetésére használják. Használjon olajbázis nélküli fertőtlenítő oldatokat 650 ml-es lezárt tartályban. Az öntözés 10 üzemmódban működik, amelyek folyamatosan változtatják a permetezési nyomást.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Sima sebességváltás;</li><li>megbízható vízszivattyú;</li><li>360°-os fúvóka forgás;</li><li>alacsony zajszint: 67dB</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas költségek;</li><li>nincs akasztókonzol.</li></ul><h3>Revy</p><li>ne RL500</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Revy<li></div><p>ne RL500″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/3281666196871-705-.jpg” height=”447″ title=”Revy</p><li>ne RL500″></p><p>Kompakt, álló vízpipa fehér, vízálló alumínium házban. A szájhigiéniai eszköz a család minden tagja számára. Az interdentális fogkefékkel és a fogselyemmel szemben klinikailag bizonyított előnyei vannak. 3-szor hatékonyabb az implantátumok ápolására, ínyápolásra a parodontitis, ínygyulladás esetén, megakadályozza a zománc és a szupragingivális lepedék kialakulását. Ezenkívül csökkenti a vérzést a rögzített fogsorral rendelkező betegeknél.</p><p>Az alapkészlet 7 fúvókát tartalmaz különböző kezelésekhez. Revy kefékkel kompatibilis módosítás</p><li>ne A típus. Folyadékot juttat be 17 különböző nyomásbeállítással. Normál helyzetben a forgó fej sörtés kefével garantálja az ortopédiai rendszerek hatékony tisztítását. A lágy funkció kíméletesen távolítja el a lepedéket a finom fogzománcról. P<ul>se az ínymasszázsra használják. Beépített nagy teljesítményű motor és UV-lámpa automatikus kikapcsolással a fúvókák fertőtlenítéséhez. Az intermittáló csutakok hatékonyan szüntetik meg a patogén flórát, amely a fogszuvasodás kialakulásához vezethet.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nyomás: 210 és 870 kPa között</li><li>Pulzálás: 1,100 – 1,690 percenként;</li><li>tartály térfogata: 600 ml;</li><li>tápellátás: hálózat;</li><li>2 év garanciával rendelkezik.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>rövid tömlő;</li><li>a víztartály csak egy tiszta vizet tartalmaz.</li></ul><h3>B.WI-933 kút</h3><p>értékelés: 4.7</p><div style=B.Well WI-933

  Professzionális fogászati ellátásra tervezett univerzális álló modell. A készülék szürke és fehér vízálló tokban kapható. A tapadókorong szilárdan rögzül a mosogatóhoz. AC adapter és beépített újratölthető akkumulátor. A töltés 50 percig tart.

  206 és 862 kPa között állítható nyomócsőteljesítmény. Egy vezérlő segít kiválasztani (a kényelmes eljáráshoz) a 10 impulzus üzemmód egyikét. Kíméletes öblítés az érzékeny nyálkahártyához, ínyhez és fogzománchoz gyermekeknél, a család minden tagja számára egyszerű használatra. Az oldalsó hordtáska 8 kézidarabot tárol: szájhigiéniához, fogászati felrakódásokhoz, leheletfrissítőhöz, parodontális ínyhez. Kefe egyidejű tisztításhoz és öntözéshez. A forgó fej biztosítja a megrekedt ételek kíméletes eltávolítását a fogszabályzó rögzítéséből és a fogközökből. Az irrigátor klinikailag tesztelt és az Orosz Fogászati Szövetség által jóváhagyott.

  Előnyök

  • állítható teljesítmény 206 – 862 kPa
  • 800 ml-es víztartály;
  • hosszú víztömlő;
  • robusztus ház;
  • Egyenletes nyomás a kezelés során.

  Hátrányok

  • nincs kitéve;.

  CS Medica KIDS CS-32

  Értékelés: 4.7

  CS Medica KIDS CS-32

  A Fogorvosok Szövetségének által jóváhagyott prémiummodell felnőttek és gyermekek számára. A teljesítményszabályozó lehetővé teszi, hogy a család minden tagja számára kényelmes üzemmódot biztosítson. Nagy tartálykapacitás: 850 ml többszöri tisztításhoz. A LED megvilágítás a belsejében szórakoztatóvá teszi a higiéniai kezelést a gyermek számára.

  A készülék két pulzáló üzemmódban működik: spray és jet. Az elsőt az íny masszírozására, a másodikat a fogközök és a fognyaki területek tisztítására használják. 7 forgó tisztítófejjel rendelkezik a különböző problémák megoldására, így a baktériumoknak nincs esélyük. A standard pozíció mellett más alkalmazások is rendelkezésre állnak: fogszabályozó ortodontikus, fogszabályozó rugalmas hegyű, nyelvtisztító, fogkefe, fogkrémkefe.

  Előnyök

  • kompakt és praktikus;
  • lezárt tok;
  • Erős víznyomás 1000 kPa;
  • impulzusfrekvencia: 4500 impulzus percenként;
  • csökkentett zajszint;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • Jelentős nem.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: