Top 5 Haier hűtőszekrény

A Haier egy meglehetősen jól ismert kínai márkanév, amely alatt különféle háztartási gépek jelennek meg. A gyártóüzemek Kínában és Oroszországban (Naberezsnye Cselny, Tatárföld) összpontosulnak. Az orosz piacra szánt Haier hűtőszekrényeket nagyrészt Kínában szerelik össze.

A legjobb Haier hűtőszekrények értékelése

Jelölésűrtermék neveár
A legjobb Haier hűtőszekrények értékelése5Haier C2F636CWRG44 989€
4Haier C3FE744CMJ53 390€
3Haier C2F637CWMV42 770€
2Haier C2F637CXRG51 989€
1Haier A3FE742CMJ66 190€

Az összes modell esetében, amelyet az Expertology a legjobbnak talált a mi értékelésünkben,közös jellemzői a következők:

két ajtó (kivéve a Haier A3FE742CMJ);

 1. egyetlen kompresszor;
 2. üvegpolcok;
 3. Lehetőség az ajtók újbóli felakasztására;
 4. Nincs fagymentesítő rendszer;
 5. nincs jéggenerátor;
 6. kijelző;
 7. elektronikus vezérlés;
 8. külső kijelző;
 9. Nyaraló üzemmód;
 10. Legalább “A+” energiahatékonysági osztály;
 11. szuperhűtés;
 12. szuperfagyasztás;
 13. Hőmérsékletjelzés a külső kijelzőn;
 14. nyitott ajtó akusztikus jelzése;
 15. alsó fagyasztórekesz helye;
 16. leolvasztó rendszer mindkét kamrához – No Frost.

Haier C2F636CWRG

Értékelés: 4.5

Haier C2F636CWRG

A Haier C2F636CWRG modell hűtőszekrényei műanyagból és fémből készült, hófehér, szigorúan klasszikus formájú, 59 mm-es lineáris méretekkel rendelkező hófehér tokban készülnek.5×67.2×190.5 cm. Tömeg csomagolás nélkül – 80 kg.

A hűtőszekrény 256 literes, a fagyasztó 108 literes. 4 rekeszes fagyasztó. A hűtőszekrény évente legfeljebb 342 kWh-t fogyaszt, és naponta akár 12 kg élelmiszert is le tud fagyasztani. Van egy szabályozott friss zóna, de nincs hőmérsékletjelzés.

Ez a modell mindkét ajtót könnyen fel lehet csukni. A gyártó állítása szerint akár 42 dB, és megfelelő üzemeltetés esetén ez a szám nem több, mint a névleges zajszint. A modell a szubnormálistól a szubtrópusiig terjedő éghajlati osztályokat fedi le.

Ennél a modellnél a kondenzátorok oldalt vannak, és működés közben felforrósodnak. Ezt figyelembe kell venni a telepítés és a használat során. De a hűtőszekrény formája lehetővé teszi, hogy a falhoz állítsa.

Előnyök

 • tágas;
 • a műanyag alkatrészek minősége;
 • igazán hatékony antibakteriális védelem.

Hátrányok

 • Kis ajtónyitási szög;
 • fűtött oldalsó panelek.

Haier C3FE744CMJ

Értékelés: 4.6

Haier C3FE744CMJ

A Kínában gyártott Haier C3FE744CMJ hűtőszekrény fémes ezüst színű, vékony fém elemekkel ellátott testben készült. Az elülső oldalon az elektronikus vezérlőpanel vékony, hosszúkás képernyője található. Méretei 70×67.6×190 cm, súlya pontosan 100 kg.

A C2F636CWRG modell, amely különbözik az értékelésünkben szereplő előző modelltől, inverteres kompresszorral rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrény gazdaságosabban kezelje az üzemmódokat, és az általános energiahatékonysági osztálya “A++”, az éves fogyasztás pedig legfeljebb 321 kWh. Az éghajlati osztályok lefedettsége meglehetősen széles – a szubnormális és a trópusi között, ami lehetővé teszi a problémamentes használatát hazánk déli szélességein.

A hűtőkamra térfogata 277 liter. Ezenkívül van egy 40 literes, nedves fagyasztórekesz külön ajtó nélkül. Nagy fagyasztórekesz – 133 liter. A fagyasztási teljesítmény naponta akár 10 kg élelmiszer is lehet. A készülék ajtajának kinyitásakor hangjelzés hallható.

Ennek a modellnek az inverteres kompresszora észrevehetően halkabb, mint elődje, akár 38dB-vel.

Előnyök

 • kapacitás;
 • nagy fagyasztórekesz;
 • inverteres kompresszor;
 • gazdaság.

Hátrányok

 • építési minőség;

Haier C2F637CWMV

Értékelés: 4.7

Haier C2F637CWMV

A Haier C2F637CWMV hűtőszekrényt sima, szögletes fehér házban tervezték, süllyesztett fogantyúkkal és kontrasztos fekete elektronikus vezérlőpanellel a hűtőtér ajtaján. Test anyaga – vékony zománcozott fém és műanyag. méretek – 59.5×67.2×199.8 cm, súly 85 kg.

A hűtőszekrény két kamrára oszlik: egy 257 literes hűtőkamra és egy 108 literes fagyasztókamra. Külön friss zónás rekesz a hűtőszekrényben – 21 literes. Friss zóna – száraz típus. Az A+ energiahatékonysági osztályon belül a készülék évente legfeljebb 349 kWh-t fogyaszt, napi 12 kg fagyasztási kapacitással. A szubnormálistól a szubtrópusiig terjedő éghajlati osztályokat foglalja magában. A gyártó állítása szerint a kompresszor zajszintje legfeljebb 42 dB. A hűtőszekrény ajtajának kinyitásakor hangjelzés hallható.

Néhány felhasználó a használat első napjaiban kémiai műanyagszagot észlelt, de ez rövid időn belül elpárolog.

Előnyök

 • kapacitás;
 • csendes működés;
 • friss zóna.

Hátrányok

 • műanyag szag.

Haier C2F637CXRG

Értékelés: 4.8

Haier C2F637CXRG

A Haier C2F637CXRG modell kínai hűtőszekrénye a minősítésben egy stílusos ezüstszínű fém- és műanyag házban készült, amelynek méretei 59 ° C-osak.5×67.2×199.8 cm és 85 kg súlyú. A magas A+ energiahatékonysági osztály azt jelenti, hogy a készülék évente nem fogyaszt többet 342-nél, de a radiátorok egymás mellett vannak. A radiátorok elrendezése felmelegíti az oldalfalakat, és ezt figyelembe kell venni a beépítéskor. Másrészt ez megkönnyíti a készülék gondozását is, és lehetővé teszi, hogy a hátsó falhoz tolják.

A hűtőrekesz kapacitása 278 l, a fagyasztórekesz kapacitása 108 l. A készülék fagyasztási kapacitása naponta akár 12 kg élelmiszer is lehet. A fagyasztórekeszben friss zöldség, hús és hal tárolására alkalmas terület található. Az éghajlati osztályok tartománya a szubnormálistól a szubtrópusiig terjed; és. Névleges max. 42dB kompresszorzaj.

Bár ennek a hűtőszekrénynek a zajszintje meglehetősen átlagos, a felhasználók többnyire megjegyzik, hogy a kompresszor és a leolvasztó rendszer extra hangok nélkül igazán halkan működik.

Előnyök

 • hosszú zsinór;
 • csendes.

Hátrányok

 • jelöletlen.

Haier A3FE742CMJ

Értékelés: 4.9

Haier A3FE742CMJ

A Haier A3FE742CMJ az egyetlen olyan hűtőszekrény a rangsorunkban, amely egyértelműen kiemelkedik a formatervezésével. Ezt tükrözi az a tény, hogy három ajtóval rendelkezik. A készülék hagyományos stílusban készült, ezüst színű, vékony zománcozott fémből és műanyagból. Méretek – 70×67.6×190 cm, súly 105 kg.

Ez a hűtőszekrény három rekesszel rendelkezik: egy 273 literes hűtőszekrénnyel, egy 129 literes fagyasztóval és egy 24 literes friss zónával. Minden rekesznek saját ajtaja van. A friss zóna – a nedves típus.

Ez a hűtőszekrény magasabb minősítést kapott, mint a felülvizsgálatban szereplő legtöbb más hűtőszekrény – A++, évi 313 kWh energiafogyasztással. Nagy térfogat és energiahatékonyság az inverter típusú kompresszorral. Ennek a modellnek a fagyasztási kapacitása naponta akár 12 kg is lehet. A készülék ajtajának nyitva hagyása esetén hangjelzés hallatszik. Az inverter típusú kompresszor további előnye, hogy akár 38 dB-ig csendesen működik, fokozatmentesen szabályozható teljesítményszabályozással. Az éghajlati osztályok skálája nagyon széles – a szubnormálistól a trópusiig.

Előnyök

 • csendben;
 • gazdaságos;
 • Funkcionális;
 • inverteres kompresszor;
 • Tágas.

Hátrányok

 • magas ár.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: