UNIT UHP-130

Vettem1 hely a rangsorban:

A legjobb olcsó termofotók

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok UNIT UHP-130

Műszaki specifikációk

Típusthermopot
Kötet5
Teljesítmény850 Watt
Szivattyúkézi/automata
Fűtőelem típusazárt tekercs
Test anyaga— (dupla falak)

Jellemzők

Biztonságfedélzár, vízmentes indítózár
Dupla falakvan
Vízszintjelzővan
A jelzőnelérhető a
Háttérvilágítás a vízen működés közbenelérhető

Vélemények az UNIT UHP-130-ról

Előnyök:Nincs hülye védelem. Megnyomja, és azonnal kiönti. Gyorsan felmelegszik. Egyszer sem hibásodott meg. Kikapcsol, ha nincs víz. Mi többre van szüksége ettől a géptől?
Hátrányok:Az ár – nem.

Teperov Igor


Előnyök:ár
Hátrányok:Nem tartja a hőmérsékletet
Hátrányok:Folyamatosan forralnom kell, hogy a tea forró legyen. Azok számára, akik szeretik inni hígított ital tökéletes

szorokin nikolaj


Hátrányok:Egy barátunk vette nekünk ajándékba. Egy praktikus, modern készülék, három az egyben – a vízforraló, a termosz és a hűtő funkciói. Nagyon praktikus vidéken, egyszer felmelegszik és egész nap forró vizet kap. Nagy térfogat, jól tartja a hőt, funkcionális és biztonságos. Megjelenés nagyon modern eszköz, kiváló minőségű építés.

Evgeny Evzyutin


Előnyök:Nagy kapacitás, a vízzel való feltöltéshez egyszerűen nyomja a csésze szélét a termopot kiöntője alá, belülről könnyen tisztítható.
Hátrányok:
Hátrányok:Az irodámba vettem az értekezletekhez. Nagyon hasznos, különösen akkor, ha több embernek kell forró teát vagy kávét készíteni. A forrásban lévő víz mindig megmarad, amíg a készülék be van dugva. 5 liter felforralásához előre be kell kapcsolnom. A hordó hatalmas térfogatának köszönhetően egy egész napra elegendő forró víz áll rendelkezésünkre. A víz nagyon kemény, ezért gyakran kell mosni, ezért egy másik kis plusz – könnyen tisztítható, mivel nincsenek spirálok a belsejében.

Zhenya Rudashevsky


Előnyök:Öt liter – nagyszerű egy nagy család számára. Jó ár-érték arány. A vízellátás nem csak automatikusan, hanem kézzel is lehetséges.
Hátrányok:Még nem.
Hátrányok:Sokáig fél termopotunk volt, de t.. A család nem kicsi a barátok ajándéka jól jött. Az 5 literes térfogat egy isteni ajándék, reggelente zabkása és tea mindenkinek, napközben a szükséges mennyiségű forró víz kéznél van. A gyerekek szeretik a háttérvilágítást, de számomra a biztonság fontosabb, több fokú védelemmel rendelkezik. Csendesen fut, gyorsan forr, kevés áramot fogyaszt. Könnyen tisztítható, a fűtőelem le van zárva.

Eugenia Merkulova


Előnyök:Nagy, gyors, a víz nem büdös
Hátrányok:
Hátrányok:A nagy kapacitás miatt készült. Gyakran vannak vendégeim otthon – mindenkinek tudok egy csésze teát adni. Elődjével ellentétben ennek a víznek nincs műanyag utóíze és sokkal gyorsabban forr. A szivattyúk is praktikusak – egyik vendég sem öntött ki forró vizet.

Zoya Makhina


Előnyök:Nagy kapacitás! Kiváló vízmelegítő. Nincs műanyag szag. Érdekes kialakítás és háttérvilágítás.
Hátrányok:Több mint egy évvel ezelőtt vettem a termoszt, mivel a szokásos vízforraló nem volt elég a 7 fős családunknak. Tetszett a dizájnja a háttérvilágítással és a megfelelő árral. Jól tartja a hőmérsékletet. Szivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy vizet öntsön ki a kifolyócsőből. A termék még mindig működőképes.

Marja Beim


Előnyök:5 literes térfogat, vízhőmérséklet-szabályozás, praktikus műanyagház.
Hátrányok:Egy hónapja vettem magamnak egy termopotot, minden rendben van. A munkát elvégzi, és a nap 24 órájában forró víz áll rendelkezésünkre. Tetszett egy dolog ebben a termopotban – a vizet a csésze megnyomásával lehet kiszolgálni a kiöntőcsőnél.

Violeta Kharlamova


Előnyök:5 literes kapacitás. nagyon gyorsan felmelegíti a vizet. Vonzó kialakítás. Robusztus burkolat. Kényelmes és könnyen használható.
Hátrányok:Nem panaszkodhatok semmire
Hátrányok:A termopotot alig több mint egy éve vásároltam. Szeretünk vendégekkel találkozni, és egy vízforraló hangereje túl alacsony az összeshez. A modell nagyon tartós és stílusos. Az állandó megvilágítás kiegészítő fényként szolgál a konyhában. Nagyon gyorsan felmelegíti a vizet. A beszerelt szivattyú lehetővé teszi, hogy a forró vizet a termopot kifolyócsövéből egyenesen a csészébe öntse anélkül, hogy kiöntené azt. A teljes használati idő alatt a termopot még egyszer sem hagyott cserben bennünket.

Clara Tabalenkova


Előnyök:Nagy kapacitás – 5 liter
Hátrányok:nincs
Hátrányok:A termopotot használom, és nem bántam meg, hogy néhány hónapja megvettem. Maga a fűtőelem rejtett, így sokkal könnyebb megtisztítani a vízkőtől. Jó kialakítású, kompakt modell, a vízszint azonnal látható, nem kell közelről megnézni. Túlmelegedés elleni védelem.

Vera Vorogushina

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: