6 legjobb anatómia tankönyv

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A biológia a tudományok egész sorát foglalja magába, beleértve az anatómiát. A test felépítésével foglalkozó tudományág a szervek működését, az életkorral összefüggő változások eredményeit, a környezet hatását a rendszerekre, a szervezetre és a szervezetre gyakorolt hatásokat vizsgálja.

A tantárgyat az iskolákban 4. osztálytól “A körülöttünk lévő világ” néven vezetik be. Az anatómia részletesebb oktatása 8. osztálytól kezdődően. A legtöbb szülő már 3-4 éves korban elkezdi bevezetni a gyerekeket a témába. A megszerzett tudás minden gyermek számára hasznos, még kevésbé a jövőbeli orvosok számára.

Szakértőink felkutatták az online fórumokat és rangsorolták a legjobb anatómia tankönyveket, hogy segítsenek a diákoknak és az iskolásoknak felkészülni a tudományágra és megszilárdítani tudásukat.

A legjobb anatómia tankönyvek

Jelöléshelytermék neveértékelés
A legjobb anatómia könyvek gyerekeknek1Emberi anatómia. Gyermekek illusztrált enciklopédiája4.9
2. Yudin, A világ fő csodája4.8
3Afonkin, Emberi anatómia, Iskolai útmutató4.7
A legjobb anatómia tankönyvek felnőtteknek1Az emberi anatómia nagy atlasza, Vince Perez4.9
2Izmok. Anatómia. Mozgások. Tesztelés. Klaus-Peter Valerius4.8
3.. Nyereség. Emberi anatómia4.7

A legjobb anatómia tankönyvek gyerekeknek

Az első kategóriába olyan tankönyvek tartoznak, amelyek optimálisan alkalmasak az iskoláskorú gyermekek számára.

Emberi anatómia. Gyermekek illusztrált enciklopédiája

Értékelés: 4.9

EMBERI ANATÓMIA. ILLUSZTRÁLT GYERMEK ENCIKLOPÉDIA

A jelölés az emberi testről szóló, könnyen érthető nyelven írt könyvvel kezdődik. Ebből a gyermek megtanulja, mi a DNS, hány rendszer van a testben, hogyan háromszorozódnak a különböző szervek. Az enciklopédia színes és részletes képekkel vonzó. Még azoknak is tetszeni fog, akik nem szeretnek olvasni. A könyv minősége elsőrangú, és mindenképpen megéri a pénzt.

A gyártó állítása szerint az útmutató 12 év feletti gyermekek számára alkalmas. Azonban már a második osztályos tanulók is szívesen olvassák. Még a felnőttek is sokat tanulhatnak az enciklopédiából. A kritikák alapján a könyv mérsékelt mennyiségű szöveggel és illusztrációval rendelkezik. Nagyszerű ajándék minden gyermek számára.

. Yudin, A világ fő csodája

Értékelés: 4.8

. YUDIN, A VILÁG CSODÁJA

Georgi Yudin könyve számos gyermeki kérdésre válaszol az emberi felépítéssel kapcsolatban. Gyermeke megtanulhatja, hogyan születnek a babák, hogyan lát a szemünk, miért lélegzünk, és hogyan lélegezünk. Elégedett az egyes témákhoz tartozó nagyszámú képpel. A terhességi folyamatot, az emésztőrendszert és az egyes szerveket szemléltetik. A fejnek van egy külön fejezet. Figyelmet fordít a fül, a szem, a száj és az agy szerkezetére.

A szülők dicsérik a könyvet a közérthető előadásmódja miatt, amely egy apa-fiú beszélgetés, a szelíd humor, a szerző nem tolakodó tanácsai arról, hogy mit ne dohányozzunk… Minden 7-9 éves gyermek számára kötelező forrás.

Afonkin, Emberi anatómia, Iskolai útmutató

Értékelés: 4.7

AFONKIN, EMBERI ANATÓMIA, ISKOLAI ÚTMUTATÓ

A következő a rangsorban egy olyan tankönyv, amely ideális a középiskolások és a középiskolások számára. Ennek a kézikönyvnek köszönhetően a diákok megértik, hogyan működik a szervezet, miért betegszik meg, hogyan erősíthetik az immunrendszert. Az olvasóknak tetszett, hogy minden egyes szakasz után a szerző egészséges életmódra ösztönöz, és elmondja, hogyan kell viselkedni, hogy a test hosszabb ideig tartson.

A kritikák alapján a könyv segített a szülőknek választ találni a kíváncsi gyerekeknek, az iskolásoknak pedig új ismeretekhez jutottak, és javították a jegyeiket. A kézikönyv élénk, részletes illusztrációkkal, tömör és könnyen érthető tartalommal, felhasználóbarát formátummal és jó nyomtatási minőséggel büszkélkedhet.

A legjobb anatómia tankönyvek felnőtteknek

Az anatómia tankönyvek nemcsak az orvosnak készülő iskolások és főiskolások számára hasznosak, hanem bárki számára, aki érdeklődik az emberi test funkciói iránt. A kezdőknek érdemes gyermekkönyvekkel kezdeniük, de az orvostanhallgatóknak a további olvasmányokról konzultálniuk kell tanáraikkal.

Az emberi anatómia nagy atlasza, Vince Perez

Értékelés: 4.9

AZ EMBERI ANATÓMIA NAGY ATLASZA, VINCE PEREZ

A nyitó jelölés egy atlasz, amely az emberi anatómia minden szakaszát tartalmazza. Az oldalakat képek, ábrák és fényképek illusztrálják. A tankönyv az orvostanhallgatók számára készült. Segítséget nyújthat a gyakorló orvosok számára. Ez a legjobb ajándék a leendő orvosnak.

A tankönyvet dicsérik a szervek részletes leírása, a színesség, a tárgymutató és a kiváló nyomdai minőség miatt. Általános fejlesztésre nem alkalmas. Tele van olyan kifejezésekkel és meghatározásokkal, amelyeket csak orvostanhallgatók és tanárok képesek elsőre felfogni.

Izmok. Anatómia. Indítványok. Tesztelés. Claus-Peter Valerius

Értékelés: 4.8

IZOM. ANATÓMIA. INDÍTVÁNY. TESZTELÉS. KLAUS-PETER VALERIUS

A következő legmagasabban rangsorolt könyv német szakértők könyve. Nyugaton bestseller lett. A kézikönyv a test izmainak útmutatója. A kapcsolódó betegségek diagnosztizálására összpontosít. A könyv felépítése segít abban, hogy minden szükséges információt megkapjon a következőkről.

Tankönyv jól illusztrált. Izom- és csontrendszeri anatómiai témák egy kicsit lefedve. Kiváló választás csontkovácsok, masszázsterapeuták, reumatológusok, neurológusok és ortopédusok számára. A könyv a fizioterapeuták és a gyógytornászok számára is vonzó lesz. Nincs rossz vélemény.

.. Súly. Emberi anatómia

Értékelés: 4.7

M.G. PREEVES. EMBERI ANATÓMIA

A rangsort egy olyan tankönyv zárja, amely több mint fél évszázada szolgálja a felsőfokú szakképzést. Orvosok több generációja tanult belőle. A kiadvány több nyelven elérhető, és a legújabb tudományos eredményeken alapul. A könyvből megismerheti a munka és a sport hatását a testre, az élő és a halott emberek szerkezetének különbségeit.

Többnyire pozitív vélemények a könyvről. Az orvostanhallgatók azt mondják, hogy Prieves tankönyvével készültek a vizsgákra, a kezdő orvosok pedig a gyakorlatban használták azt. Néhány diák nehezen emészthetőnek találta az anyagot. A pedagógusok azt tanácsolják, hogy ne memorizáljuk, hanem gondolkodjunk rajta, és próbáljuk megérteni. A legjobb, ha olvasás közben kéznél van Sinelnikov atlasza.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: