10 a legjobb növekvő táblák közül

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Mik a kiválasztási kritériumok?. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Jó ötlet, ha vásárlás előtt konzultál egy szakértővel.

Iskolai éveinkben nem voltak külön tervek a gyermekek egészségének megőrzésére. Minden gyermek, magasságtól vagy egészségi állapottól függetlenül, ugyanannál az asztalnál ül. A dolgok mostanra megváltoztak, a piacon egyre többféle asztal van forgalomban. Ez a bútor a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb környezetet teremti meg a különböző korú, magasságú és egészségi állapotú gyermekek számára. Az asztallap és a szék helyesen megválasztott elhelyezése (magasság, dőlésszög, mélység) segít megtartani a testtartást, csökkenti a gyenge gerincre nehezedő nyomást, és fenntartja az íróeszközök elfogadható távolságát a szemmagasságig. A következő értékelések olyan elemek, amelyek kiérdemelték az egészségügyi szakértők, a gondoskodó szülők és az aktív felhasználók dicséretét. Az ortopédiai bútorok hatékonyságáról és kiválasztásukról is megtudhat.

Hogyan működik a Growing Desk

Több paraméter határozza meg a Growler Desk helyes helyzetét. Ezek egyike a háromfokozatú szabály. A lábak szilárdan állnak egy speciális lábtartón vagy egyszerűen a padlón. A térdnél a szög 90 fokos. A következő szög a törzs és a csípő között alakul ki, és ennek is 90 fokosnak kell lennie. Ez lehetővé teszi, hogy gyermeke egyenesen üljön és jó testtartást tartson fenn ahelyett, hogy görnyedne. a következő szög a könyöknél van – az alkar az asztalon nyugszik ahelyett, hogy a levegőben “lógna”. Az asztallap szöge a szemtől való távolságtól függ. Az Állami Egészségügyi Szabályzat irányelvei 7-15 fokos szöget írnak elő az íráshoz és az olvasáshoz. fontos, hogy a távolság legalább 30 cm és legfeljebb 45 cm legyen. Egy könyvből vagy jegyzetfüzetből. Így elkerülhető a szem túlterhelése és az ebből eredő látáskárosodás.

Az ortopéd íróasztal helyes elhelyezése lehetővé teszi, hogy az ortopéd íróasztal egyenesen üljön:

 1. Helyes testtartás kialakítása egy növekvő gyermeknél.
 2. A terhelés egyenletes eloszlása hosszabb ülés során.
 3. Csökkenti a fáradtságot.
 4. A látás fenntartása.

Mindezek a tényezők együttesen nagyban hozzájárulnak a felnőtt iskolás gyermek jövőbeli egészségéhez.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes íróasztalt a növekvő gyermekek számára

Javasoljuk, hogy tanulja meg, hogyan válassza ki a legjobb intelligens íróasztalt, amely megfelel az összes egészségügyi és biztonsági követelménynek. Először nézzük meg a helyes ortopédiai bútorok alapvető külső paramétereit:

 1. Az asztallap szélessége.Ne feledje, hogy az állítható íróasztal több évig hasznos lesz gyermeke számára, ezért meg kell győződnie arról, hogy ahogy felnő, kényelmesen fogja érezni magát az íróasztalnál. A szabványos szélesség legalább 1 méter. Ha kisebb, akkor célszerű kihagyni ezt a lehetőséget.
 2. Az asztallap dőlésszöge. Egyes gyártók lehetővé teszik az írófelület függőleges elhelyezését, így az festőállványként is használható. A legtöbb esetben azonban a dőlésszög 0 és 50-55 fok között változik – ezzel a tartományban minden gyermek számára kényelmes, és ami a legfontosabb, helyes testtartást lehet elérni.
 3. Íróasztal magassága.Az, hogy mennyi ideig használhatja az íróasztalát, nagyban függ ettől a paramétertől. 110-120 cm-nél magasabb gyermekek számára. Az asztal magassága 52 cm legyen. Az oktatási intézményekre vonatkozó egészségügyi szabályok és előírások szerint. Ez a szabvány a gyermek életkorának és magasságának növekedésével változik.
 4. ortopédiai széket tartalmaz, valamint egyéb funkcionális jellemzőkkel (lábtartó, fiókok, extra lábtér stb.). munkalapok stb.). Minél “kényelmesebb”, annál kényelmesebb a gyermek számára az asztalnál ülni.
 5. Színes.A kisgyermekek (általános iskolások, különösen az első osztályosok) nem mutatnak elegendő önkontrollt és koncentrációt. Ezért a fényes bútorok részletei, a fényes, csillogó felületek könnyen elvonhatják a figyelmüket a tanulási folyamatról. A pszichológusok azt javasolják, hogy az íróasztal színe legyen egyszínű (világos fa, bézs, egyéb pasztellszínek). A fényes felület nem csak a gyerekek számára zavaró, hanem az asztali lámpa fénye vagy az általános világítás is vakítja őket.

Most pedig térjünk rá a belső jellemzők elemzésére:

Anyag. Az íróasztalok többféle anyagból is kaphatók, amelyeket az alábbi táblázatban találhat.

Anyag

Előnyök

Hátrányok

Természetes fa

Környezetbarát.

Biztonságos.

Hosszú ideig tart.

Esztétikailag kellemes.

Nehéz.

MDF

Ellenáll a sérüléseknek (toll, iránytű stb.).).

Tartós.

Magas ár.

Rendkívül nagy súlyú lehet.

LDPE

Könnyűsúlyú.

Az alacsony anyagár jelentősen csökkenti a termék összköltségét.

Nem kemény.

Gyorsabban kopik, mint más anyagok.

Sérülés esetén fűrészpordarabokat képez.

Biztonságos. Gyermeke lelkesedése az őt körülvevő világ felfedezése iránt még nem szűnt meg, és még mindig tesztelheti az íróasztal erejét – a rések, szerelvények stb. A simított sarkok, a gyermekbiztos karok és egyéb jellemzők nemcsak hasznossá, hanem biztonságossá is teszik a bútorokat.

Olvasson tovább  10 legjobb kanapé gyárak

Íme az alapkövetelmények a gyermeke számára az intelligens íróasztal kiválasztásához. És most bemutatjuk Önnek a különböző anyagok, funkciók és árkategóriák modelljeinek választékát. Mindegyik megfelel az iskolások egészségügyi és biztonsági követelményeinek.

Top 10 növekvő asztalok

Jelölés Helyszín Termék neve Ár
Top 10 növekvő asztalok 1 Anatomica Uniqa 120×60 cm 21 275 €
2 DEMI SUT-25-03 2 fiókos egységgel 120×55 cm 22 151 €
3 Mealux Winnipeg M
  ticolor
31 900 €
4 Cubby Rimu 110×62 cm 24 990 €
5 FUNDESK Amare 119×73 cm 20 990 €
6 KETTLER Kett-Up Duo 120×53.5 cm 16 590 €
7

ONDI Pupil 80×65 cm

8 820 €
8 FUNDESK Picco

 • III. sz
 • 7 699 €
  9 RIFFORMA 120 120×70 cm 15 990 €
  10 DEMI ST-41 100×55 cm-es oldalsó polccal. 10 005 €
  11????? Következtetés

  Anatomica Uniqa 120×60 cm

  Értékelés: 4.9

  Anatomica Uniqa 120x60 cm

  Az Anatomica orosz márka intelligens íróasztala elképesztő funkciókkal rendelkezik, amelyekkel a rangsorunk első helyét érdemelte ki. Természetes tömörfa munkalap (a többi munkalap MDF), amely speciális védőfóliával van bevonva a sérülések, karcolások és szennyeződések ellen. Ha gyermeke filccel, ceruzával vagy tollal rajzol rá, egy nedves törlőkendővel könnyen letisztíthatja. Az asztallap széles szögtartománya – a maximális 60 fokos szög lehetővé teszi az asztal festőállványként való használatát.

  Az Unica termékcsalád több színben kapható. Ragyogó színfoltok a részletekben – lábak, szervezőpolc, peremfelület. A fő terület tej, krém vagy világos fa színben kapható, így gyermeke nem fogja elvonatkoztatni a tanulástól, és imádni fogja a vonzó bútorokat. Íróasztal magassága 53 – 78 cm. – ami azt jelenti, hogy 115-170 cm magas gyermekek számára alkalmas. A masszív fémváz és a biztonságos, kiváló minőségű, sérülésálló munkafelületek lehetővé teszik, hogy hosszú ideig használhassa ortopéd íróasztalát.

  Ahogy további funkcionális funkciókat biztosítanak:

  1. horog egy aktatáskához.
  2. Fiók könyvek, jegyzetfüzetek és írószerek számára.
  3. polcok és egy kihúzható könyvespolc.
  4. fiók.
  5. görgők a lábakon.

  Ezenkívül a gyártó gondoskodott a kíváncsi, aktív gyermekek biztonságos használatáról – minden sarok lekerekített és puha párnázással borított.

  Előnyök

  • Az asztallap szélessége 120 cm.
  • Biztonságos, környezetbarát és tartós anyagokból készült.
  • Dőlésszög akár 60 fokig.
  • Számos funkcionális funkció a gyermekek kényelmét szolgálja.
  • Hosszú ideig használható.
  • A vásárlók szerint az asztal szilárd, robusztus, könnyen beállítható és használható.
  • Biztonsági funkciók kisgyermekek számára.
  • Elfogadható ár.

  Hátrányok

  • A világos hangsúlyok zavaróak lehetnek az óvodáskorú gyermekek számára.

  DEMI STU-25-03 2 fiókos 120x55cm méretű asztalka

  Értékelés: 4.8

  DEMI SUT-25-03 két fiókos 120x55 cm-es fiókkal

  A gyermek- és iskolabútorok orosz gyártójának intelligens íróasztala a legegyszerűbb és leghatékonyabb beállítást teszi lehetővé. A két fiókkal ellátott felfüggesztett talapzat jobb vagy bal oldalon is elhelyezhető, attól függően, hogy gyermeke hogyan érzi magát a legkényelmesebben. A talapzaton van egy műanyag horony, ahová az íróeszközöket helyezheti, hogy ne vesszenek el. A kétszárnyú asztallap egy másik különleges funkció a nagyobb munkakomfort érdekében. Mindkettő 26 fokos dőlésszöggel rendelkezik, amelyet egy kilencfokozatú kapcsolórendszer szabályoz, de egymástól függetlenül dönthetőek. Az egyik ferde sík alkalmas írásra és rajzolásra, míg a másik sík alkalmas notebookkal való használatra – különösen fontos manapság, amikor a távoktatás egyre népszerűbbé válik.

  Kiváló minőségű, laminált forgácslapból készült, kifejezetten gyermekbútorokhoz tervezve. Állítható magasság 120 és 198 cm között., ami egy kiváló tartomány. A széles, kényelmes asztallap a gördülő tollak és ceruzák “felfogására” szolgáló ütközőkkel van ellátva. A hátizsák számára kampó is található, a lábakon pedig szilikonbetétek, amelyek stabilabbá teszik az íróasztalt, és megakadályozzák a padlón keletkező foltok kialakulását. A bútorok világos fa és fehér színben kaphatók, különféle színárnyalatokkal, műanyag kivitelben, pl. biztonsági csíkokkal a sarkokon stb..

  Előnyök

  • Stabil keret.
  • Széles magassági és dőlésszögtartomány.
  • Kivehető fiókok.
  • Különféle színek.
  • Apró, de nagyon funkcionális részletek az asztal kialakításában.
  • Szilikon párnázás.
  • Dupla asztallap, amelynek lapjai egymástól függetlenül dönthetők.
  • Matt kivitel.

  Hátrányok

  • Strapabíró forgácslap.
  • Magas ár.

  Mealux Winnipeg M
   ticolor

  Értékelés: 4.8

  MEALUX WINNIPEG M<ul></div><p>TICOLOR” src=”/wp-content/uploads/2023/05/38016666195641-510.jpg” height=”425″ title=”MEALUX WINNIPEG M</p><ul>TICOLOR”><p>A gyártó figyelembe vette a gyermek és szüleik különböző igényeit, ezért a termék kialakítása a következő funkciókat tartalmazza:</p><ol><li>A visszahúzható tolltartó, a görgős polc, a polc-kiegészítő, a csuklós tolltartó rendelkezésre állása lehetővé teszi az iskolás számára, hogy az összes írószert és tankönyvet rendezetten rendezhesse, hogy mindig kéznél legyenek.</li><li>A szövetfal és a fém polc lehetővé teszi a jegyzetek készítését, a fontos tartalmak, a dátumok és időpontok feljegyzését. A szülő és a gyermek figyelmét egyetlen részlet sem kerüli el.</li><li>Beépített hőmérő/higrométer a helyiség páratartalmának és hőmérsékletének nyomon követésére. Ezek az értékek létfontosságúak az egészség szempontjából, és közvetlen hatással vannak az iskolás gyermek termelékenységére is.</li><li>A cserélhető burkolatok lehetővé teszik a dekorációk színének megváltoztatását, amelyek helyenként az íróasztal egész területén találhatók.</li></ol><p>További jellemzők: hátizsákhorog, ütés- és csípésvédelem, széles, stabil lábak és robusztus fémkeret.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Természetes, erős és környezetbarát anyag.</li><li>Széles dőlés- és magasságtartomány.</li><li>Kiváló minőségű szerelvények a kötőelemekhez és a beállításokhoz.</li><li>Mágneses és szövet tábla kapható.</li><li>Egyedülálló beépített higrométerrel/hőmérővel.</li><li>Robusztus fémkeret.</li><li>Rengeteg hely az írószerek és a könyvek számára.</li><li>Rengeteg gyakorlati részlet.</li><li>A bútorok színének saját maga általi megváltoztatásának lehetősége.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas ár.</li></ul><h3>Cubby Rimu 110×62 cm</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Cubby Rimu 110x62 cm

  Kínai gyermekbútor MDF anyagból készült, rendkívül ellenálló a kopással, sérülésekkel és karcolásokkal szemben. Az asztallap 110 cm széles, ebből egy 78 cm hosszú szakasz. Változtatja a dőlésszöget. A maximális magassága 75 fok, így gyermeke alkothat és festőállványként használhatja a ferde felületet. Az asztal magassága 53-73,5 cm., a megfelelő magassági beállítások széles skáláját jelzi.

  Az egyszerű kialakítás a munkalap fölött polcokat tartalmaz, amelyek ideálisak a tankönyvek és szépirodalmi könyvek elhelyezésére. A polc is ház egy lógó támogatást könyvek – meg kell vásárolni magadnak. Az asztallap alatt egy fiókszervező is található, sok rekesszel a kisebb írószerek rendszerezéséhez, amelyeket egy pillantással használhat. A felfüggesztett egyfiókos szekrény könnyen eltávolítható – a funkcionális kialakítás teljesen a gyermek igényeihez igazítható. A termékcsalád modelljeinek alaptestét fehér tölgyfa szerkezetben tervezték, míg a díszítőelemek világos vagy visszafogott színekben kaphatók.

  Előnyök

  • Funkcionalitás.
  • Kemény anyag.
  • Szögek és magasságok jó választéka.
  • Rengeteg polc és fiók.
  • Stabil fémkeret.
  • Diszkrét megjelenés.

  Hátrányok

  • A lábakon nincsenek görgők a szobában/osztályteremben való mozgáshoz.
  • Magas ár.

  FUNDESK Amare 119×73 cm

  Értékelés: 4.7

  119X73 CM

  High tech ortopédiai gyermekbútorok megbízható márkától Kínában. A Fundesk népszerű a kiváló minőségű konstrukció, a biztonságos anyagok és a vonzó megjelenés miatt. Ez alól az Amare sem kivétel, amely a gyermekbiztonsági technológiát érdekes dizájnnal ötvözi. Az asztallap és a test többi része ökológiai MDF-ből készült. A megbízható tömörítéshez olyan biztonságos anyagokat használnak, amelyek nem bocsátanak ki mérgező vegyületeket.

  Az asztallap széles és enyhén, legfeljebb 25 fokban dönthető. Elég olvasáshoz, íráshoz és egyéb munkához. Különlegessége a 81 cm x 41 cm-es asztal ferde része. Az asztal többi része lapos marad. Az intelligens íróasztal felülete tükröződésmentes bevonattal rendelkezik – gyermeke szeme védve van a visszaverődő fényforrásoktól, és nem fárad el. A behúzható szervező helyet biztosít az írószereknek és több könyvnek is. Az íróasztal lábai két ponton érintkeznek a padlóval, amelyeken kerekek vannak a bútor mobilitásának növelése érdekében.

  Előnyök

  • Egy takaros megjelenés.
  • Biztonságos és környezetbarát anyagok.
  • A lábak görgőkkel vannak felszerelve.
  • Tágas integrált szervező.
  • Széles, kényelmes munkalap.

  Hátrányok

  • A termék magassága 59 és 81 cm között. Nem alkalmas 130 cm alatti gyermekek számára.
  • Magas ár.

  KETTLER Kett-Up Duo 120×53.5 cm

  Értékelés: 4.7

  KETTLER Kett-Up Duo 120x53,5 cm Kettler Kett-Up Duo 120x53,5 cm

  Ennek az asztalnak a megjelenése klasszikusabb, és emlékeztet minket az ismerős iskolapadokra, amelyeknél régen ültünk. De szerény megjelenése nem szünteti meg a nagyszerű funkcionalitást. Az íróasztal egyszerűnek tűnik, és állítható magasságú és lejtésű asztallappal rendelkezik. Az asztal szöge akár 55 fokban is változtatható, így néhány egyszerű lépésben festőállvánnyá alakítható a csecsemő- és kisgyermekrajzolók számára. Az asztal magassága 52 és 82 cm között állítható. Maximális magasságában még egy 190 cm-es felnőtt is könnyedén elfér rajta. Egy olyan vásárlás, amely hosszú éveken át kitart.

  Az íróasztal váza fémből készült, a lábak pedig gumírozott lábakkal vannak ellátva. A terméket térben stabilabbá teszik. A változó beállítások lépcsőzetesen állíthatóak be. Nem tartalmaz fiókos egységet, de fiókos síneket a fiókokhoz. További kiegészítők megvásárlásával még funkcionálisabbá teheti íróasztalát. A termék anyaga laminált forgácslap, amely nem tekinthető a legtartósabbnak vagy sérülésállónak. A gondos használat azonban jelentősen megnöveli az élettartamát.

  Előnyök

  • Megfelelő áron.
  • Nagy asztallap.
  • Széles magassági tartomány.
  • Stabil és robusztus kialakítás.
  • Német minőségi anyagok összeszerelése.
  • Olcsó.

  Hátrányok

  • A talapzatokat, fiókokat és tartóelemeket külön kell megvásárolni

  ONDI Pupil 80×65 cm

  Értékelés: 4.6

  PONDI ISKOLÁSFIÚ 80X65 CM

  Az orosz gyártótól származó növekvő íróasztal számos előnyt egyesít – alacsony ár, tartós váz és beépített fiókos egység két fiókkal. Ezt a modellt nem könnyű megtalálni ebben az árszegmensben, így bizonyos értelemben egyedülálló. Egyediséget kölcsönöz az érdekes kialakításnak – a fémkeret és a fiókfogantyúk élénk színei. A burkolat több színváltozatban kapható – fehér, éger, tölgy és néhány további, a fához igazodó szerkezetben.

  Az asztallap teljes szélessége 120 cm., és a mozgatható rész szélessége 80 cm. A dőlésszög 0 és 45 fok között változik. A terméken nincsenek biztonsági sarokcsíkok. A lekerekített sarkok azonban tompíthatják a hatást, ha van ilyen. Az asztal magassága a lábak kihúzásával állítható 53 és 80 cm között. Anyag – forgácslap. A hátsó polc független és nem mozgatható – elhelyezhet egy poharat ceruzákkal, egy köteg jegyzetfüzetet vagy bármi mást, hogy tárolja őket rajta.

  Előnyök

  • Nagyobb munkafelület.
  • Széles intelligens íróasztal magassági tartomány.
  • 45 fokig dönthető asztallap.
  • Párnázott, többlépcsős állítási rendszer.
  • Érdekes design.
  • Megfelelő áron.

  Hátrányok

  • Az instabil laminált forgácslap.

  FUNDESK Picco
 • III. sz
 • Értékelés: 4.5

  FUNDESK PICCO<li></div><p>NO III” src=”/wp-content/uploads/2023/05/65216666195641-9510.jpg” height=”384″ title=”FUNDESK PICCO</p><li>NO III”><p>Az íróasztalból és székből álló készlet segít gyermekének, hogy a tanulás során a lehető legfiziológiásabb testhelyzetet vegye fel, helyes testtartást tartson fenn és megőrizze éles látását. Az asztal, akárcsak a zsámoly, változó magasságú (54-76 cm). és 32-44 cm. illetve). A gyártó szerint az ortopéd bútorszett 3-10 éves kortól használható. Az asztal 66,4 cm széles és felemelhető felülettel rendelkezik. – Ez nem elég a kényelmes ülőhelyhez (könyvek, írószerek stb.), de a lekerekített sarkok enyhíthetik az asztallap hatását.). Beépített, kihúzható szervező a nem az asztallapon elférő tárgyak kényelmes tárolásához.</p><p>A zsámoly nem csak magasságában, hanem mélységében is állítható. Ez biztosítja a lábak megfelelő alátámasztását, hogy a gerincre nehezedő nyomás egyenletesen oszoljon el, és a könyvektől, füzetektől stb. kellő távolságot biztosítson. Az íróasztal és a szék váza acélból készült, állítható mechanizmusokkal. Az íróasztal teste MDF-ből készült, minőségét és biztonságát tesztelték. A kárpitozás és a háttámla kiváló minőségű műanyagból készült. Az asztallap maximális dőlésszöge 40 fok. Lépésről lépésre történő beállítás az írás, olvasás és rajzolás optimális pozícionálásához.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Az íróasztalhoz magasított szék tartozik.</li><li>Minőségi anyagok.</li><li>Alacsony ár.</li><li>Kihúzható szervező.</li><li>Az asztal legfeljebb 40 fokig dönthető.</li><li>Robusztus keret.</li><li>Egyszerű és biztonságos beállítási rendszer.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Keskeny asztallap.</li><li>Hosszú élettartam – 3-10 év.</li></ul><h3>RIFFORMA 120 120×70 cm</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=RIFFORMA 120 120x70 cm

  Ez a modell nem rendelkezik fényes részletekkel, de ennek ellenére népszerű a gondoskodó szülők körében. A vásárlók szeretik a RIFFORMA íróasztalt az összeszerelés minőségéért, a széles munkafelületért, a gyártó biztonsági és minőségi garanciájáért. Állítható felület szélessége 84,5 cm. Hossza 50 cm. Az asztallap az egyik legnagyobb a minősítésünkben szereplő modellek között. A nagyméretű munkafelület lehetővé teszi, hogy a gyerekek kényelmesen érezzék magukat az asztalnál.

  Az ülés teteje 55 fokig dönthető, és a kényelmes gázklipszes pozicionáló rendszer lehetővé teszi, hogy az ülés szögét fokozatosan állítsa be a gyermek fiziológiai igényeinek megfelelően. A színek ritkák ebben a választékban – univerzális, egyszínű szürke, rózsaszín és kék színben kapható. A kialakítás egy kihúzható tálcával rendelkezik, amely egy dugóval rendelkezik, hogy megakadályozza a kisebb írószerek leesését. A tálca szekciókra van osztva a tollak, ceruzák, filctollak és egyebek rendszerezéséhez. Formázott forgácslapból készült íróasztal.

  Előnyök

  • Tömör fémkeret.
  • Nagy dőlésszög.
  • Széles magassági tartomány.
  • Kényelmes beállítási rendszer.

  Hátrányok

  • Kisebb kialakítás és magasabb ár a forgácslap anyagért.
  • Kevés színválaszték.

  DEMI ST-41 oldalsó polccal 100x55cm.

  Értékelés: 4.4

  DEMI SUT-41 100x55 cm-es oldalsó polccal

  Végül, de nem utolsósorban a kényelem és a tartósság tekintetében. Egy nagyon gazdaságos ortopédiai bútor, amely hosszú ideig segíti gyermekét az iskolában. Az asztallap magassága 53 cm és 81,5 cm között változik. Ezek az értékek 115 és 198 cm közötti magasságnak felelnek meg. Gondos és helyes használat mellett ez az íróasztal az általános iskolától az érettségiig kitart. Az íróasztal fő részeihez használt instabil és gyenge laminált forgácslap anyag azonban törésre hajlamos, és a szerelvényeknél meglazul.

  A munkalap 30 fokban állítható, így tökéletes az olvasáshoz, íráshoz és rajzoláshoz. Az oldalsó polc a könyveket és füzeteket kéznél tartja, anélkül, hogy értékes helyet foglalna az íróasztalnál. A termék kialakítása a maximális egyszerűségre törekszik, így használata könnyű és egyszerű. A keret fémből készült – erős, masszív és biztonságos. Az asztallap szélessége 100 cm. – Megfelel az egészségügyi előírásoknak megfelelően az iskolapadok ajánlott paramétereinek. A modell színpalettája bőséges változatosságot tartalmaz – a díszítések kevéssé vannak jelen, ezért nagy pluszt adunk. Munkalapok fa alapszínben.

  Előnyök

  • A vásárlók megjegyzik a kialakítás megbízhatóságát és stabilitását – nem inog vagy nyikorog.
  • Asztalmagasságok széles választéka.
  • Kényelmes oldalsó polc.
  • Színválaszték a modellválasztékban.
  • Könnyen beállítható, még egy gyermek is megbirkózik vele.
  • Lekerekített sarkok.

  Hátrányok

  • Morzsálódó, morzsálódó anyag.
  • Nem alkalmas kisgyermekek számára (4-5 éves kor alatt).

  Következtetés

  Amikor a gyermekek egészségéről és jólétéről van szó, ez olyasmi, amit a szülők szívében kell megőrizni. Ebben a rangsorolásban a szakértők és a szülők szemszögéből is bemutattuk a modelleket. Reméljük, hogy segíthetünk megtalálni a Növekvő asztalt, amely megakadályozza, hogy gyermeke gerincferdülést vagy látássérülést szenvedjen, és a tanulást a lehető legkényelmesebbé teszi.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: