10 legjobb dekoratív szökőkutak

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

A lakásban vagy magánlakásban lévő díszítő szökőkút hasznos tárgy, amelynek számos előnye van. Megnyugtatja és gyönyörködteti a szemet, díszíti a szobát, és a pihenés légkörét teremti meg. Számos termék világítással és egyéb hasznos funkciókkal van felszerelve. A szökőkúttal ellátott szobában való tartózkodás nyugalmat hoz, eltünteti a nap érzelmi stresszét. A modern dekorációs eszközök vezérlő- és védelmi rendszerekkel vannak felszerelve, de a lehető legkevesebb villamos energiát fogyasztják. Asztali és padlóra állítható változatban, különböző anyagokból és korlátlan variációban készülnek.

A stílusos termékek nemcsak harmonikus légkört teremtenek, hanem gyakorlati előnyökkel is járnak. Az egyik ilyen előny a párásító tulajdonságuk. A dekoratív szökőkút körüli tér lehűl és nedvességgel telítődik, ami pozitív hatással van a környező mikroklímára. A tiszta levegő pozitív hatással van a szem nyálkahártyájára és a bőrre, megelőzve az idő előtti öregedést. A háziállatok és a növények is érezni fogják a változást a javulás irányába. A fa bútorok sem vetemednek és zsugorodnak többé, ha párás levegőnek vannak kitéve, ami meghosszabbítja élettartamukat.

Az üzletekben széles termékválasztékot talál, amelyek közül szakértőink a legjobbakat választották ki. Íme 10 padlóra állítható és asztali díszítő szökőkút, amelyek közül választhat.

A legjobb díszítő szökőkutak rangsora

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb asztali díszkút 1 Globo 93022, fekete, LED, 1×0,13W 6 800€
2 ZÖLD ALMA GAWF04384 világítótorony 1 600€
3 Kerti vízimalom (12x20x26cm) 2 100€
4 Bambusz és lótusz szökőkút 19*19*24 cm (megvilágított) 1 100€
5 Ester-Plus-9124 680€
A legjobb kültéri díszkút 1 “Lotus Medium” 540-218 75 000€
2 “Hegyi fenyő 540-232 49 200€
3 Viareggio 70 cm virágcseréppel 18 500€
4 ZÖLD APPLE Kislány halakkal 64cm GWXF01185 11 700€
5 Kaemingk Geffen 23*15 cm LED világítással 892754 2 900€

A legjobb asztali díszkút

Globo 93022 Dekoratív szökőkút, fekete, LED, 1×0,13W

Értékelés: 4.9

Globo 93022 Dekoratív szökőkút, fekete, LED, 1x0,13W

Az első helyet a Globo dekoratív szökőkút kapta esztétikus megjelenéséért és az összes Globo termékben rejlő magas minőségért. A terméknek számos előnye van, az egyik az üveg diffúzor. Elfogadható szintű fényt biztosít, és a víz dallamos morajlásával hangulatos környezetet teremt. A szökőkút alapja kiváló minőségű műanyagból készült, hosszú élettartamú.

A stílusos dizájn ugyanolyan jól működik üzleti irodai környezetben, mint otthoni környezetben. Hűvös frissességgel tölti meg a szobát és kényelmes párásítást biztosít. A kedvező mikroklíma megteremtése mellett pozitív hatással van a test belső folyamataira, stabilizálja a pszicho-érzelmi állapotot és javítja a bőr minőségét.

A termék lámpával van felszerelve, és magas fokú por- és nedvességvédelemmel rendelkezik. Méretei: 210 mm magas, 255 mm hosszú, 175 mm széles. A dekoratív szökőkút 220 V-os hálózatról működik, és 0,13 wattot fogyaszt. az erdei patak csendjében, nyugtató pára diffúz, nyugtató hatású, kényelmes élvezetét nyújtja.

Olvasson tovább  Top 12 széfgyártó

Előnyök

 • Van egy diffúzor;
 • kis méretek;
 • a formatervezés hosszú élettartama;
 • gyönyörű megjelenés.

Hátrányok

 • nem azonosított.

GREEN APPLE asztali szökőkút LighthouseGAWF04384

Értékelés: 4.8

GAWF04384 ZÖLD ALMA ÍRÓASZTAL VILÁGÍTÓTORONY SZÖKŐKÚT

A második pozíciót egy hordozható asztali szökőkút foglalja el, amely segít pihenni, és pozitív képet ad a helyiségről. Elegáns, funkcionális és vizuálisan a dekoráció részeként érzékelhető. A szökőkúttal rendelkező szobában lenni, enyhíti az érzelmi stresszt, és rendet tesz a gondolatokban. megtisztítja az energiát a nap folyamán felhalmozódott negatív energiától, és új ötleteket és vágyakat szül.

Dekoratív szökőkút működés közben nem igényel további figyelmet. nem kell minden percben karbantartani vagy ellenőrizni; esztétikus. Éppen ellenkezőleg, amikor mellette ülve, a hűvös, pormentes levegőt belélegezve és a termék esztétikáját élvezve elfelejti a mindennapi problémáit és nehézségeit.

Az anyag polirezinből készült, amely korlátlan élettartamú. A termék súlya 1,4 kg. A “Lighthouse” szökőkút megvásárlásával a felhasználó nemcsak egy modern dekoratív tárgyat kap, hanem egy funkcionális eszközt is, amely biztosítja az egészséges mikroklímát a szobában.

Előnyök

 • esztétikus megjelenés;
 • alacsony energiafogyasztás;
 • minimális karbantartás;
 • kompakt méretek.

Hátrányok

 • Védje a nedvességtől és a közvetlen napfénytől.

Vízimalom szökőkút (12x20x26cm)

Értékelés: 4.7

Kerti szökőkút vízimalom (12x20x26 cm)

A harmadik helyen egy vízimalom szökőkút, amely jól illeszkedik egy keleti vagy klasszikus belső térhez. Megvilágított és beépített csendes szivattyúmechanizmussal rendelkezik. Megsokszorozza a forgó kerék hatását, valódi vízjátékot hozva létre. A szökőkút tartós polisztirol anyagból készült. A mesterséges kő egyesíti a természetes kő minden tulajdonságát.

a termékben alkalmazott modern technikai megoldások jelentősen megkönnyítik az ember mindennapi életét. Nemcsak vizuális, hanem praktikus tulajdonságokkal is rendelkeznek. A beltéri levegő párásítása minden szempontból előnyös, és számos pozitív aspektusa van. A hiánya pedig negatív hatással van minden környező tárgyra, beleértve az emberi egészséget is.

Lelki béke, érzelmi felszabadulás, harmónia a belső térrel, frissesség és hűvösség – mindezek az “életörömök” megtapasztalhatók, ha egy kis műalkotás kerül a házba. Kompakt méretei nem okoznak nagyobb kényelmetlenséget, és a műszaki indítási idő rövid.

Előnyök

 • Csendes szivattyú;
 • forgó vízikerék;
 • vonzó kialakítás;
 • kiváló minőségű anyag.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Bambusz és lótusz szökőkút 19*19*24 cm (megvilágított)

értékelés: 4.7

Bambusz és lótusz szökőkút 19*19*24 cm (megvilágított)

A klasszikus típusú, világítással felszerelt díszítő szökőkút a negyedik helyet foglalja el. Modern mesterséges anyagból készült, természetes követ imitálva. A gyártó hosszú élettartamot garantál a használati szabályok betartása esetén. A szökőkút belsejében egy szivattyú van felszerelve, amely keringeti a vizet.

Nincs probléma a telepítés során. Elegendő időben desztillált vagy szűrt vízzel feltölteni. Közvetlen utántöltés a hálózati vízellátásból kategorikusan nem ajánlott. A rendszer idő előtti meghibásodását a káros mészkő okozhatja, amely a szökőkút belső falain marad a kezeletlen víz után. a tartályt 30 napos időközönként lehet feltölteni, nagyobb gond nélkül.

A dekoratív szökőkút kedvező légkört teremt a pihenéshez és az érzelmi felszabaduláshoz. Gyakorlati előnye, hogy a párásított levegőnek köszönhetően megfelelő mikroklímát teremt a szobában, ami pozitív hatással van a növényekre, a háziállatokra és a család minden tagjának egészségére.

Előnyök

 • lágy megvilágítás;
 • alacsony energiafogyasztás;
 • vonzó megjelenés;
 • a szökőkút zajtalan működése.
Olvasson tovább  A 12 legjobb ciklonporszívó

Hátrányok

 • kizárólag tisztított víz használata.

Dekoratív szökőkút Ester-Plus-9124

Értékelés: 4.6

DÍSZÍTŐ SZÖKŐKÚT ESTER-PLUS-9124

Az elegáns dekoratív szökőkút, amely tökéletesen illeszkedik a nappali vagy az iroda kialakításába, kiegészíti ezt a kategóriát. Kis méreteinek köszönhetően könnyen elfér egy polcon, dohányzóasztalon vagy íróasztalon. A termék nagy pontosságú kivitelezéssel rendelkezik, még az apró részletekben is, ami valódi érdeklődést vált ki és vonzza a szemet. Tartós és erős poliszton anyag biztosítja a kompozíció hosszú élettartamát.

A dekoratív szökőkút nem csak belső elemként szolgál, hanem növeli a páratartalom szintjét a szobában. Ugyanakkor az egészséges mikroklíma stabilizátoraként működik, és kiválóan alkalmas a nap folyamán felhalmozódott érzelmi stressz enyhítésére. Ezen kívül, amely kényelmet és hűvös frissességet biztosít a szobában, a szökőkút gondoskodik az emberi egészségről, hidratálja a bőrt és a szem nyálkahártyáját. Jótékony hatásai minden környező tárgyra átterjednek.

Műszaki adatok: maximális átfolyási magasság – 35 cm, vízfogyasztás – 150 l/óra, feszültség – 220-240 V, méret – 14x10x19,5 cm.

Előnyök

 • precíz kivitelezés;
 • a tervezés megbízhatósága;
 • a termék megfizethető ára;
 • alacsony energiafogyasztás.

Hátrányok

 • nem derült ki.

a legjobb kültéri díszkút

Kültéri szökőkút “Lotus Red” 540-218

Értékelés: 4.9

PADLÓSZÖKŐKÚT

Nemes, környezetbarát porcelánból készült dekoratív szökőkút. Dizájnja azonnal magára vonzza a figyelmet eleganciájával és kivitelezésének szépségével. A speciális, kézzel felhordott máz biztosítja, hogy a termék egész élettartama alatt megőrzi fogyasztói vonzerejét. Maga a kompozíció nem vet fel kérdéseket a funkciójával kapcsolatban, mivel tükrözi az ötlet lényegét – egy fényűző művészi alkotás esztétikai élvezetét.

A termék hangos zajszinttel rendelkezik, ami fokozza a hallgatói hatást, és olyan szemet gyönyörködtető szökőkutat biztosít, amelyről lehetetlen levenni a szemünket. Elfeledteti veled a gondjaidat, és olyan élvezetet nyújt, amit a munkahelyeden soha nem kapnál meg. A víz a felső sorból áramlik, és erőteljesen az alsó sorba folyik, kellemes, egyenletes hangzást keltve.

A kialakítás rendelkezik az áramlás teljesítményének szabályozására szolgáló funkcióval, amely lehetővé teszi a víz áramlásának gondosabb szabályozását. A padlóegység méretei: magasság – 73 cm; szélesség – 49 cm; hossz – 49 cm.

Előnyök

 • Természetes porcelánból készült;
 • kézzel festett és összeszerelt;
 • gyönyörű díszítés;
 • áramlásszabályozás.

Hátrányok

 • nem azonosították.

540-232 Hegyi fenyő padlószökőkút

Értékelés: 4.8

Kültéri szökőkút

A második helyen – egy dekoratív szökőkút, amely tökéletes a vidéki ház vagy a végrehajtó iroda belsejébe. A kompozíció természetes porcelánból készült, és vonzó megjelenésű. A hegyi vízesés közelében egy sziklás padkán növő fenyőfa energiát sugároz, és a szabadban való tartózkodás teljes benyomását kelti. Mellette állva lehetetlen közömbösnek maradni a teljesítmény minősége iránt. Minden felület üveges mázzal van bevonva, amely nem hullik le és nem szivárog, így biztosítva a termék hosszú élettartamát.

A dekoratív szökőkút könnyen szétszerelhető a tisztításhoz és kevés karbantartást igényel. A víz áramlási sebességét egy beépített kapcsoló szabályozza. A termék méretei: magassága 130 cm, szélessége és mélysége 42 cm, súlya 23 kg. A padlóra állított készülék működési zaja közepes értékű.

Előnyök

 • esztétikailag kellemes kompozíció;
 • Természetes porcelán használata;
 • vízáramlás beállítása;
 • kiváló minőségű külső kivitel.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Viareggio 70 cm-es díszszökőkút virágcseréppel

Értékelés: 4.8

VIAREGIO DÍSZSZÖKŐKÚT 70 CM VIRÁGCSERÉPPEL

Harmadik hely – eredeti tervezésű, padlóra állítható díszkút. Ez egy sokoldalú termék, amely beltéren és kültéren egyaránt telepíthető. Szintetikus kőből készült, és ellenáll az agresszív környezetnek. A kompozíciót egy szürke tömbként hozzák létre, zuhatagokkal és egy virágos résszel. Tökéletesen illeszkedik a háztartási telek zöldjébe, és a hegyvidéki terep elemeivel egészíti ki a teret.

Olvasson tovább  A 15 legjobb porszívó

A szökőkút jól stilizált. Szürke árnyalata a vadonban való tartózkodás érzését kelti. A vízesés melletti virágos fülke hangsúlyozza és fokozza a hegyi folyóhoz való közelség érzését. A jól megtervezett, színben illeszkedő és kiváló minőségű konstrukció a szökőkutat masszív, monolitikus és természetes megjelenésűvé teszi. Nem kelti a műanyag utánzat benyomását, és harmonikusan illeszkedik a tájképbe.

Műkő padlószökőkút a következő jellemzőkkel: méretei 70x42x40 cm; 220 V-os hálózatról működtethető; súlya 33 kg.

Előnyök

 • Stilizált, mint egy vad kő;
 • Kültéren vagy beltéren;
 • Kiváló minőségű és tartós kivitel;
 • hosszú kábel a csatlakozáshoz.

Hátrányok

 • nincs azonosítva.

GREEN APPLE kerti szökőkút GWXF01185 Kislány halakkal 64cm

Értékelés: 4.7

Kerti szökőkút lány halakkal 64cm ZÖLD APPLE GWXF01185

A negyedik sorban egy padlóra állított díszkút található, amely zárt vízkeringető rendszerrel van felszerelve. Nincs szükség vízvezeték-csatlakozásra, és ez az egyik előnye. A termék vizet, és ezáltal pénzt takarít meg a felhasználó számára. A beépített szivattyúnak köszönhetően állandó folyadékmennyiség folyamatos keringése biztosított. A tartályban lévő vizet csak fel kell töltenie, hogy a kívánt szintet fenntartsa. A levegő hőmérsékletétől függően a víz elpárolog, és körülbelül havonta egyszer a terméket egy kicsit fel kell tölteni.

a házban vagy az udvaron elhelyezett díszkút kedvező hangulatot teremt, és vonzóvá válik. Képes pozitív hatást gyakorolni az emberek mentális és fizikai jólétére. A helyiség páratartalma normalizálódik, ami pozitív hatással van a bőrre. A fiatalság és a szépség meghosszabbítása napjainkban nagyon sürgős feladat, és a személy érzelmi hátterének normalizálásával együtt egyáltalán szükségessé válik.

A kompozíció egy lányt ábrázol egy tó mellett egy hallal, és megvilágított. A termék korlátlan élettartamú, ha betartják a használati szabályokat, mivel kiváló minőségű anyagból készül: polisztirolból. 4,5 literes víztartályt és szivattyút tartalmaz. Termék méretei: hossza 635 mm, szélessége 610 mm, magassága 530 mm.

Előnyök

 • folyamatos vízkeringés;
 • A beépített diffúzor megvilágítás;
 • Alacsony energiafogyasztás;
 • érdekes tervezési projekt.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Dekoratív szökőkút KaemingkGeffen 23*15 cm LED világítással 892754

Értékelés: 4.6

KAEMINGK DEKORATÍV SZÖKŐKÚT GEFFEN 23*15 CM LED VILÁGÍTÁSSAL 892754

A dekoratív szökőkút a hideg és meleg kontrasztok páratlan játékával teszi teljessé az áttekintést. Ez a sokoldalú termék kültéren és beltéren is telepíthető élő növények közé. Az egység műkőből készült és háttérvilágítással van ellátva. Kompakt méretek – nem csak a padlón, hanem bármilyen méretű, megfelelő alapon is.

A dekoratív szökőkút mentálisan elviszi Önt a téli erdő hűvösébe, és a tél teljes élményét nyújtja. A meleg belső hatást a kompozíció mélyéről érkező lágy ragyogás hozza létre. Ahogy a szem találkozik a fényes csipkebokorral a folyóvízzel szemben, mély gondolkodásra ösztönöz és felfrissíti a hangulatot. Lenyűgöző látvány, amely ellazítja a lelket, és felszabadítja az egész nap negatív energiáit. a díszes zuhanykút békés hangulatot teremt.

Termék méretei: 23x15x10 cm. Működési feszültség 220W. Adjon hozzá 1 fehér LED fényt és egy 1,5 méter hosszú vezetéket. A Kaemingk szökőkúttal egy kiváló minőségű, hosszú élettartamú, elegáns szökőkutat kap, amely hosszú ideig tart.

Előnyök

 • modern, stílusos design;
 • tartós műkő;
 • Nyugtató megvilágítás;
 • robusztus felépítés.

Hátrányok

 • nem azonosított.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: