10 legjobb légkondicionáló egy 20m-es szoba számára

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. a kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt konzultálni kell szakemberrel.

Ebben az áttekintésben a 20 m²-es szobaméretű lakossági légkondicionálókra összpontosítunk. A közös besorolás szerint ebbe a kategóriába tartozik minden olyan légkondicionáló berendezés, amelynek jelölése a “07” indexet tartalmazza. A készülék teljesítményét BTU egységekben jelzi. Egy egyszerű átlag alapján 1 BTU 3 m² alapterületnek felel meg, a 7 BTU-s modellek pedig akár 20 m²-t is kényelmesen lefedhetnek.

Kiválasztottuk a 10 legjobb hazai split-rendszerek a jól ismert orosz és külföldi gyártók éghajlati berendezések a mi értékelésünkhöz. Az összes jelöltet két kategóriába osztottuk a kompresszor típusa szerint – inverteres és klasszikus motorral.

A modellek kiválasztásakor nemcsak a márkát, a technológiát és a funkcionalitást vették figyelembe, hanem azt is, hogy a légkondicionáló hogyan viselkedik a való életben. Összegyűjtöttük azon fogyasztók visszajelzéseit, akik egy adott klímaberendezést vásároltak, és ennek során megtaláltuk a készülék összes előnyét és hátrányát.

A legjobb légkondicionálók áttekintéséhez különböző nyílt forrásokból származó információkat használtunk fel – a klímatechnika tematikus fórumai, a gyártók hivatalos oldalai, az úgynevezett visszajelző oldalak, valamint a Yandex Marketplace adatai.Piaci és egyéb online források.

Top 10 légkondicionáló egy 20 m-es szobához

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb inverteres légkondicionáló egységek 20 m²-es helyiséghez 5 Hisense AS-07UR4SYDDB15G 39 601 €
4 Electrolux EACS/I-07HP/N3_15Y 38 900 €
3

anasonic CS-PZ25WKD/CU-PZ25WKD

74 900 €
2 Fujitsu ASYG07KPCA/AOYG07KPCA 69 000 €
1 LG TC07GQR 60 990 €
A legjobb klasszikus osztott rendszerek egy 20 m²-es helyiséghez 5 Roda RS-A07F/RU-A07F ezüst színben 22 498 €
4 BALLU BSL-07HN1_21Y 28 015 €
3 FUNAI RAC-SN20HP.D03 34 590 €
2 Hisense AS-07HW4SYDTG035 32 690 €
1 Electrolux EACS-07HSL/N3 31 530 €

A legjobb inverteres légkondicionálók egy 20 m²-es helyiséghez

Ebbe a kategóriába 5 inverteres kompresszorral ellátott légkondicionáló készüléket választottunk ki. Fő előnyük a robusztusabb és tartósabb kialakítás, az alacsony külső hőmérsékleten való működés és a csökkentett zajszint. Az ebbe a kategóriába tartozó készülékek egyetlen hátránya a klasszikus modellekhez képest nagyon magas költség. Az árat a készülék jobb teljesítménye és nagyobb megbízhatósága indokolja.

Az azonos működési elv és a hasonló kialakítás ellenére minden inverteres légkondicionálónak megvannak a maga jellemzői és előnyei, amelyek megkülönböztetik őket a versenytársaktól a saját árcsoportjukban.

Hisense AS-07UR4SYDDB15G

Értékelés: 4.7

Hisense AS-07UR4SYDDB15G

A Hisense AS-07UR4SYDDB15G inverteres motorral ellátott légkondicionáló a kínai háztartási készülékek és elektronika gyártójától megnyitja felülvizsgálatunkat. 1 év gyártói garancia.

Klasszikus kialakítás fehér házban. Az előlapon, a logó fölött található egy “délibáb” típusú kijelző, amely inaktív állapotban nem látható, de a légkondicionáló bekapcsolt állapotában fényes fehér fénnyel világít. Stílusos és hatékony megjelenést kölcsönöz ezeknek a készülékeknek.

Egy másik különlegesség a 4D légáramlás, amelyet a függőleges és vízszintes függöny automatikus működése tesz lehetővé. Az eredmény egyenletesen eloszló fűtés vagy hűtés az egész helyiségben.

A levegő tisztítása kombinált szűrőrendszerrel történik, amely egy durva szűrőből (műanyag háló), egy fotokatalitikus szűrőből, valamint egy speciális ezüstion-szűrőrétegből áll, amely megakadályozza a baktériumok és más mikroorganizmusok szaporodását. A gyártó állítása szerint a szűrési tényező több mint 90%, ami az összes hazai split-rendszer között meglehetősen magas mutató.

Meg kell említenünk az “I Feel” funkciót is, amely azt jelenti, hogy “érzem”. Különlegessége, hogy pontosan szabályozza a hőmérsékletet a felhasználó körül, nem pedig a beltéri egység közelében. Kényelmesebbé teszi a légkondicionáló melletti érzést.

Az előnyök között a légkondicionáló a felhasználók jelölik nagy választéka különböző módok, gyors hűtés és egyenletes fűtés. A hátrányok a fogyasztók szerint a megnövekedett zajszint.

A Hisense AS-07UR4SYDDB15G az egyik legolcsóbb inverteres légkondicionáló, amely számos funkciót kínál, és kiváló minőségű kialakítással készült. A tényezők összessége alapján ez a modell az egyik legjobb a maga árkategóriájában.

Előnyök

 • Az alacsony ár.
 • Az “Érzem” funkció.
 • Gyorsabb válaszidő.
 • 4D légáramlás.

Hátrányok

 • Megnövekedett zajszint (az ügyfelek visszajelzései szerint).

Electrolux EACS/I-07HP/N3_15Y

Értékelés: 4.7

ELECTROLUX EACS/I-07HP/N3_15Y

Áttekintésünk az Electrolux EACS/I-07HP/N3_15Y split rendszerrel folytatódik a népszerű svéd háztartási készülékgyártótól. A modell szigorú kivitelben készült, fehér színű keretben. Bal alsó kijelző és vezérlőgombok. Ezt a modellt Kínában gyártják, és egy év gyártói garanciát biztosítanak rá.

Ez a légkondicionáló rendelkezik a helyiség fűtéséhez, hűtéséhez és párátlanításához szükséges összes funkcióval. A +8 °C-os hőmérséklet-fenntartás szintén említésre méltó. Ez az üzemmód lehetővé teszi a helyiségek (különösen a magánházak vízvezetékeinek) téli befagyásának megakadályozását, ha az emberek hosszú ideig távol vannak.

Hatfokozatú szűrőrendszerrel rendelkezik, amely nemcsak a portól és az allergénektől tisztítja a levegőt, hanem ezüstionokkal fertőtleníti is azt.

Meg kell jegyezni az “I Feel” funkciót is, amelynek köszönhetően a beállított hőmérsékletet a távirányító azon a területen tartják, ahol a távirányító található (beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik). Ez az opció a klímaberendezés nem szabványos elrendezésű helyiségekben történő működtetésénél lesz aktuális.

A légkondicionáló tulajdonosai pozitív pillanatként említik az alapvető üzemmódok (fűtés és hűtés) magas hatékonyságát, a kényelmes távirányítót és a kiegészítő opciók széles választékát. A hátrányok közül néhány felhasználó megjegyezte, hogy a függőleges redőny automatikus beállításának hiánya (a távirányítóval csak a vízszintes redőny pozícióját lehet beállítani).

Az Electrolux EACS/I-07HP/N3_15Y-t azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik minőségi, széles körű funkciókkal rendelkező inverteres split rendszert szeretnének.

Előnyök

 • Csendes működés (a beltéri egység zajszintje kevesebb, mint 23dB).
 • “Érzem” opció.
 • Kényelmes távirányító.

Hátrányok

 • A függőleges lamellák automatikus beállítása nem lehetséges (a felhasználói visszajelzések alapján).

anasonic CS-PZ25WKD/CU-PZ25WKD

Értékelés: 4.7

Panasonic CS-PZ25WKD/CU-PZ25WKD/CU-PZ25WKD

A következő légkondicionáló a felülvizsgálatunkban a Panasonic CS-PZ25WKD / GU-PZ25WKD a híres japán háztartási készülékek és elektronika gyártójától. A split-rendszert Malajziában szerelik össze, és átfogó garanciával rendelkezik – 36 hónap a teljes termékre és 5 év az inverteres kompresszorra.

A saját gyártású motor 10%-kal magasabb hatásfokkal rendelkezik a hasonló termékekhez képest. Érdemes megjegyezni, hogy a légkondicionáló R32 hűtőközeggel működik, amely környezetbarát és energiatakarékos. Ez A osztályú hatékonyságot eredményez+.

A beltéri egység szélessége mindössze 779 mm, ami lehetővé teszi az ajtónyílás fölé vagy más, korlátozott méretekkel rendelkező helyekre történő telepítést.

Egy másik jellemzője az Aerowings rendszer, amely egyenletes légáramlást biztosít az egész helyiségben. A légkondicionáló minden alapfunkcióval fel van szerelve, és számos kiegészítő opcióval rendelkezik, mint például öntisztító rendszer, éjszakai üzemmód, időzítő stb. Csendes üzemmódban a beltéri egység maximális zajszintje mindössze 20 dB.

Kettős funkcionalitás vezetékes távirányítóval és Wi-Fi vezérléssel okostelefonról. Mindkét esetben magának kell megvásárolnia a modulokat.

A Yandex piactér információi szerint.A légkondicionáló nagyon népszerű és megbízható a fogyasztók körében, amit a termék magas minősítése és a tekintélyes “customer’s choice” védjegy is bizonyít. A csendes működés és a funkciók széles skálája a split-rendszer előnye. Nincsenek kritikus hiányosságok, de néhány felhasználó megjegyzi a távirányító archaikus felépítését és a kijelző háttérvilágításának hiányát.

A Panasonic CS-PZ25WKD/CU-PZ25WKD légkondicionálót azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik egy prémium szegmensbe tartozó, széles funkcionális lehetőségekkel rendelkező split-rendszert szeretnének.

Előnyök

 • Csendes (20dB).
 • A helyiségegység szélessége 779 mm.
 • R32 hűtőközeg.

Hátrányok

 • Kényelmetlen távirányító, nincs háttérvilágítású kijelző (a felhasználói vélemények szerint).

Fujitsu ASYG07KPCA/AOYG07KPCA

Értékelés: 4.8

Fujitsu ASYG07KPCA/AOYG07KPCA

A következő légkondicionáló a felülvizsgálatunkban a Fujitsu ASYG07KPCA/AOYG07KPCA a népszerű japán klímaberendezések és háztartási elektronika gyártójától. Az osztott rendszer Kínában készül, és öt év gyári garanciával rendelkezik.

Klasszikus design minimalista elemekkel, kompakt fehér műanyag házban.

A split-rendszerek egyik különlegessége, hogy R32 hűtőközeggel működnek, amely az R410A freon legjobb alternatívája. Az új gáz használata javította az egység energiahatékonyságát, amely A osztályú++.

A modell rendelkezik az összes szükséges funkcióval és néhány kiegészítő opcióval (pl. időzítő) a fűtés vagy hűtés optimalizálásához. A Wi-Fi-vel történő vezérlés is lehetséges, de ehhez további modult kell vásárolnia.

A felhasználók megjegyzik, hogy az osztott rendszer meglehetősen csendes, és a magas építési minőség az egyik előnye. Hiányosságai közé tartozik a beltéri egységen lévő kijelző hiánya, az archaikus kialakítás és az elavult távirányító.

A magas megbízhatóság és a jó műszaki mutatók lehetővé tették a Fujitsu ASYG07KPCA/AOYG07KPCA légkondicionáló számára, hogy árcsoportjában az egyik vezető pozíciót foglalja el.

Előnyök

 • Alacsony zajszint.
 • A energiahatékonysági osztály++.
 • R 32 hűtőközeggel működik.

Hátrányok

 • Primitív távirányító.
 • Egyszerű kialakítás (a fogyasztói vélemények szerint).

LG TC07GQR

Értékelés: 4.9

LG TC07GQR

Az LG TC07GQR inverteres split rendszer a koreai gyártó háztartási gépek és elektronika befejezi a legjobb inverteres split rendszerek felülvizsgálatát. A légkondicionálót a vállalat saját törökországi gyárában szerelik össze, és kombinált garanciával rendelkezik – 3 év a termékre és 10 év az inverteres kompresszorra.

A beltéri egység minimalista kialakítású, sima vonalvezetésű. Fehér hajótest színnel díszített, vízszintes arany sávval a levél felett.

A készülék jellemzői közé tartozik az R32 hűtőközeggel való működés, amely környezetbarátabbnak tekinthető, mint elődje, az R410A. Ez tette lehetővé az A energiahatékonysági osztályzat elérését++.

Egyedülálló opció – Aktív energiaszabályozás, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a szobában tartózkodó személyek számától és tevékenységétől függően szabályozza az elektromos áramfogyasztást. Az energiafogyasztás a távirányítón található külön gombbal csökkenthető.

A split-rendszer másik különlegessége a légkondicionáló távvezérlésének lehetősége okostelefonos alkalmazáson keresztül. A felhasználó az intelligens öndiagnosztikai rendszeren keresztül a készülék hibáit a telefonon is lekérdezheti.

A hőcserélő speciális Gold Fin bevonata véd a korrózió ellen, meghosszabbítva ezzel a légkondicionáló élettartamát.

A split-rendszer tulajdonosai a technika előnyeit hordozza csendes munka, gyors belépő üzemmód, gazdaságos energiafogyasztás és széles választéka további opciókat. A hátrányok között – egyes fogyasztók alkalmazásával kapcsolatos nehézségek.

Az LG TC07GQR kondicionálót a széles körű funkcionalitás, a minőségi összeszerelés és az innovatív technológiai döntések miatt ajánljuk.

Előnyök

 • Vezérlés okostelefonon keresztül.
 • “Intelligens öndiagnózis.
 • Funkció Aktív energiaszabályozás.
 • Gold Fin tekercs bevonat.

Hátrányok

 • Lehetséges problémák az alkalmazáshoz való csatlakozáskor (felhasználói visszajelzések alapján).

A legjobb klasszikus osztott rendszerek egy 20 m²-es helyiséghez

Ebben a kategóriában 5 klasszikus osztott rendszer található hagyományos kompresszorral. Mindegyik modell rendelkezik azokkal a különleges tulajdonságokkal, amelyek megkülönböztetik őket az analógjaiktól. Ezen túlmenően, az összes jelölt kapott az erőforrás Yandex.A “vásárlók választása” piaci presztízsű védjegy, amely a felhasználók magas szintű bizalmáról tanúskodik a technika konkrét modellje iránt.

Roda RS-A07F/RU-A07F ezüst színben

Értékelés: 4.7

Roda RS-A07F/RU-A07F ezüst színben

Megnyílt ez a kategória split-rendszer Roda RS-A07F/RU-A07F ezüst a német gyártó a klíma berendezések. A légkondicionáló Kínában készül, és a berendezésre 3 év, a kompresszorra pedig 5 év átfogó garancia vonatkozik.

A modell megkülönböztető jellemzője a japán technológiák és a kiváló minőségű alkatrészek használata. Ez garantálja a split-rendszer hosszú élettartamát és a funkcionális képességek hosszú éveken át történő megőrzését.

A meglehetősen alacsony ár ellenére a kondicionáló minden olyan alap- és kiegészítő opcióval fel van szerelve, amelyek a magasabb szintű technikáknál elérhetők. A jobb oldali előlapon egy “délibáb” típusú digitális LED kijelző található, amely nem látható, ha a légkondicionáló ki van kapcsolva.

A további funkciók közül érdemes megemlíteni az öntisztító üzemmódot, az időzítőt, az öndiagnosztikát, az éjszakai üzemmódot és az automatikus újraindítást az utolsó beállítások mentésével.

A technika tulajdonosai a kompakt méret, a modern kialakítás és a széleskörű funkcionális képességek a split-rendszer előnyei közé sorolják. Hiányosságai közé tartozik a gyenge hűtés meleg időben.

A nagy teljesítmény, az alacsony ár és a kiváló minőségű konstrukció lehetővé tette, hogy a Roda RS-A07F/RU-A07F ezüst split-rendszer a mi értékelésünkben és az árkategóriájában az analógok között is magasan szerepeljen.

Előnyök

 • Kompakt.
 • Jó funkcionalitás (az árkategóriájához képest).
 • Mirage” kijelző.

Hátrányok

 • Gyenge hűtés forró és párás körülmények között (vásárlói jelentésekből).

BALLU BSL-07HN1_21Y

Értékelés: 4.7

BALLU BSL-07HN1_21Y

Áttekintésünk folytatódik a BALLU BSL-07HN1_21Y légkondicionálóval a házak éghajlati berendezéseinek népszerű orosz gyártójától. A Split-rendszer Kínában készül, és három év gyári garancia vonatkozik rá.

Ez a modell modern stílusban készült, fehér színű keretben, krómozott vízszintes csíkkal a lamellák felett. A modell standard üzemmódokkal van felszerelve (fűtés, hűtés, párátlanítás), és számos további opcióval is rendelkezik – a meghibásodások öndiagnosztikája, SLEEP üzemmód, automatikus tisztítás.

Különösen figyelemre méltó az “I Feel” funkció, amely ebben az árkategóriában nem gyakran található meg a klasszikus készülékekben. Ennek köszönhetően a készülék nem a beltéri egység közelében, hanem a konzol közelében szabályozza a hőmérsékletet. Ahhoz, hogy a felhasználó a kényelem zónájában maradjon, elég, ha a távirányító közelében van.

Az összeszerelés minősége, a csendes működés és a modern kialakítás a felhasználók szerint a split-rendszer előnyei közé tartozik. A hátrányok közül néhány fogyasztó kiemeli a nagy távirányítót, valamint az alap szűrőrendszert (csak műanyag szűrő).

A BALLU BSL-07HN1_21Y légkondicionálót azoknak a fogyasztóknak ajánljuk, akik kiváló minőségű és megbízható split-rendszert szeretnének vásárolni, drága kiegészítő opciók nélkül, amelyek túlfizetnek érte.

Előnyök

 • Az “Érzem” funkció jelenléte.
 • Öndiagnózis.
 • Nagy hatékonyság.

Hátrányok

 • Alapvető légszűrő rendszer.
 • Egy nagy, kényelmetlen távirányító (a fogyasztói vélemények szerint).

FUNAI RAC-SN20HP.D03

Értékelés: 4.7

FUNAI RAC-SN20HP.D03

Még egy klasszikus légkondicionáló berendezés 20 m²-es területre a FUNAI RAC-SN20HP.D03. Márka japán, de a split-rendszer gyártják Kínában a gyárban az egyik legismertebb gyártók a háztartási gépek és elektronika – cég Hisense. A gyári garancia 2 év és további 2 év szerviz a gyártótól.

Modern kialakítású, fehér beltéri egység, vízszintes krómcsíkkal a lamellák felett. A kondicionálót kényelmes kezelőpanel egészíti ki, nagy információs kijelzővel.

A légkondicionáló a szokásos üzemmódokban (hűtés, fűtés) működik, és számos további opcióval is rendelkezik, amelyek növelik a funkcionalitását – egy “intelligens” éjszakai üzemmód, a levegő ionizálója. A Smart Feel automatikusan fenntartja a beállított hőmérsékletet a felhasználó mellett, függetlenül attól, hogy a felhasználó a szobában hol tartózkodik. Mindössze annyit kell tennie, hogy magával viszi a távirányítót, amely beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik.

A modellt csendes működés jellemzi, a beltéri egység zajszintje éjszakai üzemmódban mindössze 21 dB.

A könnyű telepítés érdekében a beltéri egységhez speciális lábak tartoznak a csomaghoz. A rezgésmentes párnák jelentősen csökkentik a kültéri egység zajszintjét.

A tulajdonosok a split-rendszer, mint a pozitív tulajdonságok utalnak egy praktikus távirányító, nagy választéka további módok és jelenléte levegő ionizálás jelenléte. A hátrányok között – nincs kijelző a beltéri egységen.

Javasoljuk a FUNAI RAC-SN20HP légkondicionálót.D03 a kiváló minőségű konstrukció és a széleskörű funkciók miatt.

Előnyök

 • Ionizátor.
 • Kényelmes távirányító.
 • Smart Feel üzemmód.

Hátrányok

 • Nincs kijelzés a beltéri egységen.

Hisense AS-07HW4SYDTG035

Értékelés: 4.8

Hisense AS-07HW4SYDTG035

A következő split-rendszer a felülvizsgálatunkban a Hisense AS-07HW4SYDTG035 a vezető kínai háztartási gépek és elektronika gyártójától. 2 év garancia a légkondicionálóra.

A modell stílusos, fehér színű tokban készül. Az előlapon van egy rejtett “Mirage” kijelző, amely csak akkor aktiválódik, ha a készülék működik. A modell előnyei között érdemes megemlíteni a többlépcsős szűrőrendszert és a plazma légtisztítást. A légáramlás integrált megközelítése, amely eltávolítja a por és a finom részecskék több mint 90%-át, és tovább fertőtlenít

“I Feel” üzemmódban a készülék automatikusan fenntartja a távirányító mellett beállított hőmérsékletet. Bárhol kényelmesen elhelyezkedhet a szobában, függetlenül attól, hogy milyen messze van a légkondicionáló egységtől (csak a távirányítót kell magával vinnie).

Szintén figyelemre méltó a 4 irányú légáramlás-elosztás, távirányítóval, amely lehetővé teszi a függőleges és vízszintes lamellák beállítását. Egy különálló Wi-Fi modul segítségével a készülék okostelefon segítségével a világ bármely pontjáról távolról vezérelhető.

A külső blokk egyrétegű hangszigetelésének köszönhetően sikerült jelentősen csökkenteni a split-rendszer zajszintjét.

Az alacsony zajszint, a fűtés és hűtés nagy hatékonysága és a plazma levegőkezelés a tulajdonosok által említett előnyök közé tartozik. Az osztott rendszer hátrányai a távirányító gombjainak háttérvilágításának hiánya (sötétben kényelmetlen a működtetés) és a Wi-Fi modul külön megvásárlásának szükségessége, valamint a csatlakoztatásának nehézségei.

A Hisense AS-07HW4SYDTG035 modern dizájnnal, prémium funkciókkal, opcionális Wi-Fi-vel és alacsony zajszinttel rendelkezik, így árcsoportjában a legjobb légkondicionáló.

Előnyök

 • Alacsony zajszint.
 • Többlépcsős szűrőrendszer.
 • 4D légáramlás.

Hátrányok

 • A Wi-Fi modult külön kell megvásárolni.
 • A távirányító gombjai nem világítanak (a vásárlói visszajelzések szerint).

Electrolux EACS-07HSL/N3

Értékelés: 4.9

ELECTROLUX EACS-07HSL/N3

Az Electrolux EACS-07HSL/N3 klasszikus, nem inverteres split-rendszerek teszik teljessé áttekintésünket. A kondicionálóra három év garancia vonatkozik, az összeszerelő ország a Kínai Népköztársaság.

A modern stílusú beltéri egység fehér műanyagból készült, alján ezüst betéttel. Kis kijelző és üzemmódjelzők. A kondicionálót kényelmesen vezérelheti a távirányítóval, amely a kijelző és a gombok háttérvilágításával rendelkezik, ami a beállítások beállításánál a sötét napszakban is aktuális. Maga a távirányító rosifikált, ami nagyon kényelmes és praktikus.

Különlegessége az automatikus 4D légáramlás, amely a mozgatható vízszintes és függőleges függönyöknek köszönhetően valósul meg. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsabban és egyenletesebben hűtse vagy fűtse a helyiséget. Négy szabványos üzemmóddal – hűtés, fűtés, párátlanítás és szellőztetés – rendelkezik. A további opciók között szerepel a 24 órás időzítő és az éjszakai üzemmód.

Az osztott rendszer előnyei közé tartozik a praktikus távirányító, a jó funkcionalitás és a gyors reakcióidő. A hátrányok között – a minimális hűtési küszöbérték +18 fok (sok analóg képes hűteni +16 fokig), valamint a zajos kültéri egység.

Az Electrolux EACS-07HSL/N3 kondicionálót minden olyan fogyasztónak ajánljuk, aki megbízható, stílusos és modern split-rendszert szeretne a legjobb funkciókkal.

Előnyök

 • Légáramlás 4D.
 • Kényelmes távirányító.
 • 24 órás időzítő.

Hátrányok

 • Zajos kültéri egység.
 • Hűtési küszöbérték +18 fok (fogyasztói vélemények szerint).
Olvasson tovább  A 12 legjobb kiságy alváshoz
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: