10 legjobb ultrahangos párásítók

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Felülvizsgálatunk a legjobb ultrahangos párásítókra összpontosít. A lakossági légkondicionáló berendezések neves gyártóinak 10 modelljét választották ki a minősítéshez. Az olvasók kényelme érdekében a jelölteket három költségkategóriába soroltuk – olcsó, középkategóriás és prémium modellek -.

Az egyes modellek kiválasztásának szempontjai között figyelembe vettük a készülék funkcionalitását, márkatörténetét és praktikusságát, valamint a felhasználói véleményeken alapuló valós tapasztalatokat. Ez lehetővé tette számunkra, hogy a lehető legobjektívebben válasszuk ki az egyes párásítók összes előnyét, jellemzőjét és hátrányát.

Hogyan válasszunk egy ultrahangos párásítót?

A párásítók három fő kategóriája közül az ultrahangos modellek nagyon népszerűek és nagy a kereslet. Nem olyan drágák, mint a légmosók, biztonságosabban üzemeltethetők, mint a gőzpárásítók, és a legjobb arányt képviselik az ár, a minőség és a funkcionalitás között.

Egy adott modell kiválasztásakor a következő szempontokat kell figyelembe venni

 1. Szoba mérete.
 2. Vízfogyasztás és tartálykapacitás.
 3. Automatikus kikapcsoló rendszer megléte.
 4. Hozzáadott funkcionalitás.

Szoba területe, a párásító kiválasztásának legfontosabb kritériuma. A piacon a modellek széles választékát tervezték, hogy dolgozni a különböző méretű tárgyak – egy kis szoba 10-15m ², hogy három hálószoba lakás 80m ² és több.

Második fontos pont– Vízfogyasztás és tartálykapacitás. Ha a párásító 300 ml vizet párologtat el egy óra alatt, akkor egy 3 literes tartállyal rendelkező modellre van szüksége a 8-10 órás megszakítás nélküli éjszakai működéshez.

A rendszer automatikusan kikapcsolbiztosítja a készülék biztonságos működését. Ha a tartályból kifogy a víz, a párásító egyszerűen kikapcsol. További jellemzői közé tartozik a beépített nedvességmérő és az automatikus páratartalom-szabályozó funkció.

További lehetőségekÉrdemes megjegyezni az időzítőt a berendezés kikapcsolására vagy késleltetett indítására, távirányítóval vagy okostelefonnal történő távvezérlésre, a levegő ionizálására vagy UV-lámpával történő fertőtlenítésére.

A megfelelő ultrahangos párásító nemcsak kényelmes beltéri klímaviszonyokat biztosít, hanem hosszú és hatékony élettartamot is biztosít.

10 legjobb ultrahangos párásítók

Jelölés Helyszín Név Ár
Legjobb alacsony költségű ultrahangos párásítók 1 Gamber GXZ-J630 650 €
2 Royal C
 • ma Sanremo
 • 1 990 €
  3 Kitfort KT-2802-1 2 701 €
  4 Ballu UHB-300 2 218 €
  Közepes árú ultrahangos párásítók 1 Ballu UHB-205 2 740 €
  2 Xiaomi Smart Steri
 • Párásító S
 • 5 600 €
  3 Ballu UHB-990 5 990 €
  Ultrahangos párásítók a prémium szegmensben 1 Electrolux EHU-3315D 8 910 €
  2 Boneco U700 17 991 €
  3 Okami Air 710 Aqua 21 990 €

  A legjobb olcsó ultrahangos párásítók

  Ez a kategória 4 modellt tartalmaz az árkategóriában legfeljebb 3000 rubelig. A teljesítmény és a műszaki jellemzők hasonlósága ellenére minden jelöltnek megvannak a saját jellemzői, amelyek a termékcsoport legjobb párásítójává tették.

  Gamber GXZ-J630

  Értékelés: 4.3

  Gamber GXZ-J630

  A felülvizsgálat a Gamber GXZ-J630 modellel kezdődik. A párásítót Kínában gyártják, és egy év garancia vonatkozik rá.

  Kompakt, lekerekített szélű, hengeres kialakítás az elegáns és stílusos megjelenésért. Kompakt méretének köszönhetően könnyen mozgatható és bárhová elhelyezhető – az éjjeliszekrénytől vagy a számítógépasztalától az autójáig.

  A ház két részre szedhető; az alsó rész vízzel tölthető, míg a felső rész az ultrahangos modulnak, a fúvókának és a szűrőnek ad otthont. A párásító aktiválása a fedélen lévő gomb megnyomásával.

  A modell két üzemmódban működhet – folyamatos és szakaszos üzemmódban. Az első változat akár 5 órányi üzemidőt biztosít egyetlen vízzel (280 ml), a második változat pedig akár 9 órányi üzemidőt egyetlen vízzel. Csendes működés – így éjszakára az éjjeliszekrényen hagyható.

  Egy másik jellemzője az USB bemenettel rendelkező kábelen keresztül történő tápellátás. Ez lehetővé teszi a párásító csatlakoztatását számítógéphez vagy egyszerűen egy külső akkumulátorhoz. Sárga háttérvilágítás, hogy ne zavarja a szemet, és éjszakai fényként is használható.

  A tulajdonosok a csendes működést, a kompakt méretet és a könnyű kezelhetőséget emelik ki fő előnyként. Nem azonosítottak kritikus hátrányokat, de néhány felhasználó gyenge teljesítményről számolt be. Ez egy kompakt mobil párásító, amely korlátozott területen mikroklímát hoz létre, és legfeljebb 15 négyzetméteres helyiségekben működik.

  Az alacsony ár, a kompakt méret, az egyszerű kialakítás és a felhasználóbarát kezelőszervek a Gamber GXZ-J630 párásítót a kompakt modellek listájának élére helyezik a kedvező árszegmensben.

  Előnyök

  • USB tápellátás.
  • Kis burkolatméret.
  • 2 üzemmód.
  • Jó autonómia.

  Hátrányok

  • Nem hatékony 15 m²-nél nagyobb területeken (a felhasználói vélemények alapján).

  Royal C
 • ma Sanremo
 • Értékelés: 4.4

  Royal C<li></div><p>ma Sanremo” src=”/wp-content/uploads/2023/04/33216666195511-2810.jpg” height=”459″ title=”Királyi C</p><li>ma Sanremo”><p>Költségvetési párásító körképünk következő modellje a Royal C</p><li>ma Sanremo a népszerű olasz fűtés- és légkondicionáló gyártójától. A készülék jellegzetes olasz dizájnnal rendelkezik, Oroszországban szerelik össze, és egy év garancia vonatkozik rá.<p>A párásítók három színben – fehér, türkizkék és világoslila – kaphatók. Ez lehetővé teszi, hogy egy adott helyiség dekorációjához a legjobb modellt válassza.</p><p>A készülék egyik jellemzője a “2 az 1-ben” elve – párásító és illatosító. A test belsejében van egy speciális tartály, ahová néhány cseppet önthet kedvenc illóolajából.</p><p>3 literes tartállyal rendelkezik, amely akár 8 órás autonóm működéshez is elegendő. A test alján található fogantyú és fokozatmentesen állítható teljesítmény LED, amely világít, ha nincs víz a tartályban.</p><p>5 szűrőt tartalmaz. Vízkőmentesítés, amely lehetővé teszi, hogy a készülék több mint 2 évig működjön további fogyóeszközök vásárlása nélkül.</p><p>A párásító előnyei a stílusos megjelenés, az állítható párologtatási intenzitás és az illatosító funkció. Egyes felhasználók szerint a hátrányok közé tartozik, hogy a működési fény túl világos, és nem lehet kikapcsolni.</p><p>A Royal C párásítót ajánljuk</p><li>40 m²-ig terjedő lakóterületekhez. Könnyen kezelhető és alacsony karbantartási igényű.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Autonómia akár 8 óra.</li><li>Padlóra és asztalra szerelhető.</li><li>Aromatizálási funkció.</li><li>Fokozatmentesen szabályozható intenzitásszabályozás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A hálózati jelző túl fényes, ami nem kapcsolható ki.</li></ul><h3>Kitfort KT-2802-1</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=KITFORT KT-2802-1

  Egy másik modell a mi értékelésünkben a Kitfort KT-2802-1 a népszerű orosz gyártótól. A készüléket Kínában gyártják, és egy év gyári garanciával rendelkezik.

  A párásító megkülönböztető jellemzője az elegáns kialakítás, valamint a legjobb kompromisszum a költség és a funkcionalitás között. A gőzkibocsátás a szabályozógombbal fokozatmentesen állítható, így a párásítás intenzitása pontosan beállítható.

  A tartály kapacitása 3.5 literes, amely 350 ml/h áramlási sebességgel kb. 10 órán keresztül biztosítja a független működést. A testben lévő víztartály alatt egy speciális tartály van elhelyezve az illóolajok számára, így a készülék nemcsak párásítja a levegőt, hanem kellemes aromát is ad neki.

  Két színben kapható: fehér és fekete. Nincs különbség köztük, kivéve a címke utolsó számjegyét (a fekete párásító a Kitfort KT-2802-2 számot viseli).

  A párásító előnyei közé tartozik az elegáns kialakítás, a nagy teljesítmény és a vételárat befolyásoló extra funkciók hiánya. Egyes felhasználók szerint a hátrányok közé tartozik a beépített higrométer hiánya, valamint az automatikus kikapcsolás hiánya víz nélkül.

  Javasoljuk a Kitfort KT-2802-1 párásítót minden olyan felhasználónak, aki kiváló minőségű és praktikus berendezést szeretne vásárolni extra funkciók nélkül. Az optimális kiszolgálható terület legfeljebb 20 négyzetméter.

  Előnyök

  • Optimális ár-érték arány.
  • Fokozatmentesen állítható teljesítményszabályozás.
  • Aromakapszulával rendelkezik.

  Hátrányok

  • Nincs beépített nedvességmérő.
  • Nem kapcsol ki, ha elfogy a víz.

  Ballu UHB-300

  Értékelés: 4.6

  Ballu UHB-300

  Befejezi a felülvizsgálati kategória ultrahangos költségvetési légnedvesítők Ballu UHB-300 egy népszerű márka Oroszországban éghajlati berendezések. Ezt a modellt Kínában gyártják, és 12 hónapos gyári garanciával szállítják.

  A párásító két részből áll – a víztartályból és a ventilátorral ellátott ultrahangos modulból. A tartály térfogata 2.8 literes. 300 ml/h párolgási sebességgel az autonómia egyetlen vízfeltöltéssel több mint 8 óra.

  A tartály áttetsző műanyagból készült, és beépített kék háttérvilágítással rendelkezik. A párásító éjszakai lámpaként is működhet, mivel a víztartály a tetején van. Az aromaolajos fiók az alján és a villanykapcsoló.

  Az alján található egy puha kapcsoló a porlasztási teljesítmény (intenzitás) beállítására. A víztartály csavarozható patronnal rendelkezik, amely megakadályozza a vízkőlerakódást.

  A tulajdonosok pozitívan nyilatkoztak a készülék magas hatékonyságáról, stílusos megjelenéséről és csendes működéséről. A hátrányok nem nagyon kényelmes önteni a vizet.

  A stílusos megjelenés, a nagy teljesítmény és a jó autonómia lehetővé teszi, hogy a Ballu UHB-300 párásító vezető pozíciót foglaljon el a termékcsoportjában.

  A

  • Legfeljebb 40 m² hasznos terület.
  • Háttérvilágítású víztartály.
  • Autonómia 8 órától.
  • A porlasztás fokozatmentesen állítható intenzitása.

  Hátrányok

  • Nem túl könnyű kitölteni (a felhasználók szerint).

  Közepes árú ultrahangos párásítók

  Ebbe a kategóriába tartoznak az ultrahangos párásítók a 3500 és 8000 rubel közötti tartományban. Bár a modellek nagyon hasonlóak, mindegyiknek megvannak a saját jellemzői és előnyei, amelyek megkülönböztetik őket egymástól.

  Ballu UHB-205

  Értékelés: 4.6

  BALLU UHB-205

  A Ballu UHB-205 párásítók kategóriáját nyitja meg a közepes árkategóriában. Ez egy másik modell egy népszerű klímatechnikai márkától.

  A párásító három színkombinációban kapható, így Ön kiválaszthatja az adott helyiség kialakításához legjobban illeszkedő opciót.

  A modell hagyományos formában készül, amikor a víztartály fejjel lefelé van felszerelve az alapra. Egyszerre legfeljebb 3 db töltéssel tölthető meg.6 liter víz, ami 350 ml/h mellett körülbelül 10 óra autonóm működést biztosít.

  A ház elején található egy kijelzővel ellátott kezelőpanel. A kijelző mutatja az aktuális sebességet, a szobahőmérsékletet és a páratartalom szintjét. A felhasználók három különböző párásítási intenzitás között választhatnak, és beállíthatják az időzítőt a kikapcsolásra.

  A készülék előnyei közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, a beépített nedvességmérő és a nagyfokú autonómia. Hátrányok – kényelmetlen a víz kiöntése és nagy hiba a higrométerben.

  A Ballu UHB-205 párásítót azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik minőségi és megbízható készüléket keresnek, informatív kijelzővel, megfizethető áron.

  Előnyök

  • Az autonómia akár 10 óra;
  • Beépített higrométer.
  • Informatív kijelző.

  Hátrányok

  • Kényelmetlen vízzel önteni (a fogyasztói vélemények szerint).

  Xiaomi Smart Steri
 • Párásító S
 • Értékelés: 4.7

  Xiaomi Smart Steri<li></div><p>The “/wp-content/uploads/2023/04/1116666195511-9910.jpg” height=”482″ title=”Xiaomi Smart Steri”</p><li>A Ballu párásító S”><p>Folytatódik a Xiaomi Smart Steri párásító felülvizsgálata</p><li>A párásító S a divatos kütyük és kisgépek népszerű kínai gyártójától. 12 hónap hivatalos garancia.<p>A modell minimalista kialakítással rendelkezik, jellemzően minden eszköz Xiaomi. A ház 2 részre oszlik – a víztartályra (felül) és az alapra. A tartály kapacitása 4.5 literes, amely 450 ml/h kapacitással 10 óra autonómiát biztosít. A legtöbb párásítóval ellentétben ennél a modellnél a víz felülről töltődik fel, a tartályt nem kell eltávolítani.</p><p>Beépített UV-lámpával rendelkezik a kimenő vízgőz sterilizálására. Legfeljebb 40 m²-es helyiségekben használható.</p><p>Ennek a modellnek a legfontosabb előnye a társaihoz képest az okostelefonon keresztül történő távvezérlés képessége. Az eszköz integrálódik a Xiaomi “okos otthon” rendszerébe. Egyszerűen töltse le a Mi Home alkalmazást, és adja hozzá a párásítót. A felhasználó három teljesítményszint közül választhat, be- vagy kikapcsolhatja a fényt és a hangot, valamint időzítővel munkaszituációkat hozhat létre.</p><p>A beépített nedvességmérőnek köszönhetően méri a helyiség páratartalmát, és automatikusan fenntartja az előre beállított párásítási szintet.</p><p>A készülékek tulajdonosai a pozitív pontok közé tartozik a stílusos kialakítás, a víz könnyű kiöntése, a nagy teljesítmény és az okostelefonon keresztül történő vezérlés. A hátrányok, amelyekre néhány felhasználó rámutat, az okostelefonhoz való csatlakozás problémája (a készülék kínai verziójának tulajdonosai számára), valamint a nedvességmérő enyhe hibája.</p><p>A modern design, a kiváló funkcionalitás, az egyszerű kezelhetőség és a nagy teljesítmény lehetővé tette az ultrahangos párásító Xiaomi Smart Steri</p><li>A Humidifier S a legjobbak közé tartozik a közepes árkategóriában.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Vezérlés okostelefonon keresztül.</li><li>Nagy kapacitás.</li><li>Számos üzemmód-beállítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Vezérlési problémák a készülék kínai változatával.</li><li>A beépített higrométer pontatlan mérési eredményei (a felhasználói vélemények szerint).</li></ul><h3>Ballu UHB-990</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=BALLU UHB-990

  Az ultrahangos párásítók közepes szegmensének egy másik párásítója a Ballu-tól – az UHB-990 modell.

  A modell modern kialakítású, és háza csonka piramisra hasonlít. Az érintőképernyős kezelőpanel egy különleges funkció. Az időzítő lehetővé teszi a párásítás folyamatának automatizálását (például bekapcsolhatja a készüléket néhány órával hajnal előtt).

  A beépített nedvességmérőnek köszönhetően a készülék önállóan érzékeli a páratartalom szintjét, és automatikusan fenntartja a felhasználó által beállított értékeket. A párolgás sebességének szabályozására szolgáló vezérlőpanellel is.

  A kettős permetező kar lehetővé teszi a két vízsugár egymástól független irányítását. Ez lehetővé teszi a maximális terület lefedését, vagy alternatívaként egy irányba történő összpontosítást.

  Az ionizátor negatív töltésű részecskékkel tölti meg a helyiséget, javítva ezzel a levegő minőségét.

  A modell másik jellemzője, hogy a vizet 80 fokosra melegíti. A pasztőrözés elpusztítja a legtöbb baktériumot. Hasznos megoldás, ha a párásítót egy ideig nem használták, és a tartályban víz volt. A tartály térfogata 5.8 literes, ami legalább 16 órás akkumulátor-üzemidőt biztosít.

  A távirányító opcionális tartozék.

  A technológia tulajdonosai megjegyzik a készülék kiváló minőségét, könnyű kezelhetőségét, a beállítások nagy választékát és a csendességet. A hátrányok közé tartozik, hogy nem lehet kikapcsolni a tartály háttérvilágítását, valamint a tartály eltávolításának nem túl kényelmes módja a víz feltöltéséhez.

  A jó tulajdonságok megfizethető áron lehetővé teszik, hogy a Ballu UHB-990 párásító vezető pozíciót foglaljon el árkategóriájában. A készüléket legfeljebb 40 m² alapterületű helyiségekben javasoljuk használni.

  Előnyök

  • Kettős állítható fúvóka.
  • Érintésvezérlő panel.
  • Vízmelegítés.
  • Távirányító.
  • Automatikus üzemmód.
  • Illatosító rendszer.
  • Tartály kapacitása 5.8 .

  Hátrányok

  • A háttérvilágítás nem kapcsolható ki.
  • Nem kényelmes eltávolítani a tartályt a feltöltéshez (a fogyasztói vélemények szerint).

  Ultrahangos párásítók a prémium szegmensben

  Ez a csoport 3 modellt tartalmaz, amelyek átlagos ára 10000 rubel. A jelöltek mindegyikét a jó gyártási minőség, a nagy teljesítmény és a funkciók széles skálája jellemzi.

  Az Electrolux EHU-3315D

  Értékelés: 4.7

  Electrolux EHU-3315D

  A prémium kategóriás párásítók legjobbjai között az Electrolux EHU-3315D a neves svéd gyártótól. Kínában készült és 24 hónapos gyári garancia vonatkozik rá.

  Stílusos, modern design két különböző színben, fekete és fehér. A fekete burkolatú párásító az EHU-3310D feliratot viseli.

  Érintőképernyős kezelőpanel alsó kijelzővel. A főbb jellemzők közül érdemes megjegyezni a választás a párásítás mértéke, ionizáció, időzítő leállítása, háttérvilágítás vezérlés, fűtött gőz akár 40 fok (releváns télen). Az érintőpanel lezárható, így nem lehet véletlenül felülbírálni a beállításokat. A párásító a mellékelt távirányítóval is vezérelhető.

  Teljesen automatikus az optimális páratartalom-szabályozás érdekében. A beépített nedvességmérő és hőmérséklet-érzékelő méri az aktuális értékeket, és a rendszer automatikusan képes a párásítót az optimális működéshez igazítani. Tartály kapacitása 5.5 liter több mint 12 órán keresztül, legfeljebb 400 ml/h párolgási sebességgel.

  BIO-Cop technológiával felszerelt, amely tisztítja és fertőtleníti a gőzt. 3 összetevőből áll: antibakteriális bevonattal ellátott víztartály, ultraibolya gőzkezelés és pasztőrözés.

  A tartályban egy mészmentesítő szűrő van elhelyezve, amely tisztítja a vizet, megakadályozva a fehér lerakódások kialakulását a bútorokon és a berendezési tárgyakon. Illóolaj rekesz az aromatizált levegőhöz.

  Szépsége, széles körű funkciói, felhasználóbarát kezelőszervei és nagy teljesítménye csak néhány a modell jellemzői közül. Hiányosságai közé tartozik a nedvességmérő pontatlansága és az összes beállítás meghibásodása áramkimaradás után.

  Az Electrolux EHU-3315D készüléket számos funkciója, könnyű kezelhetősége és stílusos megjelenése miatt ajánljuk.

  Előnyök

  • Érintőpanel és távirányító.
  • Nagy hatékonyság (akár 400 ml/h).
  • Ionizáció.
  • Automatikus üzemmód.
  • Időzítő a kikapcsoláshoz.
  • BIO-Cop víz- és gőzfertőtlenítő rendszer.

  Hátrányok

  • Minden beállítás visszaállítása kikapcsolás után.
  • Hibás higrométer (a vásárlói visszajelzések alapján).

  Boneco U700

  Értékelés: 4.8

  BONECO U700

  A következő modell a Boneco U700 a párásítók, légtisztítók és légmosók neves svájci gyártójától. A készüléket Kínában szerelik össze, és két év hivatalos garanciát biztosítanak rá.

  Nagy, 9 literes tartállyal rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel több mint 15 óra autonómiát biztosít 600 ml/h maximális teljesítmény mellett.

  Érintőképernyős kijelző és intuitív érintőképernyős vezérlés a burkolat alján. A fő jellemzők közül érdemes megemlíteni az automatikus üzemmódot, az intenzitásszabályozást, a gőzfűtés bekapcsolását és az időzítőt. A kijelzőn megjelenik az aktuális páratartalom és egyéb hasznos információk.

  A modell vízkőmentesítő patronnal, valamint egy speciális ezüstpálcával van felszerelve, amely a baktériumok szaporodásának gátlásával fertőtleníti a vizet. Kiegészítő rekesz az illóolaj számára, amely lehetővé teszi, hogy a készülék telítse a levegőt kedvenc illatával.

  A felhasználók letölthetnek egy márkás mobilalkalmazást, de ezen keresztül nem tudja vezérelni a készüléket. A hasznossági függvényt elsősorban útmutatóként használják. Online használati útmutató áll rendelkezésre, online regisztrálhatja a párásítót, és megjelölheti az első üzembe helyezés dátumát. Egy idő után az alkalmazás emlékezteti Önt, hogy cserélje ki a mésztelenítő patront és az ezüstpálcát. Az alkalmazás gyakorlati haszna kevés.

  A technológia tulajdonosai megjegyzik a készülék nagy teljesítményét, a jó autonómiát, a minőségi konstrukciót és a könnyű kezelhetőséget. Hátránya a terjedelmes burkolat és a használhatatlan mobilalkalmazás.

  Az innovatív technológiák, az intelligens funkciók és a magas hatékonyság a Boneco U700-at a prémium szegmens egyik vezető modelljévé teszik.

  Előnyök

  • Nagy működési autonómia.
  • Nagy áramlási sebesség (akár 600 ml/h).
  • Többféle üzemmód.
  • A levegő illatosításának képessége.
  • Ezüstionos vízkezelés.

  Hátrányok

  • Tömör.
  • Haszontalan mobil alkalmazás.

  Okami Air 710 Aqua

  Értékelés: 4.9

  Okami Air 710 Aqua

  A robotporszívók és klímatechnika japán gyártójának Okami Air 710 Aqua modellje teszi teljessé a prémium kategóriás ultrahangos párásítók áttekintését. A készülékre egy év garancia vonatkozik.

  A párásító kiemelkedő jellemzője a hatalmas víztartály, amelynek kapacitása 23.4 liter. A maximális kapacitás 750 ml/h, így egy feltöltés több mint 30 óra folyamatos munkára elegendő. A készülék legfeljebb 90 m²-es helyiségekben hatékony.

  A készülék a padlóra vagy az asztalra helyezhető. Az aljába integrált kis kerekek a mobilitás érdekében.

  A második funkció a páratartalom 95%-ig történő beállításának lehetősége. Automatikus üzemmódban a készülék magától fenntartja a beállított beállításokat.

  Felülről történő feltöltés, ami nagyon kényelmes, tekintettel a készülék méretére és a tartály térfogatára.

  Az alján található érintőképernyős kezelőpanel lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel kiválassza a kívánt üzemmódot, a nagyméretű kijelzőn pedig megjelenik az aktuális páratartalom és egyéb hasznos információk. A felhasználók beállíthatják a gőzfürdő intenzitását (5 szint), a kikapcsolás időzítőjét, az intelligens automatikus üzemmódot és a levegő ionizálását be- vagy kikapcsolhatják.

  A párásító tulajdonosai dicsérik a nagy teljesítményt, a modern kialakítást, a könnyű kezelhetőséget és a széles körű funkcionalitást. Egyes fogyasztók szerint a hátrányok közé tartozik a magas költség, valamint a megnövekedett zajszint, amikor maximális teljesítményen dolgozik.

  Az Okami Air 710 Aqua párásítót nagy lakások vagy magánházak tulajdonosainak ajánljuk, amelyek alapterülete legfeljebb 90 m². A párásító kimeneti teljesítménye elegendő az optimális páratartalom fenntartásához.

  A

  • Nagy áteresztőképesség (akár 750 ml/h).
  • Hosszú, autonóm működés.
  • Automatikus üzemmód.
  • Levegő ionizáció.
  • Érintőpanelen vagy távirányítóval kezelhető.

  Hátrányok

  • Magas ár.
  • Megnövekedett zaj maximális teljesítménynél (a vásárlói vélemények szerint).
  Olvasson tovább  A 10 legjobb függőleges mosógép minőség és megbízhatóság szempontjából
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: