11 a legjobb gélek mosáshoz

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási ajánlásnak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A mosószer modern megfelelője – a gél. 2 fő előnye van a laza társaival szemben:

 1. gyakran a legkíméletesebb és leghatékonyabb formula a szövetek számára;
 2. a zselés anyag minden típusú vízben jobban oldódik, és nem rakódik le a mosógép alkatrészein vagy a szövetszálakon.

A hagyományos mosószerekhez hasonlóan a mosógélek is többféle ízben kaphatók: színes ruhákhoz, fehér kötött ruhákhoz és babaruhákhoz való általános gélek. Nézze meg a legnépszerűbb gél mosószer márkákat.

A legjobb mosószerek értékelése

Jelölés hely termék neve literenkénti ár
A legjobb zselék felnőttek mosásához 1 Frosch Apple színes szövetekhez 350€
2 Kao Attack Bio EX 782€
3 Meine
 • ebe színes szövetekhez
 • 690 €
  4

  ersil levendula

  270 €
  5

  osh One

   TITE 2in1 Ice Freesia
  718 €
  6 Gondozás Javítás 174 €
  7 Ariel hegyi forrás 341 €
  A legjobb gélek a baba ágyneműkhöz 1 Helan a baba ágyneműhöz 1 100 €
  2 Szinergetikus a gyermekmosodában 244 €
  3 Baba
 • ne Baby puha gél babaruhákhoz
 • 502 €
  4 Cotico a babák mosásához 225 €

  A legjobb zselék felnőttek mosásához

  Léteznek speciális és univerzális zselék színes és fehér ruhák mosásához.

  Alma színes szövetekhez Frosch

  Értékelés: 4.9

  FROSCH alma a színes szennyeshez

  Biztonságos és hipoallergén termék, amely gyengéd felületaktív anyagokat kínál és megtisztítja a makacs szennyeződéseket. A Frosch alkalmas mosógépben és kézi mosáshoz – lágyítja a vizet, gyengéden puhítja a ruhákat, anélkül, hogy károsítaná a szövet szálait. A gél használható például pamutra, gyapjúra és selyemre. Gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és a zsírfoltokat, finom almaillatot hagy maga után, és könnyen kiöblíthető. A vélemények szerint gyakorlatilag allergénmentes azok számára, akik nem viselik el a hagyományos mosószerek felületaktív anyagainak maradványait a ruháikon.

  A Frosch Apple színes mosószer színes szövetekhez 1,5 literes flakonokban és 2 literes tasakokban kapható.Átlagos ár – 350 rbl./liter.

  Előnyök

  • Minden típusú szövethez alkalmas;
  • koncentrált mosószer – 1,5 l. 20 mosásig;
  • kézi és gépi mosáshoz;
  • gyógymódok mindenféle foltra;
  • praktikus csomagolás;
  • nem okoz allergiát.

  Hátrányok

  • Nem mindig elérhető a piacon.

  Kao Attack Bio EX

  Értékelés: 4.8

  KAO ATTACK BIO EX.webp

  Egy másik gél, amely jó értékeléseket kapott, a Kao Attack Bio EX. A terméket biogélként forgalmazzák, amely ártalmatlan az emberre és a környezetre. Csak pamut, vászon és szintetikus anyagok mosására alkalmas, de a finom gyapjú és selyem nem. Az összetevő aktív bioenzim hatékonyan távolítja el a szennyeződések és a rossz szagok nyomait a textíliák rostjairól, az öblítés után könnyű, finom frissesség illatát hagyva maga után.

  Sok háziasszony megjegyzi a káprázatos fehér-fehér hatást a világos színű szöveteken. Speciális adalékanyagokról van szó – fluoreszkáló adalékanyagok a gélben. Az ajánlott mosási hőmérséklet 30…40C, ami elegendő még a zsíros szennyeződések eltávolításához is.

  A Kao Attack Bio EX Gel flakonban, doy-packben vagy tasakban kapható 0,77 és 5 liter között. Az átlagár – 450 rubel literenként.

  Előnyök

  • alacsony mosási hőmérséklet;
  • fehér és színes szennyeshez;
  • küzd a szagok ellen;
  • optikai fehérítő hatás.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • Nem minden folt jön ki további manipuláció nélkül.

  Meine
 • ebe színes szövetekhez
 • Értékelés: 4.7

  MEINE<li></div><p>EBE SZÍNES SZÖVETEKHEZ.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/05/93116666197021-7011.jpg” height=”360″ title=”MEINE</p><li>SZÍNES SZÖVETEK ESETÉBEN.webp”><p>A harmadik helyen a Meine színes szövetekhez való koncentrált mosószer áll</p><li>Német gyártmányú ebe. kézi és gépi mosásra tervezték 40 Celsius fokon, ahol az enzimek feloldják a zsírt és más élelmiszer szennyeződéseket, és fellazítják a szálakat a mechanikai szennyeződésektől (szennyeződések, por). Meine gél összetétele<li>Az ebe kíméletes a színes szövetekhez, megakadályozza a szöszképződést, csíkok és csípős illat nélkül hagyja a puha szöveteket, csak enyhe frissesség illata van. A mosógépet a víz lágyítása védi a vízkő lerakódása ellen.<p>Mosás Meine-vel</p><li>A Meine ebe koncentrált mosószer színes szövetekhez nem igényel előáztatást, azonban a mosószer nem képes a kemény foltokra hatni, és mindenképpen túl erős.<p>Egy 800 ml-es üveg gél átlagosan 260 rubelbe kerül.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>megfizethető ár;</li><li>Alkalmas színes és fehér szövetekhez;</li><li>kézi és gépi mosáshoz;</li><li>Eltávolítja az egyszerű ételfoltokat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem birkózik meg a kemény foltokkal,</li><li>kis mennyiség.</li></ul><h3>Persil levendula gél</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=PERSIL LAWANDA

  A következő legjobb hatékonyság és relevancia tekintetében a Persil levendulás gél. A mosószer finom és kellemes illatú, teljesen kiöblíthető, puha és friss érzést hagy maga után. Az a tény, hogy tartalmaz egy öblítőt, a Persil Lavender egy 2 az 1-ben gél és kondicionáló.

  A termék a legtöbb folton működik, kivéve azokat, amelyek nehezen tisztíthatók, és speciális formulákat és manipulációt igényelnek. A felhasználók kiemelik a hatékonyságát és azt, hogy képes megbirkózni a ketchup, az izzadság és más, erős szagú termékek által okozott foltokkal. A koncentrátum 15 fokos vízhőmérsékleten, színes és fehér, szintetikus és pamut kötöttáru, sőt gyapjú és velúr mosásához is használható. Mosás után az anyag nem gördül tovább, elektromossá válik, könnyű vasalás, megőrzi a festett szövetek színét.

  A hatóanyagok koncentrációja garantálja a minimális gélfogyasztást, a 980 ml-es flakon kapacitása 32 gépi mosáshoz vagy 65 kézmosáshoz elegendő.

  A 90 ml átlagára 420 rubel.

  A

  • 2 az 1-ben kondicionáló és gél;
  • Minden típusú szövethez;
  • Alacsony fogyasztás;
  • Hatékony formula.

  Hibák

  • Feltárt allergiás esetek.

  osh One

   2in1 Ice Freesia

  Értékelés: 4.5

  Posh One <ul></div><p>timate 2in1 Ice Freesia.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/05/59316666197021-7711.jpg” height=”400″ title=”Posh One </p><ul>A 2in1 Ice Freesia.webp”><p>Ez a gél a gyártó szerint alkalmas színes és fehér ruhák, valamint gyermekdarabok mosására, vagyis univerzális és alkalmas az egész család számára. A felhasználók is megjegyzik – sokan hangsúlyozzák a termék hatékonyságát, a különböző eredetű foltok kezelésének képességét, Posh One </p><ul>A 2in1 Ice Freesia nem hagy szagot a textíliákon, jól oldódik a vízben és keveset habzik, ezért automata mosógépekben és aktivátoros mosógépekben való használatra engedélyezett.<p>A koreai mosószer összetétele biztonságos az ember és a környezet számára: nem tartalmaz ökotoxikus összetevőket, és a természetben lebomló ásványi anyagokon és felületaktív anyagokon alapul. Az x8-as koncentráció megtakarítja a gélt – 3,5 kg mosási terheléshez csak 4-szer kell megnyomnia a pumpát (=14 ml), a flakon kapacitása 1 liter. Az átlagos fogyasztás a mosás mennyiségétől függ, és körülbelül 35 mosás vagy annál több.</p><p>Posh One átlagára </p><ul>2in1 Ice Freesia – 700 rubel.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Hipoallergén termék;</li><li>Könnyen adagolható és alacsony fogyasztás;</li><li>A környezetbarát termékért;</li><li>Többcélú mosószer, gyermekruhák mosására alkalmas.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Elsősorban online boltokban értékesített.</li></ul><h3>Gondozás Javítás</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=CSIPKEÁPOLÁS JAVÍTÁSA

  A Care Repair mosószer egy speciális szövetjavító gél. Kíméletesen tisztítja a pamut- és szintetikus szálakat, így azok rugalmasak, puhák és tömörek maradnak, és a színes szövetek szinte olyanok lesznek, mint új korukban. A Care Repair egy másik specialitás, ez megvédi a ruhákat a szösz és a szösz felhalmozódásától, megakadályozva, hogy a szövet elektromossá váljon.

  A Care Repair Gel-t úgy fejlesztették ki, hogy bármilyen hőmérsékleten mosható legyen – használhatja a megszokott automata vagy kézi mosási módot. Az öblítés után a ruhadarabok könnyű, friss illatot árasztanak, amely még 1-2 napig megmarad.

  Laska Care Repair 1 literes termék átlagára. – 260 rubeltől.

  Előnyök

  • Visszaállítja a viseletlen szövetek színét és szerkezetét;
  • Védelem a szöszök és a szöszök megtapadása ellen;
  • A legtöbb foltot eltávolítja;
  • Alacsony fogyasztás és alacsony ár.

  Hátrányok

  • A hatás nem mindig nyilvánvaló a régebbi szöveteken;
  • Nem alkalmas nehezen eltávolítható foltok esetén.

  Ariel Mountain Spring Gel

  Értékelés: 4.3

  ARIEL SPRINGS.jpeg

  A hetedik sorban a felülvizsgálat koncentrált folyékony mosószer Ariel Mountain tavasz egy könnyű illatú frissességgel. Könnyen tisztítja az étel-, ital- és szennyeződésfoltokat, és eltávolítja a kellemetlen szagokat. Ariel Gel pamut és szintetikus szövetekhez, ideális gépi és kézi mosáshoz. A kihívást jelentő foltok nem bánják, ha először a koncentrátummal kezeli őket.

  A mosás után a ruhákon enyhe frissesség illata marad. Könnyebb vasalni, puhább és könnyebb tapintású. A mosogatógépben a mosogatószer nyoma sem marad – 30 fokon teljesen feloldódik, és a mosási hőmérséklet-tartomány teljesen szervetlen.

  Az Ariel Mountain Spring 1 literes és 3,9 literes méretben kapható. A felhasználók rámutatnak: győződjön meg róla, hogy a kiskereskedő a palackhoz mérőpoharat mellékel . A saját mérőkupak gyenge – kényelmetlen alakja van, a gél nem önti ki teljesen, és ezután elszínezi magát a palackot. Az átlagár 370 rubelről indul./liter.

  Előnyök

  • Megfelelő ár;
  • Eltávolítja a különböző foltokat;
  • Teljesen oldódik vízben 30 fokos hőmérsékleten.

  Hátrányok

  • Kényelmetlen sapka.

  A legjobb gélek a babák mosásához

  A csecsemőknek szánt mosószerek abban különböznek a hagyományos mosószerektől, hogy nem tartalmaznak olyan aktív felületaktív anyagokat, amelyek valószínűleg károsíthatják a gyermekek egészségét, illetve nem csökkentik azok mennyiségét.

  Helan a gyermekek mosodájához

  Értékelés: 4.9

  HELAN FOR CHILDREN'S LABELS.webp

  Ezt a terméket Oroszországban a szülésznők is használhatják. A Helan baba mosógél alkalmas a baba pelenkáira és ruháira születéstől kezdve. A termék biztonságos, hipoallergén formula, kizárólag növényi összetevőkkel, így a mosóvíz szinte nem habzik. A termék teljesen biológiailag lebomló és környezetbarát. Nincs mérgező hatása a környezetre vagy a baba érzékeny bőrére! A Helan gél biztonsága megfelel az ICEA ECO BIO CLEANERS-nek, amit a tanúsítvány is megerősít.

  A gél nem távolítja el az erős szennyeződéseket – összetétele mégis kijózanító. De az alapvető foltokkal – tej, átlátszó váladékok, minden, amire a Helan képes. A mosás után a ruhadarabokon csak nyomokban marad aloe juice – ezek adnak a szennyesnek enyhe illatot és segítenek megnyugtatni a finom, néha irritált bőrt. Alkalmas gépi vagy kézi mosásra, különösen abban az esetben, ha a kéz vízzel érintkezve bőrirritációt okoz.

  Kedvező árú 1 literes palack. – Kb. 600 RUB.

  Előnyök

  • Bizonyítottan biztonságos a baba bőrére és környezetére;
  • A formula növényi és hatékony;
  • Kézi és gépi mosásra egyaránt alkalmas;
  • Hideg vízben is működik;
  • Hosszú ideig tart.

  Hátrányok

  • Kíméletes formulájának köszönhetően nincsenek nehezen eltávolítható foltok.

  Szinergetikus a gyermekmosodában

  Értékelés: 4.8

  SZINERGIKUS A GYERMEKMUNKA SZEMPONTJÁBÓL

  A mosáshoz és tisztításhoz használt ökotermékek népszerű márkája, a Synergetic a gyermekruhák mosásához használt gél választékában szerepel. Kíméletes, biológiailag lebomló összetevőket, növényi kivonatokat és antibakteriális adalékanyagot tartalmaz, amely biztonságos a babák bőrére. A Synergetic a születéstől kezdve használható a baba ágyneműkhöz – a pelenkák és a paplanok jól moshatók, és illatmentesek maradnak – nincs illatanyag.

  A Synergetic babamosószerek öko-tanúsítványt viselnek – az öko-tanúsítvány részletei a címkén találhatók. A flakon praktikus adagoló kupakkal van ellátva, amely lehetővé teszi a gél pontosan kimért mennyiségének használatát a mosáshoz: 30 és 120 ml között, a szennyeződés mértékétől függően.

  A Synergetic átlagos ára a baba ágyneműk számára – 250 rubelből./liter.

  Előnyök

  • Jól kimossa a szennyeződéseket;
  • Antibakteriális hatás;
  • Alacsony fogyasztás; Olcsó;
  • Praktikus palack.

  Hátrányok

  • Az anyag merev marad, és kondicionálásra vagy alapos vasalásra van szüksége.

  Baba
 • Synergetic Baby puha gél babaruhákhoz
 • Értékelés: 4.7

  BABY<li></div><p>NE BABY PUHA GÉL A BABATERMÉKEKHEZ.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/05/80716666197021-9811.jpg” height=”400″ title=”BABY</p><li>NE BABY SOFT GÉL A BABA RUHÁIHOZ.webp”><p>A felülvizsgálat harmadik sorában Baby</p><li>A ne Baby soft gél egy koncentrált gél, amely alkalmas szintetikus és pamutszövetek gépi és kézi mosására, csecsemőknek születéstől kezdve és allergiás felnőtteknek. Univerzális tisztítószernek minősül, ezért általános mosáshoz használható. A babagél csak 40-60 ml-t fogyaszt töltésenként, így egy liter 17-25 töltésre elegendő.<p>A Baby</p><li>A Baby ne soft gél pamutkivonatot tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a ruhák puhák maradnak, könnyen vasalhatóak, a kondicionálás hatását keltik.<p>Az átlagár – 500 rubel 1 literenként.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Hipoallergén termék;</li><li>Alacsony fogyasztás;</li><li>A ruhák puhák maradnak;</li><li>A formula kivételesen gyengéd a gyermekek bőréhez.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Cotico Baby Soft gél</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=COTICO A GYERMEKEK MUNKÁJÁÉRT.webp

  Vizsgálatunk a Cotico mosógéllel zárul a csecsemők számára. Ez egy hazai fejlesztés, amely az orosz anyák igényein alapul. Az orosz fogyasztók megjegyzik: a gél jól megbirkózik a szennyeződéssel, nem hagy nyomot és szagot a szöveten, és puhítja a textilszálakat, mint egy textilpuhító, bár ez nem állítás. A Cotico Gel felületaktív anyagokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy óvatosnak kell lennie, hogy elkerülje a baba allergiás reakcióit. A felülvizsgálatok során azonban nem találtak allergiás panaszokat, ami azt jelenti, hogy az allergia kockázata minimális.

  A Cotico Gel 1 literes kiszerelésben kapható. Átlagos élettartama körülbelül 20-40 mosási ciklus. Az átlagár mindössze 160 rubel.

  Előnyök

  • Alacsony fogyasztás 25-50 ml mosásonként;
  • Lehetőleg hipoallergén összetétel;
  • A legtöbb szennyeződést jól feloldja;
  • A praktikus csomagolás;
  • Alacsony ár.

  hátrányok

  • Kizárólag gyermekszaküzletekben vagy online piactereken árusítják;
  • A készítmény viszonylag biztonságos – APAV-ket és HPAV-ket tartalmaz, bár kis mennyiségben.
  Olvasson tovább  10 legjobb beltéri antenna
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: