11 legjobb matrac borító

Az ágy hasznosságának fokozása és a szennyeződésektől és portól való védelme érdekében a vásárlók speciális matrachuzatokat vásárolnak. Bármilyen matrachoz ajánlott. Meghosszabbítja az élettartamát és megőrzi a puha ágy eredeti megjelenését. A legfontosabb dolog a legmegfelelőbb modell kiválasztása, és ebben segít a legjobb matracbetétek értékelése.

Hogyan válasszunk matrachuzatot

Ma a cégek kínálatában számos matracburkolat-modell létezik, amelyek a következőkre oszlanak:

 1. különleges;
 2. ortopédiai;
 3. védő.

Az évszaktól függően nyári, téli és egész évszakos borítások léteznek. A modell kiválasztásakor először bizonyos jellemzőkre kell figyelnie, többek között a következőkre

 1. felszíni tapintás;
 2. tartósság;
 3. környezeti biztonság;
 4. mosás- és ütésállóság;
 5. vízáteresztő képesség;
 6. hipoallergén;
 7. márka hírneve;
 8. anyagminőség;
 9. megjelenés.

Egyéb jellemzők is fontos szerepet játszanakTop modellek: védelem a szennyeződésektől és baktériumoktól, antisztatikus tulajdonságok, könnyű rögzítés, deformációval szembeni ellenállás, masszázshatás, könnyű mosás, szárítás és tárolás.

A matrachuzatok anyagukat tekintve különböznek egymástól:

 1. szintetikus (tartós, praktikus, megtartja az alakját és megakadályozza a baktériumok kialakulását);
 2. természetes (környezetbarát);
 3. Kombinált (szintetikus és természetes szálak).

Ezeket és más kritériumokat vettünk figyelembe a legjobb márkák és modellek rangsorolásánál.

A legjobb matrachuzat rangsor

Jelöléshelytermék neverangsorolás
A legjobb matrachuzat gyártók1Ascona4.9
2Comfort
 • ne
 • 4.8
  3Ormatec4.8
  4Álom
 • ne
 • 4.7
  5Vegas4.6
  Top matrachuzat modellek1Askona Nika4.9
  2Álom
 • ne Memorix 4 cm
 • 4.8
  3Ormatec Dry Plush matrac huzat4.7
  4Comfort
 • Eco Dream 5
 • 4.7
  5TOP Askona 24.7
  6Vegas kókuszdió mix4.6

  A legjobb matrachuzat gyártók

  A matracbetétekkel foglalkozó cégek általában bútorok, ágyneműk és egyéb kiegészítők gyártására és értékesítésére szakosodnak. A rangsorban szereplő valamennyi vállalat tapasztalattal rendelkezik és jól megalapozott a piacon.

  Ascona

  Értékelés: 4.9

  Ascona

  Az első helyezett a Hilding Anders csoport lett. A takarók, ágytakarók és ágyneműk vitathatatlan vezetője. A svéd márka minden termékét szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá. Kiváló minőségű termékeivel, modern kialakításával és hosszú garanciájával érdemelte ki a fogyasztók figyelmét.

  Az Ascona rendszeres ügyfelei közé tartoznak a híres Hilton és Marriott szállodák.A vásárlók elégedettek a termékek kényelmével és külső szépségével. Sokkal kényelmesebb bennük aludni. A modellek biztonságosan illeszkednek és nem jönnek le. Az egyetlen zavaró tényező a matracbetétek magas ára. Nem mindenki engedheti meg magának.

  Comfort

 • ne

  Értékelés: 4.8

  Comfort<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/02/82716666194691-7811.jpg” height=”273″ title=”Komfort</p><li>ne”></p><p>Minden termékünk környezetbarát anyagokból készül. A matracvédők tökéletesen védik az ágyakat a szennyeződésektől; mosógépben moshatóak és a széleken gumiszalagokkal szilárdan rögzítve.</p><p>Saját belső részleggel rendelkezik, ahol az egészséges alvás kutatásának és az ágazat legújabb technológiáinak fejlesztésével foglalkozó szakértők dolgoznak. Comfort</p><li>ne a széles termékválaszték, a bármilyen összetettségű és méretű modellek készítésének lehetősége miatt választották. Különös figyelmet fordítanak a szintetikus és természetes anyagokból készült ortopédiai termékekre. A gyártáshoz környezetbarát habot használnak. 3 év garancia a matrachuzatokra. A modellek ára nagymértékben változik. Ez 1000 rubelről indul és 9-10 ezerre jön.</p><h3>Ormatec</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Ormatec

  A rangsorban tovább szerepel az “Ormatec” vállalat, amely már több mint 15 éve örvendezteti meg a vásárlókat kiváló minőségű, megfizethető árú termékekkel. A vállalat 6 gyártóüzemmel és több mint 600 bemutatóteremmel rendelkezik Oroszországban, Fehéroroszországban, Örményországban és Kazahsztánban. A vállalat több mint 5 ezer szakembert foglalkoztat.

  Az “Ormatec” matracvédők csökkentik a matrac keménységi fokát és javítják anatómiai tulajdonságait. Egyedi méretek szerint készíthető. Az ár ennek megfelelően magasabb lesz. Egy ágytakaró átlagos költsége – 7 ezer rubel. A modellekkel kapcsolatos visszajelzések túlnyomórészt pozitívak. Az ügyfelek szeretik az ortopéd matrachuzatokat, amelyek nagyon kellemes tapintásúak és nem okoznak allergiát.

  Álom

 • ne

  Értékelés: 4.7

  Dream<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/02/90416666194701-5811.jpg” height=”158″ title=”Álom</p><li>ne”></p><p>A Dreamline az oroszországi ágyneműgyártás egyik vezetője. A vállalat termékeinek előnyei a kiváló minőségű anyagok, a matrachuzatok széles választéka és az elfogadható ár. A modellek lehetővé teszik, hogy megőrizze a matrac minőségét, puhábbá vagy keményebbé, melegebbé vagy hűvösebbé téve azt.</p><p>A jacquard, hollofiber és pamut közepes keménységű termékért csak 2900 rubelt kell fizetnie. Ez a modell nem szívja magába az idegen szagokat és védi az ágyat a nedvességtől. A fogyasztók a Dreamet választják</p><li>Hipoallergén tulajdonságai és magas szintű megbízhatósága miatt.</p><h3>Vegas</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Vegas

  A fehérorosz Vegas márka teljesíti a legjobb gyártók értékelését. Története tele van számos eredménnyel és merész ötlettel. Az évek során a vállalat az ortopédiai matracok gyártásában vezető szerepet töltött be, és népszerűvé vált az orosz fogyasztók körében. A vállalat sikere a magasan képzett munkatársakon alapul, akik folyamatosan képzési programokban és szakmai gyakorlatokon vesznek részt.

  Katalógusunkban kétféle matrachuzat kapható. A Protect sorozatot úgy tervezték, hogy megvédje a matracokat a külső hatásoktól – por, szennyeződés és nedvesség. A módosító termékek köre

  A matrac formáját úgy tervezték, hogy megváltoztassa az alvás met tulajdonságait, nevezetesen a matrac rugalmasságát, magasságát és merevségét. A modellek árai 2 ezer rubeltől kezdődnek.

  A legjobb modellek matrachuzatok

  A matracok legjobb modelljei között a népszerű márkák termékei, amelyeket már bemutattunk a minősítésben. Ebben az áttekintésben megpróbáltuk bemutatni nemcsak a kedvező árú, hanem a drága konstrukciókat is, hogy minden vásárló a saját költségvetésének megfelelően tájékozódhasson az alvási kiegészítők között.

  Askona Nika

  Értékelés: 4.9

  Askona Nika

  A minősítés első helyét a gazdasági modell foglalja el, amelynek fő célja az ágy kényelmének beállítása. Ezzel a matrachuzattal sokkal nyugodtabbá teheti az alvást. A környezetbarát anyagokból készült termék megvédi matracát a portól, a szivárgástól és a folyadékoktól. Vastagsága 2 cm. Poliészterszövetből készült, terjedelmes, nem szőtt anyaggal van töltve. Nem büdös és nem deformálódik gyakori mosás után sem.

  A modellt a kiváló légáteresztő képesség, a tartósság, a gyors száradás és a robusztusság miatt választották. Az ügyfelek azt kívánják, bárcsak hamarabb megvették volna. A termék ára körülbelül 3600 rubel.

  Előnyök

  • jó matracvédelem;
  • környezetbarátság és biztonság;
  • Hipoallergén anyag;
  • gyors száradás mosás után;
  • tartósság;
  • megfelelő ár.

  Hátrányok

  • nincs jelentős hátránya.

  Álom

 • ne Memorix 4cm

  Értékelés: 4.8

  Dream<li></div><p>ne Memorix 4cm” src=”/wp-content/uploads/2023/02/9331666194701-1111.jpg” title=”Álom</p><li>ne Memorix 4 cm”></p><p>A következő a rangsorban a Dreamline matrachuzat közepes keménységű matrachuzata. A Memorix kiváló minőségű anyagból készült, és formatartó tulajdonsággal rendelkezik. A tartozék vastagsága 40 mm. A termék nagyon könnyen kezelhető. Bármilyen deformáció után könnyen újraformálódik, és puhábbá teszi az ágyat. A design borítója pamut jacquardból készült, amelyet antiallergénitás jellemez. A matrachuzat rögzítése 4 sarokgumival történik.</p><p>Minden anyagot teszteltek és minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. A tulajdonosok szeretik, ahogyan a termék enyhíti az izomfeszültséget és alkalmazkodik a test görbületéhez. Ár – 5400 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>vonzó megjelenés;</li><li>könnyű ápolás;</li><li>Ismétlődő testhelyzet;</li><li>pihentető hatás;</li><li>kényelmes elasztikus szalaggal rögzíthető;</li><li>a hipoallergén jellege .</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincsenek jelentős hátrányok.</li></ul><h3>Vízálló Omatec Dry Plush matrac huzat</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Ormatek Dry Plush matrachuzat

  A matrac huzatát strapabíró plüss anyag és a hátoldalon membránszerű anyag jellemzi. a termék vastagsága 0,5 cm, és bármilyen matracra alkalmas. A plüss poliészter összetétel tökéletesen tartja a szálakat, és nem tekeredik fel. kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik. Egész évben használható. A membránréteg védelmet nyújt a foltok ellen, a pamut zsákvászon oldala pedig megakadályozza a sarkok kidörzsölődését.

  A vásárlók elégedettek a modell puhaságával és funkcionalitásával. Megjegyzik, hogy könnyen fel- és levehető, a lap nem csúszik és nem gyűrődik össze. Ár 3800 rubel.

  Előnyök

  • Nem szívja magába a nedvességet;
  • megakadályozza a baktériumok szaporodását;
  • Hipoallergén anyag;
  • foltvédelem;
  • könnyű használat;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • kis vastagság.

  Comfort

 • Eco Dream 5

  Értékelés: 4.7

  Comfort<li></div><p>ne Eco Dream 5″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/4271666194701-5011.jpg” height=”275″ title=”Kényelem</p><li>ne Eco Dream 5″></p><p>Nem tudtuk nem értékelni az Eco Dream 5 matracbetétet, amely közepes keménységű, környezetbarát és biztonságos Ecofoamból áll. Ellenáll a csavarodásnak és a gyakori hajlításnak. Kanapékra, ágyakra és más összecsukható bútorokra használható. A pamut jacquard huzatot terjedelmes varrás jellemzi. Maga a matrachuzat négy rugalmas szalaggal van rögzítve. Bármilyen kívánt méretben elkészíthető, akár 2m 20cm-nél hosszabb is lehet.</p><p>A termék ára körülbelül 4 ezer rubel. A vélemények főként pozitívak. A tulajdonosok szerint az 5 cm-es matrachuzat kényelmes alvást biztosít és kisimítja a felületi egyenetlenségeket. A borítók mérsékelten puhák és mérsékelten merevek.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kényelmesen tárolható;</li><li>vonzó megjelenés;</li><li>minőségi töltelék;</li><li>tartósság;</li><li>hajlítási ellenállás;</li><li>kényelmes alvás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a fedelet nem lehet eltávolítani;</li><li>nehezen tisztítható és mosható.</li></ul><h3>TOP Askona 2</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=TOP Askona 2

  Az Ascona csúcsmodell ismét egy nem eltávolítható, cipzárral ellátott, természetes kókuszdióval töltött huzatból áll. rugalmas szalagok a sarkokban az ágyhoz való rögzítéshez. 4 cm-es magassága kényelmes alvási pozíciót és kényelmes alátámasztást biztosít a hátnak. A kókuszdió kókuszrost latexszel van impregnálva a rugalmasság és a nagyobb tartósság érdekében.

  Ez az opció nem alkalmas azok számára, akik puhábbá akarják tenni az ágyat, éppen ellenkezőleg, a bevonat merevséget ad hozzá. A jövőbeli tulajdonosoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a matrachuzatot nem szabad feltekerve tárolni. Ellenkező esetben csökkenti a tartósságát. A 160-200 cm-es építmény ára körülbelül 12000 rubel.

  Előnyök

  • elfogadható ár;
  • minőségi töltőanyag;
  • optimális vastagság
  • vonzó megjelenés;
  • tartósság;
  • tartósság.

  Hátrányok

  • tárolás csak kibontva;
  • egy nem eltávolítható borítás;
  • magas árcédula.

  Vegas kókuszdió mix

  Értékelés: 4.6

  Vegas kókuszdió mix

  A latexből és kókuszdió kókuszrostból készült háromrétegű matrachuzat teszi teljessé a listát. Az ágy magasságának növelésére (11 cm) és a matrac keménységének beállítására szolgál. A modell szerkezete kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, amelyek higiénikusak, hipoallergének, jól szellőzőek és tartósak.

  Levehető fedél cipzárral rögzíthető. Kötött anyagból készült, és nem halmozódik fel a statikus elektromosság. A termék ára a mérettől függ. Tehát egy 200 cm hosszú és 80 cm széles modellért körülbelül 16 ezer rubelt kell fizetnie.

  Előnyök

  • kényelmes rögzítés;
  • természetes anyagok;
  • antiallergén hatás;
  • jó légáteresztő képesség;
  • levehető fedél;
  • nem halmozódik fel a statikus elektromosság.

  Hátrányok

  • az ár nem mindenki számára megfizethető;
  • nehéz;
  • kellemetlen szag a kicsomagolás után; – a fedél nem levehető.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: