12 legcsendesebb generátor

*A legjobbak kiválasztása a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklám- vagy értékesítési útmutatónak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Az egész nap a közelben járó generátor hangja további fáradtságot okozhat (fejfájás, magas hangon való beszéd, fülhallgató vagy füldugó viselése). Ha a készüléket vészhelyzeti áramforrásként használják, a hangos morajlás nem fog tetszeni a szomszédoknak, és a ház kényelmetlen lesz. Az erőgép által kibocsátott zaj a motorteljesítménytől, a burkolat kialakításától, az egység működési fordulatszámától és a kipufogórendszer kialakításától függ. Kiválasztották a legcsendesebb generátorokat, amelyek az Orosz Föderáció otthonaiban és épületeiben bizonyítottak. A zaj kevésbé fárasztja el, ami növeli a termelékenységét, vagy megakadályozza, hogy a napi teendőket elvégezze.

A csendes generátor kiválasztásakor nézze meg az üzemi hangerőjelzőt. Maximális határérték 110dB. Minél kisebb a szám, annál jobb. Az átlagos természetes zajszint a helyiségben napközben 40-50 dB. Ez a mutató alapján megértheti, hogy a kiválasztott generátor milyen hangos lesz.

A legcsendesebb generátorok rangsora

Jelölés hely termék neve ár
A legcsendesebb benzines generátorok 1 Honda EU10i (900W) 68 900 €
2 Yamaha EF1000iS (900W) 67 000 €
3 Kipor IG 1000 (900 W) 21 166 €
4 Fubag TI 2000 34 006 €
5

atriot GP 2000i

24 875 €
6 E

 • BIG 1000R
 • 20 860 €
  7
 • ventilátor S-PRO 1100 (900 W)
 • 17 670 €
  8 Huter HT950A 8 090 €
  9 Denzel DB950 (650W) 7 150€
  A legcsendesebb dízel generátorok 1 GMGen GML9000TS 665 052 €
  2 Kubota GL 6000 440 000 €
  3 Daewoo Power Products DDAE 9000SSE-3 119 990 €

  A legcsendesebb benzinüzemű generátorok

  A benzinüzemű generátorok kevesebbe kerülnek és könnyebben indulnak fagypont alatti hőmérsékleten is. De az erőforrásuk rövidebb és a karbantartásuk drágább. Ideális ideiglenes vészhelyzeti áramellátásként vagy időszakos használatra olyan helyszínen, ahol nincs csatlakoztatva elektromos hálózathoz. A kempingben is használják őket, mivel nem akarnak lemondani a civilizáció előnyeiről. Ebben a kategóriában a legcsendesebb modelleket választottuk ki, amelyek hangereje nem haladja meg a 60 dB-t. A csendes működésért azonban kis teljesítménnyel kell “fizetni”, ezért a kategóriába legfeljebb 2 kW-os készülékek tartoznak.

  Honda EU10i (900W)

  Értékelés: 4.9

  Honda EU10i (900W)

  A csendes benzines generátorok listájának élén a Honda EU10i áll, amely 900 wattos teljesítményt állít elő. Két üzemmódban – normál és Eco – működhet. Ettől függően a 2 literes tartály 3 vagy 6 órára elegendő. A csendes működést a motor négyütemű kialakítása, az inverterrendszer és a zárt műanyag ház biztosítja. A generátor hangereje 52 dB. Kis méreteivel (450x380x240 mm) és 13 kg-os súlyával könnyen szállítható. De esőben nem használható kültéren, mivel a védelmi szintje IP23. Az ügyfelek dicsérik a terméket az építési minőségéért. A csendes működést megerősítik azok a jelentések, amelyek szerint a generátor közelében hangemelés nélkül lehet beszélgetni.

  Ajánljuk ezt a modellt a tartóssági motorja miatt. Itt egy 4 ütemű japán Honda GXH 50 egység, így nem kell olajat és benzint keverni a működéshez. Egyes ügyfeleknél ez a csendes egység 10 éve rendszeresen működik, egyetlen meghibásodás nélkül.

  Előnyök

  • zárt ház;
  • kényelmes fogantyú;
  • Egy kézzel hordozható, mivel súlya 13 kg;
  • Inverter technológia.

  Hátrányok

  • A tartály kapacitása mindössze 2 liter;
  • magas költség.

  Yamaha EF1000iS (900 W)

  Értékelés: 4.8

  Yamaha EF1000iS (900W)

  A második helyezett ismét egy japán gyártó generátora, de ezúttal a Yamaha. A csendes EF1000iS 900 wattot termel, és alkalmas kalapács, fúrógép, kirakófűrész vagy konyhai eszközök működtetésére. A masszív műanyag ház nem perforált, így a 4 ütemű belsőégésű motor a lehető legjobban el van tompítva. A generátor zajszintje legalább 47 dB. Ha a TV be van kapcsolva, egyáltalán nem hallja. Könnyen indítható a kézi indítóval, és szinte mindig az első próbálkozásra sikerül. A motor lökettérfogata 50 cm3/perc 3000-es fordulatszámon, ami azt jelenti, hogy nem csap olyan nagy zajt, mint a 4000-5000-es fordulatszámra méretezett modellek. A túlmelegedés vagy a forgattyúsház alacsony olajszintjének világító jelzője segít időben észrevenni a rendellenességeket a meghibásodások megelőzése érdekében. A vélemények megjegyzik igénytelenségét az egység a benzin – jól működik minden AI-92.

  A szupergazdaságos működésért díjazott generátor. 2 tartályos üzemanyaggal.5 literes akkumulátor élettartama akár 12 óra. Ez a legjobb megoldás túrázáshoz és kempingezéshez, ahol nem lehet sok üzemanyagot készleten tartani.

  Előnyök

  • könnyű indítás
  • megbízható belső égésű motor;
  • az akkumulátor élettartama 12 óra;
  • Igénytelen a benzin minőségéhez képest.

  Hátrányok

  • magas költség.

  Kipor IG 1000 (900 W)

  Értékelés: 4.7

  Kipor IG 1000 (900 W)

  Íme egy másik csendes, 54 dB zajszintű inverteres benzinüzemű generátor. Ezt egy jól átgondolt hangtompítóval és hangszigetelt burkolattal érik el. A berendezés gumilábakra is van szerelve, amelyek csökkentik az alacsony frekvenciájú zúgás és rezgés átvitelét az asztalra vagy a padlófelületre. A csatlakoztatott készülékek teljesítménye nem haladhatja meg az 1 kW-ot. Az inverter egység nagyfokú áramstabilizálással is rendelkezik, ami azonnal észrevehető a fényeken – nem villognak. A visszajelzések szerint a felhasználók magabiztosan csatlakoztatják a porszívókat, fúrógépeket, élelmiszer-feldolgozókat, számítógépeket és televíziókat. Több vásárló elégedett a Honda KG144 OHV motorral, amely garantálja a kulcsfontosságú alkatrész hosszú élettartamát. Nem a leggazdaságosabb 550 g/kWh benzinfogyasztás.

  A generátor kiemelkedik a megbízható intelligens fogyasztási üzemmóddal. . . A rendszer maga szabályozza a sebességet a csatlakoztatott berendezés teljesítményétől függően. Ez megakadályozza, hogy a generátor aljzatáról táplált készülékek kiégjenek vagy áramkimaradásoktól szenvedjenek.

  Előnyök

  • van egy további 12 V-os kimenet;
  • a kezelőszervek védve vannak a véletlen károk ellen;
  • rezgésgátló gumilábak;
  • Japán Honda motort használnak.

  Hátrányok

  • néhányan kiégtek az inverteres egységekből;
  • Nem a leggazdaságosabb üzemanyag-fogyasztás – 550 g/kWh.

  Fubag TI 2000

  Értékelés: 4.6

  Fubag TI 2000

  Ez a csendes modell szinkronmotorral, hangszigetelt burkolattal és hangtompítóval ellátott, kidolgozott kipufogórendszerrel rendelkezik. Ezek a technológiai megoldások együttesen 59 dB zajszintet biztosítanak. Bár ez valamivel magasabb, mint a kategória más generátoraié, a teljesítménye nagyobb. Két 220 V-os aljzattal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egyszerre két készüléket is csatlakoztathat hozzá. 3 kapacitású üzemanyagtartállyal felszerelve.7 liter, ami 910 ml/h fogyasztás mellett 4 órányi önálló használatra elegendő. A véleményekben az ügyfelek megosztják, hogy reális egy egész házat “felakasztani” egy hűtőszekrénnyel, TV-vel és gázkazánnal. Ideális megoldás áramkimaradás esetén, hogy minden eszköz működőképes maradjon.

  A csendes generátorok közül ez a modell az egyik legerősebb a 106 cm³-es dízelmotorjának köszönhetően. Az áramkimenet legfeljebb 7A-ig terjedhet, így a fogyasztó nem csak egy háztartási készülék, hanem egy professzionális eszköz. A készülék legfeljebb 2 kW összteljesítményű fogyasztók csatlakoztatását támogatja. Otthon még a sütőt vagy a vasalót is működtetheti.

  Előnyök

  • két 220 V-os csatlakozó;
  • jó hangtompító;
  • 7 A áramerősség;
  • nem bomlik le.

  Hátrányok

  • Védelmi osztály IP23.

  atriot GP 2000i

  Értékelés: 4.5

  Patriot GP 2000i

  A következő csendes egység 72 cm³-es égéstérfogatú motorral rendelkezik, és akár 1500 watt teljesítményt is lead, a csúcsfogyasztás pedig elérheti az 1800 wattot. Például, ha rövid időre egy erősebb szerszámot szeretne csatlakoztatni, hogy vágjon vagy fúrjon valamit. Baka 3.6 liter 4 órára. Az inverteres motor megbízható és robusztus, még gyakori használat esetén is. A zajszintje legfeljebb 58 dB. Az értékelésekben a tulajdonosok megjegyzik az ICE könnyű indítását – hidegben a motor egy harmadik-negyedik rántással indul, ami elég jó. A tulajdonosok kiemelik a csatlakoztatott kalapácsok stabil működését a betontömbök lyukasztása során. De ha éget a kipufogórendszer, hogy vegye fel egy új lesz nehéz, mivel az átmérője a cső itt 12 mm, és az eladó több jelen van 20 mm-es.

  A generátor túlterhelésvédelme kiváló. Ha a felhasználó elfelejti bekapcsolni a tápegységet, és valami túl erőset kapcsol be (például egy vasalót 2.5 kW), a motor egyszerűen leáll. Megvédi a gépet a töréstől. Az újraindításhoz egyszerűen csak újra kell indítani a motort a túlértékelt fogyasztó eltávolításával.

  Előnyök

  • Kényelmes töltőnyak;
  • inverter technológia;
  • könnyű indítás;
  • bizonyított túlterhelés elleni védelem.

  Hiányosságok

  • gyenge hűtőrendszer;
  • kis furat a hangtompító előtt.

  E
 • tech BIG 1000P
 • Értékelés: 4.4

  E<li></div><p>tech BIG 1000P” src=”/wp-content/uploads/2023/05/605166196881-4712.jpg” height=”428″ title=”E</p><li>tech BIG 1000P”><p>54 cm3-es, négyütemű motorral felszerelt, amelyhez inverteres inverteres villanymotor kapcsolódik. Ez nem csak 60 dB-es hangtalan kimenetet, hanem stabil kimeneti feszültséget is eredményez. A világítás nem villog, és a hűtőszekrény kompresszora egyenletesen működik, és nem rángatózik. A készülék legfeljebb 1 kW-os fogyasztók áramellátását biztosítja. Két 220 V-os csatlakozóval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem kell dupla aljzatot használnia, ha egyszerre szeretné bekapcsolni a TV-t és egy konyhai készüléket (tűzhely, mikrohullámú sütő stb.). .). A sűrű műanyag ház tovább csökkenti a motorzajt. A készülék egy óra alatt 600 g benzint éget el, és így 5 kW-os teljesítményen autonóm módon működik.5 óra.</p><p>Megemlítettük a csendes modellt a legjobb ár-érték arány érdekében. A kínai gyártás ellenére a termék robusztus, csomómentes műanyaggal rendelkezik, a motorblokk és a dugattyúrendszer pedig alumíniumból készült. Ez csökkenti a generátor teljes tömegét (mindössze 15 kg) és növeli a hőhatékonyságot. kétszer olcsóbb, mint a konkurencia.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>könnyű indítás;</li><li>stabil volt;</li><li>súlya 15 kg;</li><li>jó minőségű építés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A kézi indítású kábel fogantyúja mélyen a házba van süllyesztve, és nem könnyű kivenni.</li></ul><h3><li>ventilátor S-PRO 1100 (900W)</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=<li></div><p>ventilátor S-PRO 1100 (900W)” src=”/wp-content/uploads/2023/05/8141666196881-712.jpg” height=”405″ title=”</p><li>ventilátor S-PRO 1100 (900W)”><p>Egy másik csendes modellt egy kínai márka kínál</p><li>ventilátor. A benzines 4 ütemű egység 54dB zajszinttel működik. A hangszigetelt burkolat és a hangtompító akusztikai kényelmet biztosít – 20 méterről alig hallható zúgás. A generátor méretei 250x400x460 mm, súlya 16 kg, így könnyen elfér a csomagtartóban, és könnyen el lehet vinni a helyszínre. Az inverter technológia állandó kimeneti áramfrekvenciát biztosít. A kínai építés ellenére elég szilárd belsőégésű motorral rendelkezik. A szervizelési gyakorlat azt mutatja, hogy 50 óra elteltével a hengerben a kompresszió 12 bar – ez a norma egy új termék esetében.<p>A vásárlói vélemények szerint a generátor nemcsak csendes, hanem a meghirdetett teljesítményt is biztosítja. Több ügyfél elégedett a megfizethető árral. A motor öntöttvas hengerblokkot kapott, amely jobban ellenáll a magasabb hőmérsékletnek és robusztusabb, mint alumínium társai.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a működés fényjelzése</li><li>inverter technológia;</li><li>könnyű indítás;</li><li>nagy megbízhatóságú motor.</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>néha a benzinpumpa is meghibásodhat;</li><li>néha olaj kerül a dugóra.</li></ul><h3>Huter HT950A</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=Huter HT950AHuter HT950A

  A készülék egy Huter 1E45F 2 ütemű motorral van felszerelve, melynek térfogata 63 cm³. A belsőégésű motor három oldalról szigetelt, ezért 57 dB hangot bocsát ki. Négy gumiláb járulékosan csillapítja a rezonanciát és csökkenti a rezgést. 4 literes tartály a tetején, amely 4 órára elegendő. A nagy töltőnyak megkönnyíti az üzemanyag szivattyúzását, de azt előbb el kell keverni az olajjal. Az indításhoz szükséges fogantyú az oldalán található, hogy könnyen hozzáférhető legyen, nem pedig egy horonyba süllyesztve, mint a versenytársaknál. A generátor névleges teljesítménye 650 watt, és ideálisan alkalmas vészvilágítás, TV és hűtőszekrény csatlakoztatására. Egy 220V-os aljzat található az oldalsó panelen. A 365x376x308 mm-es kis méretnek köszönhetően a készülék könnyen tárolható.

  A DB950 egy kefe nélküli generátor, amely meghosszabbítja az áramvezető alkatrészek élettartamát. Van egy voltmérő is, amely a feszültség ellenőrzésére használható. Az ajánlások azt mutatják, hogy üresjáratban 250V-ot húz, és terhelés alatt stabilan 190-200V-on tart.

  Előnyök

  • kényelmes fogantyú;
  • Ütéscsillapító gumilábak;
  • nagy töltőnyak;
  • Voltmérő a házon.

  Hátrányok

  • Súlya 20 kg;
  • kétütemű – az olajat és a benzint össze kell keverni
  • Gyenge indítókötél.

  Denzel DB950 (650W)

  Értékelés: 4.2

  Denzel DB950 (650W)

  A kategóriát egy csendes, egyhengeres, kétütemű, 63 cm³-es Denzel-motorral felszerelt egyhengeres egység zárja. A készülék könnyen generál 250 voltot és 650 wattos terhelésre alkalmas. A 4 literes üzemanyagtartály a tetején található, és széles szájnyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kaniszterből történő könnyű feltöltést. Öntözőkanna nélkül is megteheti. Az akkumulátor élettartama 4 óra. A vastag gumilábak javítják a hangszigetelést és kiküszöbölik a rezgést. A feszültségmérő tájékoztatja Önt a feszültségről, és segít tudni, hogy mikor kell csökkenteni a terhelést. A véleményekben mindenki elégedett a dízel első könnyű indításával a termék üzletből való kicsomagolása után.

  Ez a megfelelő választás piknikezéshez, kempingezéshez a tengeren, vagy amikor a nyaralóban elment az áram. Élvezze a csendes működést mindenhol, mivel a készülék zajszintje 57dB. Nem kell sok pénzt fizetnie a ritkán használt készülékért. A csendes modell a vélemények alapján nagyon jól kezeli a fent leírt feladatokat.

  Előnyök

  • széles nyak;
  • rezgéscsillapító lábak;
  • saját analóg voltmérővel rendelkezik;
  • könnyű első indítás.

  Hátrányok

  • A keret néhány csavarja meglazult;
  • dugókulcs puha fémből.

  A legcsendesebb dízel generátorok

  A dízelüzemű generátorok többe kerülnek, mint benzinüzemű társaik, de könnyebben karbantarthatók és hosszabb ideig tartanak. Gyakran nagyobb teljesítményűek, ezért optimálisak a folyamatos használatra fő energiaforrásként (ház vagy építkezés energiaellátására). A nagyobb teljesítmény miatt a dízelek hangosabbak is. Íme a három legcsendesebb modell, amelyek nem haladják meg a 70 dB-t.

  GMGen GML9000TS

  Értékelés: 4.9

  GMGen GML9000TS

  Csendes, 1070x920x560 mm méretű dízel egység, amely 7200 W teljesítményű. Alkalmas egy nagy építkezéshez vagy vészhelyzeti áramellátáshoz egy házikó számára. A készülék burkolata megvédi az áramot vezető részeket a csapadéktól, így a generátor biztonságosan használható a szabadban is. Két 220 V-os és egy 380 V-os kimenettel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szerszámokat és gépeket is működtethet. A nagy, 20 literes tartálykapacitás 9 órás üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel.5 óra. A generátor zajszintje eléri a 68 dB-t, de a teljesítményét és a motor méretét figyelembe véve ez elfogadható. A tulajdonosok dicsérték a berendezés szerénységét és a feszültség stabilitását. A szervizóra-mérő lehetővé teszi a szervizek pontos időzítését, így a szűrők, kenőanyagok és dugók cseréje időben megtörténik.

  A legjobb dízel generátor a motor megbízhatósága szempontjából. Lombardini 25LD330 motorral hajtva. Egy ilyen állomás 3 év garanciával rendelkezik, és állandó terhelés mellett több mint 10-15 évig képes kitartani.

  Előnyök

  • 220 V és 380 V feszültséget is termel;
  • Alkalmas nagy teljesítményű hegesztőgépek csatlakoztatására;
  • kezdve az indítóval;
  • 3 év garancia;
  • időjárásálló ház.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • 205 kg tömeg.

  Kubota GL 6000

  Értékelés: 4.8

  Kubota GL 6000

  A második legnépszerűbb csendes dízelmodell a Kubota GL 6000. Az egységet kizárólag Japánban szerelik össze, ahol az összes kulcsfontosságú alkatrészt (motor, generátor, indító) gyártják. Kulccsal működtetett indítássegítő a könnyű használat érdekében. A csendes működést a motor folyadékhűtése is biztosítja, ahol a motor belső falvastagságának növelése érdekében egy vízköpenyt szereltek fel. A masszív vasburkolat szorosan illeszkedik a keret köré, és zárható ajtókkal rendelkezik. Ennek eredményeként a generátor zajszintje eléri a 65 dB-t. A készülék 220V-os feszültséget termel, és 6000W-ig képes csatlakoztatni a készülékeket. Ha túlterhelődik, az olajszint lecsökken vagy a motor túlmelegszik, a generátor egyszerűen leáll.

  A dízelgenerátor a halk zúgás mellett a 28 literes tartály nagy kapacitású kapacitása miatt is figyelemre méltó. 2 l/h üzemanyag-fogyasztás mellett (kb. 70 %-os terhelhetőség) egy tankolás 14 órára elegendő. Ez lehetővé teszi, hogy a műszak előtt egyszer tankoljon dízelüzemanyagot, és egész nap tankolás nélkül dolgozzon.

  Előnyök

  • kulcsindítás;
  • feszültségmérő a panelen;
  • motor előmelegítés;
  • Megbízható japán motor.

  Hátrányok

  • súlya 235 kg;
  • csak mini daruval mozgatható – kerekek nélkül;
  • Nem 380V.

  Daewoo Power Products DDAE 9000SSE-3

  Értékelés: 4.7

  Daewoo Power Products DDAE 9000SSE-3

  A koreai Daewoo kiadja a csendes dízelgenerátort Power Products DDAE 9000SSE-3, amelynek zajszintje rekordszintű 58dB. Ez ritkaság egy dízelmotor esetében. A vastag, tömített burkolat, az intelligens kipufogórendszer és az üzemanyag-takarékos közvetlen befecskendezés segít csökkenteni a motorzajt. Ez alacsonyabb fordulatszámot és csendesebb motort eredményez. 220 vagy 380 V-os feszültséget állít elő, és legfeljebb 7 kW teljesítményű fogyasztókat képes meghajtani. A modell a gyújtáskulcs elfordításával indul el. A termék kompatibilis az ATS rendszerrel az automatikus bekapcsolás érdekében áramkimaradás esetén. A készülék “intelligens” túlterhelésvédelemmel és digitális vezérlőmodullal van felszerelve.

  A csendes dízelgenerátor a fentiektől a megnövekedett mobilitás miatt különbözik. Bár ugyanolyan erős, mint a versenytársai, a négy kerék, amelyek közül kettő 360°-ban is forog, lehetővé teszi a manőverezést.

  Előnyök

  • A közvetlen befecskendezés akár 15% üzemanyag-megtakarítást eredményez;
  • Alkalmas automatikus indítórendszerekhez;
  • Feszültség karbantartás 1 %-os pontossággal;
  • Rekordot jelentő 58 dB-es üzemcsend.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • Csak egy-egy 220 és 380 V-os aljzat.
  Olvasson tovább  13 a legcsendesebb porszívók közül
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: