12 legjobb bútorgyár

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt egyszerűen konzultáljon szakemberrel.

Minden ember arról álmodik, hogy gyönyörű környezet és olyan belső tér veszi körül, amely pihenésre és otthonosságra ösztönöz. A bútorok kiválasztása is fontos, mivel nemcsak kényelmesnek kell lenniük, hanem szemet gyönyörködtetőnek is, és összhangban kell lenniük az általános tervezési koncepcióval. A modern piac lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak különböző kivitelben, hanem bármilyen árkategóriában vásároljon bútorokat. De még az alacsony jövedelmű emberek is, akik gazdaságos osztályú árukat vásárolnak, azt akarják, hogy több mint egy évig tartsanak, kényelmesek voltak, vonzó megjelenésűek voltak.

Sokan dilemma előtt állnak, hogy melyik bútort válasszák: importált vagy orosz gyártmányú. A külföldi márkák mindig is megbízhatóbbak voltak, bár ez a tendencia fokozatosan változik. A hazai bútorok már nem csak minőségben nem rosszabbak. Ha megvásárolja, teljes körű szolgáltatást kaphat, a méréstől az összeszerelésig. A gyártás során alkalmazott modern technológiák lehetővé teszik a különböző anyagokból (MDF, MDF, tömörfa) készült bútorok létrehozását, és érdekes üveg, fém és márvány díszítésekkel egészítik ki. Fontos előnye az ár, amely sokkal alacsonyabb, mint az azonos importált termékeké.

Hogyan válasszunk bútorgyártót

A bútorok vásárlása meglehetősen drága öröm, ezért mindannyian nagy gondossággal utalunk a választásra. De hogyan ne kövessünk el hibát, és hogyan tegyünk egy igazán kompetens vásárlást?? Néhány szakértői tipp.

  1. Az első lépés az, hogy döntsön egy olyan költségvetésről, amelyet hajlandó a vásárlásra fordítani. Ezután nem kell időt vesztegetnie arra, hogy olyan kollekciókat nézzen, amelyeket nem engedhet meg magának, és azonnal továbbléphet a bútorok kiválasztásához.
  2. Rajzoljon egy vázlatos tervet a szobáról vagy lakásról az összes méréssel, akkor a bemutatóterem képes lesz nagyjából elrendezni. Ha nem tudod magad megcsinálni, akkor kérhetsz segítséget egy bútorozási tanácsadótól, vagy rendelhetsz egy ellenőrt, aki megnézi a lakásodat, és meghatározza a pontos méretét és kapacitását.
  3. A laminált forgácslap bútorok kedvező árúak. Az MDF frontok drágábbá teszik. A tömör fából vagy egzotikus anyagokból készült belső szerelvények sokkal többe kerülnek.
  4. Válassza a bútorokat a szoba azonos koncepciója alapján, különben a kanapé vagy egy fal kiemelkedik az általános háttérből, és egyáltalán nem fog tetszeni a lakás tulajdonosainak…
  5. A bútoroknak nemcsak szépnek, hanem kényelmesnek is kell lenniük. Ettől eltekintve nem igényel bonyolult ellátást.

Magazinunk szakértői összeállítottak egy listát a legjobb bútorgyárakról, amelyek fennállásuk során képesek voltak bebizonyítani a vásárlóknak, hogy termékeik stílusosak, multifunkcionálisak és praktikusak. Ezeket a termékeket vásárolják leggyakrabban az orosz fogyasztók, akik aztán visszajönnek még többért.

A legjobb bútorgyárak értékelése

Jelölés hely gyár értékelés
A legjobb bútorgyárak rangsora 1 Shatura-Mebel 4.9
2 Anderssen 4.8
3 Rivális 4.8
4 Tryya 4.7
5 Pinskdrev 4.7
6 Bútor Holding 4.7
7 Blando 4.6
8 Lazurit 4.6
9 Silva 4.5
10 Szojuz-bútorok 4.5
11 Katyusha 4.5
12 SZLÁV BÚTOROK 4.4

Shatura-Mebel

Értékelés: 4.9

A Triya holding, amely több nagy termelési és értékesítési telephelyet egyesít, előkelő helyet foglal el a rangsorban. Az alapító vállalat, a Volgodonsk Woodboard Plant több mint 65 éves. És annak ellenére, hogy a gyár alapításának évét 2002-nek tekintik., Az elmúlt évtizedek során hatalmas tapasztalatokat halmoztak fel és új technológiákat vezettek be, amelyek segítettek a vállalatnak abban, hogy vezető pozíciókat foglaljon el az ország bútorpiacán.

Olvasson tovább  6 a legszokatlanabb és legszebb orchidea edények

A kínálatban szerepelnek nappali, gyerekszoba, hálószoba, fotelek, kanapék, előszobák, konyhák, asztalok, székek. Az irodai dolgozók és vezetők számára is vannak választékai. A nyersanyag egy nagy erdészeti vállalattól származik. Ezután forgácslap gyártására használják, amely környezetbarát termék. A gyár a saját alkatrészek mellett a nagy külföldi gyártók tartozékait és mechanizmusait is felhasználja.

A vállalat mottója: “Jó bútorok a jó élethez!”. És ezt folyamatosan bizonyítja, hiszen olcsó, stílusos, funkcionális és tartós termékeket gyárt, amelyeket számos orosz és FÁK-országbeli vásárló választ. A kereskedői hálózat több mint 400 értékesítési pontot foglal magában, így nem nehéz a “Tryya” bútorokat nemcsak a nagy regionális központokban, hanem a kisvárosokban is megvásárolni.

Pinskdrev

Értékelés: 4.7

Pinskdrev

A világ egyik legrégebbi, természetes anyagokból bútorokat készítő vállalata. Története több mint 130 évre nyúlik vissza, és ma ez a vállalat büszke lehet termékeire: szekrény- és kárpitozott bútorok, matracok. A modern gyártástechnológia és a formatervezési leletek kombinációja más márkáktól eltérővé teszi. A tartozékokat Oroszországban és az európai országokban vásárolják. Az egész folyamat automatizált, és minden egyes fázisban szigorú ellenőrzést végeznek, hogy kizárják a hibákat.

A bútorok különböző anyagokból készülnek, de a fő alapanyag a természetes fa. A belőle készült termékek nem csak nemesnek és mutatósnak tűnnek, de teljesen biztonságosak az egészségre, és tartósságuk többszöröse a forgácslapból készült bútorokénak. A választék úgy épül fel, hogy egyetlen darabot, például egy dohányzóasztalt vásárolhat, vagy egyetlen koncepcióval, egy kollekció több modulját kombinálva berendezhet egy szobát vagy lakást.

A klasszikus stílus mellett más stílusok is képviseltetik magukat: modern, loft, avantgárd. Ezért minden vásárló megtalálja, amit keres. A termelés Fehéroroszországban folyik. De ez nem befolyásolja a szállítási időt. A bútorokat on-line üzletekben rendelheti meg, vagy vásárolhat a szalonokban, amelyek Oroszország számos nagyvárosában jelen vannak.

Bútor Holding

Értékelés: 4.7

Mebel-Holding

A gyár több mint 20 éve gyárt minőségi szekrény- és kárpitozott bútorokat. Egy kis cég az évek során egy olyan holdinggá nőtte ki magát, amely több gyártóüzemmel, raktárral, kiterjedt kereskedői hálózattal rendelkezik. A termékek nem csak a saját minőségellenőrzésen esnek át, hanem a környezeti tisztaságot is tesztelik. Ezt higiéniai tanúsítványok is megerősítik. A változatos kínálat több mint 700 bútort tartalmaz. Tetszés szerint kombinálható, így lehetősége van arra, hogy saját szobát alakítson ki.

A vonalak széles árkategóriában mozognak. 2015-ben egy új részleg jött létre, amely prémium bútorokat kínál. Klasszikus stílusú, antik stílusú patinás frontokkal. A termelés elsősorban kézzel készített, így minden egyes tétel exkluzív és méltó a figyelmet a legigényesebb ügyfél.

Nagy- vagy kiskereskedelmi értékesítés márkás bemutatótermekben vagy online kereskedőkön keresztül. A vásárlók értékelik a gyár termékeinek minőségét és funkcionalitását. Sokan megjegyezték, hogy az áruk 90%-a nem szabványos minták szerint készül. Egy másik plusz olyan rendszer, amely nem csak a szállítást, hanem a padlóra való emelést és az összeszerelést is magában foglalja.

Blando

Értékelés: 4.6

Blando

A névleges gyár 1992-ben alakult, és a kezdetektől fogva Raduga néven működött. 18 évvel később átnevezték Blando-ra, és ma már széles körben ismert Oroszország minden régiójában, köszönhetően a gyártott kárpitozott és szekrénybútorok legmagasabb minőségének és praktikusságának. A gyártóüzem 5000 négyzetméter alapterületű. méterek. Minden termék gyártása csúcstechnológiás berendezéseken és gondosan kiválasztott munkatársakkal történik. Ezért az ügyfelek stílusos és tartós, szemet gyönyörködtető bútorokat kapnak.

Olvasson tovább  8 legjobb centrifugális ventilátor

Az ágyakhoz és kanapékhoz szükséges tartozékokat Spanyolország, Németország, Törökország és Kína vezető beszállítóitól vásároljuk. Hét évvel ezelőtt a gyár külföldi partnerekkel közös vonalakat indított, és új kollekciót vezetett be az olasz Rossetto márkával. A kínálat tehát nem csak választékban gazdag, hanem széles árkategóriával is rendelkezik.

A vállalat követi a bútorpiaci divatirányzatokat. Rendszeresen részt vesznek nemzetközi kiállításokon és fórumokon, ahol tapasztalatokat szereznek és osztanak meg egymással. A gyári termelés országszerte több mint 50 bemutatóteremben van jelen. Az ügyfelek nagyra értékelik a magas színvonalú szolgáltatást, a gyors kiszállítást, az udvarias személyzetet, valamint a cég online áruházának felhasználóbarát felületét.

Lazurit

Értékelés: 4.6

Lazurit

Több mint 20 évvel ezelőtt Kalinyingrádban egy kis gyártóüzem indult, amely fokozatosan bővült, és 2002-ben a bútorokat Oroszországba szállították, ahol két évvel később megnyitották az első bemutatótermeket. A gyártás kezdete óta bevezetett minták révén vált felismerhetővé, és ma már különböző bútorelemekben látható. Innovatív és természetes anyagokat használnak nyersanyagként.

A termékkínálat magában foglalja a kész nappali-, hálószoba-, gyermekszoba-, konyha- és előszobakészleteket, valamint a moduláris rendszereket, amelyek a helyiség mérete és az ügyfél kívánságai alapján állíthatók össze. A világos részletek, a szokatlan elemek és formák egyre több vásárlót vonzanak a Lazurit bútorokhoz. És a különböző stílusok segítenek megteremteni álmai belső terét. A gyártó bízik a termékei minőségében, és korlátlan garanciát vállal az alkatrészekre, 36 hónapot – minden bútorra, 72 hónapot – ha a gyárilag összeszerelt.

A kalinyingrádi gyár termelése már régóta népszerű a vásárlók körében, akik értékelik a minőséget, a praktikumot, a kortárs formatervezést, és hajlandóak nem pénzt megtakarítani, és környezetbarát termékeket vásárolni olyan árakon, amelyek teljes mértékben megfelelnek neki. Sokan, akik már a “Lazurit” bútorok tulajdonosai lettek, nem csak a vonzó megjelenését, hanem az összetevők megbízhatóságát, a tartós bevonatú táblákat is megerősítik, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a hőmérsékletkülönbségeknek.

Silva

Értékelés: 4.5

Silva

Értékelésünkben szerepel az a gyár, amely több mint 20 éve kezdte meg tevékenységét Bogorodszk városában, Nyizsnyij Novgorod régióban. Ma már termékei számos bútoráruházban megtalálhatók Oroszország-szerte. Kiváló szakemberek és modern berendezések biztosítják a vállalat sikerét, amely stílusos, olcsó, minőségi és évtizedekig tartó termékeket gyárt.

A kárpitozott és szekrénybútorok választékát folyamatosan frissítjük, figyelembe véve a divatirányzatok és az új technológiák, így a vásárlóknak klasszikus, mindig népszerű modelleket és a világ bútorpiacain újonnan megjelenő modelleket egyaránt kínálunk. A gyártás német és olasz faipari és varrógépekkel van felszerelve. A tartozékokat orosz és külföldi beszállítóktól vásárolják.

Mind a természetes, mind a szintetikus szövetek a legigényesebb vásárlót is lenyűgözik a színek és textúrák sokféleségével. Kiváló minőségű finom bőr kanapék és fotelek külön termékcsaládként kaphatók. A minőségellenőrzés a gyártás minden szakaszában zajlik, ahol a hibákat időben kiküszöböljük. A kész bútorok tartósságát és környezeti biztonságát tesztelik. Az ügyfelek észrevették, hogy kiváló minőségű és megfizethető áron, minden mechanizmus zökkenőmentesen működik, így mindenki elégedett a vásárlással.

Olvasson tovább  A 12 legjobb ciklonporszívó

Szojuz-bútorok

Értékelés: 4.5

Szojuz-mebel

A mi értékelésünkben a “Szojuz-bútor” véletlenül sem szerepelt. Több mint 15 éve termékei sikeresek a vásárlók körében, és Oroszország számos régiójában értékesítik őket. A széles választék lehetővé teszi, hogy egyetlen szoba vagy egy egész lakás berendezéséhez válasszon bútorokat. Ezek a konyhai szettek, gyermekszettek, előszobák, gardróbszekrények és tolóajtós szekrények. A gyártás számítógépes, ami kiküszöböli a pontatlanságok megjelenését a táblák vágásakor. A bevált hazai beszállítók szerelvényeket biztosítanak.

Minden nyersanyagot gondosan kiválasztunk, így biztonságosságuk és környezetbarát jellegük kétségtelen. A vásárlók előre gyártott készleteket választhatnak, vagy egy profi tervezővel közösen hozhatnak létre moduláris rendszert. Minden kívánságot a legapróbb részletekig figyelembe veszünk. A stílusok is változatosak. Választhatja az időtlen klasszikus vagy a modern, szecessziós stílusú bútorokat.

A kereskedői hálózat az ország több mint 50 városára terjed ki. Az árkategória széles, és a kiválasztott anyagok, modellek és tartozékok típusától függ. Így vagy úgy, de a pénztárcájának megfelelő készletet választhat. A szállítás szigorúan a szerződéses feltételek szerint történik. A visszajelzések szerint a szerelés után nem merült fel panasz a minőségre vonatkozóan. A bútorok igazán stílusosak, multifunkcionálisak és tartósak.

Katyusha

Értékelés: 4.5

Katusha

Katyusha Concern – az egyik legnagyobb orosz szekrénybútorokat gyártó gyár. A múlt század 30-as éveiben alapították. És a fejlesztés során többször változtatta meg az irányt, de ennek eredményeként megállt a bútorgyártásnál. Ezen kívül a vállalat vezető szerepet tölt be a forgácslap és a laminált forgácslap gyártásában. A konszern tulajdonában van a “Dyatkovo” márka. Gyermek- és ifjúsági szetteket, hálószobákat, előszobákat, nappalikat gyárt, amelyek többször nyertek díjakat és díjakat a tervezés, a környezetbarát és a funkcionalitás terén.

A “Katusha” teljes mértékben ellátja a gyártást nyersanyagokkal és alkatrészekkel, így a minőségellenőrzés a nullciklustól a késztermék teszteléséig tart. Az importált csúcstechnológiájú berendezéseket kifejezetten az orosz konszern számára gyártották. Lenyűgöző választék. Számos stílus képviseli, és az eredeti minták nem hagyják közömbösnek az ügyfeleket.

A bútorok nem csak nagy teljesítményűek. Egy másik fontos előnye a megfizethetőség. Az átlagos jövedelemmel rendelkező vásárlók képesek lesznek megtalálni az ízlésüknek megfelelő bútorokat. Az ügyfelek szerint, akik már használják az árut “Katusha”, ez tényleg az egyik legjobb gyár, amely mind a kiváló minőségű bútorokat, mind az egyéb termékekhez szükséges anyagokat biztosítja. oktatás 1 A “Katusha” az egyik legjobb gyár.

SZLÁV BÚTOROK

Értékelés: 4.4

SZLÁV BÚTOROK

A kárpitozott bútorokra szakosodott gyár teszi teljessé rangsorunkat. A benyújtott termékek széles árkategóriája lehetővé teszi, hogy a gazdaságos kategóriától a prémium kategóriáig vásároljon készletet, moduláris rendszert, széket vagy kanapét. A gyártás a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve. A legtöbb folyamat automatizált. Az orosz és külföldi gyártású tartozékokat vizuális és metrikus ellenőrzésnek vetik alá.

Természetes és szintetikus kárpitszövetek különböző változatokban kaphatók. A késztermékeket a kiskereskedelmi láncoknak történő szállítás előtt mindig teszteljük. A termékcsaládot folyamatosan frissítjük és kiegészítjük egyedi dizájnmegoldásokkal rendelkező modern termékekkel. A gyár számos rangos díjat nyert és folyamatosan fejlődik.

A fő különbség az, hogy nem számít, milyen árkategóriában vásárolják a bútorokat. Garantált minőség, praktikum és hosszú élettartam minden modellnél. Ezért az ügyfelek megkülönböztetik a “szláv bútorok” gyárat sok más gyártó között. Termékei számos nagyobb regionális központban kaphatók, valamint az ország bármely városába szállíthatóak.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: