12 legjobb karácsonyfa fények

*A szerkesztőség szerint a legjobb. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy értékesítési ajánlatnak. A legjobb, ha a kompresszor megvásárlása előtt szakértővel konzultál.

Az újév nemcsak a gyerekek kedvence, hanem a felnőttek kedvenc ünnepe is. Mindenki nagy izgalommal várja a szilvesztert, és igyekszik minél jobban felkészülni, hogy az éjszaka minél szórakoztatóbb, varázslatosabb és emlékezetesebb legyen. Az ünnep fő attribútuma természetesen a karácsonyfa. Sokan szeretnek természetes fákat állítani, néhányan inkább a mesterséges fákat részesítik előnyben. A játékok hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy karácsonyfáját vagy fenyőfáját egyéni preferenciái szerint díszítse. A megjelenés teljessé tételéhez füzéreket akasztanak, amelyek mesés hangulatot teremtenek, és fokozzák a vendégek és a család szellemét.

Az elektromos dekorációk lehetnek beltéri és kültéri díszítések. az előbbiek jobban védettek a nedvesség, a szennyeződés és a fagy ellen. Nemcsak a fákat, hanem az ablakokat, a tetőket és az épületek homlokzatát is villámok díszítik. Az otthoni lámpák gyakran rendelkeznek vezérlőegységgel a szín és a villogási frekvencia megváltoztatására. Egyes modellek hanghatásokkal rendelkeznek. Ezek általában ismert karácsonyi dalokat és dallamokat tartalmaznak.

Különböző méretekben kapható, így a fa méretéhez igazodva tökéletes megvilágítás érhető el: nem túl szerény, és nem túl erős a villogás. A piacon ma már a karácsonyi dekorációk széles választéka kapható, mindenki igényeinek és költségvetésének megfelelően. A felhasználók szerint kiválasztottuk a 12 legszebb füzért és a következő adatokat mutatjuk be.

A legjobb karácsonyfafüzérek értékelése

Jelölés hely termék neve az ár
A legjobb olcsó karácsonyfa világítás 1 Uniel szál
  D-S0700-050/DTA Kocka-1, 700 cm
510 €
2 COSMOS karácsonyfa kandalló 500 €
3 Luazon “Jégcsapok buborékokkal”, Ip20 305 €
4 Újévi mese rizs 971560 400 cm 400 cm 355 €
A legjobb karácsonyfavilágítás a közepes árkategóriában 1 Vegas “Hópelyhek” 80 LED-es fények 1200 €
2 KaemingkDewdrops, 180 cm, 408 színes MINILED lámpa 1900 €
3 LUCA
 • 370 matt lámpa, 155cm (83772)
 • 2200 €
  4 Tree Dazzler karácsonyfa fény 64 1800 €
  A legjobb karácsonyfa világítás a magas árkategóriában 1 Koopman International Fireworks (harmat), 720 színes mini-LED fény, 7.2+5 m, kültéri 3200 €
  2 Sneha A-249, 10 m, 25 golyó d-7cm, 3D hatású 1230 €
  3 KaemingkGiant gyertyák 30 gyertya egy klipszben 12m 3700 €
  4 Laitcom rojtos futótűz 175 x 40 cm, ESI160-SH10-1 4800 €

  A legjobb olcsó karácsonyfa fények

  Uniel String Light
   D-S0700-050/DTA Cubes-1, 700cm

  Értékelés: 4.9

   Uniel <ul></div><p>D-S0700-050/DTA Cubes-1, 700 cm” src=”/wp-content/uploads/2023/05/58416666195721-5512.jpg” height=”400″ title=”Uniel zsinórlámpa </p><ul>D-S0700-050/DTA Cubes-1, 700cm”><p>Az első egy 7 m hosszú termék volt, amely ideális a karácsonyfa és a lakások, irodák, éttermek és kávézók teljes belső terének díszítésére. Kültéren is használható. Hőmérsékletkorlátozás: -20°C. A füzér 8 különböző üzemmódban világít. Beállíthatja az egyiket, vagy fokozatosan cserélheti ki az egyes. LED fények 50. Nem melegednek fel, élettartamuk elég hosszú. Több újévi szezonban is kitart.</p><p>Kocka alakú műanyag borítások. Jól illeszkednek a kortárs és a klasszikus dizájnstílusokhoz egyaránt, és a minimalista és a díszes játékdíszekhez is jól illeszkednek. A lámpák szilárdan rögzítve vannak, használat közben nem repülnek ki.</p><p>Az Uniel füzérek számos tulajdonsága vonzó az ügyfelek számára. Említették a sokoldalú felhasználást, a vonzó kialakítást, a problémamentes működést és a különféle fényhatásokat. A vezeték elég hosszú. Dekoratív szál tartós szilikon bevonattal. Nincs csavarodás, nincs gyűrődés.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>lakó- és nyilvános helyiségek esetében;</li><li>kültéri használatra alkalmas;</li><li>a lámpák gyönyörű, letisztult kialakítása;</li><li>a termék hosszú élettartama.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>COSMOS fényfüzér 440 cm, dekoratív karácsonyfa 30LED IP20 többszínű, többszínű</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=KOC_GIR30LEDMIX1_RGB KOC_GIR30LEDMIX1_RGB 30LED IP20 MULTICOLOR FÜZÉR, DEKORATÍV KARÁCSONYFA (MATT HÓPEHELY GÖMBÖK)

  A második szálon egy gyönyörű füzér, amely biztosan felhívja a figyelmet a díszítésre. Alkalmas karácsonyfára és szobadíszítésre egyaránt. A díszítőelem hossza – 4,4 m, huzal – 1,5 m. A LED-lámpák hosszú élettartamúak és alacsony energiafogyasztásúak, így a lámpát az egész karácsonyi szezonban lehet használni, anélkül, hogy ki kellene kapcsolni.

  Különböző átlátszó tippek kúpok, hópelyhek, karácsonyfák, gömbök, harangok, jégcsapok, csillagok, hóemberek alakjában gyönyörű fényt adnak. 8 villogó üzemmóddal. Beállítható automatikusra vagy választható a Combo, Sequential, Flash, Wave, Slow Fade, Permanent, Slo-glo, Flicker, Flicker közül.

  Az ügyfelek magasra értékelik a termék minőségét. A lámpák nem melegednek fel, így nincs égési sérülésveszély. A felhasználóbarát vezérlődoboz megkönnyíti a szükséges beállítások elvégzését. A karácsonyi díszek minimális készletét ez a karácsonyi fény helyettesíti, és fényessé és ünnepivé varázsolja a karácsonyfát.

  Előnyök

  • karácsonyi dekorációk keveréke;
  • Az okosan megtervezett vezérlő könnyen kezelhető;
  • erős, rugalmas huzal;
  • látványos működési módok.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  Luazon “String” 5 m hosszú Ip20 Icicle buborékfény, átlátszó, 20 Led

  Értékelés: 4.7

  Luazon Fényfüzér 5 m jégcsap buborékfejekkel, Ip20, átlátszó, 20 Led, multi Lights, villogó, 220V

  A harmadik helyen egy nem triviális kinézetű füzér áll. Fúvókái jégcsapok formájában készülnek, amelyekben a légbuborékok mozognak. A többszínű díszek okos és ünnepi megjelenést kölcsönöznek a karácsonyfának. Termék hossza – 5 méter. A fúvóka mérete 70 cm. 20 LED lámpa ragyog élénk színekben. Mindegyik 100000 óra élettartammal rendelkezik. Csökkentett energiafogyasztás és a lámpa hosszú élettartama.

  A termék kiváló minőségű, és minden biztonsági követelménynek megfelel. A zsinór tartós anyagból készült, a tetején szilikonréteggel a fokozott védelem érdekében. Ciklikus villogás sebességváltással.

  Sok vásárlónak tetszik a csillogó jégcsapok eredeti ötlete. Kiemelik és feldobják a karácsonyfa kompozícióját. A füzér harmonikusan illeszkedik bármilyen dekorációhoz. Még néhányukkal együtt is eléggé feldíszítettnek tűnik a karácsonyfa. A termék felakasztható a karácsonyfára, de bármilyen tárgyra is: ablakokra, képekre, polcokra.

  Előnyök

  • ünnepi fényes dekorációk;
  • Tanúsítottan biztonságos termék;
  • Hosszú lámpa élettartam;
  • Minőségi anyagok és összeszerelés.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Szilveszteri mesefény rizs 971560 400 cm 400 cm

  Értékelés: 4.6

  KARÁCSONYI MESE FÉNYFIGURA 971560 400 CM

  A negyedik helyet kapja a füzér, amely kis ékezeteket hoz létre, anélkül, hogy túlterhelt lenne díszekkel. Hossza 4 méter. 100 izzó meleg fényben ragyog. A zöld fonál nem emelkedik ki a fából. A laza vezeték mérete 1,5 m, ami elegendő a legközelebbi aljzatba való csatlakoztatáshoz. Az orosz gyártó minden biztonsági követelményt figyelembe vesz, és kiváló minőségű, nem mérgező nyersanyagokat használ.

  A lámpák nagyon hosszú élettartamúak. Ha az egyik lámpa kiég, a többi nem áll le a működésével. A lámpa 8 automatikusan ismétlődő üzemmóddal rendelkezik. Lassú és gyors villogás, villogás, villogás, állandó izzás. Az egyes beállítások tetszőlegesen beállíthatók. A termék a hagyományos elektromos hálózatról működik. Az energiafogyasztás minimális.

  A “Novogodnaya skazka” márka termékei általánosan alkalmazhatóak. Alkalmas karácsonyfadíszítésre és szobába. A meleg fényt teremtő füzér fokozza otthona hangulatos légkörét. Bármilyen játékkal kombinálható, fokozva mindegyik szépségét.

  Előnyök

  • több különböző üzemmód;
  • extra védelem a vezeték számára;
  • a LED-lámpák hosszú élettartama;
  • univerzális használat.

  Hibák

  • nem azonosított.

  A legjobb karácsonyfavilágítás a közepes árkategóriában

  Wegas ‘Snowflake’ fényvilágítás 80 hűvös LED lámpával

  Értékelés: 4.9

  Vegas karácsonyi fény 80 hideg LED-del

  A kínálat tetején egy karácsonyi dekoráció, amely békés légkört és a kedvenc ünnepének jelenlétét teremti meg. Használható karácsonyfa, bútorok, falak és ablakok díszítésére. A karácsonyi fények hideg fényű hópelyhekként vannak kialakítva. Tökéletesen kiemeli a sokszínű játékokat, nem növeli a karácsonyfa súlyát, és nagyon elegánsnak és szalonképesnek tűnik. A karácsonyfa hossza 10 méter, plusz a munkakábel hossza 1,8 méter.

  A szilikonszál átlátszó, így elvegyül a tűkkel. LED izzók – 80. Hosszabb élettartamuk van, amely után könnyen kicserélhetők újakra. Ha egy LED kialszik, az összes többi világít. A hópelyhek könnyű, környezetbarát anyagból készülnek. Az alacsony energiafogyasztás lehetővé teszi a megvilágítás rendszeres használatát az egész ünnepi szezonban.

  Az ügyfelek pozitívan nyilatkoztak a termék kiváló minőségű kivitelezéséről és praktikusságáról. A használat teljes időtartama alatt nem volt panasz. A karácsonyfa a füzér felhelyezése után havasnak tűnik, így valóban úgy érezheti magát, mintha a meseerdőben lenne.

  Előnyök

  • univerzális használat;
  • Újévi kellemes design
  • láthatatlan kábel a fenyőtűben;
  • nyugodt “téli” ragyogás.

  Hátrányok

  • nem derült ki.

  Karácsonyfavilágítás Kaemingk Dew Leaves, 180 cm, 12 szál, 408 színes MINILED izzó

  Értékelés: 4.8

  KARÁCSONYFA FÉNY 180 CM, 12 SZÁL, 408 TÖBBSZÍNŰ IZZÓLÁMPA

  A második díj nem csak egy gyönyörű karácsonyi dekoráció, hanem nagyon felhasználóbarát is. Nem kell “becsomagolni” a fát. A minta egy csomó szálból áll. A fénygyűrű a fa tetejére van erősítve, és könnyen szétosztható az ágakon bármilyen irányban. A drót alap lehetővé teszi a kísérletezést: Spirálok göndörítése, fonalak szövése a tűkbe, háromdimenziós képek készítése.

  A biztonságos zárnak köszönhetően egy fodros macska vagy kíváncsi gyermek sem tudja elrontani a dizájnt. A vezeték vékony, ami miatt a többszínű fények úgy tűnik, mintha a levegőben lebegnének. Izzók száma összesen – 480. Beltéren és kültéren egyaránt használható. Ezt a nedvességgel, porral és szennyeződéssel szembeni fokozott védelem biztosítja.

  Az 5 m hosszú munkakábel lehetővé teszi, hogy könnyen elrejtse a csatlakozóaljzatot. A folyamatos működés nem veszélyezteti a funkcionalitást. A termék hosszú ideig használható, és az izzók élettartama elégséges. Az expressz fény lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt ünnepi hangulatot teremtsen otthonában. A gyártó további 210 cm-es fényt kínál 180 cm-ig, valamint meleg vagy hideg fehér fényt választhat.

  Előnyök

  • gyors és egyszerű telepítés;
  • Számos elrendezési lehetőség;
  • beltéri és kültéri használatra;
  • magas fokú vízszigetelés: IP44.

  Gyengeségek

  • nem azonosították.

  LED-es fénylánc LUCA
 • világítás, 370 színes fény, 8 üzemmód, 155 cm magas karácsonyfához (83772)
 • Értékelés: 4.7

  LUCA<li></div><p>LED fényfüzér, 370 matt fény, 8 üzemmód, 155cm-es karácsonyfához (83772)” src=”/wp-content/uploads/2023/05/50216666195721-912.jpg” height=”400″ title=”LUCA</p><li>370 LED fény, 8 hullámhossz, 155cm-es karácsonyfához (83772)”> “világítsd meg a fádat krimpelt izzókkal<p>A következő ebben a kategóriában a 7,4 méteres füzér, amely díszítheti a karácsonyfát beltéren és kültéren, vagy gyönyörű dekoráció lehet a lakásban, irodában vagy nyilvános helyen. Az elegáns, hűvös ragyogás az általános stílust anélkül, hogy megtörné a stílust, de a hó, a fagy és a tél benyomását kelti. A LED lámpák erőforrása – körülbelül 100000 óra. Ez lehetővé teszi, hogy a lámpa folyamatosan, minimális áramfogyasztás mellett működjön.</p><p>A gyártó mindenre gondolt, hogy a termék használata egyszerű és kényelmes legyen. Tápegység tartozék. Van egy 8 órás időzítő, amely automatikusan kikapcsol. A vezérlődobozban van egy gomb az üzemmódok váltására, amelyekből összesen 8 van. Működő vezeték hossza – 3 m. A termék vízálló IP44. A PVC bevonatú rézhuzal elég rugalmas ahhoz, hogy hajlításkor ne sérüljön meg. Könnyen kibontható és összeszerelhető csavarodás vagy összegabalyodás nélkül.</p><p>Az ügyfelek szeretik azt a tényt, hogy illeszkedik a leggyakoribb fák magasságához, és nem igényel hosszbeállítást. Ugyanebben a sorozatban vannak pezsgőszínű, meleg fehér és többszínű fényű termékek.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kényelmes kapcsolóvezérlő;</li><li>látványos fénymódok;</li><li>automatikus kikapcsolási idő beállítása;</li><li>elég hosszú munkahuzal.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosították.</li></ul><h3>Kúpos karácsonyfa füzérFa Dazzler 64 fénnyel</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style= <tr></div><p>LUCA KARÁCSONYFA KÁPRÁZTATÓ 64 LÁMPA” src=”/wp-content/uploads/2023/05/50116666195721-6912.jpg” height=”400″ title=”Gyertyafényes fonál</p><tr>64 FÉNY A KARÁCSONYFÁN”><p>A negyedik helyet egy másik kúptervezés kapta, amellyel mind a karácsonyfa díszítésének folyamata, mind a “vetkőztetés” könnyű, egyszerű és gyors lesz. Lapos tészta alakú huzalok, amelyek egyik végén a gyűrűhöz vannak rögzítve, soha nem összegabalyodnak, soha nem keverednek össze, amikor a dobozban tárolják. Velük gyönyörűen, egyenletesen, foltok kihagyása nélkül díszítheti karácsonyfáját.</p><p>64 db 3 cm átmérőjű LED lámpa alapfelszereltségként. Bármilyen hosszú ideig bekapcsolhatók a túlmelegedéstől való félelem nélkül. Hosszú élettartamúak, kis energiát vesznek fel. A régi izzók néhány perc alatt kicserélhetők újakra. Távirányító a fénymódok és a világítási kombinációk tetszés szerinti beállításához.</p><p>A készülék környezetbarát anyagokból készült, így kórházakban és gyermekintézményekben is biztonságosan használható. Az ügyfelek szeretik a beállítások sokoldalúságát. Három különböző világítási mód: nyugodt ragyogás, irizáló fény, színes villogó fény. A füzér mennyisége növelhető további drótok megvásárlásával.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Telepítésre kész konstrukció;</li><li>16 színkombináció;</li><li>Távirányítóval állítható;</li><li>könnyű karbantartás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelhető.</li></ul><h2>A legjobb karácsonyfavilágítás a magas árkategóriában</h2><h3>Koopman International Fireworks (Dew), 720 színes mini-LED lámpa, 7 db.2+5m, kültéri</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Koopman International FAYERWORK, 720 színes mini-LED lámpa, 7,2+5m, ezüst drót, kültéri használatraKoopman International FAYERWORK, 720 színes mini-LED lámpa, 7,2+5m, ezüst drót, kültéri használatra

  Az első egy füzér volt, amely fantasztikus fényt hoz létre, mind beltéren, mind kültéren. Könnyen felszerelhető és szilárdan rögzíthető a drótkábelnek és a belőle kinyúló sok rugalmas “indának” köszönhetően. A széllökések nem fogják tönkretenni az eredeti megjelenést. Egy lakásban ez a minőség is határozott plusznak számít, így a szülők nyugodtak lesznek, ha gyermekük meg akarja szakítani a díszítést.

  Rugalmasság bármilyen telepítési kívánalomhoz. Az eredmény egy háromdimenziós 3D kompozíció, amely még díszesebbé és vonzóbbá teszi az ünnep fő szimbólumát. 7,2 m hosszú a dekoratív rész és 5 m hosszú a munkarész.

  IP44 nedvességvédelmi osztály. Ez azt jelenti, hogy a termék minden időjárási körülmény ellen védett, és nem fog meghibásodni magas páratartalom esetén sem. Az ügyfelek a “Tűzijátékot” választják, ha még több pozitív érzelmet szeretnének a háztartásukból és a vendégeikből. A füzér nem mérgező, biztonságos anyagokból készült. A kialakítás masszív, tartós és kopásálló.

  Előnyök

  • a füzér eredeti kialakítása;
  • a finom ezüst hátlap;
  • biztonságosan rögzítve a fához és a homlokzathoz;
  • 720 extra fényes mini LED.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  LED fény LED füzérSneha A-249, 10 m, 25 gömb d-7cm 3D hatású, átlátszó drót, átlátszó drót

  Értékelés: 4.8

  LED FÜZÉR, 10 M HOSSZÚ, 25 GÖMB D-7CM, 3D HATÁSÚ, ÁTLÁTSZÓ DRÓT

  A Silver Winner az eredeti dekoráció a karácsonyfára, amely a gyönyörű fényhatásoknak köszönhetően extra élvezetet ad a díszítéshez. A dekoratív rész hossza – 10 m. A munkakábel úgy helyezhető el, hogy láthatatlan legyen. Ehhez a hossza teljesen elegendő. A 70 mm átmérőjű lámpák könnyű, ütésálló műanyagból készülnek. A golyók száma összesen – 25. A LED-es lámpák nem melegszenek fel, nem romlanak el folyamatos működés közben, és akár 90% villamos energiát takarítanak meg.

  Az átlátszó drót nem látszik a fenyőtűkön keresztül, és a lufik súly nélkül lebegnek. Az élénk, változó színek nagyon ünnepi hangulatot teremtenek az otthonban vagy az irodában. A karácsonyfa legalább -20°C-os hőmérsékleten használható a szabadban. Jól néz ki díszítéssel vagy anélkül a fán.

  A Sneha termékeket sok vásárló értékeli funkcionalitásuk, praktikusságuk, biztonságuk és érdekes kialakításuk miatt. A lámpa gyorsan felállítható. Könnyű, és nem gubancolódik vagy hajlik, amikor becsomagolják. A golyók kivehetők, de nem repülnek ki a hornyokból.

  Előnyök

  • háromdimenziós ragyogás
  • Élénk színmódok;
  • hosszú élettartam;
  • vezetékvédelem.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  Karácsonyi fény: Óriás matt gyertyák 30 matt fehér csíptethető fehér lámpával 12 méteres hosszúságban

  Értékelés: 4.7

  Kaemingk Óriás olvasztott gyertyák 30 matt fehér csíptethető LED lámpa 12m, zöld PVC

  A harmadik helyet a holland Kaemingk márka érdekes fejlesztése nyerte el. A karácsonyi fény gyertya alakú, és a fényt az ágakra erősíti. Összesen 30 van. A részletekre fordított aprólékos figyelem a valóban égetett gyertyák benyomását kelti. A meleg fény fokozza a benyomást. A zöld drót nem feltűnő a fenyőfában. A dekoratív rész 10 méter hosszú, a foglalatos munkarész 1,5 méter hosszú.

  A LED fények várhatóan akár 100000 órát is kibírnak. A lámpák nem melegednek fel, az energiafogyasztás kíméletes. A termék azok számára vonzó lesz, akik nem szeretik az élénk színű ékezeteket, túl sok díszítést a fán, vagy akiknek nincs idejük díszíteni. A ruhafogasok nagyon gyorsan felcsatolhatóak. 5 perc alatt garantált az ünnepi hangulat. Az újévi ünnepségek után hosszú ideig nem kell leszerelnie a fát, ami szintén a termék kétségtelen előnye.

  Az ügyfelek elégedettek a vásárlással. Minőség, biztonság, praktikum – mindent figyelembe veszünk az “Óriás olvasztott gyertyák” füzérnél. Az otthoni hangulat melegségét közvetíti, és a béke és a pihenés érzését kelti.

  Előnyök

  • Valósághű háromdimenziós kialakítás;
  • Erős függőleges rögzítés
  • Gyors dekoráció néhány perc alatt;
  • minimális energiafogyasztás.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Laitcom rojtos fényfüzér 175 x 40 cm, ESI160-SH10-1

  Értékelés: 4.6

  LAITCOM ROJTOS FÜZÉR FUTÓFÉNY 175 X 40 CM, ESI160-SH10-1

  Negyedik helyen egy füzér, amellyel díszítheted a kültéri fát vagy az otthoni karácsonyfát. Fokozott por- és nedvességvédelem védi a szerkezetet és biztosítja a hosszú élettartamot. A termék előnye – akár -50 °C-os hőmérsékleten is működhet. A feltűnő rojtok minden felületen vonzónak tűnnek. A karácsonyfa drótjainak szálai a hóesés benyomását keltik. Ezt fokozza az átlátszó szilikon, amelyből a termék rugalmas része készült.

  összesen 160 izzó. Számos beállítás lehetővé teszi, hogy az Ön igényeinek legjobban megfelelőt állítsa be. A füzér 6-18 órás időzítővel van felszerelve. A telepítés után elfelejtheti a megvilágítás kézi be- és kikapcsolását.

  A Laitcom termék ideális ott, ahol nincs hálózati áramellátás. Elemekkel működik, amelyek egy speciális egységbe vannak behelyezve. Ez a funkció megakadályozza, hogy a kisgyermekek áramütést kapjanak, amikor kíváncsian felfedezik a fából jövő vezetékeket.

  Előnyök

  • integrált ciklikus időzítő;
  • Az átlátszó szilikonhuzal;
  • akkumulátoros, önálló működés;
  • Fokozott védelem a vízzel és szennyeződéssel szemben.

  Hátrányok

  • nincs kimutatható sérülés.
  Olvasson tovább  A 12 legjobb termosz
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: