12 legjobb konzol a monitorokhoz

Az asztalra szerelt nagyméretű monitorok ideje már régen lejárt. A lapos képernyőket felváltották a kevesebb helyet foglaló és jobb betekintési szöget biztosító lapos képernyők. A rögzítéshez zárójeleket használnak. Az állványokkal ellentétben lehetővé teszik a monitor helyzetének beállítását, valamint gyors elforgatását vagy elmozdítását. Ha jelenleg keres egy konzolt, amit megvásárolhat, tekintse meg a legjobb modelleket tartalmazó listánkat a vélemények és az eladási értékelések alapján.

Hogyan válasszunk monitorkonzolt

Emlékezzen vissza, hogyan válasszon konzolt a monitorhoz, hogy megvásárolja a képernyőjének és igényeinek megfelelő berendezést. A kiválasztás során fontos figyelembe venni a következő jellemzőket:

 1. Telepítési módszer.Egyes modellek falra szerelhetőek, mások az asztallaphoz vannak rögzítve. A második módszer egyszerűbb és könnyebben áthelyezhető. Az első típus nehezebben telepíthető, de egyáltalán nem igényel bútorokat.
 2. Rögzítési méret.Kapható 75×75, 100×100, 200×200 mm-es méretben. A monitor kijelzése alapján.
 3. Átlósan illeszkedik.Egyes zárójelben a képernyő átlós méretének megengedett korlátja 27 hüvelyk, máshol 32 hüvelyk. Ha egy kisebb maxi-méterrel rendelkező terméket vásárol egy nagyobb képernyőhöz, akkor fennáll a pénzveszteség kockázata, mivel nem valószínű, hogy a kettőt össze tudja kombinálni.
 4. Megengedett terhelés.6 és 40 kg között változik. Válassza ki a konzolt a felesleggel a csatlakoztatott súlyon, különben a képernyő folyamatosan lefelé fog dőlni.
 5. zárójel lehetőségek.A követelményektől függően a monitor oldalirányban elforgatható, a felhasználóhoz közelebb vagy távolabb helyezhető, magassága állítható, felfelé vagy lefelé dönthető. Egyes zárójelek mindent tudnak, mások csak részben. Egyesek 270-360º-os, mások 120-160º-os forgási szöggel rendelkeznek.

A legjobb konzolok értékelése monitorokhoz

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb fali konzolok monitorokhoz1Ergotron LX HD Sit-Stand “Hand” (45-383-026)42 684 €
2BTFS-100W8 100 €
A legjobb asztali konzolok monitorokhoz1Kromax Office S208 637 €
2Arm Media LCD-T324 639 €
3Kromax Office-94 775 €
4Arm Media LCD-T163 780 €
5Arm Media LCD-T223 550 €
6Arm Media LCD-T312 767 €
7Kromax Office-32 777 €
8ONKRON D121E2 090 €
9
  szállítóeszközök UM700
1 862 €
10ONKRON D101E1 740 €

A legjobb fali konzolok monitorokhoz

A falra szerelhető egységek lehetővé teszik a képernyő függőleges felületre, például falra vagy egy alacsony irodai válaszfalra történő felszerelését. Ez teljesen felszabadítja a helyet az asztalon. A falra szerelhető modellek szintén népszerűek a konferenciatermek számára, hogy a monitor a jobb láthatóság érdekében magasabban legyen felszerelve. A rögzítéshez azonban az építőanyagba kell fúrni, a rögzítés pedig Molle horgonyokkal vagy dübelekkel történik. Itt vannak a legjobb lehetőségek, amelyek megvásárolhatók az RF-ben.

Ergotron LX HD Sit-Stand ‘Hand’ (45-383-026)

Értékelés: 4.9

Ergotron LX HD Sit-Stand kar (45-383-026)

A falra szerelhető tartó négy önmetsző csavarral rögzíthető a falhoz, és két részből álló, összecsukható “karral” rendelkezik a monitor kívánt oldalra történő elfordításához. A képernyő 90 fokban elforgatható a tengelye körül. Akár 51 cm magasra is beállítható, és könnyen az asztal fölé emelhető, hogy az álló megfigyelők csoportja számára is tiszta kilátást biztosítson. A megengedett legnagyobb súly és átló 13.6kg 46 évesen. Szükség esetén a kijelző 80º-kal lefelé dönthető. Összecsukott állapotban a zsanérok szinte teljesen egymásba illeszkednek, így a monitor a falhoz nyomható, és semmi sem áll ki. Az ügyfelek dicsérik a terméket a fokozott tartósság és biztonság miatt. Kiegészítő zár a véletlen eltávolítás megakadályozására.

A tartó Constant Force CF technológiával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a “kézi linkeknek” minimális az ellenállása, és a monitorok egy kézzel is áthelyezhetők. Ez a funkció jól jön kisebb-nagyobb prezentációk, értekezletek vagy több operátor közös monitorhasználata esetén. Egy kézzel gyorsan elfordíthatja a képernyőt egy másik személy vagy csoport felé, megjelenítheti az adatokat, majd visszafordíthatja magához a további használathoz.

Előnyök

 • Könnyű súlya 6 kg;
 • akár 46″ képátlójú kijelzőket is támogat;
 • Egyszerű, egykezes átállítás;
 • a zsanérok szinte teljesen lehajthatók.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • Nem minden városban árulják.

BTFS-100W

Értékelés: 4.8

BTFS-100W

A konzol 14 és 24 hüvelyk közötti monitorokat támogat. A modell “pillangó” alakú, és 148 fokos jobbra és balra forgást biztosít, ha a képernyőt sík falra szerelik. Ha a konzolt a sarokban rögzíti, a monitor akár 164º-ig elforgatható. A falfelületre történő rögzítés 180 fokos elforgatási szöget biztosít. Maga a “pillangó” 360º-os tengelyen forog, így a képet a kijelzővel együtt elforgathatja tájképből portréba és fordítva. Az elektronikus eszköznek a “pillangóhoz” való rögzítéséhez több nyílás is rendelkezésre áll 75×75 vagy 100×100 mm-es méretben.

A gyártó gondoskodott arról, hogy a fali konzol biztonságosan rögzíthető legyen a falhoz. A készülék alapozása 6 fali dugóval rögzíthető. Ez garantálja, hogy a rá szerelt drága elektronikus eszközök még gyakori forgatás esetén sem esnek le. A konzol másik jellemzője – egy “pillangó” zár, amely megvédi a berendezést a falról való illetéktelen eltávolítástól. Ez különösen hasznos a nyilvános helyeken (bevásárlóközpontok, metró stb.). .), ahol nagyobb a lopás kockázata.

Előnyök

 • Erős rögzítés a falon;
 • gyönyörű kilátás;
 • Többféle lehetőség van a TV hátuljára történő rögzítésre;
 • a tartó kulcs segítségével rögzül a helyére.

hátrányok

 • nincs fel és le forgathatóság.

A legjobb asztali konzolok monitorokhoz

Az asztali konzolok az asztallap széléhez vannak rögzítve, így több helyet biztosítanak a billentyűzetnek, dokumentumoknak és egyéb kiegészítőknek. A falra szerelhető modellekkel ellentétben a telepítés mindössze egy percet vesz igénybe, mivel a rögzítés önmetsző csavarokkal vagy bilinccsel történik. Ideális otthoni vagy irodai használatra.

Kromax Office S20

Értékelés: 4.9

Kromax Office S20

A konzolt úgy tervezték, hogy két, legfeljebb 32 hüvelykes monitort tartson. A fémrész alumíniumból készült és gyönyörűen színezett. Az asztalhoz való rögzítés egy bilincs átcsavarozásával vagy egy vastag alaplemez használatával lehetséges. A szekrényhez való rögzítés 75×75 és 100×100 mm-es méretben kapható. A rögzítésen belül már van egy kábelcsatorna, így nem lesznek vezetékek a külső oldalon. Vízszintesen a képernyő akár 50 cm-rel is elmozdítható oldalra, a monitor pedig 24 cm-rel megemelhető. A zsanérok 180 fokos oldalsó elforgatásra képesek.

A vásárlói észrevételek szerint a konzol “térdei” hangtalanul mozognak és könnyen átállíthatóak. A terméket a megbízható gazlift jelenléte miatt a legjobbak listájára helyeztük. Világos tartást biztosít a “kar” beállított alakján, megereszkedés nélkül. Ez a 14-15 kg súlyú, különösen nehéz elektronikus eszközök esetében fontos.

Előnyök

 • Akár 15 kg terhelést is elbír;
 • Többféle szerelési szabvány;
 • Balra-jobbra 180 fokos mozgás;
 • Vízszintes eltolás 50 cm.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • Rövid csavarok a konzollemez tokhoz való rögzítéséhez.

Arm Media LCD-T32

Értékelés: 4.8

Arm Media LCD-T32

Ez a konzol két monitorhoz is használható, legfeljebb 32 hüvelykig. Az asztallaphoz rögzítik egy bilinccsel. Gyönyörű csiszolt alumínium alap kívülről. A tévékészülékek 270 fokban elforgathatók, hogy oldalirányban ülve is megmutassák, mi van a képernyőn. A mechanikus gázlift a monitorokat megereszkedés nélkül támogatja. A beépített kábelcsatorna segít, hogy a kábelek ne legyenek szem előtt, így nem lógnak az asztal fölé. A felfelé és lefelé nyíló zsanérok 90 fokban elforgathatók, ami azt jelenti, hogy a képet álló és ülő közönség számára is meg lehet jeleníteni. A VESA szabvány lehetővé teszi a legkisebb 15″-os képernyő és a legnagyobb képernyő csatlakoztatását is.

Ez a konzol még vastagabb alumíniumötvözetből és rozsdamentes acélból készült, így akár 18 kg súlyt is elbír. Ha nagyon nehéz, régi típusú monitorokkal rendelkezik, jobb, ha nem kockáztatja meg, hogy ilyen eszközhöz csatlakoztassa őket. Az ügyfelek elégedettek az állvány szilárdságával és a gyártó garanciájával.

Előnyök

 • könnyű rögzítés az asztalhoz;
 • gyönyörű design;
 • Forgatás 270º-ig;
 • Rozsdamentes acél hardver.

Hátrányok

 • Néhány havonta meg kell húzni a gáztartót;
 • Szoros billenő csukló – a fém “térdcsukló” által kell a helyén tartani.

Kromax Office-9

Értékelés: 4.7

Kromax Office-9

Folytatva a felülvizsgálatot, a 32 hüvelykes monitorokhoz való konzol maximális terhelhetősége 8 kg. A lámpatest fekete színben készült, és stílusosan néz ki minden belső térben. A “karok” a pozíció egyértelműbb rögzítése érdekében fel vannak szerelve egy gazlifttel. A monitorokhoz való rögzítőlemez a VESA szabvány szerint készült, ami kibővíti a kompatibilis eszközök listáját. A vélemények szerint a szorítórögzítőnek szinte nincs kiálló hátsó része, ami azt jelenti, hogy az asztal a lehető legközelebb tolható a falhoz, anélkül, hogy repedések keletkeznének. Döntse a kijelzőt maga felé 0-80º között. A készülék asztalra szerelése egyszerű és bármely felhasználó által elvégezhető. Az állvány lazításához vagy meghúzásához állítócsavarok találhatók.

Ez a modell kiemelkedik a 360º-os képernyőforgatással. Ez a funkció akkor jön jól, ha gyakran kell megmutatnia a monitor képét a szemben ülő felhasználóknak.

Előnyök

 • van egy gazlift;
 • Nem érinti a falat;
 • könnyű rögzítés;
 • 360º-os forgás.

Hátrányok

 • Egyeseknél a monitor szabadon foroghat, akár a dőlésszögig is.

Arm Media LCD-T16

Értékelés: 4.6

Arm Media LCD-T16

A konzolt úgy tervezték, hogy 1, 2, 3 vagy 4 monitorral működjön. Kereszt alakú kialakítású, ahol három képernyő van egymás mellett, és egy fölöttük. Szükség esetén további “ágak” csavarhatók le, hogy az acélkeret ne rontsa a kilátást az irodában. A megengedett legnagyobb átlóméret 32 hüvelyk. A kifinomult kialakítás ellenére a gyártónak sikerült elhelyeznie egy kábelcsatornát a belsejében, így nincsenek a monitoroktól kívülről húzódó vezetékek. A visszajelzések szerint a fém porszórtan van bevonva a jó minőség érdekében, és idővel nem fog elszíneződni.

Ez a tartó kiemelkedik a négy monitor befogadására tervezett formavilágával. Alumínium helyett acélból készült, hogy ellenálljon a nagyobb terhelésnek. Ennek eredményeképpen a modell akár 40 kg-ot is elbír, ami azt jelenti, hogy minden egyes TV 10 kg-ot nyomhat, ami elég sok (a legtöbb nagy változat súlya körülbelül 8 kg). A termék a webfejlesztők vagy a devizakereskedelem számára releváns, így egyszerre több képernyőt is figyelemmel kísérhet.

Előnyök

 • erős bilincs;
 • beépített kábelcsatorna;
 • akár 4 képernyő felakasztása is lehetséges;
 • Acélból készült;
 • akár 40 kg-ot is elbír.

Hátrányok

 • Sok helyet foglal el.

Arm Media LCD-T22

Értékelés: 4.5

Arm Media LCD-T22

A konzolt két monitorhoz tervezték, legfeljebb 32 hüvelykes méretig. A zsanérok nemcsak a “térdhajlítást” teszik lehetővé, hanem a kijelző függőleges elforgatását is. Az asztalhoz való rögzítés egy bilinccsel vagy két csavarral történik, de az asztallapot meg kell fúrni. A véleményekből egyértelmű, hogy a konzolt még egy csavar is szilárdan tartja. Fémszerkezet az egyes képernyők súlya 2 és 7 kg között van. Szükség esetén két monitor közel hozható egymáshoz, de ehhez el kell távolítani az asztalt a faltól. Nagyon esztétikusan néz ki, és jól fog kinézni bármely irodában vagy lakásban.

A visszajelzések szerint a tartó mindkét irányban 180º-os monitorforgatást tesz lehetővé. Kényelmes az iroda közepén felállított íróasztalon. Ez lehetővé teszi, hogy a képernyő tartalmát bárki számára megjelenítse a szobában. A vásárlók azt is megjegyzik, hogy a tágas kábelcsatorna, amely két vastag HDMI-kábel és egy tápkábel is elfér, és még mindig hagy helyet a vékonyabb kábelek számára.

Előnyök

 • könnyű telepítés;
 • megbízható gázlift;
 • nem ingadozik;
 • tágas kábelcsatornák.

Hátrányok

 • A 7 kg-os monitorok lefelé gurulnak – meghúzást igényel.

Arm Media LCD-T31

Értékelés: 4.4

Arm Media LCD-T31

Ha csak egy monitort kell felszerelni, a felhasználók gyakran az Arm Media terméket részesítik előnyben – LCD-T31. A konzol 4 forgáspontos, és akár 9 kg-ot is elbír. A központi zsanér lehetővé teszi a képernyő 360 fokos elforgatását, függetlenül attól, hogy melyik irányba forogjon. A keret alumíniumból készült és felülről feketére van festve. Magassága 325 mm-ig állítható, így különböző magasságú emberek számára kényelmes. A gyártó kétféleképpen rögzítheti a konzolt az asztalhoz. Az integrált kábelrendező rendszer rendezettebbé teszi a munkahelyet.

A vélemények alapján ez egyike azon kevés professzionális konzoloknak, amelyeket nehéz monitorokhoz terveztek. Ezzel nem kell kéthetente a “térdet” állítgatnia, vagy állandóan kézzel beállítania a monitorát, amikor az meg van dőlve. A gazlift pedig segít a képernyő egy kézzel történő mozgatásában, ha valamit meg kell mutatnia másoknak.

Előnyök

 • 325 mm magasságállítás;
 • sima gázrugó
 • rejtett kábelkezelés
 • rozsdamentes acél ötvözetből készült.

Hátrányok

 • A dőlésszög felfelé és lefelé állítható egy csavarkulccsal – kézzel szorosan zárható.

Kromax Office-3

Értékelés: 4.3

Kromax Office-3

Ezt a Kromax modellt irodai használatra tervezték, de otthon is használható. 6 fokos elfordulással és gömbcsuklóval rendelkezik a szerelőlemezben. Mindezek a funkciók szokatlan mobilitást biztosítanak, lehetővé téve a monitorok magasságának, távolságának és a kezelőtől való távolságának beállítását. A kereteket 12 kg-ig terhelhetőnek tervezték, a monitorok pedig 15 és 32 hüvelyk közötti méretűek lehetnek. A kijelzők akár 15 fokban felfelé vagy lefelé dönthetők a tükröződés elkerülése érdekében. A vélemények szerint a tulajdonosok szeretik, hogy a konzol viszonylag olcsó, és hogy sok csavarral rendelkezik a különböző monitorok rögzítéséhez.

A konzol kényelmes magasságállítással rendelkezik. Más modellekkel ellentétben nem kell meghúzni a “kezet” a monitor tartásához, hanem egyszerűen le kell csavarni a zárat, és ki- vagy behúzni a teleszkópos rudat. Ez egy megbízhatóbb megoldás, hogy a nehéz képernyők ne csússzanak le fokozatosan.

Előnyök

 • A síkban is van forgás;
 • tágas kábelcsatorna;
 • jól porszórt;
 • Könnyű magasságállítás.

Hátrányok

 • Egyes zsanérok műanyag elemei fokozatosan zsugorodnak, és a zsanér meglazul.

ONKRON D121E

Értékelés: 4.2

ONKRON D121E

A konzol hidegen hengerelt acélból készült, és függőleges állvánnyal rendelkezik, állítható magasságú “karral”. Magassága 20cm és 34cm között állítható. A képernyő függőleges vagy fekvő módban is felszerelhető. Az összes hardvert tartalmazza a doboz. A termék 10 és 32 hüvelyk közötti képátlóval rendelkező kijelzőkhöz alkalmas. A dőlésszög 85 fokban felfelé és 90 fokban lefelé állítható. A vezetékeket biztonságosan tartja a csatorna, így azok nem esnek ki spontán módon. A visszajelzések szerint a konzol új helyre történő áthelyezése nem hagy nyomot a munkalapon, mivel csúszásgátló betétek vannak rajta.

Ez az egymonitoros konzol az egyik legkeményebb a versenyben. A keretet úgy tervezték, hogy akár 10 kg-ot is elbírjon. Akár egy kis TV készülék is felszerelhető rá. A szilárdságot a gyártó kompromisszumot kötött, ezért csak néhány fokos elfordulás van.

Előnyök

 • A vezetékek felakasztásához konzolok vannak;
 • A rögzítőkonzol legfeljebb 10 cm széles munkalapokhoz rögzíthető;
 • A talp alatt csúszásgátló párnák vannak;
 • magasságállítás 20 és 34 cm között.

Hátrányok

 • A mobilitás tekintetében alulmarad más modellekkel szemben.

  szállítóeszközök UM700

Értékelés: 4.1

<ul></div><p>A “tramounts UM700″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/2771666194591-4512.jpg” height=”391″ title=”</p><ul>tramounts UM700″></p><p>A konzolt 13-27 hüvelykes monitorokhoz tervezték, amelyek maximális súlya 6.5 kg. A “Butterfly” két rögzítési méretet kínál 100×100 és 75×75 mm alatt. A bilincsen gumigyűrű van, hogy ne karcolja meg az asztallapot. Ez utóbbiak 10-85 mm vastagok lehetnek. “A térdcsuklós konzol lehetővé teszi a monitor magasságának beállítását a különböző magasságú felhasználókhoz. A műanyag burkolat elrejti a kábelvezetési üregeket, így a PC organikusan és rendezetten néz ki az asztalon.</p><p>A vásárlók azt válaszolják, hogy a konzol nagyon jól készült és jól teljesít. Ha kis méretű, legfeljebb 25 hüvelykes monitort szeretne felszerelni, akkor ez a legjobb ár-érték arányú és minőségi megoldás. Bár olcsó, rendelkezik gázlift és csavaros rögzítővel, amelyek a drágább modellekben nincsenek jelen.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Alkalmas 10-85 mm vastagságú munkalapokhoz;</li><li>360 fokos forgás;</li><li>45º-ig dönthető;</li><li>Tartósan épült.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>27″ képátlójú határérték;</li><li>csak 6-ig terhelhető.5 kg.</li></ul><h3>ONKRON D101E</h3><p>Értékelés: 4.0</p><div style=ONKRON D101E

A költségvetési konzol lehetővé teszi a monitor tájolású vagy függőleges tájolású felszerelését. A keretre 10″ és 32″ méretű képernyők akaszthatók fel. A “Butterfly” kétféle szerelési lehetőséggel rendelkezik: 100 és 75 mm a csavarok között. A keret acélból készült, és 10 kg-ig bírja a súlyt. A hatalmas konzol akár 10 cm-re is kinyithatja az “állkapcsát”, hogy megragadja az asztallapot. A magasságállítás egy síkban, függőleges sávval történik, de a monitort nem lehet Ön felé vagy Öntől távolabb mozgatni. De a “pillangó” lefelé és felfelé dől, és 360 fokban elfordul az oldalára.

A véleményekben a konzol megbízhatóságát és egyszerűségét dicsérik. A drágább versenytársaktól eltérően nincsenek “térdek”, ami azt jelenti, hogy kevesebb okuk van arra, hogy eltörjenek vagy feloldódjanak. Az egyik legszélesebb, 20 és 38 cm közötti magasságállítással is rendelkezik, ami egy 6-8 éves gyermeknek és kosárlabdázó apukájuknak is megfelel, ha ugyanazt a számítógépet használják.

Előnyök

 • kábelrögzítőkkel van ellátva;
 • akár 10 cm vastagságú asztalra is rögzíthető;
 • a konzol könnyen mozgatható egyik helyről a másikra;
 • 360 fokban forog;
 • A magasság 20 és 38 cm között állítható;
 • tájolás vagy portré tájolás.

Hátrányok

 • Néhányan egy ferde szorítóbilinccsel találkoznak;
 • Nem tudod közelebb vagy távolabb húzni magadtól.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: