12 legjobb mosógép 30.000 rubel alatt

*A szerkesztők szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A mosógépek az otthonok és a lakások szerves részévé váltak. Már el sem tudná képzelni a konyha vagy a fürdőszoba berendezését nélkülük. A háztartási készülékekről szóló piackutatás részeként az Expertology magazin szerkesztői a Rankqua elemzőivel együttműködve

 • Megnéztük a középkategóriás árszegmenst, és kiválasztottuk a 12 legjobb mosógépet 30 000 € alatt. A termékek kiválasztása a következő kritériumok alapján történik
  1. ár-érték arány;
  2. felhasználói és szakértői vélemények;
  3. Ugyanazzal a dobkapacitással és mosási módok számával rendelkezik;
  4. megbízhatósági adatok;
  5. Opcionális extrák (szárító, feltöltés).

  A legjobb mosógépek értékelése 30 000 rubel alatt

  Jelöléshelytermék neveár
  A legjobb mosógépek rangsora 30 000 rubel alatt1Electrolux EW6F4R28WU33 500€
  2LG F-1496AD339 955€
  3Siemens WS 12T44039 990€
  4Bosch WLL 2426625 900€
  5Samsung WW65K42E08W25 600€
  6Vestfrost VFWM 1250 X29 990€
  7Indesit BWSE 81082 L B23 250€
  8Bosch WLT 2444031 990€
  9Weissgauff WMD 4148 D31 990€
  10Hotpoint-Ariston VMSD 722 ST B26 990€
  11LG F-12B8WDS725 990 €
  12Vestfrost VFWM 1241 W23 990€

  Electrolux EW6F4R28WU

  Értékelés: 4.9

  Electrolux EW6F4R28WU

  Az Electrolux EW6F4R28WU mosógép a szakértők és az otthoni felhasználók szerint a legjobb választás a 30 000 rubel alatti kategóriában. Egyszerre legfeljebb 8 kg szennyest tud mosni, de körülbelül 0,12 kWh/kg energiát fogyaszt. Csak hogy tudd, ez a legjobb érték a rangsorunkban. Érintőképernyős vezérléssel rendelkezik, 14 lehetséges üzemmóddal, beleértve az érintőképernyős mikrofont is.. Gyapjú és pamut mosóprogram.

  A beépített időzítő lehetővé teszi, hogy akár 20 órával is késleltesse a ciklus végét, míg az okos “időmenedzser” pontosan kiválasztja a lehető legkisebb ciklusidőt. A modell többek között az összes rendelkezésre álló üzemmódban antiallergén funkcióval rendelkezik. Egyéb jellemzők közé tartozik a teljes szivárgásvédelem és az újratöltési és szárítási funkciók bosszantó hiánya.

  Előnyök

  • kellemes dizájn;
  • Az energiafogyasztás szempontjából a leginkább energiatakarékos;
  • tágas dob;
  • antiallergén;
  • Az időkezelő funkciója biztosítja az időzítő számára a pontos mosási időt;
  • érintésvezérlés.

  Hátrányok

  • magas zajszint.

  LG F-1496AD3

  Értékelés: 4.8

  LG F-1496AD3

  Egy lépéssel a vezető mögött az LG intelligens mosógépe Smart Diagnosis funkcióval. Képes megtalálni a hardverproblémákat, és tájékoztatja a felhasználót. Maximális terhelhetősége 8 kg szennyes, de ez közvetve az alacsony takarékosságában is megmutatkozik (56 liter víz mosási ciklusonként). A programok száma sem a legnagyobb: mindössze 13. Nincs teljes szivárgásvédelem, de az összes érzékelő jelen van, és a gyermekbiztosítás.

  Az LG F-1496AD3 egyik fő előnye a ruhaszárító rendelkezésre állása. Egyszerre akár 4 kg szennyest is képes szárítani, a maradék nedvesség módszerével. Ez nagyon jó hatással van arra, hogy ruhái hosszabb ideig érintetlen állapotban maradjanak. Egyébként semmi megjegyzendő: a gép megbízhatósága magas, a megjelenés szép, és a zajszint meglehetősen elfogadható.

  Előnyök

  • Intelligens diagnózis;
  • A szárító jelenléte;
  • dobkapacitás;
  • csavarás 1400 fordulat/percnél.

  Hátrányok

  • részleges szivárgásvédelem.

  Siemens WS 12T440

  Értékelés: 4.7

  Siemens WS 12T440

  A rangsor harmadik helyezettje a Siemens WS 12T440 mosógép. Figyelemre méltó, hogy szinte ugyanazt a technológiát használja, mint a Bosch modell, de több szempontból is felülmúlja azt. A VarioSoft dob és a VarioPerfect mosási technológia. Az iQdrive motor szintén nem csendes (56 dB normál üzemmódban), de nem kevésbé hatékony, mint az EcoSilence.

  Gazdaságosság szempontjából a Siemens WS 12T440 valamivel jobb, mint a Bosch WLL 24266. Itt 38 liter vizet pazarolnak el mosásonként, ugyanolyan energiafogyasztás mellett. A vezérlés intelligens, de elektronikus, a kijelző szimbolikus és nagyon informatív. A beállított programok száma 15: ezek közé tartozik a gyapjú és a pamut mosása. De az igazi előny a burkolat alatt rejlik – teljes szivárgásvédelemmel rendelkezik. Bár általánosságban elmondható, hogy ez a mosógép nagyon megbízható, és még 5 év használat után sem valószínű, hogy elromlik.

  Előnyök

  • teljes védelem a szivárgás ellen;
  • VarioPerfect technológia és VarioSoft dob;
  • Nagyon gazdaságos modell;
  • megbízhatóság.

  Hátrányok

  • magas zajszint.

  Bosch WLL 24266

  Értékelés: 4.7

  Bosch WLL 24266

  Egy másik Bosch készülék is szerepel az összesített rangsorunkban. Ez egy nagyon gazdaságos modell, amelynek terhelhetősége 7 kg-ig terjed, 42 liter vizet és 0,13 kWh/kg energiát fogyaszt. Intelligens érintőképernyős vezérléssel rendelkezik, és minden információ egy nagy digitális képernyőn jelenik meg.

  A Bosch WLL 24266 egyik fő előnye, hogy 17 munkaprogramot valósít meg. A gyapjú, a selyem és az ingek finom mosására külön tétel szolgál. A technológia közül meg kell említeni az EcoSilence motort, amely állítólag csökkenti a zajszintet. A felhasználók azonban nem vesznek észre nagy különbséget más mosógépekhez képest. A második technológia a VarioSoft, amely csökkenti a szennyes elhasználódását a centrifugálási ciklus (1000-1200 fordulat/perc) és a mosás során. Az alapfunkciók minőségét tekintve nagyjából tökéletes. De a berendezéssel nem értek fel: a részleges szivárgásvédelem a szomszédok elárasztását okozhatja, mert a “nyitott” tálca szivároghat.

  Előnyök

  • érintésvezérlés;
  • 17 működési program;
  • gazdasági hatékonyság;
  • VarioSoft technológia – csökkenti a mosógép kopását.

  Hátrányok

  • Magas zajszint az EcoSilence motor ellenére is.

  Samsung WW65K42E08W

  Értékelés: 4.7

  Samsung WW65K42E08W

  A prémium háztartási gépek gyártójának képviselője a rangsor ötödik helyén áll. Maximális mosási kapacitása 6,5 kg – ez számos versenytársához képest meglehetősen szerény eredmény. A modell azonban okostelefonon keresztül valósítja meg a vezérlést. Ez is elég kicsi és könnyű (54kg).

  Mosás közben a Samsung WW65K42E08W az EcoBubble mosási technológiát használja, amely javítja a mosás minőségét és megőrzi a ruhákat. Ezenkívül a Diamond dob öntisztító funkcióval felel a szennyes finom kezeléséért. Érdemes megemlíteni a kerámia fűtőberendezés jelenlétét és a mosás újratöltésének funkcióját is. De ez nem mentes a hátrányaitól. Ennél a modellnél csak 12 munkaprogram van előre beállítva, és a szivárgásvédelem csak a készülékházon van jelen (a csepegtető tálca szivároghat). A zajszint meglehetősen magas (54 dB standard üzemmódban), de ez stabil telepítéssel és a lábak finom beállításával megoldható.

  Előnyök

  • a távvezérlés lehetősége;
  • Hatékonyság (38 liter víz ciklusonként);
  • buborékos mosás;
  • Kerámia fűtőelem a hosszabb élettartamért.

  Hátrányok

  • Viszonylag kevés beépített funkció.

  Vestfrost VFWM 1250 X

  Értékelés: 4.6

  Vestfrost VFWM 1250 X

  Mosógép ezüst színben, legfeljebb 7 kg terhelhetőséggel. Intelligens vezérlőrendszerrel rendelkezik LED digitális kijelzővel. Technológiai előnyei mellett a költséghatékonyság is jellemző, és a megvalósított programok szinte mindegyikében. Az energiafogyasztás ciklusonként kevesebb, mint 0,13 kWh/kg, ami megfelel az A osztályba sorolásnak+++.

  A Vestfrost VFWM 1250 X a teljesítményjellemzőket illetően választható szennyezettségi szint funkcióval rendelkezik. Ez egy nagyon hasznos funkció, amely valóban működik. A választás hatása érezhető, de világosan meg kell érteni, hogy van egy gyenge és egy erős szennyeződés. Figyelje meg a Boomerang burkolatot és a gyöngyház dobot is, amely csökkenti a ruhák kopását és javítja a kapcsolódó mosási és centrifugálási folyamatokat.

  Az előnyök

  • gyöngyház dob;
  • magas mosási minőség;
  • eredeti megjelenés;
  • A széles rakodóajtó;
  • gazdaságos.

  Hátrányok

  • Elég zajos (problémás az esti használat).

  Indesit BWSE 81082 L B

  Értékelés: 4.5

  Indesit BWSE 81082 L B

  Az Indesit ismét bebizonyította, hogy a jó középkategóriás mosógépek gyártásának mestere. A BWSE 81082 L B a felhasználók által jól megérdemelt, és a megbízható készülékek minden jellemzőjét magában foglalja. Akár 8 kg-ot is megterhel, 50 l vizet és 0,17 kWh/kg energiát használ fel. 16 mosási program áll rendelkezésre, beleértve a gyapjúval való mosást és a fehér pamuthoz való kíméletes mosási módot is.

  Normál üzemi ciklusban 59 dB zajszintet, 1000 fordulatszámon történő csavaráskor pedig 74 dB zajszintet produkál. Az ergonómiai hátrányokat azonban más, nem kevésbé hasznos tulajdonságok ellensúlyozzák. Szag- és pushWash technológiával, például. A gép 24 órás késleltetett időzítővel rendelkezik a könnyű használat érdekében. Érdemes még megemlíteni a teljes szivárgásvédelmet és a teljes érzékelő lefedettséget.

  Előnyök

  • 10 év garancia;
  • nagy terhelés;
  • Jó minőségű mosás makacs foltok;
  • eltávolítja a szagokat a ruházatból;
  • Az egyik legolcsóbb a rangsorban.

  Hátrányok

  • magas zajszint.

  Bosch WLT 24440

  Értékelés: 4.4

  Bosch WLT 24440

  Szabadon álló mosógép 7 kg-os kapacitással, intelligens érintőképernyős vezérléssel és 15 programmal. Legfőbb előnye a költséghatékonyságban rejlik: A+++ energiahatékonysági osztálya körülbelül 0,13 kWh/kg energiafogyasztásnak felel meg. Egy teljes mosási ciklus vízfogyasztása 38 liter. Ezek a legalacsonyabb értékek közé tartoznak a rangsorban.

  A teljesítmény tekintetében azonnal meg kell jegyezni az időzítő és a speciális zajcsökkentő technológiák jelenlétét. Ezek lehetővé teszik, hogy a gép normál üzemmódban csak 49 dB hangot adjon ki. A spin funkció azonban nem nevezhető nagyon csendesnek: a 72 dB kellemetlen, különösen kisebb helyiségekben. A Bosch WLT 24440 teljes szivárgásvédelemmel, gyermekzárral, egyensúlyhiány-ellenőrzéssel és habszint-ellenőrzéssel rendelkezik, mint biztonsági funkciókkal.

  Az előnyök

  • elfogadható ár;
  • nagyon gazdaságos;
  • akár 7 kg terhelhetőség;
  • A zajszint alacsony;
  • EcoPerfect, SpeedPerfect és TouchControl;
  • EcoSilence Drive motor.

  Hátrányok

  • Nem túl magas szintű megbízhatóság – hajlamos a gyakori törésekre.

  Weissgauff WMD 4148 D

  Értékelés: 4.3

  Weissgauff WMD 4148 D

  Hatékony mosógép a Weisgauff-tól 8 kg terhelhetőséggel és beépített szárítóval. Digitális kijelzővel és intelligens vezérlőrendszerrel rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy a ruhákat a főajtón keresztül töltse fel: ez nagyon hasznos funkció, mert előfordulhat, hogy elfelejt néhány ruhadarabot betenni a gép indítása előtt.

  A Weissgauff WMD 4148 D 14 előre beállított mosási móddal rendelkezik, beleértve a gyapjú és a selyem mosását is. van egy expressz-program a dolgok “felfrissítésére”: csak 15 perc, és a kissé szennyezett szennyes tiszta lesz. 24 órás késleltetett indítási időzítővel, felügyeleti rendszerrel és teljes vízszivárgás elleni védelemmel is rendelkezik. A zajszint nem szerepel a leírásokban, de a felhasználók megjegyzik, hogy nem különösebben magas. A gép megfelelően működik és csendes.

  Előnyök

  • 8 kg mosnivaló;
  • Kényelmes mosási programok;
  • kellemes megjelenés;
  • Teljes kiömlés elleni védelem;
  • 24 órás szundi időzítő.

  Hátrányok

  • a szárítási folyamat idegesítő, monoton sípoló és recsegő hangot adhat.

  Hotpoint-Ariston VMSD 722 ST B

  Értékelés: 4.2

  Hotpoint-Ariston VMSD 722 ST B

  Nem beépített gép, legfeljebb 7 kg terhelhetőséggel, nagyszerű megjelenéssel és intelligens vezérlőrendszerrel rendelkezik digitális kijelzővel. Fogyasztása mosásonként 30 és 50 liter között változhat, a betöltött szennyes mennyiségétől és a kiválasztott programtól függően. A gép egyébként 16 üzemmóddal rendelkezik, beleértve a gyapjúmosást is.

  A Hotpoint-Ariston VMSD 722 ST B mosógép részlegesen szivárgásmentes házzal és hab/egyenlőtlenség-szabályozó rendszerrel rendelkezik. A kijelző gyermekzárral is rendelkezik. A modell egyetlen hátránya a magas zajszint: a centrifugálási ciklus alatt eléri a 84 dB-t, de normál üzemmódban nem csökken 64 dB alá. Ez egy fontos árnyalat, amire oda kell figyelni. Különösen, ha egy kis lakásban élsz.

  Előnyök

  • Nagy megbízhatóság;
  • 16 mosási ciklus, t.. Frissítés és gyapjúmosás;
  • elfogadható energia- és vízfogyasztás;
  • szép megjelenés.

  Hátrányok

  • Rendkívül zajos.

  LG F-12B8WDS7

  Értékelés: 4.1

  LG F-12B8WDS7

  Ez a modell közvetlen meghajtású inverteres motorral rendelkezik, ami hosszabb élettartamot és nagyobb energiahatékonyságot eredményez. 6,5 kg-os töltet esetén csak 0,17 kWh/kg szennyest fogyaszt. Így egy normál mosási ciklus fogyasztása 56 liter. Az intelligens vezérlőrendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen beállítsa az összes szükséges mosási paramétert, és akár okostelefonon keresztül is vezérelheti azt.

  Előző riválisával ellentétben az LG F-12B8WDS7 mindössze 13 üzemmóddal rendelkezik, köztük egy gyapjúmosó programmal. Az időzítő lehetővé teszi a késleltetett indítást akár 19 óráig. A zajszint 55 dB normál üzemmódban és 76 dB 1 200 fordulat/perc csavaráskor. A VFWM 1241 W egyéb jellemzői a következők

  ueStream és “6 care moves”, mobil diagnosztikai és doböntöző öntisztító rendszerek.

  Előnyök

  • Intelligens vezérlés okostelefon-támogatással;
  • technológia;
  • késleltetett indítási időzítővel;
  • csendes működés nagy rezgés nélkül;
  • részleges szivárgásvédelem.

  Hátrányok

  • nagyszámú kényelmetlen mód.

  Vestfrost VFWM 1241 W

  Értékelés: 4.0

  Vestfrost VFWM 1241 W

  Mosógép levehető fedéllel a beépítéshez és az elölről töltéshez. Nagyvonalú méretekkel rendelkezik (60x42x85 cm), 60,5 kg össztömeggel. Ciklusonként legfeljebb 6 kg szennyes mosását teszi lehetővé, körülbelül 0,15 kWh/kg fogyasztás mellett. Elektronikus vezérlés digitális kijelzővel, amely megkönnyíti a navigációt és a szükséges üzemmódok beállítását.

  A Vestfrost VFWM 1241 W 15 üzemmóddal rendelkezik, köztük a kímélő, a takarékos és a gyűrődésgátló üzemmódokkal. A késleltetett időzítő lehetővé teszi, hogy a programok indítását akár 23 órával elhalassza. A centrifugálási ciklus zajszintje 79dB, a mosási ciklus zajszintje 61dB. Ez rengeteg hely, különösen a kis lakások esetében. És a biztonság sem rossz: van gyermekbiztos kijelző, egyensúlyhiány- és habszint-ellenőrzés, valamint részleges szivárgásvédelem.

  Előnyök

  • 15 mosási program;
  • Magas energiahatékonyság (A++);
  • egyensúlyhiány-szabályozás;
  • Részleges szivárgásvédelem;
  • időzítő rendelkezésre állása a késleltetett indításhoz.

  Hátrányok

  • magas zajszint;
  • a gép alkatrészei illeszkednek egymáshoz (gyártási hiba).
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: