12 legjobb Ormatec matracok

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Vásárlás előtt szakvéleményt kell kérni.

Ma már könnyű kiválasztani az ízlésünknek és pénztárcánknak megfelelő matracot. A gyártók új termékekkel örvendeztetnek meg bennünket, jobb technológiát és jobb minőségű anyagokat használnak. Sokan hallottak már az Ormatecről, nemcsak a reklámokból, hanem barátoktól és ismerősöktől is. Néhányan már megtapasztalták termékeik minőségét a kényelmes alváshoz.

A márka 2001-ben alakult. Ma ez a vitathatatlan vezető a matracok, ágyak, ágyneműk gyártásában, és a 2. helyet foglalja el a hazai márkák listáján. Két évvel később bevezették a roll-to-roll technológiát. Azóta a matracok szállítása és tárolása sokkal egyszerűbbé vált. 2014-ben elindult a VERDA prémium és luxus hálóruhák külön sorozata.

Ma a vállalat nemcsak Oroszországban jól ismert beszállító, sikerült belépnie a nemzetközi piacra, és erős pozíciót foglalt el a külföldi márkák között. A világkiállításokon való részvétel, a kitüntető említések és a neves szakemberektől kapott referenciák bebizonyították, hogy az Ormatec az egyik legjobb hazai márka, termékeinek minősége és megbízhatósága minden kétséget kizáró.

Melyik márka a jobb: Omatec vagy Ascona?

Mi különbözteti meg a márka termékeit, és miért olyan népszerű az ügyfelek körében?? Végezzünk összehasonlító elemzést egy másik, nem kevésbé ismert céggel az orosz piacon, és emeljük ki az Ormatec és az Ascona márkák összes előnyét és hátrányát.

A gyártó

Előnyök

Hátrányok

“Ormatec

+ Számos matracmodell áll rendelkezésre.

+ Szabadalmaztatott Titan rugóblokkot használ.

+ Többlépcsős ellenőrzés a gyártás során.

+ Gyakoribb új termékek bevezetése.

+ Nagyobb árengedményt ad az értékesítésben.

– Hasonló modellek többe kerülnek.

“Ascona

+ Több mint 25 éve a piacon.

+ 4 féle memóriahabbal van töltve.

+ Homokóra alakú rugós blokkok.

+ Az ár és a minőség optimális kombinációja a modellekben.

+ A matracokra akár 25 év garancia is jár.

– Nincs lószőr töltelék.

Magazinunk szakértői összegyűjtötték az “Ormatec” matracokat, amelyek a márkakollekciók büszkeségei, és teljesítményük az ortopédusok és a szomnológusok szerint a legmagasabb pontszámmal értékelhetők.

A legjobb matracok értékelése Ormatec

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb Ormatec rugózatlan matracok 1 Orthatec Tokió 29 286€
2 Ormatec Ocean Max 28 490€
3 Ormatec Flex Zone 10 080€
4 Ormatec Flex Standart 6 390€
A legjobb Ormatec matracok a függő rugótömbbel 1 Ormatec Kleran Bonnell 5 402€
2 Ormatec Optima
 • Ght Bonnell
 • 5 190€
  3 Ormatec Rista Bonnell 4 814€
  A legjobb Ormatec matracok független zsebrugókkal 1 Ormatec Verda Hi-Balance 83 700€
  2 Ormatec Orto Premium Soft 52 790€
  3 Ormatec Comfort Prim Middle 22 990€
  4 Ormatec Fresh 11 020€
  5 Ormatec Optima Classic EVS420 9 291€

  A legjobb rugózatlan matracok

  Milyen előnyei vannak a rugózatlan matracoknak?? A válasz a névben rejlik. Az első és legfontosabb: nincs rugó a rendszerekben. Ezeket természetes és szintetikus anyagokból álló monolitikus blokkok vagy rétegek váltják fel. Ezért választják ezeket a modelleket azok, akik nem szeretik a rugók éjszakai nyikorgását és a rugós matracok által gyakran keltett hullámzást. A hozzáadott érték a feltekerhetőségében rejlik. Ez megkönnyíti a szállítást. Ez a matrac könnyen szállítható a vidéki házba, vagy összecsukva tárolható a vendégek érkezéséig.

  Ormatec Tokió

  Értékelés: 4.9

  Ormatec Tokió

  A Tokyo matrac egy összetett matrac 6 rétegű töltéssel, és a prémium modellek közé tartozik. Természetes latex, termálfilc és kókuszdió kókuszrost váltakozó rétegek a nagyfokú kényelem érdekében. A középső részt egy módosított habból készült blokk foglalja el, amely javítja a matrac ortopédiai tulajdonságait.

  A modellnek 2 keménységi szintje van. A nehéz fizikai munka vagy egy kemény munkanap utáni jobb pihenés érdekében jobb, ha a puha latexből készült közbülső réteggel ellátott oldalt használja. Gerinctámasz és skoliózis profilaxis kókuszrost töltelék a gerinc támogatására.

  Minden anyag hipoallergén, környezetbarát, légáteresztő és gátolja a mikroorganizmusok szaporodását. A matrac egyágyas, legfeljebb 130 kg-os súlyhatárral rendelkezik. Ideális egy nagy súlykülönbséggel rendelkező pár számára.

  Előnyök

  • 2 keménységi változat;
  • hosszú élettartam;
  • Segít fenntartani a normális mikroklímát;
  • jobb ortopédiai tulajdonságok;
  • biztonságos anyagok;

  Hátrányok

  • nem található.

  Fermatek Ocean Max

  Értékelés: 4.8

  Ormatec Ocean Max

  A minőségi, nem rugós matracot sok felhasználó értékelte, ezért a rangsorban a megtisztelő helyet foglalja el. A méretválaszték 80 és 180 cm közötti szélességben és 190-200 cm hosszúságban választható. Matrac magassága 24 cm. Közepes keménység a töltőanyag tulajdonságainak köszönhetően. Ez egy módosított memóriahab.

  A matrac pontosan megjegyzi a testhelyzetet alvás közben. Gyorsabb ellazulást tesz lehetővé, nem okoz visszahúzódást, és normalizálja a szív- és érrendszert.

  A borítókat kifejezetten ehhez a sorozathoz tervezték. A kötött anyag jól nyúlik és pontosan közvetíti a töltelékek minden érzését. 3D-hálóból készült alsó rész, amely javítja a szellőzést és segít fenntartani a matrac higiéniáját. A huzat levehető és mosógépben mosható kíméletes mosógépben vagy kézzel.

  Előnyök

  • optimális keménységi szint;
  • Szomnológusok és ortopédusok ajánlják;
  • gyorsan oldja a stresszt;
  • Követi az Ön testének íveit;

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Ormatec Flex Zone

  Értékelés: 4.7

  Ormatec Flex Zone

  Jobb kényelmi szintet biztosít a zónázásnak köszönhetően, amely figyelembe veszi a test felépítését, és ennek megfelelően osztja el a feszültséget. keménységi szint – magas. Szintetikus latex-poliuretán habbal van töltve. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a természetes szövet, de tovább tartja az alakját, és az ára sokkal alacsonyabb.

  A huzat pamut jacquard anyagból készült, hipoallergén öltésekkel varrva. Nem halmozódik fel a por, légáteresztő, taszítja a nedvességet és könnyen tisztítható szappanos vízzel megnedvesített szivaccsal.

  Kétségtelen előnye, hogy a matracot fel lehet tekerni. Ebben a helyzetben nem foglal sok helyet, elfér a csomagtartóban vagy az autó utasterében, és könnyen szállítható. A felhasználók megjegyezték, hogy 16 cm-es magasságának köszönhetően kanapén, gyermek- vagy tinédzserágyon is használható.

  Előnyök

  • 5 komfortzóna;
  • megfizethető ár;
  • gyermekágyakhoz alkalmas;
  • könnyű szállítás;
  • a göndörödés lehetősége;

  hátrányok

  • nem található.

  Ormatec Flex Standart

  Értékelés: 4.6

  Ormatec Flex Standart

  A rugó nélküli matracok rangsorának alján a Flex Standart matrac található, amely a jó ortopédiai tulajdonságokat és a kedvező árat ötvözi. Jó választás vidéken vagy vendégeknek pótágyként. Könnyen tárolható és szállítható, valamint matraccá göngyölhető össze. 10 perc múlva a kibontás után teljesen visszanyeri alakját.

  A töltelék poliuretán hab. Mérsékelt keménységet biztosít a borításnak, és nagy sűrűség és rugalmasság jellemzi. az anyag megakadályozza a hátsó nyomás kialakulását, elősegíti a kényelmes és egészséges alvást.

  A vélemények szerint ez a modell ellenáll a hőmérséklet-változásoknak, taszítja a port és a nedvességet, nem képez penész, gombák és baktériumok, így könnyen elhagyható télen a fűtetlen nyári házakban.

  Előnyök

  • biztonságos anyag;
  • alacsony költség;
  • jó szellőzés;
  • hosszú élettartam;
  • könnyen szállítható;

  Hátrányok

  • nem található.

  A legjobb matracok Ormatek függő rugóblokkal

  Ez a matractípus egy rugótömböt tartalmaz, amely egymással összekötött és egy fém alaphoz van rögzítve. Egymástól függenek, mert ha az egyiket érintik, a többi rugó is érintett lesz. Ma ezeknek a matracoknak az ortopédiai tulajdonságait alacsonyabbnak tekintik, mint a nem rugós matracok vagy a független blokkokkal ellátott modellekét. De a fő előnye a többiekhez képest – ez alacsony költségű, így nem veszítik el népszerűségüket, és nem csak a dachák olcsó opciójaként használják őket, hanem fő alvóhelyként is.

  Ormatec Kleran Bonnell

  Értékelés: 4.9

  Ormatec Kleran Bonnell

  Az első hely ebben a minősítési kategóriában a nagy merevségű és kombinált töltéssel rendelkező matracnak jár, amely optimális kényelmet teremt a pihenés során. A mérettartomány meglehetősen széles, a modell magassága – 19 cm, az optimális terhelés 1 helyenként – 105 kg.

  Az összetétel Bonnell rugókat, kókuszdió kókuszrostot, termo habot, módosított habot és poliuretán habot tartalmaz a kerület körül. A borító szintetikus jacquardból készült, szintepon steppelt.

  A felhasználók megjegyezték, hogy a matrac rendelkezik az árához szükséges teljesítménnyel. Hosszú ideig nem deformálódik, és a rugók nem nyikorognak. A modell kellően hosszú ideig tart, ha a súlykorlátozási követelmények teljesülnek.

  Előnyök

  • a töltelékek jó kombinációja;
  • jól tisztítja magát;
  • légáteresztő;
  • Biztonságos összetétel;
  • különböző méretekben;

  Hátrányok

  • nem található.

  Ormatec Optima
 • Ght Bonnell
 • Értékelés: 4.8

   Optima<li></div><p>ght Bonnell ” src=”/wp-content/uploads/2023/05/43416666195751-2512.jpg” title=”Ormatec Optima</p><li>ght Bonnell”><p>A közepes keménységű matrac megteremti a szükséges kényelmet alvás közben, elősegíti a pihenést és gyorsan csökkenti a fáradtságot. Modell magassága 20 cm. A megengedett testsúly ágyanként – 110 kg, legfeljebb 20 kg súlykülönbséggel. A klasszikus modell Bonnell rugókkal tartalmaz egy réteg Ormafoam mesterséges anyagot.</p><p>Nagy rugalmasság és rugalmasság jellemzi, környezetbarát, nem okoz allergiás irritációt és masszázshatással rendelkezik. Az anyag ellenáll a penésznek, megakadályozza a baktériumok elszaporodását, és fenntartja az optimális hőmérsékletet és páratartalmat, így normális mikroklímát teremt az ágyban.</p><p>a borítók két változatban kaphatók. Ez vagy pamut jacquard vagy kötött szövet, amely hipoallergén szálakkal van töltve, és terjedelmes mintákat hoz létre.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Optimális ortopédiai hatás;</li><li>nem penészedik, nem rothad</li><li>Magas légáteresztő képesség;</li><li>biztonságos töltelék;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3>Ormatec Rista Bonnell</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Ormatec Rista Bonnell

  A minősítésben egy olcsó modellt vettünk fel, amely megfelel a szükséges kényelmi szabványoknak, biztonságos anyagokat tartalmaz, és változatos mérettartományban van. A korábbi modellekhez hasonlóan az alapot dobozrugók alkotják.

  Ezután következik a fonott kötés, egy nagy sűrűségű szintetikus szövet. Szigeteli a rugókat, egyenletes feszültségeloszlást hoz létre, és további szilárdságot biztosít. Az anyagot alacsony éghetőség, rothadással szembeni ellenállás jellemzi, megfelelő mikroklímát teremt az ágyban.

  A következő réteg mesterséges latex. Masszázs hatású, növeli az ortopédiai hatást. Poliuretán hab párnázás mindenhol. A felső réteg anyaga szintetikus jacquard.

  Előnyök

  • széles méretválaszték;
  • megfizethető ár;
  • jó légáteresztő képesség;
  • ellenáll a penésznek, a penészgombának és az atkáknak;
  • hipoallergén anyagok;

  Előnyök

  • nem található.

  Az Ormatec legjobb matracai független rugóblokkal

  A korábbi modellekkel ellentétben ebben a matracban a rugók egymástól elszigeteltek. Mindegyikük speciális burkolatban helyezkedik el, amely megakadályozza a rugók kölcsönhatását, és így nem okoz zörgést vagy nyikorgást az alkalmazás során. A független elrendezés másik előnye: ha az egyik rugó megsérül, az szinte semmilyen hatással nem lesz a matrac minőségére. A terhelés egyenletesen oszlik el. Minden rugó a súlyának megfelelően van összenyomva, ezért nagy ortopédiai hatással bír.

  Ormatec Verda Hi-Balance

  Értékelés: 4.9

  Ormatec Verda Hi-Balance

  A rangsorban elsőként a Verda Hi-Balance modellt választottuk, amely a prémium kategóriába tartozik és meglehetősen magas árral rendelkezik, köszönhetően az innovatív anyagoknak, a minőségnek, a megbízhatóságnak és a tartósságnak. Jelentős, 47 cm-es magassággal és 1 ágyon 200 kg-os maximális terhelhetőséggel rendelkezik.

  A modell 2 fokú merevséggel rendelkezik. Ágyanként 2 rugóblokkal (2000 és 620), egy lószőr és egy természetes latex réteggel.

  A belga trikószövetből készült huzatok 4 színben kaphatók, mindegyik egyedi mintával. A talp nélküli ágyakon való használathoz az alsó rész csúszásgátló bevonattal van ellátva. A gyártó azt javasolja, hogy válasszon erre a modellre és egy ágyra, amely tökéletesen alkalmas lesz egy ilyen magas matracra.

  Előnyök

  • prémium természetes anyagok;
  • terjedelmes borítók különböző mintákkal;
  • 2 keménységi szint;
  • fogantyúk az elfordításhoz;
  • két független rugóblokk;

  Hátrányok

  • magas költség.

  Ormatec Orto Premium Soft

  Értékelés: 4.8

  Ormatec Orto Premium Soft

  Ez a magas komfortfokozatú, puha ortopéd matrac tökéletes körülményeket teremt a pihenés során, segít gyorsan enyhíteni az izmok és ízületek terhelését, pihenni a fizikai megterhelés után, és gyorsan visszanyerni az erőt. Az egyedülálló 4D Matrix blokk biztosítja a rugók maximális érintkezését egymással, és ennek következtében intenzív hatást gyakorol a testre.

  Az Ormafoam réteg, egy olyan anyag, amely belülről levegővel van töltve és méhsejtre hasonlít. Fő célja a matrac alakjának maximális megőrzése és élettartamának meghosszabbítása. A Memorix töltelék alkalmazkodik a test ívéhez, és a legjobb feltételeket teremti meg az alváshoz.

  A természetes latex légáteresztő, nem szívja magába a szagot és a nedvességet, így az ágyak higiénikusak maradnak.

  Előnyök

  • Továbbfejlesztett rugóblokk;
  • a borító két színváltozatban kapható;
  • hipoallergén tömések;
  • puha felület a maximális pihenésért;

  Hátrányok

  • nem figyeltek meg.

  Ormatec Comfort Prim Middle

  Értékelés: 4.8

  Ormatec Comfort Prim Middle

  Ezután a modell optimális keménységű modell – közepes, és a lakosság több mint 90% -a számára alkalmas. Matrac magassága 25 cm, maximális terhelés 150 kg. A független blokk ülésenként 512 rugót tartalmaz.

  A kókuszrost antibakteriális hatást fejt ki. Az Ormafoam javítja az ortopédiai tulajdonságokat és növeli a kopásállóságot. A bordázott felület masszírozó hatású. Kétféle színű, kötött anyagból készült, terjedelmes mintákkal díszített huzat.

  A termék kényelme és ápoltsága a vélemények szerint minden követelménynek megfelel. A matracot nem kell megfordítani, jól szellőzik, nem deformálódik, a huzat nedves szivaccsal tisztítható a foltoktól. Szakértők és felhasználók által kiválónak minősített.

  Előnyök

  • optimális légáteresztő képesség;
  • megfizethető ár;
  • magas szintű kényelem;
  • A kagylók kellemes kialakítása;
  • a töltőanyagok jó kombinációja;

  Hátrányok

  • nem található.

  Ormatec Fresh

  Értékelés: 4.7

  Ormatec Fresh

  kókuszdió kókuszrost matrac azoknak, akik szeretik a kemény felületeket. A független rugóblokk 420 rugóval helyenként nem okoz hullámokat, egyenletesen osztja el a súlyt, megfelel a környezetvédelmi előírásoknak.

  a kókuszrost természetes antibakteriális szer, amely kizárja a mikrobák, a penész és a penész megjelenését. A matrac a teljes élettartama alatt fenntartja a normál mikroklímát az ágyban.

  Az extra vastag szövet jacquard anyagból készült, amely nem nyúlik, nem képez szöszöket, nem porzik, és megakadályozza az ágynemű gyűrődését. Ormafoam steppeléssel kapott háromdimenziós minta. A vásárlók megjegyezték, hogy a matrac a legjobb a merev modellek közül, mivel jó alátámasztást nyújt a gerincnek, és nagyon vonzó árral rendelkezik.

  Előnyök

  • gerinctámasz;
  • rothadás elleni védelem;
  • jó szellőzés;
  • kopásálló jacquard;
  • Hosszú élettartam;

  Hátrányok

  • nem található.

  Optima Classic EVS420

  Értékelés: 4.6

  Ormatec Optima Classic EVS420

  A rangsor utolsó helyezettje a közepes merevségű modell, amelynek rugósűrűsége 420 rugóülésenként. A töltelékek kiegyensúlyozott kombinációja garantálja a jó és egészséges alvást, a nagy tartósságot és a könnyű ápolást. Matrac magassága 19 cm. A megengedett terhelés – 130 kg.

  A független rugóblokk mindkét oldalán spunbonddal, egy nagy sűrűségű szintetikus anyaggal van bevonva, amely nem gyúlékony, és normális mikroklímát teremt az ágyban. Aztán ott vannak a kókuszdió rétegek, amelyek növelik a felület szilárdságát és védik a terméket a rothadástól. Doboz és felső réteg Ormafoam.

  Az összes blokkot ragasztóval kötik össze, amely környezetbarát és nem tartalmaz káros összetevőket. Ennek a matracnak a minőségét számos felhasználó igazolta.

  Előnyök

  • jobb anatómiai tulajdonságok;
  • 0°-os átalakulás;
  • fogantyúval fordítsa meg;
  • Biztonságos anyagok;

  Hátrányok

  • nem található.
  Olvasson tovább  Top 12 széfgyártó
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: