12 legjobb söprőgép

*A szerkesztők szerint a legjobb a piacon. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A seprőgépeket nagy területű társadalmi és ipari takarítási feladatokra tervezték. A mai, gyorsan növekvő minőségi követelmények mellett a kézi munka használata kevéssé értékes. A praktikus, kompakt és manőverezhető technológia kiváló eredményeket és a szükséges tisztítási sebességet biztosítja.

Egy terület gyors kezelése minimális emberi közreműködéssel logikus és kereskedelmileg életképes megoldás. A seprőgépek használatát számos műszaki jellemző határozza meg, amelyek biztosítják a folyamat nagyfokú hatékonyságát. Mechanikus, akkumulátoros, benzinüzemű, sokféle kefével és néha vákuumrendszerrel kombinálva is kaphatók.

Kézi vagy automatikus vezérléssel mozgó seprőgépek. Egyes modellek vezetőüléssel rendelkeznek. Szakértőink alapos elemzést végeztek a seprőgépek lehetőségeiről, és kiválasztották a piac legjobbjait.

A legjobb elektromos seprőgépek rangsora

Jelölés Az ülés Név Ár
A legjobb elektromos motoros seprőgépek 1 Tennant S12 1 212 000 €
2 TVX TS 1300 845 000 €
3 Ghib
 • HSR110
 • 581 000 €
  4 Comac CS 50 Bt 185 000 €
  A legjobb benzinmotoros seprőgépek 1 SWL R 1000 ST 1 033 000 €
  2 Caiman SM 800PRO 220 000 €
  3
 • mpar 84 PRO Honda
 • 180 000 €
  1 FUXTEC FX-KM196-SET1 96 200 €
  Mechanikus seprőgépek 1 KARCHER KM 70/20 C 63 400 €
  2 Starmix Haaga 477 PROFI 47 300 €
  3 Lavor PRO BSW 651 M 41 400 €
  4 Ghib
 • HS M 80
 • 31 300 €

  A legjobb elektromos seprőgépek

  Tennant S12

  Értékelés: 4.9

  Tennant S12

  Az első helyezett a kompakt seprőgép, amely vezetőüléssel rendelkezik. Kiváló manőverezőképességgel rendelkezik. Az akkumulátoros működés biztosítja a mozgás függetlenségét a nagyobb termelékenység érdekében. A lefedendő terület szélessége 90 cm. Az oldalsó csúszókefe jelenléte lehetővé teszi, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken is összegyűjtse a törmeléket.

  A készülék könnyen kezelhető és karbantartható. A fő tartályon kívül egy további dönthető porgyűjtő tartály is található, amelyet a durva törmelékhez terveztek. A főtartály gyorsan és egyszerűen eltávolítható, anélkül, hogy túl sok időt rabolna a kezelőtől. Az egyszerű eszközvezérlőkkel nem kell aggódni a hatékonyság miatt, mivel nem vonják el a figyelmet a munka fő fókuszáról.

  Képes akár 85 liternyi szemét összegyűjtésére rövid határidővel. Ezt a fő- és az oldalkefék szélessége teszi lehetővé, amelyek mindegyike 70 cm. A tisztítás fárasztó folyamata a ravasz egyszerű meghúzására korlátozódik. A fogyasztók szerint az amerikai márkájú modell megbízható és hatékony gép, amely a reklámozottaknak megfelelően teljesít.

  Előnyök

  • Akkumulátoros és hálózati tápellátás;
  • jó terepjáró mobilitás;
  • Nagy tárolókapacitás;
  • törésálló szerkezet.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  TVX TS 1300

  Értékelés: 4.8

  TVX TS 1300

  A második pozícióban a többcélú seprőgép, amelynek kapacitása akár 7315 négyzetméter/óra is lehet.m/óra, és lehetővé teszi nagy területek rövid idő alatt történő tisztára söpörését. Hatékonyan szedi fel a szemetet, mind beltéren, mind kültéren, mivel adaptív alvázrendszerét úgy tervezték, hogy minden körülmények között működjön, beleértve a kültérit is. A nagyon poros környezetben a rendszer egy nagy teljesítményű vízszűrő segítségével megbirkózik vele.

  A gép a hátsókerék-meghajtásnak köszönhetően kiválóan manőverezhető, és kis helyen is jól használható. A nedves felületeken lévő szemetet akkor is képes felvenni, ha a szívó üzemmód ki van kapcsolva. Két beépített oldalsó kefe hatékonyan tisztítja a sarkokat és más nehezen hozzáférhető helyeket. A gép gyorsan alkalmazkodik az adott körülményekhez. Az áramvonalas kezelőpanel nincs túlterhelve kezelőelemekkel. Könnyen kezelhető, még a kezdő felhasználó számára is.

  A készülék kiváló szűrési kapacitással rendelkezik, mivel nagy felületű panelszűrővel van felszerelve. Az elülső és oldalsó függönyök megakadályozzák a por kiszabadulását működés közben, és megbízhatóan védik a környezeti levegőt.

  Előnyök

  • hatékony működés minden körülmények között;
  • Az óránkénti magas napi teljesítmény;
  • Csökkentett zaj és rezgés;
  • A szívó üzemmód kikapcsolásának lehetősége.

  Előnyök

  • nem azonosított.

  Ghib
 • HSR110
 • Értékelés: 4.7

  Ghib<li></div><p>HSR110″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/63216666196911-812.jpg” height=”400″ title=”Ghib</p><li>HSR110″><p>A harmadik helyezett a söprőgép, amely nagyon jól manőverezhető. Középső kefeszélesség: 624 mm. Az oldallal együtt képes tiszta, legfeljebb 860 mm-es sávot hagyni maga után. Az üzemeltető irányítása alatt az egység 6050 négyzetméternyi szemetet tisztít meg.m óránként. Alapfelszereltségként rendelkezik egy tartóval, amelyre egy további oldalsó kefe felszerelhető. Az eredmény szélesebb munkaszélesség.</p><p>A kezelőfülke kényelmes elhelyezkedésének és a kezelőszervekkel felszerelt kormánykeréknek, a jó kilátásnak és a kis területen való manőverezés képességének köszönhetően. A jobb oldali kefén lévő szívó szűrőrendszer és a három patronos szűrő elektromos rázószerkezete garantálja, hogy a helyiségek levegője tiszta maradjon.</p><p>A gép ergonómiája, kényelme és biztonsága elsőrangú, így elkerülhető a gépkezelő idő előtti elfáradása. A seprőgép nagy teljesítményű akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek egy teljes munkaciklusra elegendőek. A fedélzeten található egy akkumulátortöltő, amely megakadályozza a hosszú állásidőt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kényelmes vezetőülés;</li><li>intuitív kezelőpanel;</li><li>megbízható szűrőrendszer;</li><li>tökéletes láthatóság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Comac CS 50 Bt </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=COMAC CS 50 BT

  A negyedik helyen a seprőgép áll, amely képes a belső és külső padlóburkolatok felsöprésére. Könnyen használható, hatékonyan és eredményesen tisztítja a padlót, még bútorokkal és polcokkal zsúfolt helyeken is. könnyű kezelhetőség. A kezelő gyorsan beállítja a helyes beállítást.

  Egyesíti a tömörséget, a mozgékonyságot és a megbízhatóságot, és hatékonyan tisztítja a gyártócsarnokok, raktárak és üzletek padlóját. A vezeték nélküli egység akár 2600 négyzetmétert is lefedhet./ óra. A központi elülső kefe szélessége 500 mm, az oldalsó kefékkel a tisztítási terület 650 mm-re nő. Lehetőség egy második kefe felszerelésére az ellenkező oldalra.

  A gépet nagy teljesítményű vákuumos légszűrő rendszerrel és porgyűjtő tartályral szerelték fel a por eltávolítása érdekében. A durva szennyeződések ledöntésének és felszívásának elvén működik. Ezt a nagy felületű szűrő teszi lehetővé, amelynek felülete 2,5 négyzetméter..

  Előnyök

  • kompakt modell;
  • jó manőverezőképesség;
  • ütésálló burkolat;
  • 10˚-os meredekségen működik.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  A legjobb benzinmotoros seprőgépek

  SWL R 1000 ST

  értékelés: 4.9

  SWL R 1000 ST

  Az első helyen egy olyan modell áll, amely egyesíti a nagy tisztítási teljesítményt és a kényelmes működést. Kényelmes üléssel rendelkezik a kezelő számára. Nagy tisztítási terület áll rendelkezésre a benzinmotornak köszönhetően. Legnagyobb sebességnél ez akár 8280 négyzetméter is lehet.. A 4,04 kW-os hajtási teljesítmény lehetővé teszi a gép mozgatását akár 15˚-os lejtőn is.

  A seprőgép a két különböző kefetípusnak köszönhetően tökéletesen felszedi a szennyeződéseket: egy központi hengeres kefe és egy oldalsó kerékkefe. Az első a padlóval párhuzamosan forog a gép mozgásával szemben, és 700 mm széles sávot fed le; a második ferdén van felszerelve, és tökéletesen tisztítja a nehezen hozzáférhető helyeket. Minden összegyűjtött anyag a 62 literes tartályba kerül, miután először áthalad a nagy szűrőfelületen. Vészhelyzetben kikapcsolható szívómechanizmussal felszerelve.

  A megbízható Honda motor nemcsak magát a motort, hanem a kefehajtást és a vákuumrendszert is hajtja. A gép két oldalsó motoros kefével van felszerelve, amelyek teljes eltávolítási szélessége 1230 mm.

  Előnyök

  • A gép önellátó jellege;
  • kényelmes vezetőülés;
  • 6 tisztító szűrők;
  • nagy teherbírású acél test.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A Caiman SM 800PRO

  Értékelés: 4.8

  CAIMAN SM 800PRO

  Második helyen a seprőgép áll, amelyet a városi és önkormányzati szolgálatok nagymértékben használnak. Túlméretes polimerkefével működik, amely nyáron könnyedén eltávolítja a homokot és a szennyeződéseket, ősszel és télen pedig megtisztítja a lehullott leveleket és a havat. Műszaki jellemzők biztosítják a nagy teljesítményt kültéri körülmények között. Lehetőség a hólapát és a hóláncok felszerelésére a kerekekre.

  Állítható magasságú fogantyú vezérlőkarokkal a kezelő kényelme érdekében. Az önjáró kivitel három sebességgel rendelkezik, és jó súlyegyensúlya miatt könnyen kezelhető. 4 ütemű motorral van felszerelve, amely megnövelt nyomatékkal rendelkezik, és 2,1 és 3,8 km/h közötti sebességgel képes haladni.

  A gépet egész éves használatra tervezték, és 450 mm átmérőjű keféjével egyaránt jól megbirkózik a hófúvásokkal, valamint a nagy mennyiségű szennyeződéssel és porral. A fogantyúk összecsukhatóak a helytakarékos tárolás és szállítás érdekében.

  Előnyök

  • egész évszakos használat;
  • professzionális sebességváltó;
  • optimális stabilitás a lejtőkön;
  • Tisztítás a járdaszegély és a fal ellen.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

 • mpar 84 PRO Honda
 • Értékelés: 4.7

  <li></div><p>mpar 84 PRO Honda” src=”/wp-content/uploads/2023/05/677166196911-8512.jpg” height=”400″ title=”</p><li>mpar 84 PRO Honda”><p>A harmadik pozícióban egy multifunkcionális modell található, amely nyáron és télen is segít tisztán tartani a nagy udvari területeket. 2,6 és 4,8 km/h közötti sebességgel képes haladni, 3 előremeneti és 1 hátrameneti sebességgel. A hideg évszakban hófúvóként is használható.</p><p>A gép elején egy nagy, 40 cm széles nejlonkefe található, amelynek forgási szöge 3 pozícióban rögzíthető. Kombinált felépítésű, és az egyik szakasz elhasználódása esetén egyszerűen cserélje ki a sérült szakaszt, ne pedig az egész kefét. A sörték tisztított felületre gyakorolt nyomásának beállítása az állványszerkezeten lévő kis pneumatikus keréknek köszönhető, amely jelentősen meghosszabbítja az élettartamot.</p><p>Nagy teljesítményű seprőgép, amelyet a Honda GCV 160 OHC 4 ütemű motor biztosít, amely 1 óra alatt akár 5000 négyzetméternyi területet is megtisztít.. A tömörség az összecsukható fogantyúknak köszönhető, amelyek jelentősen csökkentik a teljes méretet a szállítás vagy karbantartás során. A gépet intenzív működésre tervezték, és rendkívül megbízható.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nagy tisztítási sebesség;</li><li>A hómarót helyettesíti;</li><li>a kefanyomás állítható;</li><li>Kis fordulási sugár.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>FUXTEC FX-KM196-SET1 </h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=FUXTEC FX-KM196-SET1

  Az áttekintésben szereplő negyedik gép egy 345 mm átmérőjű és 600 mm széles kefével rendelkező, nagy teljesítményű seprőgép, amely hatékonyan képes felhajtók és járdák seprésére. Speciális tartozékokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a téli használatot.

  Könnyen manőverezhető és kormányozható a jó stabilitást biztosító speciális gumiabroncsprofilnak köszönhetően. Minden szemetet külön kukában gyűjtünk. A gép meghajtási mechanizmusa mindkét kerékre működik, ami jelentősen növeli a járhatóságot egyenetlen és csúszós felületeken. A gépet 5 előremeneti és 2 hátrameneti sebességfokozat hajtja.

  Az univerzális modell hókotró tartozékkal, hópajzzsal és törmelékgyűjtő vödörrel rendelkezik. Mindegyik szerszám nélkül felállítható. A kefeforgatás kikapcsolásának képessége a gép könnyű mozgatását teszi lehetővé, amikor a törmeléket ki kell üríteni. Gyorsan átalakítható seprőgépből hófúvóvá.

  Előnyök

  • gyors tartozékcsere;
  • jó manőverezhetőség;
  • 5 sebességgel;
  • erős motor.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Mechanikus seprőgépek

  KARCHER KM 70/20 C

  Értékelés: 4.9

  KARCHER KM 70/20 C

  Az első helyet a készülék a nyílt területeken történő tisztítás egyszerűségének és hatékonyságának kombinációjáért kapja. A finom porszűrővel a gép nem hagy nyomot a felületen. Állítható magasságú, és bármilyen felület tisztítására használható. A fő seprőkefe két kerékkel működik, és irányfüggetlenül mozog, még akkor is, ha a gép el van forgatva.

  Az oldalsó kefe jobb hozzáférést biztosít a nehezen hozzáférhető területekhez, így a tisztítási folyamat hatékonyabbá válik. A kezelő kényelme érdekében az ergonomikus fogantyú három különböző magasságú pozícióban rögzíthető, és szállításhoz vagy kompakt tároláshoz összecsukható. A seprőgép akár 3680 négyzetméternyi talajfelület megtisztítására is képes.m/h. A munkaszélesség oldalsó kefékkel 700 mm.

  Kompakt kialakítás, könnyen kezelhető kézi működtetésű forgókapcsoló segítségével. A modell hatékonyan vezethető kültéren, és intenzív használatra tervezték. A tartály maximális kapacitása 42 liter.

  Előnyök

  • könnyű kezelhetőség;
  • Állítható összecsukható fogantyú;
  • Legkisebb fordulási sugár;
  • jó teljesítmény.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Starmix Haaga 477 PROFI

  Értékelés: 4.8

  STARMIX HAAGA 477 PROFI

  A második helyen egy kétirányú mechanikus meghajtással rendelkező modell áll. Hatékonyan és a kerekek haladási irányától függetlenül tisztít. Az univerzális gép ütésálló, és kül- és beltéren egyaránt használható. A kefék magasságának beállítása egyetlen mozdulattal, egy praktikus kapcsolóval történik.

  A szabadalmaztatott kefe meghajtórendszer különleges kialakítása lehetővé teszi a nagy és apró törmelékek alapos tisztítását, még nedves felületeken is. A kiálló kefék teljes hozzáférést biztosítanak a sarkokhoz és más nehezen hozzáférhető területekhez. Beépített szűrővel van felszerelve, amelyet rugalmas kötény véd. A kefék motoros mechanizmusa biztosítja az egyenetlen padlójú helyiségek minőségi tisztítását.

  Robusztus kialakítása alkalmassá teszi a nagy igénybevételű ipari tisztításhoz. A mechanikus kefe rendszer szíj nélkül működik, és tartósan működik. A gép állítható magasságú fogantyúval van felszerelve, amely további kényelmet biztosít a kezelő számára.

  Előnyök

  • Kompakt méretek;
  • az egyedülálló meghajtórendszer;
  • Állítható kormánykar;
  • Kiváló minőségű tisztítás.

  Hátrányok

  • nem észleltek akadályokat.

  Lavor PRO BSW 651 M

  Értékelés: 4.7

  Lavor PRO BSW 651 M

  A harmadik sor a seprőgép, amely acélvázas szerkezetű. Ez egy robusztus, mechanikusan hajtott egység 360°-ban forgó első kerékkel. A kiváló manőverezőképességgel és nagy felületi lefedettséggel felszerelt kézi modell nagy területeket képes akár 1500 négyzetméteres sebességgel söpörni, és 5500 négyzetméteres súrolási mélységgel rendelkezik.m/h. A meghajtórendszer univerzális sörtékkel ellátott oldalsó keféből, speciális gumiból készült facsaróból és kopásálló hengerből áll.

  A 40 literes, biztonsági kapuval ellátott szemeteskosár könnyen eltávolítható és tisztítható, hosszú karbantartási időszakok nélkül. A kialakításnak van egy kivehető oldalsó keféje és egy központi kefe. Az alulra szerelt kaparó összegyűjti az összes apró törmeléket és a megtapadt szennyeződéseket. A főkefe nyomásszabályozása biztosítja a sörték optimális tapadását.

  Könnyen manőverezhető, a modell kényelmes kormánykarral rendelkezik a könnyed fogás érdekében. Kis súlyának köszönhetően könnyen mozgatható, a kezelőtől kevés fizikai erőfeszítést igényel. A BSW 651 M egy robusztus és megbízható mechanikus gép, amely az ügyfelek visszajelzései szerint nagyon jól teljesít.

  Előnyök

  • Az erőteljes fémkeret;
  • jó manőverezőképesség;
  • Nagy szemeteskukakapacitás;
  • robusztus műanyag ház.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Ghib
 • HS M 80
 • Értékelés: 4.6

  Olvasson tovább  12 legjobb olaj típusú légkompresszorok
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: