13 a legcsendesebb porszívók közül

*A legjobb választások közül a mi választásunk. Kiválasztási kritériumok. Ez a termék szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt szakértői tanácsadásra van szükség.

Ha emlékszik a szovjet időkre, tudja, milyen hangosak voltak a porszívók. Úgy dübörögnek, mint a rakéták. Az egyik legnépszerűbb porszívót akkoriban “Rocket”-nek hívták. Ez már nem így van. Egyes porszívók még akkor is használhatók, ha a szomszéd szobában alszik a baba! Vessünk egy pillantást néhány ilyen eszközre. Mind közül a legjobbal.

A legcsendesebb porszívók értékelése

Jelölte helyszín termék neve ár
A legcsendesebb porszívók porzsákkal 1 Thomas DryBox 14 492€
2 Miele SKRR3 B
 • zzard CX1 piros
 • 20 846€
  3 ARNICA Tesla Prémium 11 904€
  4 Tefal TW7621 14 500€
  5 Bosch BGS 3U1800 8 225€
  A legcsendesebb porszívók ciklonszűrővel 1 Thomas SmartTouch Comfort 19 890€
  2 Electrolux EUS89TM 25 249€
  3 Bosch BGL8SIL59D 19 530€
  4 Tefal TW6477RA 12 045€
  5

  Szia

 • ps FC8780 Performer Silent
 • 13 355€
  6 ARNICA Pika ET14410 6 590€
  A legcsendesebb porszívó 1 Thomas TWIN Panther 10 724€
  2 ARNICA Hydra Rain Plus 14 922€

  A felülvizsgálat a porszívó minősítési adatai alapján fromvacuum-cleaner/.

  A legcsendesebb porszívók porzsákkal

  Thomas DryBox

  Értékelés: 4.9

  Thomas DryBox

  Ez a csendes porszívó középkategóriás árcédulával és hasonlóan középkategóriás méretekkel rendelkezik. A különbség a kedvezőbb árú megfelelőktől a teljesítményszabályozó, amelyet a testen kell keresnie. A TWIN Panther csökkenti a szükséges szívóerőt, hogy elkerülje a laminált padló károsodását. Ez tovább csökkenti a zajszintet, amely már most is nagyon alacsony.

  A készülék belsejében egy 1700 wattos motor található. Azt gondolnád, hogy elég erős ahhoz, hogy még a szőnyegből is kiszedje a port, nemhogy egy sík felületet tisztítson. Minden szennyeződés a porgyűjtőként szolgáló tartályba kerül. Rengeteg szemetet képes tárolni, ami tetszeni fog a lusta háztulajdonosoknak, akik nem szeretik gyakran takarítani. Érdekes, hogy a gyártó itt a törmelék válogatását hajtotta végre – a nagy és kis frakciókat a porgyűjtő külön szakaszaiban helyezik el.

  Ez a porszívó HEPA 13 szűrőt használ. Ez azt jelenti, hogy nem száll ki a por, és a készülékből kilépő meleg, kristálytiszta levegő nagyon tiszta. Az alacsony zajkibocsátás részben a szűrőnek köszönhető. Azt azonban semmiképpen sem állítjuk, hogy a porszívó teljesen csendes, mert az csoda lenne.

  A termék nagyszámú fúvókával és nagyon hosszú teleszkópos csővel van felszerelve. Pontosabban, kap egy résfúvókát, egy tartozékot a kárpitozott bútorokhoz, amely cérnaeltávolítóval, egy fúvókát padlóhoz és szőnyeghez, valamint egy kefét. Puha ütközővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy következmények nélkül nekimehessen a falaknak és a bútoroknak.

  A készülék áramellátását a villamosenergia-hálózat biztosítja. 6 méteres vezetékkel csatlakozik az elektromos hálózathoz. A porszívó használata után csak meg kell nyomnia a gombot, és a zsinór gyorsan bekötődik a gépbe.

  Előnyök

  • Jól néz ki;
  • Praktikus tárolóedénnyel rendelkezik a szemetesláda számára;
  • A szemetet a frakciók mérete szerint osztják szét;
  • A tokban van egy teljesítményszabályozó;
  • Nagyszámú melléklet;
  • A tisztító párnázott ütközővel van ellátva;
  • Minőségi szűrő van jelen.

  Hátrányok

  • Nem tudja eltávolítani az építési törmeléket;
  • Nincs fogantyú a függőleges helyzetben történő szállításhoz;
  • Nem a legjobb manőverezhetőség;
  • A tartály túl kicsi;
  • Az építési minőség megkérdőjelezhető.

  Miele SKRR3 B
 • zzard CX1 piros
 • Értékelés: 4.8

  MIELE SKRR3 B<li></div><p>ZZARD CX1 RED” src=”/wp-content/uploads/2023/04/7691666197991-7013.jpg” height=”400″ title=”MIELE SKRR3 B</p><li>ZZARD CX1 RED”><p>Ezt a csendes porszívót még magasabb áron árulják az orosz üzletekben. A kimeneti teljesítménye mindössze 1100 watt. Akkor miért kerül ennyibe??</p><p>Először is meg kell jegyezni, hogy ez az egyik legszebb készülék a kínálatunkban. Ugyanakkor nem tartalmaz felesleges kiegészítéseket, amelyek állítólag javítják a formatervezést, és modernebbé teszik azt. Így bármilyen belső térben jól mutat. Az árcédulát a porszívó mérete is befolyásolja. Elsőre hatalmasnak tűnnek. Kompakt méretek akár kétliteres tartály befogadására is alkalmasak. Csak nagyon alkalmanként kell tisztítani, nem minden tisztítás után. Ez egy határozott plusz!</p><p>A mérések azt mutatják, hogy a zajszint a maximális teljesítmény használatakor eléri a 76 dB-t. Lehetőség van a teljesítményszint csökkentésére is, amit a készülék oldalán található gomb elforgatásával tehet meg.</p><p>A porszívó vezeték nélküli – Ahogyan azt kell, hogy legyen, ez plug and play. Egy akár 6,5 m hosszú vezetékkel csatlakoztatható. Teleszkópos csővel érkezik. A készülék dobozában négy fúvóka is található: résfúvókák, padlóhoz és szőnyeghez, kárpitozott bútorokhoz és polírozott felületekhez.</p><p>A figyelmeztető lámpa jelzi, ha a tartály megtelt. Egyszerűen nyomja meg a gombot, és a zsinór automatikusan behúzza magát a porszívóba, miután befejezte a tisztítást. Helyezze a készüléket függőlegesen egy szekrénybe vagy tárolóhelyre.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Egy praktikus hordozófogantyú;</li><li>Nagy gyűjtőtartály;</li><li>Minimális teljesítményen alig ad ki zajt;</li><li>A szívóteljesítmény állítható;</li><li>A tartály kényelmes kiürítése;</li><li>A zsinór nagyon hosszú;</li><li>Az eszközök nagy száma;</li><li>Nem feledkezhetünk meg a vákuumzsák töltésjelzőjéről sem;</li><li>Nagy megbízhatóság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár;</li><li>Túl magasnak tűnhet;</li><li>A tartály külseje fokozatosan porosodik.</li></ul><h3>ARNICA Tesla Prémium</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=ARNICA TESLA PRÉMIUM

  Ez már egy kicsit olcsóbb porszívó. És már nem is olyan nagy, mint régen. Legfeljebb három literes portartályt használ! Hogyan jött ez létre?? Hogyan érte el ezt a gyártó? Nagyon egyszerű: a motor méretei jelentősen csökkentek. Teljesítménye mindössze 750 watt. Ennek eredményeképpen mindössze 450 wattos szívóteljesítménnyel büszkélkedhet, ami valójában nem is rossz. Még szőnyeggel vagy szőnyeggel is, ez egy alku, hogy megvásárolja.

  Az ARNICA Tesla Premium teljesítményszabályozóval van felszerelve. De még a legmagasabb fokozaton sem túl zajos. Pontosabban, a porszívó közvetlen közelében a zajszint kb. 70 dB. A teljesítményt a fogantyún lévő gombbal lehet csökkenteni.

  Minden porszívó nagy mennyiségű levegőt enged be. És ha nincs jó szűrővel felszerelve, akkor nincs tisztító hatása. Szerencsére az ARNICA Tesla Premium tartalmaz egy HEPA 13 szűrőt. Az egyetlen hátránya, hogy rendszeres tisztítással időről időre ki kell cserélni, és az ilyen szűrő költsége nem nevezhető alacsony. De sok porszívókat árusító üzletben megtalálható.

  8 méter hosszú kábelen keresztül csatlakozik a hálózati áramhoz. Egy gombnyomással automatikusan feltekeredik a porszívóba. Nemcsak teleszkópos csővel, hanem néhány fúvókával is rendelkezik. Sajnos, nincs turbókefe, ami sajnálatos. A gyártó még egy résfúvókára sem spriccelt, amely leegyszerűsíti a radiátorok és a szekrények mögötti terek tisztítását.

  Előnyök

  • Nyolc szűrési lépés;
  • A tápkábel nagyon hosszú;
  • Egy nagyméretű konténert használnak;
  • Nagyon nagy szívóerő;
  • A zajszint nagyon alacsony;
  • Jól néz ki;
  • A fogantyún található egy teljesítményszabályozó;
  • Kis méret és súly.

  Hátrányok

  • Kevés fúvóka a készletben;
  • A rácsfedél megbízhatatlan rögzítése a porgyűjtő tartályban;
  • A teleszkópos cső túl nehéz;
  • Erősen eltömődött motor előtti szűrő.

  Tefal TW7621

  Értékelés: 4.6

  A Tefal TW7621

  Egy másik nagyon kicsi és csendes porszívó. Ezekre az eszközökre mindig lesz kereslet, mert nem ritka, hogy a törékeny lányok a lakást takarítják. nehéz elképzelni, hogy egy 10 kilogrammos Jumbót cipeljenek magukkal. Figyelemre méltó, hogy még egy ilyen kompakt porszívó is képes akár 2,5 literes tartály térfogatát is a rendelkezésére bocsátani. Rendszeresen tisztítsa, de nem minden használat után.

  Mint sok más, ebben a felülvizsgálatban vizsgált modell, a Tefal TW7621 is csak száraz tisztítást kínál. A külső levegő a légszűrőnek köszönhetően gyakorlatilag tiszta. A termék nagyon hosszú zsinórral is büszkélkedhet.

  A kis porszívók ritkán vesznek fel jelentős mennyiségű energiát. A motor teljesítménye itt sem haladja meg a 750 wattot. Ez azonban elegendő a laminált padló, a kárpitozott bútorok és más belső berendezési tárgyak tisztításához. Egy nehezebb porszívó jobban megfelel a szőnyegek vagy padlószőnyegek számára.

  Ami a zajszintet illeti, az alig éri el a 67 dB-t. Nagyszerű eredmény! A kis teljesítményű kimenet csökkenthető, ha a szomszédos szobában gyermek alszik, és a zajszint tovább csökkenthető. A szabályozó a fogantyún található; nem kell magáért a porszívóért nyúlni!

  Szerény mérete ellenére meglehetősen nehéz. Súlya 8,8 kg. Egyáltalán nem világos, hogy mi okozta a súlynövekedést. Nem puha lökhárító? De világos, hogy a doboz, amelyben a teljes készletet tartalmazza, miért olyan nehéz. Az a tény, hogy négy fúvókával és teleszkópos csővel rendelkezik. A gyártó nem feledkezett meg a résfúvókáról, amely segít elérni a szűk helyeket. A turbókefe azonban nem tartozik a csomaghoz. Nos, még néhány drágább porszívó sem rendelkezik vele

  Előnyök

  • A kábel hossza 8,4 méter;
  • Nagy kapacitású tartály;
  • Finom szűrővel rendelkezik;
  • A készletben lévő fúvókák nagy száma;
  • A zajszint nagyon alacsony;
  • A fogantyút egy teljesítményszabályozó egészíti ki;
  • Van egy puha lökhárító;
  • A tisztítószer meglehetősen kis méretű.

  Hátrányok

  • A teljesítmény nem túl magas;
  • Nem mindenkinek fog tetszeni az ár.

  Bosch BGS 3U1800

  Értékelés: 4.5

  BOSCH BGS 3U1800

  A Bosch porszívók nem nevezhetők a világ legmegbízhatóbbjainak. Azonban főleg az olcsó modellek szenvednek meghibásodásoktól. A garanciaidő lejárta után valóban elromolhatnak. De nem kell aggódnia a meghibásodások miatt, ha BGS 3U1800 készüléket vásárol. A helyzet az, hogy ez nem a legolcsóbb modell, az orosz kiskereskedelemben körülbelül 10 ezer forintba kerül. Az árcédula. Egy ilyen árcédulával rendelkező eszközbe megbízható motort kell építeni, amely sok évig tarthat. És nincs semmi, ami meghibásodhatna egy motorral.

  Ez a modell csak száraz tisztítást kínál. A hulladékot 1,9 literes tartályban gyűjtik. A termék fogyasztása 1800 watt, ellentétben néhány fent említett készülékkel. A porszívó szívóteljesítménye nem több mint 300 watt. Nagyon furcsa. Olyan, mintha a levegő egy része sehova sem jutna. Vagy mintha a finom szűrő túl aktív lenne.

  Persze a portartállyal ellátott porszívók ritkán rendelkeznek nagy teljesítményű porszívókkal, ezért ne adjunk neki túl nagy hitelt. Ezt a modellt inkább az alacsony zajszintű teljesítménye miatt érdemes dicsérni. A mérések szerint a készülék közvetlen közelében, működés közben csak 67 dB van. Ha pedig a házon lévő szívócsővel még tovább csökkentheti a szívóteljesítményt, még lenyűgözőbb eredményeket érhet el. A termék meglehetősen hosszú hálózati kábellel is büszkélkedhet. A legtöbb lakásban még ahhoz is elég hosszú, hogy az egyik szobából a másikba jusson. És természetesen van egy portartály töltöttségjelző is.

  Nem csak kicsi, hanem nagyon könnyű és csendes porszívó is. Még egy fiatal lány is fel tudja emelni, például, hogy elérje a mennyezet sarkát, ahol egy pókháló van. A hosszú teleszkópos cső azonban gyakran nélkülözi az ilyen összetett műveleteket. Három extra szerszámot is tartalmaz. Az egyik ilyen a réselt kefe – jellemzően akkumulátorok tisztítására használják. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az a turbókefe.

  Előnyök

  • A vezeték hossza 7,2 m;
  • Könnyű és kompakt;
  • Rendkívül alacsony zajszint;
  • A készülék testén található egy teljesítményszabályozó;
  • Az árcédula nem túl magas;
  • Jó szűrőrendszer;
  • Rugalmas és hosszú tömlő.

  Hátrányok

  • Nem túl nagy szívóteljesítmény;
  • A fúvókák száma nem mindenkit elégít ki;
  • Nincs fogantyú, hogy hordozható legyen;
  • A portartály ürességének jelzője eltömődik a porral.

  A legcsendesebb porszívók ciklonszűrőkkel

  Thomas SmartTouch Comfort

  Értékelés: 4.9

  Thomas SmartTouch Comfort

  Válogatásunk egyik legdrágább tagja. Ezért a modellért az orosz eladók 20 ezer forintot kérnek. rubel. De amikor a Thomas termékek olcsók voltak?

  Ez a készülék egy nagyon tágas porzsákkal rendelkezik. Vannak, akik évente csak néhányszor ürítik ki a 3,5 literes porgyűjtőtartályt. A túlméretezett egységben egy nagy teljesítményű elektromos motor található. Teljesítménye 2000 watt. És még akkor is lenyűgözőek az eredmények, ha ennek a teljesítménynek csak 1/4-ét használjuk szívásra!

  Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a legjobb porszívó a szőnyegek és szőnyegek tisztítására, nem is beszélve a laminált és parkettás padlókról! És nem csak a nagy szívóerő miatt. A Thomas SmartTouch Comfort sok praktikus és valóban működő fúvókával rendelkezik. Például kap egy turbókefét, amely a gyakran vedlő háziállatok tulajdonosai számára a leghasznosabb. A dobozban egy csodálatos fénykibocsátó fúvóka is található szőnyegekhez és padlókhoz. Egy másik dolog, amit meg kell jegyezni, a parkettafúvóka jelenléte, amely lószőrt tartalmaz. És ez a lista nem tartalmazza az összes tartozékot!

  Van egy szabályozó a porszívó testén. Talán az egyetlen dolog, amit egy vevő ki tud választani, az ez. Egy ilyen drága készülék esetében a teljesítményszabályozó lehet a fogantyún. Nem mintha ez a modell lenne a legcsendesebb a rekordok között. A 70 dB azonban nem túlzott eredmény. Természetesen a zaj zavarhatta a szomszéd szobában alvót. De csökkentheti a teljesítményt, így a porszívó csendesebb lesz! Ezért a felülvizsgálatunkban szereplő porszívók szinte mindegyike rendelkezik porzsákszabályzóval.

  A doboz nem csak a szerszámot, hanem hat porzsákot is tartalmaz. Sokan évekig használhatják a gépet. Csak a távoli jövőben kell majd új porzsákokra gondolni.

  A

  • Számos hasznos melléklet;
  • Kiváló szűrőrendszer;
  • Különböző színű gumi ütközőkkel;
  • Nagyszámú porzsák;
  • Nagyon jó szívóerő;
  • Alacsony zajszint;
  • Van egy teljesítményszabályozó;
  • Nagyon nagy porzsákkal rendelkezik;
  • A vezeték hossza 10 m;
  • Tömeg legfeljebb 4,7 kg.

  Hátrányok

  • Nagyon magas költségek;
  • A teljesítményszabályozót a fogantyún lehetett volna elhelyezni.

  Electrolux EUS89TM

  Értékelés: 4.8

  ELECTROLUX EUS89TM

  Magasabb árú porszívók a svéd Electrolux cégtől is kaphatók. Jó méretű ciklonszűrővel is rendelkezik. A készülék belsejében egy 3,5 literes porgyűjtő tartály található. Think Think a legjobb választás a lusta emberek számára, akik sietnek, hogy a porszívót tisztítás után azonnal visszategyék a helyére. A takarékos emberek is értékelni fogják a készüléket. A dolog lényege, hogy csak 750 wattot fogyaszt. Még a heti söprés is gyakorlatilag pénzt takarít meg a villanyszámlán. A készülék nagyon jól beszívja a levegőt, így gyakorlatilag bármilyen felületen megbirkózik vele. A problémák csak a magas bolyhos szőnyegeknél jelentkeznek.

  Ez határozottan az egyik legcsendesebb porszívó a felülvizsgálatunkban. Akár 58 dB zajszint, még maximális teljesítmény mellett is. Nem tud segíteni, de az első használatnál egy kicsit alulmúlttá válik. Még azt is gondolja, hogy valami baj van a készülékkel! A porszívó rendkívül halk működésével pedig csökkenthető az energiafogyasztás! A szabályozó egyébként a fogantyún található, ami szintén nagyon menő.

  A porzsák töltöttségének jelzője, a párnázott ütköző és a szerszámtartó tárolására szolgáló hely – ez mind része ennek a tisztítónak. 9 méteres hálózati kábellel rendelkezik, így könnyedén elkezdheti az egyik szobában, és befejezheti a másikban. Útközben nemcsak a parketta, hanem más felületek porszívózása is lehetséges, mivel több multifunkciós fúvókát kap. Bár el kell ismerni, hogy nincs lószőr, a háttérvilágítást elfelejtheti.

  A kinti levegő kristálytiszta. A legfinomabb porszemcsék eltávolításáért egy AllergyPlus nevű speciális szűrő felel. Jó hír azoknak a szülőknek, akiknek gyermeke allergiás! Sok vásárlónak tetszik a 9 méter hosszú hálózati kábel is. Segítségével egyik szobából a másikba költözhet, a porszívó az első konnektorba csatlakoztatva marad.

  Nos, mire panaszkodhat ennek a készüléknek a tulajdonosa?? Talán az egyetlen panasz a súlya. Nem mindenki elégedett egy 8 kg-os készülékkel. De ez is egy termelési költség. De egy ecset “3 az 1-ben” valóban kérdéseket vet fel. Valamilyen oknál fogva ez borzasztóan kényelmetlen. Az egyik üzemmódban a fúvóka egyszerűen nem marad a csőhöz rögzítve! Továbbá, nem mindenki szereti a hordozó fogantyút, amelyet itt túlságosan nyikorgónak kapnak. Egyes esetekben zajosabb, mint maga a porszívó!

  Az érdemek

  • Függőleges parkolási lehetőség áll rendelkezésre;
  • Van hely a mellékletek tárolására;
  • Az olcsó Filtero porzsákok alkalmasak;
  • Hosszú tápkábel;
  • A fogantyún található egy teljesítményszabályozó;
  • Minőségi szűrő;
  • Nagyon alacsony zajszint;
  • A porzsák tisztességes térfogata;
  • Jó felszerelés.

  Hátrányok

  • Kis rekesz a porzsáknak;
  • Egy nyikorgó hordozófogantyú;
  • Kényelmetlen 3 az 1-ben kefe.

  Bosch BGL8SIL59D

  Értékelés: 4.7

  BOSCH BGL8SIL59D

  A német Bosch cég a BGL8SIL59D készüléket számos olyan funkcióval kombinálta, amelyekkel sok versenytárs nem rendelkezik. A legnyilvánvalóbb a porzsák. Kapacitása 5 liter! Szerintem sokaknak elég egy év takarításhoz. Még egy ilyen porgyűjtő tartály mellett is örömteli, hogy a készülék viszonylag kicsi. A súlya pedig nagyrészt attól függ, hogy a zsák mekkora része van megtöltve. A készülék üres porzsákkal együtt mindössze 6,5 kg súlyú. Így még egy lány is felemelheti, bár ritkán van rá szükség, mert a termék hosszú teleszkópos csővel rendelkezik, amely könnyen elérheti akár a mennyezetig is.

  A készülék belsejében egy 650 watt teljesítményű elektromos motor található. Nem sok, de egy különleges kialakítás lehetővé tette, hogy a maximumot hozzuk ki belőle. Nagyobb teljesítményű porszívó csak akkor, ha a padló magas bolyhos szőnyeggel rendelkezik.

  A család többi tagjához hasonlóan nagyon csendes. A mérések szerint csak 59dB. Még sok mosógép is nagyobb zajt csap! Még meglepőbb a tápkábel. Ennek oka a 15 m hosszúság. Hol fér el egy ilyen köteg?? Ezért a Bosch BGL8SIL59D a vidéki házak tulajdonosainak ajánlható, amelyek területe hatalmas.

  A felálló parkolóban helytakarékos autóval lehet felszállni és parkolni. Konkrétabban, HEPA H13. Kár, hogy a szűrőt időről időre cserélni kell, és az ára nem költségvetésbarát. Ezenkívül a porszívóhoz számos tartozékot is mellékelnek. Létezik parkettakefe és fugakefe, de a Turbo kefe nem.

  A készülék ára az orosz üzletekben 20 ezer rubel. rubel. Egyértelmű, hogy ilyen árcéduláért nem nélkülözheti a teljesítményszabályozót. Jól jön azokban a pillanatokban, amikor még inkább csökkenteni szeretné a zajt. Puha ütközővel is rendelkezik, amely megvédi a bútorokat a súlyos ütésektől.

  Előnyök

  • A tápkábel rendkívül hosszú;
  • Minőségi szűrőrendszer;
  • Rekord nagy kapacitású porgyűjtő tartály;
  • A zajszint nagyon alacsony;
  • Van egy teljesítményszabályozó;
  • Viszonylag kis súly.

  A hátránya

  • Jól jönne egy turbókefe;
  • Magas költségek;
  • A teljesítményszabályozót a fogantyún lehet elhelyezni;
  • Egyesek talán nem tartják elegendőnek a teljesítményt.

  Tefal TW6477RA

  Értékelés: 4.6

  TEFAL TW6477RA

  Ami a leginkább meglepő ebben a csendes porszívóban, az a tartozékok száma. Abszolút minden van benne, amire csak vágyhatsz! Még egy turbókefe is! Akár kettőt is: egy nagyot és egy kicsit. Van még egy parkettakefe, egy padló- és szőnyegfúvóka, egy puha bútorokra való fúvóka és természetesen egy résfúvóka is.

  Ez a készülék 750 wattos elektromos motorral rendelkezik. A levegő, miután áthaladt rajta, a HEPA11 szűrőbe kerül, ahol szinte teljesen megtisztul. A porszemcsék pedig többnyire a 4,5 liter térfogatú zsákban gyűlnek össze. Kidobni ezt a sok kacatot ritka, és sokaknak csak egy évnyi porra lesz szükségük.

  Ez nem egy robot porszívó, így a munka a készülék biztosítja a teljesítményt. Egy maximum 8,4 m hosszúra kihúzható zsinórral csatlakoztatható. A legtöbb otthoni felhasználó számára elegendő egyszerre két helyiséget porszívózni. Jó, hogy a készülék nem zavarja a háztartás többi tagját. A mérések azt mutatják, hogy működés közben a porszívó zajszintje nem haladja meg a 66 dB-t. És ez még tovább csökkenthető a teljesítmény egy kis csökkentésével, két gomb segítségével, amelyek a testen és a fogantyún találhatók. És a terméknek van egy porgyűjtő tartály töltésjelzője, de ez már természetes dolog.

  Ne felejtsük el, hogy minden turbókefe extra zajt kelt! A fenti adatok csak akkor érvényesek, ha a készüléket a szabványos tartozékokkal együtt vagy azok nélkül használják.

  Egyébként ez egy tipikus porszívó, 17-20 ezerért árulják. Az árcédula. Folyamatos kereslet van rá, nem hever a polcokon tétlenül. Van néhány hátránya. Az egyik vásárló például arra panaszkodik, hogy a teleszkópos cső túl nehézkes; nagy erőfeszítésébe kerül, hogy szétszedje. A terméknek van egy gyenge fedele is, amely a porzsákot tartalmazza.

  Előnyök

  • Egy nagyon nagy porzsák;
  • A turbókefék tartozékai;
  • A fogantyún található egy teljesítményszabályozó;
  • A zajszint nagyon alacsony;
  • Jó szűrőrendszer;
  • Egy hosszú hálózati kábel.

  Hátrányok

  • Szoros teleszkópos cső;
  • A teljesítmény azonban nem túl nagy.

  Szia

 • ps FC8780 Performer Silent
 • Értékelés: 4.5

  Philips FC8780 Performer Silent

  Ritka az olyan eset, amikor egy gyártó közvetlenül a nevében jelöli meg a porszívó fő előnyét. Ez a modell valóban rendkívül csendes. Pontosabban, a készülék működése közbeni zajszintje alig 66 dB. Biztos, hogy a porszívó nem ébreszti fel a szomszéd szobában alvó személyt, még akkor sem, ha az egy gyermek.

  A készülék testén található egy teljesítményszabályozó. Ez azt jelenti, hogy a zajszint szükség esetén még tovább csökkenthető. Ami a hatótávolságot illeti, ez körülbelül 12m. Nemcsak hosszú tömlővel, hanem 9 méter hosszú hálózati kábellel is rendelkezik. Egyébként könnyen kitekerhető, csak a kitekerés gomb megnyomásával.

  Ez az egység tisztességes méretű. Megállapíthatjuk, hogy a gép belsejében egy tágas portartály található. A térfogata 4 liter. Ha a lakásod nem egy disznóól, akkor nagyon sokáig tarthat egy zsák megtöltése. Ez a porszívó két fogantyúval is büszkélkedhet a szállításhoz. Lehetővé teszik, hogy a készüléket függőlegesen és vízszintesen is hordozhassa.

  Még nem tudni, hogy milyen tartozékokat tartalmaz a készlet. Ezek azok a modellek, amelyeken sok porszívógyártó spórol. Ami ennek a modellnek az alkotóit illeti, igyekeztek szinte mindent biztosítani a vásárlónak, amire szüksége van. Összesen négy fúvókát találunk a dobozban. Az egyik egy rés, a másik a parketta és a laminált padló tisztítására szolgál. És a legfejlettebb ecset ebben a készletben

  Az iActive Pro – a felületek széles skáláját képes tisztítani.

  Előnyök

  • Van egy fényerőszabályzó kapcsoló;
  • A kábel nagyon hosszú;
  • Két fogantyúval rendelkezik a szállításhoz;
  • Egy tágas porzsák;
  • Nagyszámú porelszívó fúvóka;
  • Rendkívül alacsony zajszint;
  • A súlya nagyon könnyű (5,4 kg);
  • Tisztességes teljesítmény.

  Hátrányok

  • Szerettem volna, ha a fogantyún van egy teljesítményszabályozó;
  • Nem mindenhol adják el megfelelő áron;
  • A teleszkópos cső túl nehéz;
  • Könnyen gördíthető, puha lökhárítóval lehetne felszerelni.

  ARNICA Pika ET14410

  Értékelés: 4.4

  ARNICA PIKA ET14410

  Jellemzően a csendes porszívók sok pénzbe kerülnek, biztosan nem lehet őket olcsó porszívónak nevezni. A szabály alól nagyon kevés kivétel van. Az egyikük az ARNICA Pika ET14410 – az orosz üzletekben körülbelül 7 ezer embert kérnek erre a modellre. rubel. És ez az egyik legcsendesebb porszívó az árkategóriájában. Ha méréseket végeznek, az eredmény 75 dB. Nem rossz. A zajt azonban csökkentheti, ha a készülék oldalán található zajcsökkentő gombbal lehalkítja a teljesítményt. De akkor nem tisztíttatja ki rendesen a szőnyegét.

  Ez a luxus porszívó kiváló minőségű HEPA13 szűrőt használ, az ár töredékéért. Időről időre változtatni kell, de már megszoktuk. A csere pontos gyakorisága attól függ, hogy milyen gyakran fogja használni a terméket. De még ha a heti tisztítás várható is, akkor sem kell évente egynél többször a szűrő cseréjére gondolnia.

  A tisztítót hagyományos kábellel csatlakoztatják az elektromos hálózathoz. Sajnos a hossza nem éri el az 5 métert. Egy szoba takarítására biztosan elég. De ha egy másik szobába szeretne költözni, akkor egy kis időre van szüksége ahhoz, hogy egy másik aljzatba költözzön. Ami a levegő szívását illeti, az egy rugalmas tömlőn és teleszkópos csövön keresztül történik. A négy mellékelt fúvóka közül az egyik az utolsóhoz csatlakoztatható. Sajnos a doboz nem tartalmaz különösebben érdekes ecseteket. Az egyetlen megkülönböztető jellemző a résfúvóka, amelyet néhány versenytárs valahogy nem szerel fel.

  A készülék meglehetősen kicsi. Néhányan szeretni fogják, mivel szerény mérete 4 kg-os súlyt eredményezett. De nem lehet nem észrevenni, hogy egy nagy szemetes nem fért bele ebbe a porszívóba. Itt csak 2,5 literes kapacitással rendelkezik. Nem mintha minden tisztítás után szükség lenne az ürítésére, de ez sem lesz ritka eset.

  Előnyök

  • Teljesítményszabályozóval rendelkezik;
  • Nagyon alacsony költség;
  • Szerény méret és súly;
  • Jó számú fúvóka;
  • Jó szűrőrendszer;
  • Van egy tárolórekesz a szeméthegyek számára.

  A hátrányok

  • A teljesítmény nem túl nagy;
  • Nem túl hosszú zsinór;
  • Nincs turbókefe vagy ilyesmi;
  • Sok alkatrész gyenge műanyagból készült.

  A legcsendesebb porszívó

  Thomas TWIN Panther

  Értékelés: 4.9

  Thomas TWIN Panther

  Fent a felülvizsgálatunkban figyelembe vettük az eszközöket, amelyek csak száraz tisztítást kínálnak. Az lehet a benyomása, hogy a nedves porszívó csendes. Valójában a gyártóknak nagyon nehéz alacsony zajszintű porszívót tervezniük. De néha mégis sikerül nekik. A Thomas TWIN Panther például nem ijesztheti meg a közelében lévő kutyát vagy macskát. A porszívó zajszintje 68 dB alatt van! És mindezt egy olyan motorral, amely akár 1600 wattos teljesítményt is meg tud hajtani!

  Ennek a készüléknek a belseje nem korlátozódik a porgyűjtő tartályra, amelynek egyébként 4 literes térfogata van. Ez is 2,4 literes folyadéktartállyal rendelkezik. A linóleumot, laminált padlót és más sima felületeket egy hagyományos tisztítási ciklus közepén tisztítja. És a terméknek van egy nagy tartálya a szennyezett víz számára. Ez azt jelenti, hogy a porszívó különböző folyadékokat is képes felszívni.

  Ez a modell 6 méteres vezetékkel büszkélkedhet. Nem olyan gigantikus hosszúságú, de sok vásárló számára elégséges. Ami a tisztítási folyamatot illeti, ez egy teleszkópos csövet és különböző fúvókákat foglal magában. Tartalmazzák a résfúvókát és az adaptert a sima felületekhez. Különleges kefével rendelkezik a nedves felmosáshoz, amely nélkül nem lehet.

  Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez egy nagyszerű porszívó. Mindenképpen megéri az árát (ami nem is olyan magas). Az egyetlen panasz a súlya. De hogyan is lehetne másképp, amikor a készülék nemcsak az összegyűjtött port, hanem jelentős mennyiségű folyadékot is tartalmaz?

  Előnyök

  • Tisztességes teljesítmény;
  • A porgyűjtő tartály sok port tartalmaz;
  • Jó HEPA-szűrés;
  • A zajszint nagyon alacsony;
  • A porszívó mosható;
  • Folyadékgyűjtéshez rendelkezésre áll;
  • Függőlegesen parkolható.

  Hátrányok

  • Nagy méret és súly;
  • Nincs teljesítményszabályozó;
  • A fedél nem záródik megfelelően;
  • Még mindig nem a legjobb nedves tisztítási viselkedés.

  ARNICA Hydra Rain Plus

  Értékelés: 4.8

  ARNICA HYDRA RAIN PLUS

  Válogatásunk egyik legnagyobb képviselője. Ha sok más vizsgált modell vízszintes síkban készült, akkor az ARNICA Hydra Rain Plus függőleges irányultságú. Ezáltal úgy néz ki, mint a professzionális modellek, amelyeket takarító személyzet, valamint szállodák és egyéb szabadidős létesítmények számára terveztek. De persze valójában nem éppen egy professzionális modellről van szó, amire utal a 16 ezer dolláros árcédula is. rubel.

  A hatalmas 2400 W-os motor könnyen elfér ebben a porszívóban. Szívóteljesítménye elegendő a 350 wattos szívóteljesítmény eléréséhez. Az egyetlen probléma az, hogy nem állítható. Az ilyen erős szívóerő közismerten károsítja a parkettát vagy a laminált padlót. A megfelelő kefe azonban ezt úgy küszöböli ki, hogy a megfelelő lyukon keresztül bizonyos mennyiségű levegőt enged be.

  Nagy mérete ellenére a porszívó nem büszkélkedhet különösen hosszú hálózati kábellel. A legtöbb ügyfél számára azonban elegendő a 6 méteres hatótávolság. Mennyibe került a belső tér?? Először is, az 1,8 literes aqua szűrő, amely porgyűjtőként működik. Az áttörést jelentő eszköz, amely a por és a szennyeződés porszívóra gyakorolt hatásának csökkentéséért felelős, nem reklámnak vagy a porszívózásról szóló útmutatónak készült. Harmadszor, ott van a tartály a folyékony tisztítószer számára. Ez adja meg neki azt a képességet, hogy gyakorlatilag tükörfényesre “nyalja” a padlót.

  A termékhez rengetegféle tartozék tartozik. Nincs ebben a készletben csak egy turbókefe. Ez sajnálatos. És az sem boldog, hogy a cső összetett itt.

  Előnyök

  • Képes felszívni a kiömlött folyadékokat;
  • Nagyon sok fúvóka;
  • Az illatosítás elérhető;
  • A tisztítószer mosható;
  • Tisztességes teljesítmény.

  Hátrányok

  • Csuklós csövet használnak;
  • Egy turbókefe jó lenne;
  • A méretek és a súlyok meglehetősen nagyok;
  • A zsinór rövid és nem tekeredik fel;
  • A leghangosabb a felülvizsgálatunkban.

  Következtetés

  Így már tudja, milyen porszívókat kell keresnie, ha alacsony zajszintű modellt keres. Természetesen még az ilyen eszközök sem képesek észrevétlenek maradni egy ugyanabban a szobában alvó személy számára. A fizikával nem lehet vitatkozni, és a porszívó motorját nem lehet teljesen elhallgattatni, kivéve, ha a lehető legnagyobbra és legnehezebbre építjük. Ennek ellenére nem nevezhetjük az ebben a felülvizsgálatban szereplő készülékeket “hangosnak”. Ha valaki a másik szobában tartózkodik, nem zavarja a porszívó.

  Olvasson tovább  16 legjobb ablaktisztító kefe
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: