13 legjobb falióra

*A legjobbak értékelése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez a termék szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérdezzen meg egy szakembert.

Az otthon az előszobával kezdődik, ahol egy cipőtartó fogad minket. Meghatározza az egész helyiség stilisztikai hangvételét, ezért fontos a dekoratív funkciója. De ennél is fontosabb a vásárlók számára, hogy tágas, kompakt, praktikus és tartós legyen. Csapatunk elemezte a legnépszerűbb elemeket a piacon, és bemutatta őket a rangsorban. Itt olyan cipősszekrényt talál, amely a kényelem nevében díszíti otthonát és sokáig kitart.

A 13 legjobb cipősdoboz

Jelölés Helyszín Név Ár
Legjobb zárt cipősdobozok 1 Cipőszekrény Compass Montblanc 10 950 €
2 Imperial York cipőszekrény 8 040 €
3 Az iránytű cipőszekrény Assol 9 366 €
4 Lazurit Szardínia előszobaszekrény 11 156 €
5 Imperial Stealth cipőszekrény 3 242 €
6 Leset Royce 4 7 778 €
Felső nyitott cipőszekrények 1 Um
a Imelda 318125-040
5 120 €
2 Secret de Maison Echoppe 4322 9 490 €
3 TetChair SR-0628, 81×31 cm, 81×31 cm 5 490 €
4 MEBELSON Kraft 1, 80×30 cm 5 602 €
5 Sheffilton Albero SHT-SR9 3 087 €
6 Nika ETP3, 79×33 cm, Nika ETP3, 79×33 cm 2 250 €
7 Obuvnitelny Zavod Fémműves RFP 240, 45×30 cm 2 365 €

A legjobb cipőszekrények zárva

A zárt cipősdobozok különböző anyagokban és stílusokban kaphatók. Például egy klasszikus stílusú szoba esetében a fából készült termékek vagy az azt követő stílusú anyagok alkalmasak. A zárt típusú cipősszekrény fő előnyei a higiénia és a dekorativitás. A cipőket a folyosótól ajtókkal, ajtókkal stb. elválasztott rekeszekben tárolják. Ez minimálisra csökkenti az utcai por bejutását a lakótérbe, és segít tisztán tartani azt. Különböző minták és méretek, amelyek bármely előszobába illeszkednek. Karcsú és magas cipősszekrények állnak rendelkezésre. Minimális helyet foglalnak, sok pár cipő fér el bennük, és lenyűgözően mutatnak a belső térben. Ismerkedjen meg a zárt cipősszekrények kategóriában értékelésünk jelöltjeivel.

Cipőszekrény Compass Montblanc

Értékelés: 4.9

Cipőszekrény Compass Montblanc

Klasszikus megoldás kis helyiségekbe. A Compass Montblanc tárolószekrények szintén a karcsú szekrények közé sorolhatók, mivel mélységük sekély. A Montblanc MB-34K sorozat modellje például 37 cm mély, míg az MB-13 csak 21,5 cm mély. Mindkét modell magas terelő polcokkal rendelkezik, így téli és félszezonális cipők tárolására is alkalmasak. Két alapszín, csokoládé dió és fehér dió áll rendelkezésre. A szekrény színe kissé eltér az általános kialakítástól, ami hangsúlyozza a termék nemes stílusát. A gyártó a bútorösszetételhez formázott fém fogantyúkat adott hozzá, hogy eleganciát kölcsönözzön a bútornak.

A szekrényegységek laminált forgácslapból és MDF-ből készülnek, így kevésbé nehezek és drágák a tömörfa termékekhez képest. A Compass által gyártott bútorok néhány vásárlója azonban véleményében megjegyzi, hogy az anyagok összeszereléskor “chipet” képeznek, és a dekoratív bevonat lehasad. Mindkét modell magassága eltérő, mégis harmonikusan mutatnak együtt vagy külön-külön.

Előnyök

 • Alkalmas klasszikus, modern és loft stílusokhoz;
 • A termékcsalád két változatot kínál, amelyek kombinálhatók vagy egymástól függetlenül telepíthetők;
 • Nagymértékben hajlítható polcok, amelyek belső felülete könnyen letörölhető;
 • A termékcsalád két alapvető, érdekes színválasztékot kínál;
 • A cipőszekrény magas dekoratív tulajdonságai;
 • Közepes árkategória. Az MB-34K modell ára az interneten 11500 rubel, az MB-13 pedig 6000 rubel körül van.

Hátrányok

 • A polcok belső felülete fehér színű, ami nagyon jellegzetes szín;
 • Néhány cipőszekrény vásárló negatív véleményt nyilvánított a Compass bútorok összeszerelési minőségéről.

Imperial York cipőszekrény

Értékelés: 4.8

CIPŐSZEKRÉNY IMPERIAL YORK

Egy minimalista fehér cipőszekrény tökéletesen illeszkedik egy szűkös helyiségbe, és vizuálisan megnöveli a kis területet. Viszonylag kompakt, 49 cm magas, 36 cm mély és 80 cm széles. A cipőrekeszek négy polc formájában vannak kialakítva, amelyek egy rugós mechanizmusú, elülső csuklós ajtóval záródnak. Alacsony magasságú cipők számára alkalmas cipőszekrény. A magas csizmákat és a bokacsizmákat kényelmetlen tárolni – meg kell hajlítani a mandzsettát.

A termék négy széles felületű, kontrasztos fekete színű lábbal és fekete, díszítés nélküli fogantyúval rendelkezik. MDF anyag. Ez a legmegfelelőbb az ilyen típusú bútorokhoz, és hosszú élettartamot garantál. Kivehető párna a fiók tetején sötétszürke melange színben. Rá lehet ülni, miközben felveszi a cipőjét, ami nagyon kényelmes. A vásárlók a véleményükben arra panaszkodnak, hogy elégedettek az anyagok minőségével és a bútorok könnyű összeszerelhetőségével. A szekrény fényes felülete a helyiség vizuális megnagyobbításának hatását kelti. Az egyetlen kellemetlenség a párna, amely nem rögzített, és könnyen mozgatható a szekrény felülete körül.

Olvasson tovább  14 a legjobb olcsó porszívók az otthoni használatra

Előnyök

 • Kiváló minőségű anyag és könnyű összeszerelés;
 • Kapacitás;
 • A letisztult stílus teszi ezt a szekrényt sokoldalú bútordarabbá bármely belső térben;
 • Alkalmas kis folyosókra;
 • A fényes felület vizuálisan megnöveli a teret;
 • Kivehető textilpárnával rendelkezik a könnyű használat érdekében.

Hátrányok

 • Magas ár – körülbelül 7500 rubel;
 • Nehéz lehet a magas cipő elhelyezése.

Cipőszekrény Compass Assol

Értékelés: 4.8

Cipőszekrény Compass Assol

Kompakt cipőtokok feltűnő, figyelemfelkeltő kivitelben. A csuklós ajtókat bonyolult 3D-s minták és elegáns oválisok díszítik. Az Assol AC-45 és AC-46 sorozat mindkét modellje két kis támasztólábbal rendelkezik. Ezért szükséges, hogy egy falra szerelhető kiegészítő hardverrel rendelkező fali tartó készüljön. Mindkét dohányzóasztal azonos szélességű és mélységű, 70 cm, illetve 22,5 cm. magasságukban különböznek: az AC-46 magassága 123 cm, az AC-45 magassága pedig 85,5 cm. Tökéletesen harmonizálnak egymással, és együttesen használhatók. Egymástól függetlenül sem tűnnek kevésbé feltűnőnek.

A dupla rekeszes, csuklós polcok sok cipőnek biztosítanak helyet a belsejében. Anyagok – forgácslap és MDF kombinációja. Amint azt az első Compass gyártási jelöltnél is megjegyeztük, az anyagok minőségét a vásárlók nem értékelik elég magasra. Nagy szakértői források megjegyzése kellemetlen, tartós szaga az új bútoroknak, az utasításokat nehéz elolvasni az apró betűk miatt, hámló fényes fényes kivitelben. De minden ügyfél elégedett a fényes stilisztikai megoldással, ami különleges bájt kölcsönöz a háznak.

Előnyök

 • Érdekes stilisztikai megoldások;
 • Több alapszín áll rendelkezésre, például vörösfenyő, vanília és fehér fa;
 • Tágas, kihajtható polcok;
 • Kompakt méret – nem foglal sok helyet és alkalmas szűk helyekre is.

Hátrányok

 • A vásárlók nem elégedettek az anyagok minőségével;
 • Az összeszerelési útmutatót nem könnyű elolvasni;
 • További falra szerelhető hardvereket igényel.

Lazurit Sardinia előszobaszekrény

Értékelés: 4.8

LAZURIT SZARDÍNIA ELŐSZOBASZEKRÉNY

A bútorokat természetes fából készült, természetes struktúrájú bútoroknak tervezték. A cipőszekrény jól illeszkedik a modern loft és öko stílusokhoz. Minden díszítőelem egyszerű, mégis elegáns. Fekete betétek, fém támasztólábak és lakonikus fogantyúk emelik ki a világos tölgyfát. A részletek együttesen a belső tér gyönyörű elemét alkotják, nem nyomják el a teret. A termék méretei viszonylag kompaktak. Magasság/szélesség/mélység 59,5/84,5/35 cm.

Laminált forgácslapból és fémből készült. A bútorokat Szerbiában gyártják, és csak kiváló minőségű európai anyagokat használnak fel a gyártáshoz. A kialakítás megköveteli a falhoz való rögzítést – enélkül a termék instabil. Az ügyfelek dicsérik a magas dekoratív minőséget és a Sardinia szekrény tágasságát. Néhány visszajelzés azonban negatív tendenciát jelez az ár-érték arány tekintetében. A szekrény ára nagyon magas, és átlagosan 12500 rubel.

Előnyök

 • kiváló minőségű szerelvények (kötések, zsanérok és fogantyúk);
 • Tartalmaz egy puha textilpárnát, amely az éjjeliszekrény tetején ülőként szolgál;
 • Egyszerű, szerény és természetes kialakítás;
 • Két nagy rekesz a különböző cipők elhelyezésére.

Hátrányok

 • Az ár és a minőség közötti eltérés;
 • A falhoz való rögzítés szükséges.

Imperial Stealth cipőszekrény

Értékelés: 4.7

Imperial Stealth cipőszekrény

Helytakarékos cipősszekrény a világosabb, szellősebb terekbe. Ez a hatás a két textúra – a fehér fényes és a fa textúra – kombinációjának köszönhető. A frontok fehér, fényes forgácslapból készülnek. A test MDF-ből áll, sonoma tölgy textúrából készült. A gyártó a Stealth szekrényt skandináv stíluselemként pozícionálja, de univerzális kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen helyiségbe illeszkedjen. A cipőszekrénynek van egy ajtó nélküli kis rekesze, valamint egy kihúzható fiókja és egy zárható tágas rekesz a nagy cipők tárolására.

A szekrény méretei: szélessége 83,4 cm, magassága 42 cm, mélysége 34,3 cm. A kifinomult kialakítás lehetővé teszi a különböző típusú cipők egy helyen történő tárolását. Az ügyfelek nagyszerű visszajelzéseket adnak az Imperial Stealth szekrényről. Azt mondják, hogy a termék rendezettnek tűnik, és könnyen összeszerelhető minden további segítség nélkül. A szerelvények (zsanérok, csúszósínek) tartósak és nem hibásodnak meg. Ezenkívül a bútor alapja szilárd és szilárd. Ezért nincs szükség további falhoz rögzítésre.

Előnyök

 • A két textúra kombinációja rendezettnek, légiesnek és szokatlannak tűnik;
 • A különböző rekeszek lehetővé teszik a legkülönbözőbb cipők kényelmes tárolását;
 • Robusztus szerelvények;
 • Könnyen összeszerelhető;
 • Kiváló ár – az átlagos árcédula háromezer rubel körül van;
 • Nem kell a szekrényt a falhoz rögzíteni. Stabil alap.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Leset Royce 4

Értékelés: 4.7

Leset Royce 4

A tágas és kompakt cipőszekrény díszíti az előszobát, és megoldja a cipők útban lévő problémáját. A modell az s típusba tartozik

 • m – kis mélysége 22,5 cm, magassága 159,6 cm. Ezek a méretek lehetővé teszik a korlátozott hely intelligens kihasználását. Igénytelen, tömör bútor illeszkedik minden stílushoz, és hangsúlyozza a tulajdonosok nagyszerű ízlését. A Royce termékcsalád többféle színben (wenge, sonoma tölgy, stb..). Közülük garantáltan megtalálja a legjobb lehetőséget, összhangban a szoba színvilágával.

  Méretei további falra rögzítést igényelnek – a keskeny talp egyenetlen súlyeloszlást eredményez, és csökkenti a szekrény leesésének kockázatát. De a konzolok a cipőszekrény összeszereléséhez szükséges alapkészlet részét képezik. A vásárlók a véleményekben megjegyzik, hogy a bútor tökéletesen szolgálja a célját, nagyszámú pár különböző cipőt tart, és egy kényelmes nyitott polccal rendelkezik az apró dolgok számára (kulcsok, kanál, krém, cipőkefe stb.).). A cipőszekrény 4 dupla rekeszes, csuklós fiókkal rendelkezik.

  Olvasson tovább  A 6 legjobb SIM-kompatibilis fényképezőgép

  Előnyök

  • A Royce termékcsalád különböző színei;
  • Kiváló kapacitás és maximális tömörség találkozik;
  • A szekrény tartalmazza a telepítéshez szükséges összes alkatrészt;
  • A kialakításban egy praktikus polc található a különböző apróságok számára;
  • Nagyszerű ár. Az átlagos árcédula körülbelül 6000 rubel.

  Hátrányok

  • Néhány vásárló nehezen találta összeszerelni a cipőszekrényt Royce.

  A legjobb nyitott típusú cipőszekrények

  A nyitott típusú cipősszekrények között hatalmas a választék, még nagyobb, mint a zártaknál. Szélesebb árkategóriával rendelkeznek – mind a kedvező árú, mind a luxus kategóriájú lehetőségek elérhetők. A polcok megjelenése nagyban változik – vannak fémpolcok, előregyártott műanyag polcok, fából készült polcok stb. Kompakt és az egész falra felszerelhető. A nyitott típusú cipősszekrények között teljesen nem szabványos és szokatlan kialakítási lehetőségeket talál. Elemeztük ezt a piaci rést, és kiválasztottunk néhányat a legnépszerűbb lehetőségek közül, majd átfogóan elemeztük őket.

  Um
  a Imelda 318125-040

  Értékelés: 4.9

  UM</div><p>A IMELDA 318125-040″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/95316666195541-7713.jpg” height=”261″ title=”UM<br />A IMELDA 318125-040″></p><p>Egyszerű és stílusos cipőtartó az Ambra márkától, Jordan Murphy tervezte. A polcok tartós szintetikus anyagból készültek, áttetsző fekete háló formájában. Könnyen elbírják a cipők és táskák súlyát. könnyen tisztíthatók és hosszú ideig megőrzik vonzó megjelenésüket. Érdekes szempont a keret ívelt formája. A cipőszekrény rendkívül funkcionális – a két polc külön-külön is elhelyezhető, vagy egyetlen egységgé kombinálható. Lehetőség van arra is, hogy egy nagy etagère-t készítsünk két Imelda készletből.</p><p>Az ügyfelek megjegyzik, hogy a termék összeszerelése néhány percet vesz igénybe, és nem igényel további kötőelemek használatát, ami egyszerűvé és praktikussá teszi. A lábak gumírozott lábakkal vannak ellátva, amelyek segítenek a padló tökéletes állapotban tartásában és maximális stabilitást biztosítanak. A polc 22,5 cm mély, így a nagyobb méretű cipők kissé kiállnak. A 82,5 cm-es szélesség lehetővé teszi, hogy akár 3-4 pár cipő is elhelyezhető legyen padlónként. Az ügyfelek elismerően nyilatkoznak az anyagok minőségéről, a praktikusságról és a stílusról. A legtöbbjük azonban megjegyzi a magas árat – átlagosan 4500 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Könnyű és erős;</li><li>Az összeszerelés nem igényel sok időt;</li><li>Elég tágas;</li><li>Magas funkcionális tulajdonságok;</li><li>Egyszerű kialakításának köszönhetően bármilyen belső térbe illeszkedik;</li><li>Kompakt;</li><li>Robusztus anyagok, amelyek könnyen ápolhatók.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas ár;</li><li>Keskeny polcok.</li></ul><h3>Secret de Maison Echoppe 4322</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Secret de Maison Echoppe 4322

  A Provence stílusában készült finom cipőszekrény a folyosó egyedi dekoratív részévé válik. Többfunkciós – fonott kosarakkal van felszerelve, amelyekbe felsőruházati kiegészítők, cipőápolási cikkek stb. kerülhetnek. Két rácsos cipőtartót is tartalmaz. Egy ilyen sokoldalú vásárlással elfelejtheti a rendetlenséget. A felső felületen pedig egy kényelmes, puha, virágmintás kárpitozású párna található. Rá lehet ülni, táskákat rakni stb.

  A keret tömör elefántcsontmintás rétegelt Pavlonia fából készült. A termék minden anyaga természetes és környezetbarát, és hosszú éveken át kitart. A cipőszekrény 35 cm mély, 80 cm széles és 45 cm magas. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy jól elférjen egy kis helyiségben is. Az ügyfelek pozitív visszajelzést adnak erről a bútorról. Megjegyzendő azonban, hogy az általános kialakítás nehézsúlyú.

  Előnyök

  • Az egyedi provence-i stílusú kialakítás;
  • Fonott kosarak levehető textilborítással;
  • Természetes, környezetbarát, hipoallergén anyagok;
  • Minden részletében jól átgondolt modell;
  • Praktikus és tartós;
  • Tökéletesen kombinálható a St. Tropez kollekció többi bútorával.

  Hátrányok

  • Magas ár – 8000 rubel körül;
  • Nagy teherbírású konstrukció.

  TetChair SR-0628, 81×31 cm, 81×31 cm

  Értékelés: 4.8

  TETCHAIR SR-0628, 81X31 CM, 81X31 CM

  A kompakt bútor egyesíti a tágas cipősszekrény és a kényelmes éjjeliszekrény funkcióit. A felső felület puha szintetikus töltőanyaggal és világos vagy sötét ökobőrrel van kárpitozva. A vásárlói visszajelzések szerint azonban a termék nem képes nagy testsúlyú (70 kg feletti) személyt támogatni. A cipőszekrény váza természetes fából (tibeti fenyő) készült, lakkozott kivitelben. Az egymáshoz és a cipőtartót alkotó fémcsövekhez való rögzítéshez használja a mellékelt rögzítőelemeket.

  A két polc nagyvonalúan méretezett, és legalább 8 pár cipő rendezett elhelyezésében segít. A cipősszekrény szerény méreteinek köszönhetően szűk, kis folyosókon is jól használható. A vásárlók kedvezően nyilatkoznak a cipőállványpad tulajdonságairól. Értékelés a Yandexen.Az értékelés 4,5 csillag. Elégedettek az anyagok és a szerelvények minőségével, nagyra értékelik a termék dekoratív tulajdonságait, és megjegyzik annak multifunkcionalitását.

  Előnyök

  • Rendezett megjelenés;
  • Széles, kényelmes és praktikus pad;
  • Kompakt méret kiváló tárolókapacitással kombinálva;
  • Természetes anyagokból készült keret;
  • Könnyen gondozható és üzemeltethető.

  Hátrányok

  • Ár 4000 rubeltől;
  • A padot nem úgy tervezték, hogy nagy emberi testsúlyt bírjon el.
  Olvasson tovább  12 legjobb hangyaölő szer

  MEBELSON Kraft 1, 80×30 cm

  Értékelés: 4.7

  MEBELSON Kraft 1, 80x30 cm

  Tökéletes funkcionális bútordarab kompakt előszobákba, modern, high-tech, minimalista stílusban. A kialakításhoz tartozik egy kényelmes ülés, tartós és puha tapintású grafit színű textíliával kárpitozva. A vélemények szerint az ülést úgy tervezték, hogy egy felnőtt kényelmesen felvehesse vagy levehesse a cipőt. A fekete színűre festett fémkeret téglalap alakú, belül alumínium ráccsal. Cipőtartóként szolgál.

  Összességében a fogyasztók a termék minőségét, praktikusságát, megjelenését és funkcionalitását dicsérik. A fő negatívum a cipőszekrény összeszerelését érinti. Először is, ha egyszer összeszerelték, már nem lehet szétszerelni. Másodszor, néhány ügyfélnek nehézséget okoz maga az összeszerelés, mivel fontos, hogy legyen kéznél egy kalapács, hogy a bútorokat biztonságosan rögzítsük egymáshoz a hornyokban. A vásárlók elégedetlenek a cipők számára fenntartott egyetlen polccal is.

  Előnyök

  • A tökéletes megjelenés;
  • Kompakt méretek;
  • Kárpitozott, széles üléssel;
  • Stabil, robusztus felépítés.

  Hátrányok

  • Csak egy polc a cipőknek;
  • Nehéz összeszerelés;
  • Ár 5000 rubel körül.

  Sheffilton Albero SHT-SR9

  Értékelés: 4.7

  SHEFFILTON ALBERO SHT-SR9

  Egy másik minimalista bútordarab, hogy rendben tartsa az előszobát. Két polc, mindegyik három masszív fémcsőből készült, amelyek természetes fa kerettel kapcsolódnak egymáshoz. Az Albero kollekció többféle színválasztékkal rendelkezik a fakerethez. Wenge, átlátszó lakk és fehér. A természetes fa textúra érzése egyik változatnál sem veszett el.

  A gyártó szerint egy polcra akár 3 pár cipő is kényelmesen elfér, mivel a termék szélessége 65 cm. Polconként max. 10 kg terhelés. Így a cipőszekrény sok éven át szolgálja Önt, és szép megjelenést biztosít. Az ápolás egyszerű: a fa részeket száraz ruhával kell tisztítani, míg a fémcsövek moshatók. A kialakítás összecsukható és eltávolítható. Az ügyfelek dicsérik az anyagok minőségét, a könnyű összeszerelhetőséget és a tömör kialakítást. Értékelés a Yandexen.A piaci értékelés 4.7 csillag.

  Előnyök

  • Bármilyen belső térbe illeszkedik;
  • Kompakt méretek: Sz/H/H/H 65/29/32 cm. A könyvespolc ideális korlátozott helyekre;
  • Gyakorlati;
  • A terméket könnyű gondozni;
  • A termék kiváló minőségű anyagai és összetevői;
  • Többféle színválaszték a fa kerethez;
  • Az átlagár 3000 rubel körül van;
  • Lehetőség van arra, hogy egy polcot egy másikra helyezzenek.

  Hátrányok

  • A magas cipők nem férnek fel az alsó polcra.

  Nika ETP3, 79×33 cm, Nika ETP3, 79×33 cm

  Értékelés: 4.6

  Nika ETP3, 79x33 cm, Nika ETP3, 79x33 cm

  Funkcionális megoldás, amely ötvözi a pad, a kompakt tároló a kisebb tárgyak számára és a cipőtartó funkcióit. A cipőszekrénysorozat többféle színválasztékot kínál a kárpitozáshoz, amely szintetikus bőrből készült, hangsúlyos pontmintával. A fémkeret színe is eltérő – minden változatban tökéletesen illeszkedik az ülés színéhez. Az ülésbe épített műanyag doboz, ahol elférnek a pótkulcsok, ecset vagy cipőfényező, kesztyű, stb.

  Két, erős fémhuzalokból készült polc van beépítve. A polcok magassága is eltérő – az egyik 20 cm, a másik 17 cm.5 cm. A keret lábai műanyag csíkokkal vannak ellátva. Megakadályozzák a karcolásokat és foltokat a padlóburkolaton. A gyártó szerint a pad akár 100 kg-os súlyt is elbír. A bútorokat a vásárlók magasan értékelik a főbb piactereken. A Yandex.A könyvszekrény értékelése a piacon 4,7 pont és 4,75 pont az Ozone-on.

  Előnyök

  • Az alacsony ár, 2000 rubel környékén;
  • Kiváló kapacitás;
  • A kényelmes cipőpad jelenléte;
  • Beépített fiók a kisebb tárgyak tárolására;
  • Könnyen összeszerelhető és könnyű;
  • Fém alkatrészek korróziómentes bevonata;
  • Különböző színek a kínálatban.

  Hátrányok

  • Nem észlelt.

  Obuvnitelnitsa Gyár Fémtermékek RFP 240, 45×30 cm

  Értékelés: 4.5

  CIPŐSZEKRÉNY GYÁRI FÉMMEGMUNKÁLÁS PD 240, 45X30 CM

  A négyszintes cipősszekrény segít optimálisan kihasználni a korlátozott helyet az előszobában. A felső ötödik polc rács alakú, és kiegészítők, kulcsok és egyéb apró tárgyak tárolására szolgál. A fémkeret felső szélén a gyártó több kivehető műanyag kampót helyezett el. Rá lehet akasztani egy esernyőt, táskát stb. A csomagolás szerint az ötödik polc megengedett terhelhetősége 4 kg. A termék méretei lehetővé teszik, hogy akár két pár cipő is elhelyezhető legyen egy polcon. A polcegységen együttesen akár 8 pár is elfér.

  A cipősdobozokat nagyra értékelik az ügyfelek. Megjegyzik, hogy a kialakítás jól átgondolt, és a legtöbb környezetbe illeszkedik. A termékcsaládban számos színválaszték áll rendelkezésre, amelyek örömöt jelentenek. Az összeszerelés problémamentes – a részletes útmutató lehetővé teszi a polcegység gyors összeszerelését. A vélemények gyakran kiemelik a minőséget, a stabilitást, a könnyű összeszerelhetőséget és a vonzó megjelenést. A hátrányok közé tartoznak a polcokon lévő rések, amelyek lehetővé teszik a por és a szennyeződések bejutását az alatta lévő cipőpárokba.

  Előnyök

  • Stabil, stabil váz;
  • A lábakon műanyag dugók találhatók;
  • Van egy rekesz a fontos és szükséges apróságok tárolására;
  • Könnyű összeszerelés;
  • A kényelmes kialakítás kis helyet foglal, és ideális a keskeny folyosókon;
  • Alacsony ár, 2000 rubel körül;
  • Műanyag kampók a keret felső szélén.

  Hátrányok

  • Nyílások a polcokon.

  Következtetés

  A cipősdobozok nemcsak azt teszik lehetővé, hogy rendezetten rendezzük el cipőinket, hogy felszabadítsuk az extra helyet, hanem a lakás bejáratát is díszítik. Számos variáció között megtalálhatja a sajátját, amely hosszú ideig tetszeni fog Önnek. Jó vásárlási élményt kívánunk!

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: