14 legjobb Askona matracok

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül értékesítési ajánlatnak. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

Az ember élete 15-30 évét alvással tölti! Minden nap 6-8 óra pihenőidőt veszünk figyelembe. Ezért az alvás megszervezéséhez tisztességesnek kell lennie, különösen egy jó matrac kiválasztásához, amely segít a testnek a helyreállításban és a teljes kikapcsolódásban. Sokan elhanyagolják a jó minőségű matrac vásárlását, ami különböző problémákhoz vezet: izom- és gerincfájdalom, scoliosis, alváshiány, és ennek következtében krónikus fáradtság és az ezzel járó problémák.

Ma már többféle “helyes” matrac is kapható:

 1. Nem rugós matracok speciális alátétanyaggal.
 2. A matrac térfogatában összekötött függő rugók ritkán ortopédikusak, de viszonylag puhák és kényelmesek az alváshoz.
 3. A független rugók mindegyike külön borítóba van csomagolva. Nem kapcsolódnak egymáshoz, így a test minden görbületéhez alkalmazkodnak, és a terhelés alatt minden területen egyenletesen összenyomódnak.
 4. A gyermekek és a felnőttek számára a matracok keménysége eltérő.

A neves Askona gyártó a gyermek- és felnőtt matracok legszélesebb választékát kínálja. Az EXPERTOLOGY portál szakértői tanulmányozták a márka választékát, tanulmányozták a tulajdonosok véleményét, és összeállították a 14 legjobb Askona matracot tartalmazó minősítést.

A legjobb matracok értékelése Ascona

end Roll
Jelölés hely termék neve ár
Ascona legjobb rugó nélküli matracai 1 Ascona MegaTrend Intense 28 272€
2 Ascona MegaTrend Hard 14 960€
3 Ascona Compact Hit Plus 11 464€
4 Ascona Comfort 5 290€
5 Ascona
4 400€
A legjobb Ascona matracok a függő rugóblokkal 1 Ascona kókuszdió 12 002€
2 Ascona Energy alvás 17 240€
3 Ascona Balance gyakorlat 2 916€
Ascon legjobb független zsebrugós matracai 1 Ascona Terapia Avanta 10 600€
2 Ascona Good 4 You 18 044€
3 Ascona Fitness
 • ga
 • 12 435€
  4 Ascona Balance Forma 3 866€
  Ascon legjobb gyermekmatracai 1 Ascona Baby Flex Sleep 2 310€
  2 Ascona Baby Flex Smile mosoly 3 370€

  A legjobb Ascona rugózatlan matracok

  A nem rugós matracokban a támasztást rugalmas töltelékek, például nagy rugalmasságú hab, kókuszdió kókuszrost és más anyagok biztosítják, amelyek fő célja, hogy a test terhelését elosszák a matrac felületén, és a megfelelő helyeken biztosítsák az anatómiai íveket. Ez a matrac lehet kemény vagy puha. Az Ascona 36 hónap (3 év) garanciát vállal minden nem rugós termékre.

  Ascona MegaTrend Intense

  Értékelés: 4.9

  Ascona MegaTrend Intense

  A lista élén a MegaTrend Intense többrétegű matrac áll, amelynek pitéje légáteresztő latexből, kemény kókuszdió kókuszrostból, hollofiberből és belga steppelt huzatból áll, amelyet a mikroorganizmusok elszaporodását és a szagok felszívódását megakadályozó baktériumölő Ultrafil készítménnyel impregnáltak. Rétegei úgy vannak rétegezve, hogy az alvófelület mérsékelten szilárd legyen. Az Ascona MegaTrend Intense matrac akár 150 kg súlyt is elbír anélkül, hogy hosszú ideig deformálódna – a rugalmas anyagok megtartják alakjukat és nem kopnak el. A gyártói garancia 36 hónap, ami nem túl hosszú idő egy olyan matrac esetében, amely minden alkatú és méretű embernek megfelel.

  Közepes merevségű, ortopédiai funkciókkal és 20 cm-es magassággal a teljes kényelemért és jólétért.

  Az Ascona MegaTrend Intense 80x190cm átlagos ára 21500€.

  Előnyök

  • Univerzális ortopédiai felület;
  • Baktericiddel impregnált borítás;
  • Az anyagok nem kopnak vagy deformálódnak;
  • A töltelék rétegei légáteresztőek;
  • Alkalmas minden méretben;

  Hátrányok

  • Gondos karbantartás szükséges a szövet telített állapotban tartásához.

  Ascona MegaTrend Hard

  Értékelés: 4.8

  Ascona MegaTrend Hard

  A második helyen az Ascona MegaTrend Hard matrac áll, amelynek egyik oldala mérsékelten merev kókuszrost, a másik oldala pedig puhább, nagy rugalmasságú hab. Kívánság szerint vagy az állapotnak megfelelően visszafordítható. Belül ugyanaz a mikromasszázs hatású hab, amely elősegíti a helyes vérkeringést fekvés közben, és a kókuszdió szőnyeg megtartja alakját. Minden réteget felváltva helyeznek el, hogy a két oldalra ható erőket kiegyenlítsék, ágyanként legfeljebb 15 kg-ig.

  A matrac héja ugyanaz a szabadalmaztatott belga kötött szövet, baktériumölő impregnálással. A termék teljes magassága 25 cm-re nő.

  A MegaTrend Hard 80×190 cm átlagos ára – 19000 rubel.

  Előnyök

  • Két különböző keménységű oldal;
  • Megfelelő ár;
  • Védőszövet;
  • A hab és a kókusz nem deformálódik a garanciaidő alatt;
  • Megnövelt megengedett terhelés 15 kg-ig;

  Hátrányok

  • A habból készült puha oldal egy idő után nagy súly alatt deformálódik.

  Ascona Compact Hit Plus

  Értékelés: 4.7

  Ascona Compact Hit Plus

  A Compact Hit Plus matrac ideális azoknak, akik szeretik a puha alvófelületet: keménysége közepesnél kisebb, belső töltete rugalmas OrtoFoamból készült, amely 90 kg-ig, de nem több, bár még ennél a maximumnál is arról számoltak be a felhasználók, hogy az anyag nem túl rugalmas.

  Az OrtoFoam egy egyedülálló hab, amely anatómiai helyzetet biztosít a gerincnek, a megfelelő helyeken eltérítve azt. A higiénia és a kényelem felelős jacquard szövet steppelt puha és rugalmas gyapjú. A matrac magassága alacsony, 21 cm.

  Az anyag puhasága miatt az alapgarancia csak 1,5 év; a gyártó ösztönzi a matracok huzattal történő értékesítését, ami a garanciát 3 évre növeli. Mivel ezek az anyagok nem rendelkeznek védelemmel a baktériumok és élősködők ellen, fontos, hogy megbízható beszállítótól vásároljon, hogy ágya ne váljon az élősködők tenyészhelyévé.

  Egy 80×190 cm-es matrac átlagára 12000 rub.

  Előnyök

  • Puha matrac a szeretőn;
  • Viszonylag olcsó;
  • Szintetikus szálakkal steppelt, strapabíró anyag az extra puhaság érdekében;
  • Legfeljebb 90 kg súlyú személy számára;
  • Elasztikus párnázás;

  Hátrányok

  • deformálódik, ha ugyanazokon a helyeken ismételten megterhelés éri, különösen a megengedett terhelés túllépése esetén.

  Ascona Comfort

  Értékelés: 4.7

  Ascona Comfort

  A negyedik helyet a minősítésben a Comfort matrac foglalja el, rugalmas habbal töltve, de a Compact Hit Plus-tól eltérően a vastagsága csak 13 cm, és az ára is a fele – 5200 rubel egy 80×186 cm-es modellre 5200 rubel. További előnye a texturált alvófelület, amely kellemes masszázshatást biztosít. Igaz, csak 90 kg maximális teherbírással tartja meg az alakját.

  Ennek a matracnak a különlegessége a szójakivonat használata héjanyagként, amely hipoallergén hatású. De nehéz megmondani, hogy mennyire hasznos, mert ha az ember bármelyik anyaggal szemben elutasító reakciót mutat, attól semmilyen impregnálás nem védi meg.

  Előnyök

  • Vékony és könnyű matrac;
  • Alacsony ár;
  • Szójakivonat a készítményben;
  • Masszázsfelület;

  Hátrányok

  • Az alvófelület helyi deformációja és masszírozó kiemelkedések.

  Ascona end Roll

  Értékelés: 4.6

  <tr></div><p>end Roll” src=”/wp-content/uploads/2023/05/70816666195651-4214.jpg” title=”Ascona</p><tr>end Roll”><p>Ascona matrac</p><tr>a Roll end alkalmas a nehezebb, 110 kg-ig terjedő testsúlyú emberek számára, akik szeretnek közepesen kemény felületen aludni. Belül a már jól ismert OrtoFoam habtöltet alkalmazkodik a testkontúrokhoz és biztosítja a gerinc megfelelő anatómiai íveit pihenés közben. A huzat vastag pamut jacquardból készült, szintetikus anyaggal steppelve.<p>Ascona matrac</p><tr>A 16 cm vastag végtekercset tekercselt matracként áruljuk, és akár 1,5 hónapig is tárolható, hogy a hab ne vetemedjen belülről. Ezért fontos, hogy vásárláskor figyeljen a kibocsátási dátumra – a termék nem lehet a raktárban egy tekercsben. A minőség ellenőrzéséhez egyszerűen nyissa ki a matracot, amelynek tökéletesen laposan kell feküdnie.<p>Az Ascona nem rugós matracok átlagára</p><tr>End Roll mérete 80×190 cm – 4400 rubel, a legalacsonyabb a minősítési kategóriában.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Megnövelt teherbírás 110 kg-ig;</li><li>Megfelelő ár;</li><li>Tekercsben tárolható és szállítható;</li><li>Közepes merevség, hosszú ideig a helyén marad;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nagy a deformálódás veszélye hosszabb ideig tartó tárolás esetén göndörített formában.</li></ul><h2>A legjobb Ascona matracok zsebrugókkal</h2><p>A függő rugóblokk jelentősen meghosszabbítja bármely matrac élettartamát – a rugóhálózat elnyeli és újraelosztja az emberi test terhelését, és nem deformálja a töltőanyagokat, amelyek a rugókkal együtt támasztékot nyújtanak a gerincnek, és ortopédiai tulajdonságokkal ruházzák fel a felületet. Az Askona termékek igazán tartósak – a gyártó akár 10 év garanciát is ad rá.</p><h3>Ascona Cocos</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Ascona kókuszdió

  Az Askona Kokos matracban egy sorban egymásba fonódó rugókkal ellátott, függő Bonnel rugóblokk közepes keménységű matracot hoz létre, kókuszrosttal és OrtoFoam poliuretánból készült dobozzal erősített, a megbízhatóság és a gerinc ortopédiai alátámasztása érdekében alvás közben. A dobozra azért van szükség, hogy megvédje a huzatot a rugókkal való érintkezéstől és megőrizze annak épségét; a pamutmatrac huzatot ezen felül szintetikus anyaggal steppelik.

  Ágyanként 100 kg teherbírásra tervezett matrac, 1 m-enként 120 rugalmas rugó biztosítja a támasztást2. Az Askona Kokos magas, 5-ből 3 ortopédiai teljesítményt nyújt, 18 centiméteres vastagsággal.

  Az átlagos ára egy egyágyas termék 10000 RUB.

  Előnyök

  • A matrac közepes keménységű, puha szintetikus varrással lágyított matrac;
  • Kopásálló burkolat, védve a rugókkal való érintkezéstől;
  • Bonnel rugós blokk;
  • Alvási kapacitás 100 kg-ig;
  • Az OrtoFoam ortopédiai doboz;

  Hátrányok

  • A felület merevnek tűnhet azok számára, akik a lágyabbat szeretik.

  Ascona Energy alvás

  Értékelés: 4.8

  Ascona Energy alvás

  Az Ascona Energy sleep matrac zsebrugókkal mindkét oldalán szilárd, köszönhetően a Bonnell rugók és a kókuszdió héj nagy rugalmasságának, míg a puha párnázás nagyon vékony, és a műszállal steppelt pamuthéj kissé lágyítja a merevséget, és idővel nem dörzsölődik. A matrac nem deformálódik, feltéve, hogy az egyik alvófelületre nehezedő nyomás nem haladja meg a 100 kg-ot. Termék magassága 18 cm.

  Egy 80×190 cm-es termék átlagos ára 14600 rubel.

  Előnyök

  • Puha alvófelület;
  • Optimális ár;
  • A rugótömb alakváltozással szembeni ellenállása;
  • A steppelt szintetikus szövet a kényelmes matracélményért;

  Hátrányok

  • Nem alkalmas alacsony testsúlyú emberek számára – ebben az esetben a rugók rosszul terelődnek, és nem biztosítják a gerinc szükséges görbületét;
  • Néhány év múlva a rugók nyikorogni kezdenek.

  Ascona Balance gyakorlat

  Értékelés: 4.7

  Ascona Balance gyakorlat

  Harmadik a rangsorban a Balance Practice rugós matracok között, alkalmas azoknak, akik szeretnek kemény felületen aludni. A termék különlegessége a rugók speciális rögzítése, amely növeli a blokk merevségét és kiküszöböli a Balance Practice évekig tartó használata utáni nyikorgást.

  A vékony, habszivacsból készült rugalmas párnázat és a vastag és tartós jacquardból készült steppelt huzat bizonyos mértékig kompenzálja a matrac merevségét. Vékony kókuszrostréteg védi a puha tölteléket és a borítást a sérüléstől.

  Egy Ascona Balance Practice egyszemélyes ágy átlagára 6400 RUB.

  Előnyök

  • Mérsékelten merev alvófelület;
  • Jacquard szövet borítás;
  • Nem nyikorog évekig tartó használat után;

  Hátrányok

  • Idővel egyes felhasználók a rugók gyengülését észlelték.

  Ascon legjobb független rugós matracai

  A független rugóblokk – a technológia utolsó szava a kényelmes alvásért. A rugók ebben nem kapcsolódnak egymáshoz, különálló burkolatokba vannak csomagolva, hogy megvédjék a súrlódástól és a véletlen csatlakozástól, így minden egyes területen a test adott területének megfelelő mértékben vannak összenyomva. A matracok a felhasznált fémtől függően különböző merevségűek. Az Ascona 10 év garanciát vállal a független rugókkal ellátott termékekre.

  Ascona Terapia Avanta

  Értékelés: 4.9

  Ascona Terapia Avanta

  A Terapia Avanta matrac HourGlass Extra független rugókkal, különböző keménységi zónákkal az egyes testrészek tökéletes alátámasztása érdekében. Az általános közepes keménységi érték tökéletes minden testsúlyú és alkatú ember számára. A doboz belsejében lévő töltőanyagok természetes kókuszdió kókuszrost és rugalmas latex – ezek kiegészítik egymást, így egy mérsékelten rugalmas és pihentető alvófelületet eredményeznek, amely segít megelőzni az álmatlanságot.

  A rugók súrlódása és a használat utáni nyikorgás kizárt, mivel mindegyikük el van szigetelve az egyedi burkolattal. A felső anyag ezüstionokkal impregnált prémium minőségű belga kötött anyag, amely nem ragadja meg a szennyeződéseket, és megakadályozza a szagok és fertőzések kialakulását.

  A Terapia Avanta matrac rugóterhelhetősége ágyanként 140 kg, ami legalább 25 éves élettartamot jelent – az ilyen típusú termékre a gyártó bizonyos vásárlási feltételek mellett meghosszabbított garanciát vállal, amelyet az eladóval kell egyeztetnie. Csak 18 hónap hivatalos garancia.

  Átlagos ár 21600 RUB.

  Előnyök

  • 5 különböző színű szilárdsági zóna átlaga egy arany középértékben;
  • Kombinált töltőanyag;
  • Tökéletesen alkalmazkodik a test minden területéhez;
  • 256 rugó 1 m2 -enként;
  • Terhelhetőség 140 kg-ig;

  Hátrányok

  • Magas ár egy egyszemélyes ágyért.

  Ascona Good 4 You

  Értékelés: 4.8

  Ascona Good 4 You

  A Good 4 You matrac a legkényelmesebb közepes keménységű matrac, amelyet a szabadalmaztatott homokóra alakú független rugótömb biztosít, amelyet egyedi szövethuzatba burkolnak. Ezen a matracon ketten is lehet aludni anélkül, hogy egymást zavarnák. A matracot a kombinált puha latex és kemény kókuszdió kókuszrost közepes keménységű, és egy poliuretán doboz tölti ki a peremrugók körül, amely megakadályozza a rugók és a héj beakadását.

  a Good 4 You matracot a hát- és derékfájdalomtól szenvedőknek ajánljuk – a helyes fekvés pihenés közben segít ellazítani az izmokat és felszabadítani az idegvégződéseket, következésképpen még a helyi gyulladást is enyhíti.

  A 80×186 cm-es szabványos egyszemélyes ágy átlagára 20400 rubel.

  Előnyök

  • Közepes keménységű rugótömb;
  • Kókuszdió és latex töltelék kombinációja;
  • Segít elérni a maximális izomlazítást;
  • Optimális ortopédiai tulajdonságok;
  • Az ágytársak nem zavarják egymás alvását;

  Hátrányok

  • Magas ár.

  Ascona Fitness
 • ga
 • Értékelés: 4.7

   Fitness<li></div><p>ga” src=”/wp-content/uploads/2023/05/31216666195651-7414.jpg” title=”Ascona Fitness</p><li>ágy<p>Harmadik a Fitness matracok rangsorában</p><li>Belsejében egy homokóra alakú, független rugózseb található, Orto habszivaccsal dúsított, bordázott felületű, együttesen erőteljes relaxáló hatást nyújtanak, a mikromasszázsnak is köszönhetően. A puha és rugalmas NANOtex borítás speciális komfortgyapjúból készült, amely biztosítja a minőségi légcserét, miközben kényelmes, pihentető és pihentető alvást biztosít.<p>A matracot nem véletlenül hívják Fitnessnek</p><li>ga – kifejezetten aktív emberek számára készült, akiknek az izmaiknak segítségre van szükségük, hogy ellazuljanak egy edzéssel vagy megerőltető fizikai aktivitással töltött nap után.<p>Átlagos ár Ascona Fitness</p><li>17000 rubel.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Rugózás kombinálva masszázs területtel;</li><li>Márkás huzattal ellátott matrac vásárlása esetén a garancia 25 évre meghosszabbodik;</li><li>Rugók száma 550 négyzetméterenként;</li><li>Ülésenként 140 kg-ra növeli a rugóterhelést;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Ascona Balance Forma</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Ascona Balance Forma

  A Balance Forma kiegészíti a rangsort a független rugós matracok kategóriájában a homokóra-technológia által biztosított anatómiai hatással. A töltelék rugalmas hab a kerület körül és a rugók tetején, a steppelt nemezborítás puhaságot és kényelmet kölcsönöz az alvófelületnek. Ennek a matracnak a teherbírása nem haladhatja meg a 110 kg-ot, a meghosszabbított garanciaidő mindössze 3 év.

  Az Ascona Balance Forma univerzális matrac alkalmas olyan emberek számára, akiknek alacsony követelményei vannak a felület minőségére, de akik szeretik a kényelmes pihenést elfogadható áron – egy termékért körülbelül 7900 rubelt fizet.

  Előnyök

  • “Homokóra” szabadalmaztatott gyártás;
  • A kategória legkedvezőbb ára;
  • Puha és könnyű jacquard anyag, gyapjúból készült steppelt varrással;
  • Rugalmas habtöltet;

  Hátrányok

  • A habszivacs párnázat idővel deformálódik.

  A legjobb Ascona baba matracok

  A gyermekmatracok különböznek a felnőtt modellektől a keménységük mértékében, amelyet a töltőanyagok sűrűsége és a rugók merevsége határoz meg. Értékelésünk mindkét típust tartalmazza, az Askona termékcsalád legjobbjait.

  Ascona Baby Flex Sleep

  Értékelés: 4.9

  Ascona Baby Flex Sleep

  A gyermekeknek csecsemőkoruktól kezdve szilárd alvófelülettel rendelkező matracra van szükségük, mint például az Askona Baby Flex Sleep. Vastag kókuszdió lapból áll, amely beengedi a levegőt, és nem zárja be a folyadékokat és a gőzt, valamint a Hollofiber külső rétegeit, amely megteremti az alvás és a pihenés kényelmét, mert a kemény felületen való alvás, bár hasznos a csecsemők számára, különösen kellemetlen. A huzat tiszta pamut, és könnyen ápolható – egy normál mosás elegendő.

  A matrac szilárd és kiváló alátámasztó tulajdonságokkal rendelkezik, ami elengedhetetlen a csontváz kialakulásához a gyermek első 7 életévében. A termék vastagsága 7 cm – nagyon hasznos az alacsony oldalfalú kiságyakhoz, és a folyadékok kiömlése esetén ez a tábla gyorsan elpárolog a víz, ha szükséges, egyszerűen elfordíthatja a matracot.

  Az Ascona Baby Flex Sleep átlagos ára 60×120 cm-es méretben 2400 rubel.

  Előnyök

  • Vékony matrac;
  • Megfizethető ár;
  • 3 év garancia;
  • Használat közben nem deformálódik;
  • Kényelmes ellátás;
  • Rugalmas támaszték a baba testének kókuszrostok által;

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.

  Ascona Baby Flex Smile

  Értékelés: 4.8

  Ascona Baby Flex Smile mosoly

  A második helyet a minősítésben az Ascona Baby Flex Smile matrac foglalja el a belső független TFK rugóblokkal, amely 7 éves kortól alkalmas tizenévesek számára, amikor a csontozat viszonylag érett, és felmerül az izomlazítással járó mély alvás iránti igény. A rugóblokkot kókuszdió kókuszrost védi, amely növeli a matracfelület rugalmasságát és extra támaszt nyújt a gerincoszlopnak; a puhaságot a baktériumölő hatású, kopásálló poliészterszálas jacquard szövet elnyelése fokozza..

  A Baby Flex Smile Smile átlagos ára 60×120 cm méretben 3600 RUB.

  Előnyök

  • Független rugók a gerinc alátámasztására;
  • Max. terhelés 110kg.
  • 512 rugó 1 m2-en;
  • Steppelt puha borítás;
  • Kókuszrosttal bélelt;

  Hátrányok

  • Nem meghatározott, tinédzserbarát modell.
  Olvasson tovább  A 7 legjobb bútorgyártó Fehéroroszországban
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: