14 legjobb videó szemüregek

A videós szemfülesek egyre népszerűbbek az orosz lakás- és magánlakás-tulajdonosok körében. Ezek a modern eszközök minimális költséggel lehetővé teszik a bejárati ajtó folyamatos felügyeletének megszervezését. Számos olyan modell létezik, amely nem fogja nyugtalanítani a vendégeket. . kívülről úgy néznek ki, mint a szokásos kukucskálónyílások. Ezek az eszközök jelentősen különböznek egymástól költségük, funkcionalitásuk és a videoinformációk továbbításának módszere tekintetében. A hazai piacon a videokamerás megfigyelőrendszerek széles választékát kínálják, ezért a vásárláskor elengedhetetlen a szakértői segítség.

Ajánlások a videószem kiválasztásához

Videokamera felbontása, látószög. A bejárati ajtó mögötti forgatókönyvek csak a kamerát látják. A felbontás és a látószög függ a megfigyelés hatékonyságától.

 1. 2-5 megapixeles a legtisztább képeket nyújtja.
 2. Az egyszerű modellek 0,3-1,3 megapixeles felbontású, olcsó kamerával és legfeljebb 120 fokos látószöggel rendelkeznek. A kép élessége sok kívánnivalót hagy maga után, az ilyen eszközök használata csak a leszállás végén lévő ajtókhoz ajánlott.
 3. Ha az ajtó széles területen van felszerelve, a legfeljebb 180 fokos látószögű kamerák előnyben részesülnek.

Kamera típusa. Manapság három különböző típusú kamerában kaphatók video szemüregek.

 1. A hengeres modelleket tartják a legtartósabbnak és a legkönnyebben telepíthetőnek. A legtöbb ajtókereten található szabványos kukucskálónyílásba illeszthetőek.
 2. A téglalap alakú házak jól szigeteltek. De ezek a kamerák drágák, ráadásul nagy méretekkel rendelkeznek.
 3. A burkolat nélküli kukucskálónyílások alacsony árukkal és kompakt méretükkel vonzzák a vásárlókat. A kamerák keresztmetszeti méretei azonban meglehetősen nagyok, és tartósságuk is hagy kívánnivalót maga után.

Vezérlés. A videószem vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül vezérelhető.

 1. A vezetékes vezérlések esetében a paramétereket a készülékkel való közvetlen érintkezés útján kell beállítani.
 2. A vezeték nélküli modellek lehetővé teszik, hogy okostelefonon vagy más eszközön keresztül figyelje a környezetét. A beállításokat anélkül módosíthatja, hogy szünetet kellene tartania a kanapéról. A vezeték nélküli vezérlés kényelmét és komfortját a Wi-Fi modul biztosítja.
 3. Mozgásérzékelő. A videó szemkagylót a mozgásérzékelővel lehet a legkényelmesebben aktiválni. Amint egy élőlény megjelenik a lépcsőházban vagy a verandán, a kamera megkezdi a közvetítést vagy a felvételt. Sok felesleges tevékenység történik, ha egy kutya fut vagy egy macska sétál az udvaron.

A 14 legjobb videó szemgolyó kiválasztása. Mindegyiket hazánkban szaküzletekben árulják. A legjobb helyek kiválasztásakor az expertology figyelembe veszi a helyi ügyfelek visszajelzéseit és a szakértők véleményét.

Legjobb videó szemüvegek

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb költségvetési videó szemüvegek 1 Sititech B24 2980 2 980
2 JMK JK-108S 3300 3 300 €
3

RO

 • NE PR-VE108N 3504
 • 3 500 €
  A legjobb videó szemgolyók a középkategóriában 1 GSM IT-2 5 850 €
  2 OPTIMUS DB-01 5 140 €
  3 Xiaomi Zero AI videó ajtócsengő 3 250 €
  4

  ST-4,3DM szürke

  4 250 €
  5 iHome-GLAZ 8 300€
  6 TANTOS TSC-190DV 7 164 €
  A prémium szegmens legjobb videószemüvegei 1 Sititek R26S 18 990 €
  2 i-Corder iHome 4 (Rollup i4) 13 900 €
  3 Rádió DVR + C-208 12 709 €
  4 iHome4 Silver 12 900 €
  5 Sititek i3 13 990 €

  A legjobb olcsó szemkagylók

  A legegyszerűbb és legrobosztusabb videószemüveget a költségvetési szegmensben találjuk meg. Ezek a lakástulajdonosok által leggyakrabban kért. A szakértők több hatékony modellt választottak ki.

  Sititech B24 2980

  Értékelés: 4.7

  Sititech B24 2980

  A megfizethető ár, az egyszerűség és a megbízhatóság a Sititech B24 videós kapucsengő legfőbb ütőkártyái. Vandálbiztos, sötétben automatikusan aktiválja az infravörös megvilágítást. A készenléti idő állítható, a hangerő is állítható. A szakértők a videó minőségét is értékelték. A gyártó 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel szerelte fel termékét. A videofelvétel 640×480 pixeles. A készülék legfeljebb 32 GB-os memóriakártyákkal működik.

  Az orosz felhasználóknak is tetszett a videó eyelet. Megjegyezték a könnyű felszerelhetőséget, a kompakt méretet, a tiszta képet. A modell újratölthető elemekkel működik, és könnyen felszerelhető egy 4-10 cm vastag ajtóba.

  Előnyök

  • elfogadható ár;
  • könnyű telepítés;
  • tiszta kép;
  • Az energiatakarékos üzemmód automatikus aktiválása.

  Hátrányok

  • nincs.

  JMK JK-108S 3300

  Értékelés: 4.5

  JMK JK-108S 3300

  A JMK JK-108S külsőleg nem különbözik a szokásos kukucskálónyílásoktól. A hengeres formának köszönhetően a kamera könnyen felszerelhető a fa- és fémajtók szabványos foglalatába. Vízszintesen akár 150º-os betekintési szöget biztosít. A készülék veszít a felülvizsgálat győztesével szemben a felszerelésben. A kínai gyártó megkímélte a háttérvilágítást, nincs “nappali-éjszakai” üzemmód a termékben. Ami a minőségi 1/3″-os Sony CCD képérzékelőt illeti, a szakértők szerint. A videószemcse nem rendelkezik monitorral, ezért számítógéphez vagy TV-hez kell csatlakoztatnia.

  A hazai felhasználóknak tetszett a színes kép, az állítható élesség jelenléte. Hátrányként említik a hang hiányát és a csatlakozási nehézségeket.

  Előnyök

  • jó betekintési szög;
  • könnyű telepítés;
  • megfizethető ár;
  • minőségi kép.

  Hátrányok

  • nincs kijelző;
  • nincs háttérvilágítás.

  RO

 • NE PR-VE108N 3504
 • Értékelés: 4.4

  PRO<li></div><p>NE PR-VE108N 3504″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/4631666193461-9114.jpg” height=”420″ title=”PRO</p><li>NE PR-VE108N 3504″><p>Egy másik kínai videó kukucskáló tökéletesen ötvözi az elfogadható árat és a jó minőséget. PRO modell</p><li>NE PR-VE108N is az ajtó külső oldalán nem különbözik a szokásos kukucskálónyílástól. Könnyen felszerelhető fa vagy fém ajtókba is. A készülék rögzítéséhez az ajtóban egy speciális anyát használ, amely a test menetes részéhez csavarodik. A szakértők dicsérték a képminőséget, amely egy érzékeny mátrix Sony. Akár 180 fokos vízszintes betekintési szög. A modell korlátozott üzemi hőmérséklete azonban -10…+50ºC. Következésképpen csak lakásokban használható.<p>Az ügyfelek szerint a hátrányok közé tartozik a kijelző hiánya és a televízióhoz vagy számítógéphez való csatlakoztatás szükségessége.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a legjobb látószög;</li><li>tiszta kép;</li><li>könnyen telepíthető;</li><li>elfogadható ár.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs kijelző;</li><li>korlátozott üzemi hőmérséklet-tartomány.</li></ul><h2>A legjobb videó szemüregek a közepes árkategóriában</h2><p>A közepes árkategóriában a legelterjedtebb videószemüvegek a következők. Sokoldalúan felhasználhatóak, így lakásokban és magánlakásokban is használhatók. A szakemberek a következő modelleket kedvelik.</p><h3>GSM IT-2</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=GSM IT-2

  A GSM IT-2 videószemüveg az egyik legfejlettebb technológiailag fejlett eszköz a középárszegmensben. A vidéki házak tulajdonosai szeretik a modellt. A GSM funkciónak köszönhetően a készülék nemcsak rögzíteni, hanem MMS üzenetként elküldeni is tudja a képet a felhasználó telefonjára. Ezenkívül a készülék képes rögzíteni a látogatók üzenetét a ház tulajdonosának. A vendégekkel való kommunikáció mobiltelefonon keresztül is történhet. A szakértők a márkának a győztes babérjait a nagy érintőképernyő és a 3 m-es körzetben működő érzékeny mozgásérzékelő miatt adták.

  A hazai lakástulajdonosok elégedettek a beállítások és a kezelés egyszerűségével, az 5 üzemmód elérhetőségével, a könnyű telepítéssel. A hátrányok közül kiemelik a kis látószöget (legfeljebb 100 fok).

  Előnyök

  • GSM funkció;
  • minőségi kép;
  • infravörös mozgásérzékelő;
  • alacsony működés.

  Hátrányok

  • kis látószög.

  OPTIMUS DB-01

  Értékelés: 4.8

  OPTIMUS DB-01

  Ha folyamatosan rögzíteni kell az ajtó mögött zajló eseményeket, akkor érdemes az OPTIMUS DB-01 videószemet választani. A modell 3,5 hüvelykes LCD-monitorral, 1,3 megapixeles felbontású kamerával van felszerelve. A videót 0,3 megapixeles felbontással rögzíti, éjszaka két LED világít. MicroSD (legfeljebb 32 GB) szükséges a felvételek tárolásához. 3 AA elemmel működik, élettartamuk 1-2 hónapig tart. A modell mozgásérzékelővel van felszerelve, 120 fokos látószöggel. A szakértők dicsérték az összeszerelés minőségét, a tiszta képet és a könnyű telepítést.

  Az orosz felhasználók könnyen telepítik és csatlakoztatják az OPTIMUS DB-01 videószemüveget, elégedettek a nagy képernyővel, a hangos csengővel és a hatékony háttérvilágítással. De a videofájl megtekintésekor nem látja a felvétel időpontját és dátumát.

  Előnyök

  • kiváló minőségű összeszerelés;
  • hatékony háttérvilágítás;
  • könnyű telepítés;
  • éles kép.

  Hátrányok

  • Nincs idő- és dátumfelvétel.

  Xiaomi Zero AI videó ajtócsengő

  Értékelés: 4.7

  Xiaomi Zero AI videó ajtócsengő

  Az intelligens ajtócsengő Xiaomi Zero AI Video Doorbell a bronzérmet kapja a felülvizsgálatunkban. A kínai eszköz illeszkedik az intelligens otthon koncepciójába. A termék súlya 185 g, amelyből 90 g a használt akkumulátorok súlya. A legkorszerűbb eszközhöz telepíteni és párosítani kell a MiHome alkalmazást. A szakértők dicsérik a videószemüveget a funkcionalitásáért, az arcok megjegyzésének képességéért. Csak egy probléma van – gyengíti a Wi-Fi jelet, amikor áthalad az ajtón. Egy nagy teljesítményű router megoldhatja ezt a problémát; lehetővé teszi, hogy időben kapjon értesítéseket, és azonnal reagáljon az ajtón kívül zajló forgatókönyvekre.

  A felhasználók dicsérik az intelligens ajtócsengőt a széles körű funkcionalitásáért, a modern kommunikációs módért, a könnyű csatlakoztathatóságért. De a háznak jó routerrel kell rendelkeznie.

  Előnyök

  • fejlett technológia;
  • kiváló minőségű kivitelezés;
  • könnyű kezelhetőség;
  • széles körű funkcionalitás.

  Hátrányok

  • Nagy teljesítményű routert igényel.

  ST-4,3DM szürke

  Értékelés: 4.7

  PST-4,3DM szürke

  Nézze meg a tiszta színes képet a monitor 4,3 hüvelykes lehetővé teszi, hogy a videó szemfüles PST-4,3DM szürke. A készülék 1,3 MP-es kamerával van felszerelve, 120 fokos látószöggel, infravörös megvilágítással. A felvétel mozgásérzékelővel történik, a fényképek manuálisan is készíthetők. A készülék legfeljebb 32 GB-os MicroSD-kártyákat támogat. Az áramforrás egy 1350 mAh kapacitású akkumulátor. Teljesen feltöltött akkumulátor 14-45 napos használatot biztosít. A modell könnyen telepíthető, a normál kukucskálónyílás helyére szerelhető fel. Az ajtó vastagsága 3,5 és 10 cm között lehet.

  A lakástulajdonosok a kamera autonóm működése, sokoldalúsága és könnyű telepíthetősége miatt kedvelik. A hibás eszközök azonban hazánk kereskedelmi hálózatába kerülnek.

  Előnyök

  • nagy monitor;
  • IR megvilágítás;
  • könnyű összeszerelés;
  • újratölthető akkumulátor.

  Hátrányok

  • elesett hibás termékek.

  iHome-GLAZ

  Értékelés: 4.4

  iHome-GLAZ

  Az iHome-GLAZ videó szem-kapuk számos lehetőséget biztosítanak otthona megfigyelésére. Kívülről az ajtóból úgy néz ki, mint egy normál kukucskáló, így a vendégek már nem veszik észre a videómegfigyelést. Bár a készülék monitorral van felszerelve, okostelefonjával követheti, mi történik az ajtó mögött. A kommunikáció a kamerával Wi-Fi-n keresztül történik. A gyártó két színválasztékot kínál (fekete és fehér), így a felhasználó az ajtólap árnyalatához illeszkedik. A szakértők dicsérték a beállítások rugalmasságát és a széles időintervallumú videofelvételt (2-től 60 percig).

  A felhasználóknak hízelgő a jó rejtőzködés, az internetkapcsolat nélküli munkavégzés lehetősége, a monitor önállósága… De a 0,3 megapixeles kamera nem ad tiszta képet.

  Előnyök

  • Normál kukucskálónyílásnak álcázva;
  • különböző ajtókhoz illeszkedik;
  • a monitor autonóm működése;
  • a beállítások rugalmassága.

  Hátrányok

  • alacsony felbontás.

  TANTOS TSC-190DV

  Értékelés: 4.3

  TANTOS TSC-190DV

  A vezető pozíció a testreszabható kutyakukucskáló egység TANTOS TSC-190DV között. A szakértők szerint a modell fő előnye a versenytársakkal szemben a professzionális felügyeleti rendszerekkel való kompatibilitás. Nincs kijelző a csomagban, ezért a videokimeneten keresztül kell csatlakoztatni a TV-t vagy a PC-t. Erőssége az 1/3″ SONY SuperHAD CCD videokamera 130 fokos látószöggel. A gyártó olyan opcióval szerelte fel termékét, mint az automatikus megerősítés. Az ajtó vastagsága, amelybe a készüléket be lehet szerelni, 6-9 cm-re van korlátozva.

  A lakástulajdonosok szeretik a könnyű csatlakoztathatóságot, a nagy látószöget és a kompatibilitást a videómegfigyelő rendszerekkel. Hátránya, hogy a háttérvilágítás hiánya miatt.

  Előnyök

  • nagy felbontás;
  • egyszerű beállítás;
  • jó láthatóság;
  • képfeldolgozás bármilyen módon.

  Hátrányok

  • nincs háttérvilágítás;
  • ajtóvastagság korlátozás.

  A legjobb videószemüvegek a prémium szegmensben

  A legfejlettebb szintű videó megfigyelés lehetővé teszi, hogy szervezzen high-end video szemek. Meglepőek a funkcionalitásukkal, lehetővé téve a tulajdonos számára, hogy a házra figyeljen, amíg Ön távol van. Íme a legfejlettebb otthoni videómegfigyelő eszközök.

  Sititek R26S

  Értékelés: 4.9

  Sititek R26S

  A széles látószög (180 fok), a legmodernebb kameratechnológia és a kiváló képminőség a Sititek R26S-t a dobogó legfelső fokára emelte. A szakértők dicsérték a 2 megapixeles kamerát és a 2 GB-os belső memóriakapacitást. MicroSD-kártyával (legfeljebb 32 GB) kombinálva a készülék nagy mennyiségű videoinformáció tárolására alkalmas. Újratölthető akkumulátorral működik (8000 mAh), amelynek kapacitása 2 hónapos működésre elegendő. A modell 5 hüvelykes monitorral van felszerelve, de a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően okostelefonján keresztül távolról is felügyelheti az ajtót.

  Az orosz fogyasztók kellemesen meglepődtek a Sititek R26S videószemüveg lehetőségei által. 3,5 és 11 cm vastagságú ajtónyílásokba is beépíthető. Az egyetlen hátránya a magas ár.

  Előnyök

  • IR megvilágítás;
  • csengőhang funkció 32 csengőhanggal;
  • minőségi kamera;
  • Nagy mennyiségű belső memória.

  Hátrányok

  • magas ár.

  i-Corder iHome 4 (Rollup i4)

  Értékelés: 4.8

  i-Corder iHome 4 (Rollup i4)

  Intelligens eszköz tekinthető videó szemfüles i-Corder iHome 4 cég Rollup. A modern készülék vezeték nélküli kapcsolattal, fejlett funkcionalitással, nagy kapacitású akkumulátorral (12000 mAh) rendelkezik. A tulajdonos okostelefonja értesítést kap, ha betolakodók vagy hívatlan vendégek vannak az ajtó közelében. Ezenkívül a lakástulajdonos beszélhet egy látogatóval, amikor távol van otthonától. Az infravörös megvilágításnak köszönhetően folyamatosan nyomon követhető a helyzet az ajtónál. De nem rögzít automatikusan videót, csak az okostelefonra kényszerítve. A szakértők kiemelték a csengőhangok nagy választékát és a jó kamerát (2 MP).

  A felhasználók dicsérik a vezeték nélküli kapcsolatot, az IR megvilágítást, a nagyméretű (7″) kijelzőt. Hátránya, hogy a külső kukucskálónyílás puhaságára hivatkoznak.

  Előnyök

  • könnyű kezelhetőség;
  • nagy kapacitású akkumulátor;
  • csengőhangok nagy választéka;
  • jó kamera.

  Előnyök

  • karcolások külső kukucskálónyílás.

  Rádió DVR + C-208

  Értékelés: 4.7

  Rádió DVR + C-208

  Vezeték nélküli videószemüveg Radio DVR + C-208, a versenytársaktól eltérően, nem csak egy monitor és egy videokamera, hanem egy további miniatűr kamera is van. A készülék lehetővé teszi a felügyelet megszervezését mind a bejárati ajtónál, mind a folyosón vagy az előcsarnokban. A beépített újratölthető akkumulátor lehetővé teszi a mozgást az 5 hüvelykes monitorral, a vezeték nélküli kapcsolat akár 30 m távolságig is elérhető. Amikor kikapcsolja a kijelzőt, a készülék energiatakarékos üzemmódba kerül, a készenléti idő 1-5 perc között állítható be. A vezeték nélküli kamera 220 V-os hálózati tápegységet vagy 9 V-os (Krone) akkumulátort igényel.

  A felhasználóbarát, két kamerát gyakran említenek a háztulajdonosok véleményeiben. Hátrányként említik, hogy a kukucskálónyílások sérülékenyek a vandálokkal szemben.

  Előnyök

  • nagy monitor;
  • két kamera;
  • Vezeték nélküli kapcsolat;
  • Energiatakarékos üzemmód.

  Hátrányok

  • A kukucskálónyílás könnyen megsérül.

  iHome4 Silver

  Értékelés: 4.7

  iHome4 Silver

  A kínai iHome4 Silver videós ajtókereső a biztonsági rendszerek legújabb fejlesztéseit foglalja magába. A GSM-modulnak és a vezeték nélküli kapcsolatnak (Wi-Fi) köszönhetően a ház vagy lakás tulajdonosa online kommunikálhat a vendéggel, bárhol a világon. Nagyméretű monitorral (7 hüvelyk), a kép még szögben is jól látható. A készülék mozgásérzékelővel van felszerelve, amely elindítja a videofelvételt. A gyártó biztosított egy “nincs otthon” módot, amellyel a látogató videoüzenetet hagyhat. A tiszta képért egy 2 megapixeles kamera felel, 130 fokos látószöggel.

  A felhasználók kedvelik a videószemcse széleskörű funkcióit. A készülék hátránya a vandálok elleni védelem hiánya és a magas ár.

  Előnyök

  • GSM-modul;
  • nagy monitor;
  • számos modern lehetőség;
  • világos kép.

  Hátrányok

  • nincs vandalizmus elleni védelem.

  Sititek i3

  Értékelés: 4.7

  Sititek i3

  Az intelligens Sititek i3 videószemüveg Android operációs rendszeren alapulva. A GSM és Wi-Fi moduloknak köszönhetően a videó szemüregek könnyen csatlakoztathatók okostelefonjához. Képes videoüzeneteket küldeni a ház tulajdonosának, hangkommunikációt szervezni a vendéggel. A készüléket egy újratölthető 1500 mAh kapacitású akkumulátor táplálja; a készülékhez tartalék tápegység is tartozik. A szakértők felhívták a figyelmet az “SOS” gombra, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan hívja a sürgősségi személyzetet vagy a mentőket. A videószemüveg akkor aktiválódik, amikor a mozgásérzékelő működésbe lép. Az IR-világítás még sötétben is tiszta kilátást biztosít.

  A felhasználók megjegyzik a könnyű telepítést, az egyszerű csatlakoztatást és konfigurációt. A felhasználók hátrányai közé tartozik az akkumulátor gyors lemerülése és az angol nyelvű menü.

  Előnyök

  • GSM és Wi-Fi modulok;
  • két elem;
  • SOS gomb;
  • egyszerű telepítés.

  Hátrányok

  • az akkumulátor gyorsan lemerül;
  • Angol nyelvű menü.
  Olvasson tovább  6 legjobb sarkvidéki termosz
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: