14 legjobb vízhűtők

A vízhűtők nem csak az irodákban hasznosak, hanem az óvodákban és iskolákban, egészségügyi központokban és más helyeken is, ahol az emberek időt töltenek. Nem célszerű minden esetben ugyanazt a készüléket választani – a készülékek különböző kritériumok szerint különböznek egymástól. Az EXPERTOLOGY szakértői rövid útmutatót adnak a vízhűtő helyes kiválasztásához és a minősítéshez, amely a 8 legjobb eszközt tartalmazza.

Hogyan válasszunk egy vízhűtőt

A megfelelő hűtő kiválasztásához értékelje azt a következő kritériumok szerint

 1. Asztali vagy álló modellek. A legkompaktabb hűtők – asztali: szinte hangtalanul működnek, képesek a víz hűtésére és meglehetősen könnyűek. A konyhában, az irodában, az asztalra vagy a polcra helyezhetők. Alkalmas kis helyiségekbe, ahol minimális a gyalogosforgalom, vagy 2-3 fős családok számára – nem lehet nagy palackot rájuk tenni. A padlóra állított egységek nagyobb teljesítményűek, melegítik és hűtik a vizet, a kialakítás egy kis szekrényre hasonlít – lehet egy extra polc az edényekhez vagy egy tartó egy második palackhoz.
 2. Hűtés típusahagyományos kompresszor vagy modern elektronikus. A kompresszoros készülékek olcsóbbak, a hűtőszekrény elvén működnek, hűtőközeg és hőátadással, gyorsan hűtik a vizet, de gondos kezelést igényelnek, csak függőleges helyzetben szállíthatók. Az elektronikus hűtők elve, amely a különböző ötvözetekből álló lemezeken keresztül folyó áram áthaladásán alapul. A hőmérséklet-változás azon a területen következik be, ahol a fémelemek össze vannak hegesztve. Az elektronikus eszközök biztonságosabbak, és a hőmérséklet-szabályozó elvet a gyermekmodellekben és más kompakt eszközökben is alkalmazzák.
 3. Az ellenőrzési rendszer típusa– Elektronikus vagy mechanikus. A mechanikus szivattyús-motoros modellek olcsók és megbízhatóak. Hátrányuk, hogy csak egy meghatározott hőmérséklet elérését teszik lehetővé. Az elektronikus készülékek hőmérsékletérzékelőkkel, érintésérzékeny gombokkal, baktériumölő, vízkőmentesítő és t. .
 4. Vízellátási módszer– fent vagy lent. A top-off hűtő előnye, hogy a palackot a daru teteje fölé helyezik, ami egyben a fő hátránya is – a top-off tartály cseréjéhez erőfeszítésre van szükség. Palack alsó adagolóval, a palackot zárt szekrénybe helyezik a palack tetejével felfelé. Ezek esztétikusabbak, a vízszivattyú vagy a kézi szivattyú.
 5. További funkciókMár említettük: karbonizálás, ózonizálás, szűrés, bakteriológiai tisztítás stb. . Jelenlétük növeli a készülék árát.

Elektronikus vagy kompresszoros vízhűtő

A fő kiválasztási tényező a hőmérséklet-fenntartás és a hőmérséklet-változás típusa. A kompresszoros és elektronikus hűtők összehasonlítását lásd az alábbi táblázatban:

Paraméter

Hűtő típusa

Kompresszor

Elektronikus

Kimenet

2 l/h-tól

1 l/h-tól

Hőmérséklet-tartomány

+5 – +10°C

+12 – +15°C

Működtető elem

Freon, hőcserélő reakciók

Termoelektromos Peltier elemek

Szobakövetelmények

Nem

Gondos szellőzést és pormentes környezetet igényel

Teljesítménykövetelmények

A csőtömítés ellenőrzésére van szükség, függőlegesen kell szállítani

Az elektromos ventilátorok hűtése és a rendszer felületének portalanítása szükséges

Ár

Br4800-tól

Kompakt modellek 3000 rubeltől

A kompresszoros hűtők optimálisak az irodai és adminisztratív helyiségek számára, ahol nagy az emberáramlás, az elektronikus hűtők ésszerűek otthoni vagy gyermekgondozási központok számára.

Legjobb vízhűtő értékelés

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb asztali vízhűtők 1 AEL TC-AEL-31 8 999 €
2 HotFrost D65EN 4 799 €
3 Ecotronic H1-T 11 904 €
4 SONNEN TEB-02 7 925 €
5 Aqua Work 36-TDN-ST 4 211 €
Felső emeleti hűtő 1 HotFrost 350ANET 25 500 €
2 Ecotronic H1-L 12 200 €
3 Vatten L45WE/L45SE/L45NE 10 600 €
4 Aqua Work 16-L/EN 8 800 €
5 ABC V170 6 275 €
6 SONNEN FSE-03 5 250 €
A legjobb hűtőszekrények beépített hűtőszekrénnyel 1 VATTEN V45QKB 10 800 €
2 Ecotronic M40-LF 13 000 €
3 A.E.L. LC-AEL-31B 12 000 €

A legjobb asztali vízhűtők

Asztali adagolók kis családok és csoportok számára. Ez a modell felülre szerelt vizes palackkal rendelkezik. Ezeknek az egységeknek nagy előnye a könnyű súlyuk; elhelyezhetők egy ablakpárkányon, egy asztallapon vagy egy polcon, és szükség esetén könnyen mozgathatók vagy mozgathatók.

AEL TC-AEL-31

Értékelés: 4.9

AEL TC-AEL-31

AEL TC-AEL-31 Mini hűtő nagy teljesítményű kompresszorral, amely 10-90-es vízhőmérséklet-tartományt biztosít0C, a lista élén. A készülék hűtési kapacitása 2 liter/h 110 wattos teljesítmény mellett, fűtési kapacitása pedig akár 5 liter/h 550 wattos teljesítmény mellett, ami nem rossz egy kompakt vízadagolóhoz képest. Egyébként a hőmérséklet-szabályozás teljesen kikapcsolható, és csak szobahőmérsékletű víz kerül kiadásra. A palack az asztali hűtők hagyományos módon felülre van szerelve, és a 31x42x49 cm-es készülék méretei lehetővé teszik, hogy az irodában, otthon és más helyiségekben bármilyen rendelkezésre álló helyiségben elférjen.

A hűvösebb AEL TC-AEL-31 ezüst test és a szalonképes megjelenés alkalmas bármilyen belső térhez. A kezelőgombok kiegészítik a külsőt, és kényelmesen beállíthatók a készülék működéséhez. A hűtő átlagos ára – 11400 rubel.

Előnyök

 • Univerzális kialakítás nyomógombos vezérléssel;
 • 3 csap forró, hideg és szobahőmérsékletű vízhez
 • Viszonylag alacsony energiafogyasztás;
 • Kompakt méret.

Hátrányok

 • Magas ár egy kis hűtőtáskáért.

HotFrost D65EN

Értékelés: 4.8

HotFrost D65EN

A második helyen a fekete HotFrost D65EN kompakt készüléket eleganciája, tiszteletreméltósága és karcsú vonalvezetése jellemzi. Elektronikus vezérlés, így a készülék akár 90 fokig is felmelegszik0C-on 4 liter/óra teljesítményt ér el, 420 wattot fogyaszt, és akár 10-150 Csak 0,6 l/h, 80 W-os energiafogyasztás mellett. Egyrészt a hűtő gazdaságosabb, mint a vezető AEL, de kevésbé erős, ami fontosabb, amikor egy készüléket választunk a vízhez. Ezenkívül a készülék nem szolgáltat szobahőmérsékletű folyadékokat; csak 2 csapja van. Gyermekbiztos, így nem okozhatnak áradatot az asztalon vagy más polcon.

A HotFrost D65EN súlya mindössze 4 kg, és könnyen mozgatható vagy áthelyezhető a palack nélkül. A csapok alatti tálca könnyen tisztítható, ami a higiénia szempontjából is fontos. A hűtő az irodák és a sötét színű konyhák kedvelt darabja. A készülék 4500 rubelért vásárolható meg.

Előnyök

 • Elegáns külső kialakítás fekete házban;
 • Kényelmes vízcsapok;
 • Viszonylag alacsony energiafogyasztás;
 • Gyermekbiztos; 2 g
 • Egy év garancia;

Hátrányok

 • Alacsony teljesítmény;
 • Rövid hálózati kábel.

Ecotronic H1-T

Értékelés: 4.7

Ecotronic H1-T

Az Ecotronic H1-T vízhűtő fekete, fehér vagy arany színben kapható. A hűtő elülső ezüst (arany) betétjén egy szemet gyönyörködtető jelzőlámpás panel található. A fő különbség a költségvetési hűtők kategóriájában lévő társaitól – összecsukható, nem hegesztett rozsdamentes acéltartály, amely könnyen gondozható és karbantartható. A csaptelep csuklói is rozsdamentes acélból készülnek, ami meghosszabbítja a csaptelep élettartamát.

A víz hűtése és melegítése a hűtőben egy alacsony zajszintű, kiváló minőségű kompresszor munkája: 94 °C-ra viszik a folyadékot0Óránként 5 literrel, legfeljebb 50C – 3 literes kapacitás, ami biztosan jó eredményt hoz majd. A 90 W-os és 500 W-os energiafogyasztás a kategória átlagos értékei. Szivárgásmentes egység.

Nincsenek gyermekbiztonsági csapok, a hűtőtáska súlya 12 kg! Nehéz egy asztali modellhez képest. Vásároljon Ecotronic H1-T-t 8700 rubeltől.

Előnyök

 • Kiterjesztett hőmérséklet-tartomány +5…+94 C;
 • A tartály összecsukható a könnyű karbantartás és javítás érdekében;
 • Könnyű alsó tisztítás;
 • Nagy teljesítmény;
 • Csendes kompresszor a gyártó 123 hónapos garanciájával.

Hátrányok

 • Nagy súly;
 • Forrócsap-zár hiánya;
 • A műanyag poharat kényelmetlen a csapra nyomni – kicsit merev.

SONNEN TEB-02

Értékelés: 4.7

SONNEN TEB-02

A negyedik helyen egy kompakt asztali hűtő jó funkcionalitással. Fűtés fűtőelemmel. Néhány perc alatt 90°C-ra emeli a víz hőmérsékletét. Szivárgás- és leforrázási védelemmel együtt. A stílusos kialakítás lehetővé teszi, hogy irodai és lakóhelyiségekben egyaránt használható legyen. Gyermekintézményekben is fontos, mivel teljes mértékben megfelel a biztonsági előírásoknak. A hidegvíztartály 3 liter folyadékot, a melegvíztartály 1 liter folyadékot tartalmaz.

A ház ütésálló műanyagból készült, amely könnyen tisztítható. A szerkezet súlya – 4,6 kg. Megfelelő szabad térbe helyezzük, és a vizet a kényelmes nyomógombok segítségével bármilyen tartályba önthetjük. A csepegtető tálca könnyen eltávolítható. A mini egységet legfeljebb 10 felhasználó számára tervezték.

Az ügyfelek dicsérik a kellemes kialakítást, a masszív felépítést, a stabil fűtési/hűtési rendszert, az alacsonyabb energiafogyasztást. A modell átlagos piaci ára 6300 rubel.

Előnyök

 • Erőteljes elektronikus hűtés;
 • A test modern kialakítása;
 • Ergonomikus és kompakt modell;
 • Gyermekbiztos funkció.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Aqua Work 36-TDN-ST

Értékelés: 4.6

Aqua Work 36-TDN-ST

A következő a felülvizsgálatunkban az Aqua Work 36-TDN-ST elektronikus adagoló fehér kivitelben. A korábbi modellekhez képest ez a legéhesebb fűtési módban – 700 W akár 90 %-os fűtési sebességgel0Akár 7 liter vízzel, ez egy nagy értékű elektronikus vízhűtő. A hűtés átlagos 1201 liter vízzel egy óra alatt 70 wattos teljesítmény mellett.

A vízadagoló turbófűtési lehetőséggel rendelkezik, hogy a vizet gyorsan forró felületre juttassa. Bekapcsolható a folyadék hőmérsékletét mutató digitális kijelzőn lévő érintőgomb megnyomásával. Az “eco” üzemmód energiát takarít meg azáltal, hogy a készülék mérsékelt teljesítményen működik. Ahhoz, hogy vizet öntsön a bögrébe, az eszközt a csap alatti hátsó karra kell nyomnia – hagyományos és kényelmes. Az adagoló súlya palack nélkül csak 3,4 kg. A műanyag ház és az egyszerű belső mechanizmusok a modell fő jellemzői. A gyártó azonban 2 év garanciát ad rá.

Az Aqua Work 36-TDN-ST egy kompakt és vonzó középkategóriás modell, amely 4500 rubelért vásárolható meg.

Előnyök

 • Viszonylag nagy sebességű vízmelegítés;
 • Megbízható kompresszor két év minőségi garanciával;
 • Energiatakarékos és gyors fűtési mód;
 • Alacsony súly;
 • Kijelző és érintőképernyős vezérlés.

Hátrányok

 • A kategória legmagasabb energiafogyasztása fűtési üzemmódban;
 • Primitív kialakítás.

A legjobb padlóhűtők

A padlóra állítható adagolók az irodák és adminisztratív épületek folyosóin elhelyezendő szilárd egységek. Nagy kapacitással rendelkeznek a magas vízfogyasztás miatt. Az olcsó modelleknek a palack túlnyomórészt a tetején, az ambiciózusabbaknak pedig az alján van. Nincs szükség vízforralóra olyan helyeken, ahol jó hűtő áll rendelkezésre!

HotFrost 350ANET

Értékelés: 5.0

HotFrost 350ANET

A HotFrost 350ANET multifunkcionális hűtőszekrény az innovatív technológia és a formatervezés legjavát ötvözi. Két változatban kapható: pezsgő metál (Gold) vagy fekete színnel kombinált ezüst. Szalonképes és elegáns megjelenésű, bármilyen belső térbe illeszkedik. A palack külsőleg sem romlik meg – egy alsó szekrénybe helyezik és ajtóval zárják le, így a víz védve van a fénytől és jobban megőrzi hasznos tulajdonságait. A frontot az adagolótérben egy átlátszó ajtó egészíti ki a higiénia és az esztétikum növelése érdekében.

Előrelépünk: a HotFrost 350ANET az egyetlen olyan hűtő az értékelésben, amely alulra szerelt palackkal rendelkezik.

A hűtőtáska érintőképernyős kezelése digitális hőmérséklet-jelzőkkel és elektronikus hűtéssel, amely szinte hangtalan.

A HotFrost 350ANET különlegessége az egyliteres forróvíz-kapacitás, amely a hagyományos vízforralót helyettesíti, és termofórként működik, hogy egy kis mennyiségű vizet melegen tartson. A víz felmelegítése 8 liter/óránként 99 %-os hőmérsékletre történik0Az 1100 wattos energiafelvétel mellett 75 wattos teljesítmény mellett 0,6 l/h 10-15 fokra hűl le. Furcsa, hogy egy ilyen nagy teljesítményű készüléknek nincs állítható vízhőmérséklete, de a gyártó a szabványos hőmérsékleti értékeket vette alapul, így a felhasználóknak nincs panaszuk.

A biztonságos működéshez a hűtő van egy vízkorlátozó és gyermekvédelem, amely egyébként nagyon kényelmes használni a készüléket – a csapok találhatók magassága 0,87 m.

A HotFrost 350ANET átlagos ára 22 500 rubel.

Előnyök

 • Stílusos színek;
 • Beépített vízforraló (1 literes rozsdamentes acéltartály);
 • Egy 0,6 intenzitású műanyag víztartály a hűtött víz számára;
 • Elektronikus csendes hűtés és fűtés;
 • Az öntés az érintőgomb megnyomásával és nyomva tartásával, egyetlen érintéssel indul;
 • Kivehető csepegtető tálca;
 • Rejtett palack Palack alsó elhelyezése;
 • Hatékony energiafogyasztás 0.60 kWh/nap;
 • 2 év garancia.

Hátrányok

 • Nincs hőmérséklet-beállítás;
 • Egy csap a hideg és meleg vízhez, a megfelelő gombot kell kiválasztani.

Ecotronic H1-L

Értékelés: 4.9

Ecotronic H1-L

Kiegészíti a minősítés padlóhűtők Ecotronic H1-L – szép adagoló két csapok felső elhelyezés palack, extra szekrények nem biztosított a tervezés során. Kompresszor munka közben. Viszonylag csendesen működik, 90 W-on akár 3 l/h vízhűtéssel, vagy 500 W-on 9 l/h fűtéssel. Hőmérséklet-tartó 1,2 literes és 4 literes tartályok a meleg és hideg vízhez. Hátulra szerelt csap, amelyet egy bögrével kell megnyomni a töltéshez. Nincs biztonsági eszköz a forróvízcsapon, nem gyermekbiztos. De van szivárgásvédelem, és ez tényleg működik – a szakértők egyik véleményben sem találtak panaszt a készülék alatti pocsolyákról.

A hűtőrendszer kezelése nem, csak a készülék kapcsolói és fényjelzői. Az Ecotronic H1-L 12 hónapos garanciával rendelkezik. Átlagos ára 10000 rubel.

Előnyök

 • Klasszikus ház ezüst/kék színkombinációban;Két kifolyócső
 • Bögre nyomás alatti táplálás;
 • Optimális vízmelegítési és hűtési arányok;
 • Alacsony energiafogyasztás;
 • Kiváló szivárgásvédelem;
 • Viszonylag olcsó ár.

Hátrányok

 • A hőmérséklet-szabályozás hiánya;
 • A melegvízcsap nem záródik el;
 • Felső palack elhelyezés, nincs szekrény, ha az alsó egység nincs használatban.

Vatten L45WE/L45SE/L45NE

Értékelés: 4.8

Vatten L45WE/L45SE/L45NE

A harmadik helyet az alulra szerelt palackkal ellátott hűtő kapja, ami kényelmesebbé teszi a használatát, és a megjelenése esztétikusabb. A modern kialakítás lehetővé teszi, hogy drága belső terekkel rendelkező helyiségekbe telepítsék, és nem tűnik ki a többi bútor közül. A gyártó lehetővé tette, hogy tökéletesen illeszkedjen egy iroda vagy lakás dizájnjához, mivel a hűtőt fehér, fekete és ezüst színben kínálja.

Gyors vízmelegítés 90°-ig a 650W teljesítménynek köszönhetően. 1 óra alatt 6 liter készül. Ez lehetővé teszi a funkciók bővítését, és akár két tucat ember egyidejű használatát is. A kialakítás tartalmaz egy harmadik csapot szobahőmérsékletű vízzel. LED kijelzők a tápellátás, fűtés és hűtés jelzésére.

A rozsdamentes acél tárolótartályok hosszú élettartamot garantálnak. A melegvízcsap karja a gyermekek hősérülésektől való védelme érdekében. A hűtő különböző éghajlatokon használható, még melegebb éghajlaton is.

Előnyök

 • Kényelmes alsó betöltés a palackba;
 • Erőteljes fűtési rendszer;
 • A fő tartályok rozsdamentes acélból készültek;
 • Szalonképes külső kialakítás.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Aqua Work 16-L/EN

Értékelés: 4.7

Aqua Work 16-L/EN

A negyedik sorban található a hűtő, amely a 700 W-os teljesítménynek köszönhetően azonnali hőt biztosít. 7 liter meleg vizet termel óránként. Hűtési teljesítmény – 90 W. 2 liter vizet állít elő 60 perc alatt 5-10 ° C-os hőmérsékleten. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy a hűtőt nagy látogatottságú területeken helyezzék el. A működési kapacitás legalább 25 főre terjed ki. A jól ismert “nyomócsésze” kiöntési mechanizmus lehetővé teszi, hogy kivétel nélkül mindenki használhassa a készüléket. Az információs panel LED kijelzővel van felszerelve. A csepegtető tálca könnyen eltávolítható, tisztítható és gyorsan visszahelyezhető.

A termékcsalád fehér, fekete, szürke, kombinált ezüst-fekete és ezüst-vörös árnyalatokban kapható. A gyártáshoz fémet és műanyagot használtak.

A véleményekben megjegyezzük, hogy a hűtő sikeresen ötvözi az összes jellemzőt: vonzó kialakítás, megbízhatóság, minőség és ár, ami az Aqua Work 16-L/EN modellt nagyon népszerűvé teszi az ügyfelek körében.

Előnyök

 • Nagy teljesítményű fűtési és hűtési rendszerek;
 • Intenzív használatra alkalmas;
 • Gyorsan kioldható csepegtető tálca;
 • Letisztult, áramvonalas dizájn, amely mindenhez illik.

Hátrányok

 • Nem kimutatható.

ABC V170

Értékelés: 4.6

ABC V170

A táblázatban a következő a 420 W fűtési és 85 W hűtési teljesítményű, padlóra állítható hűtő. Melegvíz-kapacitás 4 l/h, hűtővíz-kapacitás 2 l/h. Ezek a paraméterek lehetővé teszik, hogy a készüléket irodákban és vállalatoknál használják, és nagyszámú ember számára biztosítanak folyamatos vízellátást. A hagyományos fehér ház harmonikusan illeszkedik minden helyiségbe.

A kialakítás stabil a széles gumírozott lábaknak köszönhetően, amelyek növelik a tapadást a felületen, így elkerülhető a sérülés az új palack beszerelésekor. 10,3 kilogrammos, így könnyedén mozgatható. A tápkábel elég hosszú ahhoz, hogy további kényelmet biztosítson. A modell nem igényel speciális karbantartást. A csepegtető tálca könnyen eltávolítható és újra behelyezhető.

Csaptelepek bögrével nyomva. A hűtő megbízható biztonsági rendszerrel rendelkezik az égési sérülések megelőzésére. A fényjelzők tájékoztatják Önt az üzemmódról. A vásárlók szeretik az egyszerű és tömör készüléket, amely teljes mértékben megfelel a céljának.

Előnyök

 • Klasszikus univerzális kialakítás;
 • Jó minőségű kivitelezés és anyagok;
 • Leforrázási védelmi funkció;
 • Gyors fűtés és hűtés.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

SONNEN FSE-03

Értékelés: 4.5

SONNEN FSE-03

A SONNEN FSE-03 alkalmas köz- és kereskedelmi létesítményekben, egészségügyi központokban, gyermekmegőrző központokban történő telepítésre. A készülék 10 literes szekrénnyel van felszerelve, amely a munkahelyen használt edényeket tárolja. A modell tökéletesen illeszkedik az otthoni belső terekbe. Szabványos felső palack telepítés. Elegendő teljesítmény ahhoz, hogy néhány perc alatt 90° C-ra melegítsen fel. A rendszer leforrázási védelme.

A három csap billentyűvel működtethető, és simán reagál a műanyag poharakra. A hideg és meleg víz mellett szobahőmérsékletű ivóvíz is rendelkezésre áll. Alacsony, 7,6 kg-os súlya lehetővé teszi, hogy a hűtőtáskát bárhová el lehessen helyezni.

A fogyasztók kedvelik a gyors hűtést, a kényelmes használatot, a szalonképes megjelenést, az átgondolt biztonsági rendszert, a kompakt méretet. A megfizethető ár szintén hozzájárult a nagy vásárlói kereslethez.

Előnyök

 • Háromféle víz létezik;
 • Hatékony csepegésvédelem;
 • Bőséges szekrénytér az edények számára;
 • Csökkentett energiafogyasztás.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

A legjobb hűtőszekrények beépített hűtőszekrénnyel

VATTEN V45QKB

Értékelés: 4.9

VATTEN V45QKB

Ez a készülék, a VATTEN V45QKB kombinált hűtőszekrény és hűtőszekrény kompresszorral. A felső egység három csapot tartalmaz a szobahőmérsékletű, meleg és hideg vízhez. Egyébként a készülék 650 és 120 W-ot fogyaszt a fűtéshez és a hűtéshez – ezek átlagos adatok 6 és 2 liter vízmennyiséghez óránként. Az energiaköltségek csökkentése érdekében a kialakítás 3 literes hidegvíz-tartályt és 1 literes melegvíz-tartályt tartalmaz. A hűtők korábbi modelljeihez hasonlóan gombnyomásra táplálható, a forró csap gyermekbiztos zárral rendelkezik. Felülre szerelt palack.

Az alsó egység egy kompakt hűtőszekrény 20 literes rekesszel. 1 polccal rendelkezik, amely függőlegesen a kívánt magasságba mozgatható, hogy az edényeket egy bizonyos magasságba helyezze.

A VATTEN V45QKB átlagos ára 16000 rubel.

Előnyök

 • Három csapos hűtőtáska és hűtőtáska az alsó rekeszben;
 • Mechanikus, könnyen kezelhető vizes billentyűk;
 • Fényjelzők a fűtés, a hűtés és az energiaellátás jelzésére;
 • Rozsdamentes acél víztartályok;
 • Mérsékelt energiafogyasztás;
 • 2 év garancia.

Hátrányok

 • Csiszolt kivitel;
 • A hűtőszekrénynek nincs fogantyúja az ajtón, nem a legkényelmesebb nyitás.

Ecotronic M40-LF

Értékelés: 4.8

Ecotronic M40-LF

A bronz díjas készülék stílusos, modern dizájnja a legigényesebb vásárlót is kielégíti. Elegáns fekete betét a világítótestben. Kényelmes csapok könnyen megnyomhatók egy bögrével és egy műanyag pohárral. Gyermekzár a melegvíz gombon. Teljesen megmunkált, hegesztési varratok nélküli hidegvíztartály, amely megakadályozza a rozsdásodást és meghosszabbítja a hűtő élettartamát.

A második termosztátnak köszönhetően a hűtőszekrény és a hűtőrendszer stabilan működik. Az elülső falon található egy készenléti kijelzőpanel, amely a hűtési és fűtési üzemmódokat jelzi. Hűtőrekesz térfogata: 16 liter. A polc tetszőlegesen áthelyezhető. Helytakarékos, függőleges pozíció az italos palackok számára.

3,5 liter/óra hűtési és fűtési sebesség. Akár 95°-os forró és 5°-os hideg vizet is elérhet. Minden vásárló “kiválónak” minősíti, és elégedett a vásárlással, annál is inkább, mert az ár megfizethető.

Előnyök

 • Stílusos és emlékezetes design;
 • Megbízható gyakorlati mechanizmusok;
 • Gyermekek hősokkveszély elleni védelme;
 • Kompakt és robusztus kialakítás.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

A.E.L. LC-AEL-31B

Értékelés: 4.7

A.E.L. LC-AEL-31B

Az utolsó helyet egy meglehetősen erős készülék foglalja el, amely 10°-ra hűti a vizet, 87°-ra melegíti a vizet. A melegvíztartály 1 liter folyadékot, a hidegvíztartály 3 liter folyadékot tartalmaz. Az előlapon található színkódolt kijelzők tájékoztatják Önt az aktuális üzemmódról. A modern design tökéletesen illeszkedik a lakó- vagy irodai környezetbe. A hűtők ezüst vagy fehér árnyalatban kaphatók.

A hűtőszekrény tágas és egy polccal rendelkezik. Térfogata 20 liter, méretei 24*21*36 cm. A hűtő szobahőmérsékletű vízellátással rendelkezik. A nyomógombos csapok könnyen megnyomhatók műanyag poharakkal. Még egy gyerek is képes kitölteni. Stabil kialakítás. A párnázott lábak nem hagynak nyomot a puha padlóburkolatokon.

Két integrált oldalsó fogantyú a készülék mozgatásához. A vásárlói visszajelzések szerint a hűtőt nagyon kényelmes használni. Minden funkció megfelel az elvárásoknak, ezért ezek a modellek magas pontszámot kapnak. Átlagos ár – 12000 rubel, és ez teljes mértékben megfelel a termék minőségének.

Előnyök

 • Meleg/hideg/hideg víz;
 • Sokoldalú kialakítás;
 • Kényelmes billentyűkezelés;
 • Nagy fűtési teljesítmény.

Hátrányok

 • Nem azonosított.
Olvasson tovább  A 6 legjobb SIM-kompatibilis fényképezőgép
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: