15 legjobb inverteres split rendszer

Az inverteres split-rendszer egy klímaberendezés egy kültéri egységgel, amelyet a megfelelő mikroklíma kialakítására használnak a helyiségben. A hagyományos villanymotorokkal ellentétben az inverteres kompresszor nem kapcsol be és ki, hanem folyamatosan, de csak változó intenzitással működik, így a teljesítmény fokozatmentesen szabályozható. Megtakarítja az energiafogyasztást és alacsony zajszintet biztosít. Ha beépített inverteres motorral ellátott split rendszer vásárlásán gondolkodik, akkor vegye figyelembe a 15 legjobb modellünket, amelyek kiemelkednek a jellemzőik és pozitív felhasználói véleményekkel rendelkeznek. A split rendszerek online áttekintése alapján

 • t-rendszer-klímaberendezések/.

  Legjobb minősítésű inverteres split rendszerek

  Jelölésszékhelytermék neveár
  A legjobb split rendszerek a prémium és középárszegmensben1Electrolux EACS/I-24HVI/N396 380€
  2Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG85 000€
  3Daikin ATXS25K / ARXS25L95 900€
  4

  anasonic CS/CU-XZ20TKEW

  55 000€
  5Daikin ATX20K / ARX20K56 900€
  6Samsung AR18RSFHMWQNER49 990€
  7Electrolux EACS/I-18HM/N3_15Y53 392€
  8

  anasonic CS/CU-XZ25TKEW

  65 500€
  9LG A09AW161 990€
  10Ballu BSAGI-24HN1_17Y67 868€
  A legjobb ár-érték arányú split rendszerek1Toshiba RAS-13BKVG-E / RAS-13BAVG-E39 990€
  2Hordozó 42UQV025M / 38UYV025M33 900€
  3Toshiba RAS-05BKVG-E / RAS-05BAVG-E32 665€
  4LG P07SP29 405€
  5Roda RS-AL09F / RU-AL09F20 400€

  A legjobb prémium split rendszerek

  Ezeket a termékeket számos funkció, a tokon megjelenített kijelző, a kiváló minőségű kivitelezés, a fejlett funkciók és az érdekes kialakítás különbözteti meg. Az élettartamuk általában hosszabb, de az áruk magasabb.

  Electrolux EACS/I-24HVI/N3

  Értékelés: 5.0

  Electrolux EACS/I-24HVI/N3

  Az első helyen a svéd Electrolux cég terméke áll. Nagyobb helyiségek és csarnokok számára tervezett osztott rendszer 80 m²-ig. A külső egység, amelybe az invertert szerelték, 58 dB-es zajt generál, de a belső egység 37 dB-es zajjal működik, és ezt az értéket éjszakai üzemmódban 21 dB-re tudja csökkenteni. Az inverteres motor maximális feszültségfelvétele 3.7kW. A tulajdonosok visszajelzései dicsérik a légtisztító rendszert, amely megszünteti a baktériumokat és ezzel együtt a kellemetlen szagot a szobában. A készülék 6 tisztítási fázissal rendelkezik, saját automatikus tisztítóval, légszárítóval és Cold Plasma ionizációval.

  Ezt a split-rendszert tartottuk a legjobbnak, mivel nemcsak nyáron, hanem télen is képes működni. Az inverter elindíthatja a hűtőközeg visszafelé történő keringtetését a helyiség fűtéséhez. A legtöbb más légkondicionálóval ellentétben, amelyek +5 … -10 fokos külső hőmérsékleten használhatók, ez az osztott rendszer rekord -25º C hőmérsékleten való működésre van jóváhagyva.

  Előnyök

  • plazma levegőtisztító rendszer;
  • 21dB alacsony zajszint;
  • megszünteti a kellemetlen szagokat;
  • Wi-Fi-n keresztül távolról vezérelhető.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • külön vezetéket igényel a tápcsatlakozáshoz 3.7 kW.

  Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG

  Értékelés: 4.9

  Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG

  A második helyen egy japán inverteres légkondicionáló, amely 485-580 W-ot fogyaszt üzemóránként. A split-rendszer egy 20 m²-es helyiség hűtésére és fűtésére alkalmas. A energiaosztály. Az inverteres motor csendes, és a beltéri egység zaja 19-45 dB körül van, ami a vásárlói vélemények szerint a vásárlóknak tetszik. A beépített ventilátor öt sebességfokozatban képes működni.

  Az osztott rendszer azért érdekes, mert a gyártó saját mobilalkalmazással rendelkezik, amely alkalmas Android és iOS alapú okostelefonokra. Az inverteregység nemcsak telefonon keresztül távolról kapcsolható be és ki, hanem különböző forgatókönyvek is meghatározhatók. Például az aktivitási időszakok és a hőmérsékleti üzemmód programozása a hét minden napjára elérhető. Energiafogyasztási grafikonok is vannak, hogy nyomon követhessék. Ha az osztott rendszer meghibásodik, a rendszer saját maga végzi el a diagnosztikát, és a hálózaton keresztül elküldi a hibaadatokat. Az alkalmazás regisztrációjakor megadott e-mail címre választ kap a gyártótól a gyártó ajánlásaival.

  Előnyök

  • négy színben kapható;
  • egyaránt képes fűteni és hűteni;
  • három tisztítási szakasz van;
  • csendes beltéri egység.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • A kialakítás a rajongók kedvére való – egy kétrészes, téglalap alakú doboz formájában;
  • Nincs kijelző a tokban – a mód és az állapot megértése csak a távirányítón vagy telefonon keresztül lehetséges.

  Daikin ATXS25K / ARXS25L

  Értékelés: 4.8

  Daikin ATXS25K / ARXS25L

  A harmadik helyet a Daikin cég terméke kapta. A split rendszerhez egy hagyományos távirányító tartozik, és két képernyővel rendelkezik a beállítások vezérlésére (az egyik a szobamodulon, a másik a távirányítón). Az inverteres motor 620W-ot fogyaszt fűtési üzemmódban és 570W-ot hűtési üzemmódban. A légkondicionálót 20 m²-es területre számítják ki. -15 fokos kinti hőmérsékleten is képes fűteni egy szobát. Az inverteres rendszer maximális légáramlást generál 9.1 m³ percenként. A ventilátor működése a négy pozíció egyikére állítható be. Egy szagtalanító szűrővel van ellátva, hogy megtisztítsa az áthaladó levegőt. A válaszok alapján a tulajdonosoknak tetszik a beállítások megjegyzésének funkciója, ami megkönnyíti a következő indítást – a split-rendszer visszaállítja az utoljára használt üzemmódot.

  Szakértőinknek a mozgásérzékelővel ellátott inverteres modell tetszett. Figyeli, hogy van-e valaki a szobában, és ha nincs jelen senki, a motor takarékos üzemmódba kapcsol. Az érzékelő még álló személyre is reagál, így nincs hiba.

  Előnyök

  • A készülék burkolatán egy kis kijelző található;
  • hűteni és fűteni tud;
  • Négy fokozatú ventilátor;
  • időzítő az inverter be- és kikapcsolásához.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • a távirányító háttérvilágítása gyorsan elhalványul;
  • nincs párásítási lehetőség;
  • nem csatlakozik a vezeték nélküli hálózathoz.

  anasonic CS/CU-XZ20TKEW

  Értékelés: 4.7

  Panasonic CS/CU-XZ20TKEW CS/CU-XZ20TKEW

  És itt van egy falra szerelhető split-rendszer inverterrel egy másik japán cégtől. “Panasonic teszi 78x54x29cm (beltéri egység) és súlya 9kg. A külső egység az inverteres motorral együtt 30 kg súlyú. A köztük lévő maximális kommunikációs hossz 15 m lehet. A készülék percenként akár 9 légáramlatot is képes generálni.9 ³. A véleményekben a tulajdonosok örülnek, hogy az inverteres légkondicionáló nemcsak egy személy jelenlétét képes érzékelni, hanem a felhasználók számát, valamint tevékenységüket is. oktatás 1 A légkondicionáló nem csak az inverteres légkondicionáló, hanem az inverteres légkondicionáló is.

  Az inverteres split rendszert tartottuk a legjobbnak, mert a napfény érzékelő Econavi. Ez a japán Panasonic cég szabadalmaztatott rendszere, amely érzékeli a fény mennyiségét a szobában. Például, ha a távirányítón 23 fokos hőmérsékletet állít be, de a felhős napon hűvös lehet, ezért a kondicionáló csökkenti a hűtés intenzitását. Napsütéses időben, amikor a napsugarak az ablakon keresztül bejutnak a helyiségbe, a levegő gyorsabban felmelegszik, így az inverteres split rendszer intenzívebben kezd el dolgozni. Ez a szellemi funkció lehetővé teszi a mikroklíma pontosabb fenntartását.

  Előnyök

  • Nemcsak egy személy jelenlétét, hanem a szobában tartózkodó személyek számát is érzékeli
  • 3 fokozatú ventilátor van;
  • párátlanít akár 1.5 l/h;
  • öndiagnosztikára képes.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • nincs allergén szűrő.

  Daikin ATX20K / ARX20K

  Értékelés: 4.7

  Daikin ATX20K / ARX20K

  A japán Daikin kínálja az ARX20K inverteres modellt, amelynek A osztályú teljesítményfelvétele 520W. A falra szerelhető kültéri egység inverterrel együtt 26 kg, míg a beltéri egység mindössze 7 kg. -10 ºC külső hőmérsékleten hűtésre és -15 ºC külső hőmérsékleten fűtésre alkalmas. A lamellák lehetővé teszik a légáramlás irányának beállítását. A szagtalanító szűrő elnyeli a kellemetlen szagokat. Az alvás közbeni működéshez egy különösen csendes üzemmód áll rendelkezésre 19 dB-es hangerővel.

  Szakértők szerint ez az inverteres modell a legjobb ár-érték arányú modell. Kétszer olcsóbb, mint a fent leírt felülvizsgálat résztvevői, de ugyanakkor figyelemre méltó a magas színvonalú kivitelezés, amelyet a felhasználók megerősítenek a véleményükben. A Daikin saját kínai gyárában gyártott beltéri egység. Cseh gyárban gyártott inverteres kültéri egység. Jobb műanyag, mint a kínai hardver. A légkondicionálót idővel tesztelték, és alacsony szervizelési minőség és jól működő működés jellemzi.

  Előnyök

  • a szobaegység modern kialakítása;
  • szénszűrő;
  • kényelmes távirányító;
  • hatékonyság 9.1 m³/perc.

  Hátrányok

  • Wi-Fi-n keresztül is vezérelhető, de ehhez egy kommunikációs modul megvásárlása szükséges;
  • Nincs háttérvilágítás a távirányítón.

  Samsung AR18RSFHMWQNER

  Értékelés: 4.6

  Samsung AR18RSFHMWQNER

  És itt van egy osztott rendszer a koreai Samsung cégtől. Az inverteres légkondicionáló működhet fűtésre, hűtésre vagy egyszerűen csak ventilátorként. A párátlanítási üzemmód 2 l/h sebességgel távolítja el a felesleges nedvességet. A berendezés képes öndiagnosztizálni és fenntartani a beállított hőmérsékletet. A vásárlók a 3 év gyártói garanciát szeretik az értékelésekben. A vállalat hivatalos honlapján a Samsung biztosítja, hogy ennek az inverter modellnek a becsült élettartama 10 év.

  Ez az osztott rendszer a nagyobb teljesítményéről nevezetes. Hűtési üzemmódban az inverter egység akár 5000W, fűtési üzemmódban pedig akár 6000W teljesítmény leadására is képes. Maximális sebességnél a készülék akár 17.7m³, ami az egyik legmagasabb érték. Ilyen jellemzőkkel a légkondicionáló gyorsan hozza a mikroklímát a beállított üzemmódba. Az inverter másik különlegessége, hogy a kültéri egység és a beltéri egység közötti távolság akár 30 m is lehet. Lehetővé teszi, hogy a készüléket az inverteres motorral együtt a tetőre telepítse, vagy az épület oldalára rejtse, hogy ne rontsa a homlokzat látványát.

  Előnyök

  • Van egy öndiagnózis;
  • óránként akár 2 l párátlanítás is lehetséges;
  • időzítőt biztosít a bekapcsoláshoz;
  • 3 év garancia.

  Hátrányok

  • óránként 1390 W és 1710 W közötti teljesítményt fogyaszt;
  • A kültéri egység az inverterrel együtt 40 kg súlyú – nagy teherbírású konzolokra van szükség.

  Electrolux EACS/I-18HM/N3_15Y

  Értékelés: 4.5

  Electrolux EACS/I-18HM/N3_15Y

  Az Electrolux a tágas helyiségekbe szánt inverteres légkondicionálók közül az EACS/I-18HM/N3_15Y-t kínálja. A split-rendszer akár -15 fokos külső hőmérsékleten is működhet. Az inverteregység és a szobamodul közötti távolság legfeljebb 25 m lehet. Levegőáramlás maximális értéken 13.3m³/min. Távolról csatlakoztatható okostelefonon keresztül. Sokan elégedettek azzal a ténnyel, hogy a split-rendszert nagy területre tervezték, akár 50 négyzetméterig. Az inverteres egység 5270 W-os fűtési és 5130 W-os hűtési teljesítményével az inverteres egység sípolás nélkül működik. Ezekkel a funkciókkal még egy csendes éjszakai üzemmód is rendelkezésre áll, 35 dB zajszinttel.

  Ezt az inverteres készüléket a hatékony melegindítás miatt választottuk. Amikor bekapcsolja a split rendszert fűtéskor, a freon elkezd keringeni, hogy elnyelje a hőt az utcáról és visszaadja a szobába, de a ventilátor csak akkor indul el, ha a szobai egység radiátora már meleg. Ez először megszünteti a hideg szellőt, és gyorsabban felmelegíti a szobát.

  Előnyök

  • 25 m kommunikációs hossz engedélyezett;
  • nincs légsziszegés;
  • finom szűrővel rendelkezik;
  • Kiváló szagszabályozás.

  Hátrányok

  • A modul súlya az inverterrel együtt 45 kg;
  • Nincs kijelző a tokon;
  • fogyaszt 1.5 kW óránként.

  Panasonic CS/CU-XZ25TKEW CS/CU-XZ25TKEW

  Értékelés: 4.4

  Panasonic CS/CU-XZ25TKEW CS/CU-XZ25TKEW

  Ez a japán márkájú split-rendszer az A energiahatékonysági osztályba tartozik+++. 10 m³ légkibocsátásnál percenként 520-710 wattot igényel. Az inverter egység és az áramelosztó modul telepítése 15 m-ig engedélyezett. A zajszint 19 és 39 dB között változik. A légkondicionáló rendelkezik egyrészt a bekapcsolás programozására szolgáló időzítővel, másrészt egy előre beállított időtartammal, amely után kikapcsolja magát. A készülékhez nagy, intuitív képernyővel ellátott távirányító tartozik. A vélemények azt mutatják, hogy a tulajdonosok elégedettek a légtisztítás minőségével. Az inverteres egység megszünteti az idegen szagokat, semlegesíti az allergéneket és küzd a baktériumok ellen.

  Ez a split-rendszer is dicséretet kapott a gyors indításért a véleményekben. Amikor egy forró nap után belépsz a lakásodba, csak hűvöset akarsz érezni. Az inverter és a kompresszor ebben a modellben képes freont magas fordulatszámon keringetni, ami azonnal csökkenti a kimeneti áramlat hőmérsékletét.

  Előnyök

  • magas minőségű légáramlás-tisztítás;
  • Mozgásérzékelővel rendelkezik;
  • A kültéri egység súlya kisebb, mint egy inverteré;
  • viszonylag csendes működés.

  Hátrányok

  • A Wi-Fi vezérlés opcionális – egy modult kell hozzá vásárolni;
  • Egyesek nehezen értik meg a távirányítót.

  LG A09AW1

  Értékelés: 4.3

  LG A09AW1

  A koreai LG cég egy osztott rendszert kínál 2700 wattos hűtési kapacitással és 3500 wattos fűtési teljesítménnyel. Az inverter-alapú berendezés képes a beállított hőmérséklet fenntartására, a levegő párátlanítására, öndiagnosztikára és 22 dB-es zajszintű csendes üzemmódba kapcsolásra. A ventilátor sebessége és a sugár iránya a távirányítóról állítható be. Be-/kikapcsolási idő állítható. Egy óra működés alatt az inverter legfeljebb 0.96 kW. A vélemények szerint a tulajdonosok elégedettek a plazmaszűrővel, amely az áramlás körülbelül 50-60% -át fedi le, míg más inverteres egységeknél ez a szám 10-15% -os.

  Ennek az osztott rendszernek az egyedisége a beltéri egység nem triviális kialakításában rejlik. Méretei 600mm x 600mm, 146mm mélységgel és egy képpel az elülső oldalon. Ezáltal a légkondicionáló rendszer elhelyezése a lakásban teljesen észrevétlen, és a burkolat a belső tér gyönyörű díszeként szolgál. Az LG cég tovább ment, és lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy megváltoztassák az előlapon lévő rajzot (nyomtatón kinyomtatva), ami kényelmes az egyedi kialakítás kiválasztásához vagy a berendezés megváltoztatásához.

  Előnyök

  • 3D levegőelosztás;
  • Smart Inverter technológiával működik;
  • Van egy finom szűrő;
  • Plazmaszűrővel felszerelve.

  Hátrányok

  • a burkolat műanyagja néha nyikorog;
  • Az éjszakai üzemmódot csak 7 órára tervezték;
  • néhány ember nem szereti a távirányítót.

  Ballu BSAGI-24HN1_17Y

  Értékelés: 4.2

  Ballu BSAGI-24HN1_17Y

  Ez az inverteres motorral ellátott légkondicionáló az egyik legerősebb a kategóriában. 6500 watt hűtési és 6800 watt fűtési teljesítményt produkál. Az osztott rendszer legfeljebb 73 m²-es felületre van tervezve. Maximális teljesítménynél a kimenet 18.3 m³/min. A gyártó gondoskodott arról, hogy a berendezés Wi-Fi hálózatra csatlakoztatható legyen, így a mikroklíma a telefonról is vezérelhető. A beltéri egységen található egy képernyő a beállított fokszám és az üzemmód gyors értékelésére. A split rendszer öndiagnosztikával rendelkezik, megakadályozza a jégképződést a párologtatón, megjegyzi a beállításokat.

  Bár kétségtelenül ez az egyik legerősebb inverteres klímaberendezés, mi a gyártó által nyújtott garancia miatt választottuk. A hivatalos weboldalon a vállalat exkluzív 5 éves garanciát ígér, amellyel csak más cégek készülékei vetekedhetnek.

  Előnyök

  • Wi-Fi hálózathoz csatlakozik;
  • Stabilan működik akár -15 Celsius-fokos külső hőmérsékleten is;
  • A levegő tisztítására plazmaszűrő szolgál;
  • generál 18.3m³ percenként.

  Hátrányok

  • óránként 1880 és 1960 watt között fogyaszt;
  • A kültéri egység súlya az inverterrel együtt 56 kg;
  • 115x31x23 cm nagy beltéri egység.

  A legjobb ár-érték arányú split rendszerek

  A költségvetési kategóriájú inverteres légkondicionálók gazdaságos elektromotorral rendelkeznek, amely változó frekvenciával működik. De a funkciók kevesebbek, és a termék összeszerelése Kínában vagy más ázsiai országokban történhet, hogy pénzt takarítson meg.

  Toshiba RAS-13BKVG-E / RAS-13BAVG-E

  Értékelés: 4.7

  Toshiba RAS-13BKVG-E / RAS-13BAVG-E

  A viszonylag olcsó split-rendszerek kategóriájában az első helyet a japán “Toshiba” cég modellje foglalja el. Az inverteres klímaberendezés legfeljebb 30 m²-es helyiségekben történő munkavégzésre szolgál. A készülék képes hűteni és fűteni. A felhasználó a hőmérsékletet 17-30 fok között állíthatja be. A split-rendszer percenként akár 10 m³ levegőt is kifúj a maximális teljesítményen, ami a vásárlók tetszését elnyerte a véleményekben. A beltéri egység ventilátora 5 sebességfokozatú. Az inverter minden funkciót ellát -15 Celsius-fok alatti környezeti hőmérsékleten is. Ha megadta a beállításokat, a berendezés megjegyzi azokat, és kikapcsolás vagy áramellátási problémák esetén az utolsó üzemmódból indul.

  Ezt az inverteres split rendszert tartottuk a legjobbnak, mert a szén-katechin szűrő beépítésének lehetősége miatt;. A készülék belsejében lévő tealevelek természetes antioxidáns és fertőtlenítő hatásúak. Segít, hogy tiszta levegő legyen a szobában és kevesebb betegséget okozzon.

  Előnyök

  • Képes a beállított hőmérséklet automatikus fenntartására;
  • Van egy öndiagnózis;
  • Csendes éjszakai üzemmód 24 dB zajszinttel;
  • öt fokozatú ventilátor.

  Hátrányok

  • Fűtéskor 960 W-ot, hűtéskor pedig 1130 W-ot fogyaszt;
  • a kültéri egység sokat rezeg;
  • Fűtési üzemmódban enyhe recsegés hallatszik az inverter egységből.

  Hordozó 42UQV025M / 38UYV025M

  Értékelés: 4.6

  Hordozó 42UQV025M / 38UYV025M

  A Carrier klímaberendezése A energiaosztályba tartozik, és óránként 770-890 wattot fogyaszt. Az inverteres egység képes a hűtőközeget mindkét irányban keringetni, így fűtés és hűtés is elérhető. Az egységek legfeljebb 25 m távolságra helyezhetők el. A berendezés szellőztető üzemmóddal és öndiagnosztikával rendelkezik, és az áramlást a 12 pozíció egyikébe állított lapát segítségével szabályozhatja. A vásárlók a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy a terméket nem Kínában, hanem Thaiföldön, ugyanazokban a gyárakban szerelik össze, mint a Toshiba termékeket (ez egyértelműen szerepel a hivatalos weboldalon). A gyártó gondoskodott a távirányító egyedi beállításáról is, amely megakadályozza, hogy más távvezérlő eszközök (egy szomszédos légkondicionálóból) befolyásolják a kiválasztott paramétereket.

  Ez az inverteres split rendszer kompakt méretben vezet. A beltéri egység mérete 74 cm, szemben a többi versenytárs 90-100 cm-es méretével. A ház 25×21 cm széles és magas, ami mindkét irányban 4-5 cm-rel kisebb, mint a hasonló modelleké. Ha egy takaros kis inverteres légkondicionálót szeretne, amelynek kapacitása 9.5 m³, nem rosszabb, mint a legtöbb analógok kapacitás, figyeljen erre a termékre.

  Előnyök

  • minőségi műanyag;
  • Csendes működés;
  • ergonomikus kezelőpanel;
  • 12 áramlásszabályozási pozíció.

  Hátrányok

  • a távirányító nem rendelkezik háttérvilágítással;
  • Nincs hálózati ellenőrzés.

  Toshiba RAS-05BKVG-E / RAS-05BAVG-E

  Értékelés: 4.5

  Toshiba RAS-05BKVG-E / RAS-05BAVG-E

  És itt egy másik inverteres modell a Toshibától, amelyet 15 m²-es szobákhoz terveztek. A energiafogyasztási osztályú termék, és óránként 390-470 wattot használ fel. A maximális teljesítmény 8.5 m³ percenként. Az inverter egység képes automatikusan beállított hőmérsékletet fenntartani, ventilátorként működni és megakadályozni a jégképződést. A vélemények azt mutatják, hogy ez az inverter egység nem kap gomba. Az automatikus párologtatótisztító rendszer kikapcsolás után elindul, kiszárítja a nedvességet a párologtatóból. Ez nem csak a baktériumok elleni védelmet biztosítja, hanem a friss illatot is elősegíti.

  Ez a split-rendszer érdekes csendes üzemmóddal, amikor a lamellák mozognak. Amikor a funkciót úgy állítja be, hogy fokozatosan nyissa és zárja a csappantyút, hogy a hideg áramlást egyenletesen ossza el a helyiségben, más inverteres légkondicionálók szervohajtása zümmög. A Swing üzemmód csendes.

  Előnyök

  • automatikus párologtatótisztítás
  • megakadályozza a jégképződést;
  • 5 ventilátor sebesség;
  • megjegyzi a beállításokat.

  hátrányok

  • a beltéri egység nyikorog fűtés közben;
  • távirányító háttérvilágítás nélkül;
  • Nincs be-ki időzítő (csak ki).

  LG P07SP

  Értékelés: 4.4

  LG P07SP

  A koreai márka meglehetősen olcsó split-rendszereket gyárt inverteres kompresszorral, köztük az LG P07SP-t. A hűtési teljesítmény 2050W, míg a fűtési teljesítmény 2500W-ra nő. A maximális légáramlás eléri a 9.8 m³/min. A légkondicionáló képes állandó hőmérsékletet tartani a helyiségben és eltávolítani a túlzott nedvességet. Az inverter egység működéséhez használt R410A hűtőközeg. A ventilátor 4 sebességgel forog. A felhasználó az áramlás irányát a lamellák helyzetének változtatásával tudja beállítani. A kétszeresen tisztító szűrő segít elpusztítani a baktériumokat. Az ügyfelektől kapott visszajelzések azt mutatják, hogy elégedettek a kétrotoros inverterrel, amelyet általában a drágább modellekbe építenek be.

  A termék szépsége, hogy a gyártó 10 év garanciát vállal a beltéri inverteres kompresszorra. Ez a legdrágább alkatrész egy osztott rendszerben, így nem kell aggódnia a költséges javítások miatt ez idő alatt.

  Előnyök

  • az energiafogyasztás nyomon követése;
  • az intelligens diagnosztika működik;
  • alacsony zajszint 19-33 dB;
  • antibakteriális szűrő.

  Hátrányok

  • Minden más alkatrészre 1 év garancia vonatkozik;
  • Erős rezgés egy inverteres kültéri egységben;
  • ha a hőmérséklet -5 foknál hidegebb, a légkondicionálót nem lehet fűtésre használni;
  • a vízszintes függöny jellegzetes zúgó hanggal mozog.

  Roda RS-AL09F / RU-AL09F

  Értékelés: 4.3

  Roda RS-AL09F / RU-AL09F

  A felülvizsgálat lezárásaként egy termék a Roda márkától. Ez egy német vállalat, de a gyártóüzemek Kínában találhatók. De a split-rendszer RS-AL09F építése során a cég japán inverteres motort használ, amely bizalmat ad a berendezés megbízhatóságában. A modellt 25 m²-es terület kiszolgálására tervezték, maximális teljesítménye pedig 7.67 m³ percenként. Ha el kell távolítani a felesleges nedvességet, a légkondicionáló 0.8l/h. A szobai egység súlya 8 kg, így nem nehéz felszerelni.

  Ez a legolcsóbb inverteres split rendszer. A költségvetés ellenére a modell öntisztító funkcióval rendelkezik, késlelteti a hideg levegő adagolását, amíg a párologtató fel nem melegszik, éjszakai üzemmóddal rendelkezik 24dB hangerővel. Az iFeel funkció kikapcsolja a fali egység érzékelőjének hőmérséklet-leolvasását, és átállítja a készüléket a távvezérlő érzékelőjének hőmérséklet-értékeit leolvasni. Ez lehetővé teszi a mikroklíma pontosabb megértését (a felhasználó szintjén, nem a mennyezet alatt), amit a tulajdonosok a vélemények szerint kedvelnek.

  Előnyök

  • a felhasználóbarát, kijelzővel ellátott távirányító;
  • digitális hőmérséklet-kijelző a beltéri egység burkolatán;
  • van egy finom szűrő;
  • Az Anti-Cold-Air funkció.

  Hátrányok

  • nincs plazmaszűrő;
  • a beltéri modul háza repedezik és zúg;
  • a kültéri egység repülőgéphanggal működik.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: