15 legjobb ruhaszárító

A szennyes szárítása egyszerű folyamat. Lehet, hogy csak felakasztja egy madzagra, és megvárja, amíg megszárad. Sokan szembesülünk azonban olyan helyzetekkel, amikor a ruhák hosszú ideig nedvesek maradhatnak, vagy kellemetlen szagot árasztanak. Ezt megkönnyítik a szárítók, amelyek felváltották a köteleket, és ma már sok háziasszony el sem tudja képzelni, hogy nélkülük tegye.

Mosógépszárító típusok

De a modellek sokfélesége minden háziasszonyt megzavarhat. Ezért ajánlunk egy áttekintést ezekről a modellekről, amely segít Önnek a tájékozott választásban.

Először is, fontolja meg, hogy mik ezek.

 1. Padlóra szerelt. Mobil modellek, amelyek könnyen kibonthatók és bármilyen szabad helyre telepíthetők. Nagy mennyiségű szennyes elfér rajtuk. Összehajtogatva egy ajtó mögött vagy szekrényben tárolhatók. A padlószárítók függőleges vagy vízszintes kivitelben kaphatók. Az előbbiek egy alacsony profilú, helytakarékos polcegység megjelenését adják ágynemű vagy terjedelmes tárgyak felakasztásához. A vízszintes modellek általában egy középső résszel és két extra szárnnyal rendelkeznek az oldalakon.
 2. Falra szerelhető . Kétféle szárítótípus létezik. Az első hasonló a hagyományos ruhaszárító módszerhez, de van egy nagy előnye: a szerkezet egy falhoz rögzített blokkból, egy dobból, amelyre a kötelet tekerik, és egy rögzítőből áll, amelyet az ellenkező oldalra rögzítenek. A második típus harmonika alakban készül, amelyet a szárítási folyamat során a kívánt távolságra széthúznak. Összehajtva lapos lesz, és nem zavarja a zuhanyzást.
 3. Mennyezet.A fürdőszobákban és az erkélyeken használják őket. A szárítók a mennyezethez vannak rögzítve, nem zavarják az átjárót, nem befolyásolják a szoba általános kilátását. A szennyes felakasztásához nincs szükség zsámolyra vagy létrára, mivel a karok a kívánt magasságba süllyeszthetők és ugyanígy felemelhetők. Ezeknek a modelleknek az előnye a nagy hasznos terület a ruhaszárításhoz.
 4. Falra szerelhető. A modellek kicsik, ezért minimális mennyiségű szennyeshez tervezték őket. Lógás radiátorokról, beltéri ajtókról, zuhanykabinok faláról, kabátkampókról. A szárítók összecsukva kompaktak, bármilyen helyen tárolhatók, és ideálisak kis helyiségekbe.
 5. Hordozható. Ez a típusú szárító alkalmas kis mennyiségű mosott ruhanemű elhelyezésére. Kétrészes konstrukció, amely bármilyen kívánt szögben összecsukható, és biztonságosan rögzül a helyén. A szárítók a padlóra vagy a falra szerelhetők. További előnye az optimális mobilitás és a ruházati cikkek, például fehérneműk, zoknik, zsebkendők és törölközők számára történő felhasználás.
 6. Elektromos. A modellek hálózati tápellátású modellek, amelyek minimális energiát használnak, és kis mértékben terhelik a családi költségvetést. Fő előnyük, hogy a természetes szárítási folyamattal ellentétben nagyon gyorsan száríthatók a ruhák. A mennyezetre rögzíthetők, a falra szerelhetők vagy a padlóra helyezhetők. A kellemetlen szagok, a gombák és a penész elszaporodása elkerülhető, még a nedves helyiségekben is.

Olvassa el a ruhaszárító kiválasztásának alapvető kritériumait, mielőtt elkezdenénk az országos minősítést.

Hogyan válasszunk szárítót

Mire kell elsősorban figyelni a szárító kiválasztásakor? A válasz erre a kérdésre a következő.

 1. Méretek. A rendelkezésre álló helytől függően kiválaszthatja a méretének megfelelő modellt. A kompakt szárítók, amelyek még kibontva és összeszerelve is minimális helyet igényelnek, alkalmasak kis helyiségekbe. A függőleges kialakítás optimális a kis méretű lakásokhoz.
 2. A mosodák száma és típusa.Egy nagy család sok mosnivaló ruhát jelent, ezért válasszon nagy terhelhetőségű szárítógépet. A 25-30 kilogramm az optimális választás. Az ágyazóegységek esetében vegye figyelembe a küllők hosszát és magasságát. A kisebb ruhadarabok számára egyes modellek további akasztási szekciókkal rendelkeznek.
 3. Építőanyagok.A szárítók acélból, műanyagból vagy alumíniumból készülnek. Az első anyag rozsdamentes, tartós, nagy igénybevételt is kibír, de meglehetősen drága. Műanyag termékek könnyű és megfizethető áron, de a hátránya – ez törékenység és rövid élettartamú. Az alumínium oxidációnak van kitéve, ezért jobb, ha a korróziógátló bevonattal ellátott modelleket részesítjük előnyben. Hátránya: idővel könnyen deformálódhat az ágynemű súlya alatt. A luxus háztartási cikkek gyártói fából készült szárítókat is kínálnak. Stílusos dizájnnal rendelkeznek, de magas árat fizetnek érte.
 4. A rudak közötti távolság.A szárítási teljesítményt befolyásoló fontos tényező. Ha a rudak közötti távolság kevesebb, mint 6 cm, a szennyes egymáshoz ér, és a levegő nem tud átjutni. A gyorsabb száradás érdekében a 8-9 cm-es távolság az ideális. A kockás plédeket, takarókat és téli ruhákat kis erőfeszítéssel a szárítóra teheti.
 5. A használat gyakorisága.Ha nem használja olyan gyakran, választhat mobil szárítógépet vagy padlószárítót. Használat után gyorsan összehajthatóak és elrakhatóak. Ha a szárítót gyakran kell használni, jobb, ha mennyezetre vagy falra szerelt szárítót szerel fel, vagy ha állandó helyet választ a padlószárítónak.
 6. További lehetőségek. Sok álló modell görgőkkel rendelkezik a szállítás és a mobilitás érdekében. A padlóburkolat sérülésének elkerülése érdekében a cikkek a lábakon vagy a görgőkön műanyag betétekkel vannak ellátva. A kényelmesebb használat érdekében a modellek lyukakkal rendelkeznek a fogasok vagy speciális konzolok számára, ami megkönnyíti a kabátok, kabátok, ingek szárítását. Ruhafogókkal vagy klipszekkel is kapható, amelyek megakadályozzák a szárító véletlen összehajtogatását.
 7. Gyártó. A neves vállalatok garantálják a termékek minőségét és megbízhatóságát. A márka neve alapján okos választás lehet egy tartós és kényelmes modellre.
 8. Ár.Ez a termék típusától, méretétől és anyagától függ. A fej feletti modellek ára 1000 rubel, valamint a kompakt, álló modellek. Akár 2000 rubelt is költhet egy robusztusabb és tágasabb egységért. A magasabb ár magasabb minőségű anyagokat és több szekciót jelent a mosoda elhelyezéséhez. Ami az elektromos szárítókat illeti, ezek 4000 rubeltől akár több tízezer rubelig terjedő összegbe kerülnek.
Olvasson tovább  11 a legjobb gyertyatartók közül

A legjobb ruhaszárítók értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb elektromos ruhaszárítók 1 SensPa Marmi 33 000
2 Atlanta ATH-5701 1 832
3 Termolux CD 302 STR 4 990
A legjobb fali szárítók 1 Gimi
 • ft 100 (art. 10460103)
 • 1 289
  2 Metaltex “Gale” 57 x 31 x 96 cm (40).60.62) 1 990
  3 Granchio-háztartás Cala
  ia
  4 Leifheit Rollquick 1 970
  5 Gimi “
  io Super 120 (10070123)
  980
  A legjobb padlós ruhaszárítók 1 Foppapedretti Peter-Panni 28 700
  2 Ciclone (8171818)
  3 Gimi Dinamik 30, állványos (10140032) 3 149
  4 Gimi Top, állványos, kerekekkel (1079000000030) 1 249
  5 Gimi Jolly (5039025) 1 019
  6 ArtMoon Niagara (30009029) 2 080
  7 Gimi Mod
   ar 4(10510390)
  2 269

  A legjobb elektromos ruhaszárítók

  Az első kategóriába olyan készülékek tartoznak, amelyek rövid idő alatt képesek megszárítani a ruhákat, még magas páratartalmú helyiségekben is. Különösen hasznos a hidegebb évszakokban vagy kisgyermekes családoknál, ahol a mosás mennyisége megsokszorozódik. Az elektromos modellek kialakításuk, funkcionalitásuk és természetesen az ár tekintetében különböznek egymástól. Íme 3 szárító, amely a legtöbb pozitív vásárlói visszajelzést kapta.

  SensPa Marmi

  Értékelés: 4.9

  SensPa Marmi

  A SensPa Marmi szárítógép a háziasszonyokat funkcionalitásával és abszolút könnyű kezelhetőségével örvendezteti meg. A készülék mennyezetre van szerelve, és távirányítóval vezérelhető. A csigakerék és egy speciális mechanizmus a sima futásért és fékezésért csendesíti a készüléket.

  A fújás és a világítás időzítője 30 perctől 2 óráig állítható. Az idő leteltekor hangjelzés hangzik el. A szellőzőrendszer segít gyorsabban megszárítani a ruhákat, kiküszöbölve a szagokat és az extra nedvességet. A szárító automatikusan leáll, ha akadályba ütközik.

  A szállítás tartalmazza a 4 gerendát a mosodához, amelyek opcionálisan külön megvásárolhatók, és növelik a szárítási felületet. A rozsdásodás megelőzése érdekében speciális, háromrétegű bevonattal kezelik őket.

  Előnyök

  • gyors mosás (10-12 másodperc);
  • Távirányító;
  • alacsony zajszint;
  • automatikus időzítő;
  • A gerendák korróziómentes bevonata;
  • Szagok megszüntetése 2 ventilátorral.

  Hátrányok

  • magas ár – a 35000 rubel tartományon belül.

  Atlanta ATH-5701

  Értékelés: 4.8

  Atlanta ATH-5701

  A padlószárító bárhol elhelyezhető, és szükség esetén a forgó görgőkkel könnyen mozgatható. Használat után gyorsan összecsukható, és elfér az ágy alatt, a szekrény vagy az ajtó mögött. Szárítás 1000 W-os ventilátorral fújt forró levegővel.

  Időbeállítás időzítővel legfeljebb 3 órára. Kapacitás 10 kg, alkalmas minden típusú ruházathoz. A gyorsított üzemmód lehetővé teszi, hogy a szennyes kevesebb mint 2 óra alatt megszáradjon.

  A felhasználók dicsérik a jó eredményeket még nedves helyiségekben is; könnyű összeszerelés és telepítés; könnyű tárolás és használat; csendes működés; megbízható és robusztus konstrukció, amely ellenáll a nagy hasznos terhelésnek; és megfizethető ár.

  Előnyök

  • expressz szárítási funkció;
  • 180 perces időzítő;
  • csendes működés;
  • kényelmes tárolás;
  • Nem foglal sok helyet.

  Hátrányok

  • nem észleltek.

  Termolux CD 302 STR

  Értékelés: 4.7

  Termolux CD 302 STR

  Ez a padlóra szerelhető elektromos szárító három szárítási zónával rendelkezik. 143 cm hosszú, 53 cm széles és 94 cm magas, teljesen kibontott állapotban. A munkaterület összesen 12,5 méter. Alumíniumból készült, 55° C-ra melegszik fel.

  A szárító gyorsan össze- és kihajtható. Bárhol elhelyezhető és csatlakoztatható. Alacsony súlya és kompakt mérete összehajtogatva megkönnyíti a szállítást és tárolást bármilyen szűk helyen. Max. terhelés 15 kg.

  A vélemények szerint jól szárítja a szennyest, bekapcsoláskor gyorsan felmelegszik, és jó a stabilitása. Az ára még a pénztárcabarát vásárlók számára is megfizethető.

  Előnyök

  • könnyű kezelhetőség;
  • könnyű súly (4,5 kg);
  • gyors felmelegedés;
  • gazdaságos energiafogyasztás;
  • nagy hely a ruhák számára.

  Hátrányok

  • nem található.

  A legjobb fali szárítógépek

  Ebben a kategóriában a falra szerelhető szárítókat mutatjuk be. Ezek meglehetősen egyszerű és kényelmes eszközök, amelyek nem igényelnek külön tárolóhelyet, szilárdan rögzítve vannak a felületen, használat után összecsukhatók. A bonyolult mechanizmusú elektromos ruhaszárítókkal ellentétben ezek többszörösen olcsóbbak, ami a népszerűségükért felel. Ebben a rangsorban 5 különböző kialakítású, falra szerelhető modellt választottunk ki, amelyek a legkisebb helyen is elférnek, és mégis sok mosott ruhát szárítanak.

  A Gimi szárítógép
 • ft 100(art. 10460103)
 • Értékelés: 4.9

  Gimi<li></div><p>ft 100″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/1971666194531-2915.jpg” title=”Gimi</p><li>ft 100″><p>Az olasz márka mennyezetre szerelhető szárítója nem foglal sok helyet, de tágas, és akár 15 kg-ot is elbír. A teljes munkafelület 6 m. Környezetbarát anyagokból készült, a fürdőszobában vagy az erkélyen, valamint egy szobában is elhelyezhető.</p><p>A vezetősínek egy speciális mechanizmussal süllyednek le és emelkednek, a ruhaszárítás zökkenőmentessége érdekében. Sokan “kiválónak” értékelték a könnyű használat, a robusztus felépítés, a nagy mennyiségű ruhaszárítás egyidejűleg.</p><p>Kiemelték a húrok jó korróziógátló bevonatát, amely megakadályozza a rozsdásodást még hosszabb használat során is, valamint a termék kedvező árát is.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>nagy munkafelület;</li><li>ártalmatlan anyagok;</li><li>kellemes design;</li><li>A kényelmes emelő/leengedő mechanizmus;</li><li>alacsony költség.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3>Metaltex Gale 57 x 31 x 96 cm (40 cm).60.62)</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Metaltex Gale

  Az olasz márka szárítója, amely 2 kampóval rögzíthető ajtóra, zuhanyzófalra vagy bárhová a fürdőszobában, szobában vagy konyhában, kiérdemelte a helyét a rangsorban. Használat után összecsukható és tároláshoz kompakt lesz.

  A szárító tartós acélból készült, polimer védőréteggel bevonva. 3 polcon akár 15 kg szennyes is tárolható. Összesen 18 sor van, amelyek teljes hossza 909 cm.

  Horgok szélessége 4 cm, szélessége fejjel lefelé 2 cm. Ez lehetővé teszi, hogy a szárítót különböző alakú felületeken lehessen használni. Sok felhasználó megjegyezte, hogy a szárító kényelmesen használható a gyapjú és kötött termékekhez, amelyek polcra helyezhetők, hogy megakadályozzák azok megnyúlását vagy deformálódását.

  Előnyök

  • kompakt méret
  • bármilyen függőleges felületen használható;
  • márkás korróziógátló bevonat;
  • Sok stresszt kibír;
  • kényelmes tárolás.

  Hátrányok

  • nem találtak.

  Granchio-háztartás Cala
  ia

  Értékelés: 4.8

  Granchio-Household Cala</div><p>ia” src=”/wp-content/uploads/2023/05/99716666194531-6215.jpg” height=”480″ title=”Granchio-háztartás Cala<br />ia”></p><p>Az olasz gyártó nemcsak a termékek funkcionalitására, hanem a formatervezésre is nagy figyelmet fordít. Ezért a szárító nem csak a háztartásban lesz hasznos, hanem frissíti a belső teret, hozzáadva hozzá egyfajta élvezetet. oktatás 1 A szárító nem csak a háztartásban lesz hasznos, hanem a belső teret is felfrissíti. Kompakt méret, hogy bármilyen helyiségben elférjen, helyet takarít meg.</p><p>A tartós védőbevonattal ellátott acél garantálja a szárító hosszú élettartamát. A készlet tartalmazza az összes kötőelemet, így a telepítés nem tart sokáig. Emelő és leeresztő mechanizmussal rendelkezik, amely megkönnyíti a nyitást és zárást.</p><p>Az ügyfelek megjegyezték a minőségi korróziógátló réteget. A fém nem rozsdásodik az idő múlásával, nincsenek sötét foltok. A nejlonkötelek erősek, nem szennyeződnek, sokáig tiszták maradnak, és nem rontják a termék megjelenését.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>karcolás- és rozsdaálló bevonat;</li><li>Tágas hely a mosodának;</li><li>könnyű használat;</li><li>A kiváló minőségű és robusztus konstrukció;</li><li>minden csavar és rögzítőelem tartozék.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3>Leifheit Rollquick</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Leifheit Rollquick

  A minősítésben szerepel a német márka kompakt modellje, amely gyorsan telepíthető, mindössze 49 cm-t foglal el a falon, mégis 4,2 m hosszú, akár 7 kg szennyest is képes tárolni, és 21 m hosszú minden lécen. Alkalmas a fürdőszobában, a loggián vagy az erkélyen történő felszerelésre.

  Az extra erős műanyagok hosszú élettartamot garantálnak. A szárító a könnyű felszerelés érdekében szilárdan rögzül a falhoz; az összes csavart és rögzítőelemet alapfelszerelésként szállítjuk. A kötelek erősek, és egy speciális, rögzítő mechanizmussal ellátott fogantyú segítségével a szükséges feszességre feszíthetők.

  A megkérdezettek szerint a modellnek nagyon kis helyigénye van, ami fontos a kis és szűk helyiségekben. Kellemes dizájnja van, amely bármilyen belső térbe illeszkedik.

  Előnyök

  • kompakt méret;
  • a zsinór automatikus feltekerése;
  • Sok mosást támogat;
  • kiváló minőségű műanyag;
  • Az akasztókonzolok tartozékai;
  • vonzó design.

  Hátrányok

  • nincs kézikönyv oroszul.

  A Gimi falra szerelhető szárító
  io Super 120 (10070123)

  Értékelés: 4.6

   Gimi </div><p>io Super 120 (10070123)” src=”/wp-content/uploads/2023/05/3221666194531-3315.jpg” height=”461″ title=”Fali szárító Gimi <br />io Super 120 (10070123)”></p><p>A szárító falra szerelhető, kihúzható és harmonika stílusban összecsukható. Nagyon kis helyigényű: kibontva 120 cm hosszú és 47 cm mély. Robusztus acélcsövek epoxigyantával bevonva, amely védelmet nyújt a rozsda, a gomba és a penész ellen.</p><p>A csövek átmérője (1 cm) megakadályozza a gyűrődést a szöveten, ami megkönnyíti a vasalást. A 8 cm-es távolság megkönnyíti a jobb szellőzést és a gyorsabb száradást. A szárító hossza 6 méter.</p><p>A visszajelzések szerint a szárító helytakarékos, kompakt és robusztus – az idő múlásával nem lóg meg és nem repedezik. Az erkélyen és a fürdőszobában is elhelyezhető. Sokan megjegyezték, hogy a modellt szárítóként és törölközőtartóként is használják.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>minőségi anyagok;</li><li>nagy távolság a csövek között;</li><li>nem gyűrődik a szennyes;</li><li>úgy tervezték, hogy akár 10 kg súlyt is elbírjon;</li><li>kis helyet foglal.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Csavarok nélkül.</li></ul><h2>A legjobb padlós ruhaszárítók</h2><p>A rangsorban lejjebb olyan modelleket mutatunk be, amelyek nem igényelnek speciális beszerelést és rögzítést kötőelemekkel. Kihajtogatva a padlóra helyezik, majd használat után a kamrában vagy más tárolóhelyen elrakják. Ezek a szárítók nagy hasznos területtel rendelkeznek, és 15-30-40 kg-os terhelést is elbírnak. Ideálisak egy 4 vagy több fős család számára, könnyen elfér bennük ágynemű, ruházat, kisebb szekrénytárgyak…</p><h3>Foppapedretti Peter-Panni</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Foppapedretti Peter-Panni

  Az olasz márka természetes fából készült mindennapi tárgyakat gyárt, így azok nem csak szükséges tárgyak, hanem a belső tér valódi díszei lesznek. A szárító keret bükkfából készült, amely nagyon erős, ellenáll a penésznek és a penésznek, és különösen ellenáll a nedvességnek.

  A szárnyak polipropilénből, a csövek fémből készülnek. A munkaállvány teljes hossza 26 m. A szárító magassága 174 cm. A csövek közötti távolság a középső felső részen az Ön igényei szerint állítható be.

  A polcok különleges elrendezésének köszönhetően kényelmesen felakaszthatók takarók, plédek, ágyneműk, valamint ruhák, kabátok és más hosszúkás ruhatári elemek. A kerekek lehetővé teszik a szárító könnyű szállítását. Nagyon gyorsan összecsukható és összeszerelhető.

  Előnyök

  • elegáns, modern design;
  • Különösen masszív felépítésű;
  • ideális ágynemű szárítására;
  • természetes fa keret;
  • nagyszámú ruhát képes tárolni.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Ciclone szárítógép (8171818)

  Értékelés: 4.8

  Ciclone szárítógép

  Sok felhasználó fenntartás nélkül szavazott erre a modellre, így a rangsorban a megtisztelő helyet foglalja el. A stílusos és praktikus szárítógép modern kialakítású és jó terhelhetőségű. 6 polccal van felszerelve, és teljes hossza 40 méter. Nagyméretű vászonlepedőket és sok apró ruhadarabot egyaránt tárol.

  A szárító alumíniumötvözetből készült. Egyetlen 17 kg-os hasznos teher. A műanyag lábak megakadályozzák a padló karcolódását és a helyén tartják a készüléket.

  A vásárlók dicsérik kompakt kialakítását, amely jól illeszkedik a keskeny loggiákhoz, gyors össze- és széthajtását, anyagminőségét és robusztus, tartós szerkezetét.

  Előnyök

  • könnyű és kompakt;
  • 40 méteres munkafelület;
  • masszív felépítés;
  • A csúszásmentes, csúszásgátló talp megakadályozza a padló sérülését;
  • gyors összeszerelés/összecsukható.

  Hátrányok

  • nem található.

  Gimi Dinamik 30 (10140032)

  Értékelés: 4.8

  Gimi Dinamik 30

  A praktikus, helytakarékos szárítógép tökéletes megoldás a kis és kompakt lakások számára. Kihajtogatva kis helyet igényel, és kevés tárolóhelyet igényel. A kerekek segítségével a szárítót bármikor áthelyezheti egy kényelmesebb helyre.

  A lécek tartós acélból készültek. Teljes teljes hossza 27 méter. A középső rész teleszkópos sínekkel rendelkezik, így mindig kiválaszthatja a legjobb méretet az ágynemű vagy kisebb tárgyak szárításához. A modell egyszerre akár 30 kg-ot is képes szállítani.

  A lábakon és a kerekeken lévő műanyag dugók megakadályozzák a padlóburkolat sérülését. Két szín közül választhat: fehér és sötétkék. Az értékelők “kiválónak” minősítették, és nem találtak semmilyen hátrányt.

  Előnyök

  • Terhelhetőség 30 kg szennyes;
  • teleszkópos csúszkák segítségével meghosszabbítható;
  • görgők a mozgatáshoz;
  • védelem a padló sérülése ellen.

  Hátrányok

  • nem található.

  Gimi Top kerekekkel (1079000000030)

  Értékelés: 4.7

  Gimi Top szárítógép, álló, kerekekkel (1079000000030)

  A névleges szárító munkahossza 20 méter. Funkcionálisan elférnek benne lepedők és paplanhuzatok, valamint zoknik és alsóneműk. Kisebb tárgyak számára egy kiegészítő állvány áll rendelkezésre. Könnyű és könnyen mozgatható, a szárító teljesen összeszerelve szekrényben vagy ajtó mögött tárolható.

  A küllők acélból készültek. A szárító görgőkkel van felszerelve, amelyek megkönnyítik az egyik helyről a másikra történő mozgatását. A műanyag párnák védik a padlót a sérülésektől. A gyártó két színválasztékot kínál: fehéret és kéket.

  A vásárlók szerint a modell ideális szűk, kis fürdőszobákhoz és erkélyekhez. Két adag szennyest tud befogadni, és egy 4 fős család ruháit szárítja.

  Előnyök

  • A kerekek;
  • Jó használható felület;
  • Kiegészítő egység kesztyűk, zsebkendők stb. számára..;
  • Nem karcolja meg a padlófelületet;
  • könnyű és kompakt.

  Hátrányok

  • nem figyeltek meg.

  Gimi Jolly szárítógép (5039025)

  Értékelés: 4.6

  Gimi Jolly (5039025)

  Az egyszerű kialakítás, a könnyű súly, a nagy kapacitás és az olcsó ár sok ügyfelet megnyer. Az olasz márka kevés helyet foglal el a tárolóban; gyorsan kibontható, hogy két normál mosógéptöltet elférjen benne.

  Stabil acél küllők, megbízható, nem deformálódik az idő múlásával, nem rozsdásodik. A szárítónak van egy központi része és két további kihajtható szárnya. A síntávolság optimális a levegő keringéséhez. És még nedves környezetben is gyorsan szárad a szennyes, és nincs kellemetlen szag.

  A műanyag borítások csökkentik a laminált vagy linóleumon keletkező karcolások kockázatát. A válaszadók különösen a modell erősségét emelték ki, annak “kényes” megjelenése ellenére. Elfér szűk folyosókon, kis fürdőszobákban és erkélyeken, és egyszerre 3-4 ember ruháit és ruháit szárítja.

  Előnyök

  • kompakt méret;
  • nagy kapacitás;
  • kiváló minőségű anyagok;
  • alacsony költség.

  hibák

  • nincs.

  ArtMoon Niagara (30009029)

  Értékelés: 4.5

  ArtMoon Niagara (30009029)

  A minősítésben kiválasztott padlószárító érdekes kialakítással, amely csak 39 cm széles és 46 cm hosszú, és a fő polcok a szárításhoz, ellentétben a standard modellekkel, felfelé helyezkedik el, nem a szélességben. A modell magassága 130 cm.

  Alkalmas nagyon kis helyiségekbe, ahol minden rendelkezésre álló helyet meg kell takarítani. A húrok speciális korróziógátló réteggel bevont acélból készülnek. Maximális terhelhetőség 10 kg. A sarkokban 4 kabátkampó található, hogy a ruhák, ingek stb. szárítása gyorsabb és egyszerűbb legyen..

  A készülék egy mozdulattal összeszerelhető; kompakt lesz, és kevés helyet igényel a tároláshoz. Kihajtott állapotban biztonságosan záródik, hogy megakadályozza a véletlen összecsukást. A kis lakástulajdonosok értékelése “ötös”.

  Előnyök

  • Minimális helyet foglal;
  • nagyvonalú használható hossz;
  • akasztási lyukak;
  • Erős rozsdamentes bevonat;
  • Ideális nagyobb tárgyakhoz.

  Hátrányok

  • nincs.

  Gimi Mod
   ar 4(10510390)

  Értékelés: 4.5

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: