15 legjobb ventilátoros fűtőberendezés

A fűtőtestek rendkívül népszerűek az ügyfelek körében, mivel más klímaberendezésekhez képest alacsonyak az áruk, és a helyiség levegője gyorsan felmelegszik. Szakértőink elkészítették az ilyen fűtőberendezések értékelését, amely segít Önnek abban, hogy a legkelendőbb modellek előnyeit és hátrányait a jellemzőik és a tulajdonosok visszajelzései alapján lássa. Ezzel a tudással lehetőség van arra, hogy a reklámok befolyása nélkül, megalapozott döntést hozzon.

Hogyan válasszunk egy fűtőventilátort

A fűtőberendezés kiválasztásakor számos kulcsfontosságú paramétert kell figyelembe venni:

 1. A fűtőelem típusa. A legolcsóbb – nikróm tekercs. 1000 fokra melegít, de megszárítja a levegőt és elégeti a ráülepedett port. A grafitrúddal és kvarchomokkal magként ellátott cső 500 fokig melegszik, és az egyenletes hőeloszlás miatt tovább tart. A legdrágább típus – kerámia panel. Csak 150 fokig melegszik, de a nagy felületnek köszönhetően gyorsan leadja a hőt. Nem éget port, és sokkal biztonságosabb, mint más típusok.
 2. Teljesítmény:.1 és 10 kW között változik a felhasználási céltól függően (háztartási vagy ipari). A választás a fűteni kívánt helyiség méretétől függ – 250-270 cm-es belmagasság esetén 1 kW minden 10 m2-re. De jobb, ha egy kis mozgásteret veszünk, mert az ablakokon, ajtókon és más, a helyiség kezdeti hőmérsékletét befolyásoló tényezőkön hőveszteség lesz.
 3. Ventilátor típusa és anyaga. Ez a második legfontosabb elem a fűtőberendezés felépítésében. A műanyag modellek olcsóbbak, a fém modellek pedig drágábbak, de jobban tűrik, hogy állandóan a fűtőtest közelében legyenek, és nem vetemednek. Az axiális ventilátorok kompaktak, de zajosabbak. Az érintőleges szárítók csendesebbek, de több helyet foglalnak el.
 4. ellenőrzési módszer. A legegyszerűbb – mechanikus. Van egy termosztát, amely korlátozza a fűtőelem fűtését és állítható ventilátor sebességet. Az elektronikus vezérlés pontosan működik, fenntartja a beállított hőmérsékletet, és memóriában tárolja a beállított hőmérsékletet.
 5. További funkciók.A klímatechnika a felszereltségtől függően további funkciókkal van felszerelve, amelyek növelik a kényelmet és a biztonságot. Ezek közé tartozik a burkolat független elforgatásának lehetősége, ami elősegíti a meleg levegő jobb eloszlását, fagyálló, párásító, szűrő a bejáratnál, távirányító, kikapcsolás leeséskor és túlmelegedéskor stb..

Melyik fűtőberendezés gyártója a jobb, ha előnyben részesítjük a következőket?

Számos cég kínál prémium és gazdaságos ventilátoros fűtőberendezéseket. A piacvezetők alábbi elemzése segít eldönteni, hogy melyik fűtőtestet válassza:

 1. A Tefal egy francia márka, amely főzőedényeket, konyhai eszközöket és elektromos készülékeket gyárt. Minőségi fűtőtesteket kínál gyönyörű kialakítással, amely zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen dekorációba. A vállalat felelős az Air Circ technológiáért
   A Bazooka egy olyan fűtési technológia, amely egyenletesen eloszlatott melegített levegőt biztosít az egész helyiségben.
 2. A Ballu egy magasan specializált háztartási gyártó, amely tisztán klímaberendezéseket (kazánok, légkondicionálók, fűtőberendezések, fűtőtestek) és kazánokat gyárt. A vállalat több mint 40 saját fejlesztésű szabadalommal rendelkezik. Az utóbbi években aktívan végrehajtja az “intelligens” technológiát. Minden költségvetésnek és igénynek megfelelő termékek. Ha nagyon széles választékból szeretne választani, akkor jó helyen jár.
 3. A De’Longhi egy 1902-ben alapított olasz márka. Európa legnagyobb háztartási készülékgyártója. Nagy és kis méretű padlóra állítható és függesztett ventilátoros fűtőtesteket gyárt. A teljesítménytartomány 1 és 2 kW között változik. Gyakran légszűrő rendszerrel rendelkezik, így a fűtőberendezés működése közben nem érezhető égett por szaga. A fűtőelemek többsége kerámiából készül, ami hosszú, legalább 10 éves élettartamot biztosít.
 4. A Thermex egy másik vezető orosz gyártó, amely kazánokat, kazánokat, vízmelegítőket és fűtőberendezéseket fejleszt. A kínálatban gyönyörű modellek találhatók otthonra és irodába, valamint az ipari Bazooka termékcsalád. Az árak itt kellemesen meglepik Önt.
 5. A Dyson egy 1992 óta működő angliai gyártó. A fűtőtestek kreatív kialakítással, intelligens funkciókkal és hosszú élettartammal rendelkeznek. De a katalógusban nincs annyi modell, mint a versenytársaknál, és az áruk ára az egyik legmagasabb.
 6. Az Electrolux egy svéd márka, amelyhez számos fűtőberendezés is tartozik. A gazdaságostól a prémium kategóriáig kaphatók, és stílusos kialakítással büszkélkedhetnek. A luxus termékcsalád kerámia fűtőelemeket és időzítővel ellátott LED kijelzőket használ. Az ár/teljesítmény arány megfelelő.

A legjobb fűtőventilátorok értékelése

vége
JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb hazai padlófűtés ventilátorok1Dyson AM09 Hot + Cool33 990 €
2Stadler Form Anna Big Original (A-060OR/A-061OR)12 990 €
3Tefal SE94208 090 €
4Stadler Form Anna
 • ttle
 • 4 950 €
  5RESANTA TVK-34 690 €
  6Tefal SE22102 790 €
  7De’Longhi HFX 30C182 524 €
  A legjobb hazai fali fűtőventilátor1Stiebel Eltron CK 20
  8 415 €
  2Electrolux EFH/W-90204 150 €
  3Thermex Stels 2000E3 520 €
  4Electrolux EFH/W-70204 150 €
  A legjobb kereskedelmi és építőipari fűtőventilátorok1Ballu BHP-MW-1515 802 €
  2Frico K2115 069 €
  3Ballu BHP-MW-5 (4.5 kW)7 190 €
  4Quattro Elementi QE-3000 ETN2 999 €

  Mi a jobb, mint a fűtőventilátor vagy a hősugárzó?

  A mi választásunk a 15 legjobb modellre, amelyek különböző jellemzőkkel rendelkeznek, hogy kis és nagy terekbe is illeszkedjenek. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de először nézzük meg, hogy miben különbözik ez a típusú fűtőberendezés a többitől.

  Fűtőberendezés típusa

  ElőnyökHátrányok

  Ventilátoros fűtés

  + GYORSAN FELMELEGÍTI A SZOBÁT

  + A FŰTŐTEST KÖZVETLENÜL A LEVEGŐBE ADJA ÁT A HŐT, KÖZVETÍTŐK NÉLKÜL

  + ALACSONY SÚLY

  + FOKOZOTT MOBILITÁS

  + ÁRA LESS

  – ALACSONY TEHETETLENSÉG (CSAK MŰKÖDÉS KÖZBEN KELETKEZIK HŐ)

  – A HULLADÉK ÖSSZEGYŰLIK A PENGÉKEN

  – OLYAN SZAGA VAN, MINT AZ ÉGETT PORNAK

  – HOSSZABB IDEIG TARTÓ HASZNÁLAT ESETÉN TÖBB VILLAMOS ENERGIÁT HASZNÁL

  – NOISIER

  – SZÁRÍTOTT LEVEGŐ

  Olajfűtés

  + CSENDES MŰKÖDÉS

  + A BELSŐ ALKATRÉSZEK NEM SZENNYEZŐDNEK

  + SOKÁIG HŰL ÉS FORRÓ MARAD

  + KEVESEBB ENERGIÁT IGÉNYEL

  + KEVESEBB LÉGSZÁRÍTÁS

  + NEHÉZ FELBORÍTANI

  – TARTÓS HŐ

  – TÖBB HELYET FOGLAL EL

  – HARD

  – KERESZTÜNK EGY KEDVEZMÉNYT

  – TÖBB HŐVESZTESÉG, MERT A FŰTŐBERENDEZÉS FELMELEGÍTI AZ OLAJAT, MAJD A LEVEGŐT

  A legjobb hazai padlófűtés

  A padlóra állítható modellek szobáról szobára mozgathatók, vidékre vihetők, az irodába vihetők és hazavihetők. Gyakran kompakt méretűek és könnyűek, így az asztalra helyezhetők. Ez optimális, hogy egy készülékkel egy lakásban, és melegen tartani télen (amikor a kapacitáshiány a fő fűtés) vagy a szezonon kívül, amikor a központi fűtés nem működik.

  Dyson AM09 Hot + Cool

  Értékelés: 4.9

  Dyson AM09 Hot + Cool

  A fűtőventilátort egész éves használatra tervezték, ezért AM09 Hot + Cool a neve. A 2000 W-os fűtési teljesítmény mellett a készülék képes szellőztetni is a helyiséget, hatékonyan hűtve a bent tartózkodókat. Ez egy speciális formának köszönhető, amely a hagyományos ventilátorokhoz képest 6-szorosára növeli a légáramlási sebességet. A kerámia fűtőelem energiát takarít meg és 10 évig tart. A fűtőventilátor vízszintesen forgatható. A fűtőelem hőmérsékletének pontos szabályozásáért az elektronikus vezérlés felel. A vélemények szerint a ventilátoros fűtőberendezés alacsony zajszinttel rendelkezik, és intuitívan beállítható. A padlóra történő telepítés mellett az asztali telepítés is megfelelő, mivel a mindössze 60 cm-es házmagasságnak köszönhetően. A függőleges dőlésszög beállítása pedig segít a hő pontosabb irányításában (a lábakra, a testre stb.). .). Minden forgó alkatrész és maga a légcsavar védve van a véletlen érintkezéstől, így a modell nagyon biztonságos.

  A Jet Focus funkciónak köszönhetően a legjobbnak választott fűtőventilátor. Képes erős, irányított forró levegő áramlását biztosítani, szűk fókusszal. Ez akkor hasznos, ha fázik, és gyorsan fel akar melegedni. Ha erre nincs szükség, a készülék Air M üzemmódban működik

   borravaló
  • egyenletes hőáramlást hoz létre minden oldalra egyszerre. Ezután nincs célzott fűtés, és a helyiség minden lakója kényelmes.

   Előnyök

   • szuper kreatív design;
   • kerámia fűtőelem;
   • Szűk fókuszú, irányított légáramlás előállítására képes;
   • A meleg levegőt egyenletesen osztja el a helyiségben.

   Hátrányok

   • nagyon jó érték.

   Stadler Form Anna Big Original (A-060OR/A-061OR)

   Értékelés: 4.8

   Stadler Form Anna Big Original (A-060OR/A-061OR)

   A fűtőventilátor téglalap alakú, 42 cm magas és 18 cm széles oszlop. Könnyen elfér az asztalon és a padlón is. A készülék maximális teljesítménye 2000 watt, de nyolcfokozatú beállítással 300 wattra csökkenthető. A burkolatban egy légszűrő van a porszemcsék kiszűrésére. Mosható, hogy tiszta és lélegző maradjon. Maximális propellerfordulatszámon az üzemi hangerő 50 dB. Napközben is hallható, de elvegyül a szoba többi hangjával. Éjszaka a zajszintet 28 dB-re csökkentheti, hogy a fűtőventilátor hangja ne zavarja az alvást. A beállítások egy érintőképernyőn keresztül történnek. A fűtőelem automatikusan kikapcsol, ha a készülék leesik. A visszajelzések szerint a vásárlók elégedettek a nedvességmérővel, amely segít a helyiség páratartalmának ellenőrzésében.

   A ventilátoros fűtőberendezés az “Adaptive Heat” technológia miatt került be a legjobbak közé. Az “intelligens” készülék állandó hőmérsékletet tart fenn 1º C pontossággal. Az analógok ingadozási tartománya legfeljebb 4ºC, így a fűtőelem fűtési időszaka szünetekkel váltakozik. A ventilátor fűtőberendezésének adaptív teljesítményszabályozásával is rendelkezik. Ez energiamegtakarítást és nagyobb kényelmet eredményez az egyenletes mikroklíma mellett.

   Előnyök

   • világító állapotjelzés;
   • Illeszkedik az asztalra;
   • beépített porszűrő;
   • nedvességmérő mellékelve;
   • Az “Adaptive Heat” technológiával működik.

   Hátrányok

   • Néhányan kellemetlen szagról számoltak be, még egy hónapos használat után is.

   Tefal SE9420

   Értékelés: 4.7

   Tefal SE9420

   A fűtőventilátor 80 cm magas és 23 cm átmérőjű függőleges oszlop alakú. A hőmérsékletet és az érintőképernyős vezérlést mutató, arcra szerelt kijelző. A burkolat 90 fokban mindkét oldalra elforgatható az egyenletes légáramlás érdekében. A működési teljesítmény 5 fokozatban állítható. A kerámia fűtőelem jobban védett a túlmelegedéssel szemben és legalább 10 évig tart. A fűtőventilátor távirányítóval rendelkezik, amellyel távolról bekapcsolható, beállítható a teljesítmény, elindítható a forgás és beállítható a hőmérséklet. A 7 gomb alatti címkék és piktogramok megkönnyítik a gombok jelentésének megértését. A vélemények szerint a tulajdonosok szeretik a kompakt kialakítást és a szárító gyors válaszidejét.

   A ventilátoros fűtőtestet a legjobbnak minősítettük a háztartási modell megnövelt, 2400 W-os teljesítménye miatt, amely elegendő egy nagy, akár 30 m²-es helyiség fűtésére. 24 órás időzítővel is rendelkezik, késleltetett indítással. Ez lehetővé teszi, hogy a készüléket a kívánt időszakra állítsa be, és minimálisan beavatkozzon a használat folyamatába.

   Előnyök

   • Kerámia bevonatú fűtőelem;
   • LCD kijelző a hőmérséklet bemutatásával;
   • érintésérzékeny gombok;
   • elegáns kialakítás;
   • időzítő.

   Hátrányok

   • az állvány 80 cm magas, és az asztalon való elhelyezése nem túl esztétikus;
   • Egyesek szerint a felhasználói kézikönyv nagyon kevés információval szolgál.

   Stadler Form Anna

  • ttle

   Értékelés: 4.7

   Stadler Form Anna<li></div><p>ttle” src=”/wp-content/uploads/2023/03/63716666194551-2315.jpg” height=”444″ title=”Stadler Form Anna</p><li>ttle”></p><p>A Stadler Anna fűtőventilátor a Stadler márka termékcsaládjába tartozik</p><li>A ttle az egyik legkisebb. Méretei 24x15x10 cm. Ez egy téglalap alakú blokk kerámia fűtőelemmel és ventilátorral, alumínium állványon. Nem rendelkezik forgatási funkcióval, de súlya 1.Az 5 kg megkönnyíti a fűtőtest szállítását és az asztalra vagy a padlóra helyezését bármilyen irányban. Az 1200 wattos fűtőelemnek köszönhetően a termék akár 15 m²-es hálószobában vagy gyerekszobában is használható. Csak egy üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére, a hőmérséklet termosztáttal történő beállításával. Visszajelzések a tulajdonosoktól, akik panaszkodnak a problémamentes kikapcsolási funkcióra, ha a testet túlságosan megdöntik. Ebből a célból van egy inga mechanizmus, amely kinyitja az érintkezőt. Ez megbízhatóbbá teszi a fűtőberendezést, és védi a lakást, ha egy kutya vagy macska véletlenül beleütközik.</p><p>A fűtőberendezés jellegzetessége, hogy a fehér, rácsos előlapot az évek óta tartó használat ellenére eredeti formájában tartják meg. Általában a kerámia fűtőelemmel és fehér burkolattal ellátott modelleknél a rács idővel sárgulni kezd, de ennél a készüléknél ezt a problémát a gyártó kiküszöbölte.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Stabil, stabil alap;</li><li>Háziállatokat tartó otthonok számára alkalmas;</li><li>kompakt méretek;</li><li>alacsony súly 1.5 kg;</li><li>nincs sárga szabálytalanság a rajtrácson.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A légcsavar zajszintje 47 dB, a készüléktől 1 méterre mérve.</li></ul><h3>RESANTA TVK-3 </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=RESANTA TVK-3

   A ventilátoros fűtőtest 2000 watt teljesítményű, és forgatható burkolattal rendelkezik. Ez több lépésben állítható be. A függőleges oszlop áthelyezéséhez a tetején egy fogantyú található. Alatta egy kezelőpanel található érintőkapcsolókkal, világos rajzokkal kiegészítve. A távirányító megkettőzi a billentyűket, és lehetővé teszi a fűtőventilátor távoli beállítását. A termosztát itt elektronikus vezérléssel van kombinálva, és 1-2 fokos pontossággal tartja a hőmérsékletet. A visszajelzések azt mutatják, hogy az ügyfelek elégedettek a 43-47 dB-es átlagos zajszinttel a közvetlen közelben. A készülék két méteres körzetében a hangerő 33 dB-re csökken, így a készülék a hálószobában is elhelyezhető.

   A ventilátoros fűtőberendezés tökéletesen összehangolt biztonsági funkciókkal rendelkezik. Az áramellátás megszakítása a készülék leesése és túlmelegedése esetén, valamint a fűtőelem automatikus lehűtése a készülék kikapcsolása után. Például, ha a fűtőberendezés 24 fokos hőmérsékleten tartotta az előmelegített kerámialapokat, a gomb kikapcsolása után a fűtés leáll, és a ventilátor még 1-3 percig folytatja a panel hűtését. Ha elhagyja a házat, biztos lehet benne, hogy biztonságban van, mivel teljesen hűvös marad.

   Előnyök

   • stílusos design;
   • érintésvezérlés;
   • intuitív rajzok a gombokon;
   • forgatható burkolat;
   • Többféle üzemmód.

   Hátrányok

   • Bekapcsoláskor mindig 25 fok az alapértelmezett érték – ha ennél kevesebbre vagy többre van szüksége, további beállításokat kell végeznie;
   • Nincs külön ventilátor funkció.

   Tefal SE2210

   Értékelés: 4.6

   Tefal SE2210

   A francia gyártó bemutatta a viszonylag új Tefal SE2210 készüléket a Compact Power termékcsaládban. A tok mérete 25x20x12 cm, ami 15%-kal kisebb, mint a korábbi verzióké. Így könnyen hordozható vagy elhelyezhető egy helyiségben, hogy ne zavarja a forgalom áramlását; és. A hátoldalon található rejtett fogantyú megkönnyíti a fűtőberendezés helyére történő mozgatását. A fűtés két fokozatban állítható, és külön hidegventilátor üzemmód is rendelkezésre áll. A mechanikus termosztát szabályozza a 2000 wattos egység teljesítményét és fenntartja a beállított hőmérsékletet. A készülék állapotának fényjelzése. Minden vezérlő kar jól láthatóan fel van tüntetve és könnyen érthető, még kézikönyv nélkül is; – A mechanikus termosztát 2000 Wattot szabályoz. A véleményekben az ügyfelek megjegyzik a 12 m²-es helyiség gyors felmelegedését – 15-20 perc alatt. Ha hosszú ideig kell melegen tartani és energiát takarítani, az első sebesség kényelmes környezetet biztosít az 1000 wattos teljesítmény felével.

   Egy egyszerű, mechanikusan vezérelt modell érdekes fagyásgátló funkcióval. A fűtőventilátor 5 fokos szobahőmérsékletet képes fenntartani. Ez hosszú távollét esetén fontos, hogy megtakarítson az alapfűtésen, de megakadályozza a fűtési rendszer (radiátorok, kommunikáció, keringtetőszivattyú) és a vízvezetékek kúszását.

   Előnyök

   • Működésjelző lámpa;
   • A légcsavart műanyag rács védi;
   • A kis méret 25x20x12 cm;
   • Csak hideg levegővel is át lehet fújni;
   • intuitív címkézés.

   Hátrányok

   • Nincs légszűrő;
   • Por kerül a fűtőelemre és megégeti azt.

   De’Longhi HFX 30C18

   Értékelés: 4.5

   De'Longhi HFX 30C18

   A kis padlófűtőtestek között népszerű De’Longhi HFX 30C18 modell, mérete 22x34x15 cm, kibontott állapotban. Ez egy 1800 wattos kerámia fűtőelemet használ, amely 3 fokozatban állítható. A fűtés mellett a készülék képes szellőztetni is a helyiséget. Kis mérete lehetővé teszi, hogy egy asztalra vagy székre helyezzék, így célzottabban fújja a fúvókát. Fehér és fekete burkolatban kapható, így a fűtőtest könnyen illeszthető a belső térhez. A visszajelzések szerint a tulajdonosok elégedettek a termék építési minőségével és kialakításával. Sokan megjegyezték, hogy teljes értékű fogantyúval rendelkezik, és nem csak egy kiálló dudor a burkolat hátulján.

   A fűtőtest szépsége az összecsukható állványban rejlik. Van egy kis panel, amely kiáll a burkolat aljából. A fűtőtestet jól megtámasztja a tartóelem. Szállítás esetén az állvány befelé visszahajtható és reteszelődik, hogy megakadályozza a véletlen kinyílást. Ezáltal a készülék még kisebb lesz, és könnyebben elfér egy táskában. Ha gyakran kell magával vinnie a fűtőberendezést (munkába, nyaralóba) saját autó nélkül, akkor ez lenne az egyik legkompaktabb megoldás.

   Előnyök

   • fűtés nélkül is van szellőzés;
   • A fűtőelemet a kerámialemezbe öntik;
   • kényelmes fogantyú az átállításhoz;
   • Összecsukható állvány;
   • szabályozó a ház tetején.

   Hátrányok

   • Egy rövid hálózati kábel;
   • hangos ventilátor.

   A legjobb háztartási fali fűtőtestek

   A falra szerelhető modellek helyet takarítanak meg, és nem zavarják az utat. De fúrni kell a falat a telepítéshez. Ezeket is helyhez kötött használatra szánják, és minden helyiséghez más-más fűtőventilátort kell beszerezni.

   Stiebel Eltron CK 20vége

   értékelés: 4.9

   Stiebel Eltron CK 20<tr></div><p>end” src=”/wp-content/uploads/2023/03/55516666194551-4815.jpg” height=”434″ title=”Stiebel Eltron CK 20</p><tr>end”></p><p>A karcsú téglalap alakú, alsó ráccsal és áramvonalas kialakítással ideális a dolgozószobába és a nappaliba egyaránt. A ventilátoros fűtőtestet két fali dugóval lehet a falra akasztani, amelyek a megfelelő kúpos nyílásokba illeszkednek. Ha a válladdal megütöd, nem fog lejönni a falról. A tok tetején lévő egyetlen gombbal vezérelhető. A légbeszívás hátul történik, és az erre szolgáló nyílást egy speciális háló védi a por bejutásának megakadályozása érdekében. Ennek az elemnek köszönhetően semmi sem ég a fűtött tekercsen, és nincs kellemetlen szag. A fröccsenésálló burkolat lehetővé teszi a modell fürdőszobába történő beszerelését. A fagyvédelmi üzemmódot úgy tervezték, hogy 5-7 fokos állandó hőmérsékletet tartson fenn, és megvédi a vízkommunikációt a jég kialakulásától, ha a ház hosszú ideig nem lakott. A készülék 1000 vagy 2000 W-ra állítható be.</p><p>A vélemények azt mutatják, hogy a ventilátor fűtőberendezése stabil a feszültségingadozások során. Amikor más modellek ilyen körülmények között védekezni kezdenek, ez a modell folyamatosan fújja a fújást. A termék olyan magánlakásokban vagy magas épületekben élők számára alkalmas, ahol télen alacsony feszültség uralkodik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>hálós panel a hátoldalon;</li><li>fagyásgátló funkció;</li><li>vezérlés egy forgatógombbal;</li><li>kompakt méretek.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Drága;</li><li>spirális fűtőelem;</li><li>a légcsavar hangosan zúg;</li><li>nincs kijelző.</li></ul><h3>Electrolux EFH/W-9020 </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Electrolux EFH/W-9020

   A fűtőventilátor elektronikusan vezérelt, 2000 W teljesítményű. A vízszintes, téglalap alakú háznak köszönhetően úgy néz ki, mint egy légkondicionáló. LED kijelző a sarokban és távirányító. A kijelzőn megjelenik a beállított hőmérséklet és az időzítőn beállított idő. Összesen két üzemmód. Méretei 58x23x17 cm, súlya 3.8 kg. Meleg évszakokban egyszerűen csak a szoba szellőztetésére használható. A kerámia fűtőelem rendkívül megbízható és optimális hőátadást biztosít minimális energiafogyasztás mellett. A visszajelzések szerint a modell megfelelően működik, és mindenkinek tetszik, hogy 1 fokos lépésekben pontosan szabályozható a hőmérséklet. Az ügyfelek megjegyzik az időzítő és a távirányító hasznosságát.

   A ventilátoros fűtőberendezés a meleglevegő kimeneti teljesítményének széles körű beállításával rendelkezik. Ez segít a kanapén vagy a távolban lévő asztalnál lévő felhasználók felé irányítani. A burkolaton van hely a távirányító tárolására is. Az oldalra rögzíthető, és nem fog elveszni.

   Előnyök

   • LED kijelző;
   • érintőgombok;
   • pontos hőmérséklet-beállítás;
   • hőálló, ütésálló műanyag;
   • távirányító alapvető elhelyezéssel a burkolaton.

   Hátrányok

   • súlya 3.A könnyű súlya 8 kg, ezért biztonságosan kell rögzíteni.

   Thermex Stels 2000E

   Értékelés: 4.8

   Thermex Stels 2000E

   A fűtőventilátor teljesítménye 2 kW, és fokozatosan állítható. Az elektronikus termosztát állandóan tartja a beállított hőmérsékletet. A keret nélküli kijelző mutatja a fokok számát, és nagyon elegánsan néz ki. A fejlettebb beállításokhoz és programozáshoz szükséges távirányító a tartozék. Ha a kerámia fűtőelem túlmelegszik, a készülék automatikusan kikapcsol. A lamella szabályozható és bármely üzemmódban elfordítható. A tulajdonosok visszajelzései szerint a fűtőventilátor sokkal drágábbnak tűnik, mint amilyen valójában. A felhasználók megjegyzik a beállított hőmérséklet stabilitását és a magas páratartalmú helyiségekben való munkavégzés képességét is.

   A falra szerelhető fűtőtestek közül ennek van az egyik legalacsonyabb, 12 cm-es teste. Ez a formafaktor biztosítja, hogy a készülék ne álljon ki indokolatlanul a falból, és 180 cm magasan a padló fölé helyezhető anélkül, hogy akadályozná a magas embereket. Az alacsonyabb magasságban történő felfüggesztésnek köszönhetően a hő gyorsabban eléri a közeli felhasználókat.

   Előnyök

   • automatikus kikapcsolás túlmelegedés esetén;
   • szellőztető üzemmód fűtés nélkül;
   • keskeny test 12 cm;
   • precíz elektronikus vezérlés;
   • Vastag tápkábel.

   Hátrányok

   • Csak a BE/KIKAPCSOLÓ kapcsoló van beépítve a házba – a többi távirányítóval működtethető.

   Electrolux EFH/W-7020

   Értékelés: 4.7

   Electrolux EFH/W-7020

   Egy másik Electrolux modell hasonló kialakítású, átlátszó bordázott burkolattal és stílusos kijelzővel a jobb oldalon. A kék háttérvilágítás nem bántja a szemét, és lehetővé teszi, hogy a készüléket bekapcsolt állapotban, sötét szobában is kényelmesen pihenhessen az optimális mikroklíma biztosítása érdekében. A régebbi 9020-as változathoz hasonlóan 2000 kW teljesítményű és kétfokozatú vezérléssel rendelkezik. Mozgatható lamellák, amelyek szélesre nyílnak lefelé a többirányú áramláshoz. A készülék fűtésre és hűtésre egyaránt használható. Távirányító gumírozott gombokkal a beállítások távolról történő elvégzéséhez. Az egyetlen különbség a vonal más eszközeitől az, hogy a belső elemek kevésbé védettek a nedvességgel szemben, így a fűtőventilátor csak száraz helyiségekben lóghat.

   A vélemények azt mutatják, hogy világos kijelzővel rendelkezik, és pontos hőmérsékletet tart fenn. Páratlan minőségű kézműves kivitelezés és elegáns design. A tulajdonosok arról számolnak be, hogy folyamatos használat során nem tapasztalnak kiszáradást. A legjobb ár-érték arányú fűtőberendezésként ajánlott, ha száraz helyiségekben van szükség a fűtőtestre.

   Előnyök

   • Hőmérséklet beállítása 1 fokos pontossággal;
   • kék számokkal ellátott kijelző;
   • robusztus ház;
   • 2 év garancia;
   • állítható lamellák pozíciója.

   Előnyök

   • csak száraz helyiségekben;
   • Nincsenek szűrők a légbeszívó rendszerben.

   A legjobb ipari és építőipari fűtőventilátorok

   Ezek az egységek a fentiekhez hasonló felépítésűek, de nagyobb teljesítményűek. Kisebb műhelyekben és csarnokokban, valamint építkezéseken fűtőforrásként használják. Ez utóbbi esetben felmelegíti a munkaterületet vagy a befejező anyagokat a gyorsabb száradás érdekében. A hőlégfúvókkal ellentétben kevésbé szárítják a levegőt, és alkalmasabbak folyamatos használatra.

   Ballu BHP-MW-15

   Értékelés: 4.9

   Ballu BHP-MW-15

   A fűtőventilátor 40x36x29 cm-es vas tokban készül, súlya 12 kg. 15 kW teljesítményű fűtőtekercs és acélrács, amely véd a más anyagokkal való érintkezéstől. A fali rögzítő konzol a hardverkészletben található. A C-rúd lehetővé teszi a fűtőtest elforgatását a kívánt oldalra. A távirányító a kapcsoláshoz és a szabályozáshoz van felszerelve. Meleg időben a készülék standard ventilátorként is használható. A készülék az egyik legtermékenyebb a kategóriában, és óránként akár 1700 m³ levegőt is fúj ki, de a modell csak háromfázisú árammal működik.

   Ideális nagy műhely vagy raktár fűtésére. Ha magasan a mennyezet alatt helyezik el, egyenletesen keveri a meleg és a légáramlatokat, és akár 150 négyzetméteres helyiséget is fűthet.

   Előnyök

   • robusztus fémház;
   • Nagyobb teljesítmény 15 kW;
   • 1700 m³/h légcserét végez;
   • távirányító mellékelve.

   Hátrányok

   • Bekapcsoláskor erős égőporszag;
   • A 12 kg-os súly miatt biztonságos rögzítést igényel;
   • magas költségek;
   • háromfázisú csatlakozást igényel.

   Frico K21

   Értékelés: 4.8

   Frico K21

   Bevált Frico modell 2 kW teljesítménnyel, 220 V-os csatlakozáshoz. Ezáltal ideális garázsban vagy kis műhelyben történő használatra. A ventilátor fordulatszáma állítható, és maximális teljesítményen 43 dB hangerővel dübörög. Nem a legzajosabb, és lehetővé teszi, hogy a szellemi munkára koncentráljon, vagy zavarja a szakmai beszélgetést. 90 m³/h légcsereteljesítmény. A zománcozott acél burkolat nem rozsdásodik még nedves körülmények között történő üzemeltetés esetén sem. Kis méret 16x22x20cm és súlya 2.Az 5 kg-os súlynak köszönhetően a fűtőtestet könnyen magával viheti bárhová, ahová csak szeretné.

   A ventilátoros fűtőberendezés hosszú élettartama miatt felkeltette a szakértők figyelmét. Robusztus modell fémházzal, amely ellenáll a munka nehézségeinek. A kerámia fűtőelem megvédi a feszültség alatt álló részeket a portól és a nedvességtől, ezért az egyik “legelpusztíthatatlanabb” a kategóriában.

   Előnyök

   • alacsony zajszintű működés 43 dB
   • Kerámia bevonatú fűtőelem;
   • 220V csatlakozás;
   • Időjárásálló burkolat.

   Hátrányok

   • magas költség.

   Ballu BHP-MW-5 (4.5 kW)

   Értékelés: 4.8

   Ballu BHP-MW-5 (4,5 kW)

   A fűtőventilátor majdnem négyzet alakú, 28x25x21 cm-es méretekkel és 4 cm-es tömeggel.8kg. A fűtőelem teljesítménye 4.5 kW, ami 50 négyzetméteres terület fűtésére elegendő. A sorozat régebbi modelljeihez hasonlóan a fűtőtestet a mellékelt fali tartóval a falra kell szerelni. Az acélburkolat megbízhatóan megakadályozza a feszültség alatt álló, melegedő és forgó alkatrészek érintkezését. A ventilátor 450 m³/h kapacitással működik. Ha a fűtőelem túlmelegszik, akkor egy védelmet aktivál. A termosztáttal ellátott távirányító egység lehetővé teszi, hogy a készüléket akár 2 m magasságig is fel lehessen függeszteni, és a beállítások kényelmesen, egy kényelmes helyről is elvégezhetők.

   A fűtőtestet a rozsdamentes acél fűtőelemek miatt dicsérik a legjobban. Ezáltal a fűtőberendezés ideális a nedves helyiségekben való használatra, pl. vastag vakolatú falak szárításakor, ahol sok víz távozik a párolgás révén. A készülék lenyűgözően alkalmas autómosó dobozok számára is.

   Előnyök

   • túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol;
   • a ventilátor és a fűtőelem megbízható védelme acélráccsal;
   • A zománcozott fém tok;
   • Kompakt méretei 28x25x21 cm;
   • Rozsdamentes acél fűtőelem.

   Hátrányok

   • magas költség.

   Quattro Elementi QE-3000 ETN

   Értékelés: 4.8

   Quattro Elementi QE-3000 ETN

   A ventilátoros fűtőtest hengeres alakú, örvénylő fűtőelemmel és hátul elhelyezett lapátokkal. Fogantyú a tetején a könnyű átállításhoz. A lépcsőkapcsoló és a termosztát formájú vezérlőkarok szintén felfelé vannak elhelyezve a könnyű beállítás érdekében. A hajlított csőalapot két csavarral rögzítik a burkolathoz, és lehetővé teszi a fűtőtest különböző szögekbe történő dőlését. A két szárnyanya meghúzásával rögzítse a helyzetét. Amikor a ventilátor forog, a készülék nem pattog a padlón, mivel 4 műanyag csúszásgátló betét található az alján. A 3000 Watt teljesítmény 390 m³/h hűtőteljesítménnyel 47 m²-ig alkalmas helyiségek fűtésére. A fényjelző segít távolról meghatározni a készülék állapotát.

   Az egyik legegyszerűbb és legstabilabb fűtőberendezésként ajánlott a garázsban vagy lakásfelújítás során történő gyakori áthelyezésekhez. Gyors módja annak, hogy felmelegítse az olajat egy nagy teherautó motorjának olajteknőjében, vagy hogy megszárítsa a helyiséget felújítási munkálatok után. Szomszédos árvíz esetén a fűtőberendezés gyorsan kiszárítja a falakat és a mennyezetet, így a helyreállítási munkálatok megkezdődhetnek.

   Előnyök

   • A termosztát biztosítja a megfelelő klíma fenntartását;
   • védve van a túlmelegedés ellen;
   • A kezelőszervek a felső panelen találhatók;
   • fényjelzés.

   Rövidülő

   • Egyes alkatrészek össze vannak szegecselve, ami megnehezíti a szétszerelést és a javítást.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: