17 Legjobb mosogatógépes gyógymódok

Volt idő, amikor a mosogatógépeket csak a vendéglátóhelyeken használták, és az átlagos háziasszony csak álmodhatott róluk. De ezek a napok eltűntek, és most sok konyhában találhat egy hasznos és szükséges egységet, amely a háztartási munka egyik fő segítője lett. Ahhoz, hogy a hűtőszekrény hosszú élettartamú legyen, és az edények tökéletesen tiszták legyenek, speciális mosószerre van szüksége.

Mosogatószer-ajánlások

Gél, tabletta, por – milyen mosogatószert válasszon a mosogatógéphez? Kiderült, hogy nem csak az alakra kell figyelni. Természetesen dönthet úgy, hogy mindent összehasonlít és megvásárol, de jobb időt, pénzt és idegeket spórolni egy egyszerű kiválasztási algoritmus követésével.

Milyen formában?

A mosogatószereknek négy különböző formája létezik:

 1. tabletták;
 2. por;
 3. gél;
 4. kapszulák.

Fő hatóanyagaik különböző koncentrációjú mosószer-tenzidek, amelyek feladata a szennyeződések eltávolítása az edényekről.

Tabletták a fogyasztói keresletben az élen járnak, és ez nem csoda: pontosan adagolt felületaktív anyagokkal rendelkeznek, már tartalmaznak öblítőszert, és egyesek speciális hatóanyagokat tartalmaznak az állott és égett szennyeződések kezelésére, valamint vízlágyító szereket a vízkő kialakulásának megakadályozására. A tabletták kompaktak és könnyen tárolhatók. Van azonban néhány DE:

 1. A sót és lágyítót nem tartalmazó tabletták továbbra is további mosószerek használatát igénylik;
 2. fél adag tablettával nem gazdaságos egy egész adag tablettát használni, és nem minden termék osztható ketté;
 3. rövid ciklusokban és hideg vízben egyes tabletták nem oldódnak fel teljesen
 4. óvatosan kell használni üvegek, ezüstneműek tisztításakor.

Ezt szem előtt tartva kiválaszthatja az optimális összetételű lapokat, és az optimális hőmérséklet-tartományban használhatja őket.

PorA második legnépszerűbb mosogatószerek a mosogatószerek. A tablettákhoz hasonlóan száraz formában tartalmazza a hatóanyagokat, de a tömörített blokkokkal ellentétben tetszés szerint adagolható. minden mosogatógéptípushoz és -mérethez, valamint minden hőmérsékleten történő mosáshoz alkalmas. A tablettákhoz hasonlóan a por is tartalmazhat lágyítószereket és összetevőket a makacs foltok eltávolítására. A por használatának azonban vannak árnyoldalai – a pontos adagolás szükségessége, amelyet idővel a “szemmel” történő töltés helyettesíthet, és a csomagolás nem mindig kényelmes. Általában ajánlott a laza mosószert a zacskó vagy a doboz felnyitása után egy szigetelt műanyag tartályba átrakni.

A kapszulákA mosogatógép-gélek a legdrágább mosószer-típusok, amelyekben a felületaktív anyagok folyékony formában, oldható bevonatba zárva találhatók. A porokkal és tablettákkal ellentétben teljesen oldódnak vízben, beleértve a hideg vizet is, ami növeli hatékonyságukat használat közben. Másrészt – a mosószert nem lehet 2 részre osztani: 1 mosás = 1 kapszula.

Gél– szintén nem olcsó, és oldott felületaktív anyagokat tartalmaz, de megfizethetőbb, mint a kapszulák. A száraz mosószerekkel ellentétben bármilyen hőmérsékletű vízben tökéletesen feloldódik, de pontos adagolást igényel – a túl nagy mennyiségű víz vízben vízkő maradhat vissza. Finoman tisztít és nem karcolja meg az edényeket. A porokhoz hasonlóan a gél is tartalmazhat öblítő sót.

Melyik a jobb?? Gél, tabletta, por vagy kapszula – önmagában nem lehet megmondani, melyik a határozottan jobb. A tabletták azonban gyakran alkalmatlanok az asztali mosógépekhez – a régebbi modellek nem rendelkeznek rekesszel számukra, és kisebb a terhelésük, mint az egy tömörített egységhez számított tányérszám. Ebben az esetben ossza több adagra, vagy válasszon gélt vagy port egyedi adagolással.

Milyen felületaktív anyagok?

Ez a pont a mosogatással kapcsolatban Környezetbarát mosogatószerek. Az utóbbi években számos “ECO” címkével ellátott gél és mosószer vált elérhetővé, amelyek drágábbak, mint a hagyományos mosószerek. A felületaktív anyagokban tényleg nincs semmi veszélyes – ha károsak lennének, akkor az őket tartalmazó termékek gyártását és értékesítését is betiltanák. A klórt és a foszfátokat a modern mosószerekben és gélekben sem használják, hanem nemionos és anionos felületaktív anyagokkal helyettesítették őket.

A mosogatógép mosogatószerekben lévő összes hatóanyag koncentrációját szigorúan ellenőrzik, és mennyiségüket úgy számítják ki, hogy egy mosási ciklus alatt eltávolítsák a szennyeződéseket az edényekről, és vízzel lemossák azokat. Még ha marad is valami a tányérokon, a mennyiség nem elegendő ahhoz, hogy mérgezést vagy mérgezést okozzon. A koncentrációnak biztonsági tartalékkal kell rendelkeznie.

Az ECO előtag a felületaktív anyagok csökkentett mennyiségét, valamint az olyan adalékanyagok, mint a vízlágyító és az öblítősó hiányát jelzi. A legjobb mosogatószerek a konyhai géphez azok, amelyek segítenek a vízkő és a baktériumok eltávolításában.

Vélemények

Amikor mosogatógép mosogatószert választ az online áruházakból, érdemes ellenőrizni a kiválasztott termékek értékelését. Általában a felhasználók különbözőek. Különböző mosogatógépek, különböző típusú víz, különböző edények anyaga – némelyik üveg, némelyik kerámia stb.. Ugyanaz a termék ezért eltérő teljesítményt nyújt ezekben a körülmények között. A vélemények olvasásakor tartsa ezt szem előtt, és válassza a legéletszerűbb és legátfogóbb véleményeket.

A modern háztartási mosószergyártók háromféle, eltérő konzisztenciájú és összetételű mosószert kínálnak.

 1. Tabletták– A leggyakoribb típus a. Több funkciót egyesítenek: mosogatnak, lágyítják a vizet, védik és ápolják a gépet. Tartalmaznak egy lepedékcsökkentő sót, egy szagcsökkentő kondicionálót és egy öblítéssel felszívódó tisztítószert, amely megakadályozza a foltok megjelenését.
 2. Púder– a gazdaságos változat, amely jól megbirkózik a szennyeződésekkel, de hátrányai vannak: a rekesz mellett kiönthető, néha megkarcolja az üveget, nem tartalmaz öblítőszert és a készülék ápoló és védő összetevőit.
 3. Gél– a legbiztonságosabb típus az Ön gépéhez. Hatékonyan távolítja el a kemény szennyeződéseket, nem dörzsöl, jól felpuhul és feloldódik a vízben, és könnyen kiönthető a rekeszbe. Alkalmas minden edényanyaghoz.
Olvasson tovább  11 legjobb bimetál radiátor cégek

Melyik típust érdemes választani, hogy a konyhai eszközök tökéletesen moshatók legyenek anélkül, hogy károsodnának, és a gép megbízhatóan védve legyen a vízkő ellen? Szakértőink értékelték a háztartási tisztítószergyártók legjobb mosogatószereit, amelyek minden nehéz munkát elvégeznek a mosogatógép számára.

A legjobb mosogatógép mosószerek értékelése

Jelölés A hely Név Ár
A legjobb mosogatógép tabletták 1 Befejezés All in 1 1 250 €
2 Ecover Essential 943 €
3 BioMio Bio-total 439 €
4 Frosch tabletták 699 €
5 Somat “Gold” 549 €
6 Nordland 495 €
7 Clean Fresh All in 1 302 €
A legjobb mosogatóporok 1 Kao CuCute 824 €
2 Befejezés Classic por (eredeti) 285 €
3 Clean Fresh 5 az 1-ben 209 €
4

aclan mosogatógép por

280 €
5 Somat “Standard” 530 €
6 avix 501 €
7 Lotta 6in1 mosogatószer por 279 €
A legjobb mosogatógép gélek 1 Finish All in 1 mosogatógép gél 506 €
2 TOP HOUSE ALL IN 1 663 €
3
 • a “Charmy”
 • 660 €

  A legjobb mosogatógép tabletták

  A tabletták olyan általános mosogatószerek, amelyek kíméletesen, mégis hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, védik az edényeket a károsodástól, fényesek és csillogóak maradnak. Sok gyártó speciális formulákat fejleszt ki, amelyek tovább ápolják és védik a gépet, jelentősen meghosszabbítva annak élettartamát.

  Befejezés All in 1

  Értékelés: 4.9

  Befejezés All in 1

  A legnépszerűbb mosogatószer az orosz vásárlók körében, amely már régóta bizonyítottan minden típusú edényt megtisztít, beleértve az üveget, rozsdamentes acélt és porcelánt is. Oxigéntartalmú fehérítőszerrel és enzimekkel a makacs szennyeződések és foltok eltávolítására. Klór- és illatanyagmentes.

  Mivel a Finish All in 1 sót, öblítőt és keményvízlágyítót tartalmaz, nemcsak a konyhai eszközöket tisztítja, hanem védi a gépet a vízkő és a vízkő felhalmozódása ellen is. A tökéletesség és a szagtalan csillogás a fő előnyök, amelyeket az ügyfelek a használat után észrevesznek.

  A tabletták 3 rétegből állnak, amelyek a tisztításért, a védelemért és az öblítésért felelősek. Gyorsan oldódik, még rövid ciklusok esetén is, és alacsony hőmérsékleten is jól működik.

  Előnyök

  • Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket;
  • tökéletes ragyogás;
  • vízkő elleni védelem;
  • illatanyagmentes;
  • nem hoz létre csíkokat;
  • antibakteriális hatás.

  Hátrányok

  • nem kimutatható.

  Ecover Essential

  Értékelés: 4.8

  ECOVER ESSENTIAL

  Az Ecover Essential tabletták, amelyek oxigénfehérítőn és nem ionos felületaktív anyagokon alapulnak, nyilvánvaló hatékonyságuk miatt keresettek – kompaktak, jól oldódnak, eltávolítják a zsíros lerakódásokat és a kellemetlen szagokat, és teljesen kiöblítik az edényeket. Kellemes citrom illatú, illóolajból készült, és nem tartalmaz szintetikus anyagokat, így az enyhén citrusos illat az edényeken ártalmatlan. Minden egyes tabletta egyedi tasakban kerül forgalomba. Ez a termék ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező, környezetbarát és teljesen biológiailag lebomló termék. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezért a tabletták vegetáriánus mosogatógépekben is használhatók. A formula a szeptikus tartályok és szeptikus tartályok számára is biztonságos.

  Előnyök

  • teljesen biológiailag lebomló;
  • Bármilyen vízben könnyen feloldódik;
  • természetes citromaroma;
  • minden egyes tabletta egyedi csomagolása.

  Hátrányok

  • Magas ár, egy tabletta körülbelül 28 rubel.

  BioMio Bio-total

  Értékelés: 4.8

  BioMio Bio-total

  A BioMio márka egy környezetbarát háztartási termékekből álló termékcsalád, amely mosogatógép-tablettákat tartalmaz. Jól feloldódnak a vízben, majd öblítse le az edényeket. Ez egy 7 az 1-ben termék, a formula tartalmaz vízlágyítót, kíméletes zsíroldó szereket, mosogatógép kondicionálót, és a vízlágyítót. A termék semlegesíti a szagokat. Minden egyes tablettának egyedi csomagolása van, de nem szükséges eltávolítani – a mosási ciklus során teljesen feloldódik a vízben.

  A BioMio Bio-total mosogatószer olyan illóolajokat tartalmaz, amelyek természetes aromát adnak a lapkáknak, amelyek a mosogatás után a tányérokon maradhatnak. A tablettákat fel lehet használni a csecsemők ételeinek kezelésére.

  Előnyök

  • 7 hatás egy tablettában;
  • a lapok oldható védőbevonattal rendelkeznek;
  • természetes illat;
  • Alkalmas gyermektermékek mosására.

  Hátrányok

  • nem meghatározott.

  Frosch tabletták

  Értékelés: 4.8

  FROSCH TABLETTA

  A Frosch szódabikarbóna tabletta természetes és környezetbarát vízlágyító, eltávolítja a zsírt, a szerves szennyeződéseket és biztonságos kémiai formulával rendelkezik. A szódát sóval együtt adják hozzá, hogy megakadályozzák a lepedékképződést a termék leöblítése után a főzőfelületről. A vélemények azt mutatják, hogy a termék valóban tökéletesen tisztává teszi az edényeket, nem hagy szagokat, beleértve az illatanyagot is.

  A Frosch mosogatógép-tabletták használata teljes gépbetöltésnél ajánlott – a tömörített blokkokat nem könnyű szétválasztani. Üveg, kristály és törékeny serlegek mosására használható. A termék bármilyen vízhőmérsékleten jól oldódik, még 55 Celsius-fok alatt is.

  A Frosch tabletták minden összetevőt tartalmaznak: öblítőszert, vízkőoldót, üveg- és rozsdamentes acélvédőszert, gyorsítót a rászáradt élelmiszerek feloldásához, a mosáshoz nincs szükség más vegyszerekre.

  Előnyök

  • a mosogatószerek és mosogatógépápoló termékek teljes választéka egy tablettában;
  • Használható finom kristályok, üvegáruk mosására;
  • nem hagy szagokat és illatanyagnyomokat;
  • Feloldja a rászáradt ételmaradékokat.

  hátrányok

  • nem meghatározott.

  Somat “Gold”

  Értékelés: 4.7

  Somat Gold

  A minősített Somat Gold tabletták a speciális formulának köszönhetően hatékonyan megbirkóznak a ráégett ételmaradékokkal, további előzetes áztatás nélkül. Rozsdamentes acélhoz, üveghez, porcelánhoz alkalmasak. A festett tányérok és poharak nem sérülnek, a minták nem sérülnek akkor sem, ha gyakran mossák őket.

  A termék kiváló védő tulajdonságokkal rendelkezik: megakadályozza a vízkő kialakulását és jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát. Gyorsan oldódik, még alacsony hőmérsékleten is.

  A tabletták eltávolítják a kávé- és teafoltokat az üvegekről, fényes, polírozott rozsdamentes acélt és ezüst étkészleteket eredményeznek, semlegesítik a kellemetlen szagokat és friss megjelenést biztosítanak. A gyors száradási folyamatnak köszönhetően nem képződnek csíkok a készülékeken.

  Előnyök

  • áztató hatás;
  • mindenféle ételhez;
  • gyors száradás;
  • maximális vízkő elleni védelem;
  • nem tartalmaz klórt;
  • könnyen oldódik.

  Hátrányok

  • nem találtak mosószert.

  Nordland

  Értékelés: 4.7

  Nordland

  Nordland – ökológiai, biológiailag lebomló mosogatógép-tabletták, amelyek nem károsítják az emberi egészséget és a környezetet. Nem tartalmaz klórt, foszfátokat, színezéket, illatanyagokat és egyéb agresszív vegyi anyagokat. Tökéletesen tisztítja a makacs szennyeződéseket üvegről, acélról, ezüstről, porcelánról és mintás edényekről.

  A speciális formula aktív oxigénnel segít eltávolítani a kávé és tea lerakódásokat, eltávolítja az odaégett ételeket. A biztonságos összetétel lehetővé teszi a termék használatát a babakellékek mosásához.

  A tabletták több rétegből állnak, amelyek mindegyike feloldódva ellátja a feladatát: tökéletesen tisztítja a készülékeket, megakadályozza a vízkő kialakulását és megvédi a kényes termékeket a károsodástól.

  Előnyök

  • környezetbarát;
  • Bármilyen anyaghoz alkalmas;
  • kényelmes használat;
  • biológiailag lebomló fólia;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • nem találtak.

  Clean Fresh All in 1

  Értékelés: 4.6

  TISZTA FRISS MINDEN AZ 1-BEN

  Clean Fresh All in 1 többcélú mosogatógép Tabs, amely lágyítja a vizet, védi a gép fűtőelemeit a vízkő ellen, feloldja az étel- és zsírmaradványokat, teljesen kiöblíti a vízzel, így az edények tökéletesen tiszták és fényesek lesznek. Csak 8 funkció – nincs szükség további eszközökre a mosogatógép ciklusához, miközben a készülékek jó állapotban maradnak.

  A Clean Fresh All in 1 tabletta hatékonyságát 2014-ben a “Control purchase” programban jegyezték meg – a terméket laboratóriumban tesztelték, a szakértők megerősítették a mosószer képességét, hogy megbirkózzon a rászáradt ételmaradékokkal, a zsírral, továbbá nem tartalmaz illatanyagokat és nem hagy szagot az edényeken.

  Vegye figyelembe, hogy a tabletta a legjobb hatást forró vízben fejti ki – hideg vízben a koncentrátum nem biztos, hogy teljesen feloldódik. Továbbá, a véleményekből ítélve, néhány dobozban a kockák morzsolódnak.

  A

  • mosogatógéphez való mosogató- és karbantartó termékek teljes választéka;
  • a tabletták feloldják a zsírt és a makacs foltokat;
  • szagtalan, illatanyagmentes.

  Hátrányok

  • Jobb 65 fok feletti forró vízben használni.

  A legjobb mosogatóporok

  A minősítésünkben bemutatott porok tökéletesen ellátják fő funkciójukat – segítenek eltávolítani a makacs szennyeződéseket, és rövid idő alatt gyorsan megbirkóznak nagyszámú evőeszközzel. Használatuk során célszerű speciális szereket hozzáadni a fűtőelemek vízkő és lerakódások elleni védelmére.

  Kao CuCute

  Értékelés: 4.9

  Kao CuCute

  A Kao CuCute narancs illatú mosogatószer a legjobb mosogatógép mosogatószerként van elismerve. a japán készülék segít eltávolítani a szennyeződéseket az edényekről, beleértve a kézzel nem eltávolítható koromlerakódásokat is, és antibakteriális hatású. A formula alkalmas edények, poharak, acél evőeszközök tisztítására; a koncentrátum nem karcolja meg a felületüket, de lemossa a zsírt és a rászáradt ételmaradékokat, az edényeket és a mosogatógép belsejét teljesen kiöblíti vízzel. A gyártó azonban nem ajánlja a por használatát kristály, ezüst és aranyozott tárgyak tisztítására.

  A Kao CuCute por felületaktív anyagokat és enzimeket, vízlágyítót, diszpergálószert és fehérítőt tartalmaz, így az automatikus mosogatógépben történő mosogatáshoz nincs szükség további mosogatószerre. A termék egy könnyen tárolható 680 g-os vödörben kerül forgalomba. – A koncentrátumot nem szükséges túltölteni.

  Előnyök

  • antibakteriális hatás;
  • Felszívja a rászáradt étel- és vízkőmaradványokat;
  • nem hagy illatnyomokat;
  • mosogatógépben mosható formula.

  Hátrányok

  • Kristály, ezüst és arany nem alkalmas.

  Befejezés Classic por (eredeti)

  Értékelés: 4.8

  Befejezés Klasszikus por

  A paclan Classic eredeti mosogatópor egyformán jól oldódik hideg és meleg vízben; az enzimes és aktív nem ionos felületaktív formula felszívja a rárakódott élelmiszereket, míg az oxigéntartalmú fehérítőszer eltávolítja a szerves és szervetlen lerakódásokat egyaránt.

  Az eredeti Finish Classic adagoló kupakkal ellátott tartályban kerül forgalomba; ez megkönnyíti a mosószer szemmel történő kiöntését. A felhasználók megjegyzik a por hatékonyságát, a használat utáni szagok hiányát, az edények tökéletes fényét, amelyek nem hagynak maradványokat az edényeken.

  Előnyök

  • kényelmes csomagolás az adagoláshoz és tároláshoz;
  • hideg és meleg vízben egyaránt jól működik;
  • nem hagy szagokat;
  • Eltávolítja a szerves és szervetlen eredetű lerakódásokat.

  Hátrányok

  • Csak 1 kg-os nagy kannákban kapható.

  Clean Fresh 5 az 1-ben

  Értékelés: 4.7

  TISZTA FRISS 5 AZ 1-BEN

  Clean Fresh 5 az 1-ben por – hatékonyságát 2014-ben egy neves fogyasztói televíziós műsorban laboratóriumi vizsgálatokkal bizonyították. Feloldja a zsírt, fényt ad, nem hagy maradványt hideg vagy meleg vízben, teljesen kiöblíthető. A por természetes illatanyagokat tartalmaz, de ezek nem maradnak az edényeken, és nem bocsátanak ki illatanyagnyomokat sem.

  A porban lévő proteáz allergiát okozhat, ezért a terméket óvatosan kell alkalmazni, de a felhasználók nem számoltak be mellékhatásokról.

  A port kartondobozban árulják – nem a legkényelmesebb csomagolás, a port lezárt tartályba kell helyezni.

  Előnyök

  • Feloldódik hideg és meleg vízben
  • Eltávolítja a zsírt és a lepedéket az edényekről;
  • Nem hagy maradványt és illatanyag-maradványt;
  • enyhe formula edényekhez és mosogatógépekhez.

  Hátrányok

  • Kényelmetlen tárolódoboz kartonból.

  aclan mosogatógép por

  Értékelés: 4.6

  PACLAN MOSOGATÓGÉP POR

  A Paclan por meglehetősen népszerű a vásárlók körében – megjegyzik hatékonyságát, az edények öblítésének képességét és a víz lágyítását, sokan azt mondják, hogy a fűtőelemen gyakorlatilag nem képződik skála, valamint a mosogatógép falain lévő szerves lerakódások nem épülnek fel. A termék nem karcolja meg a kerámiát, a rozsdamentes acélt vagy az üveget, és fényes felületet hagy maga után.

  Minden evőeszközhöz és edényhez használható, rövid és hosszú mosási ciklusokban, de 55°C feletti hőmérsékleten – hideg vízben nem oldódik fel megfelelően, és nem olyan hatékony, mint magas hőmérsékleten. A gyártó őszintén figyelmezteti erre a vásárlót a mérőkupakkal ellátott literes tartály címkéjén.

  Előnyök

  • Tartalmazza a mosogatáshoz és a mosogatógép ápolásához szükséges összes alapvető összetevőt;
  • kis dobozban, mérőpohárral együtt árulják;
  • Eltávolítja a szerves és szervetlen lerakódásokat;
  • Ne karcolja meg az edények felületét.

  Hátrányok

  • nem működik jól hideg vízben.

  Somat Standard

  Értékelés: 4.4

  Somat Standard

  A Somat Standard nem tartalmaz klórt; hatékonyan tisztítja a konyhai eszközöket és evőeszközöket, nem hagy csíkokat, és friss, kellemes illatot ad nekik. Gazdaságos fogyasztása miatt 90-100 mosásra alkalmas. Az adagolóval és fogantyúval ellátott csomagolás megkönnyíti a por hozzáadását.

  Csak az edények mosására alkalmas, és nem védi a gépet. Használjon speciális sót a vízkő kialakulásának megakadályozására és öblítőt a fényesség fokozására.

  A vásárlói vélemények szerint a por jól eltávolítja a tea és a kávé nyomait, alacsony hőmérsékleten is megbirkózik az égett és állott ételmaradékokkal, és az oxigéntartalmú fehérítőszer lehetővé teszi, hogy a tányérok és poharak hosszú ideig fehérek maradjanak.

  Előnyök

  • gazdaságos fogyasztás;
  • kényelmes csomagolás;
  • diszkrét illat;
  • alacsony hőmérsékleten hatékony;
  • klórmentes.

  Hátrányok

  • nem mindig távolítja el a foltokat az edényekről;
  • további adalékanyagokat igényel a védelemhez.

  ravix

  Értékelés: 4.3

  </div><p>avix” src=”/wp-content/uploads/2023/05/17016666193761-2217.jpg” height=”420″ title=”<br />avix”></p><p>A háztartási vegyszerek ismert német gyártójának eszköze nem tartalmaz foszfátokat, klórt, illatanyagot, és biztonságos az egészségre, nem okoz allergiás reakciókat. A megnövelt tisztítóerő lehetővé teszi, hogy minden típusú szennyeződéssel megbirkózzon, beleértve a zsírt és az odaégett ételmaradékokat is.</p><p>Minden mosogatógéptípushoz alkalmas mosogatószer, minden mosogatógép-ciklusban és hőmérsékleten egyformán jól működik. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. Az oxigénes formula lágyítja a kemény vizet.</p><p>A gyártó azt ajánlja, hogy a hatás fokozása érdekében használja az azonos termékcsaládból származó sót és öblítőt. Védi és meghosszabbítja a készülék élettartamát, és fényes felületet ad az evőeszközöknek.</p><h4>A</h4><ul><li>Jól eltávolítja a szennyeződéseket;</li><li>oxigénkomponenseket tartalmaz;</li><li>alacsony hőmérsékleten hatékony;</li><li>biztonságos összetétel;</li><li>hipoallergén.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>További anyagokat kell használni.</li></ul><h3> Lotta 6 az 1-ben mosogatószer por</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=Lotta

  A Lotta mosogatópor természetes összetevőkből készül, nem tartalmaz klórt, olajtermékeket vagy más agresszív vegyületeket, hipoallergén és biztonságos gyermekek és terhes nők számára. a fent bemutatott serpenyőkkel ellentétben nem igényel ugyanakkor semmilyen adalékanyagot.

  Sót tartalmaz a fűtőelem vízkő elleni védelmére, öblítőszert a foltok és csíkok megelőzésére, fény- és korrózióvédő komplexeket.

  Az egy alkalmazáshoz szükséges minimális fogyasztás lehetővé teszi, hogy egy csomag akár 60 mosáshoz is felhasználható legyen. A citrom aroma eltávolítja a kellemetlen szagokat a készülék belsejében és a készülékeken, frissességet biztosít. a környezetbarát, biológiailag lebomló készítmény.

  Előnyök

  • Nagyszerű munkát végez a szennyeződéseken;
  • vízkő elleni védelem;
  • nem hagy csíkokat;
  • a kellemes citrom illat;
  • gazdaságos fogyasztás.

  Hátrányok

  • nem észlelték.

  a legjobb mosogatógép gélek

  A gél állaga gyorsan feloldódik a vízben, nem hagy maradványokat, és tökéletesen megtisztítja a makacs szennyeződéseket, beleértve a zsírt és az odaégett ételeket is. A minden anyagból készült edényekre gyakorolt kíméletes hatása és a hatékony eredmények miatt a fogyasztók körében népszerű választás.

  Finish All in 1 mosogatógép gél

  Értékelés: 4.9

  Finish All in 1 mosogatógép gél

  A fogyasztók kedvence, a Finish All in 1 mosogatógép gél egy gyorsan oldódó mosogatógép gél, amelyet hideg vagy forró vízzel végzett hosszú és rövid ciklusokhoz fejlesztettek ki. Eltávolít minden szerves lepedéket, sőt még a meszet és más vegyszermaradványokat is az edényekről, tiszta, fényes felületet hagyva maga után – fehér foltok nélkül. A Finish All in 1 Gel azon kevés termékek egyike, amelyek a mosogatógépben biztonságosan használható mosogató- és ápolószerek teljes skáláját tartalmazzák. A folyadék fő jellemzője, hogy az edények mennyiségétől és a szennyeződés mértékétől függően könnyen adagolható, amint az a címkén látható.

  A Finish All in 1 gél literes palackban kapható, de a kupak nem mérő – ez egy jelentős – és ha követi az utasításokat, egy nagy hátránya.

  Előnyök

  • gyorsan oldódik hideg és meleg vízben
  • A formula már tartalmazza a mosogatógép ápolásához szükséges összes összetevőt;
  • praktikus egyliteres tartály;
  • Adagolás az edények mennyiségének és a szennyeződés mértékének megfelelően;
  • magas költség.

  Hátrányok

  • nincs mérőpohár.

  TOP HOUSE ALL IN 1

  Értékelés: 4.6

  TOP HOUSE ALL IN 1

  A német márka gélje megfelel a nevének: minden egyben. hatékonyan tisztít, megakadályozza a foltok és a csíkok kialakulását, lágyítja a vizet és megakadályozza a vízkő és a vízkő kialakulását. Minden anyaghoz alkalmas: fényesíti a rozsdamentes acélt, eltávolítja a kávé- és teafoltokat az üvegről, kíméletes a porcelánhoz, ezüsthöz és a mintás tárgyakhoz.

  Hatékonyan működik rövid ciklusok és alacsony hőmérséklet mellett, csökkenti az energia- és vízfogyasztást, és minden típusú mosogatógépben használható.

  A minimális fogyasztás egyetlen alkalmazással akár 36 alkalommal is felhasználható a 720 ml-es kiszerelés. A fogyasztói vélemények szerint a gél eltávolítja a kellemetlen szagokat, jól kiöblíthető, és nem hagy maradványokat a készüléken.

  Előnyök

  • alacsony hőmérsékleten hatékony;
  • energiát és vizet takarít meg;
  • azonnali eredmények;
  • minden anyag esetében;
  • nem tartalmaz klórt;
  • Nem csíkozódik.

  Hátrányok

  • nem található.

 • a “Charmy”
 • Értékelés: 4.5

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: