20 legjobb infravörös fűtőberendezés

Az infravörös fűtőtestek azért népszerűek a felhasználók körében, mert közvetlenül az embereket melegítik, nem pedig a levegőt. A “közvetítők” (olaj, víz, levegő) nélküli működés jelentősen növeli a fűtés sebességét. Továbbá, ez a típusú fűtőberendezés nem indít konvekciót, és ezért nincs por, amely a szobában repül, nincs idegen zaj a ventilátorból. Leggyakrabban magánházak és nyaralók fűtésére van szükség ilyen berendezésekkel, mert a talaj egy további hideg. Ha megy a házba egy hétvégére, hogy futtassa a kazánt egy vízmelegítő rendszer hosszú és veszteséges (gyűjteni a vizet, gyújtsa be a kazánt, várjon a fűtőfolyadékra). Ezért van az, hogy szakértőink és rankqua elemzőink

 • Kiválasztottuk a 20 legjobb infravörös fűtőberendezést az alábbi alkalmazásokhoz.

  Hogyan válasszuk ki az infravörös fűtőberendezést

  Mielőtt felsorolnánk a legjobb modelleket, fontolja meg, hogyan válasszon infravörös fűtőberendezést a dachák és az otthonok számára, hogy a berendezés jól működjön ezekben a körülmények között. Ezekre az alapvető paraméterekre kell odafigyelni:

  1. Méretek. A fűtőtest mérete 30x30x6 cm-től 200x30x12 cm-ig terjedhet, ezért vásárlás előtt át kell gondolnia, hogy elfér-e a nyaralóban vagy a magánlakásban lévő szobában.
  2. Teljesítmény és felhasználási terület. Egy infravörös fűtőberendezés 0.4-3 kW elektromos teljesítmény óránként, ami befolyásolja a fűtési sebességet és a terület fűtési képességét. A számítások átlagos száma 0.1kW per 1m².
  3. A telepítés helye. A fűtőtestek lehetnek padló, fal, mennyezet vagy univerzálisak. Ez befolyásolja a könnyű beállíthatóságot – mennyire könnyű elérni a billenőkapcsolót. A helyigényt is befolyásolja (pl. ha egy infravörös fűtőtestet a szoba közepén helyeznek el, a gyerekek vagy a háziállatok játék közben felboríthatják).
  4. A fűtőelem típusa. A fűtőelem határozza meg a hőterjedés sebességét, a hullámhosszot és a külső hőmérsékletet. A kerámia és a szénszálas fólia modellek a legbiztonságosabbak, de a hő tovább tart, amíg eléri a felhasználót. A kvarc és a halogén fűtőtestek a legjobbak, de megégetheti magát, ha véletlenül hozzáér a fűtőelemhez.
  5. A burkolat védelme a nedvesség és a por ellen. Ha a készülék zárt, akkor a nyaralóban nemcsak beltérben, hanem rossz időjárás esetén a szabadban is használható. Kizárólag száraz időben vagy beltéri használatra alkalmas, IP20 védettségű infravörös fűtőberendezések.
  6. További jellemzők. Az infravörös fűtőberendezések további jellemzői: túlmelegedés elleni védelem, automatikus kikapcsolás leejtés esetén, hőmérséklet-szabályozás, távirányítás és a test tengelyen történő elforgatásának lehetősége. Növeli a készülék otthoni használatának kényelmét és biztonságát.

  A legjobb infravörös fűtőberendezések értékelése

  Jelölésűrtermék neveár
  A legjobb infravörös fűtőberendezések nyaralójához és otthonához1Timberk TIR HP1 18004 320€
  2Veito CH1800XE15 700€
  3ZENET ZET-5033 690€
  4

  olaris PKSH 0508H

  2 678€
  5Velvet Season HEBN-0.7 cica1 190€
  A legjobb infravörös kvarc fűtőberendezések villák és otthonok számára1Ballu BIH-L-3.03 499€
  2NeoC
 • ma tengely 2.5
 • 2 532€
  3Hyundai H-HC4-18-UI7282 244€
  4RESANTA IKO-20003 230€
  5Hyundai H-HC3-08-UI998640€
  A legjobb infravörös kerámia fűtőtestek villák és otthonok számára1Ballu BIH-S2-0.62 665€
  2TEPLOCeramic TS-3954 590€
  3Timberk NT 2002 520€
  A legjobb mikrotermikus infravörös fűtőtestek vidéki házak és otthonok számára1Ballu BIH-CM-2.03 180€
  2Hyundai H-HC2-20-UI6913 380€
  3Timberk TCH A1N 15003 008€
  4De’Longhi HMP15009 990€
  A LEGJOBB HALOGÉN INFRAVÖRÖS FŰTŐTESTEK VIDÉKI HÁZAK ÉS OTTHONOK SZÁMÁRA1Ő
 • Hi Design 11BX5/11FMX5
 • 13 890€
  2Frico IHF 1020 845€
  3Almac IK7A4 400€

  A legjobb infravörös fűtőberendezések házakhoz és villákhoz

  Most pedig következzen a legjobb fűtőtestek listája, amelyet szakértőink a termékjellemzők és a vásárlói visszajelzések alapján választottak ki. Először nézzük meg a szénfűtőtesteket. A fűtőelem szénszálas vagy szénszálas, így kétféle kivitelben (moduláris és fali szőnyegként).

  Timberk TIR HP1 1800

  Értékelés: 4.9

  Timberk TIR HP1 1800

  A karbon fűtőtestek kategóriájának élén a svéd Timberk márka terméke áll. A fűtőtest mérete 67x25x13 cm, és falra szerelhető. A biztonságos rögzítés érdekében a konzolok tartozékként vannak mellékelve. Az infravörös fűtőberendezés kívánságra teleszkópos rúdra is felszerelhető, de ezt külön kell megvásárolnia. Teljesítmény 1.A 8 kW-os teljesítményű fűtőberendezéssel akár egy 18 m²-es szoba fűtése is megoldható egy vidéki házban. Az előlapot, ahol a szénszálas tekercscső található, egy vastag rács védi. A maximális beépítési magasság a hatékonyság csökkenése nélkül 2.2 .

  Szakértőink kedvelik az infravörös fűtőberendezést az IP65 védettségi fok miatt, amely lehetővé teszi a használatát egy magánudvarban (pergola, terasz vagy nyitott gyep) még akkor is, ha esik az eső. Kora ősszel egy rövid, meleg eső sem rontja el a pikniket, a kandalló pedig melegen tart. A fűtőtest nedvességgel szembeni ellenállását a felhasználók már többször kipróbálták és tesztelték, és az OK.

  Előnyök

  • A ház nagy sebességű fűtése;
  • biztonságos falra szerelés;
  • dőlésbeállítás;
  • könnyű súly 2.5 kg.

  Hátrányok

  • Nagy érték;
  • külön megvásárolható teleszkópos állvány;
  • nincs termosztát.

  Veito CH1800XE

  Értékelés: 4.8

  VEITO CH1800XE

  A második helyen a török Veito márka által gyártott infravörös fűtőberendezés áll. Az 1700 wattos teljesítményével ez a modell egy nagy, kb. 20 m²-es helyiségben használható. A fűtőberendezés fűtési teljesítménye az előlap alján található üzemmódváltással állítható be. Az első állásban a készülék 850 wattos, míg a második állásban 1700 wattos teljesítményt nyújt. A készülék mérete 82x17x8 cm. A fűtőtestet egy teleszkópos párkányra szerelik, amely 82 és 135 cm között állítható, és a padlóra van helyezve. A 40 cm átmérőjű talp megakadályozza, hogy véletlen felboruljon, ha véletlenül felborulna. De ha a fűtés leesik, automatikusan kikapcsol. A felhasználók kedvelik a 2. modell könnyű súlyát.8kg és egy fogantyú a hátán, hogy az infravörös fűtőtestet a ház különböző helyiségeibe hordozhassa.

  Szakértők szerint ez a fűtőberendezés a legjobb kombinációja a teljesítménynek és a helytakarékosságnak. A függőleges felszerelésnek és a szállítási készletben található állványnak köszönhetően a házban a szoba közepén helyezhető el anélkül, hogy akadályozná a folyosót, ellentétben az állványos vízszintes kandallókkal.

  Előnyök

  • stabil alap;
  • többféle színválaszték;
  • súlya 2.8kg – könnyen átállítható;
  • automatikus leállás felborulás esetén.

  Hátrányok

  • termosztát nélkül;
  • magas költségek;
  • Kevesebb víz elleni védelem (IP24), mint a kategóriavezetőnél.

  ZENET ZET-503

  Értékelés: 4.7

  ZENET ZET-503

  A szénszálas fűtőventilátor 65x35x16cm-es méretben kapható, 1200W-os névleges teljesítményű. A felső panelen van egy mechanikus típusú szabályozó, amely képes felére korlátozni az energiafogyasztást, ha a házikó nem túl hűvös. Ebben az üzemmódban az infravörös kandalló 600 watton működik. Két fűtőelem belül, függőlegesen elhelyezve. A kandalló hátulján egy fogantyú található, hogy meg lehessen fogni a kandallót, amikor felmelegszik. A modell meglehetősen stabil, de ha véletlenül leesik, a fűtőelemek leállnak. A felülvizsgálatokban a terméktulajdonosok elégedettek a biztonsági rendszer megbízhatóságával. A felhasználók azt is megosztják, hogy nem érzik száraznak a levegőt.

  A termék kiemelkedő tulajdonsága a forgatható talp, amely lehetővé teszi az infravörös szénsugárzó panel 180 fokos elforgatását a test mozgatása nélkül. Ez akkor fontos, ha drága parketta vagy laminált padló van a házban, ami segít elkerülni a véletlen karcolásokat.

  Előnyök

  • a 4 kg-os könnyű súly;
  • két teljesítmény üzemmód;
  • kompakt méretek;
  • beépített túlmelegedés- és leesésvédelem.

  hátrányok

  • Kínában készül;
  • Néhány állványon nem áll szigorúan függőlegesen;
  • könnyen tisztítható.

  olaris PKSH 0508H

  Értékelés: 4.6

  POLARIS PKSH 0508H

  A negyedik pozíció a szén infravörös modellek között az amerikai Polaris márka terméke. A fűtőtest fekete acélból készült, belül szénszálas vákuumcsővel. Kívülről fémráccsal védett. A fűtőtestet vízszintesen a padlóra szerelik, ahol a hő alulról felfelé egyenletesen oszlik el. A gyártó azonban lehetővé teszi az infravörös készülék függőleges használatát is. A kompakt 60x21x21 cm-es méretnek köszönhetően a készülék nem foglal sok helyet. Az infrasugárzó teljesítménye 800 watt, de a padlón való előnyös elhelyezésnek köszönhetően a kandalló elegendő egy vidéki hálószobában, akár 15 m²-es hálószobában is. Az ügyfelek szeretik a terméket a véleményekben a gyönyörű fekete design miatt, amely jól néz ki egy modern otthonban.

  A fűtőberendezés megkülönböztető jellemzője a 180 perces időzítő jelenléte. Lehetővé teszi, hogy felmelegítse a szobát, beállítsa a kívánt intervallumot és nyugodtan aludjon, anélkül, hogy félne a túlmelegedéstől vagy a tűzgyulladástól.

  Előnyök

  • vonzó design;
  • könnyű súly 2.1 kg;
  • a szénszálas hőcserélő hosszú élettartama;
  • két működési mód.

  Hátrányok

  • nincs termosztát;
  • a fekete felület nagyon jól mutatja a leülepedett port;
  • Vigyázz, hogy ne lépj rá.

  Bársonyos szezon NEBN-0.7 cica

  Értékelés: 4.5

  VELVET SZEZON NEBN-0.7 CICA

  Az infravörös szénfűtés azonban fóliatípusú, ahol az áram vékony, ruhával lezárt csíkokon folyik. A termék falikép formájában kerül forgalomba, és 58x130cm méretű. Függőlegesen, egyetlen csavarra szerelhető A fűtőberendezés bedugva 500 wattot fogyaszt óránként. Nincs teljesítményszabályozó vagy termosztátcsatlakozás. A gyártó azt állítja, hogy a készülék 50 000 órán át működik. A felhasználók a véleményekben szeretik a szőnyeg könnyű súlyát 400 g és a vékony szerkezetet, amely lehetővé teszi, hogy feltekerje és magával vigye a házba.

  Szakértőink ezt az infrasugárzót a legbiztonságosabbnak ítélték az ágy mellé helyezni. A felületi hőmérséklet nem haladja meg a 60-65 fokot, így a kézzel való érintés nem okoz égési sérülést. A szénszőnyeg praktikus a házban a gyermek ágya fölé akasztani, hogy a gyermek kényelmesen aludhasson.

  Előnyök

  • megfizethetőség;
  • gazdaságos energiafogyasztás;
  • Nem égetheted meg magad;
  • 400 g súlyú, és kirándulásokra is magával vihető.

  Hátrányok

  • A hő csak 50-100 cm-es közvetlen közelében érezhető;
  • nincs termosztát;
  • rövid 1 m-es hálózati kábel.

  A legjobb infravörös kvarc fűtőberendezések vidéki házak és otthonok számára

  Az infravörös fűtőtestek ebben a kategóriában megfizethetőbbek. Ezekben a fűtőelem nikróm spirálból vagy izzószálból készül, és egy kvarchomokból készült üvegcsőben van elhelyezve.

  Ballu BIH-L-3.0

  Értékelés: 4.9

  Ballu BIH-L-3.0

  Első helyezés a kvarcfűtés kategóriában a Ballu termékével. 94x18x9 cm-es méretekkel és 4 cm-es tömeggel.1kg. Felakasztható a mennyezetre, a falra vagy konzolra szerelve. Innovatív, univerzális tartóval rendelkezik minden típusú rögzítéshez. A felhasználók véleménye szerint a fűtőtest beépített termosztáttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes hőmérséklet beállítását. A készülék a helyiség hőmérsékletének változásakor be- és kikapcsolja magát. A készülék teste fémből készült, így jobban ellenáll a hőnek (a műanyaghoz képest). A perforált oldalsó és hátsó falpanelek lehetővé teszik a hőelvezetést. A fűtőelem elülső részét acélrács védi, amelyet a korrózió megelőzése érdekében krómbevonattal láttak el.

  Szakértőink ezt az infravörös kvarcfűtő modellt a kategória egyik legerősebb modelljeként emelik ki. A 3000 W-os fűtőelemmel egy nagy, 35 négyzetméteres helyiséget fűthet be otthonában.

  Előnyök

  • univerzális telepítés;
  • beépített termosztát;
  • A perforációk okos elrendezése megakadályozza a túlmelegedést;
  • innovatív konzolok mellékelve.

  Hátrányok

  • Az előlap oldalán lévő kapcsolót kényelmetlen elérni;
  • súly 4.1 kg-ot biztonságosan rögzíteni kell a mennyezethez vagy a falhoz;
  • Nem ajánlott 1″-nél magasabbra akasztani.8 m a padlótól.

  NeoC

 • ma tengely 2.5

  Értékelés: 4.8

  NEOC<li></div><p>MA SHAFT 2.5″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/46916666193681-2520.jpg” height=”480″ title=”NEOC</p><li>MA SHAFT 2.5″></p><p>Infravörös sugárzású kvarcfűtés a görög NeoC márkától</p><li>ma 2500 W teljesítményű, és legfeljebb 25 négyzetméteres otthoni szobákban használható. A falra szerelhető, a mennyezetről felfüggeszthető vagy a padlón használható. A 88x26x12 cm méretű ház acélból készült, és megbízhatóan védi a kvarccsövet. Egy fűtőelem van benne egy ívelt reflektorral az infravörös sugarak egyenletes eloszlása érdekében. A fűtőberendezés mindig maximális teljesítményen működik. Az ügyfelek dicsérik a termék azonnali bekapcsolását – a hő a bekapcsolást követő első másodperctől kezdve rendelkezésre áll.</p><p>A szakértők szerették az infravörös fűtőberendezést a kvarc fűtőberendezéssel, U alakú konzolokkal, amelyeknek középen van egy csuklója. Ennek köszönhetően a kandalló szöge akár 120 fokig is változtatható. Jól jön egy tágas nappalival rendelkező vidéki házban, hogy az infravörös sugarakat pontosabban irányítsa a felhasználókhoz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>univerzális telepítés;</li><li>Kábellel és hálózati csatlakozóval együtt kerül forgalomba;</li><li>kemény fém burkolat;</li><li>azonnali hozzáférés az üzemi hőmérséklethez.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Csak egy fűtési mód;</li><li>termosztát nélkül;</li><li>nem rögzíthető állványra;</li><li>fényes ragyogás egy sötét szobában.</li></ul><h3>Hyundai H-HC4-18-UI728</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Hyundai H-HC4-18-UI728

  A koreai gyártó, a Hyundai új terméket dobott piacra 2019-re – egy 1800 W-os infravörös kvarc fűtőberendezést a vidéki házak vagy otthonok számára, amely 18 m²-es területre illeszkedik. A modell mérete 60x19x9 cm, és falra szerelhető. Az oldalán egy forgatható termosztát található, amellyel beállítható a kényelmes hőmérséklet az otthonban. Opcionálisan felszerelhető teleszkópos állványra, amely külön megvásárolható. Az infravörös fűtőtest csak száraz időben használható a szabadban, mivel a test nem védett a víz ellen.

  A visszajelzések a terméket a túlmelegedés elleni védelem egyértelmű működésbe lépése miatt dicsérik. Ha az infravörös hősugárzót teljes teljesítményen bekapcsolva hagyja, és elfelejti, a készülék kikapcsolja magát, ha túl meleg lesz. Ez pontosan egy mechanikus alkatrésznek köszönhető, amely egy bizonyos hőmérsékleti küszöbérték elérésekor megnyitja az áramkört (az összekötő lemez a hő hatására meghajlik, és fizikailag megszakítja a kapcsolatot). Ezzel a készülékkel nem kell aggódnia a tűz miatt.

  Előnyök

  • A hőmérséklet beállítása az oldalfalon lévő kapcsolóval;
  • hálózati kábel mellékelve;
  • fém tok;
  • rögzítőkészletet biztosít.

  Hátrányok

  • nulla védelem a nedvesség ellen;
  • a burkolat a fűtőberendezés oldalain erősen kinyúlik.

  RESANTA IKO-2000

  Értékelés: 4.8

  RESANTA IKO-2000

  A lett márka RESANTA infravörös sugárzású kvarcfűtőtestek sorozatát gyártja IKO. A szakértelemmel kiválasztott modell 2000 W teljesítményű, és egy 20 m²-es szobával rendelkező vidéki házban is használható. A készüléket a mennyezetre szerelik, így nem foglal helyet a házban, nem zavarja a folyosót, és kevésbé feltűnő mások számára. A fűtőberendezés mindig teljes teljesítményen működik. A hőmérséklet távoli szabályozásához külön kell megvásárolnia egy termosztátot. A készülék más márkák különböző szabályozóival kombinálható. A tulajdonosok visszajelzései szeretik azt a tényt, hogy a fűtőtest hátulja meleg, nem forró, ami lehetővé teszi, hogy ne csak a beton mennyezetre, hanem a fából készült mennyezetre is felakaszthassa a tűz félelme nélkül.

  A szakértők szerint az IR-fűtőtest a legjobb a karcsúság szempontjából. A többi 9-12 cm-es modellel ellentétben ez a modell csak 4 cm-es.3 cm. Vékony kialakításának köszönhetően kevésbé látszik a mennyezeten, és inkább egy nappali fényvisszaverő lámpára hasonlít.

  Előnyök

  • a mennyezeti beépítés helyet takarít meg a házban;
  • feltűnő kialakítás;
  • Nem párátlanítja a levegőt;
  • Kompatibilis különböző termosztátokkal.

  Hátrányok

  • nincs védelem a nedvesség ellen;
  • hálózati kábel nélkül kapható;
  • Súlya 8 kg – nehéz egyedül felakasztani;
  • viszonylag magas ár.

  Hyundai H-HC3-08-UI998

  Értékelés: 4.7

  Hyundai H-HC3-08-UI998

  És itt van egy kompakt képviselője az infravörös típusú kvarcfűtőtesteknek a koreai Hyundai márkától. A készülék méretei 36x25x7 cm, és padlóra vagy asztalra szerelhető. Ehhez saját állványa van. A kályha alján túlnyúlások vannak, hogy megakadályozzák a kályha elcsúszását. A hősugárzásért két, egymás fölött elhelyezkedő kvarc fűtőelem felel. Az alatta lévő billenőkapcsoló lehetővé teszi, hogy egyszerre két fűtőelemet vagy csak az egyiket használhassa. Az energiafogyasztás 400 vagy 800 watt lehet. Még maximális üzemmódban is alacsony az energiafogyasztás, amit a kandallótulajdonosok a véleményekben kedvelnek. De csak egy kis szoba számára alkalmas a vidéki házban, amelynek területe 10 m².

  A szakértők úgy vélték, hogy a kvarcfűtés a legjobb ár-érték arányú, ami 6-10-szer alacsonyabb, mint a kategória többi versenytársáé. Az infravörös modell súlya is 700 g, így nem nehéz magával vinni a nyaralóba, akár a kézipoggyászban is. Praktikus fogantyú a készülék mozgatásához vagy hosszú ideig tartó hordozásához.

  Előnyök

  • takarékoskodik az energiafogyasztással;
  • kompakt méretek;
  • Súlya 700g;
  • Két működési mód.

  Hátrányok

  • ház nem védi a fűtőelemet a nedvességtől;
  • könnyen felborítható a lábbal;
  • Lehetséges, hogy megkarcolja a parkettát, ha felemelés nélkül mozgatja.

  A legjobb infravörös kerámia fűtőtestek vidéki házakhoz és otthonokhoz

  Az infravörös fűtéssel ellátott berendezések ezen kategóriáját a fűtőelemek fokozott biztonsága különbözteti meg. Itt a fűtőelem egy kerámialemezbe van ágyazva, amely a hőenergiát infravörös sugárzássá alakítja át. A legtöbb fűtőtest felületi hőmérséklete nem éri el a 70 fokot, így nem éghetsz meg tőle.

  Ballu BIH-S2-0.6

  Értékelés: 4.9

  BALLU BIH-S2-0.6

  Ez a fűtőtest egy négyzet alakú, infravörös sugárzást kibocsátó kerámiapanel. A fűtőberendezés méretei 59h59h3.5 cm-es és fehér színben kapható. A belső ellenállásos fűtőelem fogyasztása 600 Watt/h. Egyetlen készülék elegendő 6 m²-es felületre. Nincs termosztát, de csatlakoztathatja egy extra vezetékkel, és elhelyezheti egy kényelmes helyen. Súlya 3.4kg, így reális, hogy saját maga telepítse. Mivel a fűtőelemet a kerámialemezbe öntötték, az előlap nem fél a víztől, és a fűtőtestet az ország fürdőszobájában lehet elhelyezni.

  A terméket a szakértők különleges méretei és 2 m-es mennyezeti beépítési magassága miatt a legjobbnak ítélték.4 . Felhívjuk figyelmét, hogy az infravörös kerámia főzőlapot Armstrong álmennyezeti csempébe is be lehet építeni. A fehér szín miatt úgy néz ki, mint egy hagyományos gipszkartonlap. Ez teszi a fűtőberendezést észrevétlenné a lakásban. Nagyobb helyiségek esetén egynél több készüléket lehet a mennyezetre szerelni, így a hő egyenletesen oszlik el a helyiségben.

  Előnyök

  • a villamos energia gazdaságos felhasználása;
  • saját maga is telepítheti;
  • feltűnésmentes elhelyezés;
  • lehetővé teszi a működést 2 méteres magasságból.4 .

  Hátrányok

  • A termosztátot külön kell megvásárolni;
  • Egy panel 6 m²-es kis területre alkalmas.

  TEPLOCeramic TS-395

  Értékelés: 4.8

  TEPLOCeramic TS-395

  A készülék 59×59 cm-es kerámialemez formájában készül, de súlya 12 kg, ezért nem ajánlott a mennyezetre szerelni. A gyártó kínál egy falra szerelési lehetőséget, ahol a függőleges felülettől 2 cm távolságot kell hagyni a készüléknek a csipkével ellátott. A fűtőberendezés teljesítménye 395 W. Egyetlen egységként használva alkalmas lenne a házban lévő fürdőszobának vagy WC-nek. A felhasználók dicsérik, hogy a fűtőberendezés kevesebb mint 10 kW-ot fogyaszt egy nap folyamatos használat mellett. Egy 3000 W-os kvarckészülék ugyanannyi energiát fogyaszt 3 óra alatt.

  Az infravörös kerámia fűtőtestet tartottuk a legjobbnak a széles színválaszték miatt. A modell összesen 11 különböző színben kapható. Kapható egyszínű (szürke, bézs, wenge) és dekoratív (márványszerű, fa utánzat, fafoltokkal) kivitelben. Ez segít abban, hogy a készülék kialakítása illeszkedjen a belső térhez (szobabútor, padló- vagy falicsempe).

  Előnyök

  • A ház védve van a nedvességtől;
  • nagyon gazdaságos;
  • beépített túlmelegedés elleni védelem;
  • Nagyszerű színválaszték.

  hátrányok

  • súlya 12 kg;
  • Nem lehet a mennyezetre szerelni;
  • Csak egy 4 m²-es helyiséghez – egynél többre lenne szükség.

  Nikaten NT 200

  Értékelés: 4.7

  NICATEN NT 200

  A Nikaten márkájú hazai fűtőtest 60x30x4cm-es méretekben kapható, és falra szerelhető. Az ajánlott fűtési terület 5 m². Az infravörös sugárzású kerámiapanel az energiahatékonysági osztályba tartozik. Két választható szín áll rendelkezésre: bézs és barna. A fűtőtest használható nyaraló WC-ben, valamint zuhanyzóban vagy kis konyhában is. A burkolat teljesen vízálló. Az infravörös sugarak mellett a készülék egy kis konvekciót is produkál, így a hő egyenletesen oszlik el a helyiségben, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A szállítás nem tartalmaz termosztátot, ami azt jelenti, hogy a beállított hőmérséklet fenntartásához termosztátot kell vásárolnia. A tulajdonosok a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy kikapcsolás után a hő továbbra is 30-40 percig sugárzik a kerámia főzőlapból.

  Úgy gondoltuk, hogy a termék a legjobb a hosszú garancia miatt. Az orosz gyártó 5 éves élettartamot ad meg. A versenytársaink élettartama 1-2 év. Maga a fűtőberendezés 25 évig tart.

  Előnyök

  • vízálló burkolat;
  • Hosszú hűtési idő;
  • 90%-os hatékonyság;
  • egyszerű telepítés.

  Hátrányok

  • A felület 85 fokra melegszik fel – ha a kezével megérinti, nagyon forró lesz;
  • Enyhe konvekció keletkezik, ami több port generál a bútorokon.

  A legjobb mikrotermikus infravörös fűtőtestek nyaralók és otthonok számára

  A mikrotermikus fűtőtestek szintén az infravörös tartományban bocsátanak ki energiát, amit úgy érnek el, hogy áramot vezetnek át egy csillámba ágyazott fűtőelemen. Ezt a készüléket a nagyobb biztonság érdekében tervezték, és nincs fényes fény, amely zavarja a sötétben. Íme a szakértők által kiválasztott legjobb mikrotermikus radiátoros termékek családi házak és nyaralók számára.

  Ballu BIH-CM-2.0

  Értékelés: 4.9

  Ballu BIH-CM-2.0

  A kategória első helyezettje a Ballu irányított fűtőberendezése. Ez egy 163x25x4 cm méretű, 2000 wattos teljesítményű mikrotermikus fűtőberendezés. Ideális egy 20 m² alapterületű otthon nagy hálószobájába. Az oldalfalak rozsdamentes acélból készültek. A gyártó modernizált házzal rendelkezik, amely vizuálisan kisebbnek tűnik, mint amekkora valójában. A fűtőtest biztonságos felakasztásához a fából készült mennyezetre, a fűtőelem mögé két réteg szigetelőt helyezünk. Meggyőződésünk a vélemények alapján, hogy az infravörös sugárzó mennyezeti panel szagmentes, még hosszú ideig tartó kikapcsolás után is.

  A szakértők szerint a fűtőberendezés a legjobb, mivel a mikatermikus fűtőelem hosszabb élettartamú (a versenytárs termékekhez képest). Ezt egy hosszanti hornyokkal ellátott alumíniumötvözet alkalmazásával érik el. Az elemet kívülről 25 µm vastagságban eloxálták.

  Előnyök

  • Nem foglal értékes helyet a szobában;
  • Nincs légkonvekció;
  • bekapcsolás után nincs égett por szaga;
  • hővisszaverő anyagokból készült kettős bélés.

  Hátrányok

  • 8 kg-os súlya miatt nehéz egyedül felszerelni;
  • A szerelőkészletet külön kell megvásárolni;
  • Maximális hatékonyság 1 %-os magasságban.8 ;
  • termosztát nélkül.

  Hyundai H-HC2-20-UI691

  Értékelés: 4.8

  HYUNDAI H-HC2-20-UI691

  A dél-koreai Hyundai mikrotermikus fűtőelemmel ellátott fűtőtest 2000 wattos teljesítményű, és infravörös sugárzással képes egy 20 négyzetméteres helyiséget fűteni a házban. Az egység méretei: 162x25x4.5 cm, és mennyezetre kell szerelni. A falra szerelés biztonsági okokból nem ajánlott. A mennyezetre helyezve a felhasználó nem érintkezik a forró felülettel. A fűtőtest súlya 5 kg.5 kg. A modell egy üzemmódban működik, de a be- és kikapcsolás gyakoriságát egy termosztát csatlakoztatásával állíthatja be. A fűtőtest kialakítása egy hosszú lámpához hasonlít, és nem vonja magára a nem kívánt figyelmet. Nem világít a sötétben, így kényelmes a szem számára.

  A véleményekben a tulajdonosok megjegyzik az infravörös fűtőberendezés csendes működését – a burkolat nem repedezik a hőtágulásból. Az építés minősége az, ami a terméket a lista élére juttatja. A hálószoba mennyezetére szerelhető a házban, és melegben és csendben pihenhet.

  Előnyök

  • fokozott tűzbiztonság;
  • nem szárítja a levegőt;
  • Egyáltalán nincs konvekció;
  • A fűtőelem hosszú élettartama.

  Hátrányok

  • A ház hosszúsága miatt egyeseknek újra kellett akasztaniuk az izzókat;
  • magas költség.

  Timberk TCH A1N 1500

  Értékelés: 4.7

  Timberk TCH A1N 1500

  Mikrotermikus infravörös fűtőberendezés 126x28x6 méretekkel.4 cm. Óránként 1500 wattot fogyaszt, és a házban egy 15 négyzetméteres helyiséget képes fűteni. A készülék a mennyezetre van rögzítve. A versenytárs modellekhez képest rövidebb hosszúságot a 3 cm-rel szélesebb burkolat és a hullám alakú fűtőbordák kompenzálják, így a fűtési hatékonyság nem rosszabb, sőt 15%-kal jobb. A kategória többi termékétől eltérően a fűtőberendezésben van egy kapcsoló, amely lehetővé teszi, hogy fél vagy teljes teljesítményen működjön. A tulajdonosok a véleményekben megjegyzik, hogy kényelmes a szobában, mivel felmelegíti az embereket és a bútorokat (kanapé, ágy, székek), de nem melegíti a levegőt. Könnyen lélegzik a felhasználó.

  Ezt a modellt a szakértők a legjobbnak tartják a beépítési magasság tekintetében. A 2. szintre tervezték.7 . Ez biztosítja a leghatékonyabb működést, a felhasználók számára hőveszteség nélkül. A “klasszikus” 2. szint feletti kiugró mennyezettel rendelkező házak tulajdonosainak érdemes megfontolniuk a terméket.5 .

  Előnyök

  • Az ár valamivel alacsonyabb, mint a versenytársaké;
  • 15%-kal megnövelt fűtési sebesség;
  • nem melegíti a levegőt;
  • biztonságos mennyezetre szerelés.

  Hátrányok

  • vastagabb ház 6.4 cm-rel nagyobb, mint a többi változatnál;
  • nincs termosztát;
  • súlya 8.7kg – nehéz felszerelni a mennyezetre egyedül.

  De’Longhi HMP1500

  Értékelés: 4.6

  DE'LONGHI HMP1500

  A kategóriát a De’Longhi infravörös mikrotermikus fűtőberendezés teszi teljessé. Mérete 82x59x13cm, falra szerelhető vagy önszerelésre tervezték. A második változathoz mellékelt kerekes konzol. A kandalló forró állapotban történő mozgatásához egy védőbevonatú fogantyúval ellátott fogantyú áll rendelkezésre. 1500 wattot fogyaszt és 15 m²-es területet képes fűteni. Az ügyfelek szeretik a készülék vonzó kialakítását, amely minden otthonba illik.

  Ez egy praktikus infravörös fűtőberendezés tágas házakba vagy vidéki házakba, ahol a felhasználók állandóan változtatják a helyüket (az egyik szobában alszanak, a másikban tévét néznek, a harmadikban esznek stb.). .). Magával viheti a kandallót, és több helyhez kötött készülék vásárlása helyett egyetlen készülékkel is beéri. Egy másik plusz pont az elektronikus termosztát. A legtöbb versenytárs egyszerűen nem rendelkezik ilyennel, vagy mechanikusan működik. Itt az elektronika pontosabban szabályozza a hőmérsékletet, így a felhasználók nem tapasztalnak túl sok ingadozást a hideg és a meleg között.

  Előnyök

  • görgők a könnyű átállításhoz, ha meleg van;
  • szalonképes kialakítás;
  • elektronikus termosztát;
  • automatikus leállás esés vagy túlmelegedés esetén.

  Hátrányok

  • magas költség
  • Csak 2 év garancia;
  • Kínában összeszerelve.

  A legjobb halogén infravörös fűtőtestek vidéki házak és otthonok számára

  Ez a típusú fűtőtest egy speciális lámpával fűt, ahol az izzószálat egy gázban – halogénben – helyezik el. Ez a kombináció infravörös sugárzást és fényt generál. Íme néhány népszerű lehetőség a nyaralók vagy magánházak számára, amelyeket a szakértők kiemeltek.

  Ő

 • Osa Hi Design 11BX5/11FMX5

  Értékelés: 4.9

  He<li></div><p>osa Hi Design 11BX5/11FMX5″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/5951666193681-1120.jpg” height=”274″ title=”He</p><li>osa Hi Design 11BX5/11FMX5″></p><p>Az olasz márka 45x13x9 cm-es méretű és 1500 wattos teljesítményű modellje az infravörös sugárzású halogén fűtőtestek listájának élén áll. Nagy méretei ellenére a lámpafűtő mindössze 1 kg súlyú. Belül két halogén fűtőtest, amelyek akár 15 négyzetméteres területet is képesek felmelegíteni. Fekete vagy fehér színben kapható. A vélemények azt mutatják, hogy a tulajdonosok szeretik a mellékelt univerzális rögzítést, amely lehetővé teszi, hogy a kandallót a házban a falhoz rögzítse, a pergola gerendájára akassza, vagy a házban egy függőleges oszlopra szerelje fel. Mivel a fűtőberendezés IP65-ös védettségű, rossz időjárás esetén is használható az udvaron.</p><p>Szakértőink szerint ez a legjobb, ha a funkciókról van szó. A készülékhez tápkábel és dugó tartozik, de más modellekkel ellentétben a tápkábelen van be- és kikapcsoló kapcsoló. Ez lehetővé teszi, hogy a fűtőberendezést egy gombnyomással, kényelmes magasságban elhelyezve indítsa el, ahelyett, hogy be kellene csatlakoztatnia vagy a burkolathoz kellene nyúlnia. Különösen praktikus, ha a kandalló magasan van elhelyezve.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>állítható dőlésszög;</li><li>függőleges oszlophoz vagy vízszintes gerendához rögzíthető;</li><li>fekete vagy fehér színben kapható;</li><li>vízhatlan.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>terjedelmes ház;</li><li>magas költség.</li></ul><h3>Frico IHF 10</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Frico IHF 10

  Ez a halogén fűtőberendezés kiemelkedik a formatervezésével. A bordázott hűtőrács a versenytárs modellek karcsú sávjaival ellentétben erőteljes és eredeti megjelenésű. Az elülső panel úgy néz ki, mint egy fából készült kandalló fénye. A készülék 1000 wattos teljesítményű és egy üzemmódban működik. Méretei 50x17x7cm, és könnyen elhelyezhető a mennyezeten, nem kell eltolni a tetőablakokat. A lámpafűtő súlya 2 kg. Mindig teljes teljesítményen, egy üzemmódban és termosztát nélkül működik. A gyártó új tervezési megoldást alkalmazott – konvex üveg. Ez 10%-kal növeli az infravörös átviteli sebességet a sík képernyőhöz képest.

  Ez egy másik infravörös modell, amely a beépítési magasság tekintetében vezet. Az előírások szerint a magasság 2.3-3.5 m a padlószint felett. Érdemes megfontolni a tágas tetőtérrel rendelkező nyaralók tulajdonosainak, ahol a fűtőtestet a tető alá helyezheti. Ez a fűtőberendezés a távoli elhelyezkedés ellenére is melegséget biztosít a szobában tartózkodóknak.

  Előnyök

  • Univerzális rögzítőkonzol mennyezetre vagy falra történő felszereléshez;
  • Jól csiszolt fényvisszaverő az infravörös sugarak jobb eloszlása érdekében a helyiségben;
  • érdekes kialakítás;
  • Előlapi védelem.

  Hátrányok

  • Nem mindenhol kapható;
  • rövid vezeték 90 cm.

  Almac IK7A

  Értékelés: 4.7

  ALMAC IK7A

  Egy 2000 wattos halogén fűtőberendezés alumínium házzal egészíti ki a kategóriát. Ennek köszönhetően a készülék súlya mindössze 800 g. A gyártó legfeljebb 2 cm-es beépítési magasságot engedélyez.2m a mennyezeten. Kompakt méretei ellenére 39x15x8.5 cm, a fűtőtest belsejében akár három lámpa is lehet. A vásárlók arról számoltak be, hogy nem hitték el, hogy egy ilyen “kis fickó” hogyan tud 20 m²-es teret felmelegíteni. A gyakorlatban azonban a készülék tökéletesen működik, és a megadott teljesítmény könnyen megbirkózik az adott helyiség fűtésével.

  A termékre az egyedi rögzítési rendszere miatt figyeltünk fel. A legtöbb versenytársával ellentétben a fűtőtest nem csak a szöge állítható, hanem oldalra is dönthető (a konzol a hátsó falon lévő horony fölé csúsztatható). A fix, mennyezetre szerelt készülék esetében ez akkor hasznos, ha az ágyat, kanapét vagy asztalt kissé balra vagy jobbra kell mozgatni, nem csak az infravörös sugár útja mentén. Akkor nem kell eltávolítani a fűtőtestet, és visszatenni a helyére.

  Előnyök

  • fehér és fekete színben kapható;
  • három halogénlámpa;
  • univerzális tervezés;
  • a burkolat jobb hűtése;
  • súlya mindössze 800 gramm.

  Hátrányok

  • Magas költségek;
  • termosztát nélkül;
  • Csak egy üzemmód.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: