5 legjobb mosógép VEKO

A VEKO mosógépek népszerűek az orosz vásárlók körében. A VEKO mosógépek viszonylag olcsók, de funkcionalitásukban hasonlóak a luxusmodellekhez. A márka modern mosógépei számos hasznos funkcióval rendelkeznek, és az innovatív technológia olyan piacvezetőkkel vetekszik, mint a Bosch, a Samsung, az LG, az INDESIT, az LG és az INDESIT.

A BEKO mosógépek előnyei

 1. Több dimenzió.A VEKO modellek között vannak szuperkompakt mosógépek, amelyek mérete mindössze 85x60x35cm, és normál mosógépek, amelyek mérete 85x60x50cm; a gyártónak van egy átlagos méretű szegmense is -85x60x45cm. Kivehető felső fedéllel, műanyag zárólemezzel vagy ajtórögzítő résszel is rendelhető.
 2. Fokozott biztonság.A VEKO mosógépek véletlen szivárgás elleni védelemmel és bolondbiztos nyomógombos zárral vannak felszerelve.
 3. Könnyű vezérlés. Az orosz nyelvű intuitív szoftvermenü és a részletes kézikönyv megkönnyíti a készülék használatát. Sok VEKO mosógépet felszereltek kijelzővel, amely a kiválasztott program adatait és a program végét mutatja.
 4. Hosszabb élettartam. A kiegyensúlyozatlanság-ellenőrző rendszer gyakorlatilag megháromszorozza a VEKO mosógépek élettartamát. A nikkelezett Hi-Tech fűtőelem véd a belső szennyeződések és a rozsdásodás ellen, és a VEKO mosógépek élettartamát 4-szer hosszabbá teszi.
 5. További megtakarítások. Az új generációs motor akár 60%-os villamosenergia-megtakarításra is képes. Az AquaFusion technológia biztosítja, hogy az összes por a dobban marad az öblítésig. Mosásonként körülbelül 10% mosószert takarít meg, és évente több mint 5 kg mosóport. Az intelligens technológia figyeli a vízáramlást, és automatikusan beállítja a vízszintet, ha erős öblítésre van szükség, vagy ha túl sok hab van a dobban.
 6. Hatékony munka. A speciálisan kialakított bordák a dobban és a speciális üveggörbe az ajtóban lehetővé teszi a ruhák és az ágyneműk kíméletesebb és hatékonyabb mosását, megőrizve azok eredeti textúráját és színét.
 7. Zajcsökkentés.A dobban lévő anyagelosztás szabályozása, a speciális hullámfal és a motor csendes működése 61 dB-re csökkenti a Veko mosógépek zajszintjét.

Innovatív technológiák a BEKO mosógépekben

A VEKO kényelmes, hatékony és pénztárcabarát készülékeket gyárt. Gazdaságos és körültekintő erőforrás-felhasználás, kiváló technológia és ergonomikus kialakítás – így pozícionálja termékeit a török márka.

 1. ProSmart™ inverteres motor. Az új generációs motor meghosszabbítja a mosógép élettartamát, minimalizálja a nagy centrifugálási sebességnél fellépő rezgéseket és a működési zajt, valamint energiaköltséget takarít meg.
 2. AquaFusion™ technológia.A be- és kivezetés hermetikus lezárása működés közben biztosítja az erőforrások – víz, mosószer és energia – intelligens felhasználását.
 3. Aquawave™ technológia. Az innovatív hullámdob jobban és kíméletesebben tapad a szennyeshez, és ezáltal sokszorosára növeli a mosás hatékonyságát.
 4. Silent Tech™ technológia. Egyedi falkialakítás és új inverteres motor csökkenti a működési zajt.
 5. Gyapjú eltávolítása. A kisállat-tulajdonosok imádni fogják ezt a programot. Előáztatás, extra öblítés és a szennyezett textíliák alaposabb fonása a dobban.
 6. Gazdaságos. Ez a program gyorsan felfrissíti a szennyest, 80%-kal kevesebb erőforrást fogyaszt, mint a hagyományos programok.
 7. BabyProtect+. Ideális gyermekes családok, érzékeny, érzékeny bőrűek és allergiás betegségekben szenvedők számára. A funkció mosási technológiáját a Nagy-Britanniai Allergiaszövetség jóváhagyta. Intenzív hőmérséklet-szabályozás és alapos dupla öblítés – eltávolítja az összes mosószer-maradványt a textíliákról, így azok tökéletesen tiszták és szagtalanok maradnak.

5 legjobb mosógép VEKO

BEKO WMI 71241

Értékelés: 4.9

BEKO WMI 71241

A BEKO WMI 71241 elöltöltős mosó-szárítógép nyitja a legjobb BEKO mosógépek top 5-ös listáját. A BEKO WMI 71241 egy teljes méretű modell, 7 kg mosási kapacitással. Beépített a munkalap alá, kívülről műanyag védőlemezzel zárva.

16 program könnyedén megbirkózik a különböző feladatokkal. Tartalmaz programokat pamut (természetes), gyapjú, szintetikus és finom ruhák mosásához. A kézi mosás kíméletes mosási ciklust indít, amely megakadályozza a finom kasmír és selyem ruhadarabok és a finom ágyneműk elvetemedését. A “Mix 40” a különböző szövetekből készült ruhák együttes betöltésére szolgál. Programozott gyermekbiztos, minőségi mosás, késleltetett indítás 24 óráig, kényszerleállítás a véletlen megnyomás ellen és további hőmérsékleti beállítások.

A mosógép egy ciklusban akár 52 liter vizet és 1 liter vízmennyiséget is képes elfogyasztani.19 kWh energiafogyasztás. Az Aquawave technológiával felszerelt dobfelület kíméletesebbé és hatékonyabbá teszi a kíméletes mosást. Erőteljes 1200 fordulat/perc elszívási sebesség. A ruhadarabok gyakorlatilag szárazak maradnak, és a vasalást könnyű vasalási funkcióval végzik, amely tökéletesen kisimítja a ruhákat. A dobon belül is rendelkezik le- és felcsévélődés-szabályozással, szivárgás- és túlfolyásvédelemmel, valamint egyensúlyhiány-ellenőrzéssel.

Előnyök

 • Olcsó és könnyen használható beépített gép;
 • Kevés helyet foglal;
 • Orosz nyelvű menü;
 • 16 automatikus program.

Hátrányok

 • Az adagolóban lévő száraz por nincs teljesen kimosva;
 • Nincs szárító funkció;
 • 1000 fordulat/perc feletti fordulatszámon rázkódik;
 • Nem levehető tartály.

BEKO WRE 6511 BW

Értékelés: 4.8

BEKO WRE 6511 BW

BEKO WRE 6511 BWW mosógép elektronikus kijelzővel és vezérléssel, 1000 fordulat/perc centrifugálással. és a hagyományos elöltöltős, a második helyet foglalja el a rangsorban, mint a legköltséghatékonyabb megoldás a BEKO kisméretű modelljei között. A mindössze 42 cm-es teljes szélességgel a gép olyan helyekre is befér, ahol a szabványos 45 cm-es gép nem férne el. A rozsdamentes acél dobba azonban akár 6 kg szennyest is könnyedén elhelyezhet.

A WRE 6511 15 alapprogrammal és számos kiegészítő programmal rendelkezik. Az előnyök közé tartozik a DrumClean dobtisztítás, amely a 70°-os meleg levegő keringésének növelésével érhető el, amely fertőtleníti a dobot és eltávolítja a kellemetlen szagokat. A speciális méhsejtes szerkezet megakadályozza a ruhák gyorsabb elhasználódását.

A habszabályozó funkció figyeli a dobban lévő hab mennyiségét. A szint túllépésekor a gép automatikusan aktiválja az extra öblítési ciklust. A 6511 BWW mosógép beépített szivárgásvédelemmel, túlfolyásvédelemmel és gyermekzárral is rendelkezik.

Előnyök

 • A szekrény 42 cm mély;
 • Automatikus dobtisztítás;
 • Inverteres motor;
 • LED kijelző;
 • Vizet, port és energiát takarít meg.

Hátrányok

 • Nincs időzítő;
 • A rövid mosási ciklusú programok hiánya;
 • Zaj a szivattyú működése közben;
 • Nincs riasztás a mosás végén;
 • Szíj (közvetett) meghajtás.

BEKO WKB 61031 PTYA

Értékelés: 4.7

BEKO WKB 61031 PTYA

A BEKO WKB 61031 PTYA mosógép a harmadik pozícióban van. Ez a modell 11 automatikus programmal vonzó, és maximum 1000 fordulat/perc sebességgel pörög. A mosógép 6 kg szennyes egyidejű betöltését feltételezi. Az elektronikus vezérlőpanelen található egy kijelző, amely az időt, a hőmérsékletet és a mosási ciklust mutatja.

A speciális programok közül érdemes megemlíteni a sportruházat, farmer, vegyes anyagok, pamut, selyem, szintetikus anyagok, fekete, babaruhák puha mosását. A “Mix 40” kényelmes a vegyes (pamut és szintetikus) szennyes együtt töltéséhez. A “mini” program 28 perc alatt 30°C-on felfrissíti a mosást. Az összes többi program viszonylag hosszú ideig tart a mosás (az átlagos mosási ciklus 1,5-2 órát vesz igénybe). További hasznos funkciók: késleltetett indítás (19 óráig).), áztatás, pörgetésszabályozás, viaszmentesítő funkció, véletlenszerű gombzár és egyensúlyhiány-ellenőrzés.

Az érdemek

 • Érdekes design 2 színben;
 • Kis méretek;
 • Kiváló minőségű anyagok;
 • Ciklusonként legfeljebb 42 liter vizet használ fel;
 • Kiváló energiahatékonyság;
 • 155°-os nyílásnyitás.

Hátrányok

 • Nem távolítja el teljesen a gyapjút;
 • Zajos működés;
 • A leeresztő tömlő rövid és rossz minőségű.

BEKO WKB 51031 PTMA

Értékelés: 4.6

BEKO WKB 51031 PTMA

A nagy teljesítményű és kompakt BEKO WKB 51031 PTMA mosógép a negyedik helyen áll. Kisméretű modell (60x37x84cm) klasszikus töltéssel és elektronikus vezérléssel, legfeljebb 5 kg szennyeshez. Ergonomikus ezüst csomagtérfedél, 155°-os nyitás, kényelmes fogantyú és hűvös design.

Előre beállított standard programok száma – 11. Pamut, szintetikus, baba- és kényes ruhák mosása. A rövid ciklusú program 27 perc alatt tiszta, gyakorlatilag száraz mosást tesz lehetővé.

A BEKO mosógépek ezen modellje a sötét anyagú ruhák és ruhák mosására alkalmas. Az alacsony hőmérsékletnek, az öblítés közbeni nagy mennyiségű víznek és a fonás közbeni alacsony fordulatszámnak köszönhetően a termékek megőrzik eredeti megjelenésüket és gazdag színüket.

A BEKO WKB 51031 PTMA mosógép a háziállatok szőrtelenítésére szolgáló programmal, véletlenszerű gombzárral, automatikus vízszabályozással, 19 órás késleltetett indítással rendelkezik.

A speciális Silent Tech technológiával ellátott oldalfalak 57 dB-re csökkentik a rezgés- és zajszintet mosáskor és 70 dB-re csavaráskor. A mosógép fogyasztása 0.17 kWh/kg villamos energia és 47 liter víz, ami meglehetősen gazdaságosnak tekinthető.

Előnyök

 • A minőség, a funkcionalitás és az ár optimális aránya;
 • Sok automatikus program;
 • Helyes beépítés esetén csendes működés;
 • Elektronikus kijelző;
 • Gyapjú eltávolító rendszer;
 • A felső fedél eltávolítható.

Hátrányok

 • Nagy zajt csap töltés és pörgés közben;
 • Csavarás közben mozgatható;
 • A mélység 37 cm az állítólagos 35 cm helyett;
 • Nincs részleges betöltési lehetőség;
 • Néha a pörgés nem kapcsol be;
 • Keskeny dob.

BEKO WKB 51001 M

Értékelés: 4.5

BEKO WKB 51001 M

A keskeny mosógép BEKO WKB 51001 M levehető fedéllel és beépített funkcióval kiegészíti értékelésünket. 31 literes elülső tartállyal rendelkezik, amely egyszerre akár 5 kg szennyest is képes tárolni.

A mosógép 15 programmal rendelkezik a szintetikus cikkek, a pamut, a kézi mosás és a gyapjú funkcionális mosásához. Forrás, áztatás, hideg vízzel való mosás is. Az expressz mosoda 30 perc alatt könnyen felfrissíthető. A véletlen gombzár megakadályozza a készülék használat közbeni meghibásodását.

A mosógép kijelző nélküli mechanikus vezérléssel rendelkezik. A folyamat a műszerfalon lévő fényjelzőn keresztül ellenőrizhető. Az S alakú oldalsó panel hozzájárul a zajszint 59 dB-ig történő csökkentéséhez. A BEKO WKB 51001 a ProSmart inverteres motorral és innovatív kiegyensúlyozatlansági rendszerrel rendelkezik.

Előnyök

 • Alacsony költségek;
 • Szűk;
 • Könnyű kezelhetőség.

Hátrányok

 • Nincs kijelző, mechanikus vezérlés;
 • Nincs időzítő;
 • Nincs késleltetett indítás funkció;
 • Keskeny dob;
 • Nincs hőmérséklet-szabályozás;
 • Nincs vegyes mosási funkció;
 • Zajos és mozog pörgetéskor és vízfelvételkor.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: