6 legjobb aktivátoros mosógép

Sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy egy elülső vagy függőleges töltővel ellátott álló mosógépet vásároljon és szereljen be. Van, akinek erre nincs elég pénze, és egyáltalán nem akar kölcsönt felvenni. Másoknak túl kevés a helyük a lakásban, még egy keskeny modell számára is. Mások mosógépet vásárolnak az ország számára, és nehéz és értelmetlen egy álló modellt oda vinni. Ezért úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk Önnek a legjobb aktivátoros mosógépeket. Igazi babák, akiknek a cipelése nagyon kevés erőfeszítést igényel. Ez a készülék a vidéki házban és a kollégiumban is hasznos lesz.

A legjobb aktivátoros mosógépek értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb aktivátoros mosógépek értékelése 1 RENOVA WAT-60PT 6 990€
2 AVEX XPB 65-55 AW 11 220€
3 RENOVA WS-50PT 6 765€
4 Feya SMP-40H 4 496€
5 Slavda WS-30ET 2 860€
6 VolTech Hercegnő 2 932€

RENOVA WAT-60PT

Értékelés: 4.9

RENOVA WAT-60PT

Ha jobban belegondolok, a RENOVA egy közismert név. Ez a márkanév csak az aktivátoros mosógépek számára készült. Az emberek szeretik ezeket a készülékeket, és a mi értékelésünkben két modell szerepel, amelyeket a RENOVA márka alatt értékesítenek. A cikk a WAT-60PT nevű eszközzel kezdődik. Ez a modell képes meglepni Önt számos tulajdonságával. És most nem az árról beszélünk, ami 11 000 €. Ez borzasztóan nagy összeg egy olyan készülékért, amely az aktivátor típusba tartozik. A kapacitás az, ami a leginkább meglepő. A készülék 6 kg száraz ruhát képes kimosni! A kapacitás tekintetében ez a modell nem marad el a keskeny mosógépektől, sőt, néhányat még meg is halad közülük! A készülék mérete is megfelelő, magassága 88 cm. A szállítás nehéz lenne az alján lévő kerekek nélkül. A mosógép súlya 26,5 kilogramm – ahhoz, hogy egy ilyen babát lefelé vigyen a lépcsőn, egy második személy segítségére lesz szüksége. oktatás 1 A mosógép súlya 26,5 kilogramm. A házban nincs probléma – nem csak a kerekek segítenek, hanem egy nagyon praktikus fogantyú is.

A RENOVA WAT-60PT elektronikus vezérlést használ, amely még az idősek számára is gyorsan megszokottá válik. Tíz mosási program közül választhat. Még gyapjúmosó program is van! Nem feledkezve meg a kényes textíliák mosásáról, de ez egy olyan program, amellyel minden lapátos mosógépnek büszkélkednie kell. Van egy áztatási mód is. Jól jön abban az esetben, ha a ruhák erősen szennyezettek. Természetesen kézzel is beáztathatja a szennyest. Ebben az esetben azonban meg kell zavarni, hogy a szennyest a mosógépbe helyezze, és elvégezze az indítást. Itt minden automatikus üzemmódban történik, ami nem tud nem tetszeni. Egyszóval, még emiatt is lehet ilyen meglehetősen nagy összeggel pazarolni.

A ház műanyagból készült. A tartályt nem szükséges kézzel tisztítani; a mosás után javasolt a megfelelő program lefuttatása. Érdemes megemlíteni a legalább részleges szivárgásvédelem meglétét is. A készülék nem fél a gyerekektől – a kezelőszerveket biztonságosan lezárhatja. A gép azt is tudja, hogyan kell ellenőrizni a kiegyensúlyozatlanságot és a habszintet, ez a fajta ellenőrzés ritkán található meg egy aktivátoros mosógépben.

A fűtés nem tartozik a modellhez. Ez azt jelenti, hogy meg kell tölteni forró vízzel, csak ebben az esetben mossa hatékonyan. Ami a pörgést illeti, a gyártó nem feledkezett meg róla. A megfelelő E hatékonysági osztály azonban azt jelenti, hogy a szennyes még jó ideig a kötélen fog lógni.

Jó hír, hogy a készülék az A energiahatékonysági osztályt is eléri. Ez azt mutatja, hogy a mosógép nem befolyásolja túlságosan a villanyszámlát. Egyébként van egy késleltetett indítási időzítő – ez hasznos lesz azok számára, akik éjszaka csökkentett díjat fizetnek a villamos energiáért.

Olvasson tovább  A 17 legjobb klímaberendezés lakásokba és otthonokba

Röviden, a RENOVA WAT-60PT egy kiváló modell. A legjobb a rangsorunkban. De nem valószínű, hogy alkalmas azoknak az embereknek, akik csak a mosáshoz várják a készüléket a fürdőszobába. A mosógép mérete túl nagy.

Előnyök

 • Praktikus elektronikus vezérlés;
 • Nem túl nagy energiafogyasztás;
 • Hatalmas kapacitás;
 • Pörgési sebesség választható;
 • Gyermekbiztosítás és szivárgásvédelem megvalósítása;
 • Van egy kiegyensúlyozatlansági és habszint-szabályozás;
 • 10 mosási programmal rendelkezik;
 • Beépített késleltetett mosásindítási időzítővel rendelkezik;
 • A program végét jelző riasztás.

Hátrányok

 • Méretei meglehetősen nagyok;
 • magas ár;
 • A pörgési teljesítmény nem ideális.

AVEX XPB 65-55 AW

Értékelés: 4.8

AVEX XPB 65-55 AW

Egy másik nagyon nagy mosó-aktivátor. A minősítésünk e képviselőjének magassága 85 cm. A készülék szélessége is elég tisztességes – már 71 cm. Ez annak köszönhető, hogy egyszerre két rekesz van jelen. Az első a szokásos mosási folyamatot végzi el. A második egy centrifuga – megpörgeti a szennyest. Mennyire hatékony – nem mondja meg, a megfelelő vizsgálatokat nem szakemberek végezték el. De biztos lehet benne, hogy valamivel jobb eredményt ad, mint a fentebb áttekintett mosógép. De ez “egy kicsit jobb”, a szennyesnek amúgy is elég sokáig kell száradnia egy kötélen.

A készülék terhelhetősége 6,5 kg száraz textíliát is. A mosás során megszakíthatja a folyamatot zoknik vagy más szennyes betolásával, amelyeket találtak. De ez a funkció, ahogyan megértette, minden aktivátoros mosógépben megtalálható, és ezért jók. A fentiekkel ellentétben van egy mechanikus vezérlés. Nem sok mosóprogramról beszélhetünk. Valójában egy normál mosást és egy mosást végezhet a kényes szövetek számára – ennél többet nem. Az ilyen eszközök vásárlóinak azonban általában nincs szükségük semmi másra.

Ez a mosógép körülbelül 19 kg súlyú. Méretéhez képest viszonylag kicsi. A műanyag tartály csökkenthette a súlyt. A mindenféle kiegészítő komponensek hiánya szintén befolyásolta a végső tömeget. Például nincs elektronikus egység, amelynek köszönhetően a gyermekvédelem megvalósítható lenne. Nincs habszint- és egyensúlyhiány-szabályozás. Mondanom sem kell, hogy még részleges szivárgásvédelemmel sem rendelkezik. És ez egy mosógépben van, amiért 11 ezer rubelt kérnek. rubel!

De nem kell túlságosan aggódnia. Ha ez a modell csak hátrányokból állna, nem szerepelne a minősítésünkben. A készüléket dicséret illeti a kiváló minőségű rézmotorért. Úgy tűnik, hogy nem fog elromlani a garanciaidő lejárta után, sem öt vagy tíz év után. Ez a motor alacsony energiafogyasztással is büszkélkedhet, ezt bizonyítja a megfelelő A osztályú.

Egyébként el kell ismernie, hogy ez egy tipikus aktivátoros mosógép. Ha egy kicsit kisebb lenne, nem érné meg az árát, még akkor sem, ha nincs akkora kapacitása. De még ezekkel a méretekkel is jó választás egy nyaralónak.

Előnyök

 • Van egy külön centrifuga;
 • Rengeteg szennyest tart el;
 • Kényes anyagokat is tud mosni;
 • Nem túl nagy energiafogyasztás;
 • Könnyű mechanikus vezérlés;
 • Kiváló rézmotort használnak.

Hátrányok

 • A ruhák kicsavarásához a második rekeszbe kell helyezni őket;
 • Nincs szivárgásvédelem és nincs gyermekbiztosítás;
 • A költségek nem mindenkinek fognak tetszeni;
 • Nagy méret.

RENOVA WS-50PT

Értékelés: 4.7

RENOVA WS-50PT

Egy másik aktivátoros mosógép egy második, centrifuga alakú rekesszel. Ezt a modellt a RENOVA gyártja. Mint már említettük, sokak számára ez a márka minőségi és olcsó mosógépekkel társul.

A gyártó mindenféleképpen igyekezett spórolni a modell tervezésekor. ez észrevehető. Vessen egy pillantást a vezérlőpultra. Igen, elég sok vezérlőelemmel rendelkezik. Ezek azonban mind mechanikusak! A nagyszámú mosási programról szó sem lehet. A gyártó csökkentette a felhasznált anyagok mennyiségét is. Ennek eredményeképpen a készülék méretei valamiért nem csökkentek, de a kapacitás csak 5 kg. És ha el akarja kezdeni a centrifugálást, akkor legfeljebb 4,5 kg száraz ruhát kell betöltenie – a szárítógép nem fog többet centrifugálni.

A gép méretei: 74x43x88 cm. Tehát jobb, ha egy helyen tartjuk. Nem, a szállítás egyik szobából a másikba lehetséges, de némi erőfeszítést igényel. A készüléket melegvízre kell csatlakoztatni. Ez azzal magyarázható, hogy az aktivátoros mosógépek összetételében nincs fűtőberendezés. Részben ezért használnak viszonylag kevés villamos energiát.

Olvasson tovább  A legjobb elektromos seprűk értékelése a vásárlói vélemények alapján

Az egyszerűsítés a burkolatot tekintve is észrevehető. És nem csak azért, mert műanyagból készült. Az a tény, hogy a termék nem kapott legalább részleges védelmet a vízszivárgás ellen. A házzal azonban valószínűleg semmi sem történik, még akkor sem, ha véletlenül egy fémtárgyat hagy az ing zsebében. Nincs gyermekzár. De ez sem ijeszt meg – nem valószínű, hogy egy gyerek bármit is csinálna ezzel a kezelőpanellel. És nem akarja bedugva tartani, amikor nem használja?

Ez valószínűleg nem egy rossz üzlet. A probléma az, hogy egyre nehezebb megtalálni az üzletekben. Úgy tűnik, hogy ezt a modellt már nem gyártják. Jelenleg csak akciósan kapható, és csak a raktárkészletből maradt. Emellett nem minden ügyfélnek tetszik a nagyszámú kézi művelet. Sajnos, de gyakorlatilag nincs automatizálás. Két percig tart a töltés. Mosás után ki kell üríteni, hogy új öblítési ciklus indulhasson. Nos, akkor van egy átmenet a mosás a centrifugában. De ha az a célod, hogy csak 5k- 6 ezer fontot költs egy mosógépre, akkor azt mondanám, hogy ez egy elég jó ár-érték arány, nem?. Ha van egy pár mosógéped, ami körülbelül tíz rubelbe kerül, akkor fel kell készülnöd egy nagyon időigényes mosási folyamatra.

A

 • Van egy külön centrifuga;
 • Alacsony költségek;
 • Nem rossz kapacitás;
 • Van egy multipulzátor;
 • A kényes ruhadarabok mosása lehetséges;
 • Maximálisan egyszerűsített működés.

Hátrányok

 • Nehéz megtalálni a boltokban;
 • A méretek elég nagyok;
 • Nincs vízszivárgás elleni védelem;
 • Rövid leeresztő tömlő.

Tündér SMP-40H

Értékelés: 4.6

Feya SMP-40H

Amint már megértette, ez a mosógép Oroszországban készült. Szintén az aktivátor típusba tartozik. Ráadásul két rekeszből áll, amelyek közül az egyikben a centrifuga található. Érdemes azonban kiemelni, hogy ez a készülék most egy kicsit kompaktabb lett. Szélessége 69 cm, magassága szintén 69 cm.

A termék egyszerű műanyag borítással rendelkezik. A test többi része ugyanabból az anyagból készült, így nem különösebben nehéz. A készülék felső paneljén három mechanikus szabályozó található. Sajnos, nem állnak rendelkezésre speciális programok. Hacsak nem számítjuk a kényes anyagok mosását, ami minden hasonló modellben jelen van. Egyébként ebbe a mosógépbe 4 kg száraz szennyes is belefér. Nem sok, de ha hiszünk a véleményeknek, egy alkalommal akár egy dupla ágyneműgarnitúrát is kimoshatsz.

Természetesen nincs szivárgásvédelem. Azonban nem valószínű, hogy károsítja az itt használt házakat. A motor viszont nagyobb valószínűséggel hibásodik meg. Több vélemény is említi ezt a balesetet. Szerencsére ez a mosógép használatának első néhány hónapjában megtörténhet, amíg a garancia még érvényes. Ha a jótállási időszak végéig nem történt semmi a géppel, akkor ne számítson további meghibásodásra.

Összefoglalva, a Feya SMP-40H nem egy rossz mosógép. De ne várjon tőle lenyűgöző képességeket. És ez az egyetlen képviselője ennek a minősítésnek, amelynek hibás motorja lehet. Röviden, a vásárlás kockázattal jár. Csak akkor tegye ezt, ha nem engedheti meg magának az itt áttekintett többi mosógép egyikét sem. Egyébként ne keverje össze ezt a modellt a Feya SMP-40 modellel – ez a gép nem rendelkezik szivattyúval a piszkos víz leeresztésére.

Előnyök

 • Centrifugával kiegészítve;
 • A kényes tárgyak mosása lehetséges;
 • A kapacitás 4 kg;
 • Könnyű mechanikus vezérlés;
 • Sok üzletben kapható;
 • Alacsony költség.

Hátrányok

 • Nincs vízszivárgás elleni védelem;
 • Nem eltávolítható leeresztő tömlő;
 • Vásárolhat hibás példányt.

Slavda WS-30ET

Értékelés: 4.5

Slavda WS-30ET

Egy másik hazai gyártású aktivátoros mosógép. Ez egy még olcsóbb megoldás. Oroszországban mindössze 3 ezer forintért vásárolható meg. A fedél áttetsző műanyagból készült -. Nyilvánvaló, hogy ezért a pénzért nem kap egy olyan eszközt, amely nagy funkcionalitással rendelkezik. Csak egy rekesz van. És ez nem jelenti azt, hogy minden munkát elvégez. Nem, a gépnek egyszerűen nincs pörgetési funkciója! Ez azt jelenti, hogy a mosás és öblítés után magának kell kicsavarni a ruhát, hogy a szárítás ne vegyen igénybe csillagászati időt.

Olvasson tovább  A 6 legjobb SIM-kompatibilis fényképezőgép

A készülék tetején csak két mechanikus szabályozó található. Ez a gép egyszerre legfeljebb három kilogramm száraz ruhát tud mosni. A kényes anyagokat nem szabad itt mosni. Vagy tegye őket egy mosózsákba – ebben az esetben semmi sem fog történni velük.

ennek a mosógépnek a burkolata áttetsző műanyagból készült. Ez lehetővé teszi, hogy a teljes mosási folyamatot végignézze. Ha túl sok habot lát, a folyamat szüneteltethető. Ez akkor is hasznos lehet, ha a terhelést pótolni kell. Mindenkivel megtörténik, amikor a következő pár zokni már a mosás megkezdése után van.

Megjegyzendő, hogy ennek a modellnek a szélessége 41 cm, magassága pedig 64 cm. Ez teszi a mosógépet a legjobb választássá a vidéki házak számára. Egyes autók csomagtartójában is elfér, nem is beszélve a hátsó ülésről! A kollégiumokban élő diákok is vásárolnak ilyen típusú mosógépet. Be kell ismerned, 3000€-ért nem érdekel a konstrukció és a motor megbízhatósága – még ha meghibásodik is, akkor sem fogod sajnálni. A számos vélemény azonban nem említ semmilyen meghibásodást. Csak egy személy találta meg a csigát rögzítő blokkot, ami egy kis reszelővel való munkát igényelt.

Egyébként ez egy tipikus költségvetési aktivátor gép. A mosást is jól végzi. Egy egyszerű szűrőt tartalmaz, amit nagy probléma kivenni. Nincs szivárgásvédelem, és a test kizárólag műanyagból készült.

Előnyök

 • Nagyon szerény méret és súly;
 • Alacsony költségek;
 • Nem túl zajos;
 • Könnyen megtanulható mechanikus vezérlés.

Hátrányok

 • A belső szűrő nehezen eltávolítható;
 • Nem túl nagy kapacitású;
 • Nincs szivárgásvédelem;
 • Nincs pörgés;
 • Rosszul tervezett vízelvezető rendszer.

VolTech hercegnő

Értékelés: 4.4

VolTech hercegnő

A minősítésünk egy másik képviselője, egy hazai cég által készített. Ez az egység a lehető legegyszerűbb megjelenésű. Sokan akár össze is téveszthetik egy szemetes vödörrel! Ez egy nagyon kompakt modell, minimális gombokkal és kezelőszervekkel. A hátulján egy felhajtható fogantyú található, amely megkönnyíti a készülék szállítását.

A méret természetesen befolyásolta a kapacitást. Csak 1 kg súlyú. Elfelejtünk kimosni egy pulóvert, egy garnitúra ágyneműt vagy bármi hasonlót; és. Alapvetően ez a mosógép képes alsóneműket, pólókat és más könnyű szöveteket fogadni.

Pontosabban a készülék méretei 35x34x45 cm-esek. A készülék alján az úgynevezett aktiváló tárcsa a mosási folyamat aktiválására szolgál. Természetesen a különböző mosóprogramokra nem lehet hagyatkozni. Az itt használt egyetlen üzemmód azonban abszolút mindenre elegendő.

Természetesen nincs vízszivárgás elleni védelem. A készülék mérete azonban olyan, hogy még a legsúlyosabb meghibásodás esetén sem önti a vizet a padlóra – a nyomás nem elég magas ehhez. De a termék még mindig törhet, mert egy felülvizsgálat jelezte, hogy a mosógép aktivátora megállt a forgásban. Az értékelő azt javasolta, hogy a készüléket csak a legegyszerűbb szövetdarabok – zoknik, nadrágok és egyéb ruhadarabok – mosására használják. Ha elkezdesz mosni valami nehéz súlyt, a gyenge szerkezet annak a jele, hogy a motortartók megrepedhetnek.

Előnyök

 • Nagyon alacsony költségek;
 • A vezérlés egyszerű és mechanikus;
 • Minimális méret és súly;
 • A szomszédok elárasztása lehetetlen.

Hátrányok

 • Túl gyenge konstrukció;
 • Csak kisebb tárgyak tárolására alkalmas;
 • A töltőtömlő túl vékony;
 • Rövid tápkábel;
 • Nincs spin funkció.

Következtetés

Ez a legjobb aktivátoros mosógépek listája. Az ebben a cikkben áttekintett eszközök minimális méretükkel és kis súlyukkal örvendeztetik meg Önt. Persze, nem tudnak sok szennyest kezelni, de lepedőket, rövidnadrágokat, pólókat és más tárgyakat biztosan ki tudnak mosni. Egy másik különbség a helyhez kötött mosógépekhez képest, hogy forró vízre van szükségük – az aktivátoros modellek nem képesek felmelegíteni azt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: