6 legjobb asztali ventilátor

Ha nem engedhet meg magának légkondicionált irodahelyiséget, vagy megfázik, használjon ventilátort. Az asztali modellek azért hatékonyak, mert nem foglalnak extra helyet, és közel vannak ahhoz, ahol a beállításokat módosíthatja. Nem hűtik a hőmérsékletet, de kellemes szellőt hoznak létre, amely segít leküzdeni a hőséget. Nem csak az íróasztalnál dolgozók számára alkalmas, ezért szezonban ezrével vásárolják. Értsük meg, hogy az orosz fogyasztók mely asztali ventilátorokat részesítik előnyben.

A legjobb asztali ventilátor értékelések

Az iparág legjobb termékeinek kiválasztásához a következő kritériumok alapján értékeltük a versenyzőket:

 1. Teljesítmény és teljesítmény.
 2. Design kiemelések.
 3. Sebesség.
 4. Zajszint különböző üzemmódokban.
 5. Szerkezeti anyagok és légcsavar.
 6. A “fej” függőlegesen és vízszintesen forgatható.
 7. További jellemzők.

A vásárlói visszajelzések elemzése segített nekünk abban, hogy lássuk, milyen hangos volt a ventilátor éjszaka, stabil volt-e az asztalon, és mennyi ideig tartott. Reméljük, hogy ez megkönnyíti a választást és időt takarít meg Önnek.

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb asztali ventilátorok értékelése 1 Stadler Form Charly
 • Az ÚJ C-040
 • 10 010€
  2 Soler Palau ARTIC-405 N GR 5 214€
  3 Electrolux ETF-107W 2 800€
  4 Stadler Form Tim 4 939€
  5

  olaris PCF 15W

  808€
  6 Midea MVFD1501 789€

  Stadler Form Charly
 • ttle NEW C-040
 • Értékelés: 4.9

  Stadler Form Charly<li></div><p>ttle NEW C-040″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/87216666193611-556-.jpg” height=”493″ title=”Stadler Form Charly</p><li>NEW C-040″><p>Ezt az asztali ventilátort Matti Walker számítógépes szakember tervezte, és az ő “kicsikéje” elnyerte a nemzetközi IF Design Award díjat. Asztali kialakítású, félhold alakú talapzattal és ívelt állvánnyal rendelkezik. Teljesen rozsdamentes acélból és szatén kivitelben. A légcsavar minden oldalon acélráccsal védett. A gyártó az asztali modellt 45 W-os teljesítménnyel látta el, amely akár 3300 m³/h levegőmennyiséget is biztosít, így a felhasználó számára nagyszerű hűvös levegőáramlást biztosít. Ez egy legfeljebb 40 m² alapterületű helyiséghez elegendő. A készülék képes a test oldalirányú elfordítására, és támogatja a “fej” állítható dőlését is. A forgási sebességet három fokozatban lehet beállítani, ahol a legmagasabb fokozatban 52 dB hangerőt ad ki.</p><p>A nagy teljesítmény mellett a tulajdonosok a kiváló ventilátor-szerelvényt is megjegyzik. Semmi sem inog, minden egyenes és torzításmentes. A fém lapátok tartósak, és nem deformálódnak terhelés vagy hőmérsékletváltozás hatására. Ha egy megbízható asztali ventilátort szeretne, amely 15 évig kitart, nézze meg ezt a modellt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>három fordulatszámmal rendelkezik;</li><li>gyönyörű design;</li><li>Fém pengék;</li><li>szilárdan az asztalon áll.</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>a magasságállítás nem lehetséges;</li><li>drága.</li></ul><h3>Soler Palau ARTIC-405 N GR</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Soler Palau ARTIC-405 N GR

  Az asztalra szerelhető ventilátor kapacitása 50W és a járókerék átmérője 40 cm, amely lehetővé teszi, hogy 4225 m³/óra termelékenységű légáramlást hozzon létre. A gyártó egy egyszerű mechanikus vezérlést biztosított három üzemmóddal. Az asztali egység 220 V-os hálózatról táplálható, és maximális sebességgel, legfeljebb 55 dB zajszint mellett működik. a burkolat, a lapátok és az előlap teljes egészében műanyagból készült, így a súlya mindössze 3.2 kg, és nem nehéz asztalról asztalra mozgatni. A mechanikus szabályozó lehetővé teszi, hogy a testet felfelé és lefelé döntsék, hogy az áramlást pontosabban a felhasználó felé irányítsák. Vélemények azt mutatják, hogy amikor közel a ventilátor fújás nagyon erős, hasonlóan erős szél, így a kívánt test hűtés jön gyorsan.

  Ez az asztali modell öt lapátos, okos propeller-konfigurációjával tűnik ki. Ez a kialakítás 1225 m³/h-val növeli a fúvó teljesítményét, közel azonos kapacitással, mint a fent említett ventilátoré.

  Előnyök

  • egyszerű mechanikus vezérlés;
  • három sebességbeállítási fokozat;
  • megbízható hely az asztalon;
  • 4225 m³/h levegőt fúj át magán keresztül.

  Hátrányok

  • időzítő nélkül.

  Electrolux ETF-107W

  Értékelés: 4.7

  Electrolux ETF-107W

  A svéd Electrolux márka egy jól bevált asztali ETF-107W modellt kínál, amely 13 cm átmérőjű pengékkel és 35 W-os teljesítménnyel rendelkezik. Ezekkel a jellemzőkkel a készülék óránként 1500 m³ levegőt termel. A véleményekben sokan szeretik a ventilátor érdekes kialakítását, amely félgömb alakú házzal rendelkezik egy alacsony lábon. A fehér és fekete műanyag kombinációja vonzóvá és szigorúvá teszi a megjelenést, amely lakásokba és irodákba egyaránt alkalmas. a működtetés egyszerű az alsó alapon található forgókapcsolóval. A légcsavar mindkét oldalán műanyag ráccsal van lezárva, ami növeli a működés biztonságát, és nem zavarja a levegő bevitelét a további ellátáshoz. Csak 2 kg súlyú.

  A szakértők szeretik a 26x33x27 cm-es kompakt méretekkel rendelkező asztali kialakítást. Ennek köszönhetően a ventilátor kevesebb helyet foglal, és könnyen elhelyezhető az asztalon a monitor vagy a laptop mellett. Az Electrolux ETF-107W 90º-os “fejjel” rendelkezik, amely nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is irányítható.

  Előnyök

  • a hűtő megbízható védelme mindkét oldalon műanyag ráccsal;
  • Óránként 35 watt energiatakarékos energiafogyasztás;
  • Az Electrolux ETF-107W hibátlanul működik;
  • szép design;
  • dőlésbeállítás.

  Előnyök

  • Rövid tápkábel;
  • nem forog oldalirányban.

  Stadler Form Tim

  Értékelés: 4.6

  Stadler Form Tim

  az asztali tengelyes ventilátor három színben kapható: fehér, piros vagy fekete. A készülék 26 cm átmérőjű pengékkel és 10 wattos teljesítménnyel rendelkezik. Ez az energiaköltségek szempontjából szinte jelentéktelen. A ventilátor elektronikus vezérléssel van felszerelve, amely lehetővé teszi a légcsavar fordulatszámának zökkenőmentes beállítását anélkül, hogy bármilyen konkrét beállításra hivatkozna. Ez azt is lehetővé teszi, hogy beállítson egy kényelmes egyéni üzemmódot “magának”. Az előlap rozsdamentes acélból készült, és megbízhatóan védi a pengéket. A vélemények szerint a termék tetszik az ultra-vékony forma és a 180º-os vízszintes elforgatás képessége.

  Ennek az asztali egységnek a különlegessége, hogy a készletben két vezeték található. Az egyik kábel az adapterhez csatlakozik, és 220 V-os hálózathoz való csatlakoztatásra szolgál. A másodiknak a végén USB csatlakozó van, és a számítógépből vagy laptopból tud áramot venni. Ez egy hasznos funkció, ha az íróasztal-modell közelében van szüksége konnektorra, és egész nap a számítógépén szeretne dolgozni.

  Előnyök

  • fokozatmentesen szabályozható fordulatszám-szabályozás;
  • elektronikus vezérlés;
  • Rozsdamentes acél előlap;
  • vonzó design.

  Hátrányok

  • rövid hálózati kábel;
  • zajos működés;
  • néhányan nem szeretik a hatalmat.

  olaris PCF 15W

  Értékelés: 4.5

  Polaris PCF 15W

  Az olcsó árkategóriájú asztali ventilátorok között rendkívül népszerű a Polaris PCF 15W. Ez a modell 15 cm-es pengeátmérővel és 15 wattos teljesítménnyel rendelkezik. “A hűtőfej a felhasználó kezeivel oldalirányban és fel-le forgatható. 220 V-os hálózatról működtethető. A forgási sebesség két fokozatban állítható be. A mechanikus vezérlés egyszerű és megbízható, ezért a legtöbb ügyfélnél 5-7 éven belül nem romlik el. A vélemények azt mutatják, hogy a ventilátor közvetlen közelében a légáramlás elegendő ahhoz, hogy még a legmelegebb napon is kényelmesen érezze magát.

  Szakértőink kiemelték az asztali egységet a kettős rögzítés miatt. Könnyen elhelyezhető vízszintes felületen, és a gumírozott lábaknak köszönhetően nem csúszik el. A leválasztható, így a lábak végén egy nagy ruhafogas marad. Ez utóbbi kényelmesen felakasztható egy asztal vagy polc szélére, ami hasznos, ha kevés hely van a felületen.

  Előnyök

  • alacsony energiafogyasztás;
  • A gumilábaknak köszönhetően stabilan áll az asztalon;
  • a “fej” felfelé vagy lefelé és vízszintesen is forgatható;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • egyeseknek nem tetszik a dizájn, ami gyerekesnek tűnik;
  • nem forog automatikusan jobbra vagy balra – csak kézzel.

  Midea MVFD1501

  Értékelés: 4.3

  Midea MVFD1501

  A végső olcsó asztali ventilátor fehér házban, műanyag rácsokkal. A talp négy gumiborítású lábbal rendelkezik az asztallapra történő elhelyezéshez. A gyártó 30 W teljesítményű háztartási készüléket adott, amely meghaladja még a prémium árszegmens egyes ventilátorainak teljesítményét is. A mechanikus vezérlés lehetővé teszi a fordulatszám kétféle üzemmódban történő beállítását. A 40 dB-es zajszint hallható, de nem zavaró, így alkalmas a jó éjszakai alváshoz.

  A vélemények olcsó ventilátort javasolnak a konyhaasztalra, amelyen a vágási és szeletelési folyamatokat végzik. Nyáron nagyon meleg van a főzőlapon, és ez az asztali modell viszonylag nagy teljesítményű ahhoz, hogy forró vizet fújjon a főzőlap közelében dolgozó felhasználó arcába. Más egységek kevésbé hatékonyak ebben a környezetben. Pontosan az ár, a méret és a teljesítmény aránya miatt a szakértők ezt a terméket a toplistára helyezték.

  Előnyök

  • elegendő energiát;
  • viszonylag csendes;
  • a ventilátor felfelé és lefelé dőlése állítható;
  • kiváló minőségű kivitelezés.

  Hátrányok

  • erős rezgés az asztalon a második sebességnél;
  • a fehér pengéken látszik az asztalra tapadt por.
  Olvasson tovább  7 legjobb ékszer mérleg
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: