7 legjobb ágyneműgyártó

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám vagy vásárlási útmutató. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az ágynemű nagyban befolyásolja az alvás kényelmét. Jó minőségűnek, kellemes tapintásúnak és higroszkóposnak kell lennie. Különösen fontos a megfelelő lepedő kiválasztása. Szorosan érintkezik a testtel, ezért hamarabb elhasználódik. Ha egy lepedő gyűrött, gyűrött vagy irritált, nem fogsz jól aludni. Fehérnemű vásárlásakor javasoljuk, hogy olyan ismert gyártót keressen, amelynek termékei megfelelnek a minőségi és biztonsági előírásoknak. A vásárlói véleményeken és szakértői tanácsokon alapuló értékelésünk segít megtalálni a legjobb ágyneműt.

Javaslatok a választáshoz

Az ágyneműket gyakran külön vásárolják, mert hamarabb elhasználódnak, nedvesek lehetnek, vagy más okokból. Ahhoz, hogy hosszabb ideig tartson, kényelmes és szép legyen, meg kell értenie, hogy milyen jellemzők fontosak a választáskor. Az NBC NEWS magazin által közzétett szakértői panelt, köztük Dr. Erum Ilyas bőrgyógyászt és Cara Newhart tervezőt vettük fel.

Anyagválasztás

Válasszon olyan márkákat, amelyek kiváló minőségű természetes anyagokat használnak. A lepedők hosszabb ideig érintkeznek a testtel. Ezek irritálóak vagy allergiásak lehetnek, a kemény kopófelületű szövetek pedig kényelmetlenek lehetnek az alvás során. A Wirecutter magazin által közzétett, ágytakaró szövetekre vonatkozó ajánlásokon alapul az ágytakaró szövetek rangsora.

A rangsorunkban szereplő vállalatok természetes anyagokat használnak.

 1. A pamut olcsó és könnyen ápolható. Nem elektrifikálódik, nem allergizál és higroszkópos. Az egyiptomi pamutot tartják a legjobbnak. Nem fog elvetemedni vagy elgurulni az idő múlásával.
 2. A vászon olcsó, lélegző és nedvszívó. De az anyag érdes tapintású, és idővel szöszösödik.
 3. A szatén strapabíró, gyűrődésmentes és tartós. Sima tapintású, mint a selyem, gyönyörűen néz ki. A szatén lepedők azonban megkötnek és elcsúszhatnak a matracon.
 4. A poplin nem nyúlik, nem zsugorodik, higroszkópos. Ez egy erős, természetes anyag, puha, tartós és nem elektromosságot adó.
 5. A bambusz egy természetes anyag növényi rostokból. Alkalmas érzékeny bőrűek számára. Robusztus, tartós, nedvességelnyelő, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

Mit kell még figyelembe vennie?

A gyártó és az anyag kiválasztása után is figyelembe kell vennünk néhány paramétert.

 1. A méret számít, amely az ágy méretének megfelelően kerül kiválasztásra. Elérhető egy-, két-, családi vagy euro kivitelben. Minél nagyobb a lepedő, annál könnyebb rögzíteni a matrac alatt. Javasoljuk, hogy az ágy méretének kiszámításához adjon hozzá mindkét oldalon 10-20 cm-t a szélességéhez és a hosszához, és ha a matrac magas, akkor plusz a kétszeres magasságot.
 2. RubbermaidKényelmes, ha a lepedő körül van egy gumiszalag, hogy a helyén tartsa. Ez azonban csak egy normál matraccal ellátott ágyban működne. Ennek az ágyneműnek a mérete biztosítja, hogy az egész éjszaka folyamán sima és egyenletes maradjon.
 3. A szövet súlyaTartósak és strapabíróak. Ez az információ a címkén szerepel. Minél magasabb a szálak száma cm-enként3, Minél tovább tart a lepedő. A vastag és puha szövetek 150-450 szál vastagságúak.
 4. A termékeket jól kell csomagolni. Tanulmányozza a címkét, amelyen fel kell tüntetni az anyag összetételét, a méretet, az ápolási tippeket.
 5. A varratok tisztaságát értékelni kell, Élminőség. A lapoknak egy darabban kell lenniük, nem szabad összevarrni őket.
 6. A színezékek nem válhatnak ki. Ezt a felület fehér ruhával történő dörzsölésével lehet tesztelni. Ha foltos, akkor jobb, ha elkerüljük.
 7. Nem lehet vegyszer- vagy színezékszagú.Ez a helyzet akkor, ha a szövetet egészségtelen színezékkel festették, vagy ha a tárolási feltételeket megsértették. Ez különösen fontos, ha egy gyermek számára szeretne lepedőt vásárolni.
Olvasson tovább  12 felső takaró töltelék

7 legjobb ágyneműgyártó

Az ágyneműt tartósan vásárolják, ezért ne fukarkodjon. A legjobb, ha nem véletlenszerűen vásárol ágyneműt, hanem egy megbízható márkától. Biztos, hogy van egy megfelelő választék a kínálatukban. Tanulmányoztuk a vásárlói véleményeket, és kiválasztottuk a 7 legnépszerűbb ágyneműgyártót az orosz piacon. A márkák jellemzőinek felsorolása, valamint előnyeik és hátrányaik felsorolása segít megtalálni a legjobb lapot.

Jelölés Helyszín Név Értékelés
7 legjobb ágyneműgyártó 1 Tógák 5.0
2 TAC 4.9
3 Mona
 • za
 • 4.8
  4 Blumarine 4.7
  5 Asabella 4.6
  6 Sai
 • d
 • 4.5
  7 ArtPostel 4.4

  Tógák

  Értékelés: 5.0

  Tógák

  A Togas márka vezeti a listánkat. A görög vállalat mintegy egy évszázada készít prémium kategóriás ágyneműt. Saját gyártású természetes szöveteket használnak. Ezek különböző szaténfajták: paneles, elit, roll-top szatén. Ezek az anyagok 100% egyiptomi pamutból készülnek, amely vastag és sima. Kényelmes az érzékeny bőr számára, kellemes tapintású, lélegző. Bambusz és eukaliptusz szöveteket is használnak ágyneműkhöz. Puha, tartós és strapabíró.

  A vállalat kész ágyneműkészleteket és egyedi lepedőket gyárt. Különböző ágyméretekben kapható a másfél ágytól a királyi méretig. A Togas egyedülálló színtechnológiájával tűnik ki. Az élénk színek sok mosás után sem fakulnak ki. A minták változatosak – a geometrikus alakzatoktól az összetett mintákig. Vannak monokróm változatok, matt és fényes csíkok váltakozásával.

  A rugalmas szalag használata a lepedőkhöz nagyon népszerű ügyfeleink körében. Kényelmes alvás, kellemes tapintású felület. A felhasználó hozzászólásaiból: “Már 3 éve használom a Togas alsóneműt. A minőség kifogástalan – a lapok nem kopottak, nem fakulnak. Az anyag sima és kellemes az alvás. És a rugalmas szalagnak köszönhetően a lap nem fog összecsomósodni. Néha vannak negatív megjegyzések a szennyes gyors elhasználódásáról. Ez elkerülhető a szövetgyártó ápolási utasításainak betartásával.

  Előnyök

  • fényűző design;
  • természetes szövetek;
  • széles választék;
  • különböző méretekben;
  • kényelmes tapintású;
  • nincs gyűrődés, nincs deformáció.

  Hátrányok

  • magas ár.

  TAC

  Értékelés: 4.9

  TAC

  Ez egy török vállalat. Az egyik legnépszerűbb vászongyártó Oroszországban és világszerte. A Media Cat magazin 2017-es tanulmánya szerint a TAC a legjobb márka a lakástextíliák kategóriájában.

  A vállalat a legújabb technológiát használja, figyelembe veszi az ügyfelek kívánságait és visszajelzéseit. 100% természetes pamut. A szövetek légáteresztőek, puhák és kényelmes tapintásúak: calico, szatén. Hipoallergén, tartós és strapabíró. Más természetes szöveteket is használnak: bambusz, Rufors, jacquard. A lepedő puha, selymes és sima tapintású.

  A TAC ágynemű cég fő előnye a gyönyörű design. Színválaszték – világos vagy semleges árnyalatok, eredeti minták és minták. Számos gyermekverzió is kapható, rajzfilmfigurákkal. A színek mosáskor nem fakulnak vagy nem fakulnak ki.

  Előnyök

  • Hipoallergén szövetek;
  • erős és strapabíró;
  • gyönyörű design;
  • gondosan testre szabott;
  • széles színválaszték;
  • különböző dimenziók;
  • Vannak rugalmas sávos lehetőségek.

  Hátrányok

  • drágák.

  Mona
 • za
 • Értékelés: 4.8

  Mona<li></div><p>za” src=”/wp-content/uploads/2023/05/79716666197491-997-.jpg” title=”Mona</p><li>za”><p>Mona ágynemű</p><li>Az orosz Monolit vállalat. A 90-es évek közepén alapított Blumarine az ország legnagyobb ágyneműgyártója. Költségvetési készleteket és prémium minőségű lapokat egyaránt gyárt. Vannak ajándék változatok, ízesítettek, 3D mintával. A felnőttek és a különböző korú gyermekek számára is rendelkezésre állnak ágyneműk.<p>A vállalat modern belga gépeket használ a gyártáshoz. Olasz technológiával feldolgozott szövetek. A felhasznált színek biztonságosak és nem okoznak allergiát. A szövetek fényesek, nem foszlanak vagy fakulnak az idő múlásával. A késztermékek megfelelnek a nemzetközi minőségi szabványoknak.</p><p>Természetes szövetekből készült ágyneműk: szatén, calico, poliszatin, perkál. A szöveteket szorosan, gyűrődésmentesen és gyűrődésmentesen szőtték. Elnyelik a nedvességet, könnyűek, kellemes tapintásúak és nem tapadnak a testhez. Bőséges méret: hossza 215 vagy 249 cm, szélessége 150-260 cm. A vásárlók felhívják a figyelmet arra, hogy a lepedők egy darabból állnak, varrott részletek nélkül.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>élénk színek;</li><li>természetes anyagok</li><li>különböző méretekben;</li><li>tartós és strapabíró;</li><li>Mosás után nem vetemednek vagy zsugorodnak;</li><li>A varratok szépen össze vannak varrva.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>az új szövet merev.</li></ul><h3>Blumarine</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Blumarine

  A Blumarine egy olasz luxus vászonmárka. Segít luxus hangulatot teremteni a hálószobában, és klasszikus vagy modern enteriőrökbe egyaránt illik. Ennek a gyártónak a lapjai drágák és nem túl népszerűek az orosz piacon. De az anyag kiváló minősége és az élénk, telített színek használata miatt bevettük a minősítésbe. Ezek a lepedők luxus megjelenésűek és érzetűek. Megfelelnek a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak.

  A gyártás során hosszú kötésű egyiptomi pamutot használnak. Ezért a szövetek sűrűek, erősek és kopásállóak. De a lepedő puha és gyengéd tapintású. Vannak csíkos lehetőségek – egy szövet váltakozó matt és fényes csíkokkal. Ez tartósabbá teszi a lapokat, és jobb hőtartást biztosít. A színek többnyire monokrómok és élénkek, színgazdagok. De vannak semleges pasztellszínekben is. A vászon kézzel hímzett, gyönyörű csipke részletekkel.

  Előnyök

  • Olasz minőség;
  • tartós természetes szövetek;
  • kifinomult design;
  • A színek nem fakulnak vagy fakulnak;
  • nagy méretek.

  Hátrányok

  • költséges.

  Asabella

  Értékelés: 4.6

  Asabella

  Az Asabella a prémium kategóriás ágyneműk világhírű márkája. Kínában gyártott termékeket értékesítenek az orosz piacon. De a kiváló minőségű szabás és az egyedi színek miatt felvettük a rangsorunkba. Eredeti olasz technológiával és berendezésekkel történő gyártás. A mintákat a legjobb tervezők tervezték. A gyártási folyamatot a vállalat szigorúan ellenőrzi.

  Az ágyneműk olyan luxusszövetekből készülnek, mint az egyiptomi pamut, jacquard, deluxe szatén, kelme, tenon, selyem. Sima és kényelmes tapintásúak. Hímzéssel és csipkével kapható. A varrás során alkalmazott speciális technológia biztosítja a vászon tartósságát és viselhetőségét. A lepedő jó gyűrődésállósággal rendelkezik, és mosás után nem zsugorodik. A nyomatok és minták reaktívak, a színek élénkek maradnak és nem fakulnak.

  Az ügyfelek megjegyzik, hogy a lapok sima és kellemes tapintásúak, és nagyon kevés gyűrődéssel rendelkeznek. Sok mosást kibír anélkül, hogy elveszítené vonzerejét. Különböző méretekben kapható, így minden matrachoz találhatunk megfelelő opciót.

  Előnyök

  • Nagy választék;
  • fényűző design;
  • Olasz minőség;
  • természetes szövetek;
  • erős és tartós;
  • Allergénmentes és kényelmes tapintású.

  A hátrányok

  • Magas ár.

  Sai
 • d
 • Értékelés: 4.5

  Sai<li></div><p>d” src=”/wp-content/uploads/2023/05/91616666197491-867-.jpg” height=”136″ title=”Sai</p><li>d”><p>A vászon márka Kínában készül. Azért vettük fel a minősítésünkbe, mert a vállalat a legújabb mintázási technológiát használja a szöveten. Reaktív nyomtatást, dombornyomást, hímzést és fotónyomtatást alkalmaznak. A tervezés során figyelembe vesszük a trendeket és a fogyasztói preferenciákat. Élénk, gyönyörű színekben, egyedi nyomatokkal és eredeti mintákkal készülnek. A gyerekek szeretik a mesefigurákat ábrázoló vásznakat.</p><p>Sai lepedő funkció</p><li>Tartós és kiváló minőségű anyagokból készülnek: szatén, poplin, calico, jacquard. A szövetek környezetbarátok, strapabíróak és nagyon kényelmesek, Pakisztánból származó, kézzel szedett pamutból készülnek. A szatén sima, selymes tapintású, míg a poplin puhább és jó hőszabályozást biztosít. A jacquardok strapabíróak, tartósak és fényűzően néznek ki. Ezek a szövetek légáteresztőek, könnyen moshatók és vasalhatók. Idővel nem gyűrődnek vagy vetemednek.<h4>Előnyök</h4><ul><li>nagy választék;</li><li>különböző méretekben;</li><li>Az élénk színek nem fakulnak;</li><li>zseniális tervezés;</li><li>természetes anyagok;</li><li>gumiszalaggal.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Gyermek színek kis választéka.</li></ul><h3>ArtPostel</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=ArtPostel

  Az ArtPostel termékeket az Ivanovói ArtDesign gyártja. Ez az egyik legjobb orosz ágyneműgyártó. A vállalat szöveteket és kész textiltermékeket gyárt. A termékek számos díjat nyertek, és számos vászonmárka-versenyt nyertek.

  A vállalat lepedőket készít calico, poplin, szatén és szatén anyagokból. Létezik baba, másfél és dupla változat. A szövetek puha tapintásúak és strapabíróak. Nincs deformáció mosáskor, nem gurul el. A méretek nagyok, vannak rugalmas szalaggal ellátott lapok. Szagtalan és biztonságos festékeket használnak. Az ügyfelek kiemelik a színek és a gyönyörű minták széles választékát. A gyerekek szeretik a színes nyomatokat és a rajzfilmfigurákat. A felhasználó hozzászólásaiból az oldalon: “Vettem egy lapot egy gumiszalagra az ArtPostel-től. Amellett, hogy nagyon kényelmes a használata, szeretem az élénk színeket. Festett hibák nélkül, mosáskor nem hullik ki. Többet fogok vásárolni.

  Előnyök

  • Széles színválaszték;
  • természetes, hipoallergén anyagok;
  • kellemes tapintásúak, nem tekerednek fel;
  • nincs deformáció, nincs zsugorodás mosás után;
  • szépen összefűzve;
  • A méretek könnyen kiválaszthatók;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • nem találta.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: