7 legjobb ékszer mérleg

*A legjobb az értékelők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy eladási ajánlatnak. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

Az ékszeres mérlegek precíz mérése a közönséges mérlegekhez képest. Nemcsak az értékes tárgyak paramétereinek meghatározására használják, hanem az orvostudományban, a gyógyszerészetben, a numizmatikában, a laboratóriumi munkában, a különböző berendezések előkészítéséhez is. A vásárláskor számos jellemzőt figyelembe vesznek. Ezek a következők: méretek, súly, platformátmérő, kalibrációs típus, pontossági osztály, mérési határérték.

Kompakt modellek, amelyek elférnek a zsebében. Az újratölthető akkumulátornak köszönhetően a mérések bárhol elvégezhetők, ahol nincs hálózati áramellátás. Kiválasztottuk a 7 legnépszerűbb ékszer mérlegeket, amelyeket az ügyfelek teszteltek és csak pozitív visszajelzéseket kaptak.

A legjobb ékszer mérlegek értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb hordozható ékszer mérlegek 1 Kromatech iPhone 2308 100 g/0,01 g 1 090€
2 zseb OEM MH-999 850€
3 Aosai atp168 mini 200g/0.01g 740€
4 ZDK S-Pocket 10 770€
A legjobb helyhez kötött ékszer mérleg 1 ANDEJ-300 19 985€
2 CAS MWP 150 15 257€
3 SÚLY BK-300.1 13 500€

A legjobb hordozható ékszer mérlegek

Elektronikus zsebmérleg Kromatech iPhone 2308100 g/0,01 g

Értékelés: 4.9

Kromatech iPhone 2308 zseb elektronikus ékszer mérleg 100g/0.01g

A kínálat csúcsán a mobil modell áll, amely nélkülözhetetlen a professzionális és háztartási alkalmazásokban. A tápellátás a csomagban található két szabványos gombelemmel történik. A készüléket az egységek szélesebb választéka jellemzi. Elérhető gramm, szem, karát, trój uncia, uncia, penny súlyban. A platform mérete 67*50mm. A fényes háttérvilágítású LCD kijelző kényelmes működést biztosít a nap bármely szakában.

Műanyagból és rozsdamentes acélból készült test. Minden anyag kiváló minőségű és ütésálló. Kényelmesen, a legnagyobb gondossággal tervezve. A tarasúly visszaállítása és az alvó üzemmód automatikus kikapcsolása.

Olvasson tovább  7 legjobb tükrök az otthoni belső térhez

Az összes jellemző optimális kombinációja teszi a Kromatech mérlegeket népszerűvé az ügyfelek körében. Ékszerkészítésre, orvosi és vegyiparban, háztartási felhasználásra használják. A beállítások a vélemények szerint egyértelműek és gyorsak. Minden árnyalatot figyelembe vesz a gyártó, aki a fogyasztók számára minőségi és funkcionális eszközt biztosított.

Előnyök

 • Nagy mérési pontosság;
 • Teljes súly elemekkel együtt 77 g
 • A mértékegységek széles választéka;
 • masszív felépítés és robusztus anyagok.

Hátrányok

 • nem azonosított.

OEM MH-999 zsebben elektronikus ékszer mérleg

Értékelés: 4.8

OEM MH-999 elektronikus zsebmérleg ékszer digitális mérleg

Ezüstérmes – az 1000g-os súlyhatárral rendelkező készülék. Használható terjedelmes és nehéz tárgyak vizsgálatára. Platform mérete – 100*100mm. A mérési pontosság 0,01. A fényes zöld háttérvilágítású LCD kijelző világos számokat mutat. Hőmérséklet-tartomány: +10 és +30°C között. 90 másodperc inaktivitás után kikapcsol. Automatikus kalibrálás.

Robusztus szerkezet, ütésálló műanyagból és fémből, korrózióálló bevonattal. A gombok szélesek, praktikusak. Csak néhány másodpercet vesz igénybe a készülék beállítása használat előtt. A levehető fedél növeli a kényelmet használat közben. A szabványos akkumulátorok könnyen cserélhetők újakra.

Az ügyfelek megjegyzik, hogy a mérleg számos alkalmazáshoz alkalmas. Otthon a gyógyszerek, a szappankészítéshez szükséges összetevők mérésére, a vadászathoz, halászathoz és egyéb célokra való felszerelés előkészítésére, szakmai alkalmazásokban – az ékszerek, érmék paramétereinek vizsgálatára, laboratóriumi munkában.

Előnyök

 • A tarasúly nullázása;
 • nagy, megvilágított kijelző;
 • 4 típusú egység;
 • könnyű és gyors beállítás.

Hátrányok

 • nem észlelt.

Ékszer mérleg Aosai atp168 mini 200g/0.01g

Értékelés: 4.7

Aosai atp168 mini 200g/0.01g ékszer mérleg

Apró, mindössze 70 g súlyú eszköz. Méret: 75*50*14 mm. Működési hőmérséklet-tartomány: +10 és +30 °C között. A 42*38 mm-es platformon ékszerek és egyéb tárgyak is elférnek. A készülék mindig kéznél lesz: a munkahelyen, nyaraláskor, utazáskor… A nagyméretű, háttérvilágítású LCD kijelző lehetővé teszi a manipulációt gyenge fényviszonyok mellett is.

A méréseket négy egységben lehet elvégezni: karát, gramm, uncia, szem, gramm. Van egy funkció a tarasúly visszaállítására. A nagyobb pontosság érdekében a modell beépített automatikus kalibrációs rendszerrel rendelkezik. A műveletet egyedül is el lehet végezni. Az akkumulátor alacsony töltöttségének jelzése segít biztosítani a helyszíni ellenőrzésekre való felkészültséget. 30 másodperc inaktivitás után a mérleg magától kikapcsol.

Robusztus műanyag tok véd a külső hatásoktól, szennyeződéstől, portól és víztől. A fedél biztonságosan záródik, hogy megakadályozza a véletlen kinyitást. A modellt kompakt méretének és könnyű kezelhetőségének köszönhetően professzionális és otthoni használatra választják.

Olvasson tovább  A 7 legbiztonságosabb csótány jogorvoslatok

Előnyök

 • Rozsdamentes acél platform;
 • optimális utazáshoz;
 • Kézi/automatikus kalibrálás;
 • különböző egységek kiválasztása.

Hátrányok

 • nem azonosított.

ZDK S-Pocket 10 ékszeres zsebmérleg

Értékelés: 4.6

Elektronikus zsebmérleg ZDK S-Pocket 10

Olcsó kézi készülék a negyedik helyen áll, amellyel a különböző tárgyak súlyát mérheti, mind otthon, mind a professzionális területeken. Mérési pontosság 0,01 g. A fejlesztők kompakt kialakítást hoztak létre a platform, a kijelző és a vezérlőpanel legkényelmesebb elrendezésével. Minden felhasznált anyag megfelel a biztonsági és higiéniai követelményeknek.

Az elektronikus egységet egy átlátszó műanyag borítással látják el, amely könnyen eltávolítható és visszahelyezhető. Az LCD képernyő világít. A számok világosak, kellően nagyok. Gumírozott gombok. Fém mérőállvány. A működést két AAA elem biztosítja, amelyek a csomagban találhatók.

Kompakt és könnyű modell, amelyet széles körben használnak számos alkalmazásban. Elviszi üzleti utakra, utazásra. Az ékszereszköz nem foglal sok helyet. A minőségi anyagok és a kivitelezés hosszú élettartamot biztosít. Az egyszerű beállítások megkönnyítik a kezdők számára a működést.

Előnyök

 • Nagy pontosságú kutatás;
 • négy mértékegység;
 • automatikus kikapcsolás;
 • súlyemlékezet.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Legjobb helyhez kötött ékszer mérleg

ANDEJ-300 laboratóriumi mérleg

Értékelés: 4.9

ÉS laboratóriumi ékszer mérleg EJ-300

A lista élén az EJ sorozat nagy pontosságú professzionális műszere áll, amely a nemesfémek, élelmiszerek és számos apró alkatrész méréséhez szükséges összes funkciót kínál. Ezenkívül elemmel működik, így a kutatás áramellátás hiányában vagy áramszünet esetén is elvégezhető. USB-kábelen keresztül csatlakoztatható számítógéphez a gyors adatfeldolgozáshoz. Mérlegelés két üzemmódban: számolás és százalékos mérés.

Mérőállvány átmérője – 110mm. Rozsdamentes acélból készült. A nagy felbontású LCD kijelző megvilágított, így a működés gyenge fényviszonyok mellett is lehetséges. Háromdimenziós, tiszta, távolról is látható számok. Kényelmesen elhelyezett gombok. A beállítások visszaállítása és bevitele még a tapasztalatlan kezelők számára is könnyen érthető. Stabil lábak.

Robusztus műanyag tok a szállításhoz és biztonságos tároláshoz. A japán márka már régóta ismert az orosz fogyasztók körében a kiváló minőségű és megbízható termékeiről. A szakemberek előnyben részesítik, akik különböző kutatási területeken használják a készüléket.

Olvasson tovább  8 legjobb infraszauna

Előnyök

 • autonóm működés – 70 óra;
 • szélvédő;
 • Energiatakarékos kijelző;
 • Hőmérséklet-tartomány -10 és +40°C között;
 • Lopásgátló zárnyílás.

Hátrányok

 • nem azonosították.

CAS MWP 150 laboratóriumi méretben

Értékelés: 4.8

CAS MWP 150 laboratóriumi mérleg

Tovább a felülvizsgálatban – egy eszköz a tárgyak statikus mérésére ékszerüzletekben, gyógyszerekben, gyógyszertárakban, bankokban, zálogházakban. 8 egység lehetővé teszi a vizsgálni kívánt paraméter kiválasztását. A modell funkcionalitását több üzemmód is növeli. Meghatározza a súlyt számokban és százalékokban. A rozsdamentes acél platform átmérője – 113 mm. AC vagy akkumulátoros üzemű. Nyomtatóhoz és számítógéphez csatlakoztatható.

Nagy LCD kijelző háttérvilágítással. Messziről és sötétben is jól látható alakok. Működési hőmérséklet-tartomány -10 és +40 °C között. Intuitív felület. Minden beállítás másodpercek alatt. A kialakítás maximálisan stabil, könnyen eltávolítható szélterelővel. A gyártás során nem mérgező, ütésálló műanyagot használnak.

A kalibrálás felhasználói módban történik. A tarasúly a mérlegeléskor nullázásra kerül. A dél-koreai készüléket számos hazai kutatólaboratóriumban, élelmiszer- és vegyiparban használják porok, granulátumok, folyadékok mérésére.

Előnyök

 • Többféle üzemmód;
 • intuitív menü navigáció;
 • Kényelmes navigációs gombok;
 • védőburkolat mellékelve.

Hátrányok

 • nem azonosított.

MASSA VK-300 laboratóriumi méretarányos MASSA.1

Értékelés: 4.7

MASSA VK-300.1 laboratóriumi méretarányos MASSA

A tiszteletreméltó harmadik hely a sokoldalú modellé, amelyet az ékszerkészítésben, különböző iparágakban és kutatólaboratóriumokban használnak. A felületek fertőtleníthetők, ezért széles körben használják az orvostudományban és a gyógyszeriparban. A készülék megfelel a GOST-nak, és magas pontossági osztályú. Hálózati áramról és akkumulátorral működik, amely hosszú ideig tartja a töltést. Ez a fűtőberendezés kétféleképpen kalibrálható: lineáris és standard módon. Szélvédő mellékelve.

Számos üzemmód lehetővé teszi a tárgyak haladó tanulmányozását. Információátvitel számítógépre USB-kábelen keresztül. A rozsdamentes acél platform átmérője – 120 mm. A vezérlőpanelt bármilyen szintű tapasztalattal rendelkező felhasználó számára tervezték. A kezdők gyorsan megérthetik a beállításokat. A beállított idő után az alvó üzemmódban a mérleg automatikusan kikapcsol.

Az orosz termékeket a megbízhatóság, a funkcionalitás és a könnyű használat jellemzi. VK-300.Az 1 a legnépszerűbb modell, mivel a termékcsalád összes modellje közül ez rendelkezik a legnagyobb mérési kapacitással.

Előnyök

 • 0,005g pontossággal;
 • A szélesvásznú LCD képernyő;
 • A hálózat / akkumulátor stabilitása;
 • A technika állásának való megfelelés.

Hátrányok

 • nem azonosított.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: