7 legjobb fejtámlák

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám- vagy vásárlási útmutatónak szánjuk. A vásárlás előtt kérjen szakmai konzultációt.

A körülmények most lehetővé teszik, hogy szó szerint darabról darabra rakjuk össze az ágyat. Megvásárolhatja a testet, majd a matracot és a fejtámlát külön-külön. Ez utóbbi lesz e cikk tárgya. Az Expertology szakértői több száz különböző fejtámla-megoldást elemeztek, és kiválasztották a hét legjobb all-roundert, amelyekre érdemes odafigyelnie.

7 legjobb fejtámlák

Jelölés Helyszín Név Ár
7 legjobb fejtámlák 1 EICHOLTZ Valenciennes 112725 107 383 €
2 Askona Romano 36 880 €
3 Ormatec
ooklyn
36 200 €
4

Verona

15 900 €
5 Raytheon Garbo 35 990 €
6 Ormatec Constance (szövet) 33 768 €
7 MR.Matrac Infinity 20 677 €

EICHOLTZ Valenciennes 112725

Értékelés: 5.0

EICHOLTZ Valenciennes 112725

Ez egy klasszikus prémium kategóriás fejtámla, amelynek szabványos méretei 180 x 160 x 10 cm. A holland gyártó állítása szerint ez a modell leginkább az amerikai és a francia (szecessziós és art deco) stílusokhoz illik. Mindez azért, mert a termék a világos bézs bársonyból készült “karosszéria” típusból készült. Elegánsnak és hatékonynak tűnik. A fejtámla puha és kényelmes tapintású.

A gyémánt tufting hagyományos dizájnt hoz létre, amely szinte minden hálószobát kiegészít. A puha és bársonyos párnázat teszi ezt a fejtámlát a lehető legkényelmesebbé és otthonosabbá. Ez a bútor tömör külseje ellenére mindössze 7 kilogrammot nyom. Ez a fejtámla az orosz piacon átlagosan 120-150 000 rubelért kapható.

Előnyök

 • A kárpitozás puha és kellemes tapintású;
 • klasszikus design a hagyományos bézs színű árnyalattal;
 • szabványos méret.

Hátrányok

 • magas ár.

Askona Romano

Értékelés: 4.9

Askona Romano

Ez a fejtámla egy népszerű orosz márkától származik, amely ma már az egyik legjobb ebben a fülkében. Ez a modell egy klasszikus, téglalap alakú bútor. Hatékony négyzetvarrással rendelkezik, és a négyzetek közötti dekoratív varrás használata lehetővé teszi a vizuális térfogat elérését. Ahogyan azt felhasználóink a véleményükben írták: elegáns, nem felesleges, és tökéletesen betölti a célját.

Az Askona Romano fejtámlának nincsenek extra rögzítőfuratai – csak az ágyalaphoz csatlakoztatható. Ezt figyelembe kell venni, amikor ezt a modellt választja. A kárpit színe és anyaga a kárpit típusának megfelelően választható ki. Ráadásul ez a modell a teljes kollekció része – ha szeretné, egyetlen stílusban is berendezheti hálószobáját. Átlagosan egy ilyen fejtámla 35-40 ezer rubelbe kerül, ami sokkal olcsóbb, mint az előző lehetőség.

Előnyök

 • vonzó megjelenés;
 • jó minőségű összeszerelés;
 • elfogadható ár;
 • Kiválaszthatja a kívánt színt.

Hátrányok

 • Egyszerűen rögzíthető az ágyalaphoz.

Ormatec
ooklyn

Értékelés: 4.8

 </div><p>ooklyn” src=”/wp-content/uploads/2023/05/70816666195581-967-.jpg” height=”301″ title=”Ormatec <br />ooklyn”></p><p>Egy másik klasszikus fejtámla, nagyszerű kialakítással és jó minőségű kivitelezéssel. Ennek a modellnek az alapváltozata fehér színben kapható, a kárpitozás pedig szövet vagy luxus ökobőr lehet. Az eredmény egy esztétikus bútor, amely kárpitozott, stílusos és meglehetősen masszív (a pick-me-up módszer térfogatnövelő hatásának köszönhetően). Csak az ágyalaphoz van rögzítve, ami nem teszi túl univerzálissá.</p><p>A gyártó lehetővé teszi, hogy a fejtámla jövőbeli tulajdonosa maga válassza ki a kívánt készletet. Lehetőség van például opcionális emelőszerkezet hozzáadására (felár ellenében). A kárpitot nem lehet eltávolítani, de vásárolhat egy extra huzatot, amely megvédi a szennyeződésektől. Egy 200 x 200 cm-es méretű modellért körülbelül 45 ezer rubelt kell fizetnie, ami meglehetősen drága.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>klasszikus design;</li><li>magas összeszerelési minőség;</li><li>az anyagok kiváló minőségűek és kellemes tapintásúak;</li><li>Alkalmas különböző mintákhoz.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Csak az ágyalapra illeszkedik.</li></ul><h3><p>Verona </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=PERRINO VERONA

A Perrino gyártója figyelmébe ajánlja a Verona nevű hálószobarendszerét. Ez egy érdekes és stílusos megoldás a modern designban. Ez nem egy különálló fejtámla (a cég hivatalos honlapján csak nem lehet megvásárolni), ez egy teljes ágy a hálószobában. Klasszikus mérete 160 x 190 cm, de mindig találhat pontosabb és kényelmesebb lehetőségeket.

valójában ez egy készlet, amely egy fejtámlából és két dobozból áll, amelyek létrehozzák az ágyat (már csak egy matracot kell vásárolni). A garnitúra e klasszikus változata szürke mikrobársonnyal van kárpitozva, amely mechanikai szempontból ellenálló (ahogy az egyik tulajdonos mondta: “elpusztíthatatlan”). Nincsenek laza elemei, és a gyártó szerint legalább 12 évig tart. Az ilyen modell átlagos ára – a mérettől függően 80 ezer rubel környékén.

Előnyök

 • egy teljes értékű alvó;
 • jó minőségű kivitelezés;
 • különböző színek és kárpitanyagok közül választhat.

Hátrányok

 • nem található.

Raytheon Garbo

Értékelés: 4.6

Raytheon Garbo

Ez a fejtámla jelentősen különbözik a többi lehetőségtől, amelyeket fentebb áttekintettünk. Alkalmas azok számára, akik szeretik a luxust, és inkább ragaszkodnak a modern amerikai dizájnhoz. A fejtámla puha betéttel rendelkezik, amely bútorszövettel van kárpitozva (a szín és a különleges megoldás számos lehetőség közül választható). Kis tömörfa keret az oldalakon.

A gyártó támogatja a természetes és környezetbarát anyagok használatát a bútorok gyártása során. Ezért nem kell kétségbe vonni a Raytheon Garbo fejtámla minőségét. Egyrészt ez az opció egy kicsit egyszerűnek tűnhet – nincs semmilyen minta és további díszítés a kárpiton. De ugyanakkor, amikor ránézel, van egy olyan érzés, hogy van valami jelentősége… Annak is nagyon örülök, hogy lehetőség van arra, hogy például a hálószobához egy adott színt válasszon. Átlagosan 35 ezer rubelt kell fizetnie egy fejtámláért, a mérettől és a konfigurációtól függően.

Előnyök

 • egyszerű, de hatékony kialakítás;
 • a rendelkezésre álló színválaszték;
 • egyetemesség;
 • Természetes és környezetbarát anyagokból készült.

Hátrányok

 • magas ár.

Ormatec Constance (szövet)

Értékelés: 4.5

Ormatec Constance (szövet)

Az Ormatec egy másik fejtámlája is bekerült az értékelésünkbe. Különböző formákban és méretekben kapható – választhat a klasszikus 200 x 200 cm-es modellek, valamint a testre szabható. A bútor lenyűgözően és stílusosan néz ki: bármilyen klasszikus belső térbe illeszkedik. Örvendetes, hogy a gyártó lehetővé teszi a színséma kiválasztását – a hivatalos weboldal például legalább 18 lehetőséget kínál.

A fejtámla alja formázott – a felső rész speciális alakban van kivágva. Kárpitozott bútorszövet, a fejtámla középső részének hátoldalán fonott kötéssel. Szükség esetén, ha szükséges, további emelőszerkezet beszerelését is megrendelheti (természetesen felár ellenében). Mindent egybevetve, egy nagyszerű fejtámla, amely harmonizálhat a hálószobájával. Az orosz piacon egy 200 x 200 cm-es modell átlagos ára 50 ezer rubel körül van.

Előnyök

 • a fejtámla gyönyörű formája;
 • minőségi anyagokból készült;
 • számos színválaszték elérhető.

hátrányok

 • magas ár.

MR.Matrac Infinity

Értékelés: 4.4

MR.MATRAC VÉGTELEN

A legjobb ágyak fejlécének áttekintését az orosz gyártó modelljével fejezzük be. Alapja tartós nyírfa rétegelt lemezből készült, amelyet egy réteg poliuretánhab lágyít, és ráadásul fonott kötéssel. A termék változó szélessége – a gyártó biztosít ilyen opciót. Vannak bőr, tuftos, puha bársony és bársony kárpitozási lehetőségek.

Úgy gondolják, hogy a modellek egy kocsicsatlakozóval – univerzális lehetőségek, amelyek szinte bármilyen belső térbe illeszkednek. Ezenkívül a világos színek vizuálisan bővíthetik a hálószobát, ami rendkívül fontos a kis méretű lakások esetében. Ezenkívül az MR fejtámla.A matrac Infinity puha és kényelmes: nem zavarja Önt alvás közben, sőt, még kényelmesebbé teszi azt. A termék ára eközben meglehetősen demokratikus – a mérettől és a kárpitanyagtól függően átlagosan 20-25 ezer rubelt vásárolhat.

Előnyök

 • stílusos design;
 • kiváló minőségű és tartós anyagokból készül;
 • megfizethető ár;
 • színválasztás.

Hátrányok

 • nem található.
Olvasson tovább  8 legjobb zenedobozok
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: