7 legjobb tükrök az otthoni belső térhez

*A szerkesztőség szerint a legjobbak értékelése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak és nem értékesítési céllal készült. Vásárlás előtt konzultálni kell.

A tükör mindig használható a belső tér hangsúlyozására, valamint a szoba praktikus és funkcionális elemének hozzáadására. Hogyan válasszuk ki a megfelelő tükröt otthonunkba? Mire kell figyelni? Tekintsük a piacon jelenleg kapható legjobb modellek rangsorát.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes tükröt

A megfelelő dísztükör kiválasztásakor a következő szempontok alapján kell eljárni – hol és mire fogják használni ezt a belsőépítészeti elemet. Ezt fogjuk kiindulópontként használni.

Méret, tervezési részletek

 1. Padlóra állítva – lehetővé teszi, hogy teljes hosszúságú tükörképet lásson. Praktikus megoldás a hálószobába, ruhatárba és ruhatárba. Sok helyet foglal el.
 2. Falra szerelhető – univerzális. Ezek a tükörmodellek mindenféle méretben, formában és kivitelben kaphatók; bármilyen belső térhez és bármilyen felülethez igazíthatók.
 3. Table-top – elsősorban kozmetikai pultokon használt kompakt változatok.
 4. Tükrök polcokkal/fiókokkal – multifunkcionális tükör, amely egyszerre szolgál szekrényként, kozmetikumok és ékszerek tárolására.
 5. Dekoratív – elsősorban belsőépítészetben használatos. De a fő funkciót tökéletesen ellátják, ha elég nagyok.
 6. Háttérvilágítás – a tükrök külön kategóriája a maximális tükröződés érdekében.

Shape

 1. Kerek vagy ovális – tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Téglalap vagy négyzet alakú falakra alkalmas: ha középső elemként használják, vizuálisan kisimítja a szoba sarkait.
 2. Téglalap alakú – a tükör méretét a fal méretéhez kell igazítani (ha a fal nagy és szinte üres, a tükörnek legalább a terület felét le kell fednie).
 3. Aszimmetrikus, nem szabványos – a gyártók számos lehetőséget kínálnak az absztrakt formájú tükörkendőkre, betűk, szimbólumok, állatias, virágos tárgyak stb. formájában. Ezt a terméktípust nagyon óvatosan kell használni.

A tükörréteg vastagsága és simasága

A tükör kiválasztásakor fontos, hogy figyeljünk a ruha simaságára. A tükörszéleket hibátlanul kell vágni. A keret nélküli modellek között néha találhat olyan termékeket is, amelyek élei díszítőelemként fazettáltak (facet). A tükörfelület vastagságát is figyelembe kell venni, mivel ez nem csak a tükör tartósságát, hanem a tükörkép minőségét is meghatározza.

Olvasson tovább  8 legjobb ivóvízcsap

A szakértelem szerint érdemes olyan modelleket választani, amelyek felületi vastagsága több mint 5 mm. Ellenkező esetben a tükörkép idővel torzulni fog.

A fedőréteg összetétele

A visszaverődés minőségét a szövet felső rétegének összetétele is befolyásolja:

 1. Az összetételben lévő ezüst biztosítja a kép tisztaságát, a szövet nedvességállóságát és hosszú élettartamát;
 2. Az alacsony árfekvésű termékekben alumínium befejező réteget használnak; következésképpen a tükröződés minősége ilyen esetekben csökken;
 3. Amalgám kivitel (arany + króm + nikkel) – csak a felső kategóriás tükrökhöz kapható.

tok / keret anyaga

A test vagy a keret anyaga fontos, ha a tükröt olyan helyre választják, ahol magasabb a páratartalom. Ebben az esetben kerülje a fa, forgácslap vagy MDF használatát, helyette inkább műanyagot vagy fémet használjon.

A legjobb tükrök értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb tükrök rangsora 1 AM. PM INSPIRE V2.0 M50AMOX0801SA 73 790 €
2 Tükör 90 cm, Aqwella Malaga Mal.02.09 30 620 €
3 Jacob Delafon EB1161-NF 100×65 31 229 €
4 Um
a Hub 42×158 cm
20 600 €
5 BELFAN ‘Irving hiúságtükrös szekrény 176.6 cm x 58 cm 38 088 €
6 Dekorációk és kozmetikumok tükrös szekrény + LED omi 85B. 25 500 €
7 Estelle 2 100 LED világítással 11 000 €

AM. PM INSPIRE V2.0 M50AMOX0801SA

Értékelés: 4.9

AM. PM INSPIRE V2.0 M50AMOX0801SA

A praktikus, ultravékony alumínium tükör nem csak dizájntárgy, hanem praktikus és kényelmes kiegészítője is a belső térnek. Az elegáns vékony élek, a tökéletesen pontos szögek, az optimálisan kiválasztott magasság (90 cm) lehetővé teszik a tükör legkényelmesebb használatát a magánéletben.

A beépített LED-világítás ideális területet teremt a pontos smink felviteléhez. És a praktikus, egyszerű érintőképernyős vezérléssel, amely kétféle világítási típussal és a fényerő beállításának lehetőségével a megfelelő hangulatot teremtheti meg. Gyártói garancia – 3 év. Modell mérete: 807x803x21 mm. Garancia – 3 év.

Tükör 90 cm, Aqwella Malaga Mal.02.09

Értékelés: 4.8

90 CM TÜKÖR, AQWELLA MALAGA MAL.02.09

Stílusos, ergonomikus termék téglalap alakú, dekoratív függesztett tükör, amelynek teste kiváló minőségű MDF-ből készült, Belgiumban készült. A gyártó szigorú minőségellenőrzést garantál a gyártás minden szakaszában, hogy kivételesen megbízható és hosszú élettartamú termékeket biztosítson. Például a borítás szélei le vannak zárva, hogy megakadályozzák a nedvesség behatolását a belső térbe….

Olvasson tovább  A 10 legjobb légtisztító készülék allergiásoknak

Exkluzív, fényes LED-világítással és kényelmes érintőkapcsolóval felszerelt, minden célra használható modell a maximális kényelem és könnyű használat érdekében. A tükör egyik fő jellemzője a fűtési lehetőség.

Jacob Delafon EB1161-NF 100×65

Értékelés: 4.8

JACOB DELAFON EB1161-NF 100X65

Ezt a modellt azért vettük be az értékelésbe, mert egy jól átgondolt, praktikus, kényelmes használatú tükör a fürdőszobába. Standard típusú, falra szerelhető kivitel. Ez a Jacob Delafon termék klasszikus téglalap alakú – tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. forgácslap panel anyaga. A kényelmesebb használat érdekében a tükör beépített LED-világítással van ellátva, amely hosszabb élettartamú és energiatakarékos.

A beépített infravörös érzékelővel ellátott kapcsoló nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a lámpát egy kézmozdulattal kikapcsolja, hanem energiát is takarít meg. Az elektronikus óra segít nyomon követni az időt, így nem kell a fürdőszobában időznie, amikor elfoglalt, a párásodásgátló funkció pedig segít megakadályozni, hogy a tükör bepárásodjon. Apróság, de öröm. a termék súlya – 14 kg.

Um
a Hub 42×158 cm

Értékelés: 4.7

Um</div><p>a Hub 42×158 cm” src=”/wp-content/uploads/2023/05/22916666195741-267-.jpg” height=”432″ title=”Um<br />a Hub 42×158 cm”></p><p>Um<br />a egy kanadai vállalat, amely minőségi termékeiről ismert az otthoni és a mindennapi életben. Híres kreatív megoldásairól, amelyek eredetiséget visznek a mindennapi tárgyakba. A márka termékei ökológiailag biztonságos anyagokból készülnek és magas minőségi kritériumoknak felelnek meg.</p><p>Um<br />Az A Hub egy modern, funkcionális ovális padlótükör, forgácslapból készült kerettel. A tükör jellemzője a kompakt méret, tökéletes elhelyezésére az előszobában, hálószobában, tágas fürdőszobában. A fekete keret eleganciát kölcsönöz a terméknek, a praktikus akasztó pedig egy csipetnyi praktikumot. Alkalmas bármilyen belső térbe. Termék magassága – 158 cm. Súly: 16,52 kg. 2 év gyártói garancia.</p><h3>Beltéri tükör BELFAN “Irving tükrös szekrény”, 176.6cm x 58cm</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=BELFAN BELSŐ TÜKÖR BELFAN LÁDA IRVING TÜKÖRREL, 176,6 CM X 58 CM

A BELFAN több mint két évtizede segít ügyfeleinek megteremteni álmaik belső terét. A vállalat kiváló minőségű, stílusos és praktikus, természetes fából készült bútorokat forgalmaz különböző célú háztartások számára.

Olvasson tovább  17 legjobb csillárok

A BELFAN tükröket exkluzívnak tekintik. “Az Irving tükrös szekrény egy egyoldalas, teljes hosszúságú belső tükör, amelynek teste tömör tölgyfából készült, fehérített tölgy színben. A termék egyik fő jellemzője az 50-70-es évek stílusában rendkívül divatos kialakítás.

Szekrényszekrény szintén tömör tölgyfából készült. Minimalista, süllyesztett fogantyúkkal, amelyek kiemelik a stílust. A talapzat magassága ideális a gyors és alapos tisztításhoz. A fiókot megbízható, teljesen kihúzható futók egészítik ki, amelyek lehetővé teszik a fiók térfogatának zökkenőmentes nyitását és zárását. Nincs szükség összeszerelésre. 24 hónap gyártói garancia. Tömeg 95 kg.

Szekrénytükör ékszereknek és kozmetikumoknak + LED omi 85B.

Értékelés: 4.7

Szekrénytükör ékszerekhez és kozmetikumokhoz + LED omi 85B

Szekrénytükör fényes LED világítással – stílusos, modern modell tömör fából, NC festékkel bevonva. Két billentyűzettel ellátott szárnyból áll. Mindegyik ajtón polcok vannak. Speciális peremek láncok, gyűrűk és fülbevalók számára. Alkalmas a kedvenc ékszerek, kozmetikumok, parfümök tárolására.

A tükrös szekrény használható padlóállványként vagy falra akasztható fali szekrényként (a szerkezet hátulján lyukak találhatók). A könnyű használat érdekében a kialakítást a háttérvilágítás egészíti ki, amely egyszerűen bekapcsolható a következő gomb megnyomásával. A szekrény külső ajtaja teljes egészében fényvisszaverő réteggel ellátott optikai tükörrel van borítva. A tükör szöge kívánság szerint állítható.

A modell minden fém alkatrésze korróziógátlóval van kezelve a termék maximális élettartama érdekében. Sötét bársony kárpitozás a tükrös szekrény belsejében a kifinomult, elegáns megjelenésért. Súly – 15 kg.

Estelle 2 100 LED-es megvilágítással

Értékelés: 4.6

ESTELLE 2 100 LEDES REFLEKTORRAL

Az Estelle termékcsalád valamennyi tükörét eredeti formatervezésük jellemzi: a sorozat tükre a kifinomult egyszerűségével tűnik ki. Tökéletes egyensúlyt teremt az ergonómia és a stílus között. A minimalizmus egyik jellemző vonása. A lenyűgöző méretű téglalap alakú tükörképernyő lehetővé teszi, hogy vizuálisan maximalizálja a helyiség terét, kiemelje bármely belső tér jellemzőit.

A modell gyártásához felhasznált anyagok minőségét alaposan tesztelték: teljes mértékben megfelelnek az európai szabványoknak és környezetbarátok. Fényszóró műanyagból készült tükörház. Kiváló minőségű LED világítással és kézmozdulat-érzékeny mozgásérzékelővel felszerelve. A LED-es lámpákhoz szükséges falra szerelhető konzolokat és transzformátort tartalmazza.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: