8 Legjobb elektronikus távérzékelős hőmérők

A távérzékelővel ellátott elektronikus hőmérők segítenek a külső és a belső hőmérséklet egyidejű ellenőrzésében. A nagy számjegyekkel ellátott kijelzőnek köszönhetően az olvasás minden korosztály és minden látás számára kényelmes. Sok digitális olvasó néhány extra funkcióval rendelkezik. Így amikor elektronikus hőmérőt vásárol, egyúttal órát, ébresztőórát vagy naptárat is kaphat. A hazai piacon a különböző gyártók időjárás-állomásainak széles választéka áll rendelkezésre. Műszaki paraméterek, ár és pontosság tekintetében különböznek egymástól. Szakértői tanácsaink segítségével a potenciális ügyfelek helyesen dönthetnek.

Javaslatok a kiválasztáshoz

Variety. Az összes távérzékelős elektronikus hőmérő két csoportba sorolható.

 1. A vezetékes főmodullal és érzékelőcsatlakozással rendelkező készülékek a legolcsóbbak és a legkönnyebben kezelhetők. Az egyetlen jelentős hátránya az érzékelő kültéri csatlakozása. Egyes felhasználók a kábelt egy ablakon vagy ablakon keresztül vezetik, de ez télen hideg hidat hoz létre. Más lakástulajdonosok óvatosan fektetnek zsinórt az ablakok cseréjekor vagy a bélések vágásakor. Mivel a vezeték hossza 1,5-2,0 m-re korlátozódik, fel kell áldoznia a leolvasás pontosságát (ha közel van az ablakhoz) vagy a leolvasás kényelmét (ha az ablakpárkányra helyez egy alapot).
 2. A vezeték nélküli csatlakozással rendelkező digitális hőmérőt sokkal könnyebb telepíteni. A bázis és az érzékelő közötti kommunikáció egy meghatározott frekvenciájú rádiójel segítségével történik. Ezek a készülékek 1-5 érzékelővel működhetnek egyszerre, így nagyobb területet lehet felügyelni. Az érzékelő akár 30-50 m távolságra is lehet az alapmodultól. De az ilyen modellek többe kerülnek, és az érzékelőbe elemeket kell telepíteni.

Hőmérséklet mérési határérték.Egy modern elektronikus eszköz vásárlásakor figyelembe kell vennie a hőmérsékleti tartományt.

 1. A gyártók általában a főegységben lévő érzékelőt szobai klímaérzékelővel szerelik fel. Az üzemi hőmérséklet-tartomány általában 0 és 50°C között van.
 2. A távérzékelők szélesebb intervallumot biztosítanak. De ha a maximális érték Oroszország szinte minden lakosa számára kielégítő (+60 Celsius-fok), akkor elegendő az utca egy bizonyos pontján jelezni a hőmérsékletet…+70°C), az alsó határértéket kell kiemelni. A déli régiókban elegendő a -20 fok, de azoknak, akik messze északon élnek, olyan hőmérőre lesz szükségük, amelynek alsó határa -40..-50°.

A frissítés gyakorisága. Minden érzékelő bizonyos felbontással méri a hőmérsékletet. Minél gyakrabban frissítik az adatokat, annál pontosabban tájékoztatják a tulajdonost a hőmérsékletről. A minimális jelzési időköz 5 másodperctől néhány percig terjedhet. A háztartási szakemberek a 30-60 másodperces frissítési sebességet tartják optimálisnak.

Teljesítmény. Minden elektronikus eszköz valamilyen áramforrásról működik.

 1. Ha egy elektronikus hőmérő nem túlterhelt funkciókkal, akkor választhatja az önálló eszközöket, amelyekben az áramellátás szerepét az elemek játsszák. oktatás 1 Az elektronikus hőmérő nem túlterhelt. Hosszú ideig tartanak, ha a készülék méri a külső és a házon belüli hőmérsékletet.
 2. Egyes modern modellek kivetítővel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a leolvasott értékek falra vagy mennyezetre történő kivetítését. Ezenkívül mutatja a dátumot és az időt, menti a méréseket és időjárás-előrejelzést készít. Ebben az esetben a hálózati modelleket kell előnyben részesíteni.
 3. Minden vezeték nélküli érzékelő újratölthető elemeket használ. Mivel egyes érzékelők kijelzővel vannak felszerelve, a legjobb, ha a legjobb elemeket az ilyen szerelvényekbe szereljük be.

Ebben a felülvizsgálatban a 8 legjobb távoli szondás elektronikus hőmérőt választottuk ki. Mindezek a termékek elérhetők a helyi üzletekben. A pozíciók kiosztásakor az expertológia szerkesztői a szakértői közösség véleményére támaszkodtak, figyelembe véve a hazai felhasználók visszajelzéseit is.

A legjobb elektronikus távoli szondás hőmérők értékelése

Jelölésszékhelytermék neveár
A legjobb elektronikus hőmérők értékelése távérzékelővel1Oregon Scientific RMR221PN4 540€
2RST 327043 900€
3Uniel UTV-412 650€
4HAMA EWS-8802 790€
5REXANT 70-05952 200€
6RST 027101 950€
7Meteo útmutató MG 012032 100€
8Oregon Scientific RMR2621 700€

Oregon Scientific RMR221PN

Értékelés: 4.9

Oregon Scientific RMR221PN

A szakértők számos előnyt találtak az Oregon Scientific RMR221PN amerikai fejlesztésében. Leginkább a kinti hőmérséklet és az idő előrevetítése tetszett nekik. A dönthető kijelző lehetővé teszi, hogy a képek a mennyezeten vagy a falon jelenjenek meg. További előnye, hogy akár 5 érzékelőt is csatlakoztathat, amelyek a bázistól akár 50 m távolságban is elhelyezhetők. Hőmérsékleti felbontás 0,1°C és mérési tartomány -40 és +60°C között. Naptárral és kettős ébresztőórával rendelkezik. Az elemkijelző lehetővé teszi az érzékelőkben lévő elemek időben történő cseréjét. A készülék az első helyet nyerte a felülvizsgálatunkban.

A felhasználók értékelik a valódi értéküket, a széles körű funkcionalitást és a stílusos megjelenést.

Előnyök

 • multifunkcionalitás;
 • stílusos design;
 • dönthető projektor;
 • gyakori frissítés (42s).

Hátrányok

 • magas ár.

RST 32704

Értékelés: 4.8

RST 32704

Legnagyobb hőmérsékleti tartomány (-50°C)…+70°C) mérheti az RST 32704 elektronikus eszközt. A szakértők dicsérték a hőmérő gazdag funkcionalitását. A gyártó telepített naptárat, ébresztőórát, holdnaptárt. Hőmérséklet-tartomány menthető. A csatlakoztatható érzékelők száma azonban csak 3 darabra korlátozódik, a jel vételi sugara pedig csak 30 m. A mért eredmények 45 másodperces lépésekben frissülnek. A fogyasztók szeretni fogják a kapcsolható kék vetítést. Automatikus vagy állandó háttérvilágítás színváltás.

A felhasználók dicsérik a hőmérő és az óra pontosságát, a projektort és a különböző kijelző háttérvilágítási módokat. A hátránya, hogy nehéz beállítani.

Előnyök

 • pontos leolvasás;
 • sokoldalúság;
 • forgatható kivetítő;
 • 2 kijelző háttérvilágítási lehetőség.

Hátrányok

 • bonyolult beállítások.

Uniel UTV-41

Értékelés: 4.7

Uniel UTV-41

Az Uniel UTV-41 elektronikus hőmérő a bronzérmes pozíciót nyerte el a felülvizsgálatunkban. A szakértők a megnövekedett érdeklődést a megfizethetőség, a nagyszerű kialakítás és az egyszerű beállítás kombinációjának tulajdonítják. A többfunkciós készülék egyetlen érzékelővel van felszerelve, amely széles hőmérséklet-tartományban (-50…+60°C) a főegységtől legfeljebb 30 m távolságig. Órával, ébresztőórával rendelkezik, és képes tárolni a minimum és maximum hőmérsékletet. A kijelző háttérvilágításának intenzitása állítható, és az érzékelő áramforrása 3 AAA elem.

A hazai felhasználók szeretik a hőmérő formáját (visszapillantó tükör formájában), harmonikusan illeszkedik bármely belső térbe. A másodpercek hiánya az órában hátrányt jelent.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • stílusos design;
 • egyszerű beállítások;
 • állítható háttérvilágítás.

Hátrányok

 • nincs másodperc az órában.

HAMA EWS-880

Értékelés: 4.6

HAMA EWS-880

A professzionális időjárás-állomások közé tartozik a szakértők elektronikus eszköze HAMA EWS-880. Ez az okos eszköz nemcsak a hőmérséklet nyomon követését teszi lehetővé, hanem az időjárás változásainak előrejelzését és a kapott információk elemzését is. A modell 3 érzékelővel van felszerelve, amelyek a főegységtől akár 50 m távolságra is elhelyezhetők. A kijelző mutatja az időt, naptárral és ébresztőórával rendelkezik. A gyártó hangjelzést és háttérvilágításos kijelzőt hozott létre a kényelmes működés érdekében. A modell egy lépésre áll a dobogótól.

A felhasználók visszajelzései dicsérik a vonzó kialakítást, az átfogó funkciókat és a kijelzőn megjelenő nagy számjegyeket. A hátránya, hogy rámutatnak a gombok kényelmetlen elhelyezkedésére (hátul), különösen a háttérvilágítás esetében.

Előnyök

 • vonzó design;
 • nagy számjegyek;
 • a bőséges funkcionalitás;
 • pontos leolvasások.

Hátrányok

 • a vezérlőgombok kényelmetlen elhelyezkedése.

REXANT 70-0595

Értékelés: 4.5

REXANT 70-0595

A REXANT 70-0595 elektronikus hőmérő képes mérni a hőmérsékletet a szobában és a szabadban. A modellre jellemző, hogy a kijelző nem csak az alapegységen, hanem a távérzékelőn is megjelenik. Az időjárás-állomás 3 x AAA elemmel működik; az érzékelő 2 x AA elemmel működik. A főmodul a levegő hőmérsékletét a 0…+50°C, a távérzékelő szélesebb tartományban működik (-40…+70°). A mérő regisztrálja a maximális és minimális értékeket, naptárral, órával és háttérvilágítással, mint opciókkal.

Sok orosz fogyasztót lenyűgöz a minimalista design, a nagy számjegyű kijelző és a jó funkcionalitás. Ami a hátrányokat illeti, vannak olyan esetek, amikor a főmodult a szomszédos érzékelőkhöz csatlakoztatják.

Előnyök

 • az érzékelő kijelzőjén;
 • multifunkcionalitás;
 • megfizethető ár;
 • nagy számjegyek.

Hátrányok

 • csatlakozhat a szomszédok érzékelőihez.

RST 02710

Értékelés: 4.4

RST 02710

Gyakran frissített adatok a hőmérsékletről az RST 02710 elektronikus hőmérőben. A minimális intervallum mindössze 36 másodperc. A szakértők elégedettek voltak a készülék gazdag felszereltségével. A felhasználó rendszeres naptárat, órát, ébresztőórát kap. Mind az időjárás-állomás, mind a távérzékelő kijelzővel van felszerelve. A készülék tárolja a minimális és maximális hőmérséklet-méréseket. A csatlakoztatható érzékelők maximális száma 3. Vételi hatótávolság akár 50 m. Hasznos opciók: jégkijelző, töltöttségi szintjelzés, fali rögzítés és háttérvilágítás. A hőmérő széles hőmérséklet-tartományban működik (-50 °C és +70 °C között).

A felhasználók megtalálják az ár, a minőség és a funkcionalitás optimális egyensúlyát. A nők panaszkodnak az akkumulátorok problémás beszerelése miatt.

Előnyök

 • gyors adatfrissítés;
 • elfogadható ár;
 • multifunkcionalitás;
 • éles számok a kijelzőn.

Hátrányok

 • az elemek nem illeszkednek megfelelően.

Meteo útmutató MG 01203

Értékelés: 4.3

Meteo útmutató MG 01203

A Meteo guide MG 01203 kiváló minőségű anyagból készült. A szakértők a mérési eredmények gyors frissítését (30 másodpercenként) is kedvelik. 3 vezeték nélküli érzékelőhöz csatlakoztatható, hatótávolság 50 m. Az elektronikus hőmérő széles mérési tartományt tudhat magáénak (-50…+70°C), ébresztőóra, hangjelzés, akkumulátor töltöttségi szint kijelzése, háttérvilágítás és a mértékegységek kiválasztása. A készülék aktiválásához további AA elemeket kell vásárolnia.

A hazai vásárlóknak hízelgő a kivitelezés, a kijelzőn megjelenő nagy számok és a pontos hőmérséklet-mérés. A modell hátránya szerintük az, hogy a készletből hiányoznak az elemek.

Előnyök

 • Gyakori frissítések;
 • minőségi anyagok;
 • Nagy számjegyek a kijelzőn;
 • pontos leolvasások.

Hátrányok

 • nem tartalmaz elemeket.

Oregon Scientific RMR262

Értékelés: 4.2

OREGON SCIENTIFIC RMR262

A legkedvezőbb áron értékesített országunkban digitális hőmérő Oregon Scientific RMR262. Alkalmas a déli régiók lakói számára, ahol a hőmérséklet nem csökken -20°C alá. Ez a mérés alsó határa. De a főmodullal egyidejűleg 5 érzékelőt tud működtetni. Igaz, a hatótávolság 30 m-re korlátozódik. A készülék rendelkezik naptárral, ébresztőórával, beépített memóriával, valamint. A szakértők kedvelik a fehér háttérvilágítást, amely kellemes a szemnek. A modell zárja a legjobb elektronikus hőmérők felülvizsgálatát.

A hazai felhasználók elégedettek a hőmérséklet-mérés helyességével, a fehér háttérvilágítással, a natív elemek tartósságával (a készülék tartalmazza). A hátrányok rámutatnak a terjedelmes burkolatra, és a kijelzőn sok üres terület van.

Előnyök

 • alacsony ár;
 • pontos hőmérsékletmérés;
 • Kellemes háttérvilágítás;
 • hosszú élettartamú akkumulátorok.

Hátrányok

 • nehézkes;
 • korlátozott mérési intervallum.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: