9 legjobb elektromos tekercses fűtőtest

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakértővel.

Minden évben a tél közeledtével egyre nagyobb a kereslet a fűtőtestek iránt hazánkban. Néha az egyetlen hőforrást jelentik azokban a lakásokban, ahol a központi fűtés túl későn kapcsol be. Gyakran az elektromos tekerccsel ellátott készülékek további fűtési ponttá válnak, például kályha fűtéssel rendelkező otthonokban. Az ilyen fűtőberendezéseket már a szovjet idők óta használják, és megbízható és hatékony termékeknek bizonyultak. Az orosz piacon ma az elektromos tekercs modellek széles választéka található. Szakértőink segítenek kiválasztani a legjobb ár- és minőségi opciót.

Ajánlások a fűtőberendezés kiválasztásához

Tervezési jellemzők.A modern elektromos tekercses fűtőberendezések több összetevőből állnak.

 1. A fűtőtekercs általában egy speciális csőben van elrejtve. Kvarcból készül. Ennek az elemnek a hosszú élettartama a fűtési sebességtől függ. Minél lassabban melegszik fel a tekercs, annál hosszabb ideig működik a fűtőberendezés.
 2. A ventilátor felelős a meleg levegő gyors eloszlásáért az egész helyiségben. De a helyiség gyorsabb felmelegítésének van egy hátulütője is. Zajt és rezgést kelt, amikor a ventilátor forog. Amikor fűtőtestet vásárol, különös figyelmet kell fordítania a csendes működésre, függetlenül attól, hogy milyen szögben van megdöntve a fűtőtest.

Teljesítményszabályozás.Számos fűtési lehetőség közül választhat, hogy biztosítsa a kényelmes szobahőmérsékletet. A legtöbb ventilátoros fűtőberendezés 2 fűtési fokozatban (50% és 100% teljesítmény) vagy fűtés nélküli szellőztetéshez kapható.

Túlmelegedés elleni védelem.A tekercs nagyon felforrósodik, ha a fűtőberendezés hosszabb ideig üzemel. Ez a készülékház és a készülék egyéb részei nagyon felforrósodhatnak. Különösen veszélyes az elektromos vezetékekre, műanyagokra és műanyagokra. Az olvadás elkerülése érdekében sok gyártó olyan hőmérséklet-érzékelőket szerel be, amelyek a megengedett határérték túllépésekor automatikusan kikapcsolnak. Csak akkor kapcsolja be, ha a fűtőegység teljesen lehűlt.

További lehetőségek. A modern fűtőberendezések számos hasznos lehetőséggel rendelkeznek.

 1. Ha kisgyermekek vagy háziállatok vannak a házban, a billenőkapcsoló fontos funkció. Ez megakadályozza, hogy a fűtőberendezés kigyulladjon.
 2. A bunkereknek fagyvédelemmel ellátott fűtőberendezésre van szükségük. A fűtőberendezés fenntartja a minimális szobahőmérsékletet (+5…+7ºC) mindaddig, amíg a lakók távol vannak a háztól.
 3. Az időjárásálló burkolat kiterjeszti az alkalmazási területet. Ez a készülék fürdőszobában vagy üvegházban is használható.
Olvasson tovább  A 12 legjobb nagyítós lámpa

Ebben a felülvizsgálatban a 9 legjobb elektromos sugárzó fűtőtestet választottuk ki. Hazánkban árulják őket. A hely kijelölésekor az expertológia magazin szerkesztői egy szakértői közösség véleményét használták, anélkül, hogy figyelmen kívül hagyták volna az orosz fogyasztók visszajelzéseit.

A legjobb elektromos tekercses fűtőberendezések értékelése

vége
Jelölés hely termék neve ár
A legjobb elektromos tekercses fűtőberendezés értékelése 1 Stadler Form Max 6 990 €
2 Stiebel Eltron CK 20
9 900€
3 Soler Palau TL-40 4 864€
4 Ballu Classic BOH/CL-07 1 873€
5 Timberk TFH S10MMS 543€
6 RESANTA TVS-1 740€
7 Ballu BFH/S-10 790€
8 Scarlett SC-FH53016 788€
9 SUPRA TVS-F08 380€

A felülvizsgálat a RankQua adatain alapul

 • .

  Stadler Form Max

  Értékelés: 4.9

  Stadler Form Max

  Sok pozitív szavakat az otthoni felhasználók címzettje a fűtő Stadler Form Max. A svájci fejlesztés egyedi kialakításával nyerte el a fogyasztók tetszését. A gyártó többféle színt kínál. A magas ár ellenére a szakértők a készüléket az első helyezett tenyerébe adták a magas minőségért, a műanyag szagának hiánya, a csendes működésért. A fűtőberendezés előnye a könnyű kezelhetőség, bármely felhasználó megértheti a beállításokat. 2 kW-os teljesítmény mellett ez a készülék legfeljebb 25 négyzetméteres helyiségben biztosítana kellemes mikroklímát. . A készülék nyáron ventilátorként is használható.

  Az orosz lakástulajdonosok különösen kedvelik a spirálfűtő nagyszerű kialakítását, csendes működését, tartósságát. Az egyetlen hátránya a magas ár.

  Előnyök

  • gyönyörű design;
  • csendes működés;
  • nincs műanyag szag;
  • ventilátor üzemmód.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Stiebel Eltron CK 20 vége

  Értékelés: 4.8

  Stiebel Eltron CK 20<tr></div><p>end” src=”/wp-content/uploads/2023/05/85816666196881-939-.jpg” height=”370″ title=”Stiebel Eltron CK 20</p><tr>end”><p>További hőforrásként egy lakásban vagy házban használható német spirálfűtő ventilátor Stiebel Eltron CK 20</p><tr>vége. Ezt a falra szerelhető készüléket kompakt mérete és nagy hatékonysága jellemzi. 2 kW teljesítménnyel és +5°C és +30°C közötti hőmérséklet-szabályozással a termosztát segítségével. Hőmérsékleti pontosság 1ºC-ig. A szakértőket meglepte a készülék csendes működése, nedvességállósága, szerénysége. A ventilátoros fűtőberendezés ellenáll a feszültségingadozásoknak, a dacha tulajdonosok számára hasznos fagyásgátló funkcióval is fel van szerelve. A készülék automatikusan fenntartja a szobahőmérsékletet +5…+7ºC.<p>A felülvizsgálat második helyezése a nagyon magas árral magyarázható, amelyet sok felhasználó megjegyzett. Nincs panasz az építési minőségre.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kompakt méretek;</li><li>a pontos hőmérséklet-szabályozás;</li><li>gyorsan felmelegíti a helyiséget;</li><li>fagyásgátló funkció.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>Soler Palau TL-40</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=SOLER PALAU TL-40

  Egészen eredeti designt választott a spanyol gyártó Soler Palau TL-40 fűtőberendezése. A modell falra szerelhető, nedvességálló házzal rendelkezik. Az 1,8 kW maximális teljesítményű készülék akár 20 négyzetméteres helyiségben is képes meleg környezetet teremteni. . A szakértők dicsérték a gyártót a gazdag felszereltségért, ebben a komponensben páratlan. A készülék automatikus termosztáttal, hőmérséklet-szabályozással, fagy- és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. A készülék nyári melegben ventilátorként is használható. A fűtés vezérlését egy fényjelzővel ellátott kapcsoló segíti.

  Az expertology magazin szerkesztői az orosz vásárlói vélemények hiánya miatt a harmadik helyre tették ezt a modellt. A fűtőberendezésre még nincs kereslet.

  Előnyök

  • nedvességálló tok;
  • automatikus termosztát;
  • Két fűtési és egy szellőzési üzemmód;
  • fagyvédelem.

  Hátrányok

  • alacsony népszerűség.

  Ballu Classic BOH/CL-07

  Értékelés: 4.6

  Ballu Classic BOH/CL-07

  Klasszikus kialakítású kínai fűtőberendezés Ballu Classic BOH/CL-07. Az olajtüzelésű egység 7 szekcióból áll, amelyek teljesítménye 1,5 kW. A fogyasztó három fűtési mód közül választhat. A hatálya a fűtés – a helyiségek legfeljebb 20 négyzetméter. . A szakértők szerették az automatikus termosztátot, amelynek köszönhetően a készüléket kényelmesen és kényelmesen lehet irányítani. A gyártó a fűtőberendezést kerekekkel és fogantyúval látta el a könnyű mozgatás érdekében. A modell a talapzatról egy lépésre áll meg, t. . a felhasználók számos hátrányt észlelnek.

  Ha elemezzük az összes véleményt, de arra a következtetésre juthatunk, hogy a minőség instabil. A termosztát nem működik pontosan, vagy a hegesztési vagy festési hibák hibásak.

  Előnyök

  • gyorsan felmelegíti a helyiséget;
  • elegáns megjelenés;
  • ellenállás;
  • könnyű használat.

  Hátrányok

  • Instabil építési minőség.

  Timberk TFH S10MMS

  Értékelés: 4.5

  TIMBERK TFH S10MMS

  Megfizethetőség és az alacsony súly (0,7 kg) segített spirálfűtés Timberk TFH S10MMS a felülvizsgálatunkban. A szakértők dicsérik a modern kialakítást, a gyors fűtést és a kompakt méretet is. A készüléket kis helyiségek (legfeljebb 12 négyzetméter) és irodahelyiségek fűtésére tervezték. m) vagy a munkahelyen kellemes mikroklíma kialakításához. A készüléket gazdaságos energiafogyasztás (1 kW) és csendes működés jellemzi. A svéd fejlesztők gondoskodtak a fűtőberendezés biztonságáról, és túlmelegedés elleni védelemmel látták el.

  Elégedett a Timberk TFH S10MMS spirálventilátoros fűtőberendezéssel és az orosz fogyasztókkal. Megjegyezték a modell előnyeit, mint például a könnyű súly és a kompakt méret, a könnyű használat és a tartósság. Hátránya a rossz minőségű műanyag, amely melegítéskor kellemetlen szagot áraszt.

  Előnyök

  • könnyűség és tömörség;
  • megfizethető ár;
  • gyorsan felmelegíti a helyiséget;
  • tartósság.

  Hátrányok

  • alacsony teljesítmény;
  • műanyag szag.

  RESANTA TVS-1

  Értékelés: 4.4

  RESANTA TVS-1

  Ideiglenes hőforrásként használható a RESANTA TVS-1 spirálfűtő ventilátor. Ez az olcsó készülék elegendő teljesítményű (2 kW) ahhoz, hogy meleg környezetet teremtsen a szoba legfeljebb 20 négyzetméteres területén. . A gyártó háromállású kapcsolót szerelt be, amelynek köszönhetően a készülék teljes teljesítményen, valamint félteljesítményen (1 kW) is bekapcsolható. A készülék ventilátorként is használható. A szakértők dicsérik a stílusos kialakítást, a gyors fűtést, az automatikus hőmérséklet-karbantartást. A modell megérdemelten szerepel a felülvizsgálatunk top 6-os listáján.

  A felhasználók kedvelik a fűtőberendezés csendes működését, a tömörségét és hatékonyságát. De nem szabad túl sokáig teljes teljesítményen bekapcsolni, t. . a műanyag olvadni kezd.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • könnyűsége és kompakt mérete;
  • gyorsan felmelegíti a helyiséget;
  • stílusos design.

  Hátrányok

  • fél a túlmelegedéstől.

  Ballu BFH/S-10

  Értékelés: 4.3

  Ballu BFH/S-10

  A Ballu BFH/S-10 tekercses fűtőberendezés a lehető leggyorsabban megkezdi működését. A szakértők ezt a tulajdonságot a rendkívül hatékony tekercselemnek tulajdonítják. A 2 kW teljesítményű készülék legfeljebb 25 négyzetméteres helyiség fűtésére alkalmas. . Ebben az esetben a kínai készüléket elfogadható áron értékesítik. A gyártó két fűtési üzemmódot (1 és 2 kW), valamint szellőztető funkciót is biztosított. Az automatikus termosztátnak köszönhetően a beállított hőmérséklet emberi beavatkozás nélkül tartható fenn. Túlmelegedés esetén a készülék kikapcsolja magát.

  A felhasználók megjegyzik a fűtés hatékonyságát, a megfizethető árat, a kompakt méretet. A hátránya a spirál modell, ők utalnak a zaj, így a fűtés nem lehet hagyni éjszakára.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • automatikus termosztát;
  • védelem a túlmelegedés ellen;
  • könnyű és kompakt.

  Hátrányok

  • zajos működés.

  Scarlett SC-FH53016

  Értékelés: 4.2

  SCARLETT SC-FH53016

  A kínai spirálfűtő Scarlett SC-FH53016 sikeresen ötvözi a megfizethetőséget és a fűtési hatékonyságot. A 2 kW-os készülék három üzemmódban működhet: hideg levegő, meleg (1 kW) és meleg (2 kW) levegő. A könnyű használat érdekében a készülék hordozófogantyúval és fényjelzővel van ellátva. Az automatikus túlmelegedés elleni védelem teljesen biztonságos használatot tesz lehetővé. A szakértők dicsérték a kompakt és csendes működést. A ventilátoros fűtőberendezés a nyolcadik helyen szerepel a felülvizsgálatunkban.

  A háztartási felhasználóknak tetszett a Scarlett SC-FH53016 spirálfűtő, amely akár 20 négyzetméteres helyiségek gyors fűtésére is alkalmas. ., Jó megjelenésű, kedvező árú. Sajnos sok hibás termék van.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • három üzemmód;
  • védelem a túlmelegedés ellen;
  • stílusos design.

  Hátrányok

  • sok hiba.

  SUPRA TVS-F08

  Értékelés: 4.1

  SUPRA TVS-F08

  A legalacsonyabb ár kiemelkedik a versenytársak közül a SUPRA TVS-F08 fűtőtestek közül. A kis kínai készülék szerény teljesítményű (0,8 kW), ami a gyártó szerint elegendő lehet egy legfeljebb 20 négyzetméteres helyiség fűtéséhez. . A szakértők azt javasolják, hogy a készüléket régi, gyenge vezetékekkel rendelkező házakban használják. A készülék csatlakoztatásához megfelelő háztartási hosszabbító vezetékek kínai dugókkal. Időben aktiválja a készülék túlmelegedés elleni védelmét, a készülék a tok teljes lehűlése után bekapcsol. Hogy emelkedik a mi felülvizsgálatát a modell nem tudott, mert a merev hálózati kábel.

  A felhasználók dicsérik a fűtőberendezést az alacsony ár, a modern megjelenés, a gyors fűtés miatt. A hátránya a szűk forgókapcsoló és a gyenge stabilitás.

  Előnyök

  • könnyűség és tömörség;
  • alacsony ár;
  • A gazdaságos energiafogyasztás;
  • megbízható túlmelegedés elleni védelem.

  Hátrányok

  • merev zsinór;
  • gyenge stabilitás.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: