9 legjobb irodai székgyártó

Minimalizálja a napközbeni fizikai fáradtságot ezzel az irodai székkel. Sok időt tölthet kényelmes pozícióban, miközben magas termelékenységet tarthat fenn. Az irodabútorok az utóbbi időben nagy figyelmet kaptak. Mert a székek, fotelek és íróasztalok jó benyomást keltenek az emberekben egy vállalatról és annak pénzügyi helyzetéről. Tehát felelősségteljesen kell kiválasztani az irodabútorokat, figyelmet fordítva az összes árnyalatra. Szakértőink a következő szempontok alapján adnak tanácsot az irodai székek vásárlásakor.

Hogyan válasszunk irodai széket

Székek típusai. Az irodai székek és fotelek számos fajtája létezik.

 1. Funkcionális és kényelmes székek, szalonképes megjelenéssel a cégvezetők számára. A természetes anyagokból készült gazdag kárpitozásnak hangsúlyoznia kell a vezető státuszát.
 2. Szerényebb fotelek a rangidős alkalmazottak számára. A vezetők vagy a tervezőmérnökök azonban egy teljes műszak alatt fáradtság nélkül dolgozhatnak a praktikus és kényelmes, kiváló minőségű székek segítségével. Magasságuknak állíthatónak kell lenniük, hogy a különböző antropometriai adottságokkal rendelkező emberek kényelmesen érezzék magukat. Két változat létezik: számítógépes és kezelőszékek.
 3. A partnerek és a vendégek számára kiváló minőségű és kényelmes karosszékeket biztosítunk. A hangsúlyt a jó megjelenésre fektetik, miközben a design egyszerű és stabil marad.

Háttámla.Az ergonomikus háttámla fontos a kényelmes munkavégzéshez. Elengedhetetlen lehetőség a beállítási mechanizmus rendelkezésre állása. Az ülőmunkához ideálisnak tekinthető a 90 foknál valamivel nagyobb szög. Rövid pihenés esetén pedig hasznos növelni a dőlésszöget, csökkentve ezzel az izomzatra nehezedő terhelést. Az anatómiai háttámla kialakítása a lehető legjobban követi az emberi test alakját.

székhely.Az irodai székek különböző típusú ülésekkel készülnek.

 1. A merev szerkezetek kis rugalmasságú anyag felhasználásával jönnek létre. Ezek a modellek alkalmasak az irodai látogatók számára.
 2. A félig puha ülések vastagabb ülőfelülettel rendelkeznek, és optimálisan illeszkednek a szabványos székekhez.
 3. A rugós blokkokkal ellátott kárpitozott ülések maximális kényelmet biztosítanak. A leggyakrabban használt egységek a drága egységek a vezetői székek számára.

Mechanizmusok. A székek különböző mechanizmusokkal rendelkeznek a maximális kényelem érdekében.

 1. A helyes testtartás fenntartásához az ülésmagasság és a háttámla dőlési mechanizmusa szükséges. A modern kivitelek szinkronmechanizmust használnak, amely lehetővé teszi a magasság és a dőlésszög egyidejű beállítását.
 2. A hintamechanizmus lehetővé teszi, hogy a munkavállaló a szerkezeti integritás veszélyeztetése nélkül ringatózzon. A rendszer automatikusan a személy súlyához igazítja a szék keménységét.

Elérhető a. Mivel az alkalmazottak sok időt töltenek az irodai székben, minden anyagnak környezetbarátnak és higiénikusnak kell lennie.

 1. A vezetőket gyakran valódi bőrrel kárpitozzák, míg a rangidős alkalmazottaknak kiváló minőségű szintetikus anyagot kínálnak.
 2. Acél és műanyag mint alap. A szalonképesebb megjelenés érdekében egyes alkatrészek fából vagy alumíniumból készülnek.
Olvasson tovább  8 Legjobb elektronikus távérzékelős hőmérők

A 9 legjobb irodai szék gyártójának kiválasztása. Mindegyikük az orosz piacon értékesíti termékeit. Szakértői véleményen és az irodai dolgozók visszajelzésein alapuló értékelés.

Top irodai szék gyártók

Jelölés székhely gyártó értékelés
A legjobb irodai székgyártók rangsora 1 Főiskola 5.0
2 Metta 4.9
3 Elnök 4.8
4 Bürokraták 4.7
5 Trend
 • nes
 • 4.6
  6 abix 4.5
  7 TetChair 4.4
  8 Nowy Styl 4.3
  9 Miray csoport 4.2

  Főiskola

  Értékelés: 5.0

  Főiskola

  A kínai márka College nemcsak a felhasználókat, hanem a szakértőket is lenyűgözte irodai székeivel. Szalonképes megjelenés, magas szintű kényelem, tartósság. A gyártó nem spórolt az anyagokkal, így a székek robusztusak és strapabíróak. Ergonomikus kartámaszok ütésálló műanyagból, szövetbevonattal. A kárpitozáshoz speciális hálót és bőrt használtak. A háttámla okos formájának köszönhetően hosszú ideig ülhet a székben anélkül, hogy elfáradna. A márka gazdag választéka és a minőségi anyagok használata miatt a márka a mi értékelésünk győztese.

  a felhasználók kedvelik a klasszikus és az ultramodern irodai székeket egyaránt. Sok hízelgő szó szól a mechanizmus hasznosságáról és a státuszformáról.

  Előnyök

  • magas minőség;
  • tartósság és hosszú élettartam;
  • jó minőségű anyagok;
  • szalonképes megjelenés.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Metta

  Értékelés: 4.9

  Metta

  A Metta a legnagyobb orosz holdingvállalat, amely székek és fotelek gyártására szakosodott. A szakértők dicsérték a FÁK-országokba és az Európai Unióba irányuló rendszeres termékkiviteleket. Többféle modell közül választhatnak a vezetők vagy a számítógépes dolgozók. De leginkább a szakértők dicséretét a márka megérdemli az ortopédiai fotelek tervezéséért és gyártásáért. A gyártó együttműködik külföldi és hazai tudományos központokkal, ami lehetővé teszi, hogy tartós és hasznos termékeket hozzon létre.

  A rangsor második helyét a felhasználók számos kritikus véleményének köszönheti. A mechanizmus nyikorgásáról, a beállítások alacsony számáról és magas árról számolnak be.

  Előnyök

  • ortopédiai modellek;
  • nagy tartósság;
  • hosszú garanciaidő (akár 10 év);
  • házon belüli fejlesztések.

  Hátrányok

  • nyikorgó mechanizmus;
  • magas ár.

  Elnök

  Értékelés: 4.8

  Elnök

  1999-ben az orosz Chairman cég elindította bútorcsaládját. Az irodai székek két modellcsaládban kaphatók. Az üzleti vezetőknek prémium termékeket kínálnak, amelyek megbízhatóak és kiváló minőségűek. A kárpitozáshoz a gyártó természetes, lélegző anyagokat használt, a váz tartós műanyagból készült. A személyzeti modellek is strapabíróak. A stílusos szigor és a megfizethető ár kombinációja. A szakértők a márkának a megtisztelő harmadik helyet adták értékelésünkben.

  Az irodai dolgozók kiemelik az elnöki termékek tulajdonságait, mint például a kényelem, a tartósság, a szép design… A fotelek krónikus betegsége a gázpatron gyors meghibásodása. Sok potenciális vásárló hiányolja a színválasztékot.

  Előnyök

  • ergonómia;
  • elegáns megjelenés;
  • praktikum;
  • tartósság.

  Hátrányok

  • megbízhatatlan gázrugó;
  • szerény színpaletta.

  Bürokraták

  Értékelés: 4.7

  Bureaukrat

  A Bureaukrat termékei nagyon népszerűek az orosz irodai dolgozók körében. A gyártó a széles modellválasztéknak (kb. 100 darab) és a megfizethető áraknak köszönhetően meghódította a hazai piacot. A közepes árkategóriájú irodai székek különösen érdekesek. Ezek sokoldalú modellek, amelyek alkalmasak mind a kis szervezetek igazgatói, mind a menedzserek számára. A szakértők megjegyzik a modern stílus és a kiváló minőségű színes műanyag sikeres kombinációját. A márka dicséretet érdemel a megbízható szerelvények és mechanizmusok használatáért, a hintarendszer jelenlétéért.

  A légáteresztő hálós háttámláért a márka a magas negyedik helyet foglalja el a minősítésünkben. A felhasználók által említett hátrányok közé tartozik a karosszék borításának és karfájának instabilitása.

  Előnyök

  • erős mechanizmus;
  • ergonómia;
  • jó minőség;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • rövid élettartamú bevonat.

  Trend
 • nes
 • Értékelés: 4.6

  Trend<li></div><p>nes” src=”/wp-content/uploads/2023/05/66716666193871-459-.jpg” title=”Trend</p><li>nes”><p>Az irodabútor-piac fiatal szereplője (2012 óta) egy fehéroroszországi vállalat</p><tr>vége<li>nes. A gyártó az innovatív technológiára összpontosít, amely lehetővé teszi a tervezési fejlesztések gyors megvalósítását. A márka irodabútorok széles választékát kínálja, a játékosoknak szánt kényelmes modellektől a mutatós vezetői székekig. A termék a középkategóriás árszegmensben neves orosz és külföldi vállalatokkal versenyez. A szakértők dicsérték a több pozícióban rögzített hintamechanizmus jelenlétét, valamint a bőrkárpitozás használatát.<p>A felhasználók kedvelik a székek robusztusságát és megbízhatóságát, megjelenését. De a szerény funkcionalitás nem tette lehetővé, hogy magasabbra emelkedjen a rangsorunkban.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>minőségi gyártás;</li><li>megbízható mechanizmus;</li><li>modellek széles választéka;</li><li>megfizethető árak.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>szerény funkcionalitás.</li></ul><h3>abix</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=</div><p>abix” src=”/wp-content/uploads/2023/05/30116666193871-759-.jpg” title=”<br />abix”></p><p>A márka <br />az abix egy nagy német vállalat tulajdonában van <br />auberg <br />ands GmbH. A gyártó kiemelten kezeli termékei minőségét. Az irodabútorgyártás több délkelet-ázsiai üzemben folyik. minden terméket teszteltünk és tanúsítottunk a tartósság és szilárdság szempontjából. A szakértők kiemelik a vállalati identitást <br />abix, praktikus kialakítás és vonzó árak. Az irodai székek kínálata folyamatosan frissül, és a gyártó figyelembe veszi az orosz piac sajátosságait. A márka a hatodik helyen áll az értékelésünkben.</p><p>A hazai felhasználók dicsérik a székeket <br />Abix a jó megjelenés és a minőségi anyagok miatt. A hátrányok közé tartozik a hintamechanizmus nyikorgása és a háttámla rugalmasságának hiánya.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>egyszerű összeszerelés;</li><li>minőségi anyagok;</li><li>elfogadható árak;</li><li>praktikus kialakítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nyikorgás a hintamechanizmusban;</li><li>Elégtelen ágyéki támasz.</li></ul><h3>TetChair</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=TetChair

  Az orosz TetChair cég több mint 20 éve foglalkozik irodabútorok értékesítésével. A szakértők a márka termékeit a stílusos kialakításuk és az élénk színek sokfélesége miatt kedvelték. A székek hosszú élettartamú gázpatronokkal vannak felszerelve, amelyek nagy teherbírásúak (120 kg-ig). A burkolat tartós műanyagból, a kárpit műbőrből készült. A háttámla ergonomikus kialakítását figyelembe vették, így a vezetők és a titkárnők még egy egész napos munka után sem fáradnak el a hátizmaik. A márkanevet a megfizethető ár és a jó minőség kombinációja miatt választották.

  A felhasználók elégedettek az irodai szék kényelmével és ergonómiájával, a vonzó kialakítással. Ami a hátrányokat illeti, a legfontosabbak a csavaros dugók rossz rögzítése és a gyenge kerekek.

  Előnyök

  • stílusos design;
  • megfizethető ár;
  • ergonómia;
  • megbízható hintamechanizmus.

  Hátrányok

  • a csavaros kupakok lejönnek;
  • keréktörés.

  Nowy Styl

  Értékelés: 4.3

  Nowy Styl

  A volt Szovjetunió legnagyobb irodai székgyártója az orosz Nowy Styl cég. A gyártónak évente akár 4 millió darab kárpitot is sikerül értékesítenie. modellek. A szakértők a márka termékei iránti nagy keresletet az alacsony árral, a megbízható konstrukcióval és a kárpitanyagok sokféleségével magyarázzák. A kényelmes és egyszerű székkialakítás, valamint a környezetbarát anyagok használata miatt a New Style bekerült a rangsorunkba. A kárpitok színeinek meglehetősen széles választéka. A székek költségvetési szegmense ellenére anatómiailag formázott háttámlával és magasságállítással vannak felszerelve.

  Az értékelésekben a hazai fogyasztók a márka termékeit az ár és a minőség kombinációja miatt dicsérik. A hátrányok közé tartozik a háttámla nyikorgása és játéka, valamint az ülés alatti lemez gyenge pontja.

  Előnyök

  • alacsony ár;
  • kényelmes háttámla;
  • könnyű összeszerelés;
  • robusztus felépítés.

  Hátrányok

  • a háttámla karcolódik és nyikorog;
  • repedt lemez az ülés alatt.

  Miray csoport

  Értékelés: 4.2

  Miray csoport

  Az orosz irodabútorgyártó Miray Group gyorsan fejlődik. A márka termékei népszerűek a hazai piacon az alacsony ár, a megbízható konstrukció és a kárpitok magas kopásállósága miatt. A Prestige Gulf modell különösen népszerű az irodai dolgozók körében. A szék minőségi dőlés- és magasságállító mechanizmussal rendelkezik, és a szakértők kedvelik a textil kárpitot. Egy és ugyanazon modell 50 különböző színben kapható.

  Az online fórumokon a felhasználóknak hízelgő a megfizethető ár és a stílusos kialakítás. A fogyasztók élvezik az állítható emelőrendszer kellemes tapintását és minőségét; – Kiváló minőségű, felfelé vagy lefelé állítható kárpitszövetek. A karosszékek hátránya rövid életűnek tekinthető, a keresztrúd törése a leggyakoribb.

  Előnyök

  • Jó beállítási rendszer;
  • az anyag kellemes tapintású;
  • alacsony ár;
  • széles színválaszték.

  Hibák

  • törékeny forgószék;
  • nyikorog a háttámla.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: