9 legjobb ortopédiai párna memóriahab hatással

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt konzultációra van szükség egy szakemberrel.

A kényelmes alvás elengedhetetlen a jól működő naphoz, a hatékony munkához, a jó egészséghez és a boldog élethez. Pihenésed nagy része a párnádtól függ; kényelmesnek kell lennie, hogy nyakad és fejed izmai pihenés közben ellazulhassanak. Ennek az ágyneműtartozéknak a fő funkciója a fej megtámasztása, hogy ne legyen a gerinc túlzott elhajlása.

A minőségi alváshoz a legjobb választás egy ortopédiai párna memóriahabbal. Speciális töltőanyaggal rendelkezik, amely alkalmazkodik a fej és a nyak kontúrjához, miközben nem esik össze, és támogatást nyújt számukra. Ezenkívül ezek a párnák megakadályozzák az arctörések kialakulását.

Íme egy áttekintés a 9 legjobb ortopédiai párnáról memóriahabbal.

9 legjobb ortopédiai párna memóriahabbal

Jelölés Helyszín Név Ár
9 legjobb ortopédiai párna memóriahabbal 1 MemorySleep Classic ortopédiai párna, 40 x 60 cm 3 728 €
2 Blue Sleep Memory ortopédiai párna, 36 x 46 cm 5 990 €
3 TRELAX Respecta P05 5 992 €
4 Armos Premium hullám gél 5 900 €
5 Gezatone Eco
 • fe
 • 4 480 €
  6 EcoSapiens Ortosleep PRO ES-78033 EcoSapiens Ortosleep PRO ES-78033 4 000 €
  7 Luomma LumF-516 3 800 €
  8 Sleepico Memory Base, 50 x 70 cm 2 800 €
  9 MemorySleep pillangó 2 690 €

  MemorySleep Classic ortopédiai párna, 40 x 60 cm

  Értékelés: 4.9

  54.jpg

  A MemorySleep Classic 40×60 cm a legnépszerűbb MemorySleep párna a MarketPlay szerint. Alkalmas a gerincferdülés okozta fejfájás és nyaki kellemetlenségek megelőzésére és kezelésére – a töltés lehetővé teszi, hogy a nyaki gerinc alvás közben, oldalt, háton vagy hason fekve a megfelelő pozíciót vegye fel.

  A MemorySleep Classic párna belsejében egy poliuretán hőtöltőanyag található, amely melegítéskor alkalmazkodik a fej és a nyak kontúrjához, memóriahatást keltve, miközben a terhelés enyhítése után visszaállítja az eredeti térfogatot. A külső rész puha kötött anyagból készült, amely párnahuzat helyett használható, és mosáshoz levehető. Minden összetevő olasz, ortopéd orvosok és bőrgyógyászok által tanúsított és ajánlott. Egyébként ez a párna nem tartalmaz allergiát kiváltó összetevőket.

  A párna kellemes klímát és kényelmes testhelyzetet teremt a pihentető alváshoz. Sok ügyfél megjegyzi az alvás minőségét. A párna alkalmas lehet felnőttek és tizenéves gyermekek számára is.

  Előnyök

  • Abszolút alkalmazkodás a testkontúrokhoz;
  • hipoallergén összetevők;
  • alkalmas a nyaki és feji rendellenességek megelőzésére és kezelésére;
  • Egy “lélegző párna”;
  • levehető fedél.

  Hátrányok

  • nem meghatározott.

  Blue Sleep Memory ortopédiai párna, 36 x 46 cm

  Értékelés: 4.8

  A KÉK ALVÁS MEMÓRIAHABOS PÁRNA, 36 X 46 CM

  A Blue Sleep Memory párna tölteléke nagy sűrűségű poliuretán hab Memory Foam. Anatómiai ortopédiai forma a fej- és nyaktámaszpárnák mélyítésével. A párna alkalmas a fejfájás és a nyaki kellemetlenségek megelőzésére alvás után, a nyaki gerinc csontritkulás megelőzésére és a vállakra nehezedő nyomás csökkentésére.

  A legtöbb felhasználó az első néhány éjszakán kellemetlen érzésről számol be, amikor normál párnáról vált, de időbe telik, amíg megszokja – a test alkalmazkodik a megfelelő pozícióhoz. sokan megjegyzik a gyors elalvást és az örökös fejfájás megszüntetését.

  A Blue Sleep Memory párna könnyen ápolható; levehető pamut huzattal rendelkezik, és 30 Celsius-fokon mosható. Figyelemre méltó, hogy a párnát utazásokra vagy látogatásra lehet vinni – csőben árulják, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Nagyszerű ajándékdoboz is lehet belőle.

  Előnyök

  • segít fejfájás és nyaki fájdalmak esetén;
  • kényelmes anatómiai forma;
  • Levehető párnahuzat;
  • csomag-cső mellékelve.

  hátrányok

  • nem azonosított.

  TRELAX Respecta P05

  Értékelés: 4.8

  TRELAX RESPECTA P05

  A párna megkülönböztető jegye

  ELAX Respecta P05 ezüstionok a töltelékben. Funkciójuk az, hogy megakadályozzák a mikroflóra kialakulását a párna testében, ami meghosszabbítja annak tartósságát és növeli baktériumölő tulajdonságait. A termék szabályos formájú, párnákkal ellátott, amelyeknek köszönhetően a pihenés során a legkényelmesebb pozíciót lehet megtalálni. A fej, a nyak és a vállak megfelelő alátámasztása az ezeken a területeken fellépő izomfeszültségek enyhítésére.

  A párnát ortopédusokkal közösen fejlesztették ki, bármilyen helyzetben használható. A termék 60 cm-es szélessége lehetővé teszi a fekvést alvás közben. A töltőanyag felveszi a test alakját, majd a tehermentesítés után visszanyeri a terhelést.

  Három méret közül választhat: S, M, L – a párnaszárak különböző méretűek, hogy minden testalkatnak és magasságnak megfeleljenek. Párnahuzat puha, légáteresztő ausztrál szálból, baktériumölő tulajdonságokkal – nem mikrobiális, mosható, levehető és cserélhető. Lehetőség van levehető párnahuzat megvásárlására – a gyártó nem javasolja a normál párnahuzat használatát a párna alakja miatt, de egyes felhasználók figyelmen kívül hagyják ezt a szabályt, és nem éreznek különbséget a kényelemben.

  Előnyök

  • két görgő;
  • levehető párnahuzat;
  • három párna méretben;
  • rugalmas töltelék;
  • Bármilyen helyzetben aludhat.

  Hátrányok

  • nem meghatározott.

  Armos Premium hullám gél

  Értékelés: 4.7

  ARMOS PRÉMIUM HULLÁMZSELÉ

  Az Armos Premium Wave Gel párna duzzasztott anyaga különösen hajlékony és egy technogel réteggel van körülvéve, ez utóbbi hűsítő hatású, ami különösen kellemes a meleg és forró zónákban. A kialakítás támogatja a fejet és a nyakat, kialakítja a gerinc helyes fiziológiai helyzetét a relaxáció során, maximalizálva az izomlazítást.

  Ennek a párnának az anyaga porózus, ezért kényelmes rajta aludni, a levegő kicserélődik a test és a szövet között. Az ágy két közepesen merevítő görgővel rendelkezik, amelyek között a fej nyugszik. A termék formája klasszikus, ezért egy 70×50 cm-es szabványos párnahuzat használható.

  Előnyök

  • közepes keménységű és két görgővel;
  • hűsítő gélréteg;
  • normál párnahuzatként is használható;
  • segít enyhíteni a fejfájást és a nyaki panaszokat.

  Hátrányok

  • 5900 rbl körüli ár.

  Gezatone Eco
 • fe
 • Értékelés: 4.6

  GEZATONE ECO<li></div><p>FE” src=”/wp-content/uploads/2023/05/10016666196991-329-.jpg” height=”315″ title=”GEZATONE ECO</p><li>FE”><p>Gezatone Eco ortopédiai párna</p><li>segít kényelmes helyzetbe kerülni, hogy pihenés és alvás közben ellazítsa a fej, a nyak és a vállöv izmait. Ezenkívül enyhíti a bőr mechanikai igénybevételét, és reggelre megszűnnek az arcon lévő horpadások – nagyszerű hír azoknak a nőknek és férfiaknak, akik szeretnek arccal lefelé aludni.<p>A párna érdekes formájú, anatómiai gödröcskékkel rendelkezik, hogy minden személy számára megtalálja az ideális pozíciót. A középső nyakkivágásnak és az oldalsó bemélyedéseknek köszönhetően hosszú ideig kényelmesen fekszik a hátán. Egyrészt kényelmes, de másrészt ki kell választania a termék kívánt irányultságát, és nem valószínű, hogy ezt az éjszaka közepén fogja megtenni. A MemoryFoam anyag a test súlya alatt követi a test kontúrját és támogatja a. Az anyag légáteresztő és nem hordoz poratka-atkákat; ideális az allergiások számára. A párnán dombornyomott kiemelkedések követik az arc masszázsvonalait. elősegíti a nyirokelvezetést, ami jót tesz az arcbőrnek és a bőr minőségének, és csökkenti a duzzanatot.</p><p>puha eukaliptuszrostból készült párnahuzat; a párna alakjához idomul. Az eukaliptusz híres baktériumölő tulajdonságairól, ezért a baktériumok és szagok nem szaporodnak el az érintkezési felületen. A gyártó nem ajánlja a hagyományos párnahuzatok használatát az érintkező felület gyűrődésének veszélye miatt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Több mélyedés minden lehetséges testhelyzethez;</li><li>Levehető párnahuzat a párna formája alapján;</li><li>nyirokelvezetés megkönnyítése a felszínen;</li><li>Eukaliptusz szálas párnahuzat baktériumölő tulajdonságokkal.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a párna alakja a rengeteg mélyedés miatt némi megszokást igényel.</li></ul><h3>EcoSapiens Ortosleep PRO ES-78033 EcoSapiens Ortosleep PRO ES-78033</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=EcoSapiens Ortosleep PRO ES-78033 EcoSapiens Ortosleep PRO ES-78033

  Az EcoSapiens Ortosleep PRO ES-78033-at az ortopédusok gyakran ajánlják a gerincproblémák okozta testtartási görbületek, nyaki kellemetlenségek és fejfájások kezelésére és megelőzésére. A töltelék rugalmas, de szilárd poliuretán hab, amely memóriahatással rendelkezik, és alkalmazkodik a test alakjához, így az alvó bármilyen súlya mellett alátámasztja a fej, a nyak és a váll területét. A szövet hosszanti részén egy vállnyílás található a kényelmes alvási pozícióhoz az oldalon.

  Az EcoSapiens Ortosleep PRO ES-78033 párna ergonomikus és ellazítja a nyak és a fej összes izmát fekvés közben. A felhasználók megjegyzik a termék kényelmes magasságát; használatakor megjegyzik az osteochondrosis tüneteinek enyhülését, a fej- és nyakfájás reggeli megszabadulását.

  Az EcoSapiens Ortosleep PRO ES-78033 ortopédiai hatását orvosi nyilvántartási tanúsítvánnyal igazolták. Teljesen Oroszországban készült. Levehető párnahuzattal és tárolótáskával.

  A párnát nem a háton alváshoz tervezték.

  Előnyök

  • egy párna az oldalára fekvéshez;
  • A tároló tasakot tartalmazza;
  • sűrű, rugalmas töltelék;
  • gyógyászati termék regisztráció.

  Hátrányok

  • csak oldalt alváshoz, de nem kényelmetlen más pozíciókban sem.

  Luomma LumF-516

  Értékelés: 4.5

  LUOMMA LUMF-516

  A következő párna a felülvizsgálatunkban, a Luomma LumF-516, a hasra fekvéshez készült. X-alakú, a vállak számára kialakított mélyedésekkel. Ha szeretné, akkor a hátán ülhet rajta, de a fejrész nem nagy, meg kell szoknia.

  A közepes sűrűségű Memory Foam párnázás alvás közben a fejet a megfelelő pozícióban tartja, a gerinc meggörbülése nélkül. Nincs párnahuzat, és ez egy mínusz. Egyes felhasználók egy közönséges téglalap alakú, szegélyezhető ruhát viselnek. Tekintettel arra, hogy a párnát nem lehet mosni vagy mosni, és nincs levehető huzat, ez valóban probléma.

  Sok felhasználó nyilatkozott a Luomma LumF-516 párna alvási kényelméről, egyesek számára a termék merevnek bizonyult. A probléma megoldásához javasoljuk, hogy válassza ki a megfelelő méretet – 44×54 vagy 50×57 cm, amelyek különböző magasságúak, és ez befolyásolja a kényelmet.

  A nyak- és fejfájás a legtöbb esetben megszűnik a Luomma LumF-516 használatával.

  Előnyök

  • X-alakú, négy bemélyedéssel a vállak számára;
  • két méretben;
  • Enyhíti a nyaki gerinc terhelését fekvés közben;
  • Alkalmas oldalt és hason alváshoz.

  Hátrányok

  • nincs benne párnahuzat.

  Sleepico Memory Base, 50 x 70 cm

  Értékelés: 4.4

  445455.jpg

  A Sleepico Memory Base párnát (50x70x16cm méret) normál testalkatú, alacsony emberek számára tervezték. Két párna párnával rendelkezik, amelyek anatómiai alátámasztást biztosítanak a fejnek alvás közben, valamint a memóriahabbal töltött, rugalmas Memorix töltelékkel.

  A párna praktikus tulajdonsága, hogy a huzat cipzárján keresztül beállíthatja a töltelék mennyiségét. Azok számára, akik szeretnek hason aludni, extra magas pellettel rendelkezik. Sokan használják, de ügyelni kell arra, hogy a maradék habot egyenletesen osszák el, különben az alvás nem lesz kényelmes.

  A párnahuzat pamut sztreccs szaténból készült, amely tartós és strapabíró, könnyen ápolható anyag. kellemes tapintású.A párna Oroszországban készült a GOST R 55857-2013 szabvány szerint. Hosszú, több mint 5 éves élettartammal rendelkezik.

  Előnyök

  • Állítható párna magasság;
  • Levehető párnahuzat kopásálló szálból;
  • a párna megfelel a GOST szabványnak;
  • megnövelt élettartam.

  Hátrányok

  • Ügyeljen arra, hogy a töltelék egyenletesen oszoljon el.

  MemorySleep pillangó

  Értékelés: 4.4

  A BUTTERFLY

  Egy másik X alakú párna a MemorySleep Butterfly felülvizsgálatunkban. A négy vállpárnának köszönhetően bármilyen helyzetben könnyű rajta aludni. Belül rugalmas poliuretán hab, rugalmas anyag, amely alkalmazkodik a test körvonalaihoz és visszanyeri alakját a terhelés eltávolítása után. 9 cm-es magassága a legtöbb felhasználó számára kényelmes, ami elegendő a kényelmes fej- és testhelyzethez alvás közben.

  A MemorySleep Butterfly párna minden korosztály számára alkalmas, beleértve a gyermekeket is. Az egyetlen hátránya, hogy nem jár hozzá párnahuzat. Másrészt a huzat levehető és mosható.

  Előnyök

  • négy vállrésszel;
  • Optimális magasság 9 cm;
  • belül rugalmas poliuretán hab;
  • levehető fedél.

  Hátrányok

  • nincs párnahuzat mellékelve.
  Olvasson tovább  12 legjobb olaj típusú légkompresszorok
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: