9 legjobb otthoni sörfőző

Sok házi sörfőző álma, hogy saját sört készítsen, egy népszerű italt. Az élő termék iránti vágy különösen erős a melegebb hónapokban és a baráti sportesemények nézésekor. Ahhoz, hogy otthon sört készítsen, a legjobb, ha speciális felszerelést vásárol. A helyi piacon elérhetővé váltak megfizethető sörözők, amelyek kielégítik a könnyű alkohol iránti igényt. A megfelelő modell kiválasztása előtt nem árt, ha tanulmányozza a szakértők értékes ajánlásait.

Hogyan válasszon egy mini sörfőzdét otthonába

 1. Költségvetés. Sok sörfőzdét külföldről importálnak hazánkba, így az árak meredekek. Néhány gyártónak sikerült összeszerelést létrehoznia Oroszországban, termékeik vonzóbbá váltak. Még minimális rendelési összeg (5000 rubel) mellett is magasak az új sörfőzde költségei.) elmehet a boltba vagy rendelhet online.
 2. Tartály kapacitása. Az otthoni sörfőzés nem igényel hatalmas létesítményeket, amelyek decalitert generálnak a komlós italból. Leggyakrabban a felhasználóknak elegendő a 10 literes térfogat, de ha nagy cégeket gyűjt, akkor választhatja a 30-50 literes tartállyal rendelkező egységet.
 3. Berendezések. A kezdő sörfőző számára meglehetősen nehéz követni az összes technológiai lépést és az erjedési folyamatot. Ezért előnyben kell részesíteni azokat a berendezéseket, amelyek rendelkeznek az összes szükséges vezérlőelemmel, az első főzéshez szükséges összetevőkkel és egyértelmű utasításokkal.
 4. Tiszta sörfőzde. Minden egyes sörfőzéskor a berendezés olyan környezetben marad, amely ideális a patogén flóra fejlődéséhez. A gondos vásárlónak a lehető leghamarabb ki kell tisztítania a sörfőzdét. Tehát a berendezéshez mellékelt tisztítószerek jó segítség a tulajdonosnak.
 5. Maláta vagy kivonat. A sör előállítására két technológiát alkalmaznak.
 6. Malátakivonatszárazra párolt dehidratált sörlé vagy folyékony szirup. A víz hozzáadása után a végső sörlé a szükséges paramétereknek megfelelően készül el. Vagyis a kivonat gyártója már eldöntötte a felhasználó számára, hogy milyen recept alapján készítse el a habzó italt. A leggyakoribb otthoni sörfőzők extrakciós technológián alapulnak.
 7. ÁrpamalátaNémetországban 1516 óta kötelező összetevőnek számít. ma már egyre kevesebben vannak a tisztasági sör törvényének hívei, így a maláta készülhet búzából és rozsból is. Ez a technológia lehetővé teszi a folyamat kreatív megközelítését, darált gabonafélék, bogyók, gyümölcsök, gyógynövények és egyéb összetevők hozzáadásával. A házi malátakészítés azonban időigényes művelet, amely türelmet és gondosságot igényel. Ezért az igazi ínyencek számára a gabona sörfőzde a megfelelő választás.
Olvasson tovább  12 legjobb szűrőrendszer a mosogató alatt

A legjobb 9 otthoni sörfőzdét választottuk ki a felülvizsgálatunkban. Ezek mindegyike elérhető hazánkban a piacon. Figyelembe vették a szakértői véleményt és az amatőr sörfőzők visszajelzéseit.

Top otthoni sörfőzők listája

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb otthoni sörfőzdék kezdőknek 1 BeerMachine DeLuxe 2008 szakértő 14 490€
2 Inpinto bár és pub 24 900€
3 Mr.Sör Szuperkupa 9 990€
4 BeerMachine 2000 9 870€
A legjobb professzionális otthoni sörfőzők 1 Grainfather 30 sörfőzde 59 800€
2 aumeister 20 178 900€
3 Bavaria 50 L 41 800€
4 i
EW
22 500€
5 Zavodik sör Premium/Luxe 10 380€

Top sörfőzdék kezdőknek

Az új sörfőzők számára a legegyszerűbb módja a láger készítésének egy miniatűr sörfőzőmesterrel. Ne feledje, hogy a sör felsőerjesztésű, és íze a stout, a porter és az ale sörökre emlékeztet. A szakértők a következő modelleket ajánlják a feltörekvő sörfőzőknek.

BeerMachine DeLuxe 2008 szakértő

Értékelés: 4.9

BeerMachine DeLuxe 2008 szakértő

A BeerMachine DeLuxe sörfőzde gyártója 2008 Expert mottóval indult: “Sörfőzzük a saját sörünket”!”Az amerikaiak ezen a téren egyértelműen előrébb járnak. Mindent tartalmaz, amire egy kezdőnek szüksége van ahhoz, hogy megtegye az első lépést a sörfőző szakértővé válás felé. A csomag kinyitásakor a felhasználó egy hordót, malátakivonatot (10 liter), komlót, élesztőt és egy korongot talál, amely részletes útmutatót tartalmaz a sörfőzéshez. Hőmérő, areométer és mérőhenger áll rendelkezésre az erjedési folyamat nyomon követéséhez. 9 liter sör elkészítése után a felhasználónak csak ki kell öntenie a sört kerámia palackokba, majd tisztítani kell a gépet.

A tulajdonosok beszámolnak a valódi élő sör könnyű ízéről, a könnyű sörfőzésről és tisztításról. A berendezés a rangsorunkban az első helyet foglalja el.

Előnyök

 • teljes felszerelés;
 • összeszerelési és kezelési útmutató;
 • mérőműszerek;
 • minőségi termelés.

Hátrányok

 • nincs érzékelés.

Inpinto bár és pub

Értékelés: 4.8

INPINTO BAR AND PUB.webp

A cseh Inpinto Bar and Pub zseniális konstrukciója megkönnyíti az otthoni sörsörfőzést. 9 literes műanyag hordó vonzó tölgyfa kivitelben. A természetes karbonizálás egy különleges technológia. Folyékony kivonat, üvegpalackok, koronás dugók és csavaros zárószerkezet. A potenciális vásárlók a rövidebb főzési idő miatt a minősítés tetejét részesíthetik előnyben. A cseh technológia lehetővé teszi a sörlé 4-21 napos érlelését (a versenytárs sörfőzdéknél 3-10 nap).

A szakértők felhívják a figyelmet a jégkészítőre, amely nemcsak sört, hanem erősebb italokat is készít. A felszerelés gondosan készült, és hosszú éveken át tart.

Előnyök

 • Az Inpinto Bar & Pub egy palackozógép;
 • A hordozható jégkészítő;
 • 18 üvegpalack dugóval;
 • Részletes utasítások oroszul.

Hátrányok

 • hosszú cefrézési idő.

Mr.Sör Szuperkupa

Értékelés: 4.7

MR.BEER SUPER CUP.webp

Az amerikai sörfőzde nemcsak a finom sör készítése mellett kötelezte el magát, hanem a sör élvezhetővé és élvezetessé tétele mellett is. A Mr.A Beer Super Cup a Beer Pong játékkal együtt érkezik. Kóstolja meg a friss sört, és élvezze a pihentető italokat a barátok társaságában. A sörfőzde tesztüzeméhez a gyártó minden összetevőt bevont, kezdve a malátakivonattól kezdve a tisztítószerig. A DVD részletesen elmagyarázza a lépésről-lépésre történő eljárást. A kész termék azonnal kiönthető márkás poharakba vagy kerámia palackokba.

Olvasson tovább  7 legjobb vasalóprés

A felhasználóknak hízelgő az egyszerű felépítés, az elemi technológia, az érdekes játék a készletben. A modell az értékelésünk első három helyezettje között van.

Előnyök

 • stílusos design;
 • rendezett összeszerelés;
 • részletes technológia;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • hosszú szirup főzési idő.

BeerMachine 2000

Értékelés: 4.6

Sörgép 2000.webp

Újabb amerikai sörfőzde került fel a rangsorunkba. A BeerMachine 2000 egy 10 literes hordóból áll, csapolócsappal, szénsavasító egységgel, nyomásmérővel, valamint. Biztonsági szelep biztosítja a folyamat biztonságát. Az erjedési folyamat elindításához a gyártó biztosítja a malátakeveréket, az élesztőt és három palack szén-dioxidot. A mesterséges szénsavasítás 3-10 napra korlátozza a főzési időt. A berendezés súlya mindössze 2 kg.

A kezdő sörfőzők gyorsan megtanulják, hogyan kell főzni, amint azt a fogyasztói vélemények is mutatják. A pozitívumként említik a megfizethető árat, a minőségi kivitelezést és a könnyű használatot. Az orosz forgalmazási hálózatban az anyanyelvi keverékek hiányát a felhasználók egyértelmű hátránynak tekintik, ami a kezdőknek problémákat okoz a sörfőzéssel.

Előnyök

 • könnyű használat;
 • elfogadható ár;
 • alacsony súly;
 • kiváló minőségű összeszerelés.

Hátrányok

 • nincsenek elérhető keverékek.

A legjobb professzionális otthoni sörfőzők

A különböző stílusú sörök nagyobb mennyiségéhez professzionális eszközöket kell keresnie. És ebben a kategóriában vannak igazi malátasörfőzők, akik képesek ínyenc komlós sört készíteni. A szakemberek a következő rendszerek sikeres kialakítását dicsérték.

Grainfather 30 sörfőzde

Értékelés: 4.9

GRAINFATHER 30.webp sörfőzde

A Grainfather 30 sörfőző berendezés a professzionális házi sörfőzőket célozza meg. A modell All-In-One modellként készült. A szakértők megjegyzik a termelés teljes ciklusát, a maláta cefrézésétől a rendszer fertőtlenítéséig. A beállított hőmérsékleti szint fenntartásához a gyártó a sörfőzdét elektromos fűtőelemmel, keringető szivattyúval és ellenáramú hűtővel szerelte fel. A tartály teste rozsdamentes acélból, a fedél pedig edzett üvegből készült. A berendezés távolról is vezérelhető a Bluetooth opciónak köszönhetően.

A felhasználók élvezhetik az új-zélandi sörfőzdében készült gabonasör kiváló ízét. Tökéletesen kiforrott technológia maximum 30 liter sörhöz. A berendezés a rangsorunk győztese.

Előnyök

 • egyszerű technológia;
 • minőségi anyagok;
 • teljes gyártási ciklus;
 • távirányító.

Hátrányok

 • nem található.

aumeister 20

Értékelés: 4.8

</div><p>AUMEISTER 20.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/04/49416666193891-339-.jpg” height=”420″ title=”<br />AUMEISTER 20.webp”></p><p>Kiváló minőségű sör előállítása minimális gonddal <br />aumeister 20. A német gyártó teljesen automatizálta a folyamatot; a felhasználónak a kiválasztott receptnek megfelelően kell megadnia a technológiai paramétereket. A sörfőzde saját vezérlőrendszerrel rendelkezik, így a tulajdonosnak csak arra kell várnia, hogy a sörfőzési folyamat minden lépése befejeződjön. A minőségi kivitelezés és a tartósság további vásárlási szempontok ennél az ár-érték arányú modellnél. A szakértők ezt a sörfőzdét a magas ára miatt a második helyre teszik.</p><div style=
Olvasson tovább  13 legjobb elektromos kandallók

A tulajdonosok elégedettek voltak a modell összeszerelésével, az élelmiszeripari rozsdamentes acél használatával és a szoftver elérhetőségével. A felhasználók egyetértenek az értékelésükkel, és a berendezést az otthoni sörfőzés modelljének nevezik.

Előnyök

 • a folyamat teljes automatizálása;
 • minőségi anyagok;
 • gazdaságos energiafogyasztás;
 • folyamatos ellenőrzés.

hátrányok

 • magas ár.

Bavaria 50 L

Értékelés: 4.8

BAVARIA 50 L.webp

A Bavaria 50 literes sörfőzde képes ellátni a kis kocsmák vendégeit habos itallal. Az üzemidő 4 és 5 óra között változik, a sörtartály térfogata 50 liter. A német designt Oroszországban szerelik össze, így az ár elég vonzó a potenciális vásárlók számára. Ugyanakkor a szakértők megjegyzik a berendezés tisztességes minőségét, a külső varratok minden varratát rendesen elkészítik. A tartályt elektromos fűtőtestekkel fűtik. Az automatizálás egyértelműen működik, a felhasználónak csak a megfelelő paramétereket kell beállítania.

a gép a beépített Wi-Fi adapter segítségével mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető. A berendezésnek tervezési hibái is vannak, a szilikon gyakran leválik a lábakról.

Előnyök

 • folyamatautomatizálás;
 • hőmérséklet-szabályozás;
 • demokratikus ár;
 • gyors felmelegedés.

Hátrányok

 • A fűtőelem vezérlőegysége meghibásodik.

i
EW

értékelés: 4.7

I</div><p>EW.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/04/62916666193891-509-.jpg” height=”420″ title=”I<br />EW.webp”></p><p>Az elektromos sörfőzde i<br />EW. Integrált tárcsafűtővel, sörléhűtővel, digitális vezérlővel, keringtető szivattyúval van felszerelve. A készülékház élelmiszeripari rozsdamentes acélból készült, és beépített leeresztő kakas van rajta. Minden sörfőzési folyamat egy tartályban; az automatika önállóan szabályozza a maláta hőmérsékletét, aktiválja a szivattyút vagy a hűtőt. A szakértők kiemelik a speciális szita-szűrőt, amely tiszta sört eredményez.</p><p>A modell a negyedik helyen áll a minősítésünkben. A felhasználók meglehetősen óvatosak a központi cső túlcsordulásától, az automatizálás szintje is korlátozott. Az alacsony ár rendkívül vonzó tulajdonság.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>megfizethetőség;</li><li>automatikus üzemmód;</li><li>Élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél;</li><li>hálós szűrő.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>befejezetlen építés.</li></ul><h3>Zavodik sör Premium/Luxe </h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Sör ZAVODIK PREMIUM-LUXE.webp

Sokféle sört lehet főzni a professzionális sörfőzdében Beer Zavodik Premium/Luxe sör. Ezt a berendezést háztartási és kereskedelmi célokra egyaránt tervezték. A szakértők a sörfőzdét a könnyű sörfőzés miatt helyezték el a minősítési listánkon. megvásárlása után a felhasználó egyszerűen összeszereli a berendezést, felönti a vizet, hozzáadja a malátakivonatot, az élesztőt, és hagyja erjedni. Az egész folyamat 10 napig tart, majd a sört a hozzá tartozó palackokba töltik, és hideg helyen érlelik (14 napig). Egyetlen ciklusban akár 23 liter élénk sör is előállítható.

A tulajdonosok kritikus visszajelzései megakadályozták, hogy a berendezés magasabb szintre kerüljön. Elégedetlenek a megjelenéssel, a hosszú főzési idővel, a márka túlfizetésével.

Előnyök

 • kellemes söríz;
 • A főzési költségek alacsonyak;
 • könnyen kezelhető.

Hátrányok

 • hosszú érési idő;
 • csúnya megjelenés.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: