A 10 legjobb függőleges mosógép minőség és megbízhatóság szempontjából

*A szerkesztő véleménye a legjobb gépekről. Kiválasztási kritériumok. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem eladási ajánlat. A vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

Áttekintésünk a függőleges mosógépekre összpontosít. Ebbe a rangsorba az európai és ázsiai nagy háztartási készülékgyártók 10 legnépszerűbb modelljét válogattuk be. Az egyszerűség kedvéért a jelölteket két csoportra osztottuk az árkritérium szerint – 30 000 rubelig terjedő árú gépek és 30 000 rubel feletti árú modellek.

Az egyes modellek kiválasztásakor különböző kritériumokat használtunk, mint például az építési minőség, a márkaismertség, a műszaki paraméterek és az ár-érték arány a jellemzőkkel szemben. A jelöltek kiválasztásánál az egyik legfontosabb tényező az volt, hogy a készülék hogyan teljesített valós körülmények között. A készülékekre vonatkozó információkat a gyártók hivatalos honlapjairól, tematikus fórumokról, visszajelző oldalakról, népszerű piacterekről (például a Yandex.ru), blogokról és fórumokról elemeztük.Piac) és egyéb közforrásokból.

Hogyan válasszunk egy függőleges mosógépet

A függőleges töltetű mosógép kiválasztásakor célszerű figyelembe venni a következő pontokat

 1. Dob kapacitása.
 2. Maximális pörgési sebesség.
 3. Energiaosztály.
 4. Funkcionalitás.

Régebben minden gyártó 5 kg-nál nagyobb teherbírású függőleges gépeket gyártott – ez már régóta szabványnak számít. A piacon ma kapható függőleges mosógépek 5-8 kg terhelhetőséggel kaphatók. A fő szabály nem a maximális terhelés hajszolása, a lényeg az, hogy az egy ciklusra használt szennyes átlagos súlya alapján válassza ki a legjobb lehetőséget.

Maximális pörgési sebességa mosás után befolyásolja a szennyes nedvességtartalmát. A függőleges mosógépek centrifugálási sebessége átlagosan 1000 fordulat/perc, de egyes modelleknél akár 1400 fordulat/perc is lehet. Ne menjen a maximális centrifugálási sebességre, mert bizonyos szövetek könnyebben öregednek, és egyes szöveteket nehezebb vasalni. A magasabb centrifugálási sebesség pamut és farmer esetében indokolt, de szintetikus szövetek esetében nem kívánatos, természetes gyapjú esetében pedig általában ellenjavallt.

De az energiafogyasztási osztályérdemes különös figyelmet fordítani. A mai modern realitások, a drasztikusan csökkentett energia- és erőforrás-fogyasztás nem csupán költségmegtakarítás, hanem valódi tendencia. Ebben az esetben minél magasabb az energiahatékonysági osztály, annál jobb. Például egy “B” osztályú mosógép egy ciklusban körülbelül 0.23 kWh minden kilogramm mosott ruhára, egy A+++ minősítésű gép pedig kevesebb mint 0.13 kWh. 5 kg teherbírással 1 kg-ot kapunk.15 0.65 kWh illetve. Majdnem kétszeres árkülönbség. Még ha egy fél kilowattos delta nem is számít túl soknak, szorozza meg ezt az értéket az évi mosások számával, majd szorozza meg legalább 5-7 évnyi mosógéphasználattal. A teljes megtakarítás kézzelfogható lesz.

A gép kiválasztásakor a funkcionalitás alapján, figyeljen oda az Ön által használt lehetőségekre, hogy ne fizessen túl sokat olyan dolgokért, amelyekre nincs szüksége. A legtöbb esetben 3-4 fő program és a kiegészítő opciók (előmosás, centrifugálás és öblítés, extra öblítés) standard választéka elegendő. A 15-20 üzemmódért, az érintőképernyőért, az okostelefonos vezérlésért és egyéb opciókért felárat kell fizetni (néha elég sokat).

A megfelelő függőleges rakodógép hosszabb ideig tartja makulátlanul tisztán a mosott ruhát.

10 legjobb mosógép függőleges töltéssel a minőség és a megbízhatóság tekintetében

Értékelés Helyszín Név Ár
A legjobb függőleges mosógépek az árszegmensben 30 ezer rubel alatt 1 Indesit BTW A61052 29 695 €
2 Midea MWT 60101 Essential 23 970 €
3 Hotpoint-Ariston WMTL 601 L 28 040 €
4 Candy CST G260L/1 28 990 €
5 Weissgauff WM 40275 35 200 €
A legjobb mosógépek függőleges betöltéssel 30 ezer rubelből 1 Zanussi ZWY 51024 CI 34 182 €
2 Whirlpool LR 70220 54 700 €
3 Haier RTXS G382TM/1 36 999 €
4 Electrolux EW6T4R262 42 400 €
5 AEG LTX6GR261 71 470 €

A legjobb függőleges mosógépek az árszegmensben 30 ezer rubel alatt

A legjobb gépek kategóriája függőleges betöltéssel 30 ezer rubelig 5 modellt tartalmaz a népszerű gyártókból. Minden gépnek megvannak a maga jellemzői, előnyei és árnyalatai, amelyek megkülönböztetik társaitól.

Indesit BTW A61052

Értékelés: 4.3

Indesit BTW A61052

Kezdve az olcsó, függőleges töltésű mosógépek áttekintését az Indesit BTW A61052-vel a nagy készülékek neves olasz gyártójától. A modellt Oroszországban szerelik össze, és egy év gyári garanciát biztosítanak rá.

Klasszikus kialakítás fehér házban. A kezelőpanel teljesen rozsdamentes, ami leegyszerűsíti a készülék kezelését. A hagyományos programok mellett a gép számos további üzemmóddal is rendelkezik: Extra Wash (folteltávolítás), Rapid Wash (gyors mosás) és TurnWash (szintetikus és pamut anyagok napi mosása alacsony hőmérsékleten).

Van egy időzítő is, 1 és 12 óra közötti fix beállításokkal. A modellnek nincs kijelzője, de a vezérlőpanelen lévő kijelzőkön keresztül követheti a program menetét. A modell öndiagnosztikai rendszerrel van felszerelve, így hiba esetén a panelen világít a “szerviz” jelző.

Egy 6 kg-os dobtömeg elegendő egy 2-4 fős család igényeinek kielégítésére.

Ez egyike azon kevés kedvező árú, függőlegesen töltő mosógépeknek, amelyek segítenek az erőforrásokkal való takarékosságban. Az A++ energiaosztály minimális energiafogyasztást biztosít, a Water Balance Plus érzékelő pedig a dobban lévő szennyes mennyiségétől függően korrigálja a vízfogyasztást.

A készülékek tulajdonosai az előnyök közé tartozik a jó kapacitás, a programok nagy száma, a jó mosási minőség és a viszonylag csendes működés. A hátrányok közé tartozik a töltőtömlő rövid hossza és az információs kijelző hiánya.

Az Indesit BTW A61052 mosógépet azoknak ajánljuk, akik minőségi, megbízható és költséghatékony mosógépet keresnek, amely megfelel a költségvetésüknek.

Előnyök

 • Nagyszerű funkcionalitás.
 • Energiát és vizet takarít meg.
 • Öndiagnosztikai rendszer.

Hátrányok

 • Nincs tájékoztató kijelző.
 • A bemeneti tömlő rövid hossza (a vásárlói visszajelzések szerint).

Midea MWT 60101 Essential

Értékelés: 4.4

Midea MWT 60101 Essential

A következő modell a Midea MWT 60101 Essential, a háztartási és légkondicionáló készülékek nagy kínai gyártójától. Kínában összeszerelve, két év garancia.

A készülék levehető oldalsó panellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fűtőelem, a szíjhajtás, a motor és más alkatrészek könnyű hozzáférését anélkül, hogy a készüléket teljesen szét kellene szerelni. Ez nagyban megkönnyíti a gép javítását és karbantartását.

A modell elektronikus vezérléssel, valamint programok és beállítások széles választékával rendelkezik. A felhasználó beállíthatja a centrifugálási sebességet és a hőmérsékletet, valamint aktiválhatja az extra öblítést és más opciókat. A maximális centrifugálási sebesség 1200 fordulat/perc, amely lehetővé teszi szinte bármilyen sűrű anyag, köztük farmeranyag centrifugálását.

Az A+++ energiaosztály erőforrásokat takarít meg.

A gép előnyei közé tartozik a kényelmes kezelés, a programok és opciók széles választéka, valamint a csendes működés. A hátrányok közül néhány fogyasztó kiemeli a haladásjelző hiányát, amely nem teszi lehetővé, hogy nyomon kövesse, hogy a gép melyik szakaszában van most.

Az optimális funkciókészlet, a megfizethető ár és a magas összeszerelési minőség lehetővé teszi, hogy a Midea MWT 60101 Essential mosógép termékcsoportjában az egyik vezető pozíciót foglalja el.

Előnyök

 • Csendes működés.
 • Pörgetési sebesség 1200rpm.
 • A energiaosztály+++.

Hátrányok

 • Nincs előrehaladási sáv (az ügyfelek visszajelzései szerint).

Hotpoint-Ariston WMTL 601 L

Értékelés: 4.5

Hotpoint-Ariston WMTL 601 L

Hotpoint-Ariston WMTL 601 L egy másik olcsó függőleges mosógép az olasz nagy háztartási készülékek gyártójától. A modellt Oroszországban, a lipecki gyárban szerelik össze, és egy év garancia vonatkozik rá.

A mosógép jellemzői között szerepel a költség, a funkcionalitás és a praktikum közötti optimális kompromisszum. Minden menüvezérlő orosz nyelven is elérhető, így a készülék még az idősek számára is könnyen kezelhető.

A modell minden szükséges programmal fel van szerelve a különböző típusú textíliákból készült dolgok mosásához. 1-12 órás időzítővel is rendelkezik, 3 órás lépésekben. Az újratöltési funkciónak köszönhetően a felhasználó a mosási ciklus megkezdése után is hozzáadhat elfelejtett tárgyakat.

Egy másik funkció az úgynevezett “automatikus parkolás” dob. Az ajtószárnyak a mosási ciklus után mindig a felső állásban vannak, így nem kell elforgatni a dobot a nyitáshoz.

Az A+ energiahatékonysági osztály biztosítja a villamos energia gazdaságos felhasználását.

A gépek tulajdonosai a gép meglehetősen csendes működését, a mosási módok és a további opciók széles választékát, valamint egy kényelmes menüt orosz nyelven jelölik. Néhány hátránya a kijelző hiánya és a gombok meglehetősen merevek.

A minőségi kivitelezés, a jó funkcionalitás és a magas energiahatékonyság a Hotpoint-Ariston WMTL 601 L mosógépet árcsoportjának egyik vezető gépévé tette.

Előnyök

 • Energiafogyasztás A+.
 • Autoparkoló dob.
 • 18 mosási program.
 • Orosz nyelvű vezérlőpanel.

Hátrányok

 • Nincs kijelző.
 • A gomb merevsége (felhasználói vélemények alapján).

Candy CST G260L/1

Értékelés: 4.6

Candy CST G260L/1

Egy másik olcsó mosógép függőleges töltéssel a Candy CST G260L/1 az olasz cégtől, amely nagyméretű készülékeket és beépített készülékeket gyárt. A modell Oroszországban készült, és 12 hónapos hivatalos garanciával rendelkezik.

Külsőleg a mosógép nem sokban különbözik versenytársaitól, és szabványos paraméterekkel és programkészlettel rendelkezik. A funkció SMART vezérlés telefonos alkalmazáson keresztül. A segédprogram csak NFC-kompatibilis Android-alapú készülékeken működik.

Az alkalmazás segítségével a felhasználó kiválaszthatja a szövet típusát, a szennyeződés mértékét és további opciókat aktiválhat. A készülék kiválasztja az optimális mosási módot, víz- és áramfogyasztást.

A kezelőpanel lehetővé teszi az összes kívánt üzemmód manuális beállítását, valamint a 3, 6 vagy 9 órás időzítő kiválasztását.

A felhasználók kiemelik a felhasználóbarát kezelőfelületet és a távirányítót, valamint a magas mosási minőséget és a csendes működést. Hátránya, hogy nincs kijelző és nem lehet nyomon követni a program előrehaladását.

A Candy CST G260L/1 megbízható mosógépként ajánljuk, modern felszereltséggel és okostelefonos távvezérlési lehetőséggel, megfizethető áron.

Előnyök

 • Vezérelhető okostelefonon keresztül.
 • Csendes működés.

Hátrányok

 • Nincs kijelző.
 • Nincs automata parkolódob (a felhasználói visszajelzések szerint).

Weissgauff WM 40275

Értékelés: 4.7

Weissgauff WM 40275<td></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/05/14316666195511-4110.jpg” height=”474″ title=”Weissgauff WM 40275</p><td>“><p>Weissgauff WM 40275 kiegészíti a felülvizsgálatunkat</p><td>– A német gyökerekkel rendelkező orosz márka mosógépe. A készüléket Kínában gyártják, és ötéves kiterjesztett garancia vonatkozik rá.<p>A gép külsőleg nagyon hasonlít a korábban tárgyalt Midea MWT 60101 Essential gépre, ami arra utal, hogy mindkét gépet ugyanabban a gyárban szerelték össze. A legfontosabb különbség Weissgauff WM 40275</p><td>– egy tájékoztató kijelző jelenléte, amely mutatja a ciklus végéig tartó aktuális időt, a kiválasztott programot, a további üzemmódokat és egyéb információkat.<p>Elektronikusan vezérelhető egy forgókapcsolóval és gombokkal. Dallamos csengőhang hallható, amikor megérinti a gombokat vagy elfordítja a gombot.</p><p>A dob szárnyfüggönyei speciális ajtócsukóval vannak ellátva, így finoman nyílnak. A dob belső felülete méhsejtszerűen barázdált, ami további súrlódást biztosít a mosás minőségének javítása érdekében.</p><p>A Yandex piactéren.A piac a gépet a “vásárlók választása” jelzővel látta el, 4-es minősítéssel.6 pont. A felhasználók megjegyzik a felhasználóbarát kezelést, az informatív kijelzőt és a jó mosási minőséget. A hátrányok között megemlítendő a csavaráskor megnövekedett zaj és a fedél enyhe játéka.</p><p>Ajánljuk a Weissgauff WM 40275</p><td>Megbízható, kiváló minőségű mosógépként, jó funkcionalitással és felhasználóbarát kezelőszervekkel.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Informatív kijelző.</li><li>Intuitív működés.</li><li>Legfeljebb 7 rakományt tölthet be.5 kg szennyes.</li><li>Centrifugálási sebesség 1200 fordulat/perc.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Fokozott zajszint működés közben.</li><li>Enyhe fedőlap visszahatás (a fogyasztói vélemények szerint).</li></ul><h2>A legjobb mosógépek függőleges betöltéssel 30 ezer rubelből</h2><p>Ehhez a kategóriához kiválasztottuk az 5 legjobb függőleges töltésű mosógépet a 30 ezer rubel feletti árkategóriában. A rangsorban túlnyomórészt európai márkák szerepelnek, bár a jelöltek között van egy népszerű kínai gyártó modellje is, amely minőségben és funkcionalitásban nem marad el a versenytársaktól.</p><h3>Zanussi ZWY 51024 CI</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Zanussi ZWY 51024 CI

A Zanussi ZWY 51024 CI mosógép az Electrolux csoporthoz tartozó, népszerű olasz háztartási gépek márkájától nyitja meg ezt a kategóriát. A modell Lengyelországban készül, és 12 hónapos gyári garancia vonatkozik rá.

A teljesen elektronikus vezérlés eltér a legtöbb más géptől. A forgatógombot érintésérzékeny gombok váltották fel a kezelőpanelen, amelyekkel kiválasztható a kívánt üzemmód, beállítható a hőmérséklet, a centrifugálás és a különböző opciók, például az extra öblítés és a könnyű vasalás.

A modell különleges jellemzői közé tartozik az Airflow technológia, amely megakadályozza a rossz szagok kialakulását a zárt dobban. Ennek köszönhetően mosás után nem szükséges nyitva hagyni a készüléket, amíg a maradék víz el nem párolog.

Energiatakarékos (A++ energiahatékonysági osztály) és víztakarékos.

A készülékek tulajdonosai a modell előnyei közé tartozik a megfizethető ár, a jó funkcionalitás, a magas mosási minőség és a könnyű kezelhetőség. A hátrányok közül néhány fogyasztó kiemeli a fokozott rezgést a centrifugálási ciklus alatt, valamint a kijelző hiányát, ahol láthatja a ciklus végéig hátralévő időt.

A Zanussi ZWY 51024 CI ár-érték arány, minőség és funkcionalitás tekintetében a termékcsoportjában a legjobbak közé tartozik. Ajánljuk ezt a modellt minden olyan felhasználónak, aki minőségi és praktikus készüléket szeretne vásárolni anélkül, hogy túlfizetne a felesleges funkciókért.

Előnyök

 • Elektronikus vezérlés.
 • A energiahatékonysági osztály++.
 • A leggyorsabb mosási idő 20 perc.

Hátrányok

 • Nincs kijelző.
 • Megnövekedett zajszint pörgetés közben (a vásárlói visszajelzések szerint).

Whirlpool LR 70220

Értékelés: 4.7

Whirlpool<td></div><p>LR 70220″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/80616666195511-3710.jpg” height=”482″ title=”Whirlpool</p><td>LR 70220″><p>A következő mosógép a rangsorban a Whirlpool</p><td>LR 70220. A készüléket Szlovákiában szerelik össze, és egy év hivatalos garancia vonatkozik rá.<p>Ennek a modellnek az egyik jellemzője az inverteres motor jelenléte, amelynek köszönhetően a gép kevésbé zajos, és kevesebb villamos energiát fogyaszt (A ++ energiahatékonysági osztály). Maximális fordulatszám 1200 fordulat/perc, a nagy kapacitású dob pedig akár 7 kg szennyest is képes elszállítani. A dob ajtaja lágyan nyílik, ami kényelmessé és biztonságossá teszi a szennyes be- és kirakodását.</p><p>Elektronikusan vezérelt, a programválasztó gomb segítségével. Összesen 14 előre beállított program és néhány extra lehetőség egy gombnyomással. A nagyméretű kijelzőn minden szükséges információ megjelenik a mosógép aktuális állapotáról, a kiválasztott programról, a ciklus végéig hátralévő időről és egyéb részletekről.</p><p>A fogyasztói vélemények szerint a csendes működés mosás közben, a programok és opciók széles választéka, a rakodási kapacitás és a modern kialakítás a modell előnyei közé tartozik. Hátrányai közé tartozik a csavarás közbeni zaj és az automatikus parkolás nélküli dob.</p><p>A magas energiahatékonyság, a modern technológia, a programok széles választéka és a jó mosási teljesítmény lehetővé tette a Whirlpool számára, hogy vásárlóinak kínáljon</p><td>Az LR 70220 termékcsoportjának egyik legjobbja lett.<h4>A</h4><ul><li>Energiahatékonyság A+++.</li><li>Rakodás 7kg-ig.</li><li>Inverteres motor.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs automata parkoló dob.</li><li>Csendes és rezgő pörgő zaj (felhasználói visszajelzések alapján).</li></ul><h3>Haier RTXS G382TM/1</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Haier RTXS G382TM/1

A következő bejegyzés a felülvizsgálatunkban egy Haier RTXS G382TM/1 mosógép, amely Kína egyik legnagyobb háztartási gép- és elektronikai gyártójától származik.

A modell modern kialakítású és különböző fejlett technológiákkal van felszerelve. A gyártónak sikerült 8 kg-ra növelnie a terhelhetőséget, miközben megtartotta a mosógép szabványos méreteit.

A készülék elektronikus vezérlőrendszerrel van felszerelve. A panelen található egy programválasztó gomb, a további opciókat pedig a nagy, informatív kijelzőn lévő érintőkapcsolókkal lehet kiválasztani.

Az alapprogramok mellett a gép számos opcionális extrával is fel van szerelve, beleértve az allergéneket és a káros baktériumokat eltávolító gőzkezelést. Az InstantMix technológiának köszönhetően a mosószer vízzel és levegővel hígítva aktív habbá válik. Ezt az anyagot a mosás maximális hatékonysága érdekében a szennyesre adagolják.

A dob ajtaja finoman kinyílik, hogy lehetővé tegye a szennyes könnyű és biztonságos be- és kirakodását.

A legfontosabb jellemzők közé tartozik a magas mosási minőség, a felhasználóbarát kezelőszervek, a nagy érintőképernyős kijelző és a nagy kapacitású dob. A hátrányok között egyes készüléktulajdonosok megjegyzik az automatikus dobpozicionálás hiányát.

A Haier RTXS G382TM/1 készüléket minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki értékeli a mosás minőségét, valamint a technológia funkcionalitását és praktikusságát.

Előnyök

 • A mosoda gőzölése.
 • 8 kg-ig történő betöltés.
 • A dobszárnyak zökkenőmentes nyitása.
 • Elektronikus vezérlés, nagy kijelző.

Hátrányok

 • Nincs automatikus dobpozicionálás (a felhasználói visszajelzések alapján).

Electrolux EW6T4R262

Értékelés: 4.8

Electrolux EW6T4R262

A következő gép a felülvizsgálatunkban az Electrolux EW6T4R262 a svéd csoporttól, amely több márka alatt gyárt nagy- és kisgépeket. A modellt Lengyelországban szerelik össze, és egy év garancia vonatkozik rá.

A mosógép modern kialakítású, fehér szekrényben, nagy fekete kijelzővel. Az elektronikus vezérlés a mosás során minden folyamat pontos ellenőrzését biztosítja. A standard programokon kívül a modell fel van szerelve antiallergiás mosási móddal, a szennyes gőzkezelésével, extra öblítéssel, “soft+” és más hasznos opciókkal.

A készülék vezérlése egy forgatható választógombbal történik, a további opciók pedig közvetlenül a kijelzőn lévő érintőgombokkal aktiválhatók.

A modell egyik jellemzője a Time Manager funkció, amely lehetővé teszi a mosási idő jelentős csökkentését a minőség romlása nélkül. Ha ez az opció be van kapcsolva, a gép a betöltött szennyes mennyiségét és a kiválasztott főprogramot figyelembe véve korrigálja a ciklust.

Akár 6 kg száraz ruhát is moshat rakományonként. Alacsony víz- és villamosenergia-fogyasztás (A+++ energiahatékonysági osztály) biztosítja az erőforrások takarékos felhasználását.

A Yandex Marketplace szerint.Piac, a mosógép minősítése 4.6 és a “vásárló választása” jelzést, amely a termék magas minőségét és a fogyasztók bizalmát jelzi. Előnyei közé tartozik a széles körű funkcionalitás, az egyszerű kezelhetőség, az alacsony költség és a magas mosási minőség. Kritikus hibát nem találtak, csak néhány felhasználó észlelte a túlzott zajt a víz kiöntésekor és a csavaráskor.

Az Electrolux EW6T4R262 mosógépet magas megbízhatósága, építési minősége és funkcionalitása miatt ajánljuk.

Előnyök

 • A energiahatékonysági osztály+++.
 • Antibakteriális program.
 • Az Időmenedzser funkció.
 • Automatikus parkoló dob.
 • A fedél és a dobszárnyak zökkenőmentes nyitása.

Hátrányok

 • Zaj víz betöltésekor és pörgetéskor (a felhasználók visszajelzései szerint).

AEG LTX6GR261

Értékelés: 4.9

AEG LTX6GR261

Végezze el felülvizsgálatunkat az AEG LTX6GR261 prémium modellel a német márkától, az Electrolux konszern tagjától.

A gép vezérlése elektronikusan történik, és a különböző opciók a kijelzőn lévő érintőgombok segítségével választhatók ki. A nagyméretű kijelző lehetővé teszi a mosási ciklus előrehaladásának vizuális nyomon követését, és azt, hogy mely extra funkciókat választotta ki.

A modell különlegessége a Pro Sense technológia, amely automatikusan korrigálja a víz- és áramfogyasztást, valamint a mosási időt a betöltött szennyes mennyiségétől és a kiválasztott programtól függően. Hibátlan mosási eredmény.

Egy új típusú adagolóberendezés biztosítja, hogy a mosószer a megfelelő időben, hatékonyan adagolva legyen. A mosás minőségének javítása érdekében a felhasználó a mosószer típusától (por vagy gél) függően egy speciális kapcsolóval beállíthatja a tálcában lévő mosókendőket. Az adagoló nem az ajtó belső oldalán található, hanem a karosszéria tetején, a tartály felett. Könnyen eltávolítható és lemosható pormaradék.

Az előnyök közé tartozik a magas energiahatékonyság (A+++), a kényelmes programválasztás, az építési minőség és az átgondolt tervezés. A hátrányok közül néhány gép tulajdonosa szerint a mosási ciklus túl hosszú a standard programokon.

A kiváló minőségű összeszerelés, az új technológiák, a modern dizájn és a széleskörű funkciók az AEG LTX6GR261 mosógépet a prémium árkategória egyik vezető modelljévé tették, és ár/érték arányát tekintve az egyik legjobb modellé vált a termékcsoportjában.

Előnyök

 • Alacsony energiafogyasztás (A+++).
 • Új gyorskioldású poradagoló.
 • A ciklus paramétereinek automatikus beállítása a szennyes súlyától függően.
 • Kényelmes elektronikus vezérlés.

Hátrányok

 • A standard mosási ciklus túl hosszú (az ügyfelek szerint).
Olvasson tovább  Top 10 80 literes vízmelegítő
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: