A 12 legjobb porszívó zsákok nélkül

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóul. Vásárlás előtt feltétlenül konzultáljon szakemberrel.

Ebben a felülvizsgálatban a zsákok nélküli porszívókat fogjuk megvizsgálni, amelyek a ciklon elvén működnek. A levegő a speciális leválasztóba jut, ahol leválasztja a port, a szennyeződéseket és egyéb részecskéket. Ennek eredményeként minden szemét a tartályban marad, és a tiszta levegő visszatér a helyiségbe.

Értékelésünkhöz 12 ciklonnal ellátott, zsák nélküli porszívó modellt választottunk ki, négy kategóriába sorolva őket – a kedvező árú változatok, az optimális ár/érték arányú és alapfelszereltségű modellek, a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosainak szánt modellek, valamint a finom légtisztítást biztosító szűrőrendszerrel felszerelt porszívók (allergiásoknak).

Az ár, a minőség és a funkcionalitás, a márkaismertség és az innováció, valamint a praktikusság és a felhasználóbarátság közötti egyensúlyt tekintettük kulcsfontosságú kiválasztási szempontnak. Az utolsó kritérium a berendezések tulajdonosainak valódi visszajelzésein alapul, akik hosszú ideig használják egy adott porszívó modellt, és kiemelhetik a készülék összes előnyét és hátrányát.

A termékkel kapcsolatos információkat, valamint a felhasználói véleményeket nyilvános forrásokból – a gyártók hivatalos webhelyeiről, a felülvizsgálati webhelyekről (például vagy otziv-), valamint a legnagyobb Yandex piactérről származó információkról.Piac és más rendelkezésre álló forrásokból.

A legjobb porszívók értékelése táska nélkül

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb olcsó porszívók táska nélkül 3 ECON ECO-1445VC 2 620 €
2 LUMME LU-3217 3 353 €
1 Scarlett SC-VC80C11 3 180 €
A legjobb ciklonporszívók standard tartozékokkal és klasszikus funkciókkal 4 BBK BV1505 3 850 €
3 Tefal TW2711EA 6 970 €
2 Samsung VC18M31A0 7656 €
1 LG V-C5316BNSAF 5 990 €
A legjobb porszívók tartályos porszívók állattartók számára (turbó kefével) 3 LG VK89383HU 10 990 €
2 Samsung VC18M21N9VD 7 126 €
1

Szia

 • ps FC9573 PowerPro Active
 • 11 190 €
  A legjobb porzsák nélküli porszívók extra finom szűréssel (allergiásoknak) 2 VITEK VT-1894 5 090 €
  1 KARCHER VC 3 Premium 10 990 €

  A legjobb olcsó porszívó zsák nélkül

  Ebbe a szakaszba 3 olcsó porszívó modellt választottunk ki a 3000+ árkategóriában (az írás időpontjában érvényes árak szerint). A kialakítás, a felszereltség és a működési mód bizonyos hasonlóságai ellenére minden modellnek megvannak a maga egyedi jellemzői, amelyek a termékcsoport legjobb megoldását teszik a termékcsoporton belül.

  ECON ECO-1445VC

  Értékelés: 4.4

  ECON ECO-1445VC

  Megnyitja a legjobb költségvetési porszívók felülvizsgálatát zsák nélkül ECON ECO-1445VC modell egy fiatal orosz cégtől, amely 2018-ban kezdte meg a háztartási kisgépek és elektronika gyártását. A készüléket Kínában, egy korszerű létesítményben gyártják, és a gyártó egy év garanciát vállal rá.

  A modell egy 2 literes tartállyal van felszerelve, amelynek belsejében egy műanyag ciklonszeparátor található, amely biztosítja a por és egyéb törmelék leválasztását. A motor fogyasztása 1400 W, a szívóteljesítmény pedig 300 W. Ezekkel a paraméterekkel a porszívó nagyon alkalmas az otthon vagy az autó tisztítására.

  3 gomb található a testen – bekapcsológomb, zsinór visszatekerés és a tartály kitömése. Szabványos porzsákszerkezet, mint a versenytársak modelljeinek túlnyomó többségénél.

  A modell alapfelszereltséggel is rendelkezik – egy univerzális kefe kemény padlóhoz és szőnyegekhez, valamint egy 2 az 1-ben fúvóka (rés és kárpitozott bútorok). Két előreformázott műanyag csövet használnak hosszabbításként.

  A felhasználók dicsérik a porszívó kompakt méretét, alacsony árát és könnyű kezelhetőségét. A hátrányok a készülékek egyes tulajdonosai szerint a túl rövid vezeték

  Az ECON ECO-1445VC modell az egyik legjobb ár-minőség arányt kínálja az alacsony árkategóriában, ami lehetővé tette, hogy a porszívó a termékcsoport egyik vezetőjévé váljon.

  Előnyök

  • Költségvetési ár.
  • Jó szívóteljesítmény (300 W).
  • Kompakt méretek.

  Hátrányok

  • Rövid tápkábel (a felhasználói vélemények szerint).

  LUMME LU-3217

  Értékelés: 4.5

  LUMME LU-3217

  A következő modell a LUMME LU-3217. A márkanév a szentpétervári Stingray tulajdonában van, és a teljes gyártás Kínában történik. Hoover 1 év gyártói garanciával.

  A gyártó megpróbálta a lehető legjobban leegyszerűsíteni a készülék kialakítását, ami lehetővé tette a technológia árának csökkentését, ugyanakkor az összes szükséges funkciót megtartani, hogy a fogyasztó ne fizessen túl sokat a felesleges opciókért.

  Zafírkék és világos jáspis narancssárga színben kapható. A modell szabványos kialakítású – az elülső rész a ferde izzóval, mögötte a motoregység és a tápkábel. A test felső részén található a porgyűjtő tartály kioldó gombja és a bekapcsoló gomb (a lábbal nyomható).

  A motor teljesítménye 1000 watt, de ennek ellenére a porszívó elég jó szívóerővel rendelkezik (400 watt).

  A hosszabbító kábel 3 darab műanyag csőből készült. Ez nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a cső hosszának az egyes felhasználók magasságához való igazításában (az olyan modellekhez képest, ahol a hosszabbító kábel két elemből áll).

  A porszívó tulajdonosok alapvető előnyeiként a készülék tömörségét, egyszerű használatát és a tisztítás meglehetősen jó minőségét (figyelembe véve a technikák osztályát és költségeit). Hátrányai közé tartozik az automatikus zsinórvisszatekerés hiánya.

  A LUMME LU-3217 ciklonporszívót kis területek (egyszobás lakás, kollégiumi szoba) tisztítására ajánljuk. Olcsó, ideiglenes porszívónak is kiváló választás (például egy kiadó lakás számára).

  Előnyök

  • Ár.
  • Egyszerű kialakítás.

  Hátrányok

  • Nincs zsinór (a felhasználói vélemények szerint).

  Scarlett SC-VC80C11

  Értékelés: 4.6

  SCARLETT SC-VC80C11

  A Scarlett SC-VC80C11 modell zárja a ciklonszűrővel ellátott olcsó porszívók áttekintését az Oroszországban népszerű, háztartási kisgépekre szakosodott kínai gyártótól. 1 év hivatalos garancia.

  A megjelenés és a dizájn nem sokban különbözik a korábbi modellektől. A porgyűjtő tartály kapacitása 1.5 literes kapacitás, ami elegendő egy kis területre. A motor névleges teljesítménye 1500 W, az állítólagos szívóteljesítménye pedig 350 W. A modell alapvető jellemzőit tekintve megközelítőleg egy szinten van a korábban tárgyalt két költségvetési pólyával.

  Ennek a modellnek a legfontosabb jellemzője a HEPA szűrő, amely a kilépő levegő akár 99%-át is megtisztítja.

  A tulajdonosok a kompakt méretet és a kellően nagy szívóerőt a készülék árát figyelembe véve a modell előnyeinek tekintik. Hátránya a meglehetősen gyenge kialakítás (nincs merev rögzítés a tartályon) és a magas zajszint.

  A Scarlett SC-VC80C11 a híres márka egyik legolcsóbb, a hazai piacon jelen lévő ciklonikus porszívója. Egyszerű kialakítása, jó szívóteljesítménye és a felesleges funkciók hiánya miatt kategóriájának egyik legjobbja.

  Előnyök

  • Nagy teljesítmény, kompakt méret.
  • A zsinór automatikus feltekerése.
  • HEPA szűrő.

  Hátrányok

  • A konténer gyenge reteszelése.
  • Magas zajszint (a fogyasztói visszajelzések szerint).

  A legjobb ciklonporszívók standard tartozékokkal és klasszikus funkciókkal

  Ebbe a kategóriába 4 ciklonporszívó modellt választottunk ki népszerű külföldi gyártóktól, köztük az ilyen típusú készülékek eredeti gyártóitól – a koreai óriásoktól, az LG-től és a Samsungtól.

  Minden bemutatott modell különböző jellemzőkkel és előnyökkel rendelkezik, amelyek a legjobbá teszik az árkategóriájában.

  BBK BV1505

  Értékelés: 4.7

  BBK BV1505

  Megnyitotta a klasszikus ciklonikus porszívó BBK BV1505 modell felülvizsgálatát a híres kínai cégtől, amely audio-, video- és háztartási készülékeket gyárt a költségvetési és közepes árszegmensben. Egy év gyári garanciával rendelkezik, és az engedélyezett szervizek kiterjedt hálózata könnyen elérhető, hogy bármilyen szervizelési és javítási kérdésre választ adjon.

  A porszívók jellemzői között szerepel a kettős ciklonrendszer jelenléte, amely gyorsabb és jobb leválasztást biztosít a por és a törmelék leválasztására a légáramlásból (összehasonlítva azokkal a modellekkel, ahol hagyományos ciklonrendszer van bevezetve).

  A 2 literes tartály kapacitása lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy területeket tisztítson meg. A portartály könnyen eltávolítható a talapzatról, és az alján lévő gomb megnyomásával könnyen kiüríthető.

  2000 wattos motorteljesítmény és 350 wattos szívóteljesítmény. Elégséges mindenféle szemét eltávolításához a különböző padlóburkolatokról.

  A teleszkópos cső lehetővé teszi a szerkezet pontosabb beállítását a felhasználó magasságához (az összetett könyökhajlítókhoz képest).

  A motortér kivezetésénél egy mosható HEPA-szűrő van felszerelve.

  A készülékek tulajdonosai megjegyzik a nagy szívóerőt, amely hosszú ideig ugyanazon a szinten marad, valamint a porszívó kezelésének és karbantartásának praktikusságát. A hátrányok közé tartozik a magas zajszint és a házon lévő teljesítményszabályozó hiánya.

  A BBK BV1505 egy klasszikus ciklonikus porszívó kompakt mérettel és jó szívóteljesítménnyel, elfogadható áron. Ez a modell tökéletesen alkalmas kis lakások vagy magánházak tulajdonosai számára.

  Előnyök

  • Nagy teljesítmény.
  • Teleszkópos cső.
  • Automatikus zsinórvisszatekercselés.
  • Kettős ciklon rendszer.
  • Nagy porzsákkapacitással.

  Hátrányok

  • Magas zajszint.
  • A teljesítmény nem állítható (az ügyfelek szerint).

  A Tefal TW2711EA

  Értékelés: 4.7

  TEFAL TW2711EA

  A Tefal TW2711EA porszívó a híres francia lakástechnikai gyártótól folytatja áttekintésünket. Ez a modell Kínában készült, és a gyártó két év garanciát vállal rá.

  Kompakt méretek és könnyű súly (4 kg).Nagyon jól kezelhető 9 kg-os kapacitással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy jól elfér egy szűk szekrényben vagy egy sarokban lévő ajtó mögött. Ennek a modellnek a megkülönböztető jellemzője a test alakja és a porzsák kialakítása. Külsőleg nem úgy néz ki, mint a klasszikus modellek a függőleges lombik elöl. Az egység inkább egy porzsákhoz hasonló alakú. Maga a porgyűjtő tartály lapos, körülbelül 1 literes, és beépített ciklonszűrővel rendelkezik. Az átlátszó fedélnek köszönhetően a felhasználó kényelmesen ellenőrizheti, hogy a tartály mennyire telt meg. A portartály tisztítása sem nehéz – egyszerűen vegye le a testről, nyomja meg a gombot, hogy a tartály 2 részre váljon, távolítsa el a törmeléket, és öblítse el a tartályt folyó víz alatt. Fontos szempont a kis alkatrészek és az összetett konfigurációjú elemek hiánya, amelyek időigényes tisztítást igényelnek.

  A mindössze 750 wattos motorteljesítménynek köszönhetően kevesebb energiát fogyaszt, mint a versenytársak, a jobb tisztítási minőség érdekében.

  Az alapfelszereltségnél érdemes megemlíteni a fogantyúba integrált bútor- és textilkefét. A résfúvóka a test hátsó részén lévő mélyedésben rejtőzik az extra kényelem érdekében.

  A Yandexen található berendezések tulajdonosainak véleménye szerint a Yandex.Elnyerte a tekintélyes Buyer’s Choice Award díjat a piacon, 4-es minősítéssel.6 pont, a válaszadók 94%-a ajánlotta megvételre. A pozitívum, hogy a felhasználók szeretik a kompakt méretét, a könnyű ápolást, a nagy tisztítási teljesítményt és a stílusos kialakítást. A hátrányok közé tartozik a porgyűjtő tartály kis térfogata.

  A kompakt méret, az alacsony energiafogyasztás, az alacsony költség és a magas hatékonyság a Tefal TW2711EA-t kategóriájának legjobb termékei közé emeli, és a mi.

  Samsung VC18M31A0

  Értékelés: 4.8

  Samsung VC18M31A0

  A Samsung VC18M31A0 egy nagy teljesítményű porszívó egy konténerrel a háztartási készülékek és elektronika gyártásának egyik vezetőjétől – a Samsungtól. A modellre három év garancia vonatkozik, és az Oroszország-szerte jól kiépített szervizhálózat könnyedén megoldja a műszaki problémákat.

  A modell elég kompakt, és a porgyűjtő tartály nem henger alakú, mint a legtöbb analóg, hanem egy tál formájában, fogantyúval. Nagyszerű kényelme: a fogantyút meghúzva, a fedelet kinyitva és a tartalmat kirázva kiürítheti. Ugyanakkor a törmelékkel való érintkezés kizárt. Maga a tartály átlátszó fedéllel van ellátva, amely lehetővé teszi a töltés vizuális ellenőrzését.

  Az egyik jellemzője az Anti-Tangle turbina, amelynek különleges kialakítása a hasonló modellekhez képest akár kétszeres szívóerőt biztosít.

  A bekapcsológomb az alvázon, a kezelőszervek pedig a fogantyún találhatók. Ez megkönnyíti a porszívó áramellátásának megváltoztatását és kikapcsolását anélkül, hogy lehajolna. A gyártó egy kényelmes rendszert is készített a zsinór feltekeréséhez. A gomb a fogantyú alatt található, így a zsinór behúzásához csak rá kell lépnie a fogantyúra.

  A motor teljesítménye 1800 watt, a szívóteljesítmény pedig akár 380 watt is lehet. Elég erős ahhoz, hogy ne csak a kemény padlót, hanem a nagy bolyhos szőnyegeket és a magas bolyhos szőnyegeket is megtisztítsa.

  A tulajdonosok pozitívan nyilatkoznak a porszívó nagy teljesítményéről, a fogantyún lévő praktikus kezelőszervekről és a praktikus használatról. A fogyasztók hátrányai közé tartozik a gyenge zsinórfeltekerési mechanizmus, amely nem működik azonnal, valamint a nehéz teleszkópos cső.

  A Samsung VC18M31A0 készüléket a magas tisztítási minőség, a fogantyún található felhasználóbarát kezelőszervek és a praktikus használat miatt ajánljuk.

  Előnyök

  • Távirányító.
  • Anti-Tangle Turbina.
  • Praktikus tartály.
  • Könnyű zsinór visszatekerés.

  Hátrányok

  • Nehéz teleszkópos cső.
  • Magas zajszint (a fogyasztói vélemények szerint).

  LG V-C5316BNSAF

  Értékelés: 4.9

  LG V-C5316BNSAF

  A legjobb klasszikus ciklon porszívók áttekintése az LG V-C5316BNSAF modellel fejeződik be az elektronika és a háztartási készülékek híres koreai gyártójától. Cég LG közvetlen versenytársa Samsung, így sok technológia bennük nagyon hasonló, és porszívók magukat is. Erre a V-C5316bnsaf készülékre 12 hónap gyári garancia vonatkozik.

  Ez a modell Ellipse Cyclone rendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan szűri ki a levegőt a szennyeződésektől, portól és egyéb törmelékektől, így tiszta levegő távozik.

  A tartály hasonlóan néz ki, mint az előző Samsung porszívó (ugyanaz a hely, ugyanaz a tartály és fogantyú), de kissé eltérő kialakítással. A portartály könnyen eltávolítható és tisztítható. Belsejében nincsenek szűrők, műanyag elválasztók és egyéb szerkezeti elemek, így nagyon könnyen tisztítható és karbantartható. A ciklonszűrő különálló (eltávolítható), és az örvényrendszer úgy van kialakítva, hogy minden por a porgyűjtőbe hull, miközben a levegő a helyiségbe való belépés előtt további szűrést kap.

  A fogyasztói vélemények szerint a Yandex.Market, a modell megkapta a “vásárlók választása” a 4-es értékeléssel.6. A lakástulajdonosok 95%-a ajánlja. A pozitív oldalon nagy teljesítményű, magas tisztítási minőséggel és könnyű porzsák tisztítással rendelkezik. A hátrányok közé tartozik a teljesítményszabályozás hiánya és a teleszkópos cső helyett az összetett cső.

  Kényelmes tartály tisztító rendszer, a nagy hatékonyság és a design egyszerűsége lehetővé tette a porszívó LG V-C5316BNSAF, hogy az egyik vezető pozíciót a termékcsoportjában.

  Előnyök

  • Könnyen tisztítható a porzsák.
  • Ellipszis Ciklon rendszer.
  • Kompakt méret.

  Hátrányok

  • Nincs teljesítményszabályozás.
  • Kompozit cső (felhasználói visszajelzések alapján).

  A legjobb porszívók állattartóknak (turbókefével)

  Ebbe a kategóriába a 3 legjobb porszívót választottuk ki a népszerű külföldi gyártóktól – LG, Samsung és Philips. Mindegyik modell egyedi jellemzőkkel és előnyökkel rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a versenytársaktól a saját árkategóriájában.

  LG VK89383HU

  Értékelés: 4.8

  LG VK89383HU

  Az LG VK89383HU a legjobb porszívók kategóriájának élén áll turbókefével és ciklonrendszerrel. A készülék legfontosabb jellemzője a szabadalmaztatott Kompressor technológia, amely a portartályban lévő port briketté tömöríti. Az izzó belsejében egy mozgó lapát található, amely a porszívó működése közben a tartály egyik részéből a másikba mozog, felfogja a port és összenyomja azt. Az eredmény az, hogy a porgyűjtő tartály közel 4-szer több port képes befogadni (a hagyományos rendszerhez képest), és a tartály tisztításakor jobb higiéniát is biztosít (nincs porszóródás).

  A gyártó 10 év gyártói garanciát vállal a Kompressor rendszer minden elemére.

  A Turbo Cyclone rendszernek köszönhetően a bejövő levegő 2 áramlásra oszlik – a szennyeződéseket a tartályba szívja, a levegő pedig tovább halad a szűrőrendszeren keresztül, és tisztított levegőt juttat vissza a helyiségbe.

  A porszívó háromlépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik, amely szagcsökkentő faszénszűrőből, hálós szűrőből és HEPA H-14 szűrőből áll, amely 99 százalékos levegőtisztaságot biztosít.99%, beleértve a polleneket és más allergéneket.

  A kormányon csúszka van a felhasználó kényelme érdekében. Minden pozícióban vannak ajánlott felületek a porszívózáshoz – a szőnyegtől a kemény padlón át a kárpitozott bútorokig.

  A teleszkópos alumíniumcső lehetővé teszi a hosszának a felhasználó magasságához való beállítását.

  A lakástulajdonosok által a Yandexen közzétett vélemények szerint.Piac, a legtöbben elégedettek a porszívó funkcionalitásával és megbízhatóságával. A felhasználók dicsérik a nagy teljesítményt, a kiváló minőségű szűrőrendszert és a kényelmes portömörítési megoldást. A hátránya a magas zajszint.

  Javasoljuk porszívó LG VK89383HU minden tulajdonosok a háziállatok, akik gyorsan és pontosan tisztítsa meg a lakás a szőr, a por és egyéb szennyeződéseket.

  Előnyök

  • Kompresszoros porürítő rendszer.
  • HEPA szűrő H-14.
  • A porgyűjtő higiénikus ürítése.
  • Kormányvezérlés.

  Hátrányok

  • Magas zajszint (a felhasználói vélemények szerint).

  Samsung VC18M21N9VD

  Értékelés: 4.8

  Samsung VC18M21N9VD

  A következő modell a felülvizsgálatunkban a Samsung VC18M21N9VD.A tisztítót Vietnamban szerelik össze, és 36 hónap garancia vonatkozik rá. A kifejezetten az állattartók számára kifejlesztett Pet Care termékcsalád része.

  Az Anti-Tangle turbina speciális kialakítása megakadályozza, hogy a haj és a szőrzet belegabalyodjon a tartályban lévő elemekbe, ami nagyban megkönnyíti a porszívó karbantartását, és akár 2-szer hosszabb ideig biztosít stabil szívóteljesítményt, mint a hagyományos felépítésű ciklonszűrők esetében.

  Kényelmes, csúszásmentes és ergonomikusan kialakított Easy Grip fogantyúval rendelkezik, amely maga köré csavarható, így megakadályozza a tömlő elgörbülését vagy összenyomódását.

  A HEPA H-13 szűrő jelenléte magas fokú tisztítást biztosít a levegőnek a portól és az allergénektől.

  A motor teljesítménye 1800 watt, az állítólagos szívóteljesítmény pedig 380 watt. Egyszerűen nyomja meg a zsinórtekercset a lábával a fogantyún a zsinór könnyű visszatekeréséhez.

  A Yandex Marketplace-en található készülékek tulajdonosainak visszajelzései szerint.Piac, a tisztítószer minősítése 4.7 és Buyer’s Choice plakett, a felhasználók 94%-a ajánlotta vásárlásra. A nagy teljesítmény, a praktikus tároló és a praktikus fogantyú csak néhány előnye. Egyes felhasználók számára hátránya a teljesítményszabályozás hiánya és a magasabb zajszint.

  A Samsung VC18M21N9VD készüléket minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki minőségi és megfizethető porszívót szeretne vásárolni bármilyen padlóburkolat hatékony tisztításához a portól és a háziállatok szőrétől.

  Előnyök

  • Nagy teljesítményszint.
  • Kényelmes tartály kialakítás.
  • A HEPA H-13 rendelkezésre állása.

  Hátrányok

  • Magas zajszint.
  • Nincs teljesítménybeállítás.

  Szia

 • ps FC9573 PowerPro Active
 • Értékelés: 4.9

  Philips FC9573 POWERPRO ACTIVE

  Vizsgálatunkat a Philips FC9573 PowerPro Active ciklonporszívóval fejezzük be, amely turbókefével rendelkezik. A termék Kínában készült, és a gyártó 24 hónap garanciát vállal rá.

  A Power Cyclone 7 technológia biztosítja, hogy az összes szennyeződést elszívja, hogy a porszemcséket távol tartsa, így megakadályozza, hogy a por visszafújódjon a helyiségbe. A végső légtisztításhoz egy mosható HEPA H-13 szűrővel rendelkezik, amely akár 99 % -ot is visszatart a levegőből.9% pollen, finom por és egyéb részecskék.

  Ennek a modellnek az egyik jellemzője egy kefe

  i Aktív. Oldalcsatornás kialakítása lehetővé teszi, hogy elérje a nehezen hozzáférhető területeket és az alapléceket is.

  Teljesítményszabályozás a porszívó testén található speciális csúszkával, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen padlóburkolathoz kiválassza a megfelelő üzemmódot.

  A portartályt úgy tervezték, hogy a felhasználó egy kézzel üríthesse ki, anélkül, hogy a tartalmához hozzáérne. Ezáltal a tisztítási folyamat a lehető leghigiénikusabbá válik.

  A teleszkópos cső speciális kampókkal rendelkezik az extra fúvókák számára, a beépített kefefogantyú pedig lehetővé teszi a kárpitozott bútorok vagy lakástextíliák könnyű tisztítását.

  A felhasználók olyan pozitív tulajdonságokról számolnak be, mint a nagy teljesítmény, a fogyóeszközök hiánya, a szép csomagolás kialakítása és a könnyen tisztítható porzsák eltávolítása. Egyes műszaki tulajdonosok számára a hátrányok közé tartozik a túl merev tömlő és a megnövekedett zajszint porszívózás közben.

  A kompakt méret, a nagy teljesítmény és az intelligens kialakítás a Philips FC9573 PowerPro Active készüléket az árkategóriájában és a mi értékelésünkben is a vezetők közé emeli.

  Előnyök

  • Teljesítmény 1900W.
  • Power Cyclone 7 technológia
  • Egyedi kefe
   i Aktív.
  • Teljesítményszabályozás a testen.
  • A szemetes könnyű kiürítése.

  Hátrányok

  • Magas zajszint.
  • Kemény tömlő (a felhasználói vélemények szerint).

  Zsák nélküli porszívó ultrafinom szűréssel (allergiásoknak)

  A finom szűrős porszívók kategóriájában 2 modellt választottunk egy orosz és egy német márkától. Míg a német porszívó a költségvetési kategóriába tartozik, addig az orosz a középkategóriába. Mindegyik modellnek megvannak a maga jellemzői és előnyei, amelyek lehetővé tették számukra, hogy bekerüljenek a felülvizsgálatunkba, és a termékcsoportjukban vezető pozíciót foglaljanak el.

  VITEK VT-1894

  Értékelés: 4.8

  VITEK VT-1894

  A VITEK VT-1894 egy megfizethető árú ciklonos porszívó egy népszerű orosz gyártótól. A Vitek 12 hónap garanciát vállal, és Kínában készül (mint a Vitek márka 95%-a).

  A porszívó nagy motorteljesítménnyel (2000 W) és nagy porzsákkal (2m³) rendelkezik.5 liter). Elég kompakt ahhoz, hogy saját hordozófogantyúval szállítható legyen.

  A Vortex technológia lehetővé teszi, hogy a porszívó a szemetes megteltével több vagy kevesebbet söpörjön fel, amivel a versenytársaknál gyakran találkozunk.

  Az ötfokozatú légszűrés a modell egyik legfontosabb jellemzője, amely lehetővé teszi, hogy a vákuum akár 99%-át visszatartsa a porgyűjtő.9 % allergének, finom por és egyéb részecskék. A porszívó összes HEPA-szűrője folyó víz alatt tisztítható, ami meghosszabbítja élettartamukat és magas szinten tartja a tisztítórendszert.

  A szívóteljesítményt a fogantyún egy mechanikus csúszórúddal, a testen pedig egy speciális csúszka segítségével szabályozzák.

  A tulajdonosok elismerően nyilatkoznak a porszívó nagy teljesítményéről, kompakt méretéről és a ciklonszűrő hatékonyságáról. Hátránya a magas zajszint és a jellegzetes, több napig tartó műanyagszag.

  A VITEK VT-1894 porszívót azoknak az allergiásoknak ajánljuk, akik minőségi készüléket szeretnének vásárolni elfogadható pénzért.

  Előnyök

  • Erőteljes motor (2000 watt).
  • Nagy portartály (2.5 ).
  • Teljesítményszabályozás az elülső oldalon.
  • Kompakt kialakítás.
  • Ötfokozatú szűrőrendszer.

  Hátrányok

  • Zaj.
  • Első alkalommal műanyagszagú (a vásárlói vélemények szerint).

  KARCHER VC 3 Premium

  Értékelés: 4.9

  KARCHER VC 3 PREMIUM

  A KARCHER VC 3 Premium egy középkategóriás porszívó a háztartási és professzionális takarítási technológiák neves német gyártójától. A modell 2015-ben jelent meg az orosz piacon, de még mindig nem veszíti el a jelentőségét. Kínában gyártott és 5 év garanciával rendelkezik.

  Kompakt méretek, alacsony súly és intelligens kialakítás a porszívó néhány jellemzője. Csak 700 watt motorteljesítmény, A osztályú energiahatékonysági osztály. A ciklonrendszer intelligens kialakítása stabil szívást biztosít teljesítményveszteség nélkül, amikor a portartály megtelt. A szívóteljesítménye mégis elegendő a különböző padlóburkolatok tisztításához, beleértve a kis és közepes bolyhos szőnyegeket is.

  A modell háromlépcsős szűrőrendszerrel van felszerelve, és az utolsó lépcsőben a levegő egy HEPA H-13 szűrőn halad át, amely visszatartja a 99.az allergének, finom por és egyéb részecskék 99%-a. Minden szűrő folyó víz alatt tisztítható.

  Az online Yandex webhelyen található fogyasztói vélemények szerint.Piac, a porszívó 4-es minősítéssel rendelkezik.4 az 5-ből.0. A technológia tulajdonosainak pozitív aspektusai közül az alacsony zajszintet, a tömörséget és a kiváló minőségű légszűrést említik. Hátrányai közé tartozik a rövid kábel és a kis porzsák.

  A KARCHER VC 3 Premium kompakt méretének, gazdaságos motorjának, alacsony zajszintjének és kiváló porelszívási teljesítményének köszönhetően minden típusú padlón a legjobbak közé tartozik a kategóriájában.

  Előnyök

  • Kis méret, könnyű súly.
  • Alacsony energiafogyasztás.
  • HEPA H-13.
  • Alacsony zajszint.

  Hátrányok

  • Rövid vezeték.
  • Kis porzsákkapacitás (vásárlói visszajelzés).

  Melyik porzsák nélküli porszívót válasszuk?

  A háztartási gépek piacán több ezer zsák nélküli porszívót kínálnak. Hogy elkerülje a zavart a sokféleségben, tudnia kell, milyen kiválasztási kritériumokra kell figyelnie vásárláskor:

  1. Szívóerő.A hatékony modellekben ennek a paraméternek 300 és 470 W között kell lennie.
  2. Vákuum teljesítmény.A vízszintes egységek átlagosan 1,8-2,2 kW-ot fogyasztanak. A függőleges modellek akkumulátorral működnek, így akár 300W-os teljesítményig.
  3. Konténer kapacitása.Nincs szükség a műanyag porgyűjtő tartály tisztítására, ha nagy kapacitású készülékkel takarít.
  4. Finomszűrő fokozat (HEPA).Minél magasabb az érték, annál jobb a készülék. A 15-ös HEPA minősítés a leghatékonyabb.
  5. Zaj.A zajszint nem haladhatja meg a 70-80 dB-t (A osztály).
  6. Zsinór hossza.A rövid vezeték korlátozott hatótávolságú, így folyamatosan különböző konnektorokba kell majd csatlakoztatnia.
  7. További jellemzők.Például hogyan parkoljon, a tartozékok száma és típusa, automatikus zsinórvisszatekercselés, szennyeződésjelző, kényelmes fogantyú stb..
  8. Hogyan kell tisztítani a szűrőt.Egyes zsák nélküli porszívók állandó cserét igényelnek, de vannak olyan modellek is, amelyeknél a porszívózás után csak egy kis mosást kell végezni.
  9. Méretek. Mielőtt porszívót vásárolna, érdemes átgondolni, hogy hol fogja tárolni. Az is fontos, hogy a készülék könnyű legyen.

  Mielőtt zsák nélküli porszívót vásárolna, el kell döntenie, hogy ciklont vagy aquafiltert szeretne-e. Az utóbbiak nagyobbak és nehezebbek, de sokkal jobban tisztítanak is. A gyors és egyszerű porszívózáshoz ideálisak a vezeték nélküli álló modellek. Állattartók vagy allergiára hajlamos emberek számára jobb, ha egy nagy teljesítményű, turbókefével ellátott porszívót vásárolnak. A választás megkönnyítése érdekében a fogyasztói vélemények és a szakértői vélemények alapján rangsoroltuk a legjobb porszívókat.

  Olvasson tovább  13 legjobb ágytakaró
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: