A 12 legjobb termosz

*A világ legjobbjainak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

Mai áttekintésünk hősei a háztartási termoszok. Válogatásainkhoz 12 jelöltet választottunk ki neves gyártóktól. A kialakítás és a működési elv hasonlósága ellenére minden modellnek megvannak a maga előnyei és jellemzői, amelyek megkülönböztetik a riválisaitól.

Minden elemet három csoportba osztottunk – olcsó, legjobb ár-érték arányú és prémium megoldások. Így olvasóink gyorsan megtalálhatják a megfelelő készüléket egy adott kategóriából.

A jelöltek kiválasztásakor a műszaki specifikációkat, a márka népszerűségét és az innovatív funkciókat vettük figyelembe. A legfontosabb kritérium azonban az volt, hogy a kiválasztott modellek hogyan viselkednek valós működés közben. Ehhez tanulmányoztuk a felhasználói véleményeket, amelyeket nyilvános forrásokban – a gyártók hivatalos webhelyein, a Yandex internetes oldalon – tettek közzé.Marketplace, valamint a közvélemény-kutatási weboldalakon és más forrásokon.

Hogyan válasszunk termoszt

A megfelelő termosz kiválasztásához a következő tényezőket javasoljuk

 1. Cél.
 2. Hőmérséklet-tartomány.
 3. Kötet.
 4. Használt anyagok.

A termoszok rendeltetésük szerint ételekhez és italokhoz való modellekre oszthatók. Az első esetben a test nagy átmérőjű henger alakú. A térfogattól függően több tálca is elfér benne az első és második fogással. Az italmodelleknek keskenyebb a nyakuk és hosszúkásabb az alakjuk. A legnépszerűbb választás utazáshoz vagy kempingezéshez. A termoszokat elsősorban az elkészített ételek munkába szállítására használják. Oroszországban, ellentétben Ázsiával, az élelmiszertermoszok még nem olyan népszerűek és elterjedtek.

A hőmérsékleti besorolás megválasztása attól függ, hogy milyen környezetben fogja használni a termoszt. A minőségi italos edények nagyon jó hőtartó képességgel rendelkeznek – 12 óra forrásban lévő víz után 85-90°C-os hőmérsékleten maradnak. Egy nap elteltével az ital hőmérséklete 50 fok körül lesz. Ideálisak üzleti utazásokhoz, hosszú erdei utazásokhoz, vagy olyan emberek számára, akik sok időt töltenek utazással.

A kapacitást aszerint választjuk ki, hogy ki fogja használni az edényt. Ha egy gyermek számára kell modellt találnia, akkor érdemes egy 0.25-0.4 liter, egy felnőtt számára 0.7-1.0 liter. Ha autóval tervezel utazni, akkor a legnagyobb termoszt is magaddal viheted, mivel a méretük nem jelent különbséget.

Minden termosz három kulcsfontosságú elemből áll: a testből, a flakonból és a dugóból. A felhasznált anyagok az edények minőségétől, megbízhatóságától és teljesítményétől függenek. A burkolatok acélból vagy műanyagból készülnek. Az acél tartósabb és ellenállóbb a mechanikai sérülésekkel szemben, a műanyag viszont kevésbé tartós, de nem hűl le olyan gyorsan a hidegben. A lombikok tükörbevonatú üvegből vagy rozsdamentes acélból készülnek. Az üvegmodellek ideálisak helyhez kötött használatra, de a rozsdamentes acélból készült, élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készült tartályok ideálisak kempingezéshez, utazáshoz és szabadtéri tevékenységekhez. A kedvező árú modellekben még mindig találkozhatunk parafából készült dugókkal, míg az o-gyűrűs tömítéssel ellátott műanyag menetes dugók előnyösebbek lehetnek. A konstrukció típusától függően speciális szeleppel (forgó vagy nyomógombos) is felszerelhetők, amely lehetővé teszi az ital kiöntését a kupak kinyitása nélkül.

A megfelelő termosz hosszú ideig tart, és megfelelő hőmérsékleten tartja italát vagy ételét.

12 legjobb termoszok

C-029, 1.6
Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb olcsó termoszok 1 Biostal NG-500-1, 0.5 941 €
2 MAYER BOCH 25882, 0.75 670 €
3 Arctic 105-1200 1 397 €
A legjobb ár-érték arány az Ön pénzéért 1 Tramp
2 300 €
2 Biostal NY-1800-2, 1.8 1 381 €
3 Thermos HAMFK-500, 0.5 1 309 €
4 ROSENBERG RSS-420102, 1.8 1 419 €
A legjobb prémium termoszok 1 Zojirushi SF-CC13, 1.3 5 590 €
2 Zojirushi SW-FCE75, 0.75 6 255 €
3 Thermos NCB-18B, 1.8 6 270 €
4 Thermos TCMF-501 2 673 €
5 STANLEY Classic, 1 l 3 618 €

A legjobb olcsó termoszok

A legjobb olcsó termoszok kategóriában 3 modellt gyűjtöttünk össze hazai és külföldi gyártóktól. Megfizethető termékek, eredeti design és átlagos teljesítmény. Ez lehetővé teszi, hogy megfizethető áron minőségi termoszflaskát vásároljon a mindennapi igényekhez.

Biostal NG-500-1, 0.5

Értékelés: 4.7

Biostal NG-500-1, 0,5 l

A felülvizsgálatunk az orosz gyártó olcsó termoszával nyílik meg a Biostal NG-500-1 orosz gyártótól. Ez a modell Kínában készült, és három év hivatalos garancia vonatkozik rá.

A termosz egyik jellemzője a széles nyakú hengeres forma. Ez teszi a főzőedényt rendkívül sokoldalúvá, így nem csak italok, hanem ételek is készíthetők. A körülbelül 8 cm átmérőjű nyakrésznek köszönhetően nagyon kényelmes a termoszból enni.

A palack és a test rozsdamentes acélból készült, amely garantálja a termosz nagy mechanikai ellenállását. A gyártó szerint a hő 16 órán át marad bent. A tömítéssel ellátott műanyag dugó speciális kialakítása további hőszigetelést biztosít.

A fő fedél alatt van egy másik fedél, amely lehetővé teszi, hogy mindkettőt csészeként használja.

A termosz tulajdonosok előnyei között a kompakt méret, az egyetemesség, a széles nyak és az építés jó minősége szerepel. Nincs különösebb hátránya, de egyes felhasználók arról számoltak be, hogy a hőmegtartás alacsonyabb az állítottnál.

A megfizethető ár, az ételekhez és italokhoz való felhasználhatóság és a nagy teljesítmény a Biostal NG-500-1 termosztátot az egyik legjobb megoldássá tette árkategóriájában.

Előnyök

 • Rozsdamentes acél test és lombik.
 • 2 csészeként használható fedél.
 • Kompakt méret.
 • Széles nyak.
 • Élelmiszerekhez és italokhoz használható.

Hátrányok

 • A gyártó állításai alatt tartja a hőmérsékletet (a fogyasztói vélemények szerint).

MAYER BOCH 25882, 0.75

Értékelés: 4.6

MAYER BOCH 25882, 0,75 l

A következő helyen a MAYER BOCH Thermos 25882 áll a rangsorban. Az európai név ellenére minden termék Kínában készül, de a költségvetési szegmensben jó minőségű. A főzőedényekre 12 hónap garancia vonatkozik.

A termoszlombik klasszikus formájú, hengeres testű, enyhén kúpos nyakkal ellátott. A 750 ml-es kapacitás egy felnőtt számára egy egész napra elegendő.

Jellemzők: csúszásgátló gumi markolat a testen, amely a termoszt kényelmesen illeszkedik a kézbe. Szelepes vákuumszelep az ital könnyű kiöntéséhez.

A vastagabb fenék és a lombik és a burkolat közötti légüres tér javítja a hőszigetelést, ami lehetővé teszi a folyadék hőmérsékletének hosszabb ideig történő megtartását.

A termosz tulajdonosai a stílusos megjelenés, a kompakt méret és a jó kapacitás előnyeire hivatkoznak. Nem találtak kritikus hibát.

A MAYER BOCH 25882 termoszflaskát a mindennapi otthoni használatra ajánljuk az ár, a minőség és a teljesítmény közötti jó aránynak köszönhetően.

Előnyök

 • Élelmiszer minőségű rozsdamentes acél lombik.
 • Gumírozott bélés a testen.
 • Vákuumdugó szeleppel.
 • Nem kézbesíthető:
 • Vannak gyártási hibákból eredő szivárgási esetek.

Hátrányok

  Arctica 105-1200

  Értékelés: 4.6

  Az Arctika 105-1200

  Az Arktika 105-1200 egy kompakt és praktikus termosz az orosz gyártótól. A termékgarancia 5 év, ami a termék kiváló minőségét jelzi.

  A flakon és a test 18/8 élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készült. Az anyag rendkívül higiénikus, nem lép reakcióba a folyadékokkal és ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

  A termoszlombik vákuumtechnológiával készült, ami magas hőszigetelést garantál. Ennek a modellnek az egyik jellemzője a csökkentett magassága, amely a termoszt szépen illeszkedik egy hátizsák vagy egy horgászdoboz oldalzsebébe.

  A test külseje speciális lakkozással van bevonva, amely csúszásgátló, esztétikailag vonzóvá teszi a termoszt és megvédi a fémet a kisebb karcolásoktól.

  A Yandex szerint.Piac. A termosz minősítése 4.8 pont és a rangos “Buyer’s Choice” jelölés. Kényelmes forma, második bögre és hőszigetelés a legnépszerűbb jellemzők. A hátrányok, amelyeket egyes felhasználók a lakkozott bevonat rövid tartósságának tulajdonítanak.

  A kedvező ár, az átgondolt konstrukció és a magas összeszerelési minőség lehetővé tette, hogy az Arktika 105-1200 termoszkanna termékcsoportjában az egyik vezető pozíciót foglalja el.

  Előnyök

  • Vákuumtechnológia.
  • Állítása szerint a hőmérséklet fenntartási ideje akár 30 óra is lehet.
  • 2 bögre.
  • Lakkozott test.

  Hibák

  • A bevonat tartósságának hiánya (a fogyasztói vélemények szerint).

  A legjobb termoszok ár-érték arányban

  Ebbe a kategóriába 4 modellt választottunk ki neves hazai és külföldi gyártóktól. Ez a minősítés különböző kapacitású termoszokat tartalmaz – a 0.5:1.8 .

  Tramp C-029, 1.6

  Értékelés: 4.8

  Tramp<tr></div><p>C-029, 1.6L” src=”/wp-content/uploads/2023/04/64616666195491-212.jpg” height=”493″ title=”Tramp</p><tr>C-029, 1.6 “><p>Megnyitja a kategóriánkat a legjobb termoszok az ár és a minőségi modell közötti arányban</p><tr>amp<tr>C-029, 1.6 . A készülék két színben – fekete és olajzöld – kapható, így Ön választhatja ki a megfelelőt. A Thermos Kínában készül, és hivatalos élethosszig tartó garanciával rendelkezik.<p>Kifejezetten a szabadtéri sportok szerelmeseinek – horgászoknak, vadászoknak és kempingezőknek – tervezett modell. A test tartós acélból készült, és speciális kalapácsfestékkel van bevonva, amely rendkívül ellenálló a különböző külső hatásokkal szemben.</p><p>A belső lombik 18/8 rozsdamentes acélból készült, amely rendkívül higiénikus.</p><p>Az Ön kényelme érdekében a modell két csészével rendelkezik, amelyek együtt egy fedelet alkotnak. Egy másik különlegesség a forgatható szelepsapka. Nem kell kihúznia a dugót a nyakából, hogy kiöntse kedvenc italát, és növelje a hőveszteséget. Egyszerűen csak csavarja ki kissé a szelepet, amíg rés keletkezik.</p><p>A Yandex.Ez a modell megkapta a Marquet rangos “vásárlók választása” jelzést, 4-es értékeléssel.7 pont. A termoszt a felhasználók 96%-a ajánlja.</p><p>A felhasználók dicsérik a kiváló minőségű anyagokat, a praktikus forgószelepes dugót, a két csészét és ami a legfontosabb – a hosszú távú hőmérséklet-tartást. Kritikus hátrányokat nem találtak, de néhány edénytulajdonos rámutatott a szállításhoz szükséges fogantyú hiányára.</p><p>Tekintettel a magas műszaki és teljesítményértékekre, ajánljuk a termosz</p><tr>amp<tr>C-029, 1.6l mint az ár és a minőség közötti legjobb kompromisszumot kínáló modell a saját árkategóriájában.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Robusztus és tartós kialakítás.</li><li>2 csésze.</li><li>Optimális mennyiség.</li><li>Kopásálló bevonat.</li><li>Flip-over szelepsapka.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs fogantyú (a fogyasztói vélemények szerint).</li></ul><h3>Biostal NY-1800-2, 1.8 </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Biostal NY-1800-2, 1,8 l

  Következő modell a Biostal NY-1800-2, 1.8 l termoszok és egyéb termékek orosz gyártójától. A termék Kínában készült, és három év garanciát biztosítanak rá.

  Ez a modell a klasszikus sorozathoz tartozik, fémből készült héjjal és keskeny nyakkal rendelkezik. Műanyag fogantyúval rendelkezik a könnyű hordozáshoz és egy felcsatolható pánttal. Menetes műanyag kupak tömítő gumival és szeleppel. Nem kell teljesen kicsavarni az ital feltöltéséhez, csak nyomja meg a középen lévő gombot.

  A gyártó kutatása szerint a termoszok akár 36 órán keresztül is képesek melegen tartani az italt, és akár 42 órán keresztül hidegen.

  A fogyasztók dicsérik a termék minőségét. A pozitívum, hogy masszív konstrukcióval, hordozószíjjal és hosszú távú hőtartással rendelkezik. A hátránya, hogy egyes felhasználók túl gyenge fogantyú kialakítással védekeztek, amely megrepedhet, ha teljesen megtöltött termoszt hordoz.

  Javasoljuk a Biostal NY-1800-2, 1.8 liter mindennapos használatra kempingezéshez vagy munkához. Nagy térfogat, jó teljesítmény és kedvező ár teszi ezt a modellt termékcsoportjának egyik legjobbjává.

  Előnyök

  • Nagy kapacitás.
  • Parafa szeleppel.
  • Test és lombik rozsdamentes acélból.

  Hátrányok

  • Megbízhatatlan fogantyú kialakítás (felhasználói visszajelzések alapján).

  Thermos HAMFK-500, 0.5

  Értékelés: 4.7

  Termosz HAMFK-500, 0,5 l

  A következő modell a felülvizsgálatunkban a Thermos HAMFK-500, 0.5 l a neves gyártótól, akinek termékei már ma is ismertek. A márkajogok jelenleg az azonos nevű japán vállalat tulajdonában vannak. A főzőedények gyártása Kínában történik, és erre a modellre egy év garancia vonatkozik.

  A termék kapacitása 0.5 liter, ami egy felnőtt személy számára elegendő. Ennek a modellnek az egyik jellemzője a TherMax szabadalmaztatott technológiával készült vákuum hőszigetelés. A lombik és a burkolat közötti légréteg hiánya lehetővé teszi a hő akár 8 órán át, a hideg pedig akár 12 órán át történő tárolását. Szelepes kupak az ital könnyű kiöntéséhez.

  A plusz oldalon, a felhasználók hozzáadják a hosszú megőrzése a hő. Egyes esetekben az ital egy napig is forró maradt. Sok ügyfélnek tetszik a nem feltűnő kialakítás és a kompakt méret is. Nem észleltek komoly hátrányt, de néhány termosz-tulajdonos megjegyezte, hogy a kupak nem szabványos menetet tartalmaz, így nem záródik szorosan.

  A Thermos HAMFK-500 kompakt és stílusos termosz a kultikus Thermos márkától nagyszerű megoldás azoknak, akik gyakran töltik idejüket üzleti utakon.

  Előnyök

  • Elegáns és kompakt.
  • Vákuum hőszigetelés.

  Hátrányok

  • Nem szabványos menet a dugón, szorosan felcsavarozható (felhasználói visszajelzések szerint).

  ROSENBERG RSS-420102, 1.8

  Értékelés: 4.7

  ROSENBERG RSS-420102, 1.8 L

  A ROSENBERG RSS-420102 a legjobb termoszok áttekintése az ár-minőség arány szempontjából. A vállalat németországi bejegyzésű, de termékeit Oroszországban és Kínában szerelik össze. 1 év garancia a termoszra.

  A burkolat acélból készült, henger alakú, sima hengeres, és gazdag kék színűre festett. A teljes magasság oldalán van egy fogantyú a szállításhoz, és két hurok van az öv rögzítéséhez.

  A kiváló minőségű szigetelés akár 24 órán keresztül melegen tartja az italt a termoszban, az acél flakon pedig mechanikusan erős.

  A felhasználók dicsérik a stílusos kialakítást, a fogantyút és a hordozószíjat, valamint a kényelmes dugószelepet. Hátránya, hogy egyes felhasználók úgy találják, hogy nem felel meg a hővisszatartási jellemzőknek.

  A kedvező ár, a stílusos megjelenés és az átgondolt konstrukció a ROSENBERG RSS-420102 termoszkannát termékcsoportjának egyik vezetőjévé tette.

  Előnyök

  • Stílusos design.
  • Fogantyú és hordozószíj.
  • Robusztus acél tok.

  Hátrányok

  • Kevesebb hőt tart meg, mint amennyit a gyártó állít (a fogyasztói vélemények szerint).

  A legjobb termoszok a prémium szegmensből

  5 termoszt választottunk ki neves nemzetközi gyártóktól ebbe a kategóriába. Minden modellnek megvannak a maga előnyei és jellemzői, amelyek a termékcsoportjukban a legjobbá teszik őket.

  Zojirushi SF-CC13, 1.3

  Értékelés: 4.9

  Zojirushi SF-CC13, 1,3 l

  Megnyílt a kategória termoszok prémium szegmens modell Zojirushi SF-CC13 a legendás japán gyártótól. A modell Thaiföldön készült, és öt év garanciát biztosítanak rá.

  A termék klasszikus stílusban készült rozsdamentes acélból. A széles szájnak köszönhetően a tartály nemcsak italokhoz, hanem ételekhez is használható. Saját technológiai fejlesztésüknek köszönhetően a gyártónak sikerült a lombik és a test közötti hézagot 1 mm-re csökkenteni, miközben a hőszigetelés szintje magas maradt. Ezáltal a termosz kompaktabbá és könnyebbé vált.

  A modell egyik jellemzője a lombik belső bevonata, amely nem érintkezik élelmiszerekkel és folyadékokkal, de könnyen tisztítható.

  A dugón lévő O-gyűrűs tömítés nem szilikonból készült, mint a legtöbb versenytárs, hanem gumiból. Az anyag tartósabb és strapabíróbb. A parafa design különleges figyelmet érdemel. Összecsukható, így könnyen mosható. Nyomja meg a piros gombot a kis nyílás megnyitásához a könnyű kiöntéshez. Egy fehér karral az oldalán, amely kicsúsztatható a nyílás bezárásához. Ha elfelejti becsukni a fedelet, az automatikusan becsukódik, amikor visszacsavarja a fedelet. A termosz kapacitása 1.3 literes kapacitás, így kiválóan alkalmas kempingezéshez vagy hosszú utazásokhoz. Ebben a tartományban három különböző kapacitású, legfeljebb 2.0 liter.

  Kihúzható fogantyú és vállpánt a könnyű hordozáshoz.

  A modell előnyei között a felhasználók megjegyzik a tartalom hosszú ideig tartó forró tartását, a szeleppel ellátott praktikus fedelet és a modern megjelenést. Nem azonosított kritikus hátrányokat, de a termosz néhány tulajdonosa szeretne egy utazótáskát, hogy vele együtt járjon.

  A legendás japán minőség, az átgondolt kivitelezés és a nagy teljesítmény a Zojirushi SF-CC13-at az egyik legjobb termoszt a maga árcsoportjában.

  Előnyök

  • Több mint 24 órán át tartja a hőmérsékletet.
  • Könnyen tisztítható a lombik speciális bevonatának köszönhetően.
  • Kényelmesen önthető.
  • Széles száj.
  • Fogantyú és hordozószíj.

  Hátrányok

  • Nincs hordtáska (a fogyasztói vélemények szerint).

  Zojirushi SW-FCE75, 0.75

  Értékelés: 4.8

  0,75 L ZOJIRUSHI SW-FCE75

  Folytatjuk a felülvizsgálatunkat egy másik modell a híres japán márkától, a Zojirushi SW-FCE75-től. Ideális ivásra, nem pedig ételek fogyasztására, ellentétben elődjével. Alacsony, henger alakú test széles szájjal, az evőeszközök kényelmes használatához. A termosz kapacitása 750 ml. Elég egy teljes étkezéshez egy felnőtt számára.

  A jellemzők között szerepel a mélyvákuum-technológia, amely magas hőszigetelést biztosít. A gyártó 1 mm-re csökkentette a lombik és a burkolat közötti rést, és maga a főzőedény ultraerős acélból készült, csökkentett vastagsággal. Ez a megoldás a termoszlombikot kompaktabbá és könnyebbé teszi, mint más gyártók hasonló lombikjait.

  A lombikban lévő ételek hőmérséklete akár 6 órán át is tartható, így tökéletes megoldás a munkahelyi ebéd vagy egy vidéki piknik tárolására. Az Ön kényelme érdekében a termosznak csúszásmentes alja van.

  A tulajdonosok a kompakt méretet, a kiváló minőségű anyagokat és az átgondolt konstrukciót emelik ki az előnyök között. Egyes felhasználók hátrányai közé tartozik, hogy nincs fogantyú, heveder vagy utazótáska a szállításhoz.

  A Zojirushi SW-FCE75 kiváló ebédtartó lenne kompakt mérete, jó kapacitása és magas hőszigetelése miatt.

  Előnyök

  • Rozsdamentes acél lombik.
  • Vákuum hőszigetelés.
  • Csúszásgátló alja.

  Hátrányok

  • Nem túl könnyű szállítani, mivel nincs fogantyú, heveder vagy utazótáska (a vásárlói vélemények szerint).

  Thermos NCB-18B, 1.8

  Értékelés: 4.8

  Termosz NCB-18B, 1,8 l

  A Thermos NCB-18B egy klasszikus hengeres alakú termosz, amely kiváló megoldás a horgászok, vadászok, szabadtéri rajongók vagy azok számára, akik sok időt töltenek az úton.

  A szigetelés mélyvákuum-technológiával készült, és a termosz 48 órán át tartja a hőt. A belső lombik élelmiszerminőségű rozsdamentes acélból készült, és tükörpolírozott.

  Rozsdamentes acélból készült, és összecsukható fogantyúval rendelkezik a könnyű szállításhoz. Tartalmaz egy hordozószíjat is. A termoszhoz 2 műanyag pohár is tartozik, így a fedéllel együtt egyszerre hárman is ihatnak forró italt.

  Az ital kiöntéséhez nem szükséges teljesen kicsavarni a dugót. 2-3 fordulat elforgatása után réseket fog látni az oldalán, amelyeken keresztül a folyadék folyni fog. Hosszabb szigetelő hatást tesz lehetővé.

  A Thermos tulajdonosok a modell előnyei között említik a magas összeszerelési minőséget, a praktikumot és a jó hőszigetelést. A hátrányok közül néhány ügyfél megjegyzi, hogy nem túl kényelmes dugó (nehéz nedves kézzel kinyitni, csúszik).

  A Thermos NCB-18B az egyik referencia termosz a termékkategóriájában. Ezt a modellt a kiváló minőség, megbízhatóság és praktikum miatt ajánljuk.

  Előnyök

  • Mélyvákuum technológia.
  • Összecsukható fogantyú és hordozószíj.
  • 48 órán át tartó hőmegtartás.
  • Élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készült, tükörfényesre polírozott lombik.

  Hátrányok

  • Nem túl kényelmes dugókialakítás (a fogyasztói vélemények szerint).

  Thermos TCMF-501

  Értékelés: 4.7

  TERMOSZ TCMF-501

  A Thermos másik modellje a Thermos TCMF-501. Az edény vákuumtechnológiával készül, ami garantálja a magas szigetelő tulajdonságait. A gyártó állítása szerint legalább 6 órán keresztül tartja melegen és hidegen, amely után a folyadék hőmérséklete enyhén változik.

  A modell egyik jellemzője a kompakt méret és a kényelmes fogantyú. Rozsdamentes acélból és műanyag testből készült, és nagyon könnyen a kezében tartható.

  Élelmiszer minőségű rozsdamentes acélból készült, amely rendkívül tartós és nem lép reakcióba semmilyen folyadékkal.

  Egy másik jellemzője a kivehető rozsdamentes acél szűrő. Lehetővé teszi, hogy kedvenc teáját, gyógyteáját vagy más italokat főzzön túrázás közben vagy útközben.

  Előnyei közé tartozik a kompakt méret, az ergonomikus fogantyú, a könnyű súly és a jó gyártási minőség. Különösebb hátrányt nem találtak, de néhány fogyasztó megjegyezte az utazótáska hiányát.

  A Thermos TCMF-501 készüléket minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki gyakran van üzleti úton vagy szeret a szabadban lenni.

  Előnyök

  • Vákuum hőszigetelés.
  • Kényelmes fogantyú.
  • Szűrő a sörfőzéshez.
  • Élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készült flakon.

  Hátrányok

  • Nincs puha borító (a fogyasztói vélemények szerint).

  STANLEY Classic, 1 l

  Értékelés: 4.7

  STANLEY Classic, 1 l

  STANLEY Classic, 1 literes, kiegészíti a luxus termoszok választékát. Az USA-ban készült főzőedényekre 25 év hivatalos garancia vonatkozik. Klasszikus modell zöld fényezéssel.

  A lombik élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készült, és jó szigetelésének köszönhetően több mint 24 órán át tartja a hőmérsékletet.

  Az egyik jellemzője az összecsukható fogantyú, amely megkönnyíti a kesztyűtartást.

  A fedél csészeként is használható, térfogata 200 ml. A speciális kupak kialakítás lehetővé teszi, hogy az italt csavarás nélkül töltse fel. Hozzájárul a hosszabb ideig tartó hőtartáshoz.

  A termosz előnyei között a felhasználók megemlítik a kiváló minőségű konstrukciót, a kényelmes fogantyút és a hőmérséklet hosszú ideig történő megtartását. Néhány fogyasztó hátrányként említette a túlárazott kanapé kárpitszöveteket.

  A STANLEY Classic 1 literes termoszflaskát kategóriájának egyik legjobb termékeként ajánljuk.

  Előnyök

  • Több mint egy napig tartja a hőmérsékletet.
  • Kényelmes összecsukható fogantyú.
  • Élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készült flakon.

  Hátrányok

  • Magas ár (a vásárlói visszajelzések alapján).
  Olvasson tovább  9 legjobb fürdőfüggöny
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: