A 12 legjobb vasaló gőzfejlesztővel

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez szubjektív információ, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. A vásárlás előtt kérjük, konzultáljon egy profi villanyszerelővel.

A gőzfejlesztővel ellátott vasaló egy olyan készülék, amely két részből áll, amelyeket egy speciális tömlő köt össze. A vasalórendszer teljesen különbözik a hagyományos gőzölős vasalótól. Technikailag teljesen különböző konstrukciók, amelyeket nem lehet összehasonlítani, legalábbis a kazán hiánya miatt a vasalókban. A gőzfejlesztő egy professzionálisabb készülék, amely a nagy gőznyomásnak köszönhetően hatékony vasalást biztosít.

A víztartály ideális feltételeket biztosít a nagy mennyiségű ruha gyors megmunkálásához, akár vasalódeszka használata nélkül is. Sok készülék automatikus vízszintes/függőleges gőz funkcióval rendelkezik. A nagynyomású forró gőz gyors és kiváló minőségű vasalást biztosít, fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

A készülék könnyedén rendbe teszi a felsőruházatot, egyes modellek kárpitozott bútorok tisztítására szolgáló megoldásokkal vannak felszerelve. A gőzfejlesztőket a víztartály kapacitásától függően folyamatos működésre tervezték (20 perctől 2 óráig újratöltés nélkül). Sokan a hálózatból való kihúzás nélkül tölthetők fel vízzel.

Hogyan válasszunk egy gőzfejlesztővel ellátott vasalót?

A gőzfejlesztőket professzionális, félprofesszionális és háztartási készülékekre osztják, és számos különböző műszaki jellemzővel és funkcióval rendelkeznek. A választás megkönnyítése érdekében felsoroljuk azokat a főbb kritériumokat, amelyeket a gőzfejlesztő kiválasztásakor figyelembe kell vennie.

 1. Teljesítmény.Közvetlen hatással van arra, hogy milyen gyorsan fűt, fogyaszt és gőzölög. Minél nagyobb teljesítményű a készülék, annál többet tud, de otthoni használatra 1000 és 2500 watt között elegendő. Egy ilyen gőzfejlesztő könnyedén megbirkózik a felsőruházat, a bútorok vagy egész halom szennyes ruhával.
 2. A víztartály kapacitása. A kapacitás befolyásolja a két töltés közötti futási időt. Különböző vízmennyiségekhez rendelkezésre álló kapacitások 0,8 l-től 2 l-ig.
 3. Nyomás.Minél magasabb, annál erősebb a gőzsugár. A hatékony vízszintes szárításhoz 2-4 bar nyomás elegendő. Függőleges ruhadarabok esetében legalább 5-8 sávnak kell lennie.
 4. Gőzkopogás funkció.Biztosítja a túlszárított és nehéz textíliák vasalásának minőségét. Ha ez a funkció be van kapcsolva, a gőzfogyasztás 95 és 360 g/perc között lehet. Alkalmas olyan esetekben, amikor az állandó gőz üzemmód nem elegendő az erős gyűrődésekhez vagy a vastag és sűrű szövetekhez.
 5. Vas talplemez.Különböző anyagokból, vastagságokból és bevonatokból készülhet. Nemcsak a csúszás simasága, hanem a fűtés és a hűtés sebessége is a talplemez minőségétől függ. A leggyakoribb fém az alumínium. De van egy hátránya – könnyen karcolódik. A modern, technológiailag fejlett bevonatok kiküszöbölik ezt a problémát és biztosítják a tartósságot.
 6. Automatikus kikapcsolás.Ez a funkció garantálja a gőzfejlesztő biztonságát. Remekül használható, ha elfelejted kihúzni a készüléket a hálózatból. Ez az opció emberi beavatkozás nélkül működik, ha a készülék 10 percnél hosszabb ideig megszakad. Az eredmény: megvédi ruháit a károsodástól és energiát takarít meg.

Mivel a technikai részleteket az átlagfogyasztó nehezen érti meg, szakértőink számos különböző modellt értékeltek, és kiválasztották a legjobbak közül a legjobbakat.

A legjobb vasalók gőzfejlesztővel

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb gőzfejlesztő vasalók rangsora1LAURASTAR
 • ft
 • 44 900 €
  2Rowenta DG 8985 Silence Steam34 067 €
  3aun IS 7156 BK CareStyle 7 BK CareStyle 724 890 €
  4Morphy Richards 332100/33210223 450 €
  5Le
 • t PS 11N
 • 19 990 €
  6RUNZEL FOR-900 Utmarkt19 990 €
  7

  olaris PSS 7530K

  10 300 €
  8

  Szia

 • ps GC7933/30 PerfectCare Compact Plus PerfectCare Compact Plus
 • 13 790 €
  9Grand Master GM-53010 199 €
  10BoschS 21105 490 €
  11Bort SteamCare Plus3 837 €
  12Kitfort KT-9223 390 €

  LAURASTAR

 • ft

  Értékelés: 4.9

  LAURASTAR<li></div><p>ft” src=”/wp-content/uploads/2023/02/73116666197031-5512.jpg” height=”403″ title=”LAURASTAR</p><li>ft”></p><p>A lista élén a bojlerrel ellátott all-in-one készülék áll, amely ultrakönnyű talplemezzel rendelkezik. Száraz, finom gőzpárája képes teljesen megszabadulni a poratkáktól, és nem hagy nedves ruhákat. Nagy vasalási kapacitása több mint a felére csökkenti a vasaláshoz szükséges időt. A gőzfejlesztő egy könnyű, professzionális vasalóval kombinálva állandó gőzáramot biztosít 3,5 bar maximális nyomáson. Ez segít a legnehezebb gyűrődések és kemény anyagok kezelésében is.</p><p>A gőzvizet a készülék megszakítása és kihúzása nélkül lehet adagolni, így időt takaríthat meg, és nem vonja el a figyelmét a munkájáról. Az 1100 ml-es tartály lehetővé teszi, hogy sok mindent kivasaljon. Ha a készülék 10 percnél tovább marad bekapcsolva, automatikusan kikapcsol, és megakadályozza a túlzott áramfogyasztást. A vasalórendszer gőzsokk és öntisztító funkcióval rendelkezik, míg a lekerekített alumínium talplemez megakadályozza a felesleges gyűrődést.</p><p>A sokoldalú kialakítás vízszintes és függőleges vasalást is lehetővé tesz, két hőmérséklet-beállítással. Tartalmaz hőálló alátétet, talplemezt a kényes szövetekhez és vízkőszűrő patront.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>professzionális szövetkezelés;</li><li>a legkorszerűbb biztonsági rendszer;</li><li>100%-os kullancsmentesítés;</li><li>exkluzív lekerekített talplemez;</li><li>minden gőz üzemmód.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Rowenta DG 8985 Silence Steam </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
  Rowenta DG 8985 Silence Steam

  A második helyezett az egyedülálló SilenceSteam szűrőrendszer, amely még erős gőz mellett is tompítja a zajt. A vasalót biztonságosan a helyén tartó retesszel ellátott. A készülék 5 speciális programmal rendelkezik szintetikus anyagok, vászon, gyapjú, pamut és selyem vasalásához. Nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is kezeli a készüléket.

  A gyors felfűtési technológia mindössze 2 percet vesz igénybe a felfűtéshez. 2400W-os teljesítménye állandó 7,5 bar gőznyomást biztosít, és 120 g/perc gőzmennyiséget biztosít állandó áramlási sebesség mellett. A gőzfunkció aktiválásakor a víz 500 g/perc sebességgel áramlik. Ezt ellensúlyozza az 1400 ml-es bojler térfogata, amely 1,5 óra folyamatos működésre elegendő. Integrált mérleggyűjtő sávval rendelkezik.

  Karcálló rozsdamentes acél talplemez. Technológiailag fejlett nanoüveg bevonata nagyobb tartósságot és könnyebb siklást biztosít a szöveteken. A leállást megakadályozó rendszer automatikusan kikapcsolja a készüléket.

  Előnyök

  • teljesen csendes működés;
  • Biztonságos hordozható zár;
  • kényelmes és gyors beállítások;
  • függőleges gőzölés;
  • automatikus zsinórvisszatekercselés.

  Hátrányok

  • nincs.

  aun IS 7156 BK CareStyle 7 BK CareStyle 7

  Értékelés: 4.8

  </div><p>aun IS 7156 BK CareStyle 7″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/3181666197031-1112.jpg” height=”400″ title=”<br />IS 7156 BK CareStyle 7″></p><p>Az első három helyen egy innovatív gőzfejlesztő áll, 4x sebességű vízkőmentesítéssel. Rendszere </p><ul>A TIMATE FASTCLEAN kifejezetten a hőcserélő elemek felületének a szilárd lerakódásoktól való hatékonyabb tisztítására szolgál. Erőteljes, akár 125 g/perc gőzsugárral., A készülék gyorsan eltávolítja még az erős gyűrődéseket is a ruházatból.</p><p>7,5 bar magas nyomás és kiegészítő gőz segít mélyen behatolni a szövet szerkezetébe, ami megkönnyíti és felgyorsítja a munkát. Az Eloxal 3D Plus bevonatú vasalótalp gyorsan és könnyen siklik minden irányba, anélkül, hogy megszakítaná a működést, még akkor is, ha gombok, cipzárak vagy más akadályok állnak előtte. A turbó üzemmód hatékonyan kisimítja a vastagabb szövetek gyűrődéseit, miközben egyidejűleg eltávolítja a baktériumok akár 99,9%-át.</p><p>2000 ml-es tartállyal rendelkezik, amely több mint 2 órás használatra elegendő. A rendkívül megbízható túlmelegedésvédelmi rendszer 10 perc után aktiválódik. az üresjárati idő, garantálva a magas szintű biztonságot és az energiatakarékosságot. A felhasználóbarát kijelzőn minden lényeges információ megjelenik, és megkönnyíti a gőzfejlesztő teljesítményének ellenőrzését.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>finom száraz gőz;</li><li>szabadalmaztatott talplemez;</li><li>intelligens üzemmódok;</li><li>Egy nagy víztartály;</li><li>Megerősített vízkőmentesítési rendszer.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Morphy Richards 332100/332102 </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Morphy Richards 332100/332102

  Negyedik helyen a gőzfejlesztő áll, amely mélyen behatol a többrétegű szövetek szálaiba. Ez a 3000 W maximális teljesítményű és 7 bar kazánnyomású készülék lenyűgöző műszaki jellemzőinek köszönhetően lehetséges. Gőzkalapács, vízkő elleni védelem, öntisztítás és folyamatos gőzüzem jellemzi.

  A Speed-Steam Pro tapadásmentes, tapadásmentes kerámia bevonat a talplemezen biztosítja a könnyű siklást és sok időt takarít meg. A 2000 ml-es tartály legalább 2 órányi gőz tárolására képes a megszakítás nélküli üzemidő érdekében. 160 g/perc gőzfogyasztás állandó áramlás esetén., Gőzhatása 400 g/perc. A készülék beépített automatikus kikapcsolással rendelkezik 10 perc inaktivitás után, amelyet hangjelzés kísér.

  Öntisztító funkció beépített érzékelővel, amely emberi beavatkozás nélkül egy speciális tartályba pumpálja a vízkőoldatot. A nagy teljesítményű függőleges gőz lehetővé teszi a többrétegű szövetek hatékony vasalását, ami drasztikusan csökkenti a munkaidőt.

  Előnyök

  • Nagy teljesítmény;
  • könnyű és kompakt vasaló;
  • Az automatikus kikapcsolás hangjelzése;
  • egyedülálló vízkőeltávolító rendszer;
  • bőséges vízkapacitás.

  Hátrányok

  • nincs kimutatható szivárgás.

  Le

 • t PS 11N

  Értékelés: 4.7

  Le<li></div><p>t PS 11N” src=”/wp-content/uploads/2023/02/5041666197031-6812.jpg” height=”409″ title=”Le</p><li>t PS 11N”></p><p>A lista ötödik helyén a gőzfejlesztő áll, amelyet otthon és kis stúdiókban egyaránt használnak. Ezt az teszi lehetővé, hogy képes a normál csapvízzel hatékonyan működni. Rozsdamentes acél kazán. A technológiailag fejlett hőcserélő bevonat megakadályozza a vízkőlerakódást. A vasaló alumínium talplemezének 32 szorosan záródó rekesze megakadályozza a páralecsapódást, és egyenletesen osztja el a hőt a vasalóban.</p><p>Az 1,2 literes tartály takarékos vízfogyasztása 90 perc folyamatos működést biztosít. A modell kis helyigényű, és két jelzővel van felszerelve a vasaló és a kazán számára. A készülék biztonságos működését 4 szintű védelmi rendszer biztosítja, amely magában foglalja a víz nélküli termosztátot, a nyomáskapcsolót, a biztonsági termosztátot és a mechanikus szeleppel ellátott biztonsági dugót.</p><p>A csúszásmentes fogantyú magabiztos irányítást biztosít, a gőzgomb pedig balkezes felhasználók számára is beállítható. A gőztömlő és a kábel kemény nejlonburkolatba van foglalva, amely megakadályozza a foszlást és garantálja a hosszú élettartamot.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>olasz gyártmányú;</li><li>puha bevonat a fogantyún;</li><li>Kis méret és súly;</li><li>könnyű hordozóállomás;</li><li>Többlépcsős védelmi rendszer.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3>RUNZEL FOR-900 Utmarkt </h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=RUNZEL FOR-900 Utmarkt

  A hatodik helyen egy innovatív gőzfejlesztő áll, klasszikus, stílusos kialakítással, amely otthonra és utazásra egyaránt alkalmas. A Drip-Stopper funkció képes a vasalót minden hőmérsékleten folyamatosan melegítve tartani. Az RDA porlasztó használatával csepegtető elv alapján működik. A fűtőszálon folyadék távozik, és a kibocsátott hő felmelegíti a vasaló alumínium talplemezét.

  1950 wattos teljesítményével 5 bar nyomást generál, vízszintes és függőleges gőzellátást egyaránt biztosítva. A gőzfejlesztő tengelyén található praktikus kapcsológomboknak köszönhetően száraz vasalásra is használható. Fel van szerelve gőzszabályzóval, és szükség esetén speciális teflonfúvóka is megvásárolható.

  A fűtési teljesítmény azt jelenti, hogy a készülék 3 perc alatt használatra kész. A gőz behatolása gőz üzemmódban 100 g/perc., amely 1500 ml-es tartálykapacitásával 2 órás működésre elegendő utántöltés nélkül. Mindössze 5,4 kg súlyú, így bármilyen távolságra könnyen szállítható. A praktikus eszköz több színben kapható, ami lehetőséget ad arra, hogy az árnyalatot a szoba belsejéhez igazítsuk.

  Előnyök

  • ergonomikus kényelmi kialakítás;
  • az álló gőzhöz;
  • Kerámia tapadásmentes bevonat;
  • széles színválaszték;
  • Szárazon tartja a ruhákat.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  olaris PSS 7530K

  Értékelés: 4.5

  Polaris PSS 7530K

  A hetedik helyet a Polaris márkájú nagynyomású gőzállomás nyerte el. A vasalótalp PRO 5 Ceramic 5 rétegű ultra-ellenálló kerámia bevonattal rendelkezik. Könnyen, könnyedén siklik és nagyszerű tartóssággal rendelkezik. A 2400 wattos teljesítmény 7,5 bar maximális gőznyomást és SMART HEAT technológiát biztosít az egyenletes hőelosztás érdekében. A kivehető 1,4 literes tartályban működés közben, a hálózatról való leválasztás nélkül is feltöltheti a vizet.

  A gőzfejlesztő függőleges gőz funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felsőruházat, függönyök, kárpitozott bútorok gyors kezelését. Mindössze 2 perc alatt felmelegszik, a gőzszabályzó pedig tökéletes beállítást biztosít a vasaláshoz. A készülék túlmelegedés és vízhiány esetén automatikus kikapcsoló rendszerrel van felszerelve. Használati készenlét, vízszint, utántöltés és vízkőmentesítés kijelzőivel rendelkezik.

  Különleges tartozékkal rendelkezik a kényes szövetekhez, amely biztosítja a hőkezelést az anyag károsodásának veszélye nélkül. A PSS 7530K 5 üzemmóddal rendelkezik: száraz vasalás, állandó gőz 120 g/percig., gőzlöket akár 450g/perc., ECO 60 g/percig. és függőleges gőzölés.

  Előnyök

  • Modern és stílusos kialakítás;
  • többszintű védelem;
  • fúvóka a kényes szövetekhez;
  • a talplemez különösen kényelmes formája;
  • tartós kerámia bevonat.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Szia

 • ps GC7933/30 PerfectCare Compact Plus PerfectCare Compact Plus

  Értékelés: 4.5

  Philips GC7933/30 PerfectCare Compact Plus PerfectCare Compact Plus

  A nyolcadik sorban egy egyedülálló gőzfejlesztő található, amely a szövetek megégésének veszélye nélkül használható vasaláshoz. A beépített OptimalTEMP technológia azt jelenti, hogy a vasalót a ruhadarabon hagyhatja anélkül, hogy félnie kellene az olvadástól. Ez egy automatikus funkció, amely nem igényel semmilyen előbeállítást vagy hőmérséklet-szabályozást. A készülék függőlegesen és vízszintesen is gőzölhet.

  Kompakt kialakítás. Hossza 37,1 cm, szélessége 20 cm, magassága 23,3 cm. Mindössze 2,8 kg súlyú, és kivehető 1500 ml-es tartállyal rendelkezik. Konzisztens gőzölés 120 g/perc sebességgel., következetesen 1,5 órán keresztül tart a működés. A gőzkalapács 450 g/percig fogyaszt., amely garantálja a kiváló eredményeket még a kemény ráncok esetén is. 2400 W gőzteljesítmény és 6,5 bar gőznyomás.

  Vasalás közben is lehet vizet adagolni, automatikus kikapcsolás esetén figyelmeztető lámpa jelenik meg. ECO-móddal felszerelve a kényes ruhadarabok számára. A CompactProVelocity technológia állandó gőzáramot biztosít, amely mélyen behatol a szálakba, így a gyűrődések kivasalása rendkívül egyszerű.

  Előnyök

  • A fejlett technológia bevezetése;
  • Hang- és fényjelzés;
  • a magas szintű vízkő elleni védelem;
  • A vasaló strapabíró talplemeze;
  • Nincs égési sérülésveszély a szövetben.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Grand Master GM-530

  Értékelés: 4.4

  Grand Master GM-530

  A kilencedik helyet a félprofesszionális gőzfejlesztő kapja, amely kis helyigényű és innovatív vasalótalppal rendelkezik. Víztartálya 25 perc folyamatos gőzölést biztosít újratöltés nélkül. Maximális teljesítménye 2000 watt, maximális nyomása 4 bar. Hatékonyan gőzölhet álló és fekvő helyzetben is.

  A vastag alumínium talplemez kiváló minőségű alumíniumból készült, amely felmelegítve maximális vasalási eredményt és könnyű siklást biztosít a szöveteken. A parafa markolat anyagának köszönhetően a vasalót öröm kézben tartani anélkül, hogy aggódna, hogy kicsúszik a kezéből. Gőz üzemmódban a gőzmennyiség 100 g/perc. A csepegésgátló rendszer biztosítja, hogy a talplemez aljára ne kerüljön nedvesség.

  A vasalón lévő két gomb vezérli az összes üzemmódot. Csak meg kell nyomnia az egyiket, hogy beállítsa a gőzáramlást rövid vagy hosszú időre. Nem kell nyomva tartani a gombot. A készülék kis méretei lehetővé teszik a kényelmes elhelyezést még kis helyiségekben is.

  Előnyök

  • Kényelmes, tartós használat;
  • Puha, csavarodásmentes zsinór;
  • a beállítási kezelőszervek kényelmes elhelyezése;
  • Könnyen hordozható és szállítható.

  Hátrányok

  • nem észleltek.

  BoschS 2110

  Értékelés: 4.4

  Bosch<td></div><p>S 2110″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/4571666197031-9612.jpg” height=”400″ title=”Bosch</p><td>S 2110″></p><p>Tizedik pozíció a készülékhez, amely gyorsan és kíméletesen felmelegszik, és kiváló vasalási eredményt garantál még a kemény, gyűrött anyagok esetében is. A kerámia talplemez gőzvezető csatornákkal rendelkezik, így gyors és egyszerű gőzölést tesz lehetővé. A Calc’nClean szoftver a beépített Calc’nClean programban eltávolítja a vízkőlerakódásokat, és összegyűjti azokat a beépített Calc’nClean tartályban. A kialakítás lehetővé teszi a függőleges és vízszintes gőzölést.</p><p>Lehetőség 1500 ml-es kazán használatára akár 2 órán keresztül is. Vízfogyasztás 100 g/perc állandó gőzteljesítmény esetén., és 180 g/perc gőzzel történő ütés üzemmód. Vasalás közben is feltölthető. Az OptimalTemp talplemez technológia a beépített mikroprocesszornak köszönhetően fenntartja az optimális talplemez hőmérsékletet a szuperhatékony gőzteljesítmény érdekében.</p><p>A szerkezet kis mérete (35*20,8*23,5 cm) és könnyű súlya (3 kg) hihetetlenül kényelmessé teszi a használatát még a szűkös otthoni körülmények között is. A legjobb biztonság és a tárgyak védelme érdekében a gőzfejlesztő automatikus kikapcsoló rendszerrel rendelkezik, amely 30 másodperc után lép működésbe, ha a készüléket vízszintesen nem használja, és 8 perc után, ha függőlegesen nem használja.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>innovatív talplemez szerkezet;</li><li>automatikus program minden szövethez;</li><li>gyorsan használatra kész;</li><li>víz utántöltése vasalás közben;</li><li>ECO üzemmód.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Bort SteamCare Plus </h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=Bort SteamCare Plus

  A tizenegyedik helyen egy olyan eszköz van, amely működés közben nem csöpög. A száraz gőz irányított áramlása a szövetszerkezetbe való mély behatolás révén kisimítja a szennyest, megszünteti a szagokat és elpusztítja a kórokozókat. A vasaló kerámia talplemezén egy speciális gombos vályú található, amely lehetővé teszi a vasalást a siklás megszakítása nélkül. 2350 wattos teljesítményével egész ruhakupacok gőzölésére képes.

  A víztartály kapacitása 1100 ml, a vízfogyasztás állandó gőzmennyiség mellett 55 g/perc. Elég 20 perc non-stop vasaláshoz. 4 bar maximális nyomást ér el, és a gőz felmelegedése mindössze 60 másodpercig tart. Világító vízszintjelzővel, vízkő- és túlmelegedés elleni védelemmel.

  Ergonomikus készülék kompakt méretekkel. Magassága 26 cm, hossza 39 cm, szélessége 24,6 cm. A 2,4 kg-os súlyának köszönhetően a készülék könnyen mozgatható és telepíthető nagy helyiségekben is. A kompakt kialakítás ellenére az erőteljes száraz gőzáram kiváló fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, így a mikroorganizmusok nem maradhatnak a kezelt szövetekben.

  Előnyök

  • gyorskioldású víztartály;
  • Kettős fűtési rendszer;
  • kényelmes beállítások a vasalón és az alapon;
  • jól megtervezett védelmi rendszer.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Kitfort KT-922

  Értékelés: 4.3

  Kitfort KT-922

  A kompakt készülék, amely nemcsak ruhákat gőzöl, hanem kárpitozott bútorokhoz is használható, kiegészíti áttekintésünket. Műszaki jellemzői lehetővé teszik, hogy a vasalót függőlegesen és vízszintesen is lehessen használni. A LOCK gomb gőzzár funkciót tartalmaz, amely egy speciális szabályozóval módosítható. Olyan szövetekhez igazítható, mint a vászon, pamut, szintetikus anyagok, gyapjú és selyem. Fényjelző világít, ha a gőz forró.

  Kerámia talpbetét TITANIUM S technológiával

 • A DE kényelmes és könnyű siklást biztosít. A kifolyócső hegyes formája megkönnyíti a szűk helyek és a mély ráncok elérését. Nagy víztartály (2 liter) legalább 2 órás folyamatos működéshez. A beépített gőzszabályzó szabályozza a vasaló gőzáramlását, míg a bekapcsológomb jelzi az üzemmódot, amely a kapcsolási rajzban látható.

  A készülék teljesítménye 2400 W, a gőz maximális nyomása 4 bar. Fogyasztása állandó adagolási üzemmódban 50 g/perc. Vízkő elleni, gőzkalapács, állandó gőz és öntisztító rendszer. A modell kedvező ára nem jelent kompromisszumot a minőséggel szemben, amiről sok vásárló meggyőződött.

  Előnyök

  • a kárpitozott bútorok kezelése;
  • törésálló talplemez;
  • függőleges gőzölés;
  • Tágas víztartály.

  Hátrányok

  • nincs érzékelés.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: