A 15 legjobb porszívó

A nedves felmosás fontos tevékenység a helyiségek tisztán és rendben tartásához. Tekintettel a modern élet ritmusára, nem minden háziasszony számára van lehetőség arra, hogy teljes körűen törölje a padlót egy rongygal, sokan egészségügyi okokból nem tudnak. A mosóporszívók olyan technológiai eszközök, amelyek ilyen esetekben segíthetnek. Ma már számos változatban, formában, alkalmazási taktikában és még emberi beavatkozásra is szükség van.

Szakértők Expertology tanulmányozta a nedves porszívók piacát, elemezte a fogyasztói visszajelzéseket, és összeállított egy listát a 13 legjobb eszközről, amelyek segítenek abban, hogy igazán jó nedves tisztítást végezzenek bármely helyiségben.

Melyik porszívót válasszam?

A fogyasztó szemében nem a berendezés specifikációja vagy külseje az első, amit észrevesz, hanem a gyártó. Az elismert márkákat általában előnyben részesítik. Kutatásaink eredményeként azonosítottuk a legnépszerűbbeket a piacon lévő számos termék közül:

 1. Thomas– A márka Németországból származik, és több mint százéves múltra tekint vissza. A vállalatot 1900-ban alapították. A porszívókat és egyéb készülékeket Németországban gyártják és számos országba importálják. A márkát magas márkaismertség és pozitív hírnév jellemzi.
 2. ARNICA– Törökországban létrehozott márka, amely a SENUR gyártóvállalat tulajdonában van. Kizárólag török gyárakban, technológusok szoros felügyelete mellett gyártott háztartási kisgépek.
 3. Zelmer1951-ben alakult Lengyelországban. 2013 óta a BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH csoporthoz tartozik (Németország). A gyártóüzemek a márka hazájában, Lengyelországban találhatók.
 4. MIE– egy fiatal olasz márka, amelyet 2012-ben jegyeztek be. A takarításhoz használt háztartási gépeket, köztük a porszívókat kizárólag az országban gyártják különböző üzemekben (Eurometalnova, Blu Ita
 5. a, Bieffe, Rotondi, Euroflex, Due Effe, Soteco).
 6. Krausen– A márka 1998-ban született Olaszországban. A gyárak háztartási tisztítóberendezéseket gyártanak, amelyeket európai országokba exportálnak.
 7. Szia

 8. ps– Az 1891 óta világszerte ismert holland márka. A vállalat gyártóüzemei az Egyesült Királyságtól Szingapúrig terjedő országokban találhatók, a porszívókat pedig Kínában és Lengyelországban szerelik össze.
 9. Tefal– Francia agyszülemény. A vállalat kezdetben csak főzőedények gyártásával foglalkozott, de az évek során kibővítette háztartási gépek kínálatát. Az összeszerelés a partnerországokban, köztük Oroszországban történik.
 10. iRobot– Amerikai márkájú robotporszívók. A termékeket Kínában gyártják a gyártók szigorú felügyelete alatt.
 11. Clever Clean– Orosz tulajdonú márka, de koreai és kínai gyárakban gyártják. A márka nem olyan ismert, mint a piacon lévő cápák, de alacsony költségű termékekkel növekedési potenciállal rendelkezik.
 12. GUTREND– Egy kevéssé ismert hazai márka, amelyet egy szentpétervári kreatív csapat hozott létre. A sikeres importhelyettesítés kiemelkedő példája. A GUTREND egy érdekes kialakítású robotporszívó.
 13. Vax– Az Egyesült Királyság első nedves porszívó márkája. Ma a kínai Techtronic Industries Company tulajdonában van
 14. Minden terméket szintén Kínában gyártanak.
 15. KARCHER– Egy német márka, amelyet nem kell bemutatni. Nagy teljesítményű és funkcionális tisztítóberendezéseket hoz a nemzetközi piacra. A porszívókat csak Németországban szerelik össze.

A legjobb porszívó értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb nedves porszívók aqua szűrővel 1 ARNICA Hydra Rain Plus 15 168€
2 Thomas TWIN T1 Aquafilter 15 988 €
3 Thomas TWIN XT 23 630 €
4 Thomas Aqua kisállat család 21 699€
A legjobb porszívók 1 Kitfort KT-535-2 9 590€
2 Philips FC6400 Power Pro Aqua 7 000 €
3 Tefal VP7545RH 13 990 €
4 Xiaomi Roidmi NEX X20 22 399 €
A legjobb robotporszívók 1 I
 • FE W400
 • 8 936 €
  2 Xiaomi Mi robotporszívó-mop (globális) 14 950 €
  3 Clever Clean AQUA-Series 01 17 090€
  4 Kitfort KT-533 12 990 €
  A legjobb porszívók extra zsákkal a száraz porszívózáshoz 1 Thomas SUPER 30S 12 990 €
  2 Thomas TWIN Panther 13 918 €
  3 KARCHER SE 4002 22 134€

  A legjobb mosható porszívók aqua szűrővel

  Tisztítószerek aqua szűrővel – 2 az 1-ben készülék, amely száraz és nedves üzemmódban működik. Szépségük abban rejlik, hogy felszedik a port és a törmeléket a vízben. Az Expertology weboldal szakértői három ilyen típusú tisztítószer értékelését állították össze az emberek értékelései alapján.

  ARNICA Hydra Rain Plus

  Értékelés: 4.7

  ARNICA Hydra Rain Plus

  Az ARNICA Hydra Rain Plus nedves porszívó elsősorban a padló, a szőnyegek és a bútorok nedves tisztítására szolgál, de száraz porszívózásra is használható. 1,8 literes tartály a tisztítófolyadékhoz alapfelszereltségként.

  A 2400 W-os energiafogyasztással és 400 W-os szívóteljesítménnyel ez a porszívó kiváló eredményt nyújt a magas színvonalú és hatékony takarításhoz. A felhasználók élvezhetik a frissesség érzését a szobájukban a vízszűrőnek köszönhetően, amely megakadályozza a por kiszabadulását a beszívás során. Technikai szempontból sem a felhasználók, sem a szakértők nem panaszkodtak.

  Ez az all-in-one porszívó fém padló/szőnyeg kombinált kefével és súroló adapterrel rendelkezik sima felületekhez, réskefével, textilkefével, bolyhos kemény bútorokkal és kemény hátlappal. A praktikus, 39x47x60 cm-es kompakt szekrény függőlegesen áll, és könnyen mozgatható az elforgatható görgőkön. Nem sok tárolóhely szükséges.

  Szakértők és fogyasztók egyaránt panaszkodtak a műanyagra – tényleg lehetne keményebb is egy ilyen árú egységért.

  Előnyök

  • Nagy tisztítási hatékonyság (400 wattos szívóerő);
  • Az optimális ár körülbelül 15000 rubel;
  • Fúvókák minden alkalomra;
  • Függőleges helyzetben kevés helyet foglal;
  • Jól mozog tisztítás közben;
  • Funkció a kiömlött folyadékok felszívására;
  • Könnyen szétszerelhető és tisztítható;

  Hátrányok

  • Nincs érzékelő a tisztítófolyadék végére (nem látható az átlátszatlan házban);
  • A teljesítmény nem állítható;
  • Gyenge műanyag tál és tartók;

  Thomas TWIN T1 Aquafilter

  Értékelés: 4.8

  Thomas TWIN T1 Aquafilter

  A Thomas márkájú porszívó továbbra is uralni fogja ezt a kategóriát. A több mint egy évszázados múltra visszatekintő német gyártó olyan magas minőségű termékeket gyárt ebben a piaci résben (porszívók), hogy nehéz versenyezni velük. A vállalat a világ egyik vezető háztartási elektromos készülékek OEM beszállítója.

  Ez egy szuper népszerű modell, és ez a nagy kereslet könnyen magyarázható a többé-kevésbé megfizethető ár, a rendkívül hatékony tisztítás, a könnyű gondozás ritka kombinációjával. Viszonylag kompakt is. Természetesen nagyobb, mint egy “átlagos” száraz porszívó, de észrevehetően kisebb, mint sok más vízszűrős porszívó. A ház erős, ütésálló műanyagból készült.

  Számos egyéb fontos szempont a lakók beltéri klímájára és egészségére gyakorolt, már most is potenciálisan pozitív hatásukról. Többrendszeres szűréssel van felszerelve, beleértve a mosható HEPA-szűrőt is, így az allergiásoknak nem kell aggódniuk. A tisztítónak van egy hasznos mellékfunkciója is, amely légmosóként, valamint párásítóként is működik a folyamat során. Mindenki számára észrevehető, hogy a ház levegője friss és tiszta a tisztítás után.

  A felhasználók masszívan pozitív visszajelzést hagynak erről a modellről, hangsúlyozva hatékonyságát a közvetlen rendeltetési hely szempontjából – a tisztítás minősége. Sokan észreveszik, hogy a porszívó könnyen tisztítja a szőnyeget, még a háziállatok szőrétől is, amit korábban nem tudott megbirkózni semmilyen más “előddel”. Az ápolási jellemzőkről is sok pozitív vélemény született – a legtöbb esetben az ügyfelek egyetértenek abban, hogy nincs semmi nehéz tisztítani, és hogy nincsenek problémák az alkatrészek összeszerelésével és szétszerelésével.

  A Yandex felülvizsgálatából.Piac, mint “Level 2 Master háztartási porszívó”: “Egy nagyszerű porszívó, erőteljes, nedves tisztítás szuper! Minden por eltűnik. Nagyszerűen eltávolítja a háziállatok szőrét. Gyorsan és könnyen tisztítható. Nagyon elégedett vagyok.

  Előnyök

  • Német gyártmány;
  • hatékony nedves felmosás;
  • manőverezhető;
  • Tisztítja és párásítja a levegőt tisztítás közben;
  • A mosószert tartalmazza;
  • könnyű és gyors tisztítás;

  Hátrányok

  • Néhány felhasználó hiányolja a házban lévő, a fúvókák tárolására és a tömlő rögzítésére szolgáló tartályt.

  Thomas TWIN XT

  Értékelés: 4.8

  Thomas TWIN XT

  Az első a felhasználók által igényelt és ajánlott listán – a német Thomas márka porszívója, a TWIN XT modell. Ez felülmúlta a versenyt a nagy teljesítményű 1700 W, a megbízhatóság (a modell több mint 5 éves), a kellemes design és az ár – a legdrágább a minősítésben kínáltak közül, 2018-ban 19000 rubelből vásárolhat.

  Száraz és nedves tisztításra egyaránt használható, és az utóbbit kiválóan végzi – a felhasználók ugyanúgy élvezik a padlósikálást, mint a felmosórongyot és a portörlőt. A viszonylag kompakt, 31,8×48,6×30,6 cm-es testben tartályok találhatók a tiszta víznek (1,8 liter), a használt szennyezett víznek (1,8 liter) és egy literes aquafilternek.

  A teljes eszközkészlet méltó: vannak “száraz” kefék repedések, kombinált szőnyeg / sima padló, kárpitozott bútorok kárpitozásához; nedves szőnyegtisztítás adapterrel sima padlóhoz, a kárpitozott bútorok vizes tisztításához.

  A porszívó túlnyomórészt pozitív véleményeket kap, nincsenek nagyobb hibák a minőségi építéssel kapcsolatban.

  Előnyök

  • Kis testméret;
  • Használat közben könnyedén mozog.
  • Alkalmas ruhák, textíliák, szőnyegek és padlók tisztítására;
  • Csendes működés (81dB) egy ilyen géphez képest;
  • Minimális víz- és áramfogyasztást biztosító Eco Mode üzemmóddal rendelkezik;
  • Az ecsetkészlet (5 darab);
  • Függőleges parkolás víz nélkül;

  Hátrányok

  • Nehéz – 8 kg;
  • A tömlő megfordítható;
  • Magas ár – 19000 rubeltől;

  Thomas Aqua kisállat család

  Értékelés: 4.9

  Thomas Aqua kisállat család

  Az Expertology magazin legjobb nedves/száraz porszívóinak válogatását a kategória legdrágább modellje zárja. Már a névből is világos, hogy a porszívónak van egy bizonyos specializációja. Valójában a háziállatokkal rendelkező háztartások számára tervezték.

  Az 1700 wattos Thomas TWIN T1 Aquafilternél nagyobb teljesítményű, így bonyolultabb anyagokat, például bolyhos szőnyeget tisztít. A készülékhez tartozik egy turbókefe, amely isteni ajándék a háziállatok és más olyan emberek számára, akik szeretnék maximalizálni otthonuk tisztaságát. A turbókefén kívül számos más tartozékkal is rendelkezik, így mindenféle tisztítás elvégezhető, beleértve a bútorok tisztítását is.

  Érdekes dolog ezzel a porszívóval kapcsolatban, hogy száraz üzemmódban is működtethető. A HEPA-anyagú zsákot a szállítási készlet tartalmazza, amely hatékony szűrőként szolgál. És már van egy hely a burkolatban a tartozékok tárolására – egy látszólag apró dolog, de nagyon praktikus.

  Az orosz piactereken a legtöbb dicsérő véleményt azok a vásárlók hagyták, akiknek otthon vannak háziállatai. A visszajelzések alapján a porszívó néha még csodálkozást is okoz, hogy mennyi szennyeződés és haj képes kiszedni a szőnyegekből, amelyeket korábban még jó, de közönséges porszívókkal is megtisztítottak.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.A “háztartásmester 2. szintű” státuszú piac: “Mindenképpen ajánlanám a háziállat-tulajdonosoknak! Négy macskám van és szőnyegek a padlón, így egyáltalán nincs szükségem turbókefére. a szűrő tisztítás után könnyen tisztítható, csak meg kell szokni”.

  Az előnyök a következők

  • Német gyártmány;
  • megbízható és tartós;
  • hatalom;
  • tisztítási hatékonyság;
  • könnyű és könnyen tisztítható;
  • turbókefe mellékelve;
  • HEPA-zsák opció;
  • viszonylag kompakt.

  Hátrányok

  • Nem merültek fel főbb hátrányok.

  A legjobb porszívó

  Az álló porszívó ergonomikus, minden munkaelemét egyetlen házban és fogantyúban összpontosítja. Az ilyen eszköz kényelmes a munkában, köszönhetően az egység hiányának, amelyet maga mögött kell húzni, a tömlő hiánya, gyakran – a vezetékek hiánya (akkumulátoros modellek). Bemutatunk 2 érdekes és funkcionális függőleges porszívót mosási funkcióval.

  Kitfort -535-2

  Értékelés: 4.7

  Kitfort KT-535-2

  Kezdjük a kiválasztást az orosz Kitfort márka legolcsóbb porszívójával. És tisztázni kell, hogy ez nem éppen egy nedves porszívó a szó legteljesebb értelmében. Ez egy olyan modell, amely valamilyen nedves tisztítási funkcióval rendelkezik gőz formájában közvetlenül a kefébe. Valójában ez egyfajta hibridje a függőleges porszívónak és a gőzmopnak. De ez a konkrét modell az ára, a minősége és a funkcionalitása miatt annyira népszerű, megvásárolt és megvitatott, hogy nem tudtuk kihagyni.

  Ez elég erős, mint az ilyen formájú tényező, egy porszívó – 1600 wattos. Működési elve egyszerű, de ebben a kivitelben rendkívül hatékony. A készülék úgy szívja fel a port és az apró törmeléket, mint bármely más porszívó, és a forró gőz közvetlenül a kefére történő alkalmazásával azonnal megtisztítja a felszínt a felszívni nem tudott szennyeződésektől. Mindez egyszerre történik, és a tisztítás nagyon kevés időt vesz igénybe. A porgyűjtő tartály nagyon könnyen és gyorsan tisztítható.

  Ennek a modellnek az egyetlen hátránya a működési elve. “Nedves” üzemmódban, a kefén lévő textilfúvókával nem kompatibilis a szőnyegekkel – egyszerűen nem megy. De itt van, ahol ez az egység igazán erős, kemény padlón, minimális akadályokkal. Ebben az esetben nagy területeket tisztít könnyen, gyorsan és hatékonyan, és valóban eltávolítja a nehéz szennyeződéseket.

  A rekordot döntő értékesítési volumenben a porszívó hatalmas mennyiségű visszajelzést gyűjtött össze a legkülönbözőbb piacokról. A visszajelzések elemzése azt mutatja, hogy a felhasználók többnyire több mint elégedettek ezzel a modellel a tisztítási sebesség és hatékonyság miatt. Különösen lelkes megjegyzéseket kapunk olyan tulajdonosoktól, akiknek háziállatuk vagy kisgyermekük van a háztartásban. Gyakoribb és gyorsabb nedves felmosást tesz lehetővé, időt és energiát takarítva meg.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Piaci státusz, mint “háztartási készülék 2. szint”: “Mosás és porszívózás egyszerre, nagyon könnyen tisztítható”. A portartály egy mozdulattal tisztítható. A szűrőket könnyű kihúzni és kimosni. Ideális nagy területekre. 10 perc és a lakás tiszta.

  Előnyök

  • a kiváló minőségű kivitelezés;
  • viszonylag nagy teljesítmény;
  • Még a legkeményebb szennyeződéseket is hatékonyan tisztítja meg;
  • a portartály viszonylag nagy és könnyen tisztítható;
  • Kényelmes parkolás;
  • vonzó megjelenés.

  Hátrányok

  • Nem tudja kezelni a szőnyegeket.

  Szia

 • Az FC6400 Power Pro Aqua
 • Értékelés: 4.8

  Philips FC6400 Power Pro Aqua

  Ez a vezeték nélküli, minden egyben porszívó körülbelül 30 percig működik újratölthető akkumulátorral (maximális teljesítményen körülbelül 20-25 percig, a vélemények és tesztek alapján). Nyilvánvaló előnye, hogy nincsenek vezetékek, így maximális mozgásszabadságot biztosít. A szívóteljesítmény első pillantásra jelentéktelen – 14 W, de a por felszívja a hurrát. Lehet, hogy nem képes eltávolítani a köveket (néhány felhasználó elégedetlen), de csak akkor, ha a szűrő eltömődött – meg kell tisztítani, ami nem probléma és megoldható.

  Alkalmas két- vagy háromszobás, szőnyeggel vagy sima padlóval rendelkező lakások napi tisztítására. A fúvókák nem érik el a nehezen hozzáférhető sarkokat vagy az alacsony bútorok alatt, de ez inkább tervezési probléma. Súrolókefe

  Az iActive turbo szőnyegtisztító még akkor is tisztítja a szőnyegeket, ha háziállatok vannak a házban (felszedi a háziállatok szőrét). A rezgő zaj érezhető – 83dB.

  A nedves tisztításhoz a testhez egy 0,2 literes tartály van rögzítve a padlótisztításhoz, amelyet mikroszálas kendővel együtt használnak. Folyékony oldat kerül a ruhára, és egy normál törléssel, szívás nélkül vissza. Természetesen nem helyettesítheti a teljes értékű mosogatót és felmosót, de a port és csak egy kis koszt az előszobában úgy kezeli, ahogy kell.

  Néhány felhasználó megemlíti, hogy a készülékhez egy extra sarokkefe is jár, de ez nem része az alapfelszereltségnek. Javasoljuk, hogy ellenőrizze annak elérhetőségét, mielőtt közvetlenül a kiskereskedőtől vásárolna.

  Előnyök

  • Könnyű;
  • A szűrő mosható;
  • Ergonomikus és kellemes kialakítás;
  • Minimális tárolóhely;
  • Függőleges parkolás;
  • Akkumulátor
  • -Az ion 30 perc üzemidőt biztosít;
  • Nincsenek drótok;

  Hátrányok

  • Az ár átlagosan 15000 rubel körül van;
  • Nem mindig szívja fel elsőre a morzsákat és a törmeléket (szűrőtisztítást vagy akkumulátortöltést igényel).

  A Tefal VP7545RH

  Értékelés: 4.8

  Tefal VP7545RH

  A Tefal függőleges nedves porszívója az orosz összeszerelésben egy kicsit durva – a műanyag nem a legerősebb, gyorsan karcos, de összességében az egység nem rosszul van összeszerelve. Elődjével ellentétben ez a modell vezetékes, a tisztítási sugár 7,5 méteres kábelhosszra korlátozódik. A motor 1700W-ot vesz fel a hálózatból, és jól szívja fel a vizet.

  A porzsák egy ciklon, és könnyen tisztítható. A nedves felmosáshoz a 0,7 literes tartály vizet permetez a ruhafúvókára, és ezzel egyidejűleg letörli és felszívja a port. A felhasználók szerint: akár 10 cm törmelék is beszívódik, így az alaplécek és a nehezen hozzáférhető helyek tiszták maradnak ezzel a szívórendszerrel.

  Gőztámogatott funkcióval rendelkezik – tökéletes a szőnyegek tisztítására és a padló foltjainak felsöprésére. Sajnos, a porszívó nem tud megbirkózni a bútorok teljes körű tisztításával – kényelmetlen kefe, a többiek a készletben nem biztosítottak.

  Előnyök

  • Az alacsony ár 12000 rubel;
  • Gőzfunkció;
  • A vízmennyiség elegendő 2 és 3 szobás lakások tisztítására;
  • Alkalmas mindennapi használatra;
  • 2 az 1-ben tisztítás;
  • Jó szívóerő;

  Hátrányok

  • nincsenek mellékletek;
  • A műanyag gyenge;
  • Nem alkalmas bútorok tisztítására;

  Xiaomi Roidmi NEX X20

  Értékelés: 4.9

  Xiaomi Roidmi NEX X20

  Válogatásunkat egy nagyon érdekes függőleges porszívóval szeretnénk befejezni a Xiaomi-tól. A kínai technológiai óriás következetesen behatol az élet minden szegletébe, és szinte minden lehetséges tevékenységre kínál saját megoldásokat, saját “okos otthon” ökoszisztémát alkotva. És azt kell mondanom, hogy nagyon jól sikerült.

  Ez a modell több szempontból is figyelemre méltó, de a legfontosabb, hogy vezeték nélküli és újratölthető. Ez egy nagyszerű ajándék azoknak a felhasználóknak, akik teljesen utálják a vezetékeket, és ezekből elég sok van. De mindez a Xiaomi szellemében történik – a vállalat egyértelműen az Apple-t próbálja utánozni a kényelem, a stílus, az elegancia tekintetében.

  A Hoover háromféle energiaellátási módban működik. Általában, ha sima, kemény padlóról van szó, az első két üzemmód elegendő a hatékony tisztításhoz. Igényesebb felületek esetén át kell váltania egy harmadik üzemmódra, a turbó üzemmódra. De ebben az esetben az akkumulátor gyorsan lemerül, és a töltés körülbelül 10 percig elegendő. Másrészt, ennek a modellnek éppen a gyors tisztítás a célja, nem pedig az általános tisztítás.

  Ez a modell néhány high-tech “chipet” tartalmaz, amelyek meglepően hasznosak. A vezeték nélküli töltés funkcióról beszélünk, például a falra szerelt mágneses parkolással. Ezenkívül a készülék vezeték nélküli modullal van felszerelve, amelyen keresztül a porszívó képes kommunikálni egy viselhető eszközzel, és egy saját alkalmazáson keresztül információt továbbítani az állapotáról.

  A felhasználók többnyire rendkívül pozitívan nyilatkoznak erről a porszívóról, dicsérve a manőverezhetőségét (a vezetékek hiányának következménye), a meglehetősen magas tisztítási hatékonyságot, a könnyű ápolást és természetesen a stílusos kialakítást a Xiaomi kütyük és háztartási készülékek ökoszisztémájának szellemében. Külön megjegyzések a tervezési jellemzőkkel kapcsolatban

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Piac “3. szintű háztartásmester” státusszal: “Jó design, nagyszerű tisztítási minőség. Jó manőverezőképesség. Kényelmes LED világítás – kényelmesebb tisztítani, mint a természetes fény, minden egyes foltot láthat”.

  Előnyök

  • vezeték nélküli, elemmel működő;
  • van HEPA-szűrő;
  • LED-es reflektorok – jó a sötét sarkokban;
  • stílusos design;
  • gazdagon felszerelt;
  • Bluetooth az eszköz állapotára vonatkozó adatok gyűjtéséhez;
  • Vezeték nélküli töltés falra szerelt mágneses parkolással;
  • 5 év garancia a motorra és 2 év a teljes porszívóra.

  Hátrányok

  • Külön megjegyzések a tervezési jellemzőkkel kapcsolatban;

  magas ár.

  A legjobb tisztító robot porszívók

  Nem kell jelen lenni takarítás közben – sok háziasszony álma. Segítségére van egy robotporszívó, amely a megfelelő időben előre beállított üzemmódban működik. Nedves felmosó robot – egy 2 az 1-ben megoldás, hogy az otthonod légkondicionált és száraz maradjon, miközben más feladatokkal vagy az otthonod egyáltalán nem tiszta. Kiválasztottuk a legérdekesebb és legkelendőbb modelleket ezekből az “önálló” egységekből.

  I
 • FE W400
 • Értékelés: 4.6

  I<li></div><p>FE W400″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/50516666193431-6515.jpg” height=”379″ title=”I</p><li>FE W400″><p>Ez az érdekes válogatás egy mosható robotporszívóval nyílik a kínai márkától I</p><li>FE. A vállalat valójában hasonló robotikus megoldások gyártására specializálódott háztartási használatra.<p>Az a nagyszerű ebben a robotporszívóban, hogy tényleg az “igazi”. Nagyon sok alternatíva képes nedves tisztításra is, de az ő esetükben ez csak törlés. Itt egy teljes ciklusról beszélünk – vízellátás a felületre, törlés és szívás. Megjelenésekor ennek a modellnek elvileg nem volt alternatívája, és meglehetősen egyedülálló volt.</p><p>A robotporszívó kilenc infravörös érzékelő alapján működik. Nem térképezi fel a helyiséget, hanem saját intelligens algoritmusaira támaszkodik. A falak mentén, spirálisan vagy cikkcakkos mintázatban mozoghat.</p><p>Mint más nedves tisztító robotoknak, ennek is sima padlóra van szüksége ahhoz, hogy igazán észrevehető eredményeket mutasson. A legjobb teljesítmény a legegyenletesebb felületeken, például laminált, linóleumon. Néha a porszívó túl nedves felületet hagyhat maga után, és ez a csempeburkolaton különösen a hézagokban mutatkozik meg. De ez nem mindig van így, és a felületek gyorsan kiszáradnak.</p><p>A felhasználói véleményekben a pozitív visszajelzések “általános vonala” pontosan a készülék legfontosabb jellemzőjére vonatkozik – arra a tényre, hogy ez valóban porszívó, és valóban tisztít. Sokan azt mondják, hogy a gépet könnyű tisztítani és karbantartani. Negatívumként a felhasználók jelentős része jelzi, hogy a robot időnként nem kezeli a padló egy adott területét. Mivel nem térképezi fel a szobát, hanem saját algoritmusai szerint működik, logikája nehezen érthető.</p><p>A Yandex felhasználói értékeléséből.A “Háztartás 3. szintű mestere” státuszú piac: “Jó padlótisztító, tényleg megtisztítja a padlót, nem pedig szétteríti a vizet a padlón. A tájékozódás a beépített giroszkóp segítségével – megfigyeli, hogy elég jó munkát végez. Sík padlóra van szükségem – laminált padlóm van, fugák nélkül”.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>hatékony tisztítás valódi padlótisztítóval, nem pedig csak áttörléssel;</li><li>jól megtervezett intelligens algoritmusok;</li><li>viszonylag csendes működés;</li><li>könnyen tisztítható konténerek a szemét és a piszkos víz számára;</li><li>a piacon kapható fogyóeszközök;</li><li>Kézi irányítás bármely útvonalon a vezérlőterminálról.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Vannak olyan esetek, amikor a padló kezeletlen területei és holtterek vannak.</li></ul><h3>Xiaomi Mi robotporszívó-mop (globális)</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Xiaomi Mi robotporszívó-mop (globális)

  Ismét a Xiaomi márka felülvizsgálatában, és ezúttal a kínai technológiai óriás egy másik és nagyon sikeres kísérletéről fogunk beszélni, hogy kiadjon egy csúcstechnológiai megoldást az otthon számára. A kísérlet több mint sikeres volt, és a Mi Robot Vacuum-Mop globális változata magabiztosan megdönti az értékesítési rekordokat. A robotporszívó felkeltette a neves kiadványok figyelmét, amelyek alaposan tesztelték és minden lehetséges módon tesztelték. A felhasználók sok ezer értékelést és megjegyzést hagytak a piactereken.

  Ez a robotporszívó a 2020 második felének újdonsága, amelybe a Xiaomi az elmúlt évek felhalmozott tapasztalatait fektette be a hasonló megoldások gyártásában. És a vállalatnak nagy tapasztalata van ebben a tekintetben. A modell specifikációi és a vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy ez tűnik a legsikeresebb modellnek.

  A pontos tájékozódás és a hibamentes algoritmusok mindenféle érzékelő leolvasásán alapulnak, amelyekkel a készülék szó szerint tele van tömve. Összesen több mint húsz érzékelő van. Csak az infravörös akadályérzékelő érzékelőkből hét darab van. És ott van még az elektronikus iránytű, kilométeróra, giroszkóp, gyorsulásmérő, esésérzékelők, hibaérzékelők stb. .

  Ezenkívül a robot fedélzetén Wi-Fi modul található, amelyen keresztül kommunikál a saját mobilalkalmazással. Maga az alkalmazás elsősorban statisztikák gyűjtésére és a készülék állapotának nyomon követésére szolgál, de a robotot távolról is képes kezelni.

  A Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop porszívóval történő takarítás különböző módon történhet. Kézzel meghatározhat egy útvonalat, elmentheti azt a memóriába, és később ütemezheti a robotot a szoba takarítására, még akkor is, ha senki sincs otthon. Alternatívaként használhatja az előre beállított tisztítási programokat is.

  A felhasználók a véleményekben többnyire nagyon elégedettek ezzel a robotporszívóval, hangsúlyozva annak “intelligens szintjét” az útvonalak építése és a tulajdonosok felügyelete nélküli ütemterv szerinti munkavégzés képessége tekintetében. Rengeteg szó szerint lelkesítő kritikák “wow hatás”. A forgókefék szőrtől, hajszálaktól és szálaktól való megtisztításának nehézségével kapcsolatban időnként érkeznek észrevételek.

  Egy Yandex felhasználói értékelésből.Piaci rangsorolás: “4. szintű háztartási varázsló”: “Egyszobás lakást tökéletesen kitakarít. Naponta egyszer elhalad munka közben, nem akad el, csak ott takarít, ahol mondtam! Könnyű kezelhetőség. Egy nagyszerű termék!”

  Előnyök

  • hatékony tisztítás;
  • Szobatérképeket és forgalmi mintákat készít a vSLAM algoritmusok segítségével;
  • Automatikus üzemmódban képes egy meghatározott útvonal szerint dolgozni;
  • Alice-szel dolgozik;
  • oroszul beszél (hangbejelentések);
  • Számos érzékelő a pontos és hibamentes működés biztosítása érdekében;
  • Wi-Fi;
  • Előre beállított tisztítási programok;
  • nagyfokú átjárhatóság;
  • stílusos design.

  Hátrányok

  • nem kellően átgondolt módja annak, hogy a forgó kefét megtisztítsuk a szőrtől és a szőrtől.

  Clever Clean AQUA-Series 01

  Értékelés: 4.7

  iRobot Scooba 450

  Ez a porszívó-robot nedves és száraz tisztításhoz a vásárlók először is a megfizethető ár miatt választják – körülbelül 17000 rubel, a második – a magas funkcionalitás miatt.

  24 wattos porszívó szívóteljesítmény. Először van egy száraz tisztítás, majd nedves, külön-külön vannak telepítve.

  A készülék 6 üzemmódban működik, háromféle pálya mentén mozog (cikkcakkban, falak mentén vagy spirálban). Gyenge pontja a küszöbértékek és az egyik textúrából a másikba való átmenet – a felhasználók a pálya hibáját és a térbeli tájékozódás elvesztését észlelték. De ha nincs szőnyeg a szobában, a padló ugyanabból az anyagból készült, akkor nem lesz probléma a tisztítással. A készülék szintén “nem barátságos” a vezetékekhez – megakad. Ezeket a hátrányokat jelentősnek tartjuk, ezért a készülék csak a második helyen szerepel a rangsorban.

  A Clever Clean AQUA-Series 01 készülék NiCd akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor élettartama 90 percig elegendő a munkához. Csipog, ha teljesen feltöltődött. Hangjelzés akkor is elérhető, ha a készülék elakad a vezetékekben vagy a küszöbökön.

  Előnyök

  • Megfizethető ár;
  • Hatékony eredmény – tiszta padló;
  • Hangvezérléssel és távirányítóval rendelkezik;
  • Kényelmes ciklonszűrő a por és törmelék ellen;
  • A hét napjainak programozása;
  • Nagy szívóerő;

  Hátrányok

  • Néha elveszíti a tájékozódását;
  • Nem működik szőnyegekkel, beleértve a rövid bolyhos szőnyegeket is;
  • A hangvezérlés nincs kikapcsolva;

  Kitfort KT-533

  Értékelés: 4.8

  Kitfort KT-533

  Az orosz cég fejlesztési modellje, a Kitfort márka tulajdonosa befejezi a legjobb robotporszívók kiválasztását. Kínában gyártják a vállalat képviselőinek szigorú felügyelete mellett, hogy biztosítsák a minőségi előírások betartását.

  Kitfort KT-533 – a nedves felmosó robotporszívók egyik legsikeresebb modellje. Ezt számos független teszt eredményei és a valódi felhasználóktól származó, vásárlást igazoló vélemények nagy száma bizonyítja.

  Valóban, a készülék kiváló minőségű, megbízható, rendkívül hatékony működésű. Képes megfelelően navigálni és kijutni a bajból anélkül, hogy zavarná a tulajdonost. Csak igazán zsákutcába jutott helyzetben fog segítséget kérni.

  A tisztítás hatékonysága tekintetében sem a szakértők, sem a felhasználók nem fogalmaztak meg kritikát. A megjegyzések természetesen vannak, mert teljesen csodák nem várnak – néha a robot kihagyhat egy különálló webhelyet, nem mindig gondosan feldolgozza a sarkokat, de ezek szituációs pontok, és a legtöbb esetben a készülék minden 100% -kal teljesíti a költségeit.

  Ez a modell a tisztességes autonómiájáért is dicsérhető. Az akkumulátor kapacitása 2600 mAh – ez enyhén szólva nem rekord az ilyen eszközöknél, de ebben az esetben a porszívó nem különösebben falánk, és könnyen működik a gyártó által állított 2 órán át. A gyakorlatban pedig a töltés hosszabb ideig is elegendő lehet.

  A felhasználók a véleményekben dicsérik ezt a modellt a manőverezhetőségéért, a leküzdhetetlen akadályok felismerésének és elkerülésének képességéért, a különböző padlóburkolatok ízületeinek könnyű áthaladásáért. Sok jó vélemény a zajszintről – ebben a modellben elég alacsony a zajszint.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.A “Master of Household Level 3” státuszú piac: “Ez az első robotporszívóm, a vélemények alapján választottam, és nem bántam meg. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, csak futtatom és megyek az üzletemről. És ami a legfontosabb, nem kell figyelni, nem akad el sehol, nem esik le a lépcsőn, lágyan dokkol az akadályokon.”.

  Előnyök

  • Hatékony tisztítás;
  • automatikus telepítés a dokkolóállomáson;
  • távirányító;
  • nem rossz akkumulátor-üzemidő;
  • meglehetősen csendes működés;
  • könnyen és kényelmesen tisztítható.

  Hátrányok

  • Nem mindig találja meg a dokkolóállomást, ha az egy másik szobából “jön”.

  A legjobb porszívók extra zsákkal a száraz porszívózáshoz

  A porzsák hasznos tartozék, ha porszívóját száraz porszívózásra használja. Ez az olcsó, hagyományos szemétszedési mód a klasszikus takarítók választása. A zsák lehet eldobható, ebben az esetben egyszerűen kidobják, ha megtelt. Az újrafelhasználhatóak nehezebbek – a tisztításukhoz sok port kell belélegezni.

  Thomas SUPER 30S

  Értékelés: 4.7

  Thomas SUPER 30S

  Egy másik német márka, a Thomas teszi teljessé az Expertology magazin 2021 legjobb porszívóinak körképét. Ez a termékcsalád legolcsóbb tagja.

  Ez a modell erős a közvetlen céljára – a tisztítás meglehetősen hatékony és gyors. Mivel a porszívó őszintén egy költségvetés, akkor nincsenek különleges sallangok és innovációk benne, minden nagyon egyszerű, szigorúan a szükséges módon.

  A működési elv az ilyen típusú vákuumoknál szokásos – egy tömlő vizet vezet a fúvókához a fúvóka felfogóterületén. A vízhez speciális tisztítószerek adhatók, amelyek a modellhez tartoznak. A speciális szivattyú 4 bar tisztítónyomást biztosít.

  Többféle fúvókával is rendelkezik, köztük egy bútorhoz valóval. Figyelemre méltó tulajdonság – a “száraz” porzsák kapacitása 30 literes.

  A felhasználók általában jó véleménnyel vannak a porszívó tisztítási hatékonyságáról. De vannak objektív kritikák mind a test, mind az ízületek gyenge felépítésével kapcsolatban. A felhasználók többnyire jó véleménnyel vannak a porszívó hatékonyságáról, ezért rendkívül óvatosan lehet vele bánni – különben fizikailag törik és repedezik.

  Előnyök

  • hatékony nedves felmosás;
  • 30 literes porzsák;
  • könnyű összeszerelés / szétszerelés;
  • a mosószert tartalmazza.

  Hátrányok

  • Törékeny szerkezet, lassan reagálhat, és gondatlan használat esetén nem tart sokáig.

  Thomas TWIN Panther

  Score : 4.8

  Thomas TWIN Panther

  Ez a német márkájú viszonylag olcsó tisztítószer 9600 rubelből kerül, amiért gyakran választják az ügyfelek. A készülék energiafogyasztása 1600 watt, szívás – 240 watt, elegendő a háztartási használatra. Elsősorban kis lakásokba szánták, mivel a víztartály kompakt (csak 2,4 literes). A porzsák is szerény – 4 literes. Kis mérete ellenére jól tisztít sima felületeken, függőleges és vízszintes felületeken is. Mindössze 6,5 méteres hatótávolság a csekély, 5 méter hosszú tápkábel miatt.

  A hátránya, hogy a piszkos fedelet nem lehet lezárni – ahogyan azt sok felhasználó megjegyezte. Nem befolyásolja a funkcionalitást, de kellemetlen maradványt hagy maga után. A zajszint a specifikációban 81 dB, de a felhasználók megjegyzik, hogy viszonylag zajtalan. Ez egy határozott plusz.

  Általánosságban – egy univerzális porszívó a lakás számára, anélkül, hogy sok igényt támasztana a funkcionalitásra és az anyagokra, az összeszerelés néha kérdéseket hagy.

  Előnyök

  • Szárazon mosható és tisztítható;
  • Optimális szívóteljesítmény;
  • Függőleges parkolás;
  • Automatikus zsinórvisszatekercselés;
  • 4 kefe tartozék + 1 adapter sima felületekre;

  Hátrányok

  • A tömítés egyes modelleknél nem teljesen tömített;
  • A hálózat rövid zsinórja;
  • Kis víztartály és porzsák;

  KARCHER SE 4002

  Értékelés: 4.9

  KARCHER SE 4002

  A német egység KARCHER SE 4002 zárja a felső három a tisztítószerek porzsákkal. A legendás márka piacra dobta a készülék minőségi modelljét a száraz tisztításhoz és a padlótisztításhoz. Nem, nem esik szét használat közben, de a felhasználóknak van néhány panasza: a műanyag alkatrészek idővel meghibásodnak (kefék, tömítések), a víztartály magas, és nem fér be a legtöbb mosogató alá, a piszkos víz tartálya kicsi.

  Műszakilag a készülék stabil – a test belsejében úgy működik, mint egy óramű. 1400 watt teljesítmény, száraz és nedves üzemmódban is működik, nem túl zajos. 5 fúvóka különböző padlóburkolatokhoz és textíliákhoz. A KARCHER SE 4002 szőnyegek mosására és szárítására is alkalmas.

  A műanyag megkérdőjelezhető minősége ellenére a német márka mosható funkcióval ellátott porszívója ajánlást kap a tulajdonosoktól, mert a megbízhatóság tekintetében kevés párja van.

  Előnyök

  • Könnyű összeszerelés;
  • masszív felépítés;
  • Használható mosószer;
  • Hosszú hálózati kábel, 7,5 méter;
  • Erőteljes szívás;

  Hátrányok

  • A zsinór nem tekeredik ki automatikusan;
  • A porszívó nehéz – 8 kg;
  • Gyenge műanyag kefék;

  Porszívó kiválasztása: Hogyan ne rontsuk el?

  Van néhány dolog, amit figyelembe kell vennie, mielőtt porszívót vásárol:

  1. A függőleges vagy a klasszikus kialakítású, tömlővel ellátott változatot részesítené előnyben?
  2. Zsinórral vagy anélkül;
  3. Ki fogja végezni a takarítást – az emberek vagy csak a porszívó;
  4. Mekkora területet kell megtisztítania és milyen alaposan.

  Robot porszívó alkalmas elfoglalt emberek számára, kézi porszívó – azok számára, akik szeretik az ergonómiát és a mobilitást, vezeték nélküli – nagy területek tisztítására konnektorok kapcsolása nélkül, extra zsákkal az univerzális tisztításhoz, elválasztóval az allergiás emberek és a kisgyermekes lakások számára. Az árakat tekintve minden kategóriában vannak olcsóbb és drágább lehetőségek. A márkához való igazodás is megtörténik, de ebben a kérdésben elsősorban a saját preferenciáira kell hallgatnia.

  Olvasson tovább  12 legjobb súrológép
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: