A 6 legjobb SIM-kompatibilis fényképezőgép

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az intelligensen megszervezett videó megfigyelőrendszer lehetővé teszi az ingatlan hatékony védelmét. Ma az orosz piac a SIM-kártyás fényképezőgépek széles választékát kínálja. Ezek kialakításukban, képminőségükben, betekintési szögükben és árukban különböznek egymástól. Expertology szakértői tanácsok a potenciális vásárlóknak a hatékony otthoni felügyeleti eszköz kiválasztásához.

Választások

Az okos vásárlónak számos műszaki paramétert kell tanulmányoznia és összehasonlítania az ajánlattevőkkel.

A tok anyaga. A gyártók különböző házváltozatokat kínálnak.

 1. A CCTV kamerák kültéri használatra zárt házzal vannak felszerelve, amely megbízható védelmet nyújt a nedvesség és a por ellen. Nem felesleges egy ilyen lehetőség, mint a fűtött szerkentyű.
 2. Autómosókban vagy úszómedencékben időjárásálló házzal rendelkező készülékeket szerelnek fel.
 3. Azokban a dácsaközösségekben, ahol a mások tulajdonára kapzsi emberek kárt tesznek, a vandálbiztos burkolattal ellátott videokamera a legjobb választás.

Minőségi képek. A tiszta videofelvételek elkészítéséhez figyelnie kell az érzékelő felbontására és a háttérvilágítás hatékonyságára.

 1. A 2-5 megapixeles mátrixok optimális ár/minőség arányt kínálnak, és F
   l HD (2560×1920 vagy 1920×1080).
 2. A háttérvilágítás hatékonysága a beépített LED-ek minőségétől és mennyiségétől függ. A hatótávolság 20 és 80 m között változhat.

Információ továbbítása. A SIM-kártyás kamerák lehetővé teszik az ingatlan tulajdonosának valós idejű értesítését a védett terület állapotáról.

 1. A legtöbb modern eszköz 3G és 4G hálózatokon keresztül működik a különböző mobilszolgáltatókkal.
 2. Ha van a közelben router, a Wi-Fi hasznos funkció.
 3. Az e-mailben küldött riasztások lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy gyorsan felmérjék a helyzetet a ház közelében, és megfelelő döntéseket hozzanak.

Csak 6 SIM-kártyás CCTV-kamera került be a felülvizsgálatunkba. Ezeket a modelleket sikeresen tesztelték orosz ingatlanokon, és pozitív visszajelzéseket kaptak a fogyasztóktól.

6 legjobb CCTV kamera SIM-kártyával

JelölésHelyszínNévÉrtékelés
A 6 legjobb SIM-kártyás videokamera1Millenium 295G 5Mp 5x zoom5.0
2MiCam Solar S20 4G4.9
3Optimus IP-P012.1(2.7-13.5)DWG_v.24.8
4XPX EA-640SS4.7
5SECTEC ST-P5109-3G4G-1080P4.6
6AVT DOZOR Q4A-2MP-4G4.5

Millenium 295G 5Mp 5x zoom

Értékelés: 5.0

Millenium 295G 5Mp 5x zoom

A Millenium 295G 5Mp 5x zoom utcai dóm kamera nagyfelbontású képeket mutat. A szakértők a modellt megbízható és kiváló minőségű eszköznek tartják. Bár a készülék videót készít szabványos F

  l HD, de az 5 megapixeles érzékelőnek köszönhetően a képminőség nappal és éjszaka is a legjobb marad. A kínai gyártó dupla IR-szűrővel és a nappali/éjszakai üzemmódok automatikus váltásával szerelte fel. A fény hatótávolsága eléri a 80 métert, ami többszöröse a versenytársak hasonló jellemzőinek. A maximális vízszintes betekintési szög 355 fok, függőlegesen 90 fok. A motoros lencse 5x nagyítást biztosít a képen. A videó távolról 2560×1920 felbontásban továbbítható 3G vagy 4G hálózatokon keresztül. A megbízható por- és nedvességvédelemnek (IP66) köszönhetően a kamera hosszú ideig felügyeli a békét és a rendet a rábízott területen. A modell aranyat nyert a felülvizsgálatunkban.

  A hazai lakástulajdonosok szeretik a videó minőségét, a forgó mechanizmus jelenlétét, a nagy hatótávolságú háttérvilágítást. Hátrányként említik a magas költségeket.

  Előnyök

  • Jó képminőség;
  • magas háttérvilágítási tartomány;
  • forgatható kialakítás;
  • megbízhatóság és tartósság.

  Hátrányok

  • magas ár.

  MiCam Solar S20 4G

  Értékelés: 4.9

  MiCam Solar S20 4G

  A MiCam Solar S20 4G biztonsági kamera önálló működéssel büszkélkedhet. A szakértők dicsérik a kütyü napelemét, amely akár 8 W energiát is termelhet. A kamera mindössze 4 wattot fogyaszt, készenléti üzemmódban pedig 0,003 wattra csökken az energiafogyasztás. A beépített 4G modem lehetővé teszi a képek gyors továbbítását mobilhálózaton keresztül. A felvételek egy opcionálisan kapható memóriakártyán tárolhatók. Kicsit szerényebbnek tűnik a MiCam Solar S20 4G a felülvizsgálat vezetőjéhez képest az IR megvilágítási tartományban (akár 30 m). Bekapcsol, amikor a mozgásérzékelő működésbe lép, vagy amikor a kezelő parancsot ad rá. A maximális felbontása a felvételek, amely a 2 megapixeles érzékelőt ad, 1080 F-re korlátozódik

   l-HD (1920×1080). A kamera megbízhatóan védett a por és a nedvesség ellen (IP65), az üzemi hőmérséklet -30 és +60º között van. A modell a felülvizsgálatunk ezüstérmese lesz.

   A honfitársak dicsérték az autonóm működést, a kiváló modemteljesítményt, a számos vezérlési módot. Ami hiányzik belőlük, az az optikai zoom.

   Előnyök

   • napelem;
   • Robusztus védelem a por és a nedvesség ellen;
   • Kiváló modem működés;
   • Számos üzemmód.

   Hátrányok

   • nincs optikai zoom.

   Optimus IP-P012.1(2.7-13.5)DWG_v.2

   Értékelés: 4.8

   Optimus IP-P012.1(2.7-13.5)DWG_v.2

   A robusztus fémház rejti az Optimus IP-P012 kültéri videokamera belsejét.1(2.7-13.5)DWG_v.2. Képes ellenállni a bűnözők mechanikai bántalmazásának. A készülék 2,1 megapixeles érzékelőre épül, amely a videókép minőségéért (1920×1080) felel. Az orosz fejlesztők varifokális lencsét (2.7-13.5) amely az IR-szűrővel együtt működik. A sötétben történő fényképezéshez egy 40 LED-ből álló háttérvilágítás áll rendelkezésre. Hatótávolság akár 50 m. A nappali és éjszakai üzemmódok automatikus, kézi vagy ütemezett váltása. A beépített modem számos modern hálózattípust támogat; a felvételek Wi-Fi hálózaton keresztül is átvihetők. A fényképezőgép a dobogó harmadik fokára állhat fel.

   A tulajdonosok nagyra értékelik a modellt vandálbiztos teljesítménye, hatékony háttérvilágítása, képminősége miatt. Az említett hátrányok közül nincs távoli forgatási lehetőség.

   Előnyök

   • Vandálbiztos kialakítás;
   • Jó képminőség;
   • Hatékony háttérvilágítás;
   • beépített Wi-Fi modul.

   Hátrányok

   • Nincs távoli elforgatási lehetőség.

   XPX EA-640SS

   Értékelés: 4.7

   XPX EA-640SS

   Az egyik legnépszerűbb SIM-kártyás CCTV kamera Oroszországban az XPX EA-640SS. Koreai fejlesztés kültéri használatra tervezve, por- és nedvességvédelmi osztály IP66. Forgatható kialakítás 350 fokig forgatható, 90 fokban dönthető. A szakértők azt javasolják, hogy a kamerát olyan vidéki házakban vagy raktárakban telepítsék, ahol legfeljebb 20 m-es hatótávolságra van szükség. A 12 LED-ből álló IR-világítást ilyen távolságra tervezték. 3G vagy 4G mobilhálózathoz való csatlakozást biztosít, az adatátvitel vezeték nélküli Wi-Fi-n keresztül is lehetséges. A beépített érzékelő jó képet biztosít 1920×1080-as felbontással, a gyártó 4X nagyítást tett lehetővé.

   Sok orosz kertésznek sikerült tesztelnie az IP-kamerát, és elégedett volt a teljesítményével. A modell jó képet ad, egyértelműen működő mozgás- és fényérzékelővel. A hátránya, hogy egyes tulajdonosok alacsony ellenállást tulajdonítanak a sérülésekkel szemben.

   Előnyök

   • megfizethető ár;
   • forgatható rögzítés;
   • kiváló minőségű képek;
   • 4x digitális zoom.

   Hátrányok

   • Rövid hatótávolságú háttérvilágítás;
   • Alacsony ellenállás a mechanikai sérülésekkel szemben.

   SECTEC ST-P5109-3G4G-1080P

   Értékelés: 4.6

   SECTEC ST-P5109-3G4G-1080P

   Az udvar folyamatos felügyelete lehetővé teszi a SECTEC ST-P5109-3G4G-1080P videokamerát. A kültéri modell megbízható por- és nedvességvédelemmel rendelkezik (IP66), nem fél a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoktól. Nagy képfelbontás (1920×1080) 2 megapixeles CMOS képérzékelő 1/2.9″. A modell képes a különböző szolgáltatók 3G és 4G átviteli protokollokkal rendelkező SIM-kártyáival működni. A gyártó úgy döntött, hogy 80 fokos betekintési szöggel rendelkező, nem forgó kialakítást hoz létre. A szakértők szeretik az építési minőséget, a masszív fém burkolatot és az erőteljes háttérvilágítást. Akár 40 méteres hatótávolság a sötétben. Az információ átvitele történhet Wi-Fi hálózati protokollon keresztül vagy akár 128 GB kapacitású microSD-kártyán tárolva. Kényelmes a kamera távoli működtetése a CamHi alkalmazással.

   A felhasználók dicsérik a kamerát a jó képminőségért, az egyszerű telepítésért, a nagyszerű orosz nyelvű alkalmazásért. A hátránya, hogy a forgó mechanizmus és az optikai zoom hiánya.

   Előnyök

   • fényes háttérvilágítás;
   • minőségi kép;
   • masszív tok;
   • praktikus mobilalkalmazás.

   Hátrányok

   • nincs zoom;
   • nincs forgási mechanizmus.

   AVT DOZOR Q4A-2MP-4G

   Értékelés: 4.5

   AVT DOZOR Q4A-2MP-4G

   Megfizethető árával vonzza a potenciális vásárlókat AVT DOZOR Q4A-2MP-4G CCTV kamera. A modell egy 2 megapixeles CMOS-érzékelőre épül, amely kiváló minőségű képeket (1920×1080) biztosít. A szakértők felhívják a figyelmet az üzemi hőmérséklet-tartományra (-20…+60ºC), ez némileg korlátozza a készülék használatát. A sötétben történő megfigyeléshez a fejlesztők infravörös megvilágítással látták el a modellt. Ez egy 10 LED-ből álló rendszer 20 m-es hatótávolsággal. Valós idejű felügyelet beépített SIM-kártyával (4G LTE) és Wi-Fi modullal. A videók akár 128 GB memóriával rendelkező flash meghajtón is tárolhatók. Kétirányú hangkommunikáció, a CamHi alkalmazáson keresztül történő vezérlés lehetősége, kép küldése e-mailben riasztás esetén a terméknek tulajdonítható.

   A hazai fogyasztók szeretik az ár és a minőség kombinációját, a jó felbontást, a könnyű kezelhetőséget. A modell hátrányai szerintük a háttérvilágítás rövid hatótávolsága és a vandálok elleni védelem hiánya.

   Előnyök

   • megfizethetőség;
   • minőségi kép;
   • könnyű kezelhetőség;
   • kétirányú hangkommunikáció.

   Hátrányok

   • rövid háttérvilágítási tartomány;
   • nincs védelem a vandalizmus ellen.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: