A 7 legjobb bútorgyártó Fehéroroszországban

*A szerkesztőség szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez a kiadvány szubjektív, nem minősül reklámnak, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A fehérorosz gyártók bútorait nemcsak Oroszországban, hanem Európában is értékelik. Kiváló minőségéért és megfizethető áraiért választották. Íme egy válogatás a legjobb gyárakból, amelyeket a különböző országokból származó ügyfelek értékelnek. A minősítésben résztvevők kiválasztásakor a választék, az árképzés, a piacon szerzett tapasztalat, a termékek tartóssága és kialakítása volt az irányadó.

A legjobb fehérorosz bútorgyártók értékelése

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb fehérorosz bútorgyártók 1 Pinskdrev 5.0
2 Mebel-Neman 4.9
3 Laguna 4.8
4 Molodechnomebel 4.7
5 Art
 • ne Company
 • 4.6
  6 Gomeldrev 4.5
  7 Zov-LenEuromebel 4.4

  A legjobb fehérorosz bútorgyártók

  Pinskdrev

  Értékelés: 5.0

  Pinskdrev

  Pinskdrev 1880-ban alakult. Számos díjat nyert a különböző kiállításokon való részvételért. A vállalat többször elnyerte a “Narodnaja Marka” díjat.

  A fehérorosz gyártó környezetbarát termékeiről, kedvező árairól, magas minőségéről és széles termékválasztékáról ismert. A bútorok szállítása Oroszország egész területén történik. Rendszeresen jó ajánlatok. Kanapé vásárlásakor ajándékba kaphat egy matracbetétet. Minden hónapban akár 42%-os kedvezményt adunk az egyik kollekcióra.

  A cég ingyenes szállítási tervezőt és kalkulátort kínál. Legfeljebb 24 hónap garancia. Az ágy ára 8286 rubelről indul. A legjobban ajánlott fehérorosz gyártó megérdemli a rangsor vezető helyét.

  Mebel-Neman

  Értékelés: 4.9

  Mebel-Neman

  A Mebel-Neman cég kollekcióit tapasztalt olasz tervezőkkel közösen fejlesztik ki. Nem csoda, hogy a katalógus tele van gyönyörű és stílusos termékekkel, amelyek minden ízlésnek megfelelnek. A fehérorosz gyártó 1999-ben kezdte meg munkáját. A gyárnak van egy raktára Oroszországban. Ez lehetővé teszi az áruk gyors és kedvező áron történő szállítását.

  A kínálatban több mint 50 kész bútorválaszték található. Új kollekciók: “Combi Cappuccino” a gyerekszobába, “Marcelle Cream” és “Stanley” a nappaliba. A termékminőséget szabványosítási központok ellenőrzik és tesztelik. Ezt megfelelőségi nyilatkozatokkal igazolják.

  Dicsérik az egyszerű és világos összeszerelési utasításaiért. Vannak panaszok a hiányos készletekre. A falra lehet tenni egy másik szekrényből. Az ágy ára – 13700 rubelről. Garancia 2 év. Kiemeltük a fiókok, komódok és szekrények nagy választékát. Nincs eladó kanapé.

  Laguna

  Értékelés: 4.8

  Laguna

  A fehérorosz Laguna gyártója minden ízlés és pénztárca számára nagy választékot kínál a bútorokból. A vállalatot 2003-ban alapították. A katalógusban olcsó termékek és magas árú exkluzív darabok egyaránt megtalálhatók. A legfontosabb termékkülönbségek a modern dizájn és a praktikum terén. A termékkínálat minden évben bővül.

  Érdemes kiemelni a kanapék méltó választékát. A katalógusban különböző formájú és színű modelleket találhat. Egy nagyvállalatnak sok sarokdarabja van.

  A bútorok cseréjével vagy visszaszolgáltatásával kapcsolatban nincsenek nagyobb problémák. Az áruk árai Oroszországban a legalacsonyabbak közé tartoznak, így nem szabad semmi rendkívülire számítani a termékekkel kapcsolatban. A gyártáshoz használt anyagok olcsók. A költségvetési modellek élettartama túl rövid. Ennek ellenére a gyártó termékeit még mindig vásárolják Oroszországban.

  Molodechnomebel

  Értékelés: 4.7

  Molodechnomebel

  Folytatódik a “Molodechnomebel” fehérorosz gyártó értékelése, amelyet 1949-ben alapítottak. A vállalat környezetbarát és kiváló minőségű termékeket kínál, amelyek nitrolakkok használata nélkül készülnek. A katalógusban hálószobák, előszobák, könyvtárak, konyhák, asztalok, étkezőcsoportok, székek, padok, padok. A szállítást szállító cégek végzik. Önálló átvétel a felvételi ponttól lehetséges. A bútorokat 14 napon belül kicserélheti vagy visszaküldheti.

  A gyár high-tech berendezésekkel és tapasztalt személyzettel büszkélkedhet. A munka minden szakaszában szigorú ellenőrzés folyik.

  A “Molodechnomebel” 5 üzlettel rendelkezik Oroszországban. A választék több mint 90%-a raktáron van. Az előállított termékek egy részét Európába küldik eladásra. A márka ott nagyon népszerű. A vásárlás utáni első alkalommal a termékeknek kellemetlen szaga van. Egy idő után a szag eltűnik. A bútorokra 1-2 év garanciát vállalunk.

  Art
 • ne Company
 • Értékelés: 4.6

  Art<li></div><p>ne Company” src=”/wp-content/uploads/2023/05/551666197251-577-.jpg” height=”140″ title=”Művészet</p><li>ne Company”><p>Fehérorosz gyártó Art</p><li>ne Company 1500 négyzetkilométer. . Egy high-tech bútorgyár. A vállalat 2005 óta működik, és modern, Amerikából, Olaszországból és Németországból származó berendezéseket használ. A vállalat mesteremberei nagy tapasztalattal büszkélkedhetnek. Egyedi termékeket is készítenek. A vállalat 3 évig garantálja az ingyenes szolgáltatást.<p>Az ezen az oldalon található információk nem mindig felelnek meg a tényleges áraknak és akcióknak. A gyártó katalógusát eredeti modellek különböztetik meg mindenféle színben. Eladó kanapék virágos nyomatokkal, mintákkal és geometrikus formákkal. Általában a tartomány nevezhető jó, őszintén csúnya példányok nem.</p><h3>Gomeldrev</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Gomeldrev

  A legjobb tölgy és nyírfa bútorokat a fehérorosz Gomeldrev gyártó kínálja. Népszerű Oroszországban és a FÁK-országokban. A vásárlók a kiváló minőség, biztonság, esztétikai egyensúly miatt választják a gyári termékeket. Lehetőség van a termékek megrendelésére egyedi projekt szerint.

  A gyártó választéka méltóságteljes. Több mint 300 elemet tartalmaz. A rendelkezésre álló kollekciók lehetővé teszik, hogy az egész házat egy stílusban szerelje fel. A fürdőszobabútorok, a jó választékú öltözőasztalok és a gyakori leárazások örömöt jelentenek. Kedvezmények kaphatók a korábbi gyűjteményekre, forgácslapokra. Az árut részletekben is átveheti.

  A vélemények alapján az asztalok és székek tömör tölgyfából készültek, és több mint tisztességesnek tűnnek. Ezt a vásárlók által közzétett fotók is megerősítik. A Gomeldrev a Szovjetunióban meghatározott szabályok szerint gyártja termékeit. A gyártás során csak kiváló minőségű lakkokat, festékeket és ragasztókat használunk. Mindig erős szerelvények. A zsanérokat és futókat megbízható európai cégektől rendeljük. A fő hátránya a magas ár. Az előállítási költség nem mindenki számára megfizethető.

  Zov-LenEuromebel

  Értékelés: 4.4

  Zov-LenEuromebel

  A minősítés utolsó résztvevője széles körben ismert Oroszországban és a FÁK-ban. Fehérorosz gyártó stílusos konyhákat, kiváló minőségű bútorokat gyárt. A cég bútorszettjei nagy sikert aratnak. Az áruk előállításához kiváló minőségű nyersanyagokat használnak, amelyeket hosszú élettartam jellemez. A frontokhoz tölgyet, fenyőt, égert, kőrist, juhart és nyírfát használnak. Sima és érdes felületek közül lehet választani.

  Ma a piacon elkezdett megjelenni a “Gomeldrev” hamis termékek, ezért javasoljuk, hogy csak a gyártó hivatalos honlapján vásároljon bútorokat. A szállítási idő gyakran késik. A kereskedő bemutatótermek nem a legjobb szolgáltatást nyújtják.

  Az étkezési csoport ára 12300 rubelről indul. A konyha ára teljesen megfelelő. Egy kőris tömörfa egység 32000 rubelbe kerül. Szükség esetén hívhat mérőgépet vagy tervezőt. A hónap konyháira akár 45%-os kedvezmények is igénybe vehetők. Túlfizetés nélküli részletfizetési tervek. Mosógépet lehet ajándékba vásárolni. A gyártó gyakran lekési a gyártási és szállítási határidőket. A “Zov-LenEvromebel” szolgáltatási szintje alacsonyabb, mint más szervezetek a minősítésben.

  Olvasson tovább  Top 5 monolitikus kvarc fűtőberendezés
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: