A 8 legjobb Aquaphor márkájú vízszűrő

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Az Aquafor védjegyet sok orosz ismeri. A vízszűrőket alatta osztják szét. Néhányuk kancsó formájában készül, a többit a mosogató alá helyezik. Ebben a cikkben mindkettőről beszélünk. Kizárólag e szűrők legjobb modelljeit vesszük figyelembe.

A legjobb Aquaphor márkájú vízszűrők

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb szűrőkancsó márka “Aquafor”1Aquaphor Orleans 4.2673 €
2Aquaphor Harry 3.9465 €
A legjobb Aquaphor márkájú szűrők a mosogató alatt1Aquaphor DWM-101S Morion fordított ozmózissal9 490 €
2Aquaphor DWM 101 fordított ozmózissal10 490 €
3Aquaphor OSMO-Crystal 50 változat 4M7 759 €
4Aquaphor OSMO 50 teljesítmény 57 799 €
5Aquaphor Crystal Eco H6 059 €
6Aquaphor Trio Fe H2 990 €

A legjobb Aquaphor márkájú szűrőkancsók

Aquaphor Orleans 4.2

Értékelés: 4.9

Aquaphor Orleans 4.2 l

Sok kancsó-szűrő szenved a szögletes alakjától, ami nemkívánatos egy újonnan felújított konyhában. Szerencsére vannak olyan modellek, mint az Aquaphor Orleans. A szokásos módon maga a kancsó átlátszó műanyagból készült. Itt azonban áramló formájú és összenyomott mintázatú. Ha ilyen kancsót lát a bolt pultján, biztosan megmarad az emlékezetében. Hát nem ez a legjobb indok a vásárlásra??

A kancsó felső része különböző színű műanyagból készülhet. A legnépszerűbb – fehér és lila változatok, de az Aquaphor Orleans fekete vagy kék felsővel is kapható.

A vizet gond nélkül öntse át a kancsóba. És ez a modell is készen áll arra, hogy a szűrő életciklus-számlálójával dicsekedjen. Semmi rosszat nem lehet mondani a víztartály térfogatáról, amelyet az optimálisnak nevezhetünk.

Az Aquaphor Orleans A5 szűrőbetétet tartalmaz. Szénnel történő víztisztítást végez. A vásárlók észreveszik, hogy a víznek nincs klóros íze. De a vizet még mindig fel kell forralni utána. Ebben az esetben észrevesz egy másik előnyt is, amelyet egy bizonyos Andrej a “Yandex” oldalon írt le.Piac” a következőképpen: “A szűrők jól működnek, most már nincs vízkő a vízforralóban”. Egy szűrőmodul 350 liter víz kezeléséhez elegendő. Szerencsére ez nem jelent problémát, mert a patront nagyon könnyű kicserélni, és az akcióban való megtalálása könnyebbé vált, mint valaha.

Előnyök

 • Beépített szűrőmodul csere naptár;
 • Nagy kapacitás;
 • Többféle színválaszték áll rendelkezésre;
 • Tisztességes szűrés;
 • Aranyos design.

Hátrányok

 • Nem mindenki elégedett az árral.

Aquaphor Harry 3.9

Értékelés: 4.8

AQUAPHOR HARRY 3.9 L

Egy nagyszerű szűrőkancsó azoknak, akik nem tartják magukat esztétáknak. Az edény teste átlátszó, élelmiszeripari műanyagból készült, és a szögletes forma lehetővé tette a gyártó számára, hogy megtakarítson. A felső rész lehet piros, kék vagy zöld. A kancsó ára nem éri el az 500 rubelt. Ez pedig egy szűrőbetétes készletre vonatkozik!

Ennek a modellnek a térfogata 3,9 liter. Ez azt jelenti, hogy nagyjából bármilyen vízforralót meg lehet tölteni vízzel ebből a kancsóból. És nézd meg magát a szűrőt, ami az Aquaphor Harry-vel együtt érkezik. Van egy naptár a modul módosítására. Időben megtudja, hogy a patron feldolgozta a neki szánt 300 litert. De amikor a belsejéről van szó, nincsenek meglepetések. Várja Önt a hagyományos víztisztítás faszénnel. Az eredmény klórtól és sok más káros anyagtól mentes víz.

Ezeket a szűrőkancsókat rengeteg orosz vásárolja meg. Ezt bizonyítja a különböző online áruházakban hagyott számos értékelés. Például az Aquaphor Harry egyik tulajdonosa azt írta a “Yandex” oldalon, hogy.A “Piactér” a következő: “Az ár találkozik a minőséggel. A kifinomultabb kialakítás és a kevésbé gyenge konstrukció többe kerül. Én inkább magát a kancsót cserélem le, mert egy idő után a kinézete mindenképpen kívánnivalót hagy maga után (a mészkő miatt)”. Ezzel nem lehet vitatkozni.

Előnyök

 • Alacsony költségek;
 • Szűrőcsere naptár;
 • Nagy kapacitás;
 • Többféle színválaszték áll rendelkezésre;
 • Jó szűrési minőség.

Hátrányok

 • A felső tartályból a víz a kifolyócsövön keresztül ömlik ki;
 • A kialakítás nem mindenki számára megfelelő.

A legjobb Aquaphor márkájú szűrők a mosogató alatt

Aquaphor DWM-101S Morion fordított ozmózissal

Értékelés: 4.9

Aquaphor DWM-101S Morion fordított ozmózissal

A fordított ozmózis rendszereket nem csak a víz szennyeződésektől való megtisztítására vásárolják meg. Az ilyen szűrő a víz lágyítására is szolgál. Ezzel a feladattal az Aquaphor DWM-101S Morion tökéletesen megbirkózik. Ennek eredményeképpen az ilyen vízben főzött ételek sokkal jobb ízűek lesznek, és a vízforralóban többé nem keletkezik vízkő. Néhány vásárló még tiszta vizet is kezdett inni tea vagy kávé készítése nélkül. Nem csoda, hiszen ez a szűrő ásványosítja a vizet is. A szakértők megerősítik, hogy fogyasztása csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

A klasszikus víz-levegő tartály helyett víz-víz tartályt használ. Ez körülbelül a felére csökkentette a szűrő méretét. Jó hír azoknak, akiknek nincs sok helyük a mosogató alatt! A vízfelvétel sebessége körülbelül megduplázódott. A különbség akkor is érezhető, ha a víznyomás alacsony – a készülék két atmoszféra nyomáson is készen áll a sikeres működésre. A modulcsere folyamatáról semmi rosszat nem lehet mondani – mindössze egy percet vesz igénybe, és csak hathavonta egyszer van rá szükség. A mineralizációs membránt is ki kell cserélni, de ritkábban – másfél évente egyszer.

Most nem szabad meglepődnie, hogy ez a szűrő a mosogató alatt sok pénzbe kerül. A kritikákban még senki nem írta, hogy 10 ezer dollárt költött. rubel a semmiért. Erre jó példa az Aquaphor DWM-101S Morion felülvizsgálata az egyik vásárlótól On

 • neTrade. Ez az anyag megjegyzi, hogy a szűrőnek mindig vízszintes talajon kell állnia, különben használat közben túlzott zajjal járhat.

  Előnyök

  • Mindent tartalmaz, ami a telepítéshez szükséges;
  • A víz mineralizálódik;
  • Jelen van a fordított ozmózis;
  • Nem túl nagy méretű;
  • Kiváló vízszűrés;
  • Alacsony vízellátási nyomáson is működhet.

  hátrányok

  • Magas költségek;
  • Olajszerű foltok lehetnek a vízen.

  Aquaphor DWM 101 fordított ozmózissal

  Értékelés: 4.8

  AQUAPHOR DWM 101 FORDÍTOTT OZMÓZISSAL

  Az Aquafor zászlóshajójának egyszerűsített változata, amely néhány száz rubellel kevesebbe kerül. Ez nem fizet olyan sok figyelmet, így megtalálja az eladó ez a modell nem minden online boltban értékesítő hasonló termékek. A mosogatószűrő képességei minden vásárlónak megfelelnek.

  Ez a modell több szempontból is különbözik analógjaitól. Először is, majdnem fele akkora, mint a víztartállyal rendelkező szűrők. Másodszor, az Aquaphor DWM 101 nagyobb kapacitással büszkélkedhet. Harmadszor, ott van a víz ásványi anyagokkal való ellátottsága is, ami nemcsak ízletes, hanem hasznos az egészségre is. Igyon ilyen vizet kell legalább a szív- és érrendszeri betegségek megelőzése érdekében. Negyedszer, a szűrő 5 literes tárolótartállyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a lehető leggyorsabban meg lehet tölteni egy edényt, majd levest főzni benne.

  Ez a szűrő nem csak a klór ízét, hanem a baktériumok túlnyomó többségét is elpusztítja. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy vízkő kerül a vízforralóba. A felszereltségről semmi rosszat nem lehet mondani – a készülék mindent tartalmaz, ami a telepítéshez szükséges, nem feledkezve meg a csaptelepről sem.

  Az Aquaphor DWM 101 tulajdonosai a leggyakrabban írnak véleményt, és magas pontszámmal végződnek. Csak az előszűrők költsége negatív – egy három darabos készletet a gyártó 2000 rubelre becsüli. Élettartamukat 8000 literre tervezték. Egy háromtagú család esetében ez körülbelül hat hónapos használatot jelent. És másfél évente ki kell cserélni a membránt is, amely a mineralizációért felelős.

  Előnyök

  • Van egy 5 literes tárolótartály;
  • Mindent tartalmaz, ami a telepítéshez szükséges;
  • Szerény méret;
  • A víz ásványi anyagokban gazdag;
  • Kiváló szűrés;
  • Alacsony nyomáson is működhet.

  Hátrányok

  • Magas költségek;
  • Az utasítás nem mindenki számára lesz egyértelmű.

  Aquaphor Osmo Crystal 50 változat 4M

  Értékelés: 4.7

  Aquaphor Osmo Crystal 50 változat 4M

  Kiváló szűrő a mosogató alatt, amely mindent tartalmaz, amire a sikeres telepítéshez szükség van. Különösen, hogy nem is kell külön csaptelepet vásárolnia, mert az már benne van. Az egyetlen aggodalomra ad okot ennek a szűrőnek a mérete – lehet, hogy valamit a mosogató alá kell majd bepréselni. A nagy méret azonban a nyolc literes tárolótartálynak köszönhető. Ezzel a vízforralóval mindig lesz tiszta vízkészlete, így nem kell pillanatok alatt feltöltenie vízzel.

  Ez a szűrő a szokásos cserélhető modulokkal működik. Szénszűrést végeznek, lágyítják és tisztítják a vizet. A gyártó állítása szerint a 0,0005 mikronnál nagyobb szennyeződéseket eltávolítja. nehézfémek, rozsda, peszticidek, nitrátok és még sok más. Ez a modell ásványosodásra is képes. Ez különösen hasznos a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők számára.

  Ez a szűrő nem igényel szivattyút vagy hálózati csatlakozást. A sikeres telepítés egyetlen feltétele a legalább 3,5 atmoszféra víznyomás.

  Aquaphor Osmo-Crystal 50 teljes mértékben kielégíti a legtöbb vásárlót. Ilshat például azt írta a Yandex.A sikeres működés egyetlen feltétele a legalább 3 atmoszférás csapvíznyomás” – olvasható a következő értékelés a Marketplace-en: “A víz minősége nem rossz, íze remek. Az egész család örömmel iszik. Az egyértelmű, illusztrált utasítások megkönnyítik a beállítást és a futtatást. De nem minden példány szilárd felépítésű. Egyes ügyfeleknél a tartály szivárog, vagy a fordított ozmózisszűrő nem működik, és a lefolyóba szivárog a víz. Az ilyen problémák azonban megoldhatók, és nem mindenki számára merülnek fel.

  Előnyök

  • Egy hatalmas tárolótartály;
  • A víz mineralizálása megvalósult;
  • Kiváló szűrés;
  • Minden, ami a telepítéshez szükséges, rendelkezésre áll;
  • Van egy fordított ozmózis.

  Hátrányok

  • Sok helyet foglal el;
  • Az ár nem nevezhető alacsonynak;
  • Nem működik nagyon alacsony nyomáson a vízvezetékben.

  Aquaphor OSMO 50 5. verzió

  Értékelés: 4.6

  AQUAPHOR OSMO 50 5. VERZIÓ

  Egy másik szűrő a mosogató alatt fordított ozmózissal. Tervezésében a gyártó nem próbált kifinomult megjelenést elérni. Ez lehetővé tette számára, hogy pénzt takarítson meg. Ennek eredményeképpen maga a szűrő nem a legdrágább – az orosz gyártók körülbelül 7000 rubelt kérnek érte. A telepítéshez minden szükséges eszközzel rendelkezik, még egy külön csap is, amelyből a tisztított víz kifolyik.

  Ezzel a szűrővel elfelejtheti a vízkő megjelenését a vízforralóban, ami annyira kellemetlen és vonakodó eltávolítani. Azt is észreveheti, hogy a klór íze már nem érezhető a vízben. Ennek eredményeképpen a keletkező vizet nemcsak ivásra, hanem főzésre, például levesre is szeretné használni.

  A szűrő sikeresen küzd a különböző szennyeződések, köztük a baktériumok ellen. Ezért az ilyen vizet gyermekek és idősek számára ajánlják.

  Ez a modell a vízellátáshoz csatlakozik. 3,5 atmoszféra nyomás alá kell helyezni. Ellenkező esetben a víz nem fog folyni a csapból. Ami a kapacitást illeti, eléri a 0,13 l / percet. A víz kétszer olyan gyorsan folyhat, de ebben az esetben a szűrés nem lesz olyan hatékony, mint amilyennek lennie kellene.

  A drágább modellek többségétől eltérően az Aquaphor OSMO 50 öt tisztítási fokozattal rendelkezik. És fordított ozmózissal is rendelkezik. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az a sótartalom – csak a drágább szűrők rendelkeznek vele. És valakit összezavar a modell nagy mérete. A nagyszámú cserélhető modulnak és a hatalmas tárolókapacitásnak köszönhető, amelyből gyorsan akár nyolc liter vizet is nyerhet.

  Ha szeretné alaposan megvizsgálni a szűrőt minden oldalról, és egy kicsit részletesebben megismerkedni a lehetőségeivel, akkor javasoljuk, hogy olvassa el az Aquaphor OSMO 50 áttekintését az Internet-shop On vásárlójától

 • neTrade. Az anyag szerzője egy szűrőt ajánl egy vidéki házban, és egy közönséges városi lakásban. Az első esetben a modulokat csak ritkán kell cserélni, a második esetben viszont félévente.

  Előnyök

  • Kiváló szűrés;
  • Mindent tartalmaz, ami a telepítéshez szükséges;
  • Egy hatalmas tárolótartály;
  • Nem túl magas költségek;
  • Van fordított ozmózis.

  hátrányok

  • A csere modulok nem nevezhetők olcsónak;
  • Sok helyet foglal el;
  • A víz nem mineralizálódik;
  • Nem működik alacsony víznyomáson.

  Aquaphor Crystal Eco N

  Értékelés: 4.5

  Aquaphor Crystal Eco H

  A modell négy szűrőmodullal működik. Mindegyikük képes értesíteni, ha az erőforrásuk kimerült. Egyébként az Aquaphor márkanév alatt szinte az összes mosogatószűrő rendelkezik ezzel a funkcióval. Többnyire túlárazott. Ez a modell azonban kivétel a szabály alól – az orosz boltokban körülbelül 6000 rubelt kérnek érte.

  A drágább szűrőkkel ellentétben az Akvaphor Crystal Eco H nem fog tetszeni a felhalmozási tartállyal, amely nagy mennyiségű tiszta vizet tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a vízforraló vagy a fazék feltöltése vízzel eltart egy ideig – ennek a modellnek a tisztítási kapacitása 2,5 liter percenként.

  az itt használt szűrők porozitása nem haladja meg a 0,1 mikront. Adapterek nélkül csatlakoztatható az Aquaphor Crystal Eco H-hoz. Legalábbis ha a csőátmérő a nálunk szokásos 1/2 hüvelyk. A víznyomásnak magasnak kell lennie – kb. 3,5 atmoszféra körül.

  Nincs semmi különös mondanivaló az itt használt modulokról. Ez a szokásos Aquafor szűrők, amelyek faszénszűrést kínálnak. A forrásuk 8000 liter. Ha négy ember él a lakásban, akkor a modulokat három-négy havonta kell cserélni. Egy kétgyermekes család sokkal kevesebbet gondolkodhatna ezen… Minden szűrőkészlet körülbelül 2000 rubelbe kerül.

  Ez a modell csak pozitív visszajelzést érdemel. Ha az emberek írnak bármilyen negatívumról, az vagy a hibák vagy a szállítási problémák miatt van. Más esetekben egy tipikus felülvizsgálat így néz ki: “Tetszett a könnyű összeszerelés, nincs szörnyű csavaros lombik. Valójában beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a vízkeménység csökkent, és nincs több vízkő a vízforralóban.”. Ezt a “Yandex.Alekszej Popov a piacon.

  A

  • Kiváló szűrés;
  • Alacsony költségek;
  • Nagy kapacitás;
  • Mindent tartalmaz, ami a telepítéshez szükséges;
  • Nem túl nagy méret.

  Hátrányok

  • A víz nem mineralizálódik;
  • Nagy hálózati víznyomás szükséges;
  • Nincs tárolótartály.

  Aquaphor Trio Fe H

  Értékelés: 4.4

  AQUAPHOR TRIO FE H

  A legegyszerűbb szűrő a mosogató alatt. A víztisztításnak csak három szakasza van. De ez a modell nem foglal sok helyet. Ezért ez lesz a legjobb választás egy olyan idős ember számára, aki kis konyhával rendelkező lakásban él. Elégedettnek kell lennie a szűrő árával, amely nem haladja meg a 3000 rubelt. Meglepő módon csapot is tartalmaz – nem kell külön vásárolni egyet.

  Természetesen ez a modell nem kapott tárolótartályt. Készüljön fel tehát arra, hogy sokáig fog tartani a fazék vagy a vízforraló feltöltése. Pontosabban, egy perc alatt 2 liter víz jön ki a csapból. De a víz minőségileg tisztított és ionizált!

  A szűrő sikeresen küzd mind a baktériumok, mind a szervezetre káros nagy szennyeződések ellen. Például nem lehet ilyen szűrő nélkül, ha a víz régi csöveken keresztül mozog, amikor nehézfémekkel és még rozsdával is ellátva van. A gyakorlatban lágyítja a vizet, ami azt jelenti, hogy ritkábban tisztíthatja a kávéfőzőt, és nem marad több vízkő a vízforralóban. És ha párásítót használ, az ilyen szűrőből származó víz nem hagy fehér maradványokat a bútorokon.

  Az itt használt modulok nem túl nagyok, és a bennük lévő porozitás 1 mikron. Ezek a szűrők viszonylag olcsók, de viszonylag gyakori cserét igényelnek. A drágább modellek 8000 liter vizet képesek megszűrni, de alacsonyabb, 6000 literes kapacitással rendelkeznek. És az ízlelőbimbóidra kell hagyatkoznod, mivel ezek a modulok nem tudják megmondani, mikor érnek az életük végére.

  A vásárlók csak magas pontszámot adnak az Aquaphor Trio Fe H-nak a véleményekben. Olga például a következőket írta Otzovikról: “A víznek nagyon jó íze van. Pontosabban, nincs íze. És ez azt jelenti, hogy tényleg tiszta.”. Az ügyfél arra is felhívta a figyelmet, hogy a szűrőt nem szabad felszerelni, ha a vízellátásban a nyomás meghaladja az utasításban megadott értéket.

  Előnyök

  • A fogyóeszközök nem túl drágák;
  • Magának a készüléknek az alacsony ára;
  • gyenge teljesítmény;
  • Kis méret;
  • A telepítéshez minden szükséges tartozékot tartalmaz;
  • Kiváló szűrés.

  Hátrányok

  • Egyszerűsített cserélhető modulokat használnak;
  • Nincs tárolótartály;
  • A modulok erőforrása nem nevezhető maximálisnak;
  • A víz nem mineralizálódik;
  • Szeretnék több víztisztító fokozatot.

  Következtetés

  Most már tudja, hogy milyen vízszűrőkre kell odafigyelnie. Az ebben a választékban szereplő összes modell nagyon hosszú szűrő élettartammal rendelkezik, és nagyon jól küzd a káros szennyeződések ellen. Csak azt kell eldöntenie, hogy mekkora összeget hajlandó költeni – nem minden Aquafor szűrő olcsó.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: