Az 5 legjobb robotporszívó 10000 alatt

*A szerkesztők szerint a legjobbak közül válogatva. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

A robotporszívó meglehetősen új eszköz a háztartási készülékek piacán. Ez egy okos eszköz, amely emberi beavatkozás nélkül, magától megtisztítja a port. Érdemes már az elején megjegyezni, hogy ez a típusú porszívó nem távolít el mindenféle szennyeződést. Ha például a törmelék meglehetősen nagy mennyiségű, a kézi munka elengedhetetlen. Az ilyen egységek gyakran jobban megbirkóznak az apró részecskékkel és a kis porcsomókkal.

Van egy olyan felfogás, hogy az ilyen berendezéseknek drágának kell lenniük, és az árcédula normál robot porszívók kezdődik 20.000 rubelből. A szerkesztők azonban képesek voltak kiemelni az öt igazán jó modellt a különböző gyártóktól 10000 rubelig terjedő árcédulával, amely bárki számára megfizethető lesz.

Javaslatok a kiválasztáshoz

Egy ilyen porszívó kiválasztása nem nevezhető egyszerű feladatnak. Egyszerre sok különböző paraméterre kell figyelnie, így végül a megfelelő készüléket kell kiválasztania a tisztítani kívánt területhez.

Magasság

Az első dolog, amit át kell gondolnia, az a megvásárolni kívánt szőnyeg mérete. Előzetesen figyelembe kell venni a meglévő bútorok alatti mélyedések magasságát, hogy a robot könnyen tudjon alattuk tisztítani. A modern robotporszívók szabványos magassága 8 méter.5 vagy 10 cm. Vannak azonban 8 cm alatti modellek is, amelyek a bútorok alatti legkisebb résekbe is beférnek.

A legmegfelelőbb porszívó kiválasztásához manuálisan meg kell mérnie a ház legalacsonyabb zugait, ahol a készüléket tisztítani kell. De ha az összes bútor elég magas, akkor ezt a pontot figyelmen kívül hagyhatja, és más, ugyanolyan fontos paraméterekre összpontosíthat.

Átmérő

A készülék átmérője szintén fontos szerepet játszik. Minél kisebb a test, annál nagyobb az esélye, hogy a porszívót a nehezen hozzáférhető helyekre is alkalmazni tudja. Azonban elég nagyok ahhoz, hogy egy nagy teljesítményű motort és egy nagy porgyűjtőt hordozzanak. Itt figyelembe kell vennünk a lakás méretét, és ismét a bútorokat, amelyeket el akarunk helyezni. Az optimális tartomány 30 és 35 cm átmérő között van.

A piacon kaphatók szögletes porszívók is, amelyek jobban felszedik a port a sarkokból, mint a kerekek. Nyílt térben azonban elveszítik előnyüket hagyományosabb társaikkal szemben. Általánosságban kiderül, hogy a kétféle készüléktípus hatékonysága nagyjából azonos lesz.

Szívóerő

Ezeknek a készülékeknek a szívóteljesítménye kétféleképpen határozható meg. Az első közvetett, és a porszívó teljesítményszintjére vonatkozik, amelyet wattban adnak meg. A második a porszívó specifikációjához kapcsolódik. Ezt leggyakrabban az adatlapon adják meg, és Pa-ban mérik.

A költségvetési szegmensbe tartozó termékek teljesítménye 20-22 watt. A drágább készülékek 30-35 wattos értékkel rendelkeznek. Egy mindennapi porszívó szívóteljesítménye 1000 Pa, de vannak olyan készülékek a piacon, amelyek szívóteljesítménye akár 4000 Pa is lehet. Ha sima felületek tisztításáról van szó, az első lehetőség megéri, még a kis teljesítményű porszívók esetében is. Ha szőnyegeket vagy háziállatokat kell tisztítania a házban, keressen magasabb beállításokkal rendelkező modelleket.

Akkumulátor kapacitás és autonómia

Az ilyen eszközök önállóak, ami azt jelenti, hogy mind az akkumulátor kapacitására, mind a munka időtartamára figyelni kell. Ez a két paraméter szorosan összefügg, és közvetlenül befolyásolja azoknak a helyiségeknek a mérete, ahol a készüléket tisztítani kell. A padlóburkolat típusa is jelentős szerepet játszik, a fapadló könnyebben csúszik a felületen, mint a szőnyeg, és ez hatással van a munka időtartamára.

A modern piac tele van különböző lehetőségekkel, kezdve azoktól, amelyek körülbelül fél órát tartanak újratöltés nélkül, egészen azokig, amelyek néhány órán át tisztítanak. Ez a szobák számától és méretétől függően változik. Egy kis akkumulátorral rendelkező készülék csak egy kis helyiségben használható, míg az akkumulátor teljesítménye még egy egyszobás lakásban sem lenne elegendő. Ezenkívül, ha sok szobája van, hosszabb ideig tarthat, amíg a porszívó felismeri az összes helyiséget, így a takarítás időigényesebb lesz. Általánosságban ajánlott 30-40 percet szánni egy szobára, és további 10 percet az összes további szobára.

A robotporszívók leggyakrabban 18650 típusú akkumulátorral rendelkeznek. Ezt a lehetőséget tekintik a legsikeresebbnek, mert nagyon könnyű kicserélni, még akkor is, ha a gyártó a kiválasztott modellhez szükséges anyagok hiányában nem áll rendelkezésre. Az akkumulátort leggyakrabban a következőkre használják

 • -Ion típusú, de vannak olyan modellek is, amelyek akkumulátorai a következő típusúak
 • -Pol és Ni-MH.

  A lítium-ion akkumulátor az előnyben részesített változat, és újra lehet tölteni anélkül, hogy kellemetlen következményektől kellene tartani. Más akkumulátorok az elavult technológia miatt korlátozásokat írhatnak elő. Például egyeseket csak akkor kell újratölteni, ha teljesen lemerültek, mások időszakos újratöltést igényelnek akkor is, ha a készülék nincs használatban, másoknak túl sokáig tart a feltöltés, és így tovább. A készülék megvásárlása előtt célszerű a műszaki dokumentációt áttanulmányozni és alaposan áttanulmányozni.

  Vegytisztítás

  A legtöbb robotporszívó csak száraz porszívózásra képes. Képesek a port és a törmeléket speciális forgó kefékkel felsöpörni, majd ezeket az elemeket a tartályba szívni. A szemeteskosár kivehető, és minden használat után ki kell üríteni.

  A kis robotok tárolókapacitása gyakran legfeljebb 0.2-0.25 . A kis kapacitás az oka az alacsony, körülbelül 40-60 perces akkumulátor-üzemidőnek. Emiatt a robotnak nem lesz ideje annyi szemetet összeszedni, hogy a szemetes megtelt.

  Ha a készülék több órán keresztül képes dolgozni, akkor 0.5 literes. De még ez sem biztos, hogy elegendő, ha a tisztítandó terület nagyon piszkos. A hatékonyság növelése és a készülék terhelésének csökkentése érdekében jobb, ha a tisztítás közepén megállunk, és alaposan kiürítjük a szemetest.

  Olvasson tovább  13 legjobb ágytakaró

  Egyes robotok speciális kijelzővel rendelkeznek, amely jelzi, ha a porgyűjtő tartály megtelt. Ez a fajta porszívó előre figyelmezteti a tulajdonost, hogy a tartály megtelt, és javasolja annak kiürítését.

  Nedves tisztítás

  A piacon vannak olyan készülékek, amelyek nedves felmosásra is alkalmasak. Ezekhez tartozik egy kiegészítő tartály, amelyet vízzel lehet megtölteni. Néhány ritka esetben egy kis szemetesládával kombinálják. A tartályban lévő víz a gravitációs áramlási rendszeren keresztül a ruhára permeteződik, amely egyszerre porszívózza és tisztítja a padlót. Ez a kezelés nem helyettesítheti a teljes körű nedves tisztítást, de észrevehetően növeli a ház tisztaságát. A víztartály mérete hasonló a nedves tisztítási funkció nélküli porszívókéhoz.

  Elérhetők az úgynevezett robotporszívók, amelyek úgy működnek, mint egy normál robot, de szívófunkció nélkül. A készülékhez egy rongyot erősítenek, amely automatikusan végigmegy a padlón, és megtörli azt. Szükség szerint a készüléket leállítjuk, a ruhát eltávolítjuk, megtisztítjuk és újra megnedvesítjük.

  Sokkal ritkább lehetőség az, amelyik vizet permetez a padlóra, majd egy ronggyal letörli a padlót. Ez az opció szintén nem nevezhető teljes értékű padlótisztításnak. Ráadásul a ruhát az erős szennyeződések miatt rendszeres időközönként ki kell mosni.

  Szűrő vezérlés

  A piacon kapható legtöbb modell finom szűrőkkel van felszerelve. A porszívó által beszívott levegő speciális szűrőkön halad át, amelyek a finom port és a törmeléket is felfogják. Így még hatékonyabban porszívózhat, hogy otthona minél tovább tiszta maradjon.

  A robotporszívó kétféle szűrővel rendelkezik. Az első szűrő a költségvetési változat, és egy durva szemcséjű szűrő. A durva törmeléket felfogja, de a por még mindig átjut rajta. A második, amelyet a HEPA-szűrő képvisel, fejlettebb és előnyösebb megoldás. Ez egy nagyon sűrű, több rétegű szűrő, amely még a legkisebb porszemcséket is képes felfogni.

  Figyelemre méltó, hogy a mai porszívómodellek szinte minden esetben HEPA-szűrővel vannak felszerelve, még a kedvező árú változatokban is. Ezért mindig figyelni kell egy ilyen elem jelenlétére. Érdemes megjegyezni, hogy ez a szűrő nem használható korlátlan ideig. Még a víz alatt tisztítható változatokat is időről időre ki kell cserélni.

  Turbo kefe

  A legtöbb robot porszívó nyílása speciális forgó kefével van felszerelve. Fő célja a szőnyegek és más, sok szöszöt tartalmazó felületek tisztítása.

  Az ilyen típusú készülékeket minden használat után meg kell tisztítani, különösen, ha a házban állatok vannak. A helyzet az, hogy a kefe egy csomó szőr, haj és egyéb dolgok…

  A turbókefe nélküli porszívók ugyanolyan jól teljesítenek, mint társaik rendszeresen. De ha a szőnyegen lévő szemétről beszélünk, az ilyen eszköz nélküli készülék könnyen elhibázhatja, mert a készülék teljesítménye nem elég.

  Vezérlők

  Ezt a készüléket leggyakrabban az előlapon található egyetlen gombbal lehet működtetni. Vannak olyan modellek, amelyek speciális távirányítóval rendelkeznek, amely nagyon kényelmes a távolból történő vezérléshez. A készüléket szinte bármire használhatja: be- és kikapcsolhatja, testre szabhatja a működési módját, beállíthatja a töltést és még sok minden mást.

  Bluetooth vagy Wi-Fi vezérlés okostelefonon keresztül. Ez az opció jelentősen kibővíti a kézi távirányító képességeit. A kezelőpanel olyan funkciókat tartalmaz, mint például a menetrendek beállítása, a maradék energia mennyiségének ellenőrzése, a ház körüli sétaútvonal létrehozása és még sok más.

  Sőt, néha vannak olyan változatok, amelyek egyszerre támogatják mindkettőt. Ez tekinthető a legjobb megoldásnak. A legjobb azok számára, akik a tisztítási folyamatot szinte teljesen automatizálni szeretnék. Emellett képes testre szabni a robot cselekvését, amikor az ember nincs jelen.

  Tisztítási módok

  A legtöbbször a robotporszívók nem rendelkeznek sok beépített programmal. Van egy úgynevezett standard működési mód, ahol a készülék egyszerűen tisztítja a nyitott felületet, lehetőség van egy spirális pályán lovagolni, és a falak közelében lévő szegélylécek tisztítását, valamint bármely hely mélytisztítását elvégezni.

  A standard üzemmódban az egész szoba automatikusan körbejárható. A robot maga próbálja megtalálni a legjobb útvonalat. Az olcsóbb modellek ezt úgy érik el, hogy akadályokkal ütköznek, majd megváltoztatják az útvonalat. A porszívó minden helyiségre cselekvési tervet készít, és a jövőben betartja azt.

  Vannak a piacon további funkciókkal rendelkező porszívók is. Például képesek intelligens módon beállítani a térképeket a mozgáshoz. Gyakran előfordul azonban, hogy ezeknek a lehetőségeknek a hatékonysága megkérdőjelezhető. Gyakran előfordul, hogy az automatikus üzemmódban a mozgás mintája nem túl jól felépített, így a robot későbbi pályája sok kérdést vet fel. Néha ez az opció csak azt jelenti, hogy a kiválasztott robotnak valamivel jobb lesz a térbeli tájékozódása, mint egy hasonló robotnak, amely nem rendelkezik ilyen kiegészítő üzemmódokkal.

  Vannak olyan egységek is, amelyek ütemterv szerint működnek, ami sok esetben nagyon hasznos lehet. De még itt is felmerülnek néha kérdések. Egy igazán jó porszívó lehetőséget ad arra, hogy számos különböző ütemezést állítson be a különböző céloknak megfelelően. A szobát naponta többször is képes megtisztítani. Ezzel szemben az ilyen jellemzőkkel rendelkező modellek naponta egyszer, meghatározott időben, a menetrend szerint indulhatnak.

  Érzékelők

  Válasszon olyan eszközt, amely jó és megfelelő érzékelőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a robot számára, hogy megkerülje az akadályokat, leküzdje a magasságokat, és elkerülje, hogy a ház nehezen elérhető helyein elakadjon. Ez a választás megköveteli, hogy a készülék megvásárlása előtt mérje meg a küszöbök magasságát a lakásban, majd ellenőrizze az értékeket a készülék használati utasításában leírtakkal.

  Az olcsó modellek gyakran rendelkeznek ütközésérzékelővel és ütközéscsillapító eszközökkel. Az ilyen típusú Hooverek csak az akadályokkal való fizikai érintkezés után képesek megváltoztatni a pályájukat.

  Ha egy robot drágább, akkor fejlettebb, lézeres és optikai komponenseken alapuló érzékelőket tartalmaz. Ezek lehetővé teszik, hogy a készülék előre megmérje az akadály távolságát, így időben változtatni tudja a szöget. Ultrahang-alapú érzékelők is vannak, amelyek segítenek a robotnak abban, hogy akadályok nélkül bejusson a bútorok alá. Az ajtókat is felismerik, és azonosítani tudják az egyik helyiséget a másiktól. Az infravörös érzékelők lehetővé teszik, hogy a robot érzékelje a magasságkülönbségeket, és időben megálljon, például mielőtt elérné a lépcsőt, hogy ne essen le rajta.

  Olvasson tovább  A 6 legjobb eledel francia bulldogok számára

  A piacon lévő eszközök többsége infravörös szkenner segítségével ismeri fel a környezetét. Körbejárja a szobát, ügyesen kikerülve az akadályokat, mielőtt visszatérne az állomásra és feltöltődne. Virtuális falak is használhatók. Ezek olyan speciális gerendák vagy szalagok, amelyeken a porszívó nem tud átmászni, így megakadályozzák, hogy mindenféle tárgyakkal ütközzön.

  Vannak olyan modellek, amelyek érzékelővel vannak felszerelve, amely jelzi a szennyeződés szintjét egy bizonyos tisztítandó területen. Ezzel az opcióval a porszívó maga dönti el, hogy mennyire hatékonyan tisztítja a felületet, és az adott helyzetnek megfelelő módszert választ.

  Zajszint

  A robotporszívó nem túl erős, de bizonyos esetekben a zaj, amit kelt, nagyon zavaró lehet. Az 50 dB-es átlagérték tekinthető a legjobb értéknek. A legcélszerűbb éjszaka kezdeni a takarítást, így nem pazarolja az időt. Az ezen érték alatti zajszintű termékek nem zavarják az alvást, de egyáltalán nem hangosak és zajosak, ami nem mondható el a magasabb értékű termékekről. Ez a szám mindig szerepel a termék használati utasításában, ezért erre is figyelnie kell.

  Extra opciók

  Ezek a készülékek folyamatosan fejlődnek, ami lehetővé tette a gyártók számára, hogy számos további funkciót biztosítsanak. Nem mindegyik egyformán hasznos. Minden jövőbeli robottulajdonos számára a legfontosabbak és leglényegesebbek a következők. Sokan közülük sokkal könnyebbé teszik a munkát ezzel a meglehetősen összetett berendezéssel, míg mások olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek közvetlenül befolyásolják a tisztítás minőségét. Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbbjük nem drága, ami azt jelenti, hogy jelenlétük még a költségvetési modellekben is megfigyelhető. Néha a kiegészítés gyakorlati haszna nem mindig nyilvánvaló, ezért gyakran érdemes előzetesen megérteni az összes árnyalatot.

  A testbe épített extra kamera

  Egy ilyen eszközzel felszerelt robotporszívó leolvassa a környezetet, és rajzol egy mintát, amelyen mozogni fog. Ez a lehetőség lehetővé teszi számára, hogy maga válassza ki a legjobb útvonalat és tervezze meg azt. Sőt, vannak olyan modellek a piacon, amelyek valós idejű képeket tudnak továbbítani a kameráról az okostelefon képernyőjére, így a tulajdonos időben korrigálhatja a tisztító útját. Ez lehetővé teszi, hogy a robot megtervezze saját útvonalát, a tulajdonos pedig valós időben módosíthatja az útvonalat, hogy a porszívó megtanulja azt, és a lehető leggyorsabban takarítson.

  Fertőtlenítés ultraibolya fénnyel

  Ez egy rendkívül hasznos funkció a tisztításhoz, amely a baktériumok túlnyomó többségét képes elpusztítani. Gyakran használják drágább modellekben, bár olcsóbb modellekben is megtalálható. Az elv az, hogy a robot a tisztítás után ultraibolya sugarakkal kezeli a padlófelületet, ami képes elpusztítani a legtöbb káros mikroorganizmust, és jelentősen javítja az egész helyiség egészségét. Ennek a technológiának nagy hátránya, hogy meglehetősen gyorsan lemeríti az akkumulátort. Emiatt, ha az akkumulátor lemerül, érdemes lehet a porszívót kikapcsolni vagy feltölteni a tisztítási ciklus közepén. Meg kell jegyezni, hogy nem minden ultraibolya fényű robot lehetővé teszi, hogy kikapcsolja, néhányukban alapértelmezés szerint működik.

  Automatikus visszatérés a töltőállomásra

  A modern robotporszívók túlnyomó többsége teljes töltőállomással van felszerelve. Ráadásul szinte mindegyikük képes arra, hogy a takarítás befejeztével önállóan visszatérjen hozzá. A legfejlettebb és legdrágább egységek képesek leolvasni saját akkumulátorukat, és működés közben visszatérnek a DOK-állomásra, ha újratöltésre van szükségük. Egyes alsó kategóriás készülékek egyáltalán nem rendelkeznek ilyen állomással. Így a felhasználónak a tisztítás után magának kell megkeresnie a robotot, majd a töltőkábelen keresztül csatlakoztatnia kell a hálózathoz. Nem elengedhetetlen, de jelentősen leegyszerűsíti a porszívózást.

  Az egyes töltőállomások teljesítménye figyelemre méltó. Ez modelltől függően változik – nagyon gyakran ez független a porszívó árától. Egyes modellek például 3-4 óra alatt képesek feltölteni, míg az 5-6 órás intervallumot elegendőnek tartják. Az ilyen hosszú feltöltési idő annak köszönhető, hogy a robotporszívó viszonylag új berendezés, amely még nem kapta meg a szükséges technológiai fejlődést. Szerkesztőségünk szakértői szerint idővel az ilyen porszívók töltési ideje egy-két órára csökken, ahogyan jelenleg az okostelefonok esetében is. De most még mindig elég alacsony időarányokat kell elviselnie.

  A felhasználóval való “beszélgetés” képessége

  A piacon kapható porszívók némelyike nemcsak az egyes eszközökre jellemző hangokat képes kibocsátani, hanem teljesen természetes emberi hangon kommunikál a tulajdonossal. Így például a készülék elmondhatja, hogy mit csinál éppen, vagy tájékoztathatja a felhasználót a problémákról. Ez a lehetőség természetesen nem mindenkinek tetszik, mert néha ez a funkció túl tolakodónak tűnik. Mielőtt hangutasításos robotot vásárol, előzetesen tájékozódjon arról, hogy ki lehet-e kapcsolni, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az üzeneteket leggyakrabban kellemes női hangok hangoztatják.

  A fogyóeszközök és az általános felszereltségi szint rendelkezésre állása

  Végül, de nem utolsósorban, egy rendkívül fontos pont, amire nagyon oda kell figyelni. Minden robotporszívó különböző kezdeti tartozékokkal rendelkezik, ezért a legjobb, ha előzetesen olyan modellt választ, amely rendelkezik az összes szükséges tartozékkal. Például mindig legyen a készletben egy tartalék kefe, egy törlőkendő, ha a készülék nedves tisztításra alkalmas, és egy tartalék HEPA-szűrő. Ezáltal megspórolja a szervizközpontba való eljutás vagy a pótalkatrészek vásárlásának költségeit. Ezenkívül egyes gyártók fontos alkatrészeket adnak hozzá készülékeikhez, hogy később a jövőbeli tulajdonos könnyen kicserélhesse a megromlott alkatrészeket.

  Jó vákuumteljesítmény, hatékonyan és eredményesen tisztít; 2. Ez a lehetőség sok időt és idegeskedést takarít meg a jövőben, ha valami történne a készülékkel. Természetesen szervizközpontok hiányában jobb, ha elutasítja a kiválasztott gyártót, és másikat keres. Szerencsére az összes ismert beszállító igyekszik bővíteni saját hálózatát, így a legtöbbször nincs probléma ezzel a lehetőséggel. Mi több, előzetesen döntenie kell a kompatibilis pótalkatrészekről, mert nagyon gyakran a különböző modellek kefék és szűrők kompatibilisek egymással. Így könnyebb lesz megtalálni őket, és valószínűleg nagyságrendekkel kevesebbe kerülnek, mint az eredetiek.

  Olvasson tovább  13 legjobb elektromos kandallók

  A legjobb robotporszívók

  Elég könnyű összezavarodni a robotporszívók piacán lévő termékek sokasága miatt. Az iBoto Aqua X220220 porszívó magas üzemidővel rendelkezik, és képes magas akadályok leküzdésére, hogy a felhasználók mindennapi életét minimálisan befolyásolva nagy akadályokat tisztítson meg. A szerkesztőség kifejezetten a felhasználók számára választotta ki a robotporszívók teljes 5 nagyszerű modelljét, amelyeket két dolog egyesít: a bizonyított minőség és a meglehetősen alacsony 10000 rubeles árcédula. Úgy tűnik, hogy a kettő összeegyeztethetetlen, de a megfelelő megközelítéssel egy ilyen eszköz viszonylag olcsó lehet, miközben tökéletesen megbirkózik a funkcionális feladataikkal.

  Jelölés Helyszín Név Ár
  A legjobb robotporszívók 1 iBoto Aqua X220G 8 726 €
  2 Kitfort KT-532 7 920 €
  3 Tefal RG6825WH 8 909 €
  4

  olaris PVCR 1028 WI-FI IQ Home

  11 990 €
  5 Scarlett SC-VC80RW01 7 989 €

  iBoto Aqua X220G

  Értékelés: 4.9

  iBoto Aqua X220G

  Robotporszívó, amely hatékonyan tisztítja a sima padlót. Egyszerre képes száraz és nedves munkát végezni. Giroszkóp funkciót és infravörös érzékelőket használ a tájékozódáshoz. Többféle teljesítménymód áll rendelkezésre. Külön víztartállyal és 2000 mAh lítium akkumulátorral felszerelt. Tartalmazza a töltőállomást, a távirányítót, a nedves tisztítómodult, valamint a pótalkatrészeket kefék, mikroszálas kendők és HEPA-szűrő formájában. Egyetlen töltéssel működik 1.5-2 óra, míg a töltés 3-4 órát vesz igénybe. A maximális tisztítási terület ciklusonként 90 méter2. 40 W szívóteljesítmény, közel 2 kg össztömeg és 40 dB zajszint. Akár 15 mm magas akadályok leküzdésére is képes. A portartály tartály alakú, és 250 ml, míg a víztartály 120 ml űrtartalmú.

  Előnyök

  • Kiváló szívóteljesítmény, a legtöbb típusú törmelék hatékony eltávolítására képes;
  • Elég csendes ahhoz, hogy úgy dolgozzon, hogy senkit ne zavarjon, még álmában sem;
  • Nagyfokú nedves tisztítás, elég tisztán tisztít.

  Hátrányok

  • Néha nagyon nehezen hozzáférhető helyeken akad el.

  Kitfort KT-532

  Értékelés: 4.8

  KITFORT KT-532

  Egyike azon kevés robotporszívóknak, amelyeknek nincs turbókeféje, de tökéletesen elvégzi a feladatát. Két oldalsó kefével és 25 W szívóteljesítménnyel rendelkezik, képes mindenféle szennyeződést megtisztítani abszolút minden típusú felületről. Külön tartozék egy kivehető nedves tisztító modullal, amely automatikusan nedvesíti a ruhát. A teljes készlet tartalmaz egy töltőállomást, távirányítót két elemmel, durva és finom szűrőt, zsebkendőt, tartalék keféket és szűrőtisztítót is. Az akkumulátor Ni-MN, kapacitása 2000 mAh, és 90 perc folyamatos működésre tervezték. A töltési idő 4-6 óra. A porszívó beállíthatja magát a töltőállomásra. A vákuumzsák egy 400 ml-es tartályban található. Súlya 2.7 kg, a zajszint becsült értéke 65 dB.

  Előnyök

  • Maximális tisztítási teljesítmény, száraz és nedves úton egyaránt. Hatékonyan távolítja el a port minden nehezen hozzáférhető területről;
  • Elég könnyen használható és megtanulható;
  • Kényelmes távirányítós működtetés.

  Hátrányok

  • Elég zajos, nem ideális éjszakai takarításhoz.

  Tefal RG6825WH

  Értékelés: 4.7

  Tefal RG6825WH

  Robotporszívó, amely tökéletesen alkalmas bármilyen padló száraz tisztítására. Az útvonal beépített érzékelőkkel van ellátva, amelyek infravörös szkennereket használnak, ezek segítenek a készüléknek abban, hogy ne találkozzon akadályokkal. A porszívó a speciális szenzoros vezérlésnek köszönhetően nem fog leesni a magasból. Távirányítóval távolról vezérelhető. Tartalmaz egy töltőállomást, elemeket a távirányítóhoz, hálózati adaptert és egy kefét a porgyűjtő tisztításához. Beépített újratölthető akkumulátor típusa

 • -Ion, amely akár 150 perces üzemidőt biztosít. Az újratöltési idő akár 270 perc is lehet. Egyszerre 2 vagy 3 szoba 50-80 méteres alapterületét tudja megtisztítani2. A porgyűjtő tartály kapacitása 250 ml. Hoover súlya majdnem 3.5 kg port igényel, és 65 dB hangerővel működik.

  Előnyök

  • Elég erős, sokféle szennyeződéssel jól megbirkózik;
  • Kényelmes és könnyen használható;
  • Könnyen karbantartható, a szükséges pótalkatrészek könnyen beszerezhetők;
  • Praktikus, kompakt méretekkel.

  Hátrányok

  • Alkalmanként különösen nagy törmeléket szed fel
  • A zajszint rendben van, de éjszaka elég jól hallható.

  olaris PVCR 1028 WI-FI IQ Home

  Értékelés: 4.6

  POLARIS PVCR 1028 WI-FI IQ OTTHON

  Robotporszívó csak vegytisztításhoz. Figyelemre méltó, mert kis áron kínál távvezérlést, nemcsak távirányítóval, hanem okostelefonnal is. Csatlakozás Wi-Fi-n keresztül. Van egy automatikus tisztítási funkció előre meghatározott ütemezés szerint, ami szintén egyfajta funkció egy olcsó gép számára. Képes visszatérni az állomásra, hogy feltöltse magát. A portartály kapacitása 500 ml. A termék maximális teljesítménye 25 watt. Lítium-ion akkumulátor, 2600mAh kapacitással. Eléri a 120 perces üzemidőt, a feltöltés kb. 5 órát vesz igénybe. A hálózati tápegység kábelhossza 1.5 . Súlya 2.33 kg, zajszintje pedig legfeljebb 65dB.

  Előnyök

  • Kicsi, nagyon kevés helyet foglal;
  • Jól eltávolítja a port;
  • Manőverezhető, kiváló manőverezőképességgel, hogy megkerülje az akadályokat és elérje a nehezen hozzáférhető helyeket;
  • Három teljesítményszinttel és 4 tisztítási móddal rendelkezik.

  Hátrányok

  • Éjszaka kissé zavaró lesz, bár a zajszint általában elfogadható.

  Scarlett SC-VC80RW01

  Értékelés: 4.5

  Scarlett SC-VC80RW01

  Száraz és nedves tisztításra egyaránt alkalmas robotporszívó. Támogatja az okostelefonos alkalmazáson keresztüli vezérlést Wi-Fi-n keresztül. Puha szálas párnával tisztítható padló;;; A padló puha szálas párnával tisztítható; A padló puha szálas párnával tisztítható. 4 extra kefét tartalmaz a fő kefék cseréjéhez. HEPA szűrő, amely a legkisebb porszemcséket is felfogja. Elég nagy porgyűjtő tartály (650 ml) több feladat tisztításához. 11-es teljesítményű.A 2 wattos, infravörös sugarakkal navigál a térben, amelyek lehetővé teszik, hogy a készülék ne ütközzön akadályokba. Lépésérzékelővel rendelkezik, hogy megakadályozza a robotot a magasból való lezuhanásban. Automatikusan kiválasztja a mozgási útvonalat, tudja, hogyan jelezze, ha elakadt. A karosszéria párnázott, hogy egy esetleges ütközés során ne sérüljön meg. Akkumulátor

 • -Ion típus, 2600mAh kapacitás. Egyetlen feltöltéssel 90 percig működik, újratöltése 3 órát vesz igénybe. Tartalmaz egy adaptert a töltéshez, a vezeték hossza 1.5 . A zajszint becsült értéke 65 dB.

  Előnyök

  • Nagyszerűen tisztít;
  • Kényelmes okostelefonos vezérlés;
  • A takarítás rugalmas ütemezése;
  • Többféle tisztítási mód.

  Hátrányok

  • Az okostelefonos alkalmazás nem teljesen rosified.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: