Top 12 kefegyártó

A fürdő utáni hideg fürdő gyors érrendszeri választ vált ki, enyhíti a görcsös tüneteket és szabályozza a tónust. Ez egy nagyszerű keményítő, ami ellenállóbbá tesz a megfázással szemben. Ha a gőzfürdő közelében nincs természetes vízfelület, akkor használhat fából, műanyagból vagy fémből készült víztartó edényt. Egyes modellek fűtöttek, ami lehetővé teszi, hogy “fürdőt” vegyen a szabadban és szórakozzon a szabadban. Szakértőink eldöntik, hogy mely gyártók termékeit tartják a legjobbnak az iparágban. Értékeltük a betűtípusok választékát (forma és jellemzők), a felhasznált anyagokat és technológiát, valamint a vásárlói referenciákat. Mindez megkönnyíti az Ön számára a saját választását.

Legjobb gyártók rangsora

Jelölés hely Gyártó Értékelés
A legjobb külföldi betűtípusok gyártói 1

olarSpa

5.0
2 Blumenberg 4.9
3 Fispars 4.8
4 Kirami 4.7
A legjobb hazai fürdőkádgyártók 1 BentWood 5.0
2 Maestro Woods 4.9
3 Roskedr 4.8
4 Garden Plast 4.7
5 ITS szauna 4.6
6 Ranwood 4.5
7 Fitorodnik 4.4
8 Franmer 4.3

A legjobb külföldi fűtőberendezés-gyártók

A nemzetközi betűtípus-márkák minőségük és tartósságuk miatt régóta népszerűek a világ minden tájáról érkező vásárlók körében. De néha az egyes modellek nagyon drágák. Az alábbi vállalatokra érdemes odafigyelni.

olarSpa

Értékelés: 5.0

PolarSpa

A lista élén a PolarSpa áll, egy globális fűtött fürdőmárka. A gyártó az edények gyártásához thermosa fát vagy termo hamut használ. A fahordó belsejébe egy víztartó anyagból készült összetett tartály kerül. A termékválaszték 9 kategóriára oszlik a “Standard” és a “Premium Terrace” között. A katalógusban 1-től 7 főig terjedő kapacitású és 200-tól 1500 literig terjedő térfogatú betűtípusok találhatók. Általában 110 cm-es lábszármagasságot használnak, így a felhasználó ülő helyzetben nyakig elmerül a vízben. A konfiguráció tekintetében a gyártó ovális és kör alakú modelleket kínál. Minden termékhez tartozik egy fából készült létra, így könnyű ki- és beszállni a kádba. Azok számára, akik szeretnek forró vízben ülni, van egy modell fafűtéssel és rozsdamentes acél kéményrel.

A gyártónak a gyártott kádak hosszú élettartamát tulajdonítják. A belsejében használt kompozit tartály megvédi a fát a nedvességgel való érintkezéstől, így a kárpit nem deformálódik. Az ilyen edény soha nem szivárog és nem szárad ki. Ez egy életre szóló termék, de az egyes modellek ára nagyon magas lehet.

Előnyök

 • szárított fát használ, amely ellenáll a változó hőmérsékletnek;
 • vannak fűtéssel ellátott modellek;
 • A vállalat specialitása a fából készült, kompozit anyagú betéteket használó vízmosdók gyártása;
 • 1-7 fő befogadóképességű keresztelőfürdők.

Hátrányok

 • nagyon jó érték;
 • nem mindenki szeret összetett edényben ülni.

Blumenberg

Értékelések: 4.9

Blumenberg

A következő a legjobb német gyártó listáján, amely szintén magas szintű tartóssággal és hosszú élettartammal rendelkező betűtípusokat gyárt. A vállalat 1896 óta foglalkozik a fafeldolgozással, így a fafeldolgozás technológiája terén is tapasztalatot szerzett. A gyártó katalógusa ovális kádakat és hordókat, valamint önterülő kádakhoz való kádvödröket kínál. A keresztelőmedence minimális űrtartalma 336 liter, maximális űrtartalma 812 liter. A felhasználók visszajelzései dicsérik a létra fokozott biztonságát, amely nem a buborékra illeszkedik, hanem mindkét végén a buborékhoz tapad.

A gyártó specialitása a lepényhal fából készült betűtípusok gyártása. A faj az Egyenlítői Afrikában őshonos, és olyan neveket visel, mint nigériai teak, Bang, Osan, afrikai tölgy, Lusanga, Iroko stb. A szauna termékeken kívül ezt a fajta fát a hajóépítésben is használják. A fa rostjai eredetileg sárga színűek, de a fényben sötétebb barna árnyalatúvá válnak, ami feltűnővé teszi a fát. Ez egy tartós és gyönyörűen olajozott fa, amely 15-20 évig tart.

Előnyök

 • beépített faülések;
 • Rozsdamentes acél héjak;
 • biztonsági létrák;
 • gyenge összeszerelés.

Hátrányok

 • magas költség.

Fispars

Értékelés: 4.8

Fispars

Ez a finn gyártó a kültéri használatra szánt pezsgőfürdőkre specializálódott. Ebből a célból minden modell fel van szerelve fűtőberendezéssel, amely lehet külső vagy belső. Ez utóbbit közvetlenül a vízbe helyezik, és egy fából készült panellel fedik le, hogy a felhasználók ne égjenek meg. A gyártó katalógusa négyzet alakú, kerek, ovális és akár nyolcszögletes edényeket is kínál. Külön változatok állnak rendelkezésre a kültéri teraszok számára, a padlóval síkban történő felszereléshez. Minden termék Finnországban, automatizált gyártósoron készül, ami kiküszöböli az emberi tényező okozta hibákat.

Véleményünk szerint a gyártó kiemelkedik az üvegszálas betétek használatával a betűtípusokban. Ezek a betétek tökéletesen védik a fát a nedvességtől és meghosszabbítják a tartály élettartamát. Egyes modellek extra kényelemmel is rendelkeznek a kárpitozott háttámlának köszönhetően, így akár órákig is ülhet bennük.

Előnyök

 • különböző formák;
 • a tűzhely lehet külső vagy belső;
 • világmárkák kiegészítői
 • Gyári termelés Finnországban.

Hátrányok

 • nem a legmegbízhatóbb létrák;
 • nagyon magas ár.

Kirami

Értékelés: 4.7

Kirami

Egy másik finn gyártó fűtött medencéi. A medencék kivitelezéséhez hőkezelt fát használnak. A tál belseje lehet fából, műanyagból vagy kompozitból. A kollekció három árkategóriára oszlik: Original, Comfort és Premium. A folyadékfűtés lehet külső vagy belső. A vállalat által kedvelt tartálykonfigurációk a kerek és az ovális kialakítás.

Kedveljük a gyártót a hatalmas kereskedelmi felhasználású betűtípusuk miatt. Például a Premium Grandy XL 8-12 fő részére a kínálatukban szerepel. 3600 literes kapacitással rendelkezik. Belül egy folyamatos, félkör alakú üléssor található, amelybe nyakig el lehet merülni. Ha egy kicsit magasabban szeretne ülni, a gyártó gondoskodott erről, és a font második üléssorral látta el.

Előnyök

 • kiváló minőségű fa;
 • három árkategória közül választhat
 • hatékony fatüzelésű tűzhelyek;
 • Vannak nagyobb kapacitású modellek.

Hátrányok

 • nincs szögletes vagy szögletes változat.

A legjobb hazai fürdőkádgyártók

A következő nyolc vállalat a legnépszerűbb a betűtípusokat gyártó orosz cégek között. Termékeik meglehetősen versenyképesek, és a költségek néha kedvezőbbek.

BentWood

Értékelés: 5.0

BentWood

Ez a gyártó 1999 óta működik Oroszországban, szaunabútorokat és termékeket gyárt. A betűtípus-katalógus kerek és ovális modelleket tartalmaz. Kizárólag természetes vörösfenyőt vagy tölgyet használnak a gyártáshoz. A táblákat szorosan egymáshoz préselik és ragasztják, majd három rozsdamentes acélhéj tartja őket össze. A karosszéria oldalán mindig megtalálható a gyártó aláírási logója egy széles koronájú fa formájában, amely a természetes és környezetbarát anyagokat jelzi. Ha melegvizes fürdőzést terveznek, fűtött hordók állnak rendelkezésre. A fűtőberendezés a medence közelében van elhelyezve, és két csatlakozócsonk segítségével kapcsolódik az edényhez. A természetes keringés biztosítja a folyadék keveredését és a hőmérséklet fenntartását.

A szakértők kiemelték a gyártót a betűtípusok kiváló minőségű felületi bevonatáért. Ez ráadásul megvédi a ragasztott fát a nedvességtől és meghosszabbítja a tartály élettartamát. A felső réteg -20 és +80 Celsius-fok közötti hőmérsékletre van méretezve, így a legtöbb régióban a betűtípust nem lehet egész évben eltávolítani az utcáról, különösen, ha fűtött.

Előnyök

 • A termékeket legalább 10 éves élettartamra tervezték;
 • a fát fejlett technológiával szárítják;
 • fűtött modellek állnak rendelkezésre;
 • Rozsdamentes acél héjak.

Hátrányok

 • 5-7 fős modellek nincsenek.

Maestro Woods

Értékelés: 4.9

Maestro Woods

A hazai gyártó Maestro Woods három betűtípust gyárt háromféle konfigurációban, 1 méteres magasságban. A hivatalos weboldalon található egy praktikus számológép a szélesség és a hossz számításához. Minden szerkezet szibériai vörösfenyőből készült, amely száradás után ellenáll a vetemedésnek. Tartalmaz ülést, létrát és túlfolyót a medence kiürítéséhez. A gyártó a jól bevált kérgezési technológiát alkalmazza, hogy a fa sötét, vonzó árnyalatot kapjon, ami a vásárlóknak tetszik a vélemények szerint.

Ennek a gyártónak az előnye a sarok alakú kádak. A kádban általában nincs elég hely ahhoz, hogy egy kerek vagy ovális modell elférjen. A sarok keresztelőmedence tökéletesen illeszkedik a belső térbe, így még kis szaunákhoz is alkalmas. Egy másik különbség az 1 m-es oldalmagasságú tartályok gyártása.2 1.4m, amely lehetővé teszi, hogy ne csak üljünk benne, hanem merüljünk is benne, így egy kis medencévé válik.

Előnyök

 • Illeszkedik az ülésekkel és létrákkal ellátott betűtípusokhoz;
 • Szibériai vörösfenyőt használnak;
 • a fapörkölés érdekes technológiája;
 • vannak szögletes formák.

Hátrányok

 • a keresztelőmedencére nem süt be a nap, ha az a szabadban van.

Roskedr

Értékelés: 4.8

Roskedr

Ahogy a név is sugallja, a gyártó cédrusfa kádak gyártására specializálódott. A fát döngölni kell, hogy a természetes rostvonalak mentén lehessen teríteni. A terméket ezután összeszerelik, csiszolják és szárítják, majd védőanyaggal bevonják. Ez a technológia megakadályozza a fa kiszáradását, ha a kádat hosszú ideig nem használják. a természetes keringés biztosítja, hogy a folyadék képes keveredni és megtartani a hőmérsékletét. fordítva, ha a betűtípus folyamatosan vízzel áll, nem duzzad meg. A katalógusban csak a hordó alakú, kerek keresztelőmedence kapható egy- és kétszemélyes változatban. Mindegyik medencéhez egy létra tartozik horgokkal a felülről történő beakasztáshoz és fogantyúkkal a könnyű hordozhatóság érdekében. A márka kompakt betűtípusai akár lakásokba és miniszaunákba is beépíthetők.

A nagy szilárdságú fa használata mellett a gyártó a betűtípusok művészi kialakításában is kiemelkedik. Aranyozott festett hordók állnak rendelkezésre, amelyek további dekorációként szolgálnak a fürdőben.

Előnyök

 • biztonságos létrák;
 • erős héj;
 • vannak fogantyúk a betűtípusok beállításához;
 • csak apróra vágott cédrust használnak.

hátrányok

 • Létezik 1 és 2 üléses változat, de nem 3 vagy több felhasználó számára;
 • Csak kerek;
 • az ár meglehetősen magas.

Garden Plast

Értékelés: 4.7

Garden Plast

A gyártó műanyagból készült kerti medencék és egyéb kerti termékek gyártására szakosodott, így betűtípusai hasonló szerkezetűek. A kerek modellek az 1. mérettől kaphatók.7×1 m-től 2×1 m-ig.5 . A tartályok súlya 19 és 34 kg között mozog. Minden betűtípus összecsukható szerkezetű, ami azt jelenti, hogy bármilyen fürdőhelyre, még a legkisebb fürdőhelyre is be lehet vinni őket. Az anyag fagyálló, és egész évben a szabadban vagy fűtetlen helyiségben hagyható. A gyártó azt ajánlja, hogy a betűtípusokat félig vagy a padlóval egy szintbe temessék a stabilitásuk biztosítása érdekében. Sokan a véleményekben szeretik, hogy a betűtípus alá “meleg padlót” telepíthetnek, hogy állandó vízmelegítéssel rendelkezzenek.

A gyártó termékeinek nyilvánvaló előnye a megfizethető ár. A műanyag sokkal olcsóbb, mint a fa, ezért ha nem engedheti meg magának a fából készült betűtípust, válassza a Garden Plastot.

Előnyök

 • A csövek könnyűek;
 • nem félnek a megfagyástól;
 • bármelyik szaunába behozható;
 • tartós kialakítás.

Hátrányok

 • nem a legvonzóbb megjelenés egy fából készült fürdőben;
 • csak négy betűtípus-választék.

ITS szauna

Értékelés: 4.6

ITS szauna

A gyártó fürdők, szaunák, hammamok és kapcsolódó termékek építésére összpontosít. A katalógus polcokat, padokat, vezérlőpaneleket, tűzhelyeket, csapokat, kéményeket, ajtókat, kiöntőket és betűtípusokat kínál. Az edények tölgyből vagy vörösfenyőből készülnek. 28-30 mm vastagságú darabokat használnak, ami biztosítja a szerkezet szilárdságát. Ezeket egy speciális ragasztóval ragasztják össze, amely megakadályozza a szivárgást, és három acélhéj tartja őket össze. Egy, két, három vagy akár négyszemélyes szerkezetek 1500 literes vízkapacitással állnak rendelkezésre. Létrával, túlfolyócsatorna-rendszerrel és paddal együtt.

a gyártó a legjobbak között szerepel a fa különböző árnyalatai miatt, amit festéssel érnek el. A borostyánsárgától a sötétbarnáig választhat, hogy a tartály a lehető legjobban illeszkedjen a szauna belsejéhez.

Előnyök

 • különböző formák;
 • 1 és 4 személy számára vannak hordók;
 • a felhasznált fa tölgy vagy vörösfenyő;
 • erős vízálló ragasztó.

Hátrányok

 • Egyes betűtípusokat a vállalat más gyártóktól származó betűtípusokat értékesít tovább.

Ranwood

Értékelés: 4.5

Ranwood

A vállalat több mint 80 éves szibériai fát használ betűtípusaihoz. A termékek annyira népszerűek, hogy nemcsak az orosz városokban, hanem Németországban, Franciaországban, Kazahsztánban és Ukrajnában is megtalálhatók. A szauna választék ajtókat, szellőzőket, betűtípusokat, kifolyókat, világítást és tartozékokat tartalmaz. Ovális és kör alakú modellekben kapható. Minden opcióhoz tartozik egy széles lépcsőfokokkal ellátott létra a biztonságos, vizes lábakkal való feljutáshoz.

A gyártó kiemelkedik a versenytársak közül a hatalmas, 1800 literes betétkapacitással. Ezek a modellek lehetővé teszik 5-6 felhasználó számára a vízkezelések egyidejű elvégzését. Egy másik cég kínálja a legjobb ár-érték arányt, mivel egy 1500 literes nagy betűtípus feleannyiba kerül, mint egy korábbi gyártó hasonló betűtípusa.

Előnyök

 • a fa különböző árnyalatai;
 • szállítás az ország bármely városába;
 • Széles kihúzható létra;
 • Vannak 5 vagy 6 személyes betűtípusok.

Hátrányok

 • nincs fűtőfürdő.

Fitorodnik

Értékelés: 4.4

Fitorodnik

A hazai gyártók vörösfenyőből, tölgyből és cédrusból készült betűtípusokat gyártanak. A katalógusban kerek, ovális, négyzet alakú és szögletes modellek állnak rendelkezésre. A létra lehet karcsúsított vagy karcsúsított. a vállalat nem fél a kísérletezéstől, ezért új irányokat dolgoz ki. Itt vásárolhat rozsdamentes acélból vagy műanyagból készült fürdőkádat. Vannak kombinált modellek is, amelyek polimer betétet és dekoratív fa bevonatot használnak a külső oldalon. Az ügyfelek visszajelzései szerint a fém mélysége 1.8m, ami lehetővé teszi, hogy “katonásan” merüljön bele, hogy elkerülje a “fájdalmas” merülést a hideg vízbe.

Úgy találtuk, hogy a gyártó a legjobb, ha a fából készült betűtípusok legszélesebb választékát kínálja. Dupla változat, ahol két hordó közös alapon csatlakozik egymáshoz. Más változatokban a fafaragások további díszítésként szolgálnak. A harmadik típusok magas fürdőkád formájúak, ergonomikus, ferde háttámlával, ami kényelmesebbé teszi a fürdést.

Előnyök

 • formák nagy választéka;
 • Különböző fafajok;
 • vannak műanyagból, fémből vagy kombinált változatokból készült betűtípusok;
 • kényelmes lépcső.

Hátrányok

 • a rozsdamentes acéltermékek ára még a cédrusénál is magasabb.

Franmer

értékelés: 4.3

Franmer

A gyártó 1993 óta tevékenykedik Oroszországban, és medencék és betűtípusok gyártásával foglalkozik. Ez utóbbiakat beltéri szaunákba és fürdőkbe történő beépítésre tervezték, ahol a tartály a padlóval egy szintbe van helyezve. A vízbe való könnyű be- és kilépéshez egy rozsdamentes acél létra áll rendelkezésre. A szemközti szélén párnázott, így rá lehet ülni, vagy a fejét rá lehet támasztani. Összesen a gyártó katalógusában 13 modell, köztük négyzet alakú, szögletes, félköríves és téglalap alakú változatok. Gyártási anyagként olyan kompozit anyagot használnak, amely tökéletesen tűri a vízzel való érintkezést, és idővel nem deformálódik. A fejlesztők lehetővé tették, hogy szétszereljék a betűtípusok keretét az ajtónyíláson keresztül, ami azt jelenti, hogy az edény telepítése egy már épített szaunába nem jelent problémát, de egy lyukat kell ásni.

A fenti jellemzők mellett a gyártó érdekelt a “Moli” és az “Alta” betűtípusok gyártásában, 2 m mélységgel. Ez lehetővé teszi, hogy a szaunázás után egy rövid úszásra menjen, ahelyett, hogy csak ülne a vízben és lazítaná izmait.

Előnyök

 • Rozsdamentes acél létra mellékelve;
 • a hajó hosszú élettartama;
 • 1-2 méter mélységben;
 • hosszú lehetőségek vannak 2.36 .

Hátrányok

 • Nagy érték;
 • csak 13 típus;
 • komplex telepítés.
Olvasson tovább  12 legjobb hosszú égésű kandalló
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: