13 legjobb kézitáska márkák férfiaknak

A férfi kézitáskák mindig funkcionálisak; végül is az erősebb nem a praktikus tárgyakat és kiegészítőket kedveli. A nemzetközi tervezők azonban folyamatosan új mintákon, anyagokon és színeken dolgoznak, hogy a férfi szárazáruk ne csak kényelmesek, hanem divatosak is legyenek. Az EXPERTOLOGY magazin bemutatja a 13 legjobb férfi kézitáska értékelését.

Hogyan válasszunk férfi kézitáskát

Az anyag az első dolog, amire érdemes odafigyelni. Egy minőségi, évekig tartó terméknek bőrből kell készülnie, de a kiskereskedők gyakran szintetikus helyettesítő anyagot adnak ki természetes anyagként.

4 tipp a valódi bőr felismeréséhezEgyedül, amikor megismerkedik a rövidáruüzlettel az üzletben:

 1. Keresse a bőrminta címkét. A nagy gyártók a címkéhez csatolják. A valódi bőr puha, nem hámlik, nem olvad, a minta formás (a műbőr esetében rombusz).
 2. A valódi bőr szaga sajátos és bőrszerű, míg a műbőr szaga mesterséges és festékre hasonlít.
 3. Felületi tulajdonságok: A bőr meleg érzést kelt, amikor megérinted. Jobb jelző – nedves kéz, a természetes anyag nem ragadja meg a vízcseppeket a felületén, hanem felszívja azokat.
 4. Magának a bőrtáskának is vannak szabadon hagyott szélei, ahol szintén látható az anyag textúrája. Általában a műbőr termékeken nincsenek ilyen vágások, minden széle gondosan be van tűrve és össze van varrva.

A valódi velúrbőr azonosításaEgyszerűen mozgassa a kezét a “gyapjú” ellen: a természetes anyag színe megváltozik, a mesterséges anyag pedig változatlan marad. A puhított bőrnek ezt az egyedülálló tulajdonságát ma már nem lehet meghamisítani.

A második választási szempont a bélés minősége. Nyissa ki a zsákot, és értékelje a varratok teljességét, a szövet eloszlásának egyenletességét, a belső zárak használhatóságát. Az anyagnak feszesnek kell lennie az öltési pontokon, nem szabad kiálló szálaknak lenniük.

Szerelvényekkényelmesnek kell lennie: a gombok könnyedén záródnak, akárcsak a cipzárak, zárak, reteszek. Megjegyzés: Nem tanácsos a zárak bezárását erőltetni, mivel ez kényelmetlen és a hardverek elhasználódását okozza.

FogantyúkKényelmesnek kell lennie, jól kell ülnie a kézben anélkül, hogy csúszna. A válltáska pántjainak inkább szélesnek, mint keskenynek kell lenniük, mivel ez megakadályozza, hogy a vállat megvágják vagy összenyomják, amikor nehéz terhet cipel. Majdnem minden heveder hossza állítható, és rögzítőkkel és csúszásgátló párnákkal szerelhető fel.

Amikor jó műbőrből készült táskát választ, figyeljen a varrások, a bélés és a szerelvények minőségére. Ugyanez vonatkozik a textíliákra is.

A legjobb kézitáska márkák férfiaknak

Jelölés hely termék neve értékelés
A legjobb olcsó bőr táskák férfiaknak 1 Malgrado 4.8
2 Suffle 4.7
3

ellecon

4.7
4 Forte 4.6
5 A címről

 • nni
 • 4.5
  6 Al
 • ance
 • 4.5
  A legjobb kézitáskák férfiak számára ár-érték arányban 1 Duffy 4.9
  2 GUESS 4.8
  3 Samsonite 4.8
  4

  olo

  4.7
  Top férfi prémium táskák 1

  rada

  4.9
  2 Montblanc 4.9
  3 Salvatore Ferragamo 4.8

  A legjobb olcsó bőr táskák férfiaknak

  A költségvetési márkák bőrből és bőrpótló anyagokból készítenek táskákat, de nem a legmagasabb minőségűek, de bizonyos esetekben ez a kijelentés nem indokolt, és a termék hosszú ideig tart, fenntartva a megjelenését. oktatás 1 A táskák a bőrből és a bőrpótló anyagokból készülnek.

  Malgrado

  Értékelés: 4.8

  Malgrado

  Az olasz Malgrado márka a listánk élén. Ez egy felismerhető, olcsó bőráru márka, amelyet kínai gyárakban gyártanak a márka tulajdonosa országának felügyelete alatt.

  A Malgrado termékcsalád talán a legszélesebb választékkal rendelkezik a különböző stílusú férfi táskákból: aktatáskák, nagy és kis modellek, bowlerek és düftik, névjegykártyák, kézitáskák és kuplungtáskák. Valódi bőrből varrták őket, barna, fekete és szürke színű minőségi kivitelben. A termékek praktikusak – sok zsebbel rendelkeznek, minőségi márkás szerelvényekkel, miközben a táskák súlya mindig könnyű.

  A Malgrado táskák 3000 rubeltől kezdődően vásárolhatók meg.

  Előnyök

  • Különböző stílusú táskák széles választéka;
  • Kényelmes táskák több zsebbel;
  • Aláírás tartós szerelvények;
  • Az anyag valódi bőrből készült;
  • Hordható bélés.

  A hibák

  • Az ár a költségvetési tartomány alsó határán van.

  Suffle

  Értékelés: 4.7

  Suffle

  A rangsor második helyén a Suffle néven ismert fehéroroszországi márka áll. A termékcsalád főleg természetes bőrből készül, különböző színekben és árnyalatokban. A modellek választéka nem olyan széles, mint a vezetőé, de a minőségben nincsenek bemélyedések – gondos szabás, tartós kiegészítők és sűrű bélés. A férfiak számára klasszikus rövid fogantyúval ellátott aktatáskákat, futártáskákat, aktatáskákat és kuplungtáskákat kínálnak. A gyártó évente kiegészíti a gyűjteményt, de nem olyan széles körben és nem olyan gyakran, mint sokan szeretnék.

  Vásároljon egy táskát a férfiaknak a Suffle-től átlagosan 2500 rubel körüli áron.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű marhabőr a gyártáshoz;
  • Funkcionális zsebek minden darabon;
  • Alapmodellek a kézitáskák között;
  • Optimális minőségű szerelvények;
  • Vastag bélés.

  Hátrányok

  • Viszonylag szerény a választékgyűjtés szempontjából;
  • Kis színválaszték.

  ellecon

  Értékelés: 4.7

  Pellecon

  A harmadik helyen egy hazai bőráru márka Pellecon, férfi táskák, amelyek inkább a klasszikus bőr szerelmeseinek kedveznek. A gyártáshoz a világ vezető szerelvény- és textilgyártóitól származó anyagokat használnak, beleértve az ökobőrt és a természetes bőrt, túlnyomórészt orosz kivitelben. A helyi szabás a kulcsa annak, hogy viszonylag alacsony költséggel a teljes vonal bőráruk Pellecon, beleértve a táskák különböző stílusok: utazótáskák, hátizsákok, aktatáskák, kuplung, kézitáskák és sok más, szinte minden lehetséges modell.

  A zsebek és szerelvények varrásainak nem mindig jó minőségű varrása: a felhasználók a varratok lazulását jelentik, még akkor is, ha a táska mérsékelten terhelt. Szerencsére az ilyen esetek elszigeteltek és nem szisztematikusak.

  A férfi Pellecon táskák legalább 2000 rubelbe kerülnek.

  Előnyök

  • Hazai bőráruk;
  • Stílusok széles választéka;
  • Jó illeszkedés és varrás;
  • Importált szerelvények;
  • Ésszerű ár, az egyik legalacsonyabb a rangsorban.

  Hátrányok

  • A varrás nem mindig jó minőségű;
  • A legolcsóbb modellek öko bőrből készülnek.

  Forte

  Értékelés: 4.6

  Forte

  A Forte márka szentpétervári orosz kézművesek tulajdonában van. A vállalat a tömegpiaci vásárlókra összpontosít, de a kollekció prémium bőrárukat is tartalmaz. A Forte férfi kézitáskákat és clutchokat kínál; a kínálat nem gazdag más modellekkel, főként pénztárcákkal és övekkel. Olcsó kiegészítők mellé táska is járhat, így jó ajándék lehet egy fiatal vagy középkorú, különböző társadalmi státuszú férfi számára.

  A Forte táskák többnyire orosz bőrből készülnek, de a gyártó nem mindig használ kiváló minőségű anyagot. Ezért a termékek néhány hónapos aktív viselés után kopásoktól szenvednek. Ezért a márka csak a negyedik helyezést kapja.

  Vásároljon Forte táskákat 1265 rubeltől.

  Előnyök

  • Megfelelő árak;
  • Jó szabás;
  • Stabil hardver.

  Hibás

  • Egy kis stílusválaszték;
  • Nem tartós termékek – néhány hónap után megfigyelhető a kopás és a kopás.

  A oldalon
 • nni
 • Értékelés: 4.5

  o<li></div><p>nni” src=”/wp-content/uploads/2023/05/93816666193921-7013.jpg” height=”434″ title=”In</p><li>nni”><p>Egy másik külföldi a mi értékelésünkben – olasz Vaud</p><li>nni, az olcsó bőrárukra szakosodott márka. A bőrből és műbőrből készült férfi kézitáskák választéka kellemesen meglepő: a kollekció számos stílusban és színben kínál termékeket, diákoknak és főnököknek, fiatal férfiaknak és az idősebb generációnak. oktatás 1 A férfi kézitáskák választéka bőrből és műbőrből készült.<p>A vélemények alapján senkinek sincs panasza a táskák és kiegészítők minőségére – mindent az olaszok pedantériájával készítenek. Költségvetési orientációja ellenére azonban nem a legszélesebb modellválasztékot kínálja, és nem mindenki számára elérhető.</p><p>Vásároljon férfi Vu kézitáskát</p><li>nni elérhető 3000 rubeltől.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Kiváló minőségű bőráruk;</li><li>Nagy kopásállóságú bőr és bélés;</li><li>Optimális stílusválasztékkal rendelkezik a különböző alkalmakhoz és megjelenésekhez;</li><li>Magas szalonképesség a költségvetési szegmensben.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem a legalacsonyabb ár egy olcsó táskáért;</li><li>Teljesítetlen stílusválaszték a termékcsaládban.</li></ul><h3>Al<li>ance</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Al<li></div><p>ance” src=”/wp-content/uploads/2023/05/17016666193921-8013.jpg” height=”485″ title=”Al</p><li>ance”><p>A végén a kategóriában a költségvetés férfi kézitáskák orosz márka Al</p><li>Ez egy olyan termék, amely az üzleti férfiak körében népszerű klasszikus formákhoz igazodik, aktatáskák, hátizsákok és ömlesztett postás táskák. Valódi bőrből vagy szövetalapú helyettesítő anyagokból készült, amelyek ellenállnak az intenzív használatnak, beleértve a fagypont alatti hőmérsékletet és a magas páratartalmat is.<p>A táskák belsejében műanyag keret található, amely viseléskor alátámasztja a termék alakját. Megakadályozza a kárpitozás egyes “problémás” részeinek kopását is.</p><p>Az Al</p><li>2000 rubelből.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Klasszikus kézitáskák;</li><li>Megerősített belső keret;</li><li>Megbízható fém és műanyag tartozékok;</li><li>Kiváló minőségű ökobőr és valódi bőr, amely ellenáll a kopásnak.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Stílusok kis választéka.</li></ul><h2>A legjobb minőség-ár arány a férfi táskák esetében</h2><p>A középáras szegmensben olyan márkák találhatók, amelyek szélesebb körben felismerhetőbbek, mint olcsó “testvéreik”. A gyártók optimális ár-minőség arányú kézitáskákat kínálnak a fogyasztóknak, amelyeket a különböző társadalmi státuszú és pozíciójú emberek, köztük a vezetők és a vállalkozók választanak.</p><h3>Duffy</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=DuffyDuffy

  A svéd Duffy márka kollekciója aktatáskákat, hátizsákokat, utazótáskákat, deréktáskákat és bőr válltáskákat tartalmaz. A Duffy táskák a funkcionalitásról szólnak – rengeteg praktikus zseb minőségi szerelvényekkel és vastag béléssel a márka logójával -, valamint a szövetek és színek kombinációiról: vászon, pamut, öko-bőr, texturált és sima természetes bőr.

  A Duffy minden férfi ruhatárához kínál megoldást, az irodától a városig.

  Az ár a kézitáskák márka kezdődik körülbelül 4000 rubel.

  Előnyök

  • Stílusok széles választéka;
  • Szilárd hardver;
  • Minőségi szabászati anyagok;
  • Anyagok és textúrák szokatlan kombinációja.

  Hátrányok

  • Nem azonosított.

  GUESS

  Értékelés: 4.8

  GUESS

  A GUESS bőrtáskákat, bőrpótlókat és textíliákat gyárt férfiak számára, valamint ruhákat és kiegészítőket. Laptop-táskák, aktatáskák, kuplungtáskák és futártáskák, hátizsákok, utazótáskák és még sok más. A gyártó kollekcióról kollekcióra kísérletezik a textúrával, a kombinációkkal és a minőséggel, így minden öltés tökéletesen lapos, míg a fémzárak és cipzárak a táska teljes élettartama alatt tartanak.

  A kínálatban nem csak bőrtáskák, hanem hátizsákok és szintetikus vízálló táskák is szerepelnek. Minden modell kivétel nélkül sűrű belső béléssel rendelkezik, és nem gyűrődik a varratoknál.

  Egy GUESS táska átlagára 10000 rubel, a legolcsóbb modellek 4990 rubeltől indulnak, ami érezhetően drágább, mint a kategória vezető márkája.

  Előnyök

  • Táskák minden alkalomra és státuszra;
  • Kísérletek a textúrával;
  • Kivételes minőségű szabás és szerelés;
  • Nagy kopásállóságú bőr és szintetikus textíliák.

  Hátrányok

  • Az ár magasabb, mint a minősítés vezetőjénél, hasonló minőség mellett.

  Samsonite

  Értékelés: 4.8

  Samsonite

  Az amerikai Samsonite márka szintetikus szövetekből készült táskákat kínál sűrű nylon, poliuretán és poliészter alapanyagból. A szövetek kiválasztása nem véletlenszerű – a belőlük készült termékek praktikusabbak és tartósabbak, mint a bőr, és a víz behatolása elleni védelem a táskába mindenféle impregnálást biztosít.

  A Samsonite tervezői visszafogottak, ha stílusról van szó, többnyire alapmodelleket kínálnak városi hátizsákokból, utazótáskákból, válltáskákból, válltáskákból, övtáskákból és aktatáskákból. A választék szintén nem széles – a hagyományos fekete és barna termékek, így találhat valami megfelelőt magának leginkább azok, akik szeretik a klasszikusokat és a bemutatott tartományt.

  Annak ellenére, hogy a Samsonite kollekcióban nincs bőr, a táskák és hátizsákok ára hasonló értékű – 6000 rubelből.

  Előnyök

  • Kívül praktikus nejlon, belül strapabíró textil;
  • Óvatos öltés, hogy a szálak ne jöjjenek ki a varrás alól;
  • Jó alapkollekció táskákból és hátizsákokból a mindennapokra.

  Hátrányok

  • Minimális modell- és színválaszték;
  • Nem nagy ár a nejlonért.

  olo

  Értékelés: 4.7

  Polo

  A Polo márkát nem kell bemutatni – világszerte ismert. Az egyik tevékenység – táskák gyártása férfiaknak. A termékcsaládot úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern embernek, aki a város ritmusában él: különböző válltáskák, üzleti táskák, nagy és kis modellek különböznek a bőr textúrájában és árnyalatában, a patent design elemekben. A kínálat nem különösebben változatos; ez a Polo egyik koncepciója, amely városi stílusú ruházatot és kiegészítőket készít, amelyhez a kézitáskák a. Vonzóak a diákok, a vezetők és a munkavállalók számára a mindennapi életben és a hétvégi sétákhoz.

  Egy táska átlagos ára 2000-3000 rubel.

  Előnyök

  • Különböző színű és textúrájú bőr;
  • A legmagasabb minőségű bőr- és textiltermékek felhasználása;
  • Optimális ár;
  • Nincs gyártási vagy kopási igény.

  Hátrányok

  • Korlátozott példányszámú táskakollekció.

  A legjobb kézitáskák férfiaknak

  A prémium táskák előnyei nyilvánvalóak: mutatós megjelenés, a legjobb minőségű anyagok és kiegészítők, valamint a márkák felismerhetőek, ezért a magasabb társadalmi státuszú emberek körében keresettek.

  rada

  Értékelés: 4.9

  Prada

  A Prada táskák minden elképzelhető formában léteznek, a férfi utazótáskától a kompakt kuplungtáskáig. Ezek színe, kialakítása és anyaga (szövet vagy bőr) változó, de mindig kifogástalanul kidolgozottak és a Prada arculatát viselik.

  Együtt táskák egy sor bőráruk bemutatott dokumentumtáskák, pénztárcák, pénztárcák. Elrendezés és textúra: sima bőr, piton vagy krokodil utánzat. A színek a feketétől, kéktől, szürkétől a pirosig terjednek.

  A Prada kézitáskák ára nem jelentéktelen, a minimális ár 10000 rubel. A szekrénybe történő befektetés azonban súlyos – a táskák szinte bármilyen stílusú ruházathoz illeszkednek, de még gyakori viselés esetén is a bőr nem dörzsölődik, megőrizve eredeti megjelenését. Előretekintve: a Prada a kategória legismertebb márkája, miközben nem a legdrágább.

  Előnyök

  • Kifinomult és tökéletes megjelenés;
  • A bőr különböző textúrái és színei;
  • Stílusok széles skálája;
  • Egy felismerhető márka.

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.

  Montblanc

  Értékelés: 4.9

  Montblanc

  A Montblanc táskák széles körben ismertek a magas státuszú emberek körében – a márka kiváló minőségű bőrből és textilből készült, elegáns kézitáskákat kínál a Mont Blanc csúcsot formázó Montblanc emblémával. A bőröndök, aktatáskák és utazótáskák nem igazolják tulajdonosaik magas igényeit; a Montblanc a világ egyik legdrágább bőráruja. A márka rendszeresen tökéletesíti választékát az aktuális trendeknek és a vásárlók kívánságainak megfelelően, ezért a kollekciók kiadásról kiadásra egyre szalonképesebbé és elegánsabbá válnak.

  Főleg üzletemberek használják a Montblanc bőrárut, mert egy textil táska 21000 RUR-tól, egy bőrtáska 52000 RUR-tól kerül.

  Előnyök

  • Szalonképes bőr- és textiltermékek;
  • Kiváló minőség és tartósság;
  • A gyűjtemény rendszeres frissítése.

  Hátrányok

  • Nagyon magas ár.

  Salvatore Ferragamo

  Értékelés: 4.8

  Salvatore Ferragamo

  Az haute couture kedvelői ismerik Salvatore Ferragamót, a 20. század elejéről származó, hollywoodi gyökerekkel rendelkező olasz márkát. A cipők és a bőr kiegészítők mellett kiváló táskák sorozata is van a férfiak számára, akik szeretnék hangsúlyozni magas státuszukat.

  A vállalat táskáihoz kifejezetten válogatott természetes borjúbőrt használ, festett és textúrázott. A termékek nem kopnak el, nem vetemednek, sok évig kitartanak. Táskák, táskák, táskák és clutchok széles választéka, még férfi kozmetikai táskák is;.

  A Salvatore Ferragamótól eltérően a legdrágább táskákon nem láthatóak márkadomborművek vagy fémes névtáblák; ezek a termék belsejében, az oldalán vagy a fogantyúkon vannak elrejtve. Így a gyártó a márkaismertség helyett a minőségre összpontosít. A viszonylag olcsó modelleken a “Salvatore Ferragamo” felirat dombornyomott vagy színes hímzéssel van ellátva.

  A legolcsóbb táska SF 25600 rubelbe kerül, a legdrágább – több mint 100000 rubel.

  Előnyök

  • Klasszikus táskák széles választéka;
  • Tartós szín;
  • Természetes borjúbőr, amely ellenáll a kopásnak;
  • A minőségre helyezett hangsúly a márkára való összpontosítás nélkül.

  Hátrányok

  • Nem sportos modellek;
  • Magas ár.
  Olvasson tovább  A 9 legjobb téli edzőcipő márka
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: